💠 #رفع_فقر
🔸رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
هرکس در هر روز صد مرتبه بگوید:
لااله الااللهُ الملکُ الحقُّ المُبین
(هیچ خدایی جز خدای یگانه شایسته پرستش نیست خدایی که مالک آسمانها و زمین است. خدایی که وجودش ثابت و پایدار و روشن و آشکار است)
از فقر دنیا و وحشت قبر در امان است و مال و ثروت به او روی می آورد.
📚ثواب الاعمال/ثواب لااله اله الله/ح4
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
♦امام کاظم علیه السلام در دو حدیث نورانی در مورد ارتداد بعضی از شیعیان در زمان غیبت اینگونه میفرمایند:
۱_حتی یرجع عن هذا الامر من کان یقول به
امام زمان غیبتی خواهند داشت که شیعهٔ معتقد به حضرت از اعتقاد به ایشان بر می گردد
۲_له غیبة یطول امدها علی نفسه یرتدّ فیها اقوام و یثبت فیها آخرون
برای ایشان غیبتی خواهد بود که مدتش برای او طولانی میباشد،در زمان غیبت گروهی مرتد میشوند و و گروهی دیگر ثابت قدم می مانند.
کمال الدین ص ۳۳۷_۳۳۸
چه میشود که یک شیعهٔ عاشق امام مهدی از اعتقاد به او برمیگردد؟؟؟
قطعا فتنه هایی رخ میدهد که عقل را تیره و تار میکند و قدرت تصمیم گیری را کُند.
مراقب باشیم.
Part01_سه روایت از یک مرد.mp3
15.87M
📗#کتاب_صوتی 🎧
#سه_روایت_از_یک_مرد
"سه روایت از زندگی #شهیدسیدمحمدحسین_علمالهدی"
1⃣ قسمتاول
#لبیک_یاخامنه_ای
#اللهمعجللولیکالفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماموریت امام زمان (عج) چیست؟
شیخ حسین انصاریان
در بالای ایوان طلای حضرت امیر(ع)
نوشته شده است:
رسول خدا(ص) فرمود:
"اگر همه مردم بر محبت علی(ع)
گرد میآمدند، هرگز خداوند
آتش جهنم را نمیآفرید"
-آیتاللّٰهبهجت(ره)-
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مهمترین گام برای نزدیک شدن به امام زمان علیه السلام این است که....
#نماوا ی "راز سلام"
#تا_همیشه_سلام
#سبک_زندگی_مهدوی
4_5827801455624456064.mp3
28.6M
🎙#معاد جلسه سی و هفتم
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
#سلام_امام_زمانم🥀
▫️اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِي ضَمِنَهُ
🌱سلام بر تو اي وعده خدا كه آن را ضمانت نمود
سلام بر مولای مهربانی که آمدنش وعده ی حتمی خداست و سلام بر منتظران و دعاگویان آن روزگار نورانی و قریب...
📚فرازی از زیارت آل یاسین
۰┄┅┅┄❅🥀❅┄┅┅┄
#مولای_من
کی شود بیایی؛
دلم آن شب رؤیاییِ دیدار را تمنا میکند
آن لحظه طوفانی را!
آن ساعت عاشقی را ...
دلم یک جرعه دیدار میخواهد؛
به عقربههای ساعت نگاه میکنم،
و ذره، ذره آب میشوم ...
چه سخت میگذرد روزهای تاریک نبودنت ...
و به راستی؛چه زیباست
برای تو مجنون بودن ..!
👥🍀 توسّل به حضرت جوادالائمّة علیه السلام جهت وسعت روزی
با عنایت به مجموعه ای از روایات و سخن بزرگان، توسّل به حضرت جوادالائمّۀ علیه السلام در جهت رفع تنگدستی و وسعت روزی بسیار نافع است. بعضی از روایاتی که بر این امر دلالت می کنند عبارتند از:
1) عَنِ ابْنِ أَبِي نَصْرٍ قَالَ: قَرَأْتُ فِي كِتَابِ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ علیهماالسلام: يَا أَبَا جَعْفَرٍ! بَلَغَنِي أَنَّ الْمَوَالِيَ إِذَا رَكِبْتَ أَخْرَجُوكَ مِنَ الْبَابِ الصَّغِيرِ، فَإِنَّمَا ذَلِكَ مِنْ بُخْلٍ مِنْهُمْ لِئَلَّا يَنَالَ مِنْكَ أَحَدٌ خَيْراً، وَ أَسْأَلُكَ بِحَقِّي عَلَيْكَ لَا يَكُنْ مَدْخَلُكَ وَ مَخْرَجُكَ إِلَّا مِنَ الْبَابِ الْكَبِيرِ، فَإِذَا رَكِبْتَ فَلْيَكُنْ مَعَكَ ذَهَبٌ وَ فِضَّةٌ، ثُمَّ لَا يَسْأَلُكَ أَحَدٌ شَيْئاً إِلَّا أَعْطَيْتَهُ، وَ مَنْ سَأَلَكَ مِنْ عُمُومَتِكَ أَنْ تَبَرَّهُ فَلَا تُعْطِهِ أَقَلَّ مِنْ خَمْسِينَ دِينَاراً وَ الْكَثِيرُ إِلَيْكَ، وَ مَنْ سَأَلَكَ مِنْ عَمَّاتِكَ فَلَا تُعْطِهَا أَقَلَّ مِنْ خَمْسَةٍ وَ عِشْرِينَ دِينَاراً وَ الْكَثِيرُ إِلَيْكَ، إِنِّي إِنَّمَا أُرِيدُ بِذَلِكَ أَنْ يَرْفَعَكَ اللَّهُ، فَأَنْفِقْ وَ لَا تَخْشَ مِنْ ذِي الْعَرْشِ إِقْتَارا. (الکافی، ج4، ص43/بحارالانوار،ج50، ص102 به نقل از عیون اخبارالرضا و کافی)
ابونصر بزنطی نقل می کند که نامه ابو الحسن الرضا علیه السلام به فرزندش ابو جعفر امام جواد علیه السلام را دیدم. در آن نامه چنین آمده بود: فرزندم ابو جعفر! شنیده ام كه هنگام خروج از منزل، غلامان و خدمتكارانت تو را از درب كوچك منزل بیرون می برند تا از تو به کسی خیری نرسد. اين كار به خاطر پستى و تنگ چشمى آنان است. از تو درخواست مى كنم و تو را به آن حقّى كه بر گردنت دارم سوگند مى دهم كه ورود و خروج تو، هميشه از درب بزرگ باشد. و چون خواستی بر مركب سوار شوى همراه خود مقدارى طلا و نقره بردار و هر كس دست مسألت دراز کرد، او را از عطاى خود بهرهمند ساز. اگر از عموهايت كسى درخواست احسان کرد، كمتر از پنجاه دينار طلا عطا مكن، و بيشتر از اين مبلغ به اراده و ميل تو است. اگر از عمّه هايت كسى درخواست احسان کرد، كمتر از بيست و پنج دينار طلا تقديم مكن، و بيشتر از اين مبلغ به اراده و ميل تو است. من با اين توصيه و سفارش مىخواهم كه خداوند عزّ و جلّ قدر و منزلت تو را رفيع سازد. در راه خدا انفاق كن و مبادا از تنگدستي ترس داشته باشى.
2) عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ عَبَّاسٍ الْهَاشِمِيِّ قَالَ: جِئْتُ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام يَوْمَ عِيدٍ فَشَكَوْتُ إِلَيْهِ ضِيقَ الْمَعَاشِ، فَرَفَعَ الْمُصَلَّى وَ أَخَذَ مِنَ التُّرَابِ سَبِيكَةً مِنْ ذَهَبٍ، فَأَعْطَانِيهَا فَخَرَجْتُ بِهَا إِلَى السُّوقِ فَكَانَتْ سِتَّةَ عَشَرَ مِثْقَالا. (الخرائج، ج1،ص383)
اسماعيل بن عباس هاشمى گفت : روز عيدى خدمت حضرت جواد عليه السلام رفتم و به آن جناب از تنگى معاش شکایت کردم. آن حضرت مصلاى خود را بلند کرد و از خاك آنجا مشتی برداشت و به صورت طلا به من داد (يعنى خاك به بركت دست آن حضرت طلا شد). آن را به بازار بردم، شـانـزده مثقال بود.
3) ابوالوفای شیرازی گفت: در خواب رسول خدا صلّی الله علیه وآله را دیدم که در مورد حضرت جوادالائمّه علیه السلام فرمود:
وَ أَمَّا مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيٍّ فَاسْتَنْزِلْ بِهِ الرِّزْقَ مِنَ اللَّهِ تَعَالَى. (- بحارالأنوار، ج 94،ص32- 33 به نقل از قَبَس المصباح)
در مورد محمّد بن على عليهما السلام، به سبب او نزول رزق را از خداى تعالى در خواست کن.
4) مرحوم شیخ سلیمان صهرشتی در کتاب «قَبَس المصباح»، دعایی را جهت توسّل به ائمّه اطهار علیهم السلام نقل می کند که در بخشی از آن چنین آمده است:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِّ وَلِيِّكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ إِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَيَّ مِنْ فَضْلِكَ، وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَىَّ مِنْ وُسْعِكَ، وَ وَسَّعْتَ عَلَيَّ رِزْقَكَ، وَ أَغْنَيْتَنِي عَمَّنْ سِوَاكَ، وَ جَعَلْتَ حَاجَتِي إِلَيْكَ وَ قَضَاهَا عَلَيْكَ، إِنَّكَ لِمَا تَشَاءُ قَدِيرٌ.» (بحارالأنوار، ج94، ص34 به نقل از قبس المصباح)
5) مرحوم محدّث قمی در «منتهی الآمال»، دعای فوق را نقل کرده، می نویسد:
«علما روزها را دوازده ساعت بخش كرده اند و هر ساعتى را به امامى نسبت داده اند و ساعت نهم روزها متعلق به حضرت جواد عليه السلام است ... و توسل به آن حضرت در این ساعت برای وسعت رزق نافع است، و شایسته است که در توسّل به آن حضرت این دعا را بخوانید، و بعضى گفته اند اين دعا بعد از هر نماز به جهت اداء دين مجرّب است.» (منتهی الآمال، ج2، باب11، فصل2، ص372-373)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 آیت الله سعادت پرور 🔶
امیرالمومنین می فرماید: «سکر الغفلة و الغرور ابعد افاقة من سکر الخمور ؛ مستی غفلت و غرور از مستی شراب طولانی تر است»
در حدیث دیگری می فرمایند: الشَّرُّ كامِنٌ في طَبيعَةِ كُلِّ أحَدٍ، فإن غَلَبَهُ صاحِبُهُ بَطَنَ، و إن لم يَغلِبْهُ ظَهَرَ ؛ بدى در نهاد هر فردى نهفته است . اگر انسان بر آن چيره شد ، همچنان در نهان مى ماند و اگر چيره نشد ، آشكار مى شود .
✅همین بشری که مغرور می شود علت غفلتش عالم بشریت است که جز شر از این عالَم برخواسته نمی شود.