eitaa logo
گرا_ Gera
1.4هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.3هزار ویدیو
57 فایل
«گرا» یعنی تعیین طول و عرض جغرافیایی و مشخصات هدف در مناطق جنگی ارتباط با ادمین @Gera_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مژده فراهم آمدن خیر کثیر برای کشور در پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت تشییع شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (س)* 🔸سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصه‌ی افلاکیان. فداکارانی که پس از گذشت سالیان دراز از لحظه‌ی شهادتشان کشور را با رائحه‌ی معنویت و جهاد، معطّر میسازند و پرچم افتخار به خونهای ریخته شده در راه اسلام و قرآن را، بیش از پیش به اهتزاز در میآورند. 🔸تقارن تشییع پیکر این مسافرانِ به خانه‌ برگشته، با روز شهادت صدیقه‌ی طاهره سلام‌الله‌علیها مبشّر ابدیّت یاد و خاطره‌ی آنان و مژده‌بخش خیر کثیری است که از ناحیه‌ی آنان برای کشور امام زمان روحی‌فداه فراهم خواهد آمد ان‌شاءالله. 🔸به ارواح طیبه‌ی این شهیدان و به چشمها و دلهای منتظر پدران و مادران و همسران آنان سلام و درود میفرستم و فضل و رحمت فزاینده‌ی پروردگار را برای همه‌ی آنان مسألت میکنم. سید علی خامنه‌ای ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
✅نکات مهم مورد اشاره رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ۱۹ دی ۱۴۰۰ ۱- غیرت دینی خود را حفظ کنید این "غیرت دینی" ملت مسلمان و بزرگ ایران است که در بزنگاه ها به کمک کشور می آید و تهدید را به فرصت تبدیل می نماید مانند آنچه در شهادت رخ داد یا آنچه در ۹ دی ۹۸ غیرت دینی مردم پدید آورد ۲- دشمن شدیداً روی حساسیت زدایی از مفاهیم دینی و اصلی مردم ایران کار می کند، جلوی این حساسیت زدایی بایستید، برای اینکار گاهاً افراد کم مایه پرمدعا را نیز بزرگ میکنند و با تمام امکانات خود در این زمینه می کوشند که باید در برابرشان ایستاد و کار کرد ۳- در حفظ وحدت کوشا باشید، اختلاف نظر در جامعه نباید انسجام و اتحاد را از بین ببرد، در اختلاف شیعه و سنی بسیار مراقبت کنید و اگر کسی حرف غلطی زد و دیگری طبق احساس وظیفه جوابش را داد دیگر از کش دادن قضیه بپرهیزید، ضمن اینکه هستند دشمنانی که باید در برابرشان ایستاد ۴- تقویت امید و چشم انداز آینده: نه فقط در حرف که با تلاش و حرکت مسئولین و دولتمردان، باید امید به آینده را در دل جوانان زیاد کرد و جلوی کسانی که برای ناامید کردن جوانان می کوشند، بایستیم ۵- در کنار مشکلاتی که در کشور هست، از موفقیتهای بزرگی هم که جمهوری اسلامی داشته، صحبت کنیم و به یاد غفلت کنندگان بیاوریم ۶- مردمی بودن دولت خوب است و باید همچنان این در بین مردم بودن ادامه پیدا کند، ضمن اینکه دولتمردان باید در وقت خود به وعده های داده شده به مردم عمل نمایند ۷- از ظرفیت مردمی و پیشنهادات و نظرات مردم و متخصصین برای کمک به کشور و نظارت عمومی برای مقابله با فساد باید استفاده کرد
🔵تحلیل سفر آتی سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری به روسیه : «بخش اول » این سفر می‌تواند یک نقطه عطفی در روابط نوین بین روسیه و جمهوری اسلامی ایران باشد سفر رئیس‌جمهوری به روسیه که طی روزهای آتی انجام خواهد شد از ابعاد مختلف دارای اهمیت است و در همین چارچوب شاهد برخی از حساسیت‌ها و بعضاً حتی بغض‌ نسبت به این سفر هستیم. ایران کشوری است که در طول ۴۳ سال گذشته پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره بر روی استقلال خود تاکید کرده و در برابر هژمونی غرب که سمبل آن آمریکاست، ایستادگی کرده و برای این ایستادگی هزینه‌های زیادی پرداخته است و از همان روزهای اول شعار نه شرقی و نه غربی را مطرح کرده است . بعد از فروپاشی شرق نیزموقعی که غرب به دنبال جشن گرفتن این موضوع و پیشبرد یکجانبه‌گرایی خودبود،مخالفت خود را با یکجانبه‌گرایی غرب اعلام کرد. در راستای مقابله با این یکجانبه‌گرایی است که ما می‌بینیم آمریکایی‌ها مجبور شده‌اند ازمنطقه خاورمیانه عقب‌ نشینی کنندو این عقب‌نشینی موفقیت بزرگی برای ایران و کسانی است که یکجانبه‌گرایی را برنمی‌تابند. روسیه تصمیم گرفته که غرب را از کشورهایی که پیش از این عضو اتحادیه جماهیر شوروی بودند و اکنون همسایه این کشور هستند دور نگه دارد و اجازه ندهد که آنهاواردحیات خلوتش شوند.همچنین در حوزه اوکراین و پیشروی ناتو در این منطقه شاهد درگیری‌هاواختلافاتی بین روسیه و غرب هستیم. ازسوی دیگر شاهد این هستیم که کشوری به نام چین در عرصه جهانی از لحاظ اقتصادی در جایگاه قابل توجهی قرار گرفته و دارد به این سمت حرکت می‌کند که اقتصاد یک دنیا شود در حالی که از اقتصاد جوانی نیز برخوردار است. درحال حاضر اقتصاد آمریکا،اقتصادیک دنیاست ولی این اقتصاد دوران فرتوتی و پیری خود را طی می‌کند و اقتصاد چین به سرعت در حال رشد است. دراین مرحله وقتی سه قدرت بزرگ یعنی چین، روسیه و ایران در کنارهم قرار بگیرند این موضوع حتما به نفع غرب نیست،لذا درهمین چارچوب است که می‌بینیم در موردسفررئیس‌ جمهور ایران به روسیه این حجم از تبلیغات و حساسیت وجوددارد،این مقدار به این سفرتوجه میشودوحتی بعضا عده‌ای این سفر را نقد می‌کنند. این سفر می‌تواند یک نقطه عطفی در روابط نوین بین ایران و روسیه باشد. برخی از دوستان در داخل کشور مرتبا مطرح می‌کنند که روس‌ها قابل اعتماد نیستند و یا این موضوع را مطرح می‌کنند که روسیه کسی است که ما در گذشته این همه با آن مساله داشته‌ایم.
