💢 هر کس هنوز شکست اسرائیل را باور نکرده، بخواند
🔹یوآف شترین، تحلیلگر صهیونیست: آتشبس، یکی دیگر از سیاستهای شکست خورده نتانیاهو است؛ به دلیل سیاستهای این مردک داریم سنگینترین تاوان تاریخ یهودیت را پرداخت میکنیم.
🔻منوشه امیر مدیر رادیو اسرائیل: هیچیک از اهدافی که نتانیاهو در جنگ به دنبال آن بود، محقق نشده و این، یک پیروزی برای حماس و شکستی بزرگ برای اسرائیل است.
🔹نیر کیپنیس، وبسایت عبری واللا: کابوس شکست اسرائیل برای سالها در ذهن همه اسرائیلیها باقی خواهد ماند. ما در نتیجه سالها نفهمی سیاسی و شکست نظامی شرم آور و وحشتناک، شکست خوردیم.
🔻روزنامه تایمز اسرائیل: اسرائیل برای اولین بار [چهارمین بار] در جنگ شکست خورد. چهارده دلیل : افکار عمومی جهان علیه اسرائیل برگشت/ صدها زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد میشوند/ حماس با وجود کشته شدن برخی رهبرانش، بسرعت افراد دیگری را جایگزین کرد/ حماس کاملا تجدید سازمان کرده و ۱۲هزار نیروی رزمی در اختیار دارد/ حماس با غرور می گوید اسرائیل ضعیف تر از قبل است/ اسرائیل نتوانست گروگان ها را آزاد کند و تاوان واقعی را پرداخت/ حماس همچنان غزه را در کنترل خواهد داشت/...
🔹روزنامه هاآرتص: عملیات نظامی در غزه، و تخریب خانهها و کشتار غیرنظامیان، به جای دستیابی به پیروزی، به شکست ما انجامید.
🔻"زوی حزکیلی" روزنامهنگار صهیونیست: نتوانستیم حماس را نابود کنیم. وقتی ویدیوهای مبارزان مسلح آنها را میبینم که در میان مردم شاد قدم میزنند و ما عصبانی هستیم، متوجه میشوم که در طول یک سال و پنج ماه، هیچ کاری نکردهایم... فقط خانهها را ویران کردهایم و فرزندانمان را از دست دادهایم.
🔹ژنرال گیورا آیلند در شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی: حماس به پیروزی رسید و اسرائیل شکست فجیعی خورد. جنگ غزه، یک شکست بزرگ است، زیرا به اهداف خود نرسید.
🔻دیوید هرست سردبیر میدل ایست آی: این بزرگترین شکست در یک تهاجم زمینی برای اسرائیل است، تلآویو چارهای جز پذیرش این توافق تلخ را نداشت و این آتش بس، سرآغازی بر کابوسهای اسرائیل است.
🔹ژنرال گادی شمنی، عضو جنبش "فرماندهان حامی امنیت اسرائیل" : نتایج جنگ غزه، قدرت حماس را افزایش داده و فشار بیشتری را بر ما تحمیل میکند، زیرا پیامدهای آن بر شرایط کرانه باختری جدی است. در سطوح استراتژیک و سیاسی ارتش، تصویری تیره و تار مشاهده میشود. دولت، شکست خورده ظاهر شده، زیرا فاقد برنامه راهبردی روشن در مورد اهداف جنگ و ابزارهای دستیابی به آن است. بهای جنگ ۱۵ ماهه را، نظامیان اسرائیلی در جنگ فرسایشی نامیدانه پرداختند و این نه تنها نتیجه شکست نظامی، بلکه نتیجه شکست رهبری است.
🔻یوسی یهوشوا، تحلیلگر نظامی «یدیعوت آحارانوت» در حالی که در استودیوی شبکه عبری i24 فریاد می زد: اسرائیل شکست خورد؛ ارتش بزرگ ما با تمام امکانات، نتوانست پس از ۱۵ ماه بر حماس پیروز شود! سخت در اشتباه است، هر کس که فکر کند ترامپ میتواند معجزه کند. او هم نمی تواند، چون حماس همان غزه، و غزه همان حماس است؛ مردم با آنها هستند و این کار را سخت میکند.
🔹نوعم امیر، خبرنگار صهیونیست: چطور ممکن است بعد از یک سال و چند ماه جنگ، هنوز خودروهای نظامی حماس در نوار غزه حضور دارند؟! این واقعا شکست اسرائیل است.
