⁉️ جنگ قدرت در بند زنان اوین
👤 به قلم: کبری آسوپار
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 نامه فائزه مهم است، چون همه هویتی را که زنان سیاسی اوین برای خود ساختهاند، به آتش میکشد و اپوزیسیون را با چالشی جدی مواجه میکند. او در این نامه به سیاق همیشه، علیه جمهوری اسلامی هم نوشته است که البته تکراری است و از چون اویی هم جدید و قابل تامل نیست؛ هر کس در وصف حکومتی که قبول ندارد، هر ادعایی ممکن است بکند و اثبات صدق کلامش نیاز به راستیآزمایی جدی دارد، اما آنچه نامه فائزه هاشمی را مهم میکند، اقرار او علیه جریان خودیشان است و این همان چیزی است که اهل حقوق آن را قابل اعتنا و مسموع میدانند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/lOCee
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ جابجایی معادلات قدرت در منطقه غرب آسیا
👤 به قلم: علیرضا تقوی نیا
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
⁉️ جابجایی معادلات قدرت در منطقه غرب آسیا 👤 به قلم: علیرضا تقوی نیا 💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب 🆔
⁉️ جابجایی معادلات قدرت در منطقه غرب آسیا
🔸️ برای اولین بار ارتش یمن با موشک هایپرسونیک تل آویو را هدف قرار داد.
در خصوص این حمله چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ این حمله اولین تست سامانه های دفاعی اسرائیل توسط یک موشک هایپرسونیک در شرایط واقعی بود که سامانه های اسرائیلی از این آزمون شکست خورده بیرون آمدند.
2️⃣ چندین رینگ پدافندی اسرائیل و کشورهای غربی (ناوهای آنان در دریای سرخ) نتوانست هایپرسونیک یمنی را رهگیری کند و مهم این است که تنها یک موشک شلیک شد ولی بازهم سیستم ضدموشکی اسرائیل ناموفق بود.
3️⃣ معادلات قدرت در منطقه غرب آسیا با این حمله جابجا شد زیرا غرب و متحدانش برای امنیت خود به تسلیحات دارای تکنولوژی پیشرفته متکی بودند اما اکنون دیگر امنیت خود را با تسلیحات ساخته شده توسط تکنولوژی مقاومت از دست رفته می بینند .
4️⃣ اسرائیل اکنون متوجه می شود که ایران چه قدرتی دارد وقتی متحد او با یک موشک هایپرسونیک همچین شاهکاری را محقق می کند و باید گفت تمام تاسیسات راهبردی اسرائیلی ها که روی زمین قرار دارد می تواند در صورت لزوم به راحتی هدف واقع و نابود شود.
5️⃣ اسرائیل پالایشگاه ها و تاسیسات حیاتی اندکی دارد و عمق استراتژیک آن کم است و به سهولت می شود با تعدادی هایپرسونیک تاسیسات انرژی، پالایشگاهی ، تولید برق ، آب شیرین کن و ... این رژیم را نابود کرد و زندگی ساکنان اشغالگر را دچار اختلال نمود.
6️⃣ مهمتر از همه تاسیسات اتمی اسرائیل است که دیگر امنیت ندارد و اگر این رژیم حماقت کند باید به تاسیسات اتمی خود به مانند یک بمب هسته ای ساعتی نگاه کند که هر لحظه امکان انفجار آن وجود دارد.
7️⃣ بی تردید یمنی ها با کمک تکنولوژیکی ایران این موشک را ساخته اند و دنیا بهتر می فهمد که تعامل جمهوری اسلامی با متحدانش چقدر نزدیک و صمیمی بوده و تهران متحدانش را به گونه ای حمایت می کند که بتوانند بر قوی ترین ارتش های جهان غلبه کنند.؛ فراموش نکنیم یمن در چند سال اخیر با ارتش گرانقیمت عربی و ناوگان دریایی آمریکا نیز جنگیده است و با این وجود با اقتدار اسرائیل را نیز می زند.
8️⃣ سعودی و امارات باید ماست هایشان را کیسه کنند زیرا اسرائیل اینگونه مقهور قابلیت های ارتش یمن شد و در صورت لزوم هیچ کدام از تاسیسات انرژی و صادرات نفت آنها امنیت نخواهند داشت و آنان باید شروط دولت نجات ملی یمن را بپذیرند.