🔵تحلیل سفر آتی سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری به روسیه : «بخش دوم » چهار دوره در روسیه را، ما باید از هم تفکیک کنیم. ۱- دوره اول دوره تزاری است که در این دوره سوابقی وجود دارد که این سوابق برای ما بسیاربداست وبخشی از آن برمی‌گردد که در آن زمان سردمداران حکومتی در داخل ایران حتی برای یک سفر خارجی جهت تفریح به برخی از کشورها امتیاز می‌دادند از جمله به روسیه، انگلیس و یا کشورهای دیگر و اصلا جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده به خاطر بخشی از همین نقدهایی که در تاریخ وجود داشته است. ۲- دراین دوره جمهوری اسلامی ایران علیه مبانی اتحاد جماهیر شوروی شکل گرفت چراکه آنهاشعارهایی میدادند همچون اینکه «دین افیون توده‌هاست» و مبانی جمهوری اسلامی ایران با مبانی اتحاد جماهیر شوروی مغایرت داشت. ۳- دوران سوم ، دوران فروپاشی جماهیر شوروی و دهه ۹۰ است که در آن دوران شاهد این هستیم که تلاش میشود که روسیه ماه عسلی را با غربی‌ها داشته باشد و به غرب نزدیک شود ‌ ۴- اکنون می‌توانیم بگوییم که دوران پوتین از سال ۲۰۰۱ به بعد تا اکنون،دوران واکنشی به دهه قبل است و در این دوران تاکید بر روسیه مقتدر و متحد می‌شود که میخواهددرعرصه جهانی حضور داشته باشدوبایکجانبه‌گرایی مخالف است. بنابراین باید این دوران‌ها را با یکدیگر تفکیک کنیم . مگردرجنگ جهانی دوم، روس ها با آلمان‌ها درگیر نشدند و یا آلمان‌ها با روس‌ها درگیر نشدند و بین این دو درگیری ایجاد نشد؟ خود روس‌هامیگویند ۲۵ میلیون نفر در این جنگ کشته شدند، آیا امروز روس‌ها و آلمان‌ها با هم ارتباط ندارند و بر روی پروژه‌های مشترک با یکدیگر همکاری نمی‌کنند؟ مگر ایران مرزهایش به طرف شرق از دست نرفت؟ مگر ما یک روزی تا هند وسعت جغرافیاییمان نبود پس چرا ما از این طرف واکنشی نشان نمی‌دهیم؟ مگر کلی از مرزهای ما را انگلیسی‌ها از بین نبردند؟ پس چرادربرابرانگلیس خیلی‌ها،واکنششان به تندی واکنش به روسیه تزاری نیست. باید این دوره ها را تفکیک کرد و ما باید مرد زمان خود باشیم، و مسائل با یکدیگر فرق می کند. این که جمهوری اسلامی ایران را متهم بکنند که در « تیول» قدرتی قرار بگیرد ،بی انصافی است، جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۳ سال گذشته سیاست خارجی‌اش مبتنی بر عزت،حکمت و مصلحت وحفط گفتمان اسلام ناب محمدی ص بوده است. شاید ما در سیاست خارجی‌مان یک جاهایی اشتباه کرده باشیم ولی خودمان اشتباه کرده‌ایم و کسی به ما دستور نداده وما دستوری عمل نکرده‌ایم. اینها را باید در کنار هم قرار داد و مسائل را به صورت جامع مورد توجه قرار داد. سفر سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری به روسیه سفر خیلی مهمی است، غربی‌ها به این سفر چشم دوخته‌اند و تلاش‌هایی صورت می‌گیرد که این سفر تضعیف شود. این سفر در دوران کرونا انجام می‌شود ولی دو رئیس‌جمهور این اراده را کرده‌اند که با یکدیگر بنشینند و گفت‌وگو کنند و برای آینده همکاری‌های دو کشور برنامه‌ریزی کنند. لذا این سفر از سوی غربی‌ها از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و ممکن است سعی کنند که فضاسازی خبری نیز در مورد آن ایجاد کنند ولی ان‌شاءالله این سفر می‌تواند موجب برکت برای کشورمان و موجب گسترش روابط دو کشور شود.
