گام ششم:
تست کنید، بازبینی کنید و دوباره تست کنید
هنگامی که اجزای بازی رومیزی تان را طراحی کردید، نوبت به عملیاتی ترین مرحله از مراحل طراحی بازی رومیزی است. تست مجدد بازی. با گروههای مختلف مردم تست کنید تا بازخوردهای مختلف را دریافت کنید و ببینید که بازی در شرایط مختلف چگونه است. به اصلاح مکانیک ها و اجزای بازی ادامه دهید تا زمانی که بازی صیقلی شده و برای انتشار آماده شود.
بسیار مهم است که در این مرحله پذیرای بازخورد باشید و مایل به ایجاد تغییرات در صورت لزوم باشید. اگر چیزی کار نمیکند، از بازگشت به مراحل قبلی نترسید – بهتر است زودتر تغییراتی ایجاد کنید تا اینکه بازیای را منتشر کنید که برای آن لذتبخش نیست. پس دوباره منعطف باشید.
مرحله هفتم(آخر):
انتشار بازی
هنگامی که بازی صیقل داده شد و برای انتشار آماده شد، وقت آن است که آن را به جهان عرضه کنید. راه های مختلفی برای انتشار یک بازی رومیزی وجود دارد. از جمله:
تامین مالی جمعی: از پلتفرمی مانند Kickstarter برای جمع آوری سرمایه برای تولید و ایجاد علاقه به بازی استفاده کنید.
سرمایه فردی: بازی را خودتان منتشر کنید و آن را از طریق فروشگاه های مختلف آنلاین و حضوری بفروشید.
تعامل با ناشران: بازی را به یک ناشر ارسال کنید و با آنها برای تولید و توزیع بازی همکاری کنید.
تبلیغ بازی از طریق رسانه های اجتماعی، کنوانسیون های بازی و سایر رویدادها می تواند به ایجاد علاقه و افزایش فروش کمک کند.
🎲✨ دنیای بازیهای نقشآفرینی 🌌
از میزهای بازی تا صفحات دیجیتال، بازیهای نقشآفرینی (RPG) همیشه ما را به دنیاهایی دور از واقعیت بردهاند. این بازیها نه تنها مهارتهای استراتژیک ما را به چالش میکشند، بلکه داستانهایی پر از شگفتی و ماجراجویی را روایت میکنند که ما را به عمق خیالپردازیهایمان میبرند.
🗺️ قهرمانانی که میسازیم، مأموریتهایی که به پایان میرسانیم و دنیاهایی که کشف میکنیم، همه و همه بخشی از تجربهی نقشآفرینی هستند. از Dungeons & Dragons گرفته تا The Witcher، هر بازی نقشآفرینی داستانی منحصر به فرد برای گفتن دارد.
🎮 آیا شما هم عاشق این سفرهای خیالانگیز هستید؟ کدام بازی نقشآفرینی بیشترین خاطره را برای شما زنده کرده است؟ بیایید در کامنتها در مورد مورد علاقهتان صحبت کنیم!
#بازی_نقش_آفرینی #RPG #دنیای_بازی #ماجراجویی #خیالپردازی
ایده گیم رومیزی:
یکی از بازیهای رومیزی جذاب، بازی فقط یکی (JUST ONE) است. این بازی یک بازی فکری استراتژیک برای بزرگسالان است که به صورت گروهی انجام میشود و هدف آن حدس کلمات با کمک سایر بازیکنان است.
در این بازی، هر بازیکن نوبتی یک کارت را انتخاب میکند و بدون اینکه کلمه روی کارت را ببیند، آن را به سایر بازیکنان نشان میدهد. سپس هر بازیکن باید یک کلمه راهنما بنویسد که به بازیکن فعال کمک کند کلمه را حدس بزند، اما اگر دو بازیکن کلمه یکسانی بنویسند، آن کلمه حذف میشود. بازیکن فعال سپس باید با استفاده از کلمات باقیمانده، کلمه اصلی را حدس بزند.
این بازی برای ایجاد تعامل و همکاری بین بازیکنان طراحی شده و میتواند لحظات شاد و مفرحی را برای شما و دوستانتان فراهم کند.🎲
🔴معرفی بازی:
بازی زیرخاکی:
بازی زیر خاکی، یک اقتباس از بازی بسیار محبوب و معروف Dead Man’s Draw است. در این بازی، هدف اصلی بازیکنان جمعآوری امتیاز است. در هر نوبت بازی زیرخاکی، بازیکنان میتوانند تعدادی کارت از روی زمین بردارند. اگر بازیکن کارت تکراری کشید، تمامی کارتهایی که در آن دور به دست آورده است، میسوزد.
هرکدام از کارتهای بازی زیر خاکی، دارای ویژگیهای خاصی هستند که همین مساله باعث شده است که علاوه بر المانهای شانس و ریسکپذیری، استراتژی نیز در بازی زیرخاکی از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
بازی زیر خاکی، یک بازی جذاب، سریع و پر از اتفاقات بامزه است. این بازی برای ۲ تا ۴ نفر طراحی شده است و برای افراد بالای ۱۲ سال مناسب است.
معرفی بازی رومیزی
جالیز:
جالیز، بازی رومیزی دیگری است که با اقتباس از بازی Bohnanza تولید و به بازار عرضه شده است. بازی کارتی جالیز، برای سه تا ۷ نفر طراحی شده است که هر دست آن بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به طول میانجامد. هدف اصلی در این بازی، کشاورزی و فروختن محصولات است. هر بازیکن در نوبت خود باید سه کار انجام دهد. محصولی بکارد، محصولات خود را به فروش برساند و با برداشت کارت، محصولی را به کشتزار خود اضافه کند.
اما نکته بسیار جالب در رابطه با بازی جالیز، این است که معامله در بازی هرگز توقف نمیشود و در هر زمان از بازی، بازیکنان میتوانند با همدیگر معامله کنند. این باعث شده است که جالیز علاوه بر استراتژی، نیاز به چربزبانی نیز داشته باشد!
بازی جالیز، یک انتخاب بسیار خوب برای دورهمیهایی است که لزوما تمام افراد حاضر در جمع، طرفدار بازیهای رومیزی نیستند. این بازی، شاید بتواند آنها را به بازیهای رومیزی علاقمند کند.
اختتامیه رویداد «گیم تایم»+ معرفی برگزیدگان
رویداد گیم تایم با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی قم ، پارک علم و فناوری استان قم و صندوق پژوهش و فناوری کریمه با معرفی برگزیدگان در سالن اجتماعات مجتمع دانشگاهی پردیسان قم به کار خود پایان داد.
https://qom.iau.ir/fa/news/1316
حجت الاسلام دکتر خیری دراختتامیه رویدادگیم تایم مطرح کرد:
تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل شدن به دانشگاه مهارتی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی قم در مراسم اختتامیه رویداد گیم تایم گفت: دانشگاه آزاداسلامی تلاش می کند ازیک دانشگاه مبتنی برحافظه محور به یک دانشگاه مهارتی تبدیل شود.
https://qom.iau.ir/fa/news/1317