امام رضا (علیه السلام)
لاَ يَتِمُّ عَقْلُ اِمْرِئٍ مُسْلِمٍ حَتَّى تَكُونَ فِيهِ عَشْرُ خِصَالٍ
1⃣ اَلْخَيْرُ مِنْهُ مَأْمُولٌ
2⃣ وَ اَلشَّرُّ مِنْهُ مَأْمُونٌ
3⃣يَسْتَكْثِرُ قَلِيلَ اَلْخَيْرِ مِنْ غَيْرِهِ
4⃣وَ يَسْتَقِلُّ كَثِيرَ اَلْخَيْرِ مِنْ نَفْسِهِ
5⃣ لاَ يَسْأَمُ مِنْ طَلَبِ اَلْحَوَائِجِ إِلَيْهِ
6⃣ وَ لاَ يَمَلُّ مِنْ طَلَبِ اَلْعِلْمِ طُولَ دَهْرِهِ
7⃣ اَلْفَقْرُ فِي اَللَّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ اَلْغِنَى
8⃣ وَ اَلذُّلُّ فِي اَللَّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ اَلْعِزِّ فِي عَدُوِّهِ
9⃣وَ اَلْخُمُولُ أَشْهَى إِلَيْهِ مِنَ اَلشُّهْرَةِ
0⃣1⃣ثُمَّ قَالَ ع اَلْعَاشِرَةُ وَ مَا اَلْعَاشِرَةُ قِيلَ لَهُ مَا هِيَ قَالَ ع لاَ يَرَى أَحَداً إِلاَّ قَالَ هُوَ خَيْرٌ مِنِّي وَ أَتْقَى
إِنَّمَا اَلنَّاسُ رَجُلاَنِ رَجُلٌ خَيْرٌ مِنْهُ وَ أَتْقَى وَ رَجُلٌ شَرٌّ مِنْهُ وَ أَدْنَى فَإِذَا لَقِيَ اَلَّذِي شَرٌّ مِنْهُ وَ أَدْنَى قَالَ لَعَلَّ خَيْرَ هَذَا بَاطِنٌ وَ هُوَ خَيْرٌ لَهُ وَ خَيْرِي ظَاهِرٌ وَ هُوَ شَرٌّ لِي وَ إِذَا رَأَى اَلَّذِي هُوَ خَيْرٌ مِنْهُ وَ أَتْقَى تَوَاضَعَ لَهُ لِيَلْحَقَ بِهِ فَإِذَا فَعَلَ ذَلِكَ فَقَدْ عَلاَ مَجْدُهُ وَ طَابَ خَيْرُهُ وَ حَسُنَ ذِكْرُهُ وَ سَادَ أَهْلَ زَمَانِهِ .
خرد مرد مسلمان كامل نشود تا آنگاه كه ده ويژگي در او باشد: به نيكي او اميد رود و از بدي او آسودگي باشد و نيكي اندك ديگري را بسيار شمارد و نيكي بسيار خويش را ناچيز داند، از نياز خواهي ديگران از او دلگير نمي شود و از علم جويي در طول عمرش دلخسته نمي شود و تهيدستي در راه خدا را بيشتر از توانگري دوست مي دارد و خواري در راه خدا را از بزرگمندي در نزد دشمن خدا خوشتر دارد. و گمنامي براي او رغبت انگيزتر از بلندآوازگي است. سپس امام فرمود، دهمي و چه دهمي؟ از امام عليه السلام پرسيده شد: آن چيست؟ امام عليه السلام فرمود: كسي را نبيند مگر آن كه گويد: او از من بهتر و پارساتر است، به راستي جز اين نباشد كه مردم دو گونه اند: مردي بهتر و پارساتر از او و مردي بدتر و فرومايه تر از او. پس آن هنگام كه بدتر و فرومايه تر از خويش را ببيند بگويد: شايد نيكي و خوبي او در درون و باطن اوست و اين نيك باطني برايش بهتر است و نيكي من آشكار است و نيك ظاهري براي من بدتر است و چون بهتر و پارساتر از خويش را ببيند در برابرش فروتني كند تا همپاي او گردد؛پس چنانچه اين گونه كند بي گمان بزرگمندي اش فراز گيرد و نيكي اش پاكيزه شود و ياد او نيك گردد و سرور مردم دوران خويش باشد
شماره ارتباطی ما در فجازی
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