🔹 تغییر موازنه قدرت به نفع محور مقاومت مهم ترین دستاورد آزمایش موشکی امروز بود و در روزهای آینده دنیا شاهد حملات موشکی جدید یمنی ها خواهد بود.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ وفاق ملی؛ تفاوت زاویه داشتن با انتقاد داشتن
👤 به قلم: حجتالاسلام رنجبر
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
⁉️ وفاق ملی؛ تفاوت زاویه داشتن با انتقاد داشتن 👤 به قلم: حجتالاسلام رنجبر 💡 پایگاه تحلیلی گرای ا
⁉️ وفاق ملی؛ تفاوت زاویه داشتن با انتقاد داشتن
🔺 مقدمه
در جوامع سیاسی، بهویژه نظامهای جمهوری اسلامی، بحث انتقاد و زاویهداری با نظام یکی از مسائل محوری و چالشبرانگیز است. در این یادداشت، به تبیین مفاهیم مرتبط با کنشگری درون نظام و تمایز انتقاد با زاویهداری خواهیم پرداخت. استدلالهایی که مطرح میشوند بر اساس دیدگاههای موجود در ساختار نظام جمهوری اسلامی و همچنین مبانی نظری این نوع کنشگری اجتماعی و سیاسی خواهد بود.
🔹 ۱.جامعه را میتوان از دو حیث لحاظ کرد
🔸1.1. عام مجموعی: جامعه بهعنوان یک کل درهمتنیده و همپیوند که بهعنوان یک مجموعه یکپارچه دیده میشود. یک کل به هم پیوسته وحدت بخش
🔹 2. 1. عام استغراقی: جامعه را متناظر به افراد ملاحظه می کند و آنرا متشکل از افراد و گروه های متکثر دارای طیف بندی مشدد و مضعف می بیند لذا نمیتوان انتظار داشت که تمامی افراد و گروهها به یک شکل فکر کنند یا عمل نمایند.
🔸 ۲. طیفهای مختلف و نحوه تعامل با آنان
در نظامی که بر پایه مشارکت عمومی و مردمی استوار است، طبیعی است که درون جامعه طیفهای مختلفی وجود داشته باشند. این طیفها میتوانند از لحاظ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با هم تفاوت داشته باشند. اما آنچه مهم است این است که همه این طیفها میتوانند در چارچوب کلی نظام فعالیت کنند، بهشرطی که با اصول بنیادین نظام مخالفت نداشته باشند.
🔹 ۳. تمایز انتقاد از زاویهداری
یکی از مسائل کلیدی در جوامع سیاسی، بهویژه در نظامهای اسلامی، تمایز بین انتقاد سازنده و زاویهداری با کلیت نظام است. انتقاد سازنده به معنای نقد عملکردها، تصمیمها و حتی برخی نهادهای درون نظام است؛ بدون آنکه قصد خدشه وارد کردن به کلیت نظام وجود داشته باشد. به عبارتی، افرادی که در چارچوب عام مجموعی جامعه فعالیت میکنند، ممکن است به برخی از عملکردها انتقاد داشته باشند، اما این به معنای مخالفت با کلیت نظام نیست.
🔸 در مقابل، زاویهداری به معنای مخالفت با اصول و ارزشهای بنیادی نظام و تلاش برای تضعیف یا تغییر کلی آن است. اگر فرد یا گروهی به صورت عمده با اهداف کلان نظام مخالف باشد و سعی در جلوگیری از حرکت آن به سوی اهداف تعیین شده داشته باشد، میتوان آنها را زاویهدار با نظام تلقی کرد.
🔹 ۴. وفاق اجتماعی و نقش افراد منتقد
حفظ وفاق اجتماعی و انسجام درون جامعه نیازمند بهرهگیری از تنوع اندیشهها و افکار است. بهویژه در نظامهایی که تنوع فرهنگی و سیاسی بالاست، بهکارگیری افکار مختلف به تقویت همبستگی کمک میکند. البته باید توجه داشت که این تعامل با طیفها و گروههای درون نظام باید با فرض این باشد که آن افراد و گروهها مخالف کلیت نظام نباشند. این به معنای باز بودن فضای نقد است، اما نقدی که در چارچوب ارزشهای کلان نظام باشد.
🔸 ۵. مرز بین انتقاد سازنده و مخالفت بنیادی
تفاوت اساسی میان انتقاد سازنده و مخالفت بنیادی در نیت و هدف از نقد نهفته است. اگر کسی قصد داشته باشد که اصلاحاتی در سیستم به وجود آورد و بر عملکرد افراد و نهادها نقدی وارد کند، این امر نه تنها قابل قبول بلکه ضروری است. اما اگر فردی به طور کلی با فلسفه و اهداف نظام مخالف باشد و بخواهد آن را تضعیف کند، این شخص یا گروه در زمره کسانی قرار میگیرد که زاویهدار با نظام هستند.
🔹 6. نقش رهبری در تبیین تفاوتها
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به عنوان حکیم نظام، همواره بر این نکته تاکید داشتهاند که نقد سازنده نه تنها مضر نیست بلکه مفید است. ایشان در موارد مختلف از انتقادهای افراد نسبت به برخی نهادها و دستگاهها استقبال کردهاند. این دیدگاه نشان میدهد که انتقاد درون نظام نباید با زاویهداری با نظام اشتباه گرفته شود.
🔸 جمعبندی
در نظامهای اسلامی همچون جمهوری اسلامی ایران، نقد سازنده و زاویهداری دو مفهوم جداگانه هستند که نباید با یکدیگر خلط شوند. نقد سازنده به معنای مخالفت با بخشی از عملکردهای درون نظام است و برای اصلاح آنها بیان میشود. در مقابل، زاویهداری به معنای مخالفت با کلیت نظام و تلاش برای تضعیف آن است. تمایز این دو مقوله در حفظ انسجام و همبستگی جامعه و در عین حال حفظ فضای باز نقد و اصلاح اهمیت فراوانی دارد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺موشک "یمنی" در تل آویو!
👤 به قلم: صابر گل عنبری
🔹 امروز انصار الله یمن یک موشک بالستیک با برد 2000 کیلومتر به سمت تل آویو شلیک کرده که با عبور از عربستان و اردن به 6 کیلومتری فرودگاه بن گوریون اصابت کرده و به گفته منابع عبری موجب آتش سوزی گسترده شده است.
🔸 تحلیلگران نظامی اسرائیل در شوک عبور این موشک از سامانههای پیشرفته پیکان 3 و متحدان اسرائیل در حال تحلیل و تجزیه واقعه هستند و ارتش نیز دستور داده تا تحقیقاتی درباره علت "تاخیر" در کشف و رهگیری این موشک انجام شود؛ این که ناشی از خطای فنی بوده یا رادارگریزی موشک.
🔹 یمنیها توانایی ساخت موشکهای بالستیک در این سطح را ندارند و میتوان گفت که ایران «حاضرِ غائب» در این حمله است. احتمالا هدف اولیه بر هم زدن محاسبات اسرائیل در جبهه شمالی در سایه افزایش تحرکات علیه حزب الله باشد و باید دید در این باره تا چه اندازه موثر خواهد بود.
🔸 همچنین احتمالا شلیک این موشک پیش درآمدی سنجشی (عبور از چند لایه پدافندی) برای پاسخ به ترور هنیه باشد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ اولین اشتباه دیپلماتیک
🔸 نگاهی به متن و حاشیه سفر مسعود پزشکیان به عراق و دیدار با مقامات اقلیم کردستان
👤 به قلم: مهدی خانعلیزاده
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 به نظر میرسد تیم دیپلماسی دولت چهاردهم آمادگی لازم برای برگزاری این سفر مهم را نداشتهاند و به همین دلیل، جزئیاتی که عدم رعایت هر کدام از آنها میتواند در حکم آسیب به منافع ملی ایران باشد، رعایت نشدهاند. این یک زنگ خطر بزرگ برای دولت چهاردهم است؛ دولتی که در ماههای آینده، با مسائل مهم بینالمللی روبرو است و در صورتی که بخواهد به اسم «سادگی و تواضع»، اینگونه پا روی اصول سیاست خارجی کشورمان بگذارد، قطعا با اشکالهای جدی روبهرو خواهد شد.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/YdrNm
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ نگران برای وفاق
👤 به قلم: محسن مهدیان
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
⁉️ نگران برای وفاق 👤 به قلم: محسن مهدیان 💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب 🆔 @geraa_ir 🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ نگران برای وفاق
جای نگرانیست؛ چرا؟
رئیس جمهور محترم به درستی از وفاق گفت. هرچند اهمیت وفاق برای امروز نیست. همیشه وفاق اصل است. در گذشته هم وفاق ضرورت داشت. اینکه عده ای توجه نکردند و با بداخلاقی و بی انصافی بر دولت مستقر تاختند، بماند؛ چه دل ها از این نامروتی سوخت.
وفاق ضروری است. فرمود: "موفقیت دولت موفقیت همه ماست." هر کس به خودش رجوع کند و ببیند اگر در دل چنین باوری ندارد باید نگران خودش باشد. باید چاره ای کند و تدبیری سازد.
اگر رئیس جمهور محترم از وفاق هم نمی گفت باید برای برقراری وفاق خون دل خورد و عرق ریخت. مگر بدون وفاق پیشرفت میسر است؟
🔻وفاق چیست؟ وفاق تنازل است. یعنی بی آنکه کسی از اعتقاد و گرایش خود عدول کند برای هدف مشترک از موضعش تنازل کند. متن ساده است هرچند عمل بدان به سادگی متن نیست.
🔻حال نگرانی برای چیست؟ اینکه عده ای به نام رئیس جمهور محترم، وفاق را نقاب سازند و اسم رمز عبور از وفاق. افرادی که در جریان فتنه 88 و 98 و اغتشاش 1401 سهم داشتند چطور ممکن است اهل وفاق شوند؟ چطور ممکن است شعار وفاق رئیس جمهور را پیش برند؟ چطور ممکن است دور آرمان رئیس جمهور حلقه شوند؟ یقین داریم دور از چشم آقای رئیس است.
خلاصه نگرانی برای وفاق؛ دلسوزی برای صداقت رئیس جمهور است.
🔻 از اینرو چند پیشنهاد به دولت محترم؛
1⃣ یکم. برای وفاق خط قرمز قائل باشیم. اینکه وفاق تا کجاست؟ خط قرمز اصل انقلاب است ولاغیر. اما این مرز را مرزبان باشیم.
2⃣ دوم. برای وفاق عزیمت قرار دهیم. اینکه قرار است با وفاق چه هدف مشترکی را رقم زنیم. مساله مشترک خودش وحدت ساز است.
3⃣ سوم. برای وفاق پیش از دیگران هزینه دهیم. پیشرو باشیم. الگو شویم. دیگران ببینند که پرچم وفاق را اهلش بلند کردند.
4⃣ چهارم. برای وفاق متعصب باشیم. از وفاق صیانت کنیم. رعایت وفاق خودش خط قرمز است. اجازه ندهیم اصل وفاق آسیب ببیند.
آنکه وفاق را شکسته است و به این نام شهره است نمی تواند وفاق ساز باشد و از وفاق بگوید. حرمت امام زاده را متولی باید نگه دارد. بر این نام و تحقق آن متعصب باشیم.
5⃣ پنجم و دست آخر برای وفاق شاخص قرار دهیم. شاخص اثرگذاری وفاق زمانیست که رافت و همدلی و تعاون بین مردم بیش از گذشته احساس شود. وفاق حقیقی آنجاست؛ کف جامعه نه تصنعی در اتاق احزاب. ثمره وفاق را مردم باید بچشند و میان خود حس کنند. مردم صداقت را در این شعار ببینند، باور می کنند و جلوتر از بقیه خواهند بود.
خلاصه اینکه باید برای وفاق نگران بود و از آن خالصانه صیانت کرد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ اتحادیه اسلامی از تئوری تا عمل!
👤 به قلم: صابر گل عنبری
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 اتحادیه اسلامی برونداد ارتقا یافته از سطحی پیشرفته از روابط و همکاری جمعی میان دول اسلامی است، اما اکنون آیا اولا چنین سطح پیشرفتهای از مناسبات و همکاری، چه دو جانبه میان قدرتهای اسلامی رقیب، چه جمعی در قالب سازمان همکاری اسلامی وجود دارد؟ وقتی هنوز غالبا تنش و نزاع ماهیت روابط بین الاسلامی به ویژه در منطقه را تشکیل میدهد؛ تا جایی که بعضا با میانجیگری دول کمونیستی به سطحی از روابط تن میدهند و در سازمان همکاری اسلامی نیز حداقلِ حداقلِ همکاری آن هم در مسائلی مانند قضیه فلسطین که سطحی از اشتراک نظر درباره آن وجود دارد، صورت نمیگیرد؛ آن وقت آیا برداشتن مرزها، راهاندازی اتحادیهای با پارامترهای پول، بازار، ارتش مشترک امکانپذیر است؟
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/kEL95
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ جبهه هشتم جنگ در مقابل نتانیاهو
👤 به قلم: هادی محمدی؛ پژوهشگر مسائل راهبردی غربآسیا
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 رژیم صهیونیستی در واکنشهای یک ساله خود، از کسب و تحقق اهداف اعلام شده، تهیدست باقی مانده، ولی پرونده جرائم گوناگون خود را در انتقام از مردم، با شدیدترین وجه وحشیگری ثبت کرده است. کرانه باختری در فلسطین اشغالی، حزبالله در شمال، یمن در جنوب، سوریه و عراق در شرق، غور اردن و ایران در فرایند خونخواهی و مدیریت جبهه مقاومت، جبهههای هفتگانهای را شکل دادند که سیر جنگ و تحولات و پیامدهای گسترده آن در داخل رژیم صهیونیستی به جبهه هشتم رسیده است.
🔸 اساف اوریون، پژوهشگر اسرائیلی در فارینافرز این جبهه هشتم را پاشنه آشیل اصلی برای نجات رژیم صهیونیستی میداند و استمرار اختلافها و شکافهای داخلی در ساختارها و در جامعه صهیونیستی را که گستره وسیعی را شکل میدهند، پایه تهدیدات جدید رژیم صهیونیستی میداند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/qJ63N
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ عبرت شهید رجایی برای آقای پزشکیان
👤 به قلم: محمد ایمانی؛ تحلیلگر مسائل سیاسی
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 به جمهوریت و اسلامیت و منافع ملی است که حتی مدیریتهای رده پایین به مجرمان امنیتی و محکومان قضائی یا فعالان فتنههای نیابتی سپرده شود، چه رسد به اینکه چنین عناصری، به عنوان معاون و مدیرکل یا در ستاد اصلی دولت و گلوگاههای سیاسی و رسانهای آن منصوب شوند؛ و در ادامه، برخی عناصر متخلف و اخراج شده در مسیر قانونی، مجدداً بهکارگیری شوند و متقابلاً، نیروهای کارآمد و مؤمن حذف شوند.
🔸 این، هشداری جدی (مبتنی بر تجارب ملی) است که اگر روند برخی انتصابات غیر قانونی متوقف نشود، چند وقت دیگر باید شاهد رخنمایی چندین کشمیری و کلاهی یا رمضانپور و باستانی و کاوه مدنی و...، در مقیاسهای مخرّبتر باشیم و در این صورت، بازنده اول، خود دولت و رئیسجمهور محترمی خواهد بود که به نظام و رهبری باور دارد، و اسرائیل و آمریکا را دشمن میشمارد.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/Ks2sQ
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ «یمن» مدح میشود چون «فلسطین» محور وحدت است
👤 به قلم: علیرضا کمیلی
🔸 موشک دیروز یمنی ها که بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر را درنوردیده و به نزدیکی فرودگاه تلآویو خورده، غوغایی در جهان اسلام به پا کرده و دوست و دشمن را در مدح آنان به میدان آورده است. چقدر هنرمند که کاریکاتور و پوستر در تکریم این اقدام انجام دادند.
🔹 حتی آنها که پس از ماجراهای داخلی یمن، حوثی ها را داعش خواندند و آنان را میلیشیات ایران نامیدند هم امروز نمیتوانند ذوق زدگی شان درباره اقدامات یمنی ها را بپوشانندخصوصا که آنان در اقدامات رسانه ای نیز خلاق هستند و همین روزها تصویر تزیین کشتی گلکسی با نور سبز بمناسبت مولد النبی ص نیز بشدت پخش شده است.
👈 چرا؟
چون فلسطین محور وحدت است. چون هر کس خودش را در مسیر فلسطین وقف کند و در آن راه جانفشانی نماید، ریبرند خواهد شد و البته اصالت عربی یمنی ها نیز در سرعت این تصحیح چهره موثر بوده است. البته نوع موشک و عبور آن از سپرهای موشکی متعدد این مسیر هم وجه تمایز این کار بوده است.
🔸 حال امت کیست که نداند یمن جنگ زده با آن وضعیت اقتصادی از این موشک های هایپرسونیک ندارد؟ اسراییلی ها هم که دایم می گویند اینها موشک های ایرانی است... فقط کینه توزان درگیر حقد و عقده هستند که این «حقیقت آشکار» را منکر می شوند و بس!
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ اردن سپر امنیتی اسرائیل است
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 ملک عبدالله دوم از ۷ اکتبر تلاش کرده است تا بین محدودیت ها و فشارهای داخلی فزاینده و منافع دولت خود در مقابله با محور مقاومت و جریان های حامی فلسطین در این کشور مانور دهد. دولت اردن می ترسد که افزایش مقاومت و درگیری در کرانه باختری تأثیر مستقیمی بر ثبات آن داشته باشد. از این جهت، دولت این کشور در همکاری با رژیم صهیونیستی تلاش میکند تا مانع از ارسال کمک هایی محور مقاومت به مردم کرانه باختری به منظور مبارزه با رژیم صهیونیستی شود.
🔸 در نگاه صهیونیستها، اردن به عنوان یک کشور که در میان عراق و فلسطین اشغالی قرار دارد، به عنوان سپر امنیتی شرقی رژیم صهیونیستی عمل کند. همچنین به گفته تحلیلگران و کارشناسان غربی و صهیونیستی، قرار است دولت اردن نقش مهمی در طرح دولت آمریکا برای ایجاد ائتلاف بین اسرائیل و کشورهای عربی به رهبری آمریکا علیه ایران و محور مقاومت داشته باشد.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/cmE4g
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ مهسا امینی یا جنبش مهسا؛ فراموشی
👤 به قلم: علیرضا زادبر
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
⁉️ مهسا امینی یا جنبش مهسا؛ فراموشی 👤 به قلم: علیرضا زادبر 💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب 🆔 @geraa_ir
⁉️ مهسا امینی یا جنبش مهسا؛ فراموشی
🔸 دومین سالگرد فوت خانم مهسا امینی با بی سر و صدا ترین شکل ممکن گذشت! سال گذشته این ایام در نخستین سالگرد فوت او مردم ایران در مسافرتِ تعطیلات چند روز متوالی آخر تابستان بودند. امسال آن تعطیلات هم نبود. هم کف خیابان هم کف شبکه های اجتماعی به نسبت وسعت هیاهوی آن روزها خبری نبود! وقتی ۱۸ تیر سال ۷۸ در کوی دانشگاه تهران رخ داد تا چند سال بعد در سالگرد ۱۸ تیر لااقل تجمع مختصری برگزار میشد. آن هم در دوره ای که شبکه های اجتماعی و اینترنت به معنای امروزی آن وجود نداشت.
🔹 آیا مهسا امینی فراموش شده است یا اساسا مردم به چیزی به نام "جنبش مهسا" اعتماد نداشتند و ندارند؟
🔸 در درجه اول باید گفت آنچه در سال ۱۴۰۱ رخ بیش از آنکه واقعیت برآمده از بطن نیازهای اساسی جامعه ایران باشد، یک "برساخته رسانه ای" بود. القا بود. بیش از این که حقیقت داشته باشد، سر و صدا داشت! سیطره رسانه بود. اذهان همه تحت سیطره شبکه های اجتماعی به وقایع پس از فوت مهسا آنقدر ضریب و وزن داد که گویی واقعا انقلابی در راه است! نه انقلاب و نه جنبشی در کار نبود. یک توهم سازی بود. برای نسلی که برداشت تاریخی از جامعه ایرانی نداشت و ندارد.
🔹 اما آیا وقایع پاییز ۱۴۰۱ بی اثر هم بود؟ خیر. اثر داشت. چون با سطحی از مطالبات فرهنگی جامعه به ویژه جامعه هدف یعنی زنان گره زده شده بود. نفی مطلق اثرگذاری غلط است، اما بزرگنمایی نیز خطاست. یعنی با آن وقایع خشن، با آن شدت عمل یک عده در کف خیابان و دانشگاه "انقلاب" شکل نمیگرفت.
🔸 دلیل دیگر اینکه؛ کارفرماها و عوامل خارجی دخیل در آشوب های ایران نسبت به چند سال قبل در موضع ضعف قرار دارند. رژیم صهیونیستی تمرکز ایجاد جنگ روانی ندارد. سازمان مجاهدین بخوبی کنترل و محدود شد. کومله، حزب دمکرات و سایر گروهگ ها که میخواستند از اعتراض مردم بهره برداری کنند خودشان مشغول و یا محدود شده بودند. اینجا قدرت نظامی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی به کمکاش آمد.
🔹 اما من نکته مهمتری را مدنظر دارم. بخشی از جامعه به این نتیجه رسیده است که از دست مخالفان "جمهوری اسلامی" کاری بر نمیآید! اُپوزیسیون جمهوری اسلامی در ذهن جامعه ایرانی فروریخت. بی هویت، بی مبنا، بی برنامه، بی رهبر و بی آینده تر از حد تصور رفتار کردند. بزرگترین خطای آنان بالا بردن حد خشم و خشونت ورزی در اعتراضات بود. بخشی از جامعه نه از حُب نظام سیاسی بلکه در اثر نوع رفتار آنان به این نتیجه رسید که بهتر است به آنان اعتماد نکنند.
🔸 در واقع جمهوری اسلامی الان اُپوزیسیونی خارجی و داخلی ندارد. در حکم هیچ هستند، بزرگترین اپوزیسیون جمهوری اسلامی عملکرد مسولان است.
۱. فرهنگ و تربیت نسل بی هویت
۲. بحران معیشت و عدالت
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ جریان ضدایران ۲ سال بعد از ماجرای مهسا چه وضعیتی دارد؟
🔺آنچه خواهید خواند:
▪️ همپیمانی با تجزیهطلبان
▪️ افشاگری ناخواسته مجری بیبیسی از پشتپرده فتنه تجزیهطلبانه
▪️ خشن و وحشی مثل اپوزیسیون
▪️ ناتوان از یک اجماع حداقلی
▪️ ارتجاعطلبی با کمپین وکالت میدهم!
▪️ رونمایی از کارفرما؛ میخ آخر به تابوت اپوزیسیون
▪️ اپوزیسیون دو سال بعد از مهسا امینی
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/st5Eu
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ چرا ایران در آشوبهای پاییزی سوریه نشد؟
👤 به قلم: مرتضی سیمیاری
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 چند هفته پس از آغاز اغتشاشات با رمز تروریستی ژینا و راه افتادن موج تحرکات محله محور، یکی از نهادهای امنیتی و انقلابی به یک سوژه جالبتوجه برخورد کرده که لایهبرداری از آن عمق تحرکات دشمن را به خوبی نشان میداد. در جریان این ماجرا یک خانه تیمی زیر ضرب میرود، البته دقایقی قبل از ورود ضابطین به داخل این خانه تیمی یکی از اعضا متوجه لو رفتن محفل شده و دستور تخلیه آن محل صادر میشود، اما ابتکار عمل اطلاعاتی باعث میشود کل اعضای حاضر در این خانه دستگیر شوند.
🔸 در این خانه تیمی متعلقاتی کشف میشود که حکایت از سرشاخه بودن آن دارد، از جمله آنکه در جریان بررسیهای فنی سه دوشپرتاب، تعداد قابلملاحظهای سلاحهای گرم، تعدادی بمب دستساز و نیز ۱۰ خمپارهانداز چریکی کشف میگردد، اما چرا کشف این شبکه به دست سازمان اطلاعات سپاه بااهمیت بود؟
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/b2nJ9
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ چرا دیدار اخیر علمای اهل سنت با رهبر انقلاب یک پیروزی بزرگ ملی بود؟
👤 به قلم: مهدی جهانتیغی
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 در دو سال اخیر حجم اقدامات ضد امنیتی، تبلیغات و عملیات روانی برای شکستن وحدت شیعه و سنی در مناطق سنینشین ایران بسیار گستردهتر از سالهای گذشته بود. این میزان تمرکز دشمن بر این موضوع حتی به لحاظ پیچیدگی و سرمایهگذاری در قیاس با دهههای گذشته کمسابقه و شاید بهنوعی بیسابقه بود. در این میان علمای اهلسنت فشار روانی زیادی در این دو سال تحمل کردند، ترکیب تهدیدات گروههای تروریستی و تخریبهای هدفمند مجازی بهصورت ویژه و مداوم در دو سال اخیر علیه آنها با کمک برخی جریانات داخلی و خارجی اجرا شد.
🔸 اینک بعدازاین دو سال سخت، اکثریت علمای اهلسنت ایران از این حوادث پیچیده آبرومند و باعزت بیرون آمدند و توانستند در برابر این حجم گسترده از تخریبهای داخلی و خارجی مقاومت کنند و نقش مؤثری در حفظ وحدت شیعه و سنی، یکپارچگی ایران و حمایت از جمهوری اسلامی ایفا کنند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/Z5dPF
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
✅ یک جمعبندی تحلیلی از وضعیت فعلی
🔸رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته از چند جهت تحت فشار بود:
اول. شکست اطلاعاتی در خنثیسازی عملیات اربعین و هدف قرار دادن #مواضع_سوخته بانک اهداف خود در جنوب لبنان.
دوم. غافلگیری اطلاعاتی ناشی از #دسترسی حزبالله به فرماندهی یگان ۸۲۰۰ و رسیدن پهپادها در زمان حضور وی در ساختمان مقر.
سوم. یک ساله شدن #آوارگی نزدیک به ۲۰۰ هزار شهرکنشین و قفل کامل اجتماعی و اقتصادی شمال که ترکشهای روانی و اجتماعی و اقتصادی آن به مرکز و جنوب اراضی اشغالی آن نیز رسیده بود و عملیاتهای ترور هم نه تنها چاره نبود که حزبالله را در هدف قرار دادن شهرکهای جدید مصممتر میکرد پس بایستی چارهای برای شمال اندیشیده میشد. این جدای از وقایعی مانند رفتن ۲ میلیون نفر به پناهگاه در اثر حمله یمن هستند.
چهارم، افتادن توپ در زمین تلآویو و قرار گرفتن مجدد آنها در دو راهیِ رفتن به سمت جنگ کامل یا #تحمیل ضربات حزبالله پس از عملیات اربعین و تحمیل اراده حزبالله مبنی بر اینکه ضربات مقاومت در زیر آستانه جنگ تا پایان جنگ غزه تداوم دارد.
پنجم، زیر سوال رفتن کامل #اعتبار سامانه پدافندی غربی - عبری - عربی پس از اصابت تک پرتابه یمنی در تلآویو.
🔸 بنابراین رژیم صهیونیستی باز هم از نقطه ضعف به سمت نقطه قوت خود یعنی عملیاتهای امنیتی رفت تا با یک تیر چند نشان بزند:
اول، با انفجار پیجرها، انتشار تصاویر و حضور در بیمارستانها، بانک اهداف خود را #آپدیت کند.
دوم، با انفجارها پیجرها نزد ارشدترین مقامات حزبالله، رژیم اسرائیل نیز #دسترسی متقابل خود به فرماندهان حزب را نشان دهد.
سوم، با تلفات گسترده غیرنظامیان، جنگ را در لبنان #اجتماعی کرده و فشار بر حزبالله را افزایش دهد. رژیم میداند مهمترین کار ویژه حزبالله حفاظت از مردم لبنان است و اگر حزبالله به سمت جنگ کامل نمیرود، در وهله اول عدم درگیری لبنان با جنگ است.
چهارم، توپ تعیین جنگ یا تداوم وضعیت فعلی باز هم به زمین #حاره_حریک بیفتد.
پنجم، برتری تکنولوژیکی، اطلاعاتی و عملیاتی رژیم در برخی حوزهها نمایش داده شده تا عملیات یمنی نیز به حاشیه رود.
و ششم، در تداوم سیاست #فرسایش_نیروی_انسانی مقاومت، کادر حزب آسیب دیده و چه بسا ضربه دومی مانند یک عملیات زمینی یا هوایی سنگین اجرا شود.
🔹 وقایع حدود یک ماه اخیر از شهادت اسماعیل هنیه تا عملیات اربعین، مصیاف، اصابت موشک فلسطین ۲ و رخدادهای امروز لبنان، حاکی از جهش ژنومی عملیاتهای ترکیبی طرفین در فضای آشوب است.
🔹 سادهترین و دردسترسترین پاسخ حزبالله، ورود شهرکهای جدید در عمق اراضی اشغالی به دایره آتش است.
🌐 منبع: مُحلل
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ بزرگترین حمله سایبری یا خرابکاری؟!
👤 به قلم: صابر گل عنبری
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 اگر انفجار پیجرها واقعا به علت کار گذاشته شدن مواد منفجره از قبل بوده باشد، پس احتمال این که ادوات یا برنامهای در این دستگاهها برای شنود کار گذاشته شده باشد نیز وجود دارد. در صورت صحت آن، این پرسش کلیدی مطرح میشود که آیا اسرائیل از این طریق در طول جنگ کنونی، شبکه ارتباطی حزب الله را شنود میکرده است؟ این که آیا شناسایی مکان اقامت فواد شکر فرمانده عالی رتبه نظامی حزب الله پس از چند دهه تعقیب از این طریق رخ داده است؟
🔸 آیا حمله پیشدستانهای که اسرائیل در حدود یک ماه قبل به مواضع حزب الله اندکی قبل از شروع حمله در پاسخ به ترور فرمانده خود انجام داد، معطوف به لو رفتن برنامه زمانی و عملیاتی این حمله از طریق شنود همین پیجرها بوده است؟
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/mJwN9
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ عصر جنگهای نوین
👤 به قلم: حجتالاسلام رنجبر
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 در عصر حاضر، جنگهای نوین با تحولات سریع تکنولوژیکی دگرگون شدهاند و عرصه نبرد بهطور فزایندهای به سوی استفاده از فناوریهای پیشرفته متمایل شده است. ابزارهایی مانند پهپادهای نظامی، سلاحهای هوشمند، حملات سایبری، جاسوسی الکترونیکی و جنگ اطلاعاتی به نیروهای متخاصم امکان میدهند تا با دقت و سرعت بیشتری به اهداف خود حمله کنند. این تحولات باعث شده است که برخی رژیمها و گروهها از "تفوق تکنولوژیکی" برای اجرای حملات تروریستی و نظامی بهره ببرند و برتری خود را در میدان نبرد تثبیت کنند.
🔸 در این نوع جنگ، کسانی که به فناوریهای نوین دسترسی دارند میتوانند بدون نیاز به نیروی انسانی گسترده یا منابع سنتی، حملات مؤثر و مخربی انجام دهند. چنین برتری فناورانهای برای کشورهای یا گروههایی که درگیر جنگهای نامتقارن هستند، به منزله یک برگ برنده بزرگ محسوب میشود.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/5VJqZ
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ آیا رژیم صهیونیستی به فکر گشودن جبهه لبنان است؟
👤 به قلم: مهدیه شادمانی
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔹 اگر چه هنوز ابهام های زیادی درباره چگونگی انفجار پیجرها در لبنان وجود دارد اما برای اهداف اسرائیل از این عملیات میتوان سناریوهای مختلفی را محتمل دانست.
🔸 گزاره اول تضعیف امنیتی حزب الله می باشد. چنانچه انفجار پیجرها را میتوان «بزرگترین نقض امنیتی» حزب الله دانست .اگر چه سید حسن نصرالله، رهبر حزبالله در بهمن سال گذشته،نسبت به فناوری نفوذ و دستکاری دستگاه های هوشمند توسط اسرائیل هشدار جدی به نیروهای تحت فرمان خود داده بود .باید دید چقدر از این دستور در رده های مختلف رعایت و انجام شده است.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/hYaMP
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ توبه نامه
👤 به قلم: حجتالاسلام علی مهدیان
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus