eitaa logo
گام دوم انقلاب
2.7هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
715 فایل
ارتباط با خادمین کانال @h_azizi @mryas68 💥 کانال جامع و تخصصی گام دوم انقلاب به #تبیین_نظام_مسائل و #تحلیل نخبگان و #اخبار مربوط به گام دوم می پردازد. راستی کاملا خودجوش هستیم. کاملا کانال در ایتا 👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از دانشجویان: 🔸 تفکر صحیح به استاد و راهنما نیاز دارد که به‌عنوان نمونه مرحوم آیت‌الله مصباح در ، یک استاد و راهنمای مرجع بود. ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
51.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان. ۱۴۰۱/۲/۶ 🔺 دوستان حتما خود فیلم بیانات رو ببینند☝️ فیلم منعکس کننده لحن و تاکیدهاست
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب مستند کامل این روایت امشب ساعت ۲۲:۵۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 رهبر انقلاب یکی دیگر از نکات دانشگاههای امروز با اول انقلاب را میزان بر مسائل کشور دانستند و افزودند: عرصه وسیعی که امروزه دانشگاهها دارند، تأثیرگذاری آنها بر مسائل کشور را به مراتب گسترده‌تر کرده و همین موضوع یکی دیگر از دلایل لزوم دغدغه‌مندی در مورد دانشگاهها است ♨️ بنابراین باید در خصوص دانشگاهها، در دو حوزه دغدغه جدی داشت: ۱- هویت زدایی ۲- آرمان زدایی.
🌀 چند توصیه کاربردی رهبرانقلاب خطاب به دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی: ⬅️ توصیه اول ایشان «پرهیز کامل از و » بود که در این زمینه گفتند: شما باید به بخش‌های دیگر باشید زیرا همچنانکه کشور در بخش‌های مختلف همچون علم و فناوری و سلامت در این سالها پیشرفت‌های خیره‌کننده‌ای داشته است در سایر بخش‌ها نیز همه نابسامانی‌ها قابل رفع است.
⬅️ توصیه بعدی رهبر انقلاب «پرداختن به و تقویت » بود. ➕ ایشان محصول «علمِ بدون تفکر» را پدیده‌های همچون سلاح‌های کشتار جمعی خواندند و گفتند: به استاد و راهنما نیاز دارد که به‌عنوان نمونه مرحوم آیت‌الله در مسائل فکری، یک استاد و راهنمای مرجع بود.
⬅️ در توصیه بعدی، دانشجویان را به «عمیق شدن در مسائل اصلی کشور و شدن با آنها» فراخواندند.
⬅️ باید با ، و جدا بدور از دعوا و تند و تیزی باشد، گفتند: مانع از این می‌شود که بعضی‌ها در شرایطی که تشکیلات مدیریتی کشور، انقلابی است درباره اهمیت نقش دانشجویان تشکیک کنند، چرا که شما در این دوره است.
⬅️ عرصه دانشجویان را عرصه از مسائل ، و خواندند و در بیان یکی دیگر از مطالبه‌گری صحیح گفتند: و خود را با مطالعه و حضور در دین و اخلاق، مستحکم کنید.
⬅️ را ضروریِ از برخی مدیران دانستند و در بیان توصیه‌ای دیگر، گفتند: مطالبه‌گری شما به‌گونه‌ای باشد که هم در بیان و هم در مقام ارائه و با مغرض، پیدا نکنید.
⬅️ «توسعه دانشجویی» نکته دیگری بود: گروههای جوان و دانشجوییِ زیادی در اروپا و آمریکا و همچنین در کشورهای اسلامی علیه سیاستهای استکباری فعال هستند که با آنها هم به این توان بیشتری می‌دهد هم با به آنها، یک برای کشور در مقابل امپراتوری خبری مستکبران ایجاد می‌کند. البته تقویت ارتباط با دانشجویان کشورهای همسایه یعنی افغانستان، پاکستان و عراق مورد تأکید بیشتری است.