🔻رادیو ارتش اسرائیل: بلافاصله پس از آتشبس، نیروهای حماس با سربندهای سبز و پلیس غزه با لباس فرم در خیابانها حاضر شدند. حماس در طول جنگ حتی یک لحظه هم کنترل غزه را از دست نداد و این نشان میدهد هیچ جایگزینی برای آنها در این باریکه وجود ندارد.
🔹 روزنامه معاریو: پس از ۱۵ ماه، برای همه روشن شد که جنگ غزه، یک رسوایی راهبردی بدون دستاورد است. حماس همچنان کنترل دارد، موشک شلیک میکند و ما را دچار فرسایش کردهاست.
🔻خبرنگار عبری کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل: چه کسی باور میکرد که یک سال و نیم پس از حمله هفت اکتبر، در برابر عامل آن تعظیم کرده و همه چیز را تسلیم او کنیم.
🔹آریل اوسران، تحلیگر امنیتی: اسرائیل به توافق آتشبس نیاز داشت، زیرا بازگرداندن اسرا از غزه از طریق عملیات نظامی با وجود تلفات سربازان، موفقیت آمیز نبود. انزوای بینالمللی را هم نباید نادیده گرفت.
🔻شبکه ۱۲ به نقل از وزیر خارجه اسرائیل: ماههاست که نتوانستیم حتی یک اسیر را زنده برگردانیم، بنابراین مسئولیت ما به عنوان دولت سنگین است. با وجود وارد کردن ضربههای قوی به حماس، ما به اهداف جنگ دست نیافتیم.
🔹جان مرشایمر نظریه پرداز آمریکایی: روشن است که اسرائیل با این توافق شکست خورد و حماس، همچنان سرزنده است.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 شروط ترامپ برای مذاکرات هستهای
🔹 مروری بر اقداماتی که ترامپ در مذاکرات با ایران انجام داد
👤 سید مصطفی خوش چشم، کارشناس مسائل بین الملل
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 اسرائیل پس از هفتم اکتبر؛ سه بحران بنیادین
🔹 در تحلیل وضعیت اسرائیل و فلسطین پس از توافق اخیر، شاید مهمترین مسئله آن باشد که دیگر نمیتوان صرفاً بر معیارهای سنتیِ پیروزی و شکست یا آمار و ارقام تکیه کرد. اتفاقات هفتم اکتبر نشان دادند که اسرائیل – صرفنظر از بحثهایی دربارهٔ رکود اقتصادی، بحران آوارگی شهرکنشینها، مهاجرت معکوس و پرسش از باقیماندن یا از دسترفتن قدرت بازدارندگیاش – اکنون با سه بحران بنیادین روبهرو است. این بحرانها چنان ابعاد و عمقی دارند که دولت و جامعهٔ اسرائیل مجبور خواهند بود بخش بزرگی از توان خود را صرف مهار آنها کنند؛ حتی در شرایطی که همچنان خطر درگیریهای نظامی تازه در اطراف خود را حس میکند.
🔸 نخستین بحران، انزوای فزایندهٔ اسرائیل در صحنهٔ جهانی است. رژیمی که پایههای مشروعیت خود را بر تبلیغ یک تصویر ظاهراً مدرن و لیبرال و اخلاقی بنا کرده بود، اکنون با واکنش شدید افکار عمومی جهان روبهروست. رسانهها و نهادهای بینالمللی هر روز از جنایات و تخریبهایی سخن میگویند که اسرائیل در غزه مرتکب میشود. مفهوم «نسلکشی» بیش از هر زمان دیگری با نام این رژیم گره خورده و سیاستهای صهیونیسم دینی – که در این دولت عیانتر از همیشه به چشم میآید – تصویر اشغالگری را بدون هیچ پردهپوشی عیان کرده است. این تحولات، نهتنها جامعهٔ جهانی را واداشته نتانیاهو و فرماندهان نظامی او را تحت پیگرد احتمالی قضایی قرار دهد، بلکه هر توافقنامه یا قراردادی با اسرائیل، به امضای سندی ختم میشود که طرف مقابل را در مظان همدستی با متهمان به نسلکشی قرار میدهد.
🔹 دومین بحران، ناتوانی آشکار ارتش اسرائیل در به سرانجام رساندن یک جنگ زمینی است. سالهاست که ژنرالهای اسرائیلی دربارهٔ آمادگی ارتش برای ورود به درگیری زمینی ابراز تردید میکنند، اما اکنون این تردید به یقین بدل شده است. از زمان جنگ ۲۰۰۶ به اینسو، ارتش در کسب یک پیروزی قاطع زمینی ناتوان بوده و اقداماتش اغلب به ویرانیهای گسترده و واکنشهای انتقامجویانه محدود شده است. شکافهای درونی ارتش، از پذیرش مسئولیت شکست گرفته تا بحث بر سر میزان مشارکت نیروهای مذهبی افراطی، پتانسیل تبدیلشدن به یک بحران داخلی گسترده را دارد. در همین حال، آمار چشمگیر تلفات انسانی از کشته و زخمی در میان نظامیان ارتش، بر زخمی کهنه نمک میپاشد و زمینه را برای رویاروییهای قضایی و سیاسی در آینده فراهم میکند.
🔸 اما شاید مهمترین بحران، گسست فزاینده در بافت درونی جامعهٔ اسرائیل باشد؛ گسستی که دیگر نمیتوان آن را نادیده گرفت یا بر آن سرپوش گذاشت. رویدادهای نظامی اخیر و شیوهٔ مدیریت دولت، این باور را در بخش لیبرال جامعه اسرائیل تقویت کرده که دیگر «سرزمین موعود» نه به معنای امنیت، بلکه به مکانی بدل شده که میتواند آنان را درگیر جنگهای بیپایان کند. از سوی دیگر، جریان مذهبی افراطی که با شعار «اسرائیل بزرگ» به میدان آمده بود، اکنون درمییابد که استناد به توجیهات دینی برای ادامهٔ بیقیدوشرط جنگ، با توافقهای دیپلماتیکی که دولت امضا میکند، در تعارض است. درواقع نه نظامیان توان به ثمررساندنِ ایدهٔ «جنگ سرنوشتساز» را دارند و نه دولت میتواند کاملاً براساس دیدگاههای افراطی مذهبی پیش برود. نتیجه آن شده که شکافی جدی میان طیفهای لیبرال و مذهبی شکل بگیرد؛ شکافی که محور انتخابات آینده و تحولات سیاسی پس از آن خواهد بود.
🔹 اینک پرسش کلیدی برای جامعهٔ اسرائیل آن است که هفتم اکتبر را در تاریخ خود چگونه تعریف کند؛ آیا باید از آن بهعنوان روزی فاجعهبار یاد کند یا تولد مرحلهای جدید از اختلافات درونی؟ بحرانهای سهگانهٔ یادشده – انزوای جهانی، زمینگیرشدن توان نظامی در جنگ زمینی، و تعمیق شکافهای اجتماعی – احتمالاً پاسخی دشوار برای این پرسش رقم میزنند. آنچه مسلم است، نظام سیاسی و اجتماعی اسرائیل هرگز به پیش از هفتم اکتبر بازنخواهد گشت و مسیری پرهزینه و فرسایشی در پیش روی آن قرار گرفته است؛ مسیری که شاید سرنوشت موجودیت این رژیم را بیش از هر زمان دیگری به چالش بکشاند.
👤 ابوهدی
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 پیش بینی رهبرانقلاب و ماجرای ایمان ما
👤 محسن مهدیان
🔻 حماس پیروز شد و رژیم صهیونیستی در مفتضح ترین حالت بی آبرو شد. حدود 50 هزار انسان بی گناه را قربانی کرد اما در نهایت و با خفت پای میز مذاکره با گروهی نشست که قرار بود نیست و نابود شوند.
🔻 از ابتدا گفتند نابودی حماس و خلع سلاح حزب الله و آزادی اسرا و اشغال نوار غزه و چه و چه و حالا به هیچکدام از آن وعده ها نرسیدند. از آن سو روح سنوار شاد؛ چه رنگی بر تاریخ زد. حماس مردانه جنگید و امروز افسانه مظلومیت اسرائیل که عمری با توسل بدان جنایت می کرد، برای دنیا که هیچ و بلکه برای تاریخ به کلی فرو ریخته است. امروز از اسطوره وهیبت پوشالین و قدرت اطلاعاتی و دفاعی نیز خبری نیست. نقشه های شوم برای مردم منطقه نیز نقش بر آب شد.
از آن سو اسرای حماس آزاد شدند که هرکدام بالقوه یک رزمنده مجاهد خواهند بود و از سوی دیگر بغض و کینه و انتقام در میان جوانان و نوجوانان داغ دیده غزه، هزار برابر جبهه مقاومت را قوی تر خواهد کرد.
🔻 اما سخن این متن اینجا نیست. چراکه چنین گفتن ها، امروز خیلی سخت نیست. همه چیز مقابل چشمان ما قرار دارد. امروز این حرف ها را کابینه و وزرا و رسانه های صهوینیستی می زنند و معترف اند. اما بیائید فراموش نکنیم؛ پیشتر چنین نبود. آنروزها که جنایت غصابان غزه چشم ها را پر کرده بود و اجازه دیدن مقاومت مجاهدان را نمی داد و امیدها ناامید بود و عده ای چه بسا ظاهرالصلاح به زمین و زمان طعنه می زدند و گزاف می گفتند.
به یاد بیاوریم که آنروزها چه کسی با چشم باز صحنه را روایت می کرد و از پیروزی قطعی مقاومت می گفت؛ سخنرانی های رهبرانقلاب را مرور کنیم.
🔻 واقعیت اینست که آنچه گذشت، صحنه یک آزمون بزرگ بود. آزمونی برای ایمان فردی و اجتماعی مان. صادقانه سوال کنم؟ آنچه رهبری می دید را می دیدیم؟ به آینده مقاومت امید داشتیم؟
🔻 واقعیت اینست که با ایمان کورکورانه و تقلیدی و موروثی خو گرفتیم و برای مان مهم نبود خلا این ایمان کجا خودش را نشان می دهد. فکر کردیم ایمان به زبان است و یا در نهایت به عقل و قلب مان. امروز دیدیم حتی ایمان قلبی نیز به سنت های الهی کافی نیست. به تعبیر رهبرانقلاب، شیطان اول مومن قلبی و عقلی به حضرت حق بود اما بازهم زمین خورد.
رهبرانقلاب در سالگرد ارتحال امام به دو شاخص مکتب روح الله اشاره کردند و آنرا منشا همه معجزات انقلاب دانستند. ایمان و امید. فرمودند ایمان امام به ربوبیت و سنت هایش در نصرت اهل حق، ریشه حرکت انقلاب اسلامی است.
شاید برخی از کنار آن گذشتیم. ایمان را صرفا و بیش از کتاب های معارف ندیدیم و حالا که خلا ایمان خودش را در صحنه زندگی و سیاست و جامعه نشان می دهد تازه متوجه شدیم نبود ایمان چقدر دردناک است.
🔻 ایمانی که تقلیدی و کورکورانه باشد که هیچ؛ اساسا در چنین میدانی سپر خواهد انداخت. اما ایمان عقلی و قلبی نیز در این کارزار راه به جائی ندارد. چه بسیاری که حقانیت حماس و قدرت حزب الله و شجاعت یمن و غیره را دیدند و اما به پیروزی باور نداشتند و چه بسا زیر لب از خدا هم گلایه داشتند که تا کی و کجا باید این جنگ نابرابر ادامه یابد.
🔻 ایمان حقیقی اینجاست. ایمانی که با علم و آگاهی عمیق شده است و با قلب به باور رسیده است و البته با عمل به منصه ظهور کشانده شده و فزاینده شده است. تنها چنین ایمانی است که در این میدان تاب می آورد.
🔻 عصر امروز عصر تجلی ایمان است. خلا ایمان بیش از گذشته به چشم می آید. عصر ایمان های سرسری و لقلقه زبان گذشته است. عصر ایمان های محفلی و گعده ای و صرفا سرسجاده تمام شده است. با ادعا و عنوان و ظاهر و ژست نمی توان در این راه ماند. عصر ایمان، عصر خالص سازی است. عصری که خیلی ها جا خواهند ماند و تنها مجاهدانی که در زندگی ایمان به خدا و سنت هایش را به بروز و ظهور کشاندند و در عمل نشان دادند، می توانند صحنه را درست ببیند و به مقاومت و پیروزی امید داشته باشند.
🔻 عصر امروز عصر ظاهر بینی نیست. عصر دیتا و اطلاعات و حتی تحلیل هم نیست؛ لازم است اما کافی نیست. در عصری بسر می بریم که تنها با قدرت ایمان می توان درست و غلط را تشخیص داد. این چند ماهی که گذشت ایمان بسیاری از مومنین محک خورد و امروز که روز پیروزی است باید توبه و انابه کنیم.
مجاهدت سنوار برای ما هم درس ها داشت.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 