هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻با رویکرد تغذیه سالم پیش از بارداری؛
📚 کتاب "میخواهم مادر شوم" منتشر شد👇👇
http://hawzahnews.com/detail/News/489667
هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی بسیار تاثیرگذار و ماندنی!!
نگفتن بسم الله قبل از غذا=هم سفره شدن باشیطان
#کلیپ_مفهومی
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
#تقویت_تفکر_عمیق_کودکان
امام حسن ع :
تفکر پدر و مادر همه خوبی هاست.
❓در حین همراهی با کودکان در مشاهدهٔ فیلمها چه سوالاتی بپرسیم؟
نمونهٔ پرسشهایی که کودکان را به تفکر فرامیخوانند:
🔸نظرت در مورد این صحنه چیه؟
🔹از کجا میدونی؟
🔸چرا اینطوری فکر میکنی؟
🔹آیا دلیلی داری؟ چطور مطمئنی؟
🔸آیا همیشه همینطوره؟
🔹آیا روش/دلیل/ پیشنهاد دیگری وجود داره؟
🔸فکر میکنی بعد از این چه اتفاقی میافته؟
🔹بنظرت سرآشپز این فیلم کیه؟
اینگونه پرسشها دشوارند، معمولاً از چیزی قطعی سرچشمه نمیگیرند وخواستار پاسخ بیانتها و متفکرانهاند.
#پرسش مهمتر از پاسخ
🍳 | سوادرسانه برای کودکان
⚡️ روح نه مذکر است و نه مونث، در مراتب بالای دین، اصلا از جنسیت حرف نزنید
✔️آیت الله #جوادی_آملی در دیدار اعضای شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران🔻
🔹لازم است نخبگان در حوزه ها بمانند و به امر تحقیق و تالیف مشغول باشند، نهال فروشی از بزرگترین آفات حوزه ها است، شما مسئول هستید که مواظب باشید استعدادهای راقی و برتر چه در طلبه های خواهر و چه در طلبه های برادر از دست حوزه نرود.
🔹این سرمایه وجود دارد که یک جریان عظیم ترجمان، آموزه های جهانی اسلام را که در جای جای قرآن کریم به آنها تاکید شده است، به درستی بفهمد و به درستی به جهانیان منتقل نمایند.
🔹روح، موجود مجردی است که نه مذکر است و نه مونث، تصریح و تاکید دین این است که در مراتب بالای دین، اصلا از جنسیت حرف نزنید، آنجا محل صحبت از جنس نیست و برای همه رسیدن به کمال مقدور است.
🔰پدر و مادرها، لحظههای انتخاب خود را به بچهها نشان دهند
🔰وقتی خودت انتخاب کنی، سختیِ راه را بهتر تحمل میکنی!
#ارزش_حق_انتخاب (ج۲) - ۲
🔻یکی از آثار مثبت توجه به حق انتخاب این است که وقتی آدم خودش-با آگاهی و هوشیاری- انتخاب کند، پای انتخابش میایستد و سختیهای مسیر را بهتر تحمل میکند. اما وقتی خودش انتخاب نکند، سختیها خیلی اذیتش میکند و در وسط راه، کم میآورد.
🔻پدر و مادرهای محترم، اجازه بدهید بچههای شما موقع ازدواج، فکر کنند و انتخاب کنند. آنها را هول نکنید و برایشان جوّ درست نکنید و الّا بعداً احساس مسئولیت نمیکنند و پای سختیهایش نمیایستند.
🔻خوب است پدر و مادر، لحظههای تصمیمگیری و انتخاب خودشان را به بچه نشان بدهند، دشواریهایی را که در انتخاب دارند با صدای بلند بگویند تا بچه بفهمد که بابا و مامان، یک مسئلهای دارند به نام «انتخاب»؛ برای آن فکر میکنند، سرِ اینکه کدام راه را انتخاب کنند مردّد میشوند و در نهایت، با احتیاط انتخاب میکنند. در این صورت، بچه یاد میگیرد که او هم موقع انتخاب، فکر کند.
🔻دینداری یک سختیهایی دارد، آدم باید از یک چیزهایی بگذرد. بیدینی هم یک سختیهایی دارد، البته سختیِ بیدینی بیشتر است. به بچهها بگویید: بیدینی هم یک خوشیهایی دارد، اگر خوشی نداشت که مردم به سمت بیدینی نمیرفتند! پس حتماً یک خوشیای دارد، اما خوشیِ دینداری خیلی بیشتر است... اینها را بگویید تا آگاهانه انتخاب کند.
🔰برای اینکه بچهام نمازخوان شود، چهکار کنم؟
🔰گاهی باید اجازه بدهی بچهات نتیجۀ انتخاب اشتباهش را ببیند
#ارزش_حق_انتخاب (ج۲) - ۳
🔻خیلیها وقتی میخواهند کسی را به دین دعوت کنند دچار اشتباه میشوند و فکر میکنند که باید او را مستقیم به سمت خوبیها هُل بدهند! درحالیکه اول باید کاری کنیم که او «خودش» باشد و بعد دعوتش کنیم به خوبیها.
🔻وقتی میخواهیم بچهمان را برای نماز تربیت کنیم، اگر اول روی استقلال روحی و حق انتخاب او کار نکنیم و بخواهیم مستقیماً او را به یک نمازخوان تبدیل کنیم، مشکل پیش میآید.
🔻باید در همان کودکی، حق انتخاب را به او بشناسانیم، قدرت انتخاب به او بدهیم و او بتواند انتخاب کند. باید اجازه بدهیم گاهی از اوقات- آنجایی که ضرر ندارد- نتیجۀ انتخاب اشتباه خودش را ببیند. اگر فقط دستور و موعظه باشد بچه، خسته و فراری میشود.
🔻به فرزندمان بگوییم: تو حق انتخاب داری که اول وقت نماز بخوانی یا آخر وقت، یا حتی نماز نخوانی! آنهایی که نمازخواندن را انتخاب نکردند به این دلائل بوده و آنهایی که انتخاب کردند به این دلائل بوده... ببین هر کدام از این دو، به چه نتیجهای رسیدهاند؟
🔻 معلمهای محترم اگر دیدند در مدرسه، همۀ بچهها برای نماز جماعت آمدهاند، ذوق نکنند! به بچهها بگویند «چرا آمدید؟» ببینید بچهها سُر خوردند و آمدند یا اینکه واقعاً سِیر کردند؟
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد سیدالشهداء - ۹۷.۱۰.۲۸
👈🏻متن کامل:
Panahian.ir/post/5368
🔰چگونه قدرت تشخیص خودمان را افزایش دهیم؟
🔰وقتی تشخیص ساده است، درست عمل کن؛ تشخیصهای سخت را هم خواهی فهمید
#ارزش_حق_انتخاب (ج۵) - ۲
🔻 یکی از راههای افزایش قدرت تشخیص این است: اگر در جایی که قدرت تشخیص داری، درست عمل کنی، آنجایی که تشخیص سخت است، خدا تشخیص را برایت آسان میکند.
🔻 یکی از پاسخهای آقای بهجت(ره) به خیلی از افراد، این بود: در همان چیزهایی که میفهمی درست عمل کن، بقیهاش را خدا یاد میدهد. (بهسوی محبوب/۴۶)
🔻 آنجاهایی که تشخیص ساده است و میفهمی، درست عمل کن، در اینصورت، تشخیصهای پیچیده را هم خواهی فهمید. اگر به آنچه میدانی، عمل کنی، آنچه را نمیدانی، خدا به تو یاد میدهد و قدرت تشخیصت بالا میرود.
🔻به دانستۀ خودت بیتوجهی نکن، کفر یعنی پوشاندن و انکار حقیقت؛ کفر فقط این نیست که هیچ دینی نداشته باشی! آدم بعضی جاها میفهمد که حقیقت چیست، اما بیدلیل، حق را زیر پا میگذارد و توجیه میکند. وقتی این کار را بکند خدا یکمقدار از عقلش را میگیرد. اگر انسان همینطور ادامه بدهد، دیگر عقلی برایش نمیماند که بخواهد تشخیص بدهد!
🔻قرآن میفرماید: «أفرأیتَ من اتّخذَ الههُ هواه و أضلَّه الله علی علمٍ و خَتَمَ علی سَمعِه...» کسی که از هوای نفسش تبعیت کند، با اینکه میداند و علم دارد، اما باز خطا میکند. خدا بر گوش و قلب او مهر میزند و او دیگر حقایق عالم را نمیشنود و نمیفهمد.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد سیدالشهداء - ۹۷.۱۱.۰۱
🔰مقررات و اجبارهای بیرونی، قدرت انتخاب آدم را کاهش میدهند
🔰کسی که اکثراً مجبور بوده، وقتی قدرت پیدا کند سوءاستفاه خواهد کرد
#ارزش_حق_انتخاب (ج۴) - ۲
🔻چرا دین-خیلی از اوقات- میگوید: نسبت به گناه دیگران تغافل کنید؟ چرا فرمودهاند: «الْغِيبَةُ أَشَدُّ مِنَ الزِّنَا» (خصال/۱/۶۳) وقتی آبروی افراد را بردید، دیگر مردم از ترس آبروریزی، گناه نمیکنند ولی این بهدرد خدا نمیخورد! خدا عبد میخواهد؛ نه موجودات مجبور!
🔻مدل زندگی در تمدن غرب بهگونهای است که میخواهد آدمها را با «شدتِ کنترل» سالم نگه دارد ولی ما میگوییم که این درست نیست. اگر یک کسی را همیشه (اکثراً) مجبور کنی، گاهی که یک قدرتی پیدا کند از قدرتش سوءاستفاده خواهد کرد.
🔻آئیننامهها و مقررات و اجبارهای بیرونی، قدرت انتخاب انسان را کاهش میدهند. مجبورشدن به یکسلسله رفتارهای خوب، مثل این است که دستهایت را با طناب به یک ماشین ببندند و دنبال آن بکشند؛ بهجای اینکه با ارادۀ خودت، حرکت کنی و بدوی!
🔻جامعۀ خرابکنندۀ انسانها و جامعهای که تحت تأثیر تمدن غرب باشد، جامعۀ پُرمقررات است و این حُسن نیست؛ جامعه باید کممقررات باشد.
🔻نمیگوییم خلاف مقررات عمل کنید! میگوییم: بهخاطر حفظ شخصیتِ خودت-اگر محصّل هستی- خودت دَرست را کامل بخوان؛ نه بهزورِ نمره! یا اگر در کارخانه و اداره کار میکنی، یکمقدار زودتر برو یا بیشتر بمان و کار کن، بگو: من نمیخواهم غیرانسانی با من برخورد بشود؛ نمیخواهم تا یکمقدار بیشتر کار کردم، به من پاداش بدهند!
🔰چرا خیلیها تصور میکنند دین به آدم زور میگوید؟
🔰دین، اول میگوید «خودت باش»، بعد میگوید «خوب باش»
#ارزش_حق_انتخاب (ج۲) - ۱
🔻خیلیها تصور میکنند که دین فقط به آدم توصیه میکند «خوب باش» اما این تصور غلطی است! دین در دو مرحله انسان را به سعادت میرساند: در مرحلۀ اول میگوید «خودت باش» و در مرحلۀ دوم میگوید «خوب باش»!
🔻«خودِ» تو برای خدا ارزشمند است؛ خدا در قرآن به جان تو و آنکه جان تو را اینقدر در اوج زیبایی آفریده، قسم میخورد «وَ نَفسٍ و ما سَوّایها» (شمس/۷)
🔻اگر کسی «خودش» نباشد، «خوب» هم نمیتواند باشد، یا اگر خوب هم باشد بعداً بد میشود؛ چنین کسی نه به خوبشدن شوق پیدا میکند، نه وقتی خوب رفتار کند از خوببودن لذت میبرد. اما کسی که خودش باشد، میتواند پیام «خوب باش» را بشنود.
🔻«خودت باش» یعنی مستقل باش، آزاد باش و حق انتخاب خودت را فراموش نکن. زندگی انسان بلکه انسانیتِ او، با بررسی و انتخاب آغاز میشود. «خودت باش» یعنی برای خوبشدن آمادگی پیدا کن؛ یعنی اول عشق خودت را به خوبیها پیدا کن!
🔻اگر روی «خودت باش» تأکید نکنیم، خیلیها از دین فراری میشوند و تصور میکنند که دین دارد به آدم زور میگوید! درحالیکه برعکس است؛ دین میگوید: مواظب باش کسی به تو زور نگوید! حتی نگذار دیگران با تمسخر و تحقیر، تو را تحت تأثیر روانی قرار دهند و چیزی را به تو تحمیل کنند.
🔻اینکه تو با اراده و انتخاب خودت نماز بخوانی، برای خدا دوستداشتنی است؛ نه اینکه چون همه دارند نماز میخوانند تو هم بخوانی! در روایت هست: کسی که به ذکر میپردازد درحالیکه اطرافیانش در غفلت هستند، مثل کسی است که وقتی همه دارند فرار میکنند، تنهایی بایستد و بجنگد. (کافی/۴/۳۷۳)
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد سیدالشهداء - ۹۷.۱۰.۲۸
👈🏻متن کامل:
Panahian.ir/post/5368
@Panahian_ir
💕💕
در ایرانِ باستان
به جای کلماتِ خانم و آقا که ریشه ی مغولی دارند، اجدادِ خوش سلیقه ی ما
به زن، «مِهربانو» می گفتند، یعنی کسی که مهر خلق می کند و
به مرد، «مِهربان» می گفتند، به معنای نگهبانِ مهر ...
در حد امکان همدیگه رو با این کلماتِ پُرمعنا صدا بزنیم ...
«مِهربانو»: همسر، مادر، دختر، خواهر، دوست،
«مهربان»: همسر، پدر، پسر، برادر، دوست ...
حال، تو چه مهربانویی یا مهربان، این رسالت زیبای مهرورزی را در کلمات جاری کن تا ریشه ی عشق سیراب شود ...
🔰چطوری موبایل بچهام را چک کنم که ناراحت نشود؟!
🔰تقوا یعنی یاد بگیریم از قدرت و حق انتخابمان سوءاستفاده نکنیم
#ارزش_حق_انتخاب (ج۴) - ۱
🔻این قدرت تصمیمگیری، قدرت اراده و «قدرت انتخاب» است که انسانها را برجسته میکند و استعدادهای آنها را شکوفا میکند. خانمها باید این حرفها را یاد بگیرند تا بدانند چطور بچهها را تربیت کنند.
🔻یکی از مادرها پرسید: من چطوری موبایل بچهام را چک کنم که ناراحت نشود؟ گفتم: نباید موبایل بچهات را چک کنی! بچۀ شما باید بلد باشد (باید به او یاد داده باشی) که از حق انتخابش درست استفاده کند.
🔻تقوا یعنی اینکه یاد بگیریم از قدرت و حق انتخابمان سوءاستفاده نکنیم. تقوا یعنی رعایتِ یک ناظر پنهان؛ ناظری که فوری پاداش و جزا نمیدهد و یقۀ آدم را نمیگیرد بلکه به او قدرت و حق انتخاب داده است.
🔻وقتی این قدرت را به کسی دادیم و او احساس کرامت، شرافت و انسانیّت پیدا کرد، سوءاستفاده نکردن از قدرت را تمرین میکند. اما وقتی همیشه مجبورش کردیم، یکجایی که فرصتی پیدا کند، از زیر کار در میرود، خلاف میکند و کِیف میکند که همه را سرِ کار گذاشته است!
🔻اینکه یک کسی قدرت داشته باشد و خراب نشود، ارزش دارد. اوج زیباییها آنجاست که انسان قدرت دارد ولی میبخشد، یا قدرت دارد که خیانت کند، ولی خیانت نمیکند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد سیدالشهداء - ۹۷.۱۰.۳۰
👈🏻متن کامل:
Panahian.ir/post/5392
🔰دین بهجای تو انتخاب نمیکند؛ فقط کمک میکند که خوب انتخاب کنی!
🔰دین ابتدا آدم را مستقل بار میآورد؛ بعد او را رشد میدهد
#ارزش_حق_انتخاب (ج۳) - ۱
🔻آدم قبل از اینکه خوب باشد باید خودش باشد و قبل از اینکه دیندار باشد باید شخصیت مستقل داشته باشد. دین هم، ابتدا آدم را مستقل بار میآورد و بعد او را رشد میدهد.
🔻ارزشگذاشتن برای حق انتخاب و استقلال روحی، جزء دین است و اساساً یکی از مشخصههای برجستۀ تربیت دینی این است که آدمها را مستقل بار میآورد.
🔻تربیت دین، دو مرحلهای است؛ مرحلۀ اول، رسیدنِ انسان به استقلال و به رسمیت شناختنِ حق انتخاب انسانهاست، یعنی دین در مرحلۀ اول، حق انتخاب ما را سامان میدهد.
🔻در مرحلۀ دوم، کمک میکند که خوب انتخاب کنی؛ یعنی لوازم انتخابِ مستقل را برای خودت فراهم کنی. اما بالاخره خودت باید انتخاب کنی؛ دین برای تو انتخاب نمیکند!
🔻در دین، از کلمۀ «هدایت» استفاده شده است و خدا به پیامبر(ص) میفرماید: تو بر مردم سیطره نداری! «إِنَّمَا أَنتَ مُذَكِّرٌ* لَّسْتَ عَلَيْهِم بِمُصَيْطِر» یعنی باید استقلال و حق انتخاب آنها را به رسمیت بشناسی!
🔰دنبالهرَوی بیدلیل از دیگران، موجب سلب استقلال و حق انتخاب انسان میشود
🔰امامکاظم(ع): اینطور نباش که مردم هرکاری کردند تو هم انجام بدهی!
#ارزش_حق_انتخاب (ج۳) - ۲
🔻یکی از عوامل سلب استقلال و حق انتخاب انسان، دنبالهرویِ بیدلیل از دیگران است. از هرکسی تبعیت میکنیم باید دلیل داشته باشیم.
🔻امام صادق(ع) میفرماید: بپرهیز از اینکه دنبال آدمها راه بیفتی، نباید یکنفر را بیدلیل برای خودت بُت کنی و راهنما قرار بدهی و هرچه گفت دربست بپذیری! (کافی/۲/۲۹۸) چشمهایت را باز کن؛ شاید بین حرفهایش اشتباه هم بگوید.
🔻امامکاظم(ع) میفرماید: «إِمَّعَةً» نباشید؛ یعنی نگویید من هم یکی از مردم و مثل مردم هستم. نباید هر کاری که مردم کردند شما هم انجام دهید. (الاختصاص/۳۴۳)
🔻نگو: «همۀ مردم اینطوری عمل میکنند، پس من هم اینطوری عمل میکنم!» ممکن است مردم اشتباه کنند. یککمی فکر کن؛ شاید دیگران عقلشان به خیلی مسائل نرسد، تو مستقل باش! چقدر لذت دارد که آدم، خودش باشد و ابتکار عمل داشته باشد.
🔻خانوادهها در بعضی موارد-که رفتار مردم، درست نیست- خلاف مردم رفتار کنند تا استقلال را به بچهها آموزش بدهند. بعضی از کارهایی که مردم انجام میدهند، بیهوده است. مثلاً اینکه شمع را خاموش میکنند و شروع میکنند به کفزدن و خوشحالیکردن! مگر تاریکی خوشحالی دارد؟!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد سیدالشهداء - ۹۷.۱۰.۲۹
👈🏻متن کامل:
Panahian.ir/post/5383
آیتالله بهجت(ره):
یک نگاه تند که سبب ایذای (اذیت کردن) یک مؤمن و یا هتک حرمت او شود، حرام است.
همچنین یک تبسم به اهل معصیت که موجب تشویق او بر گناه باشد، حرام است.
بنابراین کسی که میخواهد به درجات کمال و یقین نائل گردد، باید از این گونه گناهان هم پرهیز نماید.
📚در محضر بهجت، ج۲، ص۷
#درس_اخلاق
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تبیین بیانیه گام دوم انقلاب
👈🏻 خودسازی در گام دوم چگونه خواهد بود؟
👈🏻مساجد از این پس به چه صورت باید اداره شود؟
#تصویری #گام_دوم
@Panahian_ir
🔸 روز جهانی 'دختران در ICT' دستاویزی برای پیشبرد سند ۲۰۳۰ توسط وزارت ارتباطات
👇 👇 👇 👇
https://www.yjc.ir/00Szoh
️گنج نهفته
♨️ چرا رهبر انقلاب نسبت به سند ۲۰۳۰ واکنش نشان دادند؟ 🔸 نظام سلطه تلاش میکند برچسب ايدئولوژی ليبرا
✅امام خمینی :ما خودمان می خواهیم خودمان را اداره کنیم.[کشور] باید اینطور تربیت بشود از این مغزهای پوسیده ای که #عاشق_آمریکا هستند و #عاشق_غرب هستند،باید تصفیه بشود از این موجودات
📚 صحیفه امام،ج۱۰،ص۳۹۲
#ذوق سلفی باموگرینی
🔴 فاجعه ای فراتر از سلفی
🔹🔸سلفی «نمایندگان مجلس» با «موگرینی» گرچه ظاهری «طنز» دارد، اما درون مایه ی آن کاملا «جدی» است؛ و حکایت از یک دگرگونی اساسی در سطح بالای «حکمرانی» می کند.
♦️اگر به ماجرای سلفی امروز کمی عمیق تر نگاه کنیم، خواهیم دید فاجعه خیلی فراتر از عکس یادگاری است. حتی فراتر از تنزل سطح «نمایندگان» و کیفیت «پارلمان» در ایران است. ماجرا برمی گردد به احیاء روح «اجنبی پرستی» و «اجنبی دوستی» در سطوح «تقنینی» و «اجرایی» کشور.
♦️روزی این روحیه منجر به «برجام» می شود، روزی سر از «آی پی سی» در می آورد و روز دیگر در سند «بیست سی» جلوه می کند. باید سوگوارانه بپذیریم که با وجود چنین «مجلس» فَشَل و اجنبی دوستی و «دولتی» به مراتب اجنبی دوست تر، باید حداقل 4 سال قید «شرف» و «عزت» و «منافع ملی» را در داخل و خارج بزنیم.
هدایت شده از ️حقیقت واصل
🚨 #بصیرت_فرهنگی #سیاسی
چه #عادت_غلطی است که هر بار یک کار درست میخواهد انجام بگیرد؛ زود برخی هجمه وارد کنند که به جای این کار به فلان کار دیگری بپردازید!
👈خب چه اشکالی دارد جوری حرف بزنید که مشخص شود که هر دو کار مهم است و باید به هر دو کار بپرداخت.
👈برای مثال همین اقدام اخیر در جدی گرفتن کلام رهبری مبنی بر دقت بر برنامه های صدا وسیما برخی زود نوشتند که به جای این به ۲۰۳۰ و فضای مجازی و.. بپردازید.
🔺یا به برخی وقتی درمورد بی حجاب تذکر داده میشود میگویند به جای این به فساد اقتصادی توجه کنید.
🔺مثل افرادی که معمولا گیر میدهند به نذر محرم و هر اتفاقی که میخواد بیفته سریع میگند به جای نذری به این کار بپردازید اتفاقا همون افرادی که این جور صحبت میکنند ، خودشان اصلا حاضر نیستند یک درصد از پولهای بی زبونی که صرف مد و لباس و تفریحات خودشون میکنند را صرف مردم زلزله زده یا سیل زده و.. کنند اما برای تخریب نذری محرم یا نیمه شعبان مدام درمواقع مختلف اینجوری موضع میگیرند!
ومسایلی از این دست تناقضها که روزمره از سوی افراد بی بصیرت وکم بصیرت شاهد هستیم .
خب گاهی همه این مسایل مهم است و باید بهش پرداخت.
✅منتها بله گاهی در برخی مسایل #اولویت_بندی مهم است و بایستی دقت بیشتر شود که مسائل اصلی همیشه در اولویت اول توجه باشد. اما در برخی موارد همه موارد مهم است .
در مورد این برنامه های #بخت_آزمایی #صدا_و_سیما خب وقتی امام خامنه ای خودشان صراحتا وارد میدان میشود یعنی مسئله خیلی مهمی است که نبایستی غافل شد. همانطور که #۲۰۳۰ مهم است همانطور که #فضای_مجازی مهم است.
✅پس دوستان به جای گفتن این مهم است یا آن؛ بهتر است هر دو مسئله (حل مسابقات بخت آزمایی صدا وسیما و معضل ولنگاری فضای مجازی و..) را با هم مطالبه کنند.
✅ گفتنی است در پی رهنمود اخیر رهبر معظم انقلاب جناب فروغی مدیر شبکه سه "از تغییر اسپانسر برنامه برنده باش خبر داد" که کار شایسته ای است.
🚨🚨اما در مورد نگرانی جناب جهرمی نسبت به برنامه های صدا و سیما ومنویات رهبری
👈 اینکه شخصی مثل وزیر ارتباطات جناب #آذری_جهرمی به یکباره نگران منویات آقا شده باشد در رابطه با مسابقات بخت آزمایی درصدا و سیما باشد، یکم #مشکوک به نظر می رسه و باور پذیری انسان را نسبت به دغدغه ایشان خدشه دار میکند.
1⃣جناب آذری جهرمی، همان وزیری است که به منویات آقا در رابطه با سند ۲۰۳۰ که میرسد کاملا بی توجه عمل میکند . ایشان یکبار در۲۳ فروردین ماه سال جاری در همایشی در #ژنو شرکت کردند که اونجا جزئیات اجرای سند پایدار یعنی ۲۰۳۰ را با افتخار مطرح میکنند و بعدها که فیلم این سخنان پخش میشود این قضیه را تکذیب و توجیه میکنند!
👈 دیروز پنج شنبه هم در باغ تهران همایشی به نام روز جهانی 'دختران در ICT' که دستاویزی برای پیشبرد سند ۲۰۳۰ است توسط وزارت ارتباطات انجام شد.
👇 👇 👇 👇
https://www.yjc.ir/00Szoh
🌹امام خامنه ای: این سند ۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو واین حرفها اینها چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند شانه اش را زیر اینها بدهد وتسلیم اینها بشود .اصل کار غلط است ۹۶/۲/۱۷
2⃣یا درمورد همین فضای مجازی که امام خامنه ای در دیدار با اعضای قرب بقیه الله خواسته بودند"شبکه شبکه ملی اطلاعات ایجاد شود و همچنین پیام رسانهای قوی و جذابی ایجاد شود که مردم نیازی به استفاده از شبکه های خارجی پیدا نکنند"
👈اما جناب جهرمی بعد از فیلتر تلگرام توسط دادستانی به جای حمایت و دادن پهنای باند قوی به پیام رسانهای ایرانی به #پوسته_های #تلگرام(تلگرام طلایی وهاتگرام) یکسال اجازه جولان داد که دیروز صبح خود گوگل پلی این دو پوسته را از گوشی های اندروید بدون اطلاع مخاطبان حذف کرد!
جناب جهرمی درباره اقدام اینستاگرام که صفحه فرماندهان سپاه را حذف کرده بود کاملا #منفعل و بی خاصیت عمل کرد و دریغ از حتی یک جواب به این اقدام توهین آمیز
منتظریم ببینیم درمورد این کار گوگل پلی و توهین به چند میلیون مخاطب ایرانی چه کار میکند؟!
❓❓با این جریانات صورت گرفته در فضای مجازی آیا واقعا وقتش نرسیده که مردم و مسئولین به پیام رسانهای ایرانی اعتماد کنند.
#مسئولین 👈یکم از اون پهنای باندی که به تلگرام میدادند را به این پیام رسانها بدهند
👈 و یکم هم تسهیلات مقرون به صرفه برای مخاطبینی که از پیام رسانهای ایرانی استفاده میکنند بدهند تا مردم جذب پیام رسانهای ایرانی شوند .
👈 #مردم هم یکم #تعصب و عزت نفس خودشان را تقویت کنند و به پیام رسانهای ایرانی اعتماد کنند.
🚨🚨اما خطاب آخر بنده به وزیر ارتباطات است
👈جناب جهرمی واقعا #بوی_گند اقدامات منفعلانه و ضد ایرانی ات حالم را بهم میزنه،
آرزو میکنم زودتر از شر شما خلاص بشیم. کاش نمایندگان مجلس اندکی غیرت داشتند شما وزیر بی خاصیت را زودتر استیضاح میکردند..
📝 سید محمدعلی علوی تبار
@hagigatevasel
هدایت شده از ️حقیقت واصل
🌹بیانات امام خامنه ای درباره سند ۲۰۳۰
امام خامنه ای در دیدار اساتید و نخبگان دانشگاهها:
1⃣مسئلهی «تبیین» یکی از کارهای اساتید است. این #سند۲۰۳۰ باید تبیین شود؛ خیلی مسئلهی مهمی است.
🔹این جزوی از یک سند بالادستی سازمان ملل است؛ سند توسعهی پایدار؛ یک بخشش همین سند ۲۰۳۰ آموزش و پرورش است.
🔹آن چیزی که در سند توسعهی پایدار دارند طراحی میکنند، یک منظومهی فکری و فرهنگی و عملی برای همهی دنیا است.
🔹یونسکو اینجا یک وسیله و ویترین است؛ دستهایی پشت سازمان ملل وجود دارد که دارند برای همهچیز ملتهای دنیا منظومهی فکری و فرهنگی و عملی تنظیم میکنند که ملتها باید بر اساس آن عمل کنند. این #غلط و #معیوب است؛ اینها چه حقی دارند که دربارهی کشورها و سنتها و عقایدشان اظهارنظر کنند که باید اینجوری یا آنجوری عمل کنید؛ همهاش هم «باید» است.
🔺اینکه میگویند «الزامآور نیست»، این سطحینگری است؛ هرکدام از اینها که تحقق پیدا نکند، بعد بهعنوان نقطهی منفی حساب میشود و امتیازهایی از کشور سلب میشود.۹۶/۳/۳١
2⃣این سند ۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو و این حرفها، اینها چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند شانهاش را زیر بار اینها بدهد و تسلیم اینها بشود.
اصل کار، غلط است.
🔺اینکه ما برویم سند را امضا کنیم و بعد هم بیاییم شروع کنیم بیسروصدا اجرائی کردن، نخیر، این اصلاً مطلقاً مجاز نیست؛
⭕️نباید کار تا اینجا پیش بیاید که ناچار بشویم ما جلوی آن را بگیریم و ما وارد قضیّه بشویم.
🔺اینجا جمهوری اسلامی است؛
اینجا، مبنا #اسلام است، مبنا #قرآن است؛
اینجا جایی نیست که سبک زندگی معیوبِ ویرانگرِ فاسدِ غربی بتواند در اینجا اینجور اِعمال نفوذ کند.
📛البتّه متأسّفانه اِعمال نفوذ دارند میکنند و از طُرق مختلف وارد میشوند امّا [اینکه] اینجور بهطور رسمی سند به ما بدهند که «تا پانزده سال دیگر باید شما اینجوری بکنید، اینجوری بکنید»، ما هم بگوییم بله، معنی ندارد این کار.۹۶.۲.۱۷
3⃣همین مسئلهی ۲۰۳۰ -این قضیّهی سند ۲۰۳۰- مسئلهی استقلال است.
🔺فرض کنیم در این سند، هیچچیز واضح بیّنی هم که مخالف با اسلام باشد وجود نداشته باشد -که البتّه #وجود_دارد ؛
📌آنهایی که خیال میکنند ما گزارش درست نگرفتهایم؛
نه، گزارشهای ما گزارشهای درستی است.
نظام آموزشی کشور نباید بیرون کشور نوشته بشود؛
🔺 اینجا جمهوری اسلامی است، اینجا یک ملّت بزرگند. نظام آموزشی ما را چهار نفر در یونسکو یا سازمان ملل یا فلانجا بنشینند بنویسند؟ چرا؟
این همان مسئلهی استقلال است.۹۶.۳.۱۷
4⃣ من سال گذشته، رسماً و علناً و با قاطعیت، اجرای این سند انحرافی را منع کردم که با استقبال مسئولان هم مواجه شد.
❎ اما شنیدهام در بخشهای مختلف، برخی مفاد سند ۲۰۳۰ در حال اجرا است که این به معنای قراردادن مهم ترین مسئله کشور، در اختیار بیگانگان است. ۹۷/۲/۱۹
5⃣کسانی که افکار، #سبک_زندگی، روشهای غربی و لغات غربی را به طور پیوسته در داخل تزریق و پمپاژ میکنند، در ادبیات و افکار و دانشگاه ها و مدارس ما، اینها همین تقیزادههای جدید هستند.
⚠️ اینهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ میایستند - سند ۲۰۳۰ یعنی برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی - اینها همان تقیزادههای امروز هستند.
البته امروز به توفیق الهی #جوان_های_مومن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرف شان به کرسی بنشیند. ۱۳۹۸/۰۱/۰۱
#امام_خامنه_ای
#سند_توسعه_پایدار
#یونسکو #۲۰۳۰
🔸 دیروز همایش روز جهانی 'دختران در ICT' در باغ تهران این همایش برای پیشبرد سند ۲۰۳۰ توسط وزارت ارتباطات انجام شد.
👇 👇 👇 👇
https://www.yjc.ir/00Szoh
در ۲۳ فروردین سال جاری نیز جناب جهرمی در همایشی که در ژنو برگزار شده بود در گزارشی با افتخار از اجرای سند ۲۰۳۰ در داخل کشور خبر میداد.
#آذری_جهرمی
#عمل_به_منویات_رهبری
@hagigatevasel
تو یه مهمونی بحث درباره کمک به سیلزده ها شد. بعد بحث خمس شد که طبق نظر برخی مراجع میشه قسمتی از خمس رو به سیلزده ها داد. وقتی بحث به اینجا کشید، بحث جنجالی شد. خمس چیه؟ مرجع کیه؟ جمع کنید این حرفارو. خلاصه به اینجا رسید که یکی گفت آقا خدا و دین رو چیکار داری. من بخاطر انسانیت کمک میکنم. خارجیا مگه خدا و دین و آخرت دارن که انقدر به همدیگه کمک میکنن؟ بخاطر حس نوعدوستیشون کمک میکنن. انقدر دین دین نکنید.
اینجا من گفتم اَی خداخیرتون بده.
انسان بیدین خارجی تو این مواقع به هموطنش همنوعش کمک میکنه. و فقط یه حظ دنیایی و رضایت قلبی پیدا میکنه. دینی نداره که بهش بگه اگه کمک کنی انقدر پاداش میگیری، اگه کمک کنی، این کمکت از بین نمیره، چند برابر میشه اون دنیا بهت برمیگرده. اگه کمک کنی تو همین دنیا مالت برکت پیدا میکنه و زیاد میشه و حرفهایی نظیر اين
خب یه سوال، دین الان چیز بدی گفت؟ همش تشویق و تحسین بود. همش انگیزه و انرژی بود.
اصلا یه سوال؟ شما دوست دارید همیشه جاودانه باشید یا یه روزی از بین برید؟ هممون دوست داریم جاودانه باشیم. اتفاقا دین هم میگه جاودانهای. با مرگ تازه وارد دنیای اصلی، یعنی آخرت میشی. یه جهانی پس از مرگ وجود داره.
این بده؟
یا مثلا دوست داری تو این دنیا تنها و بی کس و کار، ول شده باشی؟ یا یه موجودی همیشه همراهت باشه، مراقبت باشه، به فکرت باشه، دلسوزت باشه؟ خب دین هم میگه یه خدایی هست که همیشه همراهته، مراقبته، دلسوزته
دوست داری وقتی به یه بلای سختی دچار شدی بهت بگن جبر روزگار بود، یا یه شکست بود. یا بگن یه آزمایش بود، یه امتحان بود. برای رشد تو بود. جبران اشتباهات قبلیات بود؟ کدومش آرامش بیشتری بهت میده؟ خب دین هم همینو میگه دیگه
دوست داری همیشه نگران آیندهات، رزق و روزیت، سرگذشت بچههات، درس و کار و ازدواجت باشی؟ یا یه نیروی مطلقی وجود داشته باشه بگه همه چیو بمن واگذار کن، آروم باش. تو فقط تلاش کن بقیه اش با من؟ خب موضوع توکل بر خدا تو دین ما همینه دیگه.
دین که داره آرامش قلبی بهت میده. نگرانی رو ازت میگیره. چرا باهاش انقدر درمیفتی؟
حتی تو بحث وعده عذاب و مجازات. فرضا نه دینی هست نه خدایی هست. چه چیزی مانع ظلم کردن تو به دیگران میشه؟ همون نوعدوستی، انسانیت. ولی خیلی وقتا منفعت طلبی آدما باعث میشه آدم ظلم کنه. خب دین اومده میگه ظلم نکن، اگه بکنی باید جواب پس بدیا. یه دنیای دیگهای هست که حق هرکی ضایع کردی رو ازت میگیرن. یه نیروی مضاعفی به تو میده که ظلم نکنی. این بده؟ چرا دین رو به ما بد معرفی کردن؟
✍ #حسین_دارابی
⭕️ این شبکه پویا نیست، ایستاست! (۱)
یادش به خیر، ما را بالای درختها، روی دیوار، بالای علمکهای گاز! و در خرابهی ته کوچه مشغول هفت سنگ یا تیلهبازی پیدا میکردند. گاهی اوقات در قایمباشک برای اینکه زیادی خوب قایم شویم! 😉 تا دو تا کوچه آنطرفتر هم میرفتیم.
خیلی اوقات هم توپمان - همان توپ دولایهای که فقط ۶۰ تومان پولش بود - در خانهی همسایههای بدقلق میافتاد. ما هم به آنها زحمت نمیدادیم و خودمان، به روش خودمان! توپ را پس میگرفتیم. حتی درب حیاطشان را هم آهسته میبستیم، مبادا مزاحم استراحتشان شویم.
اینکه مزاحم استراحت دیگران نشویم، همیشه دغدغه بوده. حتی اخیراً والدین هم دغدغه دارند که بچههایشان مزاحمشان نباشند، مبادا از کارهای خیلی مهمترشان! عقب بمانند. برای همین هم پویا - همان شبکه پویای خودمان - مشتری دائمیِ همهی خانهها شده، بچهها موبایل و تبلت و ps4 دارند که مبادا مزاحم والدینشان شوند. اسفبارتر از همه اینکه در #شبکه_پویا هم همینها را تبلیغ میکنند!
اخیراً تبلیغی از شبکه پویا پخش میشود که در آن چند کودک مشغول یک بازی گروهی و خلاقانه هستند. بچهها میخواهند دوربین درست کنند. اما با اولین شکست، مادر یکی از بچهها برایش تبلت میخرد و دیگر از آن جمع و بازیهای خلاقانهاش خبری نیست. از مهمترین فواید تصمیم این مادر هم این است که دیگر بچهی او سراغ موبایلش نمیرود و البته کودک تکالیفش را هم خیلی بهتر انجام میدهد!!! 😐 خُب طبیعی است که کار تبلیغ فریب است و چه بسیار مادر و پدرهایی که با همین تبلیغ فریب خوردهاند و میخورند ...
👈 اساساً شبکه پویا و پیام بازرگانی چه نسبتی دارند؟ مگر کودک خودش قدرت خرید دارد که برایش تبلیغ پخش میکنند؟ اصلاً در این اوضاع اقتصادی چند خانواده ایرانی قدرت خرید تبلت برای بچههایشان دارند؟ اگر قدرت خرید دارند، واقعا داشتن تبلت به نفع کودکشان است یا به ضرر او؟ اینها چیزی جز ایجاد نیازِ کاذب و ذائقهسازیِ مضّر در کودکان نیست.
👈 راستی در پویا تبلیغِ رب و خاویار بادمجانِ چینچین، روغن اویلا، مولتیکامپلکس تاپ، مایع ظرفشویی دورتو و ... را هم دیدهاید؟! شرکتها مشتاق تبلیغ در پویا هستند چون هزینهی تبلیغات در آن، ۴۰ درصد شبکه اول، سوم و نسیم است و ظاهراً قرار است ذائقه کودک را بسازند ولو آنکه اعصابش را خورد کنند! از صدا و سیما هم که توقعی نیست، بالاخره باید حقوق حدود ۵۰ هزار کارمند از جایی تأمین شود!!
✅ بچههای ما تا حدود ۱۲ سالگی بیش از هر چیزی نیاز به حرکت و تحرّک دارند ولو آنکه ما خوشمان نیاید! وقتی همهی ما دنبال بچههای باهوش و خلاق هستیم!! خودمان با دست خودمان به رشد جسمی، روانی و ذهنی کودکمان آسیب نرسانیم ...
این شبکه پویا نیست، هم ایستاست و هم دعوت به ایستایی میکند ...
#حمید_کثیری
تحقيق دكتر دارسيا نارويز بر روي ٦٠٠ بزرگسال نشان داد افرادى كه در كودكى به اندازه كافى در آغوش كشيده شدند در بزرگسالى از سلامت بيشتر روانى بهره مند هستند.
همچنين كمتر به افسردگى دچار مي شوند و بيشتر توانايى همدلي و درك متقابل خواهند داشت.
اين افراد توانايى بهترى به اضطراب و استرس را در زندگى خود دارند. پس بهتر است بدون نگرانى فرزندتان را در آغوش بگيريد و از بغلي شدنش نترسيد.
#همه_بخونن
حواسمان هست به اين رك بودن ها؟
حواسمان نيست که چه راحت با حرفی که در هوا رها ميکنيم
چگونه يک نفر را به هم ميريزيم!
چند نفر را به جان هم مي اندازيم!
چه سرخوردگي يا دلخوری هايی به جاي ميگذاريم!
چقدر زخم ميزنيم...!
حواسمان نيست؛ که ما ميگوييم و رد ميشويم و ميگذاريم به پای رک بودنمان...
اما يکی ممکن است گير کند!
بين کلمه های ما... بين قضاوتهای ما...
بين برداشت های ما...
دلی که ميشکنيم ارزان نيست...
⭕ سگهای نگهبان، سگهایی برای ۱۸ سالگی!
همین ابتدا بگویم که گشت پنجهای یک پدیدهی کمنظیر در دنیای انیمیشن است. این کارتون محصول سال ۲۰۱۳ کاناداست، ظاهراً بسیار ساده است اما محتوایی به شدت پیچیده و حساب شده دارد.
یادم است وقتی دنبال خرید یک انیمیشن نسبتاً مناسب برای کودکم بودم و با سگهای نگهبان روبرو شدم بسیار از آن خوشم آمد. انیمیشنی که ظاهراً کمترین ایراد ممکنه را داشت و البته فواید فراوانی، اما بعدهها که کودکان بسیاری را دیدم که عاشق! دیدن سگهای نگهبان هستند و در هر زمان از شب و روز دوست دارند آن را تماشا کنند، حتی مشتاق رسیدن قسمتهای بعدی هستند، موضوع برایم خاصتر شد. من بیش از ۱۰ قسمت آن را دیدهام و امروز علیرغم نکاتِ مثبتِ زیاد گشت پنجهای، به هیچ وجه دیدنش را توصیه نمیکنم!
⛔ توصیه نمیکنم چون به عقیده غالب روانشناسان بخش اعظم شخصیت انسان - حدود ۹۰ درصد شخصیت - تا ۷ سالگی شکل میگیرد.
⛔ توصیه نمیکنم چون قدری در مورد ضمیر ناخودآگاه و شکلگیری آن در دوران کودکی میدانم!! و میفهمم که سگهای نگهبان به خوبی در حال مهندسی علایق کودک من است. کودکی که امروز کودک است ولی وقتی بزرگ شد، قرار است فرمانده رایدر شود! تکرار موسیقیها، تکیه کلامها، شخصیتسازیها و ... در هر قسمت از گشت پنجهای دقیقاً در حال تقویت حرف سریال در ضمیر ناخودآگاه است.
⛔ توصیه نمیکنم چون کودک در درون ذهنش نقش فرمانده رایدر را بازی میکند. فرمانده رایدری که بخشی از ویژگیهایِ پنهانش اینها هستند:
الف. او والدینی ندارد و در فیلم با سگهایش زندگی میکند. (Lifestyle خاص خود را دارد)
ب. دنیای او کاملاً یک دنیای دیجیتال است. دنیایی که در آن تبلت، موبایل، ساعت هوشمند و اتاق تجهیز شده به السیدیها ابزار موفقیت فرمانده رایدر هستند.
ج. او حس مالکیت و کنترل عجیبی روی همه چیز دارد و همه گوش به فرمان او هستند. در واقع او نیازی به هیچ کس ندارد و همه به او نیاز دارند، خصوصاً در مواقع بحران.
د. سگها بهترین و مهمترین ابزارهای موفقیت رایدر هستند. سگهایی که ویژگیهای عجیب و غریبی دارند و تنها حیوانات فیلم هستند که صحبت میکنند.
⛔ توصیه نمیکنم چون سگها این قابلیت را دارند که در بسیاری از خانهها جایگزین انسان شوند - چنان که شدهاند!! - اما این سبک زندگی، مخصوص ساختار جامعهی ایرانی نیست.
من نسبت به گشت پنجهای و سازندگانش به هیچ وجه بدبین نیستم، چون این محصول برای کودکان کانادا ساخته شده و از قضا معتقدم برای کودکی که در غرب زندگی میکند بسیار درست هم ساخته شده اما این را هم میفهمم که گشت پنجهای برای جامعهی ما و کودک ما نیست.
✅ مراقب دل خودمان و کودکمان باشیم، خصوصاً در ۷ سال اول زندگیشان ...
#حمید_کثیری
کاش وقتی فرزندمان نمرهی هفده را به خانه آورد، به جای اینکه بگوییم بقیه چند شدند و معدل کلاس چند بود، بپرسیم در آزمون قبلی، نمرهات چند شده بود؟
وقتی که یاد گرفت معدل پایین کلاس می تواند توجیهی برای نمرهٔ پایین او باشد، در بزرگسالی نیز، رفتارهای نادرست بزرگ دیگران را بهانهای برای رفتارهای نادرست کوچک خود خواهد کرد.
او یاد می گیرد که وقتی دروغ گفت، در توجیهش بگوید: دیگران هم دروغ می گویند. بیشتر از من. او این نحوه استدلال را از ما آموخته است.
اما وقتی می پرسیم نمرهی قبلیات چند بود، میآموزد که هر کس با گذشتهٔ خودش مقایسه میشود.
او مسیر رشد و پیشرفت را طی خواهد کرد، بی آنکه جلوتر بودن دیگران، بیانگیزهاش کند و عقب ماندن اطرافیان، در دلش شادی نهانی ایجاد کند.
🔴 کودکان کار در اینستاگرام!!
حدوداً ۵ سال قبل بود که برای اولین بار پستهای مادرانی را دیدم که عاشقانه!! عکسهای خصوصی بچههایشان را در اینستا منتشر میکردند. برخی از تصاویر و داستانهایشان آنقدر زشت و خجالتآور بود که مطمئن بودم اگر کودک در ۱۰ سالگیاش آنها را ببیند، دچار مشکلات روانی خواهد شد! اما ظاهراً امروز اوضاع فاجعهبارتر شده، چون اگر کسی برای کودکش پیج اینستا یا کانال تلگرام درست نکرده باشد، حسابی از قافله عقب افتاده!!
تصویر پسر بچهی سه سالهای که خودش را خیس کرده و مادرش داستان ترس آن روز کودکش را با ذوق و شوق نوشته یا پدری که کبودیهای ران کودک پنج سالهاش را نشان میدهد و میگوید هنوز تکل زدن! بلد نیست یا پدر دیگری که کودکش را به دکتر برده و در صحنهای که شلوار کودک پایین است و دارند به او آمپول میزنند، فیلم گرفته و با افتخار شجاعتِ پسرش را برای دیگران به نمایش میگذارد.
بچهها هنوز نمیدانند اینستا چیست که عکس و فیلمهایشان در تمام صفحات پخش میشود تا احیاناً خاله، عمه و دیگران!! قربان صدقهشان بروند و غبطه بخورند که چرا کودک خودشان اینطور نیست. آیا این والدین تا به حال فکر کردهاند که کودکشان قرار است بزرگ شود و اگر دوست نداشته باشد که عکسهایش همه جا منتشر شود، چه کار باید بکنند؟!
بگذریم از بچههایی که شیرینکاریهایشان منبع درآمد خانواده شده و اینها تقریباً کودکی نمیکنند، عروسک خیمه شببازی پدر و مادرند و البته ما هم که صفحات آنها را فالو کردهایم قطعا مقصریم! 😯
✅ اما مسئله اصلی چیز دیگری است. ما خواسته یا ناخواسته داریم به کودکمان آموزش میدهیم که توجه، تأیید، احترام، اعتماد به نفس، عزت نفس و ... را نه از درونِ خودت بلکه از بیرون و جامعه باید دریافت کنی! تعداد ایموجیها، لایک و دیسلایک، کامنت، فالوور و ... هستند که مهماند چون اینها جایگزین عزت نفس واقعی و خوداتکایی شدهاند و این اگر بزرگترین #خشونت_علیه_کودکان نیست، پس چیست؟!
وقتی دچار بحران #پسران_بیریش و #دختران_سیبیلو هستیم یکی از علتهایش همین دریافت توجه از بیرون است. یعنی هر چقدر خاصتر باشی اقبال عمومی به تو بیشتر است و دهه هفتادیها و هشتادیهای امروز به شدت دنبال دیده و پسندیده شدن هستند، بدون اینکه درک درستی از تأثیر رفتارشان در جامعه داشته باشند! حالا تصور کنید چه اتفاقی برای کودک دهه نودی در پیش است؟!
👈 بد نیست با این ملاحظات یک بار دیگر به برنامههایی مثل #کودکشو، #عصر_جدید و ... هم بنگریم. کاملاً در این پازل هستند.
📌 #حمید_کثیری