🔵« به روسیه اعتماد نکنید به آمریکا اعتماد کنید! » 🔹موضوع «اعتماد» سال‌هاست وارد ادبیات سیاسی کشور شده و بسته به شرایط و موقعیتی که جریان‌های سیاسی در آن قرار می‌گیرند، برجسته یا مورد بی‌اعتنایی قرار می‌گیرد. سؤال‌هایی مثل «آیا به آمریکا می‌شود اعتماد کرد؟» «آیا به روسیه می‌توان اعتماد کرد؟» همین‌طور اعتماد به چین یا هر کشور دیگری که به نوعی دارای قدرتی است، چقدر درست است؟ اصلا «اعتماد» جایی در دنیای سیاست دارد؟ واقعیت این است که، در دنیای سیاست «اعتماد» واژه‌ای تقریبا بی‌معناست و به هیچ کشوری نمی‌شود صد‌در‌صد اعتماد کرد. اما به برخی کشورها می‌توان صد‌در‌صد بی‌اعتماد بود. در چنین دنیایی- درست یا غلط- دولت‌ها غالباً با منطق «سود و زیان» و «منافع ملی» سیاست‌های خود را با دیگر کشورها تنظیم می‌کنند. این دولت‌ها ممکن است به محض مشاهده شرایط جدید، با همان منطق «سود و زیان» زیر تعهدات‌شان هم بزنند. در چنین دنیایی چه باید کرد؟ آیا باید به دور کشور حصار کشید؟ آیا نباید با آنها پیمان بست و متحد استراتژیک‌شان شد؟ پاسخ این سؤال‌ها ساده و برای همه روشن است: نمی‌توان دور کشور حصار کشید. باید خوب دید، خوب تجزیه و تحلیل کرد و براساس واقعیات و محاسبات، کشورها را انتخاب و براساس همان منافع و مصالح، روابط را تنظیم کرد. 43 سال است که آمریکا را می‌بینیم، رفتارش را تجزیه و تحلیل می‌کنیم. نتیجه؟ از تحمیل 8 سال جنگ تا اعمال حدود 1500 تحریم. از سرنگونی هواپیمای مسافربری ایرانی و شاید ده‌ها تلاش پیدا و پنهان شکست‌خورده برای راه انداختن کودتای نظامی و رنگی تا ‌ترور دانشمندان هسته‌ای و این اواخر سردار بزرگ، سلیمانی. همین‌طور خروج یک طرفه از برجام و... بنابر ده‌ها و شاید صدها دلیل دیگر، آمریکا تنها کشوری در دنیاست که صد‌در‌صد غیرقابل اعتماد است. این را فقط دشمنان آمریکا نمی‌گویند، متحدانش هم می‌گویند. به‌عنوان نزدیک‌ترین مثال، رجوع کنید به اظهارات همین چند روز پیش ‌اشرف غنی، رئیس‌جمهور سابق افغانستان که گفت دلیل سقوط کشورش و تسلط طالبان بر افغانستان، اعتمادش به آمریکا بود. دولت‌ اشرف غنی، صد‌در‌صد آمریکایی بود. هنوز در رسانه‌های غربی درباره آنچه در افغانستان رخ داده می‌نویسند و استراتژیست‌هایشان درباره لزوم کاستن از تکیه و اعتماد به آمریکا می‌گویند. به قول بزرگی، اگر با این کشور دست هم می‌دهید «باید انگشتان دست‌تان را بشمارید.» 🔹اما در ایران، جریانی بد سابقه، بی‌کارنامه، تندرو، بی‌سواد و پُرمدعا که خود را «سیاسی» و بعضا «اصلاح‌طلب» معرفی می‌کند، با مطرح شدن خبر سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور کشورمان به روسیه، هم‌نوا با تحریم‌کنندگان ایران تمام ظرفیت رسانه‌ای خود را به میدان آورده و با ابزار تحریف، دروغ و ساده فرض کردن مخاطب، تلاش عجیبی را برای انجام نشدن این سفر آغاز کرده‌اند. سفری که به گفته مقامات آمریکایی یکی از خروجی‌هایش، از کار افتادن تحریم‌ها خواهد بود. کار به جایی رسیده که بی‌اعتنا به تبعات رسوای اقدامات غیرحرفه‌ای خود حتی، روسیه را از عوامل ‌ترور شهید سلیمانی جا می‌زنند! *باور نمی‌کنید؟! کلیدواژه ‌ترور شهید سلیمانی + روسیه را در موتورهای جست‌وجوگر* *وارد و کلید «اینتر» را بزنید!* گاهی تناقض‌های عجیب و عمیقی هم در استدلال‌هایشان موج می‌زند. این تناقض گاهی آن‌قدر «تابلو» می‌شود که بعید می‌دانم خود، متوجه آن نشوند. مثلا در آستانه سفر مهم رئیسی به روسیه یا سفر آقای امیرعبداللهیان به چین، با شعار «نه شرقی و نه غربی» به روسیه و چین حمله و در همان حال، به سمت آمریکا غش می‌کنند! جملاتی که سر تا ذیلش تناقض محض است را متناقض نمی‌بینند و به‌عنوان تحلیل منتشر می‌کنند! روانشناسان اصطلاحا به چنین عارضه‌ای می‌گویند «اثر گوریل نامرئی». چکیده‌اش این می‌شود که، وقتی فردی بیش از حد به یک نقطه یا موضوع دقیق شده و در آن به اصطلاح ذوب می‌شود، وضوحات را نمی‌بیند! ذوب در آمریکا شده‌اند. وقتی حریفت کشوری است که مثل آب خوردن زیر تعهداتش می‌زند، علنا حرف از براندازی می‌زند، با ارزش‌ترین و بهترین دانشمندان، فرماندهان و عزیزانت را ‌ترور کرده و پشت ‌تریبون‌های رسمی فریاد می‌زنند «من او را کشتم» صدها شبکه ماهواره‌ای، سایت‌های خبری و انواع و اقسام شبکه‌های مجازی علیه کشورت، دینت، مردمت راه‌اندازی کرده و در مقابل، شما همچنان در برابرش کُرنش می‌کنی، دو حال بیشتر ندارد. یا دچار عارضه گوریل نامرئی شده‌ای یا، پادوی همان کشوری. گاهی ‌اشتراکات بین این طیف با دشمن آن‌قدر واضح و زیاد می‌شود که، حالت دوم را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند. آیا آمریکا موافق نزدیکی ایران به روسیه و چین یا هر کشور دیگر شرق
ی است؟ خیر. آیا آمریکا خواهان مذاکره مستقیم با ایران نیست؟ چرا هست. این طیف چطور؟! از این «آیاها» تا دلتان بخواهد وجود دارد که پاسخ‌های دو طیف به آنها، یکی است. این تشابه در رویکردها و استراتژی‌ها آیا اتفاقی است؟ قرار است اواخر همین هفته وزیر خارجه کشورمان به چین سفر کند. آمریکا بارها نسبت به تبعات مثبت اقتصادی نزدیکی ایران و چین برای تهران نیز هشدار داده و کارشناسان این کشور آن را خطری برای بی‌اثر شدن تحریم‌های غرب دانسته‌اند. مواضع مدعیان اصلاحات درباره این سفر را در رسانه‌هایشان دنبال کنید. با مواضع دشمن، «مو» نمی‌زند! اما چرا «آمریکو فیل‌ها» علیه منافع ملی ورود می‌کنند؟ خوش‌بینانه‌ترین پاسخ این است که، دنبال منافع حزبی و جناحی‌اند. یا مثل هر حزب سیاسی دیگری، موجودیت، قدرت و ماهیت خود را در مخالفت با جریان سیاسی رقیب می‌بینند. فرضیه دیگر، در نام آنها نهفته است. آنها چون آمریکو فیل هستند، قطب‌نمایشان در هر شرایطی «آمریکا» را نشان می‌دهد. هیچ انسان با وجدان و عاقلی علیه منافع ملی کشورش اقدام نمی‌کند و در این راه، مقدسات و قهرمان ملی‌اش را تحریف و مصادره نمی‌نماید مگر اینکه، پادوی دشمن ملت خود باشد یا به قول شیمون پرز از سرمایه‌های اسرائیل باشد! ✍️ جعفر بلوری
⭕️ چند پرسش و پاسخ کوتاه پیرامون مفهوم که از سوی رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم بیان شد - چرا آقا بیش از ۱۵مرتبه از سخن به میان آوردند؟ + اهمیت این مفهوم دلیل تأکید ایشان است طبق بیان آقا، عامل نجات کشور در بزنگاه‌ها، تبدیل تهدیدها به فرصتها و پیروزیها غیرت دینی است - مخاطبشان چه کسانی بودند؟ + گویندگان، نویسندگان، افراد مؤثر در فضاهای ذهنی و فکری مردم - غیرت دینی چیست؟ + احساس مسئولیت نسبت به پاسداری از کیان اسلام و ارزش‌های اسلامی و عمل بر اساس این حس مسئولیت - ابزار چیست؟ +جهاد، امر به معروف، نهی از منکر، تواصی به حق و صبر و... - لازمه اصلی غیرت دینی چیست؟ + عقلانیت - غیرت دینی منهای عقلانیت چیست؟ + تحجر، سکون و حتی واپس‌گرایی که اصلا خلاف دین است - عقلانیت منهای غیرت چیست؟ + عافیت‌طلبی، سکوت، سکون و توسری خوری که اصلا خلاف عقلانیت است آنچه ضدسکون و عامل حرکت ملت ماست مبتنی بر عقلانیت است از جمله ارزشهای دینی، غیرت نسبت به ناموس و وطن است و ملاحظه اصلی این غیرت‌ورزی‌ها نیز عقلانیت است جالب اینجاست که ، ناموسی و ملی به صورت همزمان و به نام عقلانیت و مبارزه با خشونت، مورد هجمه سنگین دشمن است امام صادق(ع) فرمودند:«خداوند غیور است و هر غیرتمندی رادوست دارد» 👤جواد نیکی ملکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سبک دشتی فوق العاده، مداحی محمود کریمی با موضوع خانم ام البنین علیها سلام ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ الا مادر بقربون جمالت .....
دیده بان اندیشه تطهیر پهلوی.pdf
9.85M
به مناسبت فرار شاه از ایران بررسی روایت تاریخ پهلوی در رسانه با تاکید بر پروژه بزک پهلوی را در نشریه دیده‌بان اندیشه بخوانید. 💎 به همراه متن مناظره خسرو معتضد و صادق زیباکلام و یادداشت‌هایی از عبدالله شهبازی، مهدی تدینی، مجید تفرشی، موسی نجفی، عباس سلیمی نمی، سعید حجاریان، موسی حقانی، مصطفی تاج‌زاده و رسول جعفریان. 💢این فایل را دانلود کنید و همراه داشته باشید زیرا علاوه بر جریان‌شناسی روایت تاریخ پهلوی، به اغلب شبهات جریان پاسخ داده است👌 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا قبل از ظهور باید حکومت تشکیل داد؟ 🔺 چرا شبکه‌های ماهواره‌ای که مواجب بگیرانِ رژیم صهیونیست، صعودی، آمریکا و ... هستند، نگران انقلاب ایران شده‌اند؟ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
بنا به درخواست برخی از اعضاء محترم، مقاله تحلیلی: «آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران» چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند؟ را بطور یکجا بارگزاری می کنیم .👇 توضیح اینکه این یادداشت قبلا درقالب ۱۰ بخش در این کانال منتشر شده است
‏عکس از mehrabi41
*🔴۲۰ دلیل منطقی در پاسخ به یک سؤال سیاسی...* *▪️چـرا رابطـه‌ی دوطرفه بـا چیـن، روسـیـه ، همـسـایگان ، همپـیـمانــان منطقـه‌ای و فـرامنطقـه‌ای، بهتـر از روابط‌یک‌طرفه‌باآمریکاواروپاست!؟* *۱*. روسیه و چین با صنعت صلح آمیز هسته‌ای ایران مشکل ندارند ولی آمریکا و اروپا مخالفت و مانع تراشی شدید دارند. *۲*. روسیه و چین با موشک‌های پیشرفته دفاعی ایران مشکلی ندارند ولی آمریکا و اروپا به شدت با داشتن این ابزارهای دفاعی توسط ایران مخالفند و هر روز تهدید و تحریم می‌کنند. *۳*. روسیه و چین با ترفندهای گوناگون بدنبال تجزیه‌‌ی ایران، تحریک قومیت‌ها، ایجاد آشوب و اختلاف در کشور نیستند ولی دولتهای آمریکا و اروپا کمترین فرصت را برای دشمنی با کشور و مردم ایران از دست نمی‌دهند. *۴*. روسیه و چین هر روز ایران رو تحریم نمیکنند و از ورود داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعب‌العلاج، که به علت کمبود دارو شدیداً در رنج هستند، به ایران ممانعت نمی‌کنند. *۵*. روسیه و چین بودند که تحریم تسلیحاتی ایران رو با تهدید به وتو در شورای امنیت سازمان ملل، لغو کردند. *۶*. روسیه و چین هر روز کشورهای حاشیه خلیج فارس رو علیه ایران تحریک نمیکنند و میان ایران و همسایگانش به بهانه‌های واهی، دشمنی و اختلاف ایجاد نمی‌کنند. *۷*. در آمریکا و غرب شبکه‌های ماهواره‌ای ضد ایرانی، ضد شیعی، تجزیه طلب، منافقین، فرقه‌های ضاله و تروریستی به وفور، با کمک این کشورها، می‌توانند علیه ایران فعالیت رذیلانه آزاد داشته باشند ولی در روسیه و چین، چنین نیست. *۸*. دزدان و اختلاس گران بانکی، قاچاقچیان کالا و ارز، آموزش دیدگان آمریکا و اسراییل که در ایران عملیات تروریستی انجام میدن، وقتی از ایران فرار میکنند به آمریکا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی میروند و اونا بهشون پناه می‌دهند، به روسیه و چین فرار نمیکنند و اگر به آنجا بروند به ایران مسترد می‌شوند. *۹*. روسیه با درخواست سردار سلیمانی از پوتین، در میدان جنگ سوریه مشارکت کرد و نتیجه‌اش شد نابودی داعشی که آمریکا بوجودش آورده بود و سر شیعه و سنی و مسیحی و دروزی و ایزدی رو می بُرید، و البته همیشه می‌گفت هدف اصلیش ایرانه. *۱۰*. آمریکا و غرب از فتنه‌گری و فتنه‌گران در ایران حمایت میکنند ولی روسیه و چین، نه. *۱۱*. چین و روسیه سابقه‌ی استفاده از بمب اتم و کشتار ۲۰۰ هزار نفر مردم بی‌گناه ظرف چند ساعت و نابودی کامل دو شهر از روی کره زمین را ندارند، اما آمریکا داره و به این وحشی‌گری خود افتخار هم می‌کند. *۱۲*. با وجود آگاهی عمیق مردم ایران، با تسلیحات پیشرفته نظامی ایران، با نیروهای نظامی فداکار و قدرتمند ایرانی، با موشکهای بُرد بلند ایران که بُردش تا همه‌جای خاک روسیه و چین میرسه (البته بدون احتساب موشکهای قاره پیمامون که بخاطر محدودیتهای نظامی هنوز رو نشده)، دیگه استعمارگری سوء تفاهمه چون نه حکومت ایران حکومت قاجار و پهلوی است و نه روسیه، شوروی سابق است. الآن ایران به درجه‌ای از قدرتمندی رسیده که روسیه و چین با پایگاههای آمریکایی متعددی که در کشورهای اطرافشون ایجاد شده و مناقشاتی از قبیل تایوان و اوکراین و قفقاز که آمریکا بازیگردانشه، مجبورند ایران را به‌عنوان یک همسایه‌ی منطقه‌ای قدرتمند در مقابله با آمریکا، بپذیرند. *۱۳*. صنعت ساخت ماهواره و پرتابگر بومی شده‌ی ایرانی، قبلاً از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا. *۱۴*. صنعت نیروگاه هسته‌ای که کاربردهای فراوانی از جمله تولید برق، نمک زدایی از آب(شیرین سازی آب)، رادیو داروها، نیرو محرکه‌ی کشتی‌ها و زیردریایی‌ها، کشف معادن، و... دارد از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا و اروپا. *۱۵*. چین و روسیه سابقه‌ی حمله به کشورهایی در فاصله چند هزار کیلومتری خود، برای چپاول ثروت اونها از جمله نفت رو ندارند. *۱۶*. چین بخاطر جمعیت زیادش بزرگترین اقتصاد دنیا است و نقش اول اقتصادی جهان را در آینده خواهد داشت و تمام کشورهای جهان بدنبال این هستند تا باهاش ارتباط اقتصادی دو طرفه داشته باشن. *۱۷*. ایران شریک نفتی قابل اعتمادی برای چین هست بر خلاف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که غلام حلقه به گوش آمریکا، اسراییل و غربند، و چین نمیتونه روی تجارت مطمئن باهاشون حساب کنه. *۱۸*. چین برای اقتصاد خودش به ایران نیاز داره چون هم ایران در شاهراه مبادلاتی کالا واقع است و هم کشورهای محور مقاومت با ایران همگرا هستند و چین بهتر میتونه باهاشون تجارت کنه. *۱۹*. هیچ کشوری پیدا نمیشه بگه چین در تجارت گولم زد غیر از آمریکای تروریست که خودش بزرگترین دروغگوی عالمه، چین برخلاف آمریکا به تعهداتش عمل میکنه. *۲۰*. الآن که با تَشر آمریکا به ژاپن، هند و کره جنوبی، اونا نفت مارو گرفتن و پولش رو نمیدن، کی داره نفت مارو میخره و به ما پول یا کالای مورد نیاز میده؟ چین... ▪️
مطالب کاربردی برای دهه فجر ویژه اساتید و هادیان سیاسی👇
اسلاید کتاب صعود چهل ساله ⏬
1_1422747050.pptx
20.9M
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
صعود مقتدرانه تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران به جام جهانی را خدمت همه ملت ایران و شما عزیزان عضو کانال گرا صمیمانه تبریک می گوییم . 💪💪💪💪💪💪👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو مپینگ پرچم ایران در میدان آزادی به مناسبت صعود ایران به جام جهانی قطر
🔴 اینکه منافقین از شعار براندازی نظام ، به چند ثانیه هک تلویزیون و پخش تصویر رجوی تنزل پیدا کرده اند 👇 یعنی دیگه به ته خط رسیده اند و اعتراف کرده اند که جمهوری اسلامی ساقط‌ شدنی نیست و اوج اقدامات آنها نیز از همین حد بیشتر نیست بیچاره آمریکا به چه کسانی دل خوش کرده است ! ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔵ایران در چه شرایطی قرار گرفته ؟؟؟ کشور ما در حوزه بین الملل وارد شرایطی شده که می توان از آن به *پیچ تاریخی* یاد کرد، شرایطی که نمونه آن در ۲۰۰ سال اخیر کمتر دیده شده، با این استدلال که : تخاصمات بین قدرت‌ها به نقطه جوش رسیده است زیرا تنش بین آمریکا و روسیه بر سر اوکراین تا مرز لشکرکشی از سوی روسیه و محاصره اوکراین پیش رفته و در پی آن ناتو به روسیه اعلام جنگ کرده، از آن سو تایوان که خط قرمز چین نامیده می‌شود مورد طمع جدی آمریکا واقع شده بطوریکه آمریکایی‌ها ۸۵۰۰ نیروی نظامی وارد تایوان نموده و درصدد اعلام استقلال برای تایوان هستند و این یعنی اعلان جنگ رسمی به چین، از سویی کره شمالی که در زمان ترامپ‌ با آمریکا وارد توافقات هسته‌ای شده بود بلافاصله بعد از موشکباران عین‌الاسد توسط ایران، زیر همه قول و قرارهایش با آمریکا زد و باز به فضای تخاصم با این کشور برگشت، ایران و همپیمانانش در عراق، سوریه، یمن و لبنان برنده میدان شده اند، یمنی‌ها که عربستان را به ستوه آورده بودند، ۱۰ روز پیش به دلیل بازگشت امارات به صحنه جنگ در یمن، دبی و ابوظبی را تنبیه سختی کردند بطوریکه مرکز تجارت منطقه‌ای یعنی دبی اگر چهارتا موشک ديگه بخوره، تجارت آن کشور و تجارت کشورهای غربی در دبی به عدد صفر خواهند رسید، عربستان و امارات به ایران متوسل شده‌اند تا جنگ با یمن خاتمه یابد، بایدن پشت سر هم به رهبری نامه می‌نویسد و قاصد می‌فرستد تا برجام احیا گردیده و ایران دست از توسعه هسته‌ای که تا ۶۰ درصد رسیده، بکشد، این حوادث که عمدتا امنیتی و نظامی هست، راه تجارت خارجی و تعاملات بازرگانی ایران را در سطح گسترده‌ای باز کرده که نمونه‌اش عضویت ایران در پیمان شانگهای و فعال شدن ایران در پیمان اکو و پیش نویس قرارداد ۲۰ ساله با روسیه و عملیاتی شدن قرار ۲۵ ساله با چین و سوآپ گازی و قراردادهای فروش نفت به روسیه و قرارداد سوئیفت بانکی با روسیه و ... می‌باشند، بایدن سه ماه پیش در ملاقاتش با سران عرب در واشنگتن گفت : سیاست تقابل با ایران شکست خورده به سمت تعامل با این کشور بروید، از آن سو هزینه‌های اسرائیل برای ایالت متحده به ماگزیمم مقدار خود رسیده و به همین دلیل واشنگتن نمی‌تواند سیاست حمایت حداکثری از این رژیم را ادامه بدهد لذا دیدیم که بایدن حاضر نشد با نتانیاهو ملاقات بکند و درگیری لفظی بین این دو کشور شروع شده و ترامپ در رابطه با لغو برجام، اسرائیل را مقصر دانست، در آمریکا، اروپا، عرب ها، چین و روسیه هیچکس با لغو برجام توسط ترامپ‌ موافق نبود و همه علیه اینکار گارد گرفته‌اند، مردم آمریکا حتی هم حزبی های ترامپ، اورا سرزش کردند ... و نتیجه اینکه :👇 سیاست مقاومت فعالانه ایران که با تدبیر شخص رهبری معظم انقلاب تدوین و ابلاغ شد توسط سپاه قدس و شهید حاج قاسم و در ادامه با فرماندهی سردار قاآنی پر تلاش در دستور کار قرار گرفت و با مجاهدات حزب الله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق و قواه الوطنیه سوریه دنبال شد و شهدای غریب مقاومت طلایه داران این قیام طلایی بودند که باعث این همه افتخار و پیشرفت برای مردم ایران شده که چندان ربطی به دولت‌های ایران ندارد، این شهدا بودند که توانستند با خون‌شان، آمریکایی‌هایی که ۸۷ فروند ناو جنگی و صدها هواپیمای جنگی و پهپاد به منطقه آورده بود تا ایران را به باد بدهند، عقب زدند، این شهدا و رزمندگان مقاومت بودند که بن سلمان سرکش که به ترامپ گفت بود هزینه حمله به ایران را می‌پردازم به خاک سیاه نشاندند. ایران هم اینک یک نیروی فرامنطقه‌ای شده و حوادثی که گفته شد گرچه نظامی و امنیتی اند اما دارای پیامدهای مطلوب اقتصادی برای ما خواهند شد. این تحلیل و پيش‌بينی را امروز بخاطر بسپارید تا به وقتش ...
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر» آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟ ✍️دکترامیرحمزه مهرابی ♦️ «بخش اول» یکی از سوال هایی که همواره بین دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی مطرح بوده است، این سوال است که نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده است یا خیر؟ همزمان با دهه فجر و آغاز چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی، بنا داریم با زبانی ساده به این موضوع بپردازیم . عده ای بابیان دلایلی، نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد معرفی کرده و برخی نیز با ذکر شواهدی این نظام را کاملاً کارآمد می دانند . به جای تأیید یا رّد این دو دیدگاه ، بحثی مختصر پیرامون کارآمدی را مطرح کرده و قضاوت را به خوانندگان عزیز واگذار می کنیم: کارآمدی در «لغت»یعنی، اثر بخشی ، قابلیت ، لیاقت و سودمندی کارآمدی در «اصطلاح »: موفقیت در تحقق «اهداف» با توجه به «امکانات»،« شرایط» و «موانع» با این تعریف در بررسی کارآمدی یک نظام باید میزان تحقق اهداف را با توجه به امکانات ( منابع مادی و معنوی، استعداد ها، ظرفیت ها و ساختارها) و شرایط (سیاسی، اقتصادی، نظامی ،فرهنگی، زمانی، مکانی و ... ) و همچنین میزان و شدت و گستردگی موانع بررسی شود. قضاوت افراد بدون توجه به این ملاک ها ، قاعدتاً ناصحیح خواهد بود . 🔵نظریه های کارآمدی ( ملاک ها و شاخص ها) *نکته مهم در بررسی کارآمدی ، ملاک و شاخص اندازه گیری است . در این زمینه نظریه های و ملاک های زیادی مطرح شده است که عمده ترین آنها عبارتند از : نظریه عدالت، نظریه شاخص های بین المللی، نظریه توفیق، نظریه رضایت، نظریه تکلیف مداری، نظریه «خواص گرایی» یا «عوام گرایی» در اینجا به شرح و توضیح این ملاک ها می پردازیم : 1️⃣- : یعنی میزان توفیق حکومت در برقراری عدالت، ملاک کارآمدی آن خواهد بود. باید توجه داشت که: اولاً:عدالت به معنی مساوات نیست، ثانیاً: عدالت انواع مختلفی دارد ( توزیعی ، مراوده ای و رویه ای و..) برای سنجش عدالت، شاخص های مختلفی وجود دارد که یکی از شاخص های رایج برای تحقق عدالت، «ضریب جینی» است. شاخص ضریب جینی بین صفر تا 100 است و توزیع درآمد و شکاف طبقاتی را نشان می‌دهد. هرچه این رقم بیشتر باشد از شکاف و نابرابری درآمدی بیشتر حکایت دارد. سازمان ملل در گزارش توسعه انسانی اعلام کرده است که متوسط ضریب جینی ایران طی سال‌های 2010 تا 2015 حدود 37.4 شده که نسبت به ضریب 38.3 درصدی سال های 2005 تا 2013 ، نشان از بهبود وضعیت توزیع درآمد و کاهش نابرابری دارد. ضریب جینی ایران قبل از انقلاب بالاتر از 50 درصد بوده است که نشان می دهد در آن زمان فاصله طبقاتی وحشتناکی حاکم بوده است . بر این اساس، شاخص برابری و عدالت در توزیع درآمد طی 40 سال بعد از انقلاب حدود 26 درصد رشد داشته است(یعنی فاصله طبقاتی کاهش پیدا کرده است ). طبق این گزارش، آفریقای جنوبی و اوکراین با ضریب جینی 63.4 و 24.1 درصدی ، دارای بیشترین و کمترین شکاف درآمدی و نابرابری درآمدی هستند. ایران از میان ۱۴۳ کشور مورد بررسی در شکاف طبقاتی در رتبه ۶۷ و بالاتر از کشورهایی چون آمریکا(41 درصد) و ترکیه(43 درصد) قرار دارد و نشان از آن دارد که نسبت به 76 کشور دیگر از شکاف درآمدی کمتری برخوردار است. همچنین ایران در مقایسه با روسیه، چین، مالزی، ترکیه، مکزیک، برزیل، تایلند، اندونزی، مراکش، گرجستان، سریلانکا و ... وضعیت بهتری دارد. این بحث ادامه دارد 👇
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر» آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟ ✍️دکترامیرحمزه مهرابی ♦️ «بخش دوم» 2⃣- نظریه شاخص های بین المللی: یکی از رایج ترین روش ها برای ارزیابی میزان کارآمدی، سنجش ابعاد مختلف توسعه و پیشرفت یک کشور با ملاک ها و استاندارد های بین المللی است مثل: حقوق سیاسی(انتخابات )،توسعه منابع انسانی(امید به زندگی، کیفیت و کمیت نظام آموزشی، سرانه درآمد و...) به عنوان مثال: قبل از انقلاب اسلامی (در سال 1356 ) بنا به گزارش توسعه انسانی سازمان ملل، شاخص امید به زندگی 55 سال بوده است در حالی که در حال حاضر این شاخص برای زنان به 79 سال و برای مردان به 75 سال رسیده است.که رشد حدود 60 پله ای را نشان می دهد. کتاب نوشته سید محمد حسین راجی و همکاران براساس این نظریه تهیه شده است . مطالعه این کتاب به میزان زیادی به سوالات و شبهات در این زمینه پاسخ می دهد و میزان کارآمدی نظام ج.ا.ا را به روشنی و بر اساس آمار و اطلاعات بین المللی نشان می دهد که واقعاً افتخار آمیز است . در این کتاب میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقلال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. نکته منحصر به فرد درباره کتاب مذکور این است که ارجاعات آن بــه معتبرتریــن منابــع بین المللــی نظیــر داده هــای اطلاعاتی سازمان ملل، بانک جهانی، ســازمان جهانــی غــذا و کشــاورزی، ســازمان جهانی سـلامت، دفتر برنامه توســعه ملل متحد و دیگر مراجع آماری جهانی مســتند شــده اســت.
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر» آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟ ✍️دکترامیرحمزه مهرابی ♦️ «بخش سوم» 3️⃣_ : بر اساس این نظریه میزان رضایت مردم از حکومت -که به عنوان سرمایه اجتماعی نظام از آنها یاد می شود- نشان دهنده میزان کارآمدی آن نظام است . نمود عینی رضایت ، حضور مردم در راهپیمایی ها ، مراسم عمومی نظام مثل تشیع جنازه شهید سلیمانی، مشارکت مردم در انتخابات و... می باشد ،هر چند عملکرد دولت ها (با گرایشات مختلف) تاثیر زیادی بر رضایت مردم از نظام دارد ولی معمولا این دو را از هم تفکیک می کنند. چه بسا مردم از عملکرد یک دولت ناراضی باشند ولی از کلیت نظام راضی باشند .از این رو شاهد هستیم که مردم در انتخابات به دلیل نارضایتی از یک جریان سیاسی به سمت جریان دیگری میل پیدا می کنند . 4️⃣- : بر اساس این نظریه میزان تقید حکومت بر تعهد و التزام به تکالیف شرعی و احکام اسلامی بیانگر میزان کارآمدی است . میزان تکلیف مداری یک نظان در بزنگاه ها معلوم می شود. مثلا برای موفقیت در جنگ، از روشهای خلاف شرع استفاده می کند یا خیر؟ برای منافع اقتصادی احکام اسلامیرا زیر پا می گذارد یا خیر؟ مثال:(اوایل انقلاب و در حین جنگ دو پیشنهاد از جانب غربی ها به ایران داده شد؛ یکی ترانزیت مواد مخدر از ایران و پرداخت مبلغ هنگفتی به ایران بابت ترانزیت و پرورش خوک در شمال که هر دو پیشنهاد از سوی امام خمینی رد شد. ) 5️⃣- : بر اساس این نظریه،کارآمدی یک نظام بستگی به میزان توجه به «عامه» مردم یا «خواص» جامعه دارد. البته از نظر اسلام رسیدگی به مشکلات عامه مردم مهمتر از پاسخگویی به درخواست خواص است که معمولا بیشترین توقع و سر و صدا و کمترین شکرگذاری را دارند پس هرچه بیشتر به منافع عامه مردم توجه شود و جهت گیری خدمات رسانی به سمت قشر متوسط و پایین جامعه باشد ، مبتنی بر این شاخص، کارآمدی این نظام بیشتر است.
تلخیص کتاب صعود چهل ساله .pdf
682.2K
👆خلاصه کتاب صعود چهل ساله در ۶ صفحه .pdf 🇮🇷دستاوردهای انقلاب اسلامی ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
1_1422747050.pptx
20.9M
اسلاید (پاورپوینت) کتاب صعود چهل ساله ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 🔹«گِرا» در سروش: Sapp.ir/Gera_97 🔸 «گِرا» در بله : http://ble.im/gerabale کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام رهبری به نویسنده کتاب صعود چهل ساله: « قلبم را شاد کردید» «تور دستاوردها»راه بیاندازید. دوستان حتما این کلیپ را ببینید .بسیار مهم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️🎥راه آهن شمال به جنوب رضا شاه... ❎محمدرضاشاه شاه: " پدرم در ساخت راه آهن شمال و جنوب خیانت کرد؛ پدرم فقط برای جلب رضایت انگلیسها این کار را کرد !" رضاشاه ۳ روز پس از اشغال ایران گفت: "خبط بزرگی کردیم، باید قبل از اشغال ایران پل ورسک و راه آهن ایران را نابود می کردیم!"
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر» آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟ ✍️دکترامیرحمزه مهرابی ♦️ «بخش چهارم» : اگر کسی مدعی کارآمدی یا ناکارآمدی نظامی شد ، باید از او پرسید:بر اساس کدام ملاک و نظریه به چنین نتیجه ای رسیده ای ؟ اینکه در فضای مجازی و توسط دشمنان، با ملاک های غیر واقعی و آمار های دروغ ،به ارزیابی کارآمدی نظام پرداخته بشود، کاری غیر علمی و غرض ورزانه است . ب : خطاها و مغالطه ها در سنجش میزان کارآمدی به هنگام ارزیابی میزان کارآمدی یک نظام یا جریان ، بطور عمدی یا ناخواسته خطاها یا مغالطه هایی صورت می گیرد که نتیجه ارزیابی را تحت تاثیر قرار می دهد . بطوری که چه بسا موفقیت ها و نقاط قوت به شکست و نقطه ضعف بدل می شود یا برعکس . در ادامه به برخی از این خطاها و مغالطه ها اشاره می شود : 1️⃣-مغالطه تعمیم جز به کل و بر عکس در این روش به جای ارزیابی همه جانبه و کلیت یک نظام ، معمولاً با ذکر یک جزء ناقص از کل سیستم نتیجه می گیرند که کل نظام ناکارآمد است و برعکس با نشان دادن یک بخش موفق از خودشان ، سعی در القاء کارآمدی کل نظامشان را دارند، که هر دو روش غلط بوده و از تکنیک های عملیات روانی دشمن است . 2️⃣ -نادیده انگاری سهم هریک از عوامل : در کارآمدی یا ناکارآمدی یک سیستم ، همه عوامل دخیل هستند ولی تبلیغات چی ها ، عمداً سهم بخش های دیگر را نادیده می گیرند . مثلا ً اگر مشکلاتی به خاطر عدم پایبندی برخی از مسئولین و مردم به توصیه اسلام و رهبری پیش بیاید ، صرفاً آن را به پای دین و رهبری می گذارند و از نقش مردم غفلت می ورزند . دقیقاً مثل این است که مریضی داروی تجویز شده از سوی پزشک را مصرف نکند ولی عدم بهبودی او را به گردن پزشک بیندازیم و سهم و نقش بیمار در عدم بهبودی را نادیده بگیریم .