6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: سیلی خواهند خورد
▪️ رهبر انقلاب در دیدار با مسئولین: شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انهدام نزدیک خواهد شد.
▪️ تلاشهای مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد. البته سیلی این اقدام را هم خواهند خورد.
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
🌙 رهبر انقلاب: شکست اطلاعاتی در طوفانالاقصی و ناتوانی در تحقق اهداف در این شش ماه، دو شکست بزرگ رژیم صهیونیستی در حادثه غزه است / اینکه به جان زن و کودک میافتد، به خاطر عجز از برخورد با رزمندگان مقاومت است
✏️ رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی مسئولان نظام:
رژیم صهیونیستی دو شکست بزرگ در این حادثهی غزه متحمل شد.
✏️ ۱- شکست اول شکست روز ۱۵ مهر بود، شکست طوفانالاقصی، که بنده هم آن وقت گفتم این شکست غیرقابل ترمیم است. واقعاً هم همین جور است. تا حالا هم ترمیم نشده و ترمیم نخواهد شد.
✏️ رژیمی که تکیهاش به دقت اطلاعات، به توسعهی کار نظامی، تسلط نظامی که ادعا میکند که هر پرندهای پر بزند، زیر چشمش است، یک شکست اطلاعاتی به این عظمت به وسیلهی یک گروه مقاومت با امکانات معدود متحمل یک چنین شکستی بشود. این شکست ترمیم نشده است و ترمیم هم نخواهد شد. آبروی رژیم صهیونیستی رفت.
✏️ ۲- شکست دوم شکست این شش ماه است. اینها از اولین روزی که وارد میدان شدند برای جبران آن شکست اول، اهدافی را اعلام کردند، هیچ کدام از این اهداف در این شش ماه تحقق پیدا نکرده. شش ماه جنگیدن با انواع و اقسام تسلیحات و امکانات و با کمک بیدریغ آمریکا، با کمک بیدریغ آمریکا. هم کمک تسلیحاتی کرده، هم کمک مالی کرده، هم کمک سیاسی کرده، چند مرتبه قطعنامهها را وتو کرده. این قطعنامهی اخیر را هم که به جهاتی نتوانست وتو کند، میگویند الزامآور نیست. نتوانستند کاری بکنند، نتوانستند حتی یک هدف از اهدافی را که ذکر کرده بودند که دنبالش هستند، نتوانستند به دست بیاورند.
✏️ آنها میخواستند مقاومت را و به طور خاص گروه حماس را نابود کنند، منهدم کنند، زمینگیر کنند و نتوانستند. حماس با قدرت، با توانایی، هم حماس، هم جهاد، مجموعهی مقاومت غزه این همه مشکلات را تحمل میکنند و تلاش هم دارند میکنند، ضربه میزنند. همینی که رژیم صهیونیستی به جان زن و کودک میافتد، این به خاطر آن است که از برخورد با رزمندگان مقاومت عاجز مانده. ۱۴۰۳/۱/۱۵
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠دعای روز بیست و چهارم
🌙ماه مبارک رمضان
🇮🇷 یادمان شهید حسن باقری
▪️بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️ اللهمّ إنّی أسْألُکَ فیه ما یُرْضیکَ وأعوذُ بِکَ ممّا یؤذیک وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ ولا أعْصیکَ یا جَوادَ السّائلین.
🔸خدایا، در این ماه آنچه تو را خشنود می کند از تو درخواست می کنم و از آنچه تو را بیازارد به تو پناه می آورم و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاش سخنگوی فارسی زبان رژیم صهیونیستی در اینترنشنال برای موجه جلوه دادن حمله اسرائیل به کنسولگری ایران که با پاسخ قاطع مهمان شبکه روبرو شد!
🔶 مهرداد فرهمند تحلیلگر مسائل خاورمیانه:
🔺ایران و سوریه با هم پیمان نظامی دارند و فرماندهان نظامی بین دو کشور رفت و آمد دارند؛ حضور نظامی ایران در سوریه کاملا مشروع و قانونیست و میتوانند بروند آنجا جلسه برگزار یا هر کار دیگری بکنند!
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
🔴 جیش الظلم یا جیش الاسراییل؟
🔻سه حمله همزمان تروریستی به مقرهای سپاه و یک کلانتری در چابهار و راسک . منابع مختلف از ساعات پایانی چهارشنبه شب از این حملات خبر داده بودند و چند ساعت قبلتر اطلاعیههایی با امضای یک گروه تروریستی مستقر در جنوب شرق ایران درباره آغاز سلسله حملات به مقرهای امنیتی و نظامی بیرون آمده بود.
🔻توجه به زمان و نحوه فعالیت گروههای مسلح ضد ایران در مرزهای شرقی حائز اهمیت است. دقیقاً ۴۸ ساعت پس از حمله موشکی اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق که منجر به شهادت چند مقام صاحبرتبه نیروی قدس سپاه شد، و تهران در مواضع رسمی به صورت شفاف از پاسخ پشیمان کننده به صهیونیستها خبر داد، حالا گروهکهای مسلح که با عنوان اسلامی در مرز ایران و پاکستان فعال هستند به میدان آمدهاند تا شاید بتوانند تمرکز و یا با خوش خیالی برنامه ایران در خصوص برخورد احتمالی با رژیم صهیونیستی را به هم بزنند.
🔻 خط ارتباط دشمن اسرائیلی و گروهکهای مسلح که ادبیات اسلامی دارند به صورت شفافی قابل مشاهده است. پیش از این اگر تأسیس گروههای تکفیری به دستگاههای امنیتی غرب از جمله سیا و موساد مرتبط میشد، برخی صاحبان تریبون در ایران به آن خدشه وارد میکردند اما با دیدن وقایع این روزها مشاهده اتاق فرماندهی گروههای تجزیهطلب ضدایرانی به مدیریت آمریکا و صهیونیستها نیاز به چشم مسلح ندارد و به طور طبیعی «کارفرمایی» موساد و سیا برای گروههای تکفیری و تجزیهطلب قابل کتمان نیست.
سوالی که رسانه های روسی بعد از حمله تروریستی اخیر در روسیه مطرح کرده بودند دوباره اهمیت می یابد: چرا داعش و گروهکهای تروریستی مشابه در آمریکا و کشورهای همپیمان او دست به اقدامات تروریستی نمی زند؟
#جیش_الظلم
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این حرف بسیار بسیار دقیق هست.
اپوزیسیون در همهجای دنیا، سعی میکنه خودش رو به ارزشهای ملی و انسانی نزدیک جلوه بده تا قلبِ مردمش رو به دست بیاره.
غیر از ایران!
▪️اپوزیسیون ایران، به لجن بودن افتخار میکنند! به فحاشی جنسی در مجازی، به فحاشی به ادیان، به آدمکشی و شکنجهی آرمان علیوردی و عجمیان، به حمایت از حملهی اتمی به ایران، به حمایت از حملهی اسراییل به سفارت ایران، به بیناموسی و... افتخار میکنند!
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
♦️ بازدارندگی علیه ایران؟!
#گزارش_کوتاه
🔹 جانآلترمن، مدیر «برنامه خاورمیانه» در «مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی» طی یادداشتی در «فارنافرز» مورخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ به ارزیابی سیاست بازدارندگی آمریکا علیه ایران پرداخته است. به نظر نویسنده، تلاشهای آمریکا طی چهار دهه گذشته برای بازدارندگی از «رفتار بدخواهانه» ایران در منطقه با شکست مواجه شده و تهران توانسته «سیاست ایالات متحده برای ایجاد یک نظم منطقهای باثبات» را مختل کند.
🔸 آلترمن معتقد است که تکرار بازدارندگی مشابه آنچه در قبال سیاست هستهای شوروی اتخاذ شد، نمیتواند برای مهار سیاست منطقهای ایران نیز مفید واقع شود. زیرا منطق بازدارندگی، این است که طرف مقابل بپذیرد تداوم سیاست کنونی «هزینه هنگفت و غیرقابل تحملی» برایش در پی خواهد داشت. حالآنکه تهران به هیچ قیمتی حاضر به رهاسازی نیروهای متحدش در منطقه نیست. بنابراین منطق بازدارندگی مبنی بر توقف سیاست منطقهای ایران کارگر نیفتاد و نتوانست به منطق «اجبار» مبتنی بر معکوسسازی حمایتهای ایران، تداوم یابد.
🔹 نکته مد نظر نویسنده درباره خطای سیاست آمریکا این است که واشنگتن برای بازدارندگی ایران از سیاست منطقهایاش به طور مداوم «به توسعه قابلیتهای نظامی خود و متحدانش در منطقه» پرداخته است. ولی این اقدامات، به جای توقف ایران، موجب تشدید سیاست ایران شده، زیرا درک تهران مبتنی بر اینکه اقدامات آمریکا و متحدانش ماهیتی تهدیدآمیز دارد را تقویت کرده است. بنابراین تهران «با مجموعهای از ابزارهای انعطافپذیر، قوی و پویا اعم از تقویت بازیگران غیردولتی و سازمانهای شبهنظامی، حمایت از جنبشهای اپوزوسیون در کشورهای متحد غرب، توسعه برنامه موشکی و پهپادی و نبرد سایبری» که قابلیت ابهام و انکار مسئولیت آنها را داشته، توانسته ضمن تخطئه سیاست آمریکا، از تحریک واشنگتن به واکنش مستقیم علیه ایران نیز بپرهیزد.
🔸 آلترمن بیان داشته که دو خطای شناختی آمریکا درباره ایران عبارت هستند از اینکه اولاً تهران در برابر تهدید به تحریم، عقبنشینی خواهد کرد، حال آنکه تجربه نشان داده که ایران سعی کرده وضعیت کشور را با تداوم تحریمها سازگار ساخته و بدون اهمیت به افزایش تحریمها به تداوم سیاست منطقهای بپردازد. ثانیاً اینکه کاخ سفید گمان دارد که تهران از یک «درگیری محدود نظامی» اجتناب میکند، حال آنکه تجربه حضور نظامیان ایرانی در سوریه نشان داده بهرغم تعداد نسبتاً قابل توجه افسران و نیروهای ایرانی که در این کشور جانشان را از دست دادهاند، خللی در اراده ایران برای مداخله در این بحران، ایجاد نکرد.
🔹 نویسنده متذکر میشود که یک دلیل اصلی در شکست بازدارندگی آمریکا این است که واشنگتن یک قدرت «حافظ نظم موجود» است که داراییهای زیادی در منطقه و سطح جهان دارد که باید نگران آنها باشد. ولی تهران یک بازیگر «تجدیدنظرطلب» است که «به محرومیت و توسعهنیافتگی عادت کرده» و چون «چیز چندانی ندارد که از دست بدهد، انگیزه بیشتری برای مقابله یافته است». علاوه بر اینکه در تقابل با نظم مطلوب آمریکا، از حمایت ضمنی و پنهانی چین و روسیه نیز برخوردار است.
🔸 پیشنهاد آلترمن برای آمریکا این است که به اولویتبندی اهدافش در قبال ایران بپردازد. اولویت حیاتی آمریکا باید ممانعت تهران از «ساخت تسلیحات هستهای و حمله به پرسنل آمریکا در منطقه» باشد که کاخ سفید باید به ایران بفهماند اقدام در این دو موضوع، واکنش مستقیم واشنگتن را در پی خواهد داشت. ولی نویسنده معتقد است که آمریکا نباید در قبال تهدید متحدانش در منطقه، مستقیماً در برابر ایران بایستد. بلکه صرفاً با تقویت نظامی و حملات سایبری میتواند، رفتار تهران را تعدیل کند. در نهایت آلترمن بیان داشته که آمریکا باید تلاش کند که چشماندازی برای توافق با تهران ترسیم نماید. زیرا وقتی رهبران ایران بر این باور باشند که در هر صورت «مجازات و خصومت آمریکا اجتنابناپذیر است»، دلیلی برای کاهش اقدامات تهاجمی نخواهند داشت. آلترمن تصریح میکند که «تغییر حکومت و فروپاشی دولت ایران» هدفی واقعبینانه نیست و آمریکا نباید روی این گزینهها سرمایهگذاری کند. بهویژه که تجربه تبعات کودتا علیه حکومت مصدق، پیش چشم سیاستگذاران آمریکایی قرار دارد.
✅ به نظر میرسد معطوف به توقف عملیات گروههای مقاومت عراقی، سیاست آمریکا در بازدارندگی ایران نسبت به حمله مستقیم یا غیرمستقیم به نیروهای نظامی آمریکا در منطقه، موفق بوده است. در واقع آمریکا به جای تمرکز بر یک پیروزی بزرگ، توجه و منابع خود را بر موفقیتهای مقطعی و محدود معطوف نموده تا ضمن پیشبینیپذیری رفتار تهران، احتمال درگیری را کاهش دهد.
🔴#گام_دوم🔻
@Gam2wom
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا