صعود مقتدرانه تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران به جام جهانی را خدمت همه ملت ایران و شما عزیزان عضو کانال گرا صمیمانه تبریک می گوییم . 💪💪💪💪💪💪👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو مپینگ پرچم ایران در میدان آزادی به مناسبت صعود ایران به جام جهانی قطر
#مرگ_بر_منافق
🔴 اینکه منافقین از شعار براندازی نظام ، به چند ثانیه هک تلویزیون و پخش تصویر رجوی تنزل پیدا کرده اند 👇
یعنی دیگه به ته خط رسیده اند و اعتراف کرده اند که جمهوری اسلامی ساقط شدنی نیست و اوج اقدامات آنها نیز از همین حد بیشتر نیست
بیچاره آمریکا به چه کسانی دل خوش کرده است !
#امیر_حمزه_مهرابی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔵ایران در چه شرایطی قرار گرفته ؟؟؟
کشور ما در حوزه بین الملل وارد شرایطی شده که می توان از آن به *پیچ تاریخی* یاد کرد، شرایطی که نمونه آن در ۲۰۰ سال اخیر کمتر دیده شده، با این استدلال که :
تخاصمات بین قدرتها به نقطه جوش رسیده است زیرا تنش بین آمریکا و روسیه بر سر اوکراین تا مرز لشکرکشی از سوی روسیه و محاصره اوکراین پیش رفته و در پی آن ناتو به روسیه اعلام جنگ کرده، از آن سو تایوان که خط قرمز چین نامیده میشود مورد طمع جدی آمریکا واقع شده بطوریکه آمریکاییها ۸۵۰۰ نیروی نظامی وارد تایوان نموده و درصدد اعلام استقلال برای تایوان هستند و این یعنی اعلان جنگ رسمی به چین،
از سویی کره شمالی که در زمان ترامپ با آمریکا وارد توافقات هستهای شده بود بلافاصله بعد از موشکباران عینالاسد توسط ایران، زیر همه قول و قرارهایش با آمریکا زد و باز به فضای تخاصم با این کشور برگشت،
ایران و همپیمانانش در عراق، سوریه، یمن و لبنان برنده میدان شده اند،
یمنیها که عربستان را به ستوه آورده بودند، ۱۰ روز پیش به دلیل بازگشت امارات به صحنه جنگ در یمن، دبی و ابوظبی را تنبیه سختی کردند بطوریکه مرکز تجارت منطقهای یعنی دبی اگر چهارتا موشک ديگه بخوره، تجارت آن کشور و تجارت کشورهای غربی در دبی به عدد صفر خواهند رسید،
عربستان و امارات به ایران متوسل شدهاند تا جنگ با یمن خاتمه یابد، بایدن پشت سر هم به رهبری نامه مینویسد و قاصد میفرستد تا برجام احیا گردیده و ایران دست از توسعه هستهای که تا ۶۰ درصد رسیده، بکشد،
این حوادث که عمدتا امنیتی و نظامی هست، راه تجارت خارجی و تعاملات بازرگانی ایران را در سطح گستردهای باز کرده که نمونهاش عضویت ایران در پیمان شانگهای و فعال شدن ایران در پیمان اکو و پیش نویس قرارداد ۲۰ ساله با روسیه و عملیاتی شدن قرار ۲۵ ساله با چین و سوآپ گازی و قراردادهای فروش نفت به روسیه و قرارداد سوئیفت بانکی با روسیه و ... میباشند،
بایدن سه ماه پیش در ملاقاتش با سران عرب در واشنگتن گفت : سیاست تقابل با ایران شکست خورده به سمت تعامل با این کشور بروید،
از آن سو هزینههای اسرائیل برای ایالت متحده به ماگزیمم مقدار خود رسیده و به همین دلیل واشنگتن نمیتواند سیاست حمایت حداکثری از این رژیم را ادامه بدهد لذا دیدیم که بایدن حاضر نشد با نتانیاهو ملاقات بکند و درگیری لفظی بین این دو کشور شروع شده و ترامپ در رابطه با لغو برجام، اسرائیل را مقصر دانست،
در آمریکا، اروپا، عرب ها، چین و روسیه هیچکس با لغو برجام توسط ترامپ موافق نبود و همه علیه اینکار گارد گرفتهاند،
مردم آمریکا حتی هم حزبی های ترامپ، اورا سرزش کردند ...
و نتیجه اینکه :👇
سیاست مقاومت فعالانه ایران که با تدبیر شخص رهبری معظم انقلاب تدوین و ابلاغ شد توسط سپاه قدس و شهید حاج قاسم و در ادامه با فرماندهی سردار قاآنی پر تلاش در دستور کار قرار گرفت و با مجاهدات حزب الله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق و قواه الوطنیه سوریه دنبال شد و شهدای غریب مقاومت طلایه داران این قیام طلایی بودند که باعث این همه افتخار و پیشرفت برای مردم ایران شده که چندان ربطی به دولتهای ایران ندارد،
این شهدا بودند که توانستند با خونشان، آمریکاییهایی که ۸۷ فروند ناو جنگی و صدها هواپیمای جنگی و پهپاد به منطقه آورده بود تا ایران را به باد بدهند، عقب زدند،
این شهدا و رزمندگان مقاومت بودند که بن سلمان سرکش که به ترامپ گفت بود هزینه حمله به ایران را میپردازم به خاک سیاه نشاندند.
ایران هم اینک یک نیروی فرامنطقهای شده و حوادثی که گفته شد گرچه نظامی و امنیتی اند اما دارای پیامدهای مطلوب اقتصادی برای ما خواهند شد.
این تحلیل و پيشبينی را امروز بخاطر بسپارید تا به وقتش ...
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش اول»
یکی از سوال هایی که همواره بین دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی مطرح بوده است، این سوال است که نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده است یا خیر؟
همزمان با دهه فجر و آغاز چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی، بنا داریم با زبانی ساده به این موضوع بپردازیم .
عده ای بابیان دلایلی، نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد معرفی کرده و برخی نیز با ذکر شواهدی این نظام را کاملاً کارآمد می دانند .
به جای تأیید یا رّد این دو دیدگاه ، بحثی مختصر پیرامون کارآمدی را مطرح کرده و قضاوت را به خوانندگان عزیز واگذار می کنیم:
کارآمدی در «لغت»یعنی، اثر بخشی ، قابلیت ، لیاقت و سودمندی
کارآمدی در «اصطلاح »: موفقیت در تحقق «اهداف» با توجه به «امکانات»،« شرایط» و «موانع»
با این تعریف در بررسی کارآمدی یک نظام باید میزان تحقق اهداف را با توجه به امکانات ( منابع مادی و معنوی، استعداد ها، ظرفیت ها و ساختارها) و شرایط (سیاسی، اقتصادی، نظامی ،فرهنگی، زمانی، مکانی و ... ) و همچنین میزان و شدت و گستردگی موانع بررسی شود. قضاوت افراد بدون توجه به این ملاک ها ، قاعدتاً ناصحیح خواهد بود .
🔵نظریه های کارآمدی ( ملاک ها و شاخص ها)
*نکته مهم در بررسی کارآمدی ، ملاک و شاخص اندازه گیری است . در این زمینه نظریه های و ملاک های زیادی مطرح شده است که عمده ترین آنها عبارتند از :
نظریه عدالت، نظریه شاخص های بین المللی، نظریه توفیق، نظریه رضایت، نظریه تکلیف مداری، نظریه «خواص گرایی» یا «عوام گرایی»
در اینجا به شرح و توضیح این ملاک ها می پردازیم :
1️⃣-#نظریه_عدالت :
یعنی میزان توفیق حکومت در برقراری عدالت، ملاک کارآمدی آن خواهد بود. باید توجه داشت که:
اولاً:عدالت به معنی مساوات نیست،
ثانیاً: عدالت انواع مختلفی دارد ( توزیعی ، مراوده ای و رویه ای و..)
برای سنجش عدالت، شاخص های مختلفی وجود دارد که یکی از شاخص های رایج برای تحقق عدالت، «ضریب جینی» است. شاخص ضریب جینی بین صفر تا 100 است و توزیع درآمد و شکاف طبقاتی را نشان میدهد. هرچه این رقم بیشتر باشد از شکاف و نابرابری درآمدی بیشتر حکایت دارد.
سازمان ملل در گزارش توسعه انسانی اعلام کرده است که متوسط ضریب جینی ایران طی سالهای 2010 تا 2015 حدود 37.4 شده که نسبت به ضریب 38.3 درصدی سال های 2005 تا 2013 ، نشان از بهبود وضعیت توزیع درآمد و کاهش نابرابری دارد.
ضریب جینی ایران قبل از انقلاب بالاتر از 50 درصد بوده است که نشان می دهد در آن زمان فاصله طبقاتی وحشتناکی حاکم بوده است . بر این اساس، شاخص برابری و عدالت در توزیع درآمد طی 40 سال بعد از انقلاب حدود 26 درصد رشد داشته است(یعنی فاصله طبقاتی کاهش پیدا کرده است ).
طبق این گزارش، آفریقای جنوبی و اوکراین با ضریب جینی 63.4 و 24.1 درصدی ، دارای بیشترین و کمترین شکاف درآمدی و نابرابری درآمدی هستند.
ایران از میان ۱۴۳ کشور مورد بررسی در شکاف طبقاتی در رتبه ۶۷ و بالاتر از کشورهایی چون آمریکا(41 درصد) و ترکیه(43 درصد) قرار دارد و نشان از آن دارد که نسبت به 76 کشور دیگر از شکاف درآمدی کمتری برخوردار است.
همچنین ایران در مقایسه با روسیه، چین، مالزی، ترکیه، مکزیک، برزیل، تایلند، اندونزی، مراکش، گرجستان، سریلانکا و ... وضعیت بهتری دارد.
این بحث ادامه دارد 👇
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش دوم»
2⃣- نظریه شاخص های بین المللی:
یکی از رایج ترین روش ها برای ارزیابی میزان کارآمدی، سنجش ابعاد مختلف توسعه و پیشرفت یک کشور با ملاک ها و استاندارد های بین المللی است مثل: حقوق سیاسی(انتخابات )،توسعه منابع انسانی(امید به زندگی، کیفیت و کمیت نظام آموزشی، سرانه درآمد و...)
به عنوان مثال: قبل از انقلاب اسلامی (در سال 1356 ) بنا به گزارش توسعه انسانی سازمان ملل، شاخص امید به زندگی 55 سال بوده است در حالی که در حال حاضر این شاخص برای زنان به 79 سال و برای مردان به 75 سال رسیده است.که رشد حدود 60 پله ای را نشان می دهد.
کتاب #صعود_چهل_ساله نوشته سید محمد حسین راجی و همکاران براساس این نظریه تهیه شده است . مطالعه این کتاب به میزان زیادی به سوالات و شبهات در این زمینه پاسخ می دهد و میزان کارآمدی نظام ج.ا.ا را به روشنی و بر اساس آمار و اطلاعات بین المللی نشان می دهد که واقعاً افتخار آمیز است .
در این کتاب میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقلال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است.
نکته منحصر به فرد درباره کتاب مذکور این است که ارجاعات آن بــه معتبرتریــن منابــع بین المللــی نظیــر داده هــای اطلاعاتی سازمان ملل، بانک جهانی، ســازمان جهانــی غــذا و کشــاورزی، ســازمان جهانی سـلامت، دفتر برنامه توســعه ملل متحد و دیگر مراجع آماری جهانی مســتند شــده اســت.
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش سوم»
3️⃣_ #نظریه_رضایت :
بر اساس این نظریه میزان رضایت مردم از حکومت -که به عنوان سرمایه اجتماعی نظام از آنها یاد می شود- نشان دهنده میزان کارآمدی آن نظام است .
نمود عینی رضایت ، حضور مردم در راهپیمایی ها ، مراسم عمومی نظام مثل تشیع جنازه شهید سلیمانی، مشارکت مردم در انتخابات و... می باشد ،هر چند عملکرد دولت ها (با گرایشات مختلف) تاثیر زیادی بر رضایت مردم از نظام دارد ولی معمولا این دو را از هم تفکیک می کنند. چه بسا مردم از عملکرد یک دولت ناراضی باشند ولی از کلیت نظام راضی باشند .از این رو شاهد هستیم که مردم در انتخابات به دلیل نارضایتی از یک جریان سیاسی به سمت جریان دیگری میل پیدا می کنند .
4️⃣-#نظریه_تکلیف_مداری :
بر اساس این نظریه میزان تقید حکومت بر تعهد و التزام به تکالیف شرعی و احکام اسلامی بیانگر میزان کارآمدی است .
میزان تکلیف مداری یک نظان در بزنگاه ها معلوم می شود. مثلا برای موفقیت در جنگ، از روشهای خلاف شرع استفاده می کند یا خیر؟ برای منافع اقتصادی احکام اسلامیرا زیر پا می گذارد یا خیر؟
مثال:(اوایل انقلاب و در حین جنگ دو پیشنهاد از جانب غربی ها به ایران داده شد؛ یکی ترانزیت مواد مخدر از ایران و پرداخت مبلغ هنگفتی به ایران بابت ترانزیت و پرورش خوک در شمال که هر دو پیشنهاد از سوی امام خمینی رد شد. )
5️⃣-#نظریه_خواص_گرایی_یا_عوام_گرایی :
بر اساس این نظریه،کارآمدی یک نظام بستگی به میزان توجه به «عامه» مردم یا «خواص» جامعه دارد.
البته از نظر اسلام رسیدگی به مشکلات عامه مردم مهمتر از پاسخگویی به درخواست خواص است که معمولا بیشترین توقع و سر و صدا و کمترین شکرگذاری را دارند
پس هرچه بیشتر به منافع عامه مردم توجه شود و جهت گیری خدمات رسانی به سمت قشر متوسط و پایین جامعه باشد ، مبتنی بر این شاخص، کارآمدی این نظام بیشتر است.
تلخیص کتاب صعود چهل ساله .pdf
682.2K
👆خلاصه کتاب صعود چهل ساله در ۶ صفحه .pdf
🇮🇷دستاوردهای انقلاب اسلامی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
1_1422747050.pptx
20.9M
اسلاید (پاورپوینت) کتاب صعود چهل ساله
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام رهبری به نویسنده کتاب صعود چهل ساله:
« قلبم را شاد کردید»
«تور دستاوردها»راه بیاندازید.
دوستان حتما این کلیپ را ببینید .بسیار مهم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️🎥راه آهن شمال به جنوب رضا شاه...
❎محمدرضاشاه شاه: " پدرم در ساخت راه آهن شمال و جنوب خیانت کرد؛ پدرم فقط برای جلب رضایت انگلیسها این کار را کرد !"
رضاشاه ۳ روز پس از اشغال ایران گفت: "خبط بزرگی کردیم، باید قبل از اشغال ایران پل ورسک و راه آهن ایران را نابود می کردیم!"
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش چهارم»
#نتیجه :
اگر کسی مدعی کارآمدی یا ناکارآمدی نظامی شد ، باید از او پرسید:بر اساس کدام ملاک و نظریه به چنین نتیجه ای رسیده ای ؟
اینکه در فضای مجازی و توسط دشمنان، با ملاک های غیر واقعی و آمار های دروغ ،به ارزیابی کارآمدی نظام پرداخته بشود، کاری غیر علمی و غرض ورزانه است .
ب : خطاها و مغالطه ها در سنجش میزان کارآمدی
به هنگام ارزیابی میزان کارآمدی یک نظام یا جریان ، بطور عمدی یا ناخواسته خطاها یا مغالطه هایی صورت می گیرد که نتیجه ارزیابی را تحت تاثیر قرار می دهد . بطوری که چه بسا موفقیت ها و نقاط قوت به شکست و نقطه ضعف بدل می شود یا برعکس .
در ادامه به برخی از این خطاها و مغالطه ها اشاره می شود :
1️⃣-مغالطه تعمیم جز به کل و بر عکس
در این روش به جای ارزیابی همه جانبه و کلیت یک نظام ، معمولاً با ذکر یک جزء ناقص از کل سیستم نتیجه می گیرند که کل نظام ناکارآمد است و برعکس با نشان دادن یک بخش موفق از خودشان ، سعی در القاء کارآمدی کل نظامشان را دارند، که هر دو روش غلط بوده و از تکنیک های عملیات روانی دشمن است .
2️⃣ -نادیده انگاری سهم هریک از عوامل :
در کارآمدی یا ناکارآمدی یک سیستم ، همه عوامل دخیل هستند ولی تبلیغات چی ها ، عمداً سهم بخش های دیگر را نادیده می گیرند . مثلا ً اگر مشکلاتی به خاطر عدم پایبندی برخی از مسئولین و مردم به توصیه اسلام و رهبری پیش بیاید ، صرفاً آن را به پای دین و رهبری می گذارند و از نقش مردم غفلت می ورزند . دقیقاً مثل این است که مریضی داروی تجویز شده از سوی پزشک را مصرف نکند ولی عدم بهبودی او را به گردن پزشک بیندازیم و سهم و نقش بیمار در عدم بهبودی را نادیده بگیریم .
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش پنجم»
3️⃣-تعیین اهداف بالاتر از هدف برنامه
یکی از روش هایی غلط در ارزیابی کارآمدی یک نظام یا برنامه، بیان یک هدف والاتر و وسیعتر و قضاوت در مورد میزان موفقیت آن برنامه است. مثلا در دوران دفاع مقدس، دشمنان انقلاب اگر عملیاتی انجام می گرفت که هدفش مثلا تصرف تنومه بود، می گفتند ایران قصد تصرف بصره را داشت و چون به این هدف نرسیده، پس عملیات شکست خورده است.
یا مثلا نظام جمهوری اسلامی را با حکومت نبوی و علوی مقایسه می شود و چون به آن مرحله از موفقیت نرسیده است نتیجه می گیرند پس نظام ج.ا.ا در وصول به اهداف موفق نبوده است.
نکته : البته اگر معرفی اهداف عالی برای افزایش تلاش و حرکت دقیقتر به آن سمت باشد، پسندیده است ولی اگر با این مقایسه، القای نا امیدی و یأس شود، کاری ناپسند و خلاف عقل و انصاف است
4️⃣- مطلق انگاری :
کارآمدی یک امر نسبی است، همانند سایراندازه های نسبی . مثلا اگر کسی بپرسد این چوب بلند است یا کوتاه ؟ باید بلافاصله بپرسیم به نسبت چی ؟ در حالی که اگر اندازه چوب بر سانتیمتر پرسیده شود ، می توان دقیقا پاسخ داد . همینطور اگر پرسیده شود ، این کشور کارآمد است یا خیر ؟ باید پرسید به نسبت چی و کجا؟ به نسبت خودش قبل از انقلاب ؟ به نسبت کشورهای مشابه ؟ به نسبت کشورهای پیشرفته ؟ به نسبت اهداف مطلوب؟ به نسبت شاخص های بین المللی و...
بهترین روش سنجش میزان کارآمدی، مقایسه یک کشور با همان کشور در دو مقطع زمانی است . مثلا قبل از انقلاب و بعد از انقلاب . دوران این ریاست جمهوری با آن ریاست جمهوری .
یا مقایسه دو کشور مشابه . مثلا مقایسه ایران و عراق که هر دو 8 سال در گیر جنگ بوده اند. با این تفاوت که همه کشورهای بلوک شرق و غرب و کشورهای عربی پشتیبان عراق بودند و هیچ تحریمی علیه آن صورت نگرفت.
در حالی که عمداً ،بطور کلی و مطلق گفته می شود این نظام ناکارآمد است .
5️⃣- تقلیل گرایی :
مخالفین نظام سعی می کنند اهداف همه جانبه و کلان نظام را به یکی از اهداف تقلیل دهند . مثلا اگر اهداف نظام در کنار پیشرفت مادی؛ مسائل فرهنگی ، معنویت ، عدالت ،استقلال، دفاع از مظلوم ، استکبار ستیزی ، مشارکت مردمی و... باشد ، فقط بر توسعه مادی تاکید می کنند و بطور عمد، ازسایر بخش ها غفلت می ورزند.
در حالی که کشورهای غربی اگر در بعد مادی پیشرفت هایی داشته اند در مسائل اخلاقی ، خانواده ، معنویت گرایی، حقوق بشر و...مشکلات جدی دارند.
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش ششم و پایانی»
6️⃣-مغالطه «احساس واقعیت»با « واقعیت»:
احساس خوشبختی، رضایت، کارآمدی و ... به میزان درک و احساس فرد از واقعیت بستگی دارد، نه خود واقعیت . مثلا اگر از کارگری پرسیده شود ؛ وضعیت معیشت شما چگونه است ؟ ممکن است پاسخ دهد: الحمدلله خوب است . ولی یک میلیاردر در پاسخ به همین سؤال بگوید: خیلی بد است، در حالی که آن کارگر ممکن است فقط 3 وعده غذا داشته باشد، ولی آن ثروتمند تا چند نسل بعدش نیز ذخیره پول و طلا داشته باشد. احساس رضایت یا کارآمدی را می توان با تبلیغات کم و یا زیاد کرد . از این رو دشمنان با استفاده از این تکنیک سعی در« القاء » ناکارآمدی نظام دارند . در حالی که چه بسا وضع مردم بسیار بهتر از سابق شده باشد و «ضریب جینی» که شاخص مناسبی است، خیلی بهتر از قبل شده باشد( که اتفاقا طبق آمار بانک جهانی ، جایگاه ایران بعد از انقلاب اسلامی 25 پله بهبود داشته است )
7️⃣- بزرگ نمایی مشکلات:
یکی دیگر از شگردهایی که برای ناکارآمدی یک نظام یا سازمان به کار می رود، بزرگ نمایی و اصلی نشان دادن یک مشکل کوچک و فرعی است . مثلا تخلف یک نیروی انتظامی، یک قاضی و یا مامور سد معبر شهرداری چنان بزرگ نمایی می شود که گویا جهان «کن فیکون» شده است و می شود مسئله اصلی کشور .
8️⃣- برخورد سیاسی با امور غیر سیاسی:
نظام ها و جریانات و طیف های سیاسی برای ناکارآمد نشان دادن جریان رقیب، تلاش می کنند یک حادثه عادی را رنگ و لعاب سیاسی بدهند تا برای تطهیر جریان خودی و تضعیف جریان مقابل از آن بهره برداری کنند . مثلا آتش سوزی ساختمان پلاسکو را نشانه ناکارآمدی نظام یا جریان انقلابی معرفی می کنند در حالی که آتش سوزی قطار ، آتش سوزی گسترده و طولانی مدت کالیفرنیا و برخورد خشن پلیس فرانسه با تظاهر کنندگان را نادیده می گیرند
⏪تکنیک های زیادی در این زمینه وجود دارد که ذکر آن ها را به فرصت دیگری موکول می کنیم
🔵نتیجه: آن که برای ارزیابی میزان کارآمدی یک سیستم و نظام بایستی با پرهیز از خطاهای متداول در سنجش کارآمدی ، ابتدا ملاک شاخص ها و اندازه گیری را انتخاب کنیم و از کلی گویی پرهیز نماییم .
تحلیلی جامع در مورد فایل منتشر شده از فرمانده سابق سپاه (سردار عزیز جعفری) و دیگر موارد ذکر شده
لطفاً به دقت و تا انتها گوش کنید 👇
💢 *در مقابل شبهات و تخریبها سکوت نکنیم*
✍️ سید رضوی
🔻 با شدت گرفتن فشار اقتصادی به زندگی مردم و افزایش قیمتهای سرسامآور، به ظاهر پر هزینهترین موضع، دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است. این حالت روانی ترس از هزینه دادن و احیانا فحش و ناسزا شنیدن، سبب شده تا تقریبا هیچ کسی جرئت نکند سرش را از پشت خاکریز بالا بیاورد و از انقلاب خمینی دفاع بکند.
🔻 این عدم جرئت هرچه طولانیتر میشود و از فردی به فرد دیگر منتقل میشود، ایجاد یک سکوت وهمناک میکند.
همه با خودشان میگویند: ما در اقلیتیم و اگر حرفی بزنیم، افکار عمومی با ما برخورد سختی خواهد کرد.
در نتیجه این دسته افرادی که مدافع یک نگرش هستند، همه دست به دست هم میدهند و سکوت را عمیقتر میکنند و به آتش توهّم اقلیت میدمند. هرچه زنجیره سکوت ادامه دارتر، سکوت وهمناکتر ...
🔻 حال در این فضای ساکت وهمانگیز، فقط یکصدا به گوش میرسد، صدای ضد انقلاب با تمام توان، با تمام ابزارهای رسانهای و تبلیغی!
🔻 او شروع میکند حقائق را وارونه جلوه دادن. حقائق را پوشاندن. باطل را به جای حق نشاندن و کافیست یک نادانی آتو به دستشان بدهد تا آنها با تمام توان وارد میدان شوند و سایتها و شبکههای اجتماعی و روزنامههایشان پُر بشود.
نمونه میخواهید؟ مثل همین ماجرای اخیر اهواز و آن فاجعه ...
🔻 خانم الیزابت نوپل نیومن به این حالت میگوید: « مارپیچ سکوت» یعنی چی؟
یعنی در خصوص یک موضوع مناقشهانگیز، مردم درباره افکار عمومی حدسهایی میزنند. آنها سعی میکنند دریابند که در اکثریت قرار دارند یا در اقلیت و سپس میکوشند که تعیین کنند که آیا تغییر افکار عمومی در جهت موافقت با آنهاست یا خیر.
🔻 حالا اگر آنها احساس کنند که در اقلیت هستند یا افکار عمومی در جهت مخالفت با آنهاست، ترجیح میدهند که سکوت اختیار کنند. هر چقدر این دسته بیشتر سکوت کنند، جریان افکار عمومی نیز گمان میکند که حرف جدید دیگری وجود ندارد، لذا مارپیچ سکوت تشدید میشود.
🔻 نظریه مارپیچ سکوت این را میگوید که: مردم به شدت از انزوا میترسند. بیشتر مردم از ترس انزوا، بر ضد قضاوتها و ارزیابیهای خودعمل میکنند.
🔻 اما چند نکته ی مهم در خصوص مارپیچ سکوت و رسانههای جمعی:
1⃣ اگر مردم احساس کنند دارای عقاید مشترک با دیگران هستند، دربارهی آن با یکدیگر صحبت میکنند؛ اما اگر احساس کنند فقط خودشان صاحب عقیدهی خاصی هستند، آن عقیده را آشکارا ابراز نمیکنند.
2⃣ افراد ممکن است، از رسانههای جمعی به عنوان منبع انتقال عقائد استفاده کنند، اگر اعتقاد خاص آنها در رسانه مطرح نشده باشد، آنها نتیجه میگیرند که آن عقیده مورد پذیرش عمومی نیست.
3⃣ بسیاری از افراد که عقیدهی خاصی دارند به سبب ترس از انزوا آنرا بیان نمیکنند، لذا هرچه بیشتر افراد ساکت بمانند، دیگران احساس میکنند که عقیده مخالف وجود ندارد، بنابراین مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
4⃣ اما نکتهی مهم این است که در این فرآیند مردم بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اتّکا و اعتماد میکنند تا به آنچه واقعا فکر میکنند.
در این بین ماها شعار میدهیم که شیعیان تنوری هستیم! دروغ میگوئیم؛ ما شیعیانِ فقط احساسی هستیم!
شیعیانی که ضرری برای استکبار ندارند! ما خیلی گوگولی هستیم! مرد جنگ نیستیم.
هر شب، استوری احساسیمان ترک نمیشود. اما دریغ از یک کلمه حرف حق! یک کلمه دفاع از عقبهی پرافتخار انقلاب خمینی.
هیچ کس جرئت نمیکند از جایش تکان بخورد و این سکوت تو در تو را بشکند!
🔻 در جهاد تبیین اولین قدم، شکستن این سکوت است. دست به دست هم بدهیم و مثل یک شبکه منظم، با صراحت، شجاعت و منطقی از آرزوی_انبیا دفاع کنیم.
آیا یک مَرد نیست که سر از پشت خاکریز بیرون آورد و با یک الله اکبر خط را بشکند؟!
جنگ را نمیبینید؟! خمینی در جماران تنهاست! همت کجاست؟!
هل من ناصر خامنهای بلند است. کجاست سلیمانی که در این جنگ ترکیبی، فرماندهی کند و لشکر حزب الله را امامت؟!
🔻 فرمان جهاد رسیده. جهاد تبیین! سرت را از پشت آن ترس لعنتی، بیرون بیاور و از شرفت بگو. از معجزه امام خمینی دفاع کن!
ولایت مداری به حرف نیست! مرد عمل کجاست؟!
حرف بزن!
چهره به چهره! استوری به استوری!
فرد به فرد ! گروه به گروه!
لات کوچه خلوت نباش ! در این جنگ ترکیبی، شمشیر بکش! اقدام کن!
✅ رویکرد کوتوله پروری در مدیریت
یکی از دلایل اصلی عقب ماندگی در کشورهای جهان سوم رویکرد کوتوله پروری است.
این رویکرد میتواند مشکلات زیادی برای رشد و توسعه کشورها ایجاد نماید و سرمایه های عظیم ممالک از جمله ثروت بزرگ نیروی جوان، نفت و گاز و .. ثروتهای یک کشور را نابود کرد. در این میان گاها تک ستاره هایی در سیستم مدیریتی این کشورها پدیدارمی شود و خدمات ارزنده ای به ملت و کشور عرضه می کنند که بعلت عدم تداوم نگرش و رویکرد آنها، امکان جهت دهی مناسب برای به ثمر نشستن فعالیتها فراهم نمیگردد
مدیران کوتوله دارای ویژه گی های مشترکی به شرح ذیل هستند:
1- فاقد دانش، توانایی و شایستگی لازم هستند ولی با اطلاعات سطحی که دارند در مورد هر چیزی اظهار نظر می کنند
2- حوزه مدیریت شان به مثابه ملک شخصی است که بر اساس سلیقه و به فراخور زمان از آن هزینه می کنند
3- نگاه شان به مسند، نگاهی عنکبوتی است، بدان معنی که چینش زیر مجموعه را بر اساس بقاء خویش انجام می دهند
4- مدیران زیر مجموعه خود را از میان افراد ناتوانتر از خود انتخاب می کنند
5- لابی با شخصیت های سیاسی مذهبی و بویژه نمایندگان مجلس برای بقاء پست، از وظایف روزمره آنهاست
6- قانون بقاء پست در مورد آنها صادق است یعنی از دولتی به دولت دیگر همیشه مدیر می مانند و انگار مدیر متولد شده اند
7- مانع رشد و ارتقاء پرسنل زیر مجموعه خود شده و معیار ارتقاء افراد را میزان نزدیکی و وفاداری می دانند
8- ریسک پذیر نبوده و در انجام امور به دلیل عدم آگاهی از قوانین، دستور مستقیم بر انجام یا عدم انجام کار نمی دهند و پاراف درخواست های ارباب رجوع معمولا جمله ی معروف "طبق مقررات یا طبق رویه" است
9- لابی گرهای خبره ای بوده و زندگی شان از رانت ها تغذیه می شود
10- از بورس تحصیلی و ماموریت های پر سود بخوبی بهره می برند
11- بیشتر وقتشان صرف جلسات بی ثمر می شود
12- برای پر بار نمودن رزومه هایشان، ریاست هیات های ورزشی و ... را بر عهده گرفته و مانع بزرگی در مقابل ورزشکاران حرفه ای اند
13- علاقه شدیدی به برگزاری همایش های بزرگ و پر هزینه و بی محتوی دارند
14- مقدس معابی در وجودشان موج می زند. صف اول هر مناسبتی مینشیند و زاویه دید دوربین رسانه ها را به خوبی شناسایی می کنند و در پس پرده این تظاهر انواع تخلفات قانونی و دینی را انجام میدهند
15- از بودجه دولت بعضی از رسانه ها را اجیر و تبلیغات پر سر و صدایی دارند
16-علیرغم نداشتن وقت کافی، رزومه پر پیمانه ای از کتب و مقالات به چاپ رسیده دارند
17- بیرق آنها بر پشت بام خانهشان افراشته، و جهت وزش باد را بخوبی حس میکنند
18- تشریفاتشان زیاد، و دیدارشان برای مردم پر مشقت است
19- اگر در خطر عزل قرارگیرند نزدیکترین دوستان خود را قربانی می کنند
20- آمار پردازان و مستند سازان حرفه ای هستند
21- با ایجاد شبکه های مدیریتی بین بخشی، در امور استخدامی به داد و ستد پرداخته و بستگان خود را به راحتی مستخدم دولت می کنند
22- بعد از پایان ساعات کار که کارکنان سازمان را ترک میکنند و در آخر شب زمان لابی آنها است
23- اسپانسرهای خوبی برای انتخابات هستند
24- پرونده سازان حرفه ای برای رقبای احتمالی اند
25- همزمان هم مدیر، هم دانشجو و هم استاد دانشگاه هستند
26- برای دیدار مدیران بالادستی هدایای ارگانیک می برند
27- آهنگ انتظار گوشی های تلفن همراه آنها بسیار معنوی و شامل سخن بزرگان است
28- در بوروکراسی و کاغذ بازی استاد بی بدیل هستند
29- جهت تحکیم ریاست خود با مدیران قبلی زدوبند و تساهل میکنند و جرات تغییر مدیران قبلی را ندارند
30- از روسای شکست خورده قبلی به عنوان مشاور استفاده میکنند
31- با وجود ناشایستگی و نالایقی روسای قبلی از آنها تقدیر میکنند تا در زمان برکنار شدن خودشان مورد تقدیر قرار بگیرند
32- هیچگونه برنامه جدیدی ندارند و از ترس تغییر برنامه مدیران شکست خورده قبلی را دنبال میکنند
33- جرات تغییر و اصلاح در سیستم مدیران موروثی قبلی را ندارند
رویکرد کوتوله پروری میتواند مانند بیماری مزمنی در بدنه مدیریتی کشورها حتی در کشور ما رسوخ و در نهایت نهادینه شود.
یکی از دلایل اصلی ناکارآمدی دولت ها و نارضایتی مردم از دولتی ها وجود همین رویکرد خطرناک مدیریتی است
🔺چرا مذاکرات فعلی رفع تحریمها در وین، همان برجامِ ظریف نیست؟
🔹قطعا آنچه مهم است منافع ملی و نتیجه مثبت مذاکرات بر بهبود وضعیت اقتصادی مردم است، اما تاریخ نیز نباید تحریف شود!
در روزهای اخیر که سروصدای بیشتری از وین شنیده میشود، تکاپوی شکستخوردهها هم برای مصادرهی دستاوردهای احتمالی مذاکرات بیشتر شده و سمپاتهای رسانهای تیم قبلی تلاش میکنند دستاوردهای باقری در وین را به عنوان مجاهدت دکتر ظریف و عراقچی فاکتور کنند.
ماجرا اما چیز دیگریست.برجامِ ظریف فعالیتهای دفاعی ایران را محدود میکرد تاجاییکه حسن روحانی صراحتا رزمایشهای موشکی ایران را زمینهسازی برای برهم خوردن برجام نامید و "موشک هوا کردند تا برجام را به هم بزنند" هنوز که هنوز است، عبارت بسیار پراستفادهای برای اصلاحطلبان است.
اما آنچه این روزها میبینیم، رونمایی از "خیبرشکن" و برگزاری رزمایشهای مشترک بزرگ با قدرتهای نظامی جهان است. یعنی توافق احتمالی در وین، برخلاق برجامِ ظریف، باید تقویتکنندهی صنعت دفاعی کشورمان باشد.
از طرف دیگر، برجامِ ظریف، تمام راههای دیپلماسی کشور را مسدود کرد و اصطلاحا تمام تخم مرغهای منافع ملی را در سبدِ "امضای کری تضمین است" گذاشت که نتیجهای جز بهم ریختن بازار و آسیب دیدن معیشت مردم نداشت.
اما در شرایط کنونی، آنچه اهمیت دارد این است که مذاکرات وین باید فقط یکی از راههای دیپلماسی باشد و همزمان کانالهای مختلفی در حوزههای گوناگون برای ایجاد یک بستر اقتصادی مناسب فعال شده است.
از مذاکره با کرهجنوبی برای آزادسازی پولهای ایران تا اعلام رسمی دولت انگلیس برای پرداخت بدهی لندن به تهران بدون اینکه هیچ ارتباطی با مذاکرات داشته باشد.
امضای قرارداد سوآپ گاز با ترکمنستان، حضور فعال در اجلاس شانگهای،
اجرایی کردن قرارداد ۲۵ ساله با چین، سفر اقتصادی به روسیه ، فروش نفت و دهها اقدام دیگر در حوزهی دیپلماسی اقتصادی، علاوه بر اینکه دست تیم مذاکره کننده را برای چانهزنی پر کرده، مسیرهای متنوعی را هم برای تحقق بهرهمندی اقتصادی مردم ایران از یک توافق احتمالی فراهم کرده است.
اگر دستاورد برجامِ ظریف را به گفتهی رئیس وقت بانک مرکزی دولت روحانی"تقریبا هیچ"بدانیم،توافقِ احتمالی کنونی بنا براعلام طرفهای غربی، یک دستاورد واقعی برای اقتصاد ومعیشت مردم ایران است و قرار نیست با" یک خطخطی" رئیسجمهور آمریکا، دلار از ۵ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان برسد.
مخلص کلام اینکه برجامِ ظریف یعنی محدودیت دفاعی؛ یعنی دلار ۳۰ هزار تومانی، یعنی تضعیف منافع ملی ایران در منطقه و در یک کلام یعنی "تقریبا هیچ"
در صورتی که توافق احتمالی کنونی یعنی خیبرشکن. یعنی کاهش قیمت دلار در بازار . یعنی تقویت منافع ملی ایران در منطقه. یعنی بهبود معیشت مردم و در یک کلام یعنی "دیپلماسی واقعی اقتصادی."
آنچه مهم است اینست که حتی اگر مذاکرات شکست بخورد و توافق حاصل نشود ، تلاش میشود از سایر ظرفیتهای دیپلماسی برای حل گرههای اقتصادی استفاده شود تا آب خوردن مردم هم بند به مذاکرات و برجام نباشد!
✍سارا هوشمندی
*
🔴 اوکراین: چه بود و چه شد!!!
در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند.
✍دکتر مسعود اسدالهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح صیانت از فضای مجازی چیست؟
چه اهدافی را دنبال میکند ؟
چه منافعی برای جامعه ما دارد ؟
چرا دشمنان روی این طرح مانور میکنند ؟
واقعا ما چه مقدار از این طرح را میدانیم
AUD-20220226-WA0076.mp3
4.03M
📢حـاج مـــهدی رســولی
🌹غریبونه تنهای تنها...
▪️شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) تسلیت باد ▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعثت نبی مکرم حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) مبارک باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞تصاویر دلخراش🥺😔
بمیرم بحال دلتان...😔
کیست که مظلومیت شما شیعیان را نشان دهد؟
برادرام ، آرام گریه کنید. رسانهها سراغ شما نخواهند آمد، گریههای شما را نشان نخواهند داد. آنها به دنبال چشم های آبی و موی بلوند هستند
#پیشاور
🔴در حمله به اوکراین 👇
🔹ثابت شد:
همه چی در دنیای امروز سیاسیه
چه ورزش
چه هنر
چه حتی علم
مثلا دانشگاه ایتالیایی میخواد واحد درسی معرفی نویسندگان روسی مثل تولستوی و داسایوفسکی رو حذف کنه!! یا موزه هنر پاریس میخواد نمادهای روسی رو جمع کنه!!
🔹ثابت شد:
حقوق بشر برای چشم آبی هاست نه ملتهای دیگه البته چشم آبی یهودی اوکراینی نه چشم آبی مسلمان بوسنیایی!
🔹ثابت شد:
دنیای دیروز
امروز و
فردا
دنیای موشک است
اگه موشک نداشته باشی
صلح و آرامشی هم با گفتگو بدست نمیاری در واقع بقول خود آمریکایی ها
بهترین تضمین صلح
آمادگی برای جنگه
🔹ثابت شد:
در جهان امروز قدرت رسانه خیلی مهمه
رسانه همزمان میتونه کودک فلسطینی و یمنی رو تروریست ولی کودک اوکراینی رو مظلوم و ستمدیده جا بزنه!
🔹ثابت شد:
سازمان های حقوق بشری دنیا
همه در خدمت صهیونیست هستند
🔹ثابت شد:
ایران مقاوم ترین ملتها رو داره که طولانی ترین جنگ و شدیدترین تحریمها رو به تنهایی تحمل کرد
🔹ثابت شد:
ایران مستقل ترین سیاست رو داره
آنوقت که غربیها و کل دنیا به دروغ بلغور می کردند ورزش سیاسی نیست ایران از مبارزه با اشغالگر بچه کش سرباز می زد
🔹ثابت شد:
وجود یه رهبر فرزانه که از هیچ قدرتی جز خدا نمی ترسد ؛ چقدر برای نجات یه ملت در جهان دروغگو و زورگوی امروز لازم و حیاتی است
✅چه قضایای مهم ثابت نشده دیگری که بعدا معلوم می شود
#معرفی_کتاب
💎معرفی ۵۷ عنوان کتاب که توسط رهبر معظم انقلاب تقریظ نگاری شده است
1 🔹 «آن بیست و سه نفر»
2 🔹 پنجرههای تشنه
3 🔹 «سفر به قبله»
4 🔹 «گلستان یازدهم»
5 🔹 «وقتی مهتاب گم شد»
6 🔹 دختر شینا
7 🔹 آب هرگز نمیمیرد
8 🔹 فرنگیس
9 🔹 در کمین گل سرخ
10 🔹 آتش به اختیار
11 🔹 اردوگاه عنبر
12 🔹 بابانظر
13 🔹 پا به پای باران
14 🔹 پایی که جا ماند
15 🔹 پرواز شماره 22
16 🔹 پیشانی شیشهای
17 🔹 تپههای لاله سرخ
18 🔹 تیپ 83
19 🔹 جدال در زیویه
20 🔹 جشن حنابندان
21 🔹 جنگ پابرهنه
22 🔹 جنگ خیابانی
23 🔹 خداحافظ کرخه
23 🔹 فرمانده من
24 🔹 دا
25 🔹 دسته یک
26 🔹 دشت شقایقها
27 🔹 زندهباد کمیل
28 🔹 سفر به شهر زیتون
29 🔹 سفر به قلهها
30 🔹 شانههای زخمی خاکریز
31 🔹 عبور از آخرین خاکریز
33 🔹 ضربت متقابل
34 🔹 گزارش یک بازجویی
35 🔹 لشکر خوبان
36 🔹 مدال و مرخصی
37 🔹 مقتل
38 🔹 نجیب
39 🔹 نورالدین پسر ایران
40 🔹 نونی صفر
41 🔹 همپای صاعقه
42 🔹 هنگ سوم
43 🔹 یادداشتهای خرمشهر
44 🔹 یادداشتهای ناتمام
45 🔹 یاد یاران
46 🔹 یاور صادق
47 🔹 از الوند تا قراویز
48 🔹 خاکهای نرم کوشک
49 🔹 خط فکه
50 🔹 عباس دستطلا
51 🔹 فرهنگ جبهه: شوخ طبعیها
52 🔹 من زندهام
53 🔹 «سرباز کوچک امام»
54 🔹 «تَن تَن و سندباد»
55 🔹 «رهنمای طریق»
56 🔹 «دختران آفتاب»
57 🔹 «حماسه هویزه»
*جهان در آستانه تحولات*
*وایران در ریل اقتدار*
🔸جنگ با اکراین ، برگ های جدیدی از تحولات جهانی را رونمایی کرد
نخستین نشانه های تغییر در سیاست های راهبردی و دیپلماسی در حال شکل گیریست
درصورت ناتوانی در مهار این تحولات ،شاهد فروپاشی ساختار فعلی دنیا خواهیم بود
بنا به اعتقاد آگاهان سیاسی در آینده ای نه چندان دور شورای امنیت ، سازمان ملل و سایر مجامع بین المللی دستخوش تحولات بنیادی خواهند شد
🔹جنگ با اکراین به جهانیان فهماند که تبعیض و دوگانگی به اوج خود رسیده است و جنگ زمانی جنگ تلقی می شود که علیه ملتهای اروپا و آمریکا برپا شود
🔸در ۱۱ سبتامبر وقتی برجهای دوقلو درآمریکا منهدم شد جنگ معنا گرفت و عراق و افغانستان بدون مجوز جهانی اشغال شدند
🔹در سال جاری با اشغال اکراین ، اروپا احساس خطر کرد و سازمانهای جهانی واروپا و آمریکا حتی فدراسیون های ورزشی هم مفهوم جنگ را تازه فهمیدند،
نادیده گرفتن منشور المپیک ناشی از همین دیدگاه است
انگار دنیا، جنگ را تازه درک کرده است و گویی در جهان هیچ جنگی رخ نداده است
🔹جنگ به کشور های یمن ، سوریه ، فلسطین ، لبنان و افغانستان و ایران (در ۸ سال دفاع مقدس) تحمیل شده است ، افزون بر جنگ ،این ملتها تحریم های هم شدند
🔸اروپا و آمریکا و اکراین هرگز ملتهای غرق در جنگ را شایسته همدردی ندیدند حتی در تحریم داروهای بیماران صعب العلاج سرطانی و پروانه ای شرکت داشتند
🔹دونباس و جنگ
دو استان لوهانسک و دونتسک که جمعا دونباس نامیده می شود ، در همه پرسی ۲۰۱۴ با ۹۰ درصد آراء از اکراین اعلام استقلال پیدا کردند
اما دولت اکراین آنها را شورشی خواند ونزدیک به ۱۵ هزار نفر از مردم روس تبار دونباس را قتل عام کرد با این حال هیچ سازمان جهانی این کشتار را محکوم نکرد و اکراین هم تحریم نشد
🔸اکراین به همان دلیل که از روسیه جدا شد دونباس نیز به همان دلیل از اکراین جدا شد اما دوگانگی چرا؟
در چنین شرایطی اگر در کشوری غیر همسو با امربکا یک زندانی در گوشه زندان به مرگ طبیعی بمیرد بلافاصله آن کشور تحریم می شود اما جنایت عربستان و اکراین و اسراییل و آمریکا دیده نمی شود
لذا بنیاد شورای امنیت و سازمان ملل به دلیل نا کارآمدی و داشتن حق تبعیض وتو در آستانه سقوط جدی قرار خواهد گرفت
با چنین پیشینه ای باید منتظر بروز رویدادهای مهم پس از جنگ جهانی دوم تاکنون باشیم
فروپاشی شورای امنیت و سازمان ملل از یک سو
و برپایی شورای امنیت و سازمان ملل جدید از سوی دیگر این گمانه را تقویت می کند
کشورهای چین، روسیه، هند و ایران، می توانند در ایجاد سازمان های جدید جهانی ایفای نقش کنند و این اتفاق بزرگیست
زیرا پوتین برای بقای روسیه حیثیت خود و کشورش را به میدان آورده است او به چیزی کمتر از پیروزی در اکراین قانع نیست و به خوبی می داند در صورت شکست در جنگ اکراین ، مسکو نیز تضعیف شده و کشورهای دیگری به جمع ناتو خواهند پیوست
بر این اساس جنگ با اکراین ، جنگ حیثیتی برای روسیه خواهد بود
اکنون برخی از کشورها به دنیای پسا اکراین فکر می کنند
پس از پیروزی روسها بر اکراین، در صورت موفقیت استارت شورای امنیت جدید دستکم از شرق زده خواهد شد
آمریکا سیاستهایش را باز هم تغییرخواهد داد بطوریکه هم اکنون نمایندگان آمریکا به ونزوئلا رفته تا برای جلوگیری از اثرات تحریم نفت روسیه ،چاره اندیشی کنند
دقیقا سیاستی که ونزوئلا را از سالهای خیلی دور تا دیروز دیکتاتور می خواند با تغییر جهت آن را در زمره کشورهای خوب قرار داد
از تکانه های جنگ اکراین عقب نشینی دولت عربستان از سیاستهای تضمینی غرب بوده است عربستان که ایران را دشمن خود می خواند رسما اعلام کرد که چاره ای جز برقراری روابط دوستی با ایران ندارد
جا دارد که سخن دیوید پترائوس فرمانده کل نیروهای آمریکا در خاورمیانه در دوره اوباما را خاطر نشان کنم او گفت
طرح های آمریکا با اطمینان کامل و پس از مانورهای متعدد در خاورمیانه اجرا می شود
سود این طرح ها به طرز شگفت انگیزی در آخرین لحظات ،به جیب ایران سرازیر می شود و ما
نمی دانیم که چه کسی این کار را بنفع ایران می کند
شکست اسرائیل به عنوان ارتش شکست ناپذیر در جنگ ۳۳ روزه با حزب الله لبنان
اعدام صدام حسین و گسترش نفوذ معنوی ایران در عراق
و ناکامی هزینه ۷ تریلیون دلاری آمریکا در خاورمیانه از مصادیق این طرح ها است که سود آن به جیب ایران سرازیر شده است.
اکنون ایران با عبور از بحرانها ، آماده تر از همیشه در زمین و آسمان صلابت خود را به تصویر می کشد
پرتاب ماهواره از سوی هوا فضای سپاه در فاصله ۵۰۰ کیلومتری در دل آسمان از نشانه های اقتدار ایران به شمار می رود
آیا پیامد های جنگ اکراین موجب
تقویت بیشتر ایران در منطقه و جهان خواهد شد ؟
و مکروا و مکر الله والله خیر الماکرین