https://eitaa.com/t_momenan
برجام و سفر پادشاهی عنان به تهران.mp3
20.34M
برجام و سفر پادشاهی عمان به تهران
🔰سفر گروسی به تهران در سال گذشته و گزارش مثبت
عدم صدور قطعنامه در شورای حکام بعداز سفر گروسی
توافق تهران ریاض
سفر پادشاهی عمان
🔰کدام برجام
✅برجام زمان اوباما
✅برجام مذاکرات زمان روحانی
✅برجام مذاکرای زمان رئیسی
🔰سه موضوع اساسی
1⃣رفع تحریم نفتی
2⃣راستی آزمایی
3⃣تضمینها
شماره ارتباطی ما در فجازی
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
✍️#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/t_momenan
#یادداشت_تحلیلی
💢 با طالبان چه کنیم⁉️
🔹رفتار گستاخانه روز گذشته چند مرزبان طالبان، جامعه را با این سؤال مواجه کرده است که با طالبان چه باید بکنیم؟ و آیا رفتار چند ماه اخیر ما با آنها اشتباه نبوده است؟ شهید مدرس جمله معروفی دارد: «مقتضای وضعیت ما و دیانت ما صلح و همزیستی با دول دیگر است. پایبندی به اسلام در هیچ شرایط مکانی و زمانی اجازه تعرض به ما نمیدهد. مگر اینکه قصد دخالت و نفوذ داشته باشد در این صورت... اگر کسی متعرض شد باید قدر مقدور و میسور عقلاً، دیانتاً و سیاستاً در صدد رفع و دفع آن برآمد.»
🔸براساس این منطق؛ سیاست جمهوری اسلامی در عرصه دیپلماسی و روابط بینالملل سیاست صفر و صدی و یا خطی نیست بلکه مبتنی بر منافع ملی و اصل احترام متقابل قرار گرفته است. نحوه مواجهه ما با عراق قبل و بعد از جنگ تحمیلی، فراز و فرود رفتار ما با آلسعود، نحوه مواجهه ما با قطر قبل و بعد از پرونده سوریه و حتی تحریمش توسط عربستان و... را اگر بشکافیم دال محوریاش همین رویکردیست که امروز و دیروز از جمهوری اسلامی شاهد بوده و هستیم. در نحوه برخورد با طالبان هم در بر همان پاشنه سابق میچرخد.
🔹در موضوع افغانستان ما با یک وضعیت پیچیده و کلاف درهم تنیده مواجهیم. از یکسو #طالبان همه مردم افغان نیست و سیاست ما باید به نحوی تنظیم شود که در مواجهه یا مفاهمه به اکثریت مردم افغانستانـ که همیشه ذیل ستم استکبار بودهـ تعدی نشود.
🔸بر همین اساس ما همیشه معتقد بوده و هستیم که حل معضلات افغانستان از درون افغانستان و تشکیل یک دولت فراگیر ملی و متکثر بیرون میآید. البته حکومت طالب اگر اندک عقلی داشته باشد در مواجهه با همسایگان خویش و در شرایطی که بر اساس مصوبه شورای امنیت سازمان ملل، سران و برخی از مقامات طالبان در لیست سیاه قرار دارند که یکی از پیامدهای آن ممنوعیت سفر این مقامات به کشورهای عضو سازمان ملل است باید از در مفاهمه با همسایگان برآید نه با زبان تعدی. آن هم تعدی به دولتی که اول اینکه همیشه خیر افغانستان را خواسته و دوم اینکه اجازه قلدری و گردنکشی به هیچ نیروی منطقهای و فرامنطقهای را نداده است.
🔹دیروز خون مرزبان ما به ناحق ریخته شد و این برای ما دردناک است، اما این یک اصل بوده و خواهد بود که جمهوری اسلامی در مواجهه با امنیتش با هیچ کسی مماشات نخواهد کرد، چه ابرقدرتی مانند آمریکا و چه اقلیت کوچکی مانند طالب.
✍🏻یعقوب ربیعی
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚀آن ۱۰۰ موشک خرمشهر ۴ و ۸۰۰۰ ریز مهماتی که سردار گفتند اینگونه در حقیقت خواهد بود! آیا باز هم مشتاق حمله به ایران هستید؟!
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️یه سوال ساده
سوالے کہ خیلیا جوابش رو نمیدونن😇
چــرا موهامون را میپوشونیم🧐🧕
#حجاب
#نهی_از_منکر
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
راهبرد جدید آمریکاییها برای توافق با ایران چیست؟
شنیدهها حاکی از این است که ظاهراً راهبرد جدید آمریکاییها در خصوص تعامل با ایران در مسئله هستهای چیزی شبیه آنچه توافق موقت میگفتند است.
در این خصوص شنیده شده است که مدل و مبنای اصلی این طرح که آنها اسم این موضوع را -فریز در مقابل فریز- نام گذاشته اند، بر این اساس است که ایران در مقابل فریز کردن برخی اقدامات خود در حوزه هستهای، تعلیق برخی تحریمها را دریافت کند.
طبق شنیده ها یکی از مقامات ارشد دستگاه سیاست خارجی در سفر خود به عمان تأکید کرده است که با توجه به امکانپذیر بودن جمع بندی و حل اختلافات محدود باقیمانده در مسیر احیای توافق هستهای بررسی پیشنهاد غرب مبنی بر انعقاد توافق موقت فریز در برابر فریز موضوعیتی در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی ایران ندارد.
عمانیها طی ماههای اخیر به یکی از واسطه گران مذاکرات غیر مستقیم برجامی ایران و آمریکا تبدیل شده اند و در تلاش هستند نسبت به این موضوع اجماع حاصل کنند.
پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
🚫🟧 سمپاشی رسانههای بیگانه اقدام علیه سلامت روانی ایرانیان...
☑️ رسانههای فارسیزبان خارجنشین همسو با سیاست فشار حداکثری و ایران هراسی با استفاده از تاکتیکهای عملیات روانی و با برجستهسازی و انتشار اخبار بزرگنمایی شده از ایران، همواره سعی دارند تا با هر بهانه ای با القای ناتوانی بخشهای مختلف نظام بر شکاف خودساخته میان مردم و حاکمیت دامن بزنند.
🔺در این راستا، تیپ شناسی مجریان، خبرنگاران و کارشناسان این شبکه ها می تواند تا حدود زیادی رمز گشای این واقعیت باشد...
🔻در این خصوص خبرنگاران، کارشناسان و تحلیل گران این رسانهها که عمدتاً ایرانی هستند را می توان در سه تیپ شخصیتی جای داد:
1⃣ تیپ اول؛ افرادی هستند که فعالیت در این شبکهها را به دید یک شغل و میز شام نگاه میکنند و برایشان هیچ اهمیتی ندارد که چه میکنند، چه میگویند، در مورد چه کسی یا کسانی میگویند و تبعات عملشان چیست! فقط به دلارهایی دلخوشاند که بابت حقوق دریافت میکنند و هیچگاه حاضر نیستند آن را از دست بدهند.
2⃣ تیپ دوم؛ افرادی هستند که عمدتاً زخمخورده هستند و به خاطر خصومتی که با نظام جمهوری اسلامی دارند، با تولید محتوا و برنامههای عملیات روانی دست به سیاه نمایی میزنند و با برجستهسازی نقاط کور کل دستاوردهای نظام را یکجا زیر سؤال میبرند و حتی یک نقطه روشن را هم منعکس نمیکنند و وقتی میبیند فعالیتهایشان نتیجه نمیدهد و توطئههای آنان توسط نظام خنثی میشود، در یک رویکرد انتقام جویانه علیه کل ملت ایران دست به جنگ روانی کثیف میزنند و با ایجاد یأس و ناامیدی، بنبست را به تصویر میکشند همچنان که به عنوان مثال در موضوع کرونا دیدیم که چگونه این رسانهها و عناصرشان آتش توپخانه خود را بر کل ملت ایران روشن کرده بودند و با به تصویر کشیدن چهرهای هیولا گونه و آدمخوار از کرونا و القاء ترس، تردید و اضطراب، مردم را به سمت فروپاشی روانی برده بودند...
3⃣ تیپ سوم؛ کسانی هستند که اساساً شیفته و خودباخته فرهنگ غرب هستند و هویت ایرانی اسلامی را قبول ندارند و حتی آن را امل، عقبمانده و کسر شأن خود میدانند و با تولید و اجرای برنامههای جذاب و القاء تصویری رویایی و رمانتیک از غرب همهچیز را گلوبلبل نشان میدهند و از کوچکترین خوشوبشهای شاهزادههای کاخ باکینگهام چنان متحیر میشوند که گویی خداوند به آنها نظرکرده است تا بزرگترین رخداد زندگیشان را تجربه کنند و این در حالی است که نظام شاهی و شاهزادگی در جهان مدرن یک تحجر تلقی میشود...
📌بنابراین؛ در تبارشناسی رسانههای مذکور و انگیزه شناسی مجریان و خبرنگاران و کارشناسان آن و نیز تحلیل محتوایی اخبار، گزارشها و تحلیلهای آن، درمجموع به این جمعبندی میتوان رسید که همگی تحت استعمار قدرتهای بزرگ غربی و خاورمیانهای هستند که با خرج پولهای کثیف قصد نابودی و فروپاشی ایران را دارند چرا که ایران تنها کشوری در جهان است که از زمان کوروش به اینسو داعیه امپراتوری فرهنگی و تمدنی بر جهان را داشته و جهتگیری آرمانگرایی را تاکنون دنبال میکند.
⚠️ ازاینرو؛ این قبیل رسانههای فارسیزبان که اساساً تحت استعمار و استثمار باندهای قدرت و ثروت جهانی هستند، عمدتاً کمر به قتل عام فکری، روحی و روانی مردم بسته و از جمله تلاش های عمده شان این است که روش زندگی مردم را به دلخواه خود عوض کرده؛ کاری کنند که مردم ایران مثل آنها زندگی کنند و بخورند و بیاشامند و گرنه حس املی و عقبماندگی را به آنها القا و بر پیکره ی جامعه زخم وارد میکنند که اساساً این عمل برخلاف دموکراسی و حقوق بشری است که از آن دم میزنند...
♻️ تحقیقات دانشگاهی ثابت کردهاند که جامعه ایرانی دین و معنویت را بهمثابه یک سبک زندگی برای خود درونی کرده است و حتی برای شمار زیادی از جمعیت، دین و معنویت از نان شب واجبتر است. بنابراین؛ هر چند تلاش این قبیل رسانهها و عواملشان در تغییر ذائقهها و باورهای جامعه ایرانی به طور اساسی، امری بینتیجه است، اما چنان چه سواد رسانهای و قدرت تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای در مردم بالا نرود، سمپاشیهای رسانهای آنها باعث ایجاد مزاحمت و نوعی اقدام علیه سلامت روانی ایرانیان تلقی می شود که در درازمدت می تواند موجبات گسترش ناخوشهای روانی در سطح ملی را فراهم آورد. و قطعاً وجدان جمعی و تاریخ در این باره قضاوت خوبی نخواهد داشت...
🎙(خبرگزاری جمهوری اسلامی)
🔎خانم طالقانی
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم 🔺مهم🔺مهم🔺مهم🔺مهم 🔺مهم🔺مهم🔺مهم🔺مهم🔺مهم 🔺مهم 🔺مهم🔺
👌 این کلیپ واقعا عالیه
به پدرا و مادرا پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از دستش ندید.
تناسبی شدن انتخابات مجلس به چه معناست؟
پس از رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «تناسبی شدن انتخابات در تهران» گرچه بخش عمده اصلاح طلبان روی خوشی به این مصوبه نشان دادند اما لایه های تندروی این جریان اما و اگرها و تحلیل هایی را نسبت به تصویب این مصوبه طرح و بیان کردند.
بررسی ها نشان می دهد اصلاح طلبان رادیکال تاکید دارند اگر تغییر شکل انتخابات به گونه ای باشد که به صورت واقعی و نه تاکتیکی دخالت فهرست ها و لیست های احزاب در جریان انتخابات قوی شود، شاید بتوان این مصوبه را یک گام به جلو دانست.
این رادیکال ها در ادامه در تحلیل خود از مصوبه مجلس با بیان اینکه بین جریان اصولگرا اختلاف نظرهای انتخاباتی جدی وجود دارد تاکید می کنند به دلیل همین اختلافات است که اصولگرایان میخواهند اگر در انتخابات آتی چند لیست منتشر شد، حداقل چهرههای سرشناس و سرلیستشان رای بیاورند.
این بخش از اصلاح طلبان در ادامه با اشاره به اینکه «شرایط سیاسی کشور و ناکارآمدی مجلس و دولت، فضای منفعلی در بین مردم به وجود آورده است»، تاکید می کنند، این طرح بنا دارد شرایط را بهگونهای رقم بزند که بخشی از مردمی که در چند ماه و سالهای گذشته منفعل بودند، به جهت دورنمایی که از تغییرات میبینند حضور در انتخابات را احساس کنند. در این شرایط گزینه آنها جریان اصولگرا نخواهد بود. ممکن است آنها در شهرهای کوچک پایگاههای بیشتری داشته باشند، اما در تهران فقط یک لیست رای میآورد. اگر شرایط بهگونهای باشد که لیست جریانات غیراصولگرا مطرح شود، طبیعتا مانند دورههای گذشته یک لیست از یک جریان سیاسی رای میآورد.
اصلاح طلبان رادیکال در ادامه به تاکتیکی خواندن این مصوبه تصریح می کنند، در این مصوبه صحبت از فهرستهاست و اسمی از احزاب نمیآورند و تعمد دارند با وجود تاکید در قانون اساسی و قوانین موضوعه بهجای اسم بردن از احزاب، صرفا لیست و فهرستهای انتخاباتی را مطرح میکنند. به همین دلیل حس می شود یک نگاه تاکتیکی به این موضوع وجود دارد. اما با این وجود اگر این طرح به شکل درستی اجرا شود، یک قدم رو به جلوست، برای آنکه مباحث لیستی، گروههای سیاسی و نقش احزاب را افزایش میدهد. باید دید این طرح به چه شکلی اجرا میشود. شرط مهم انتخابات آزاد و عادلانه بودن است و اگر این شرط لحاظ نشود هر اقدامی برای تغییر شکل انتخابات، از جمله تناسبی بودن، بیشتر حل کردن مشکلات درون خانواده اصولگرایان است تا اینکه نگاه استراتژیک به تنوع گروههای مختلف باشد.
پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا واقعـا بـرای زن؟ زنـدگی؟ آزادی؟🧐😏
چرا فقـط به فـکر زن ایـرانی افتادند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دست برتر جمهوری اسلامی در مقابل غرب و آمریکا به اذعان تحلیلگر سیاسی شبکه منوتو
◀️ مازیار مکفی در مصاحبه با اتاق خبر منوتو:
🔹واقعیت این است که سیاست های بازدارنده دولت آمریکا در قبال ایران هرگز جواب نداده و کارایی خود را از دست داده است!
🔹گزینه های روی میز آمریکایی ها از سوی طرف ایرانی خیلی جدی گرفته نمی شود و جمهوری اسلامی در موضوع هسته ای در مقابل غرب جلو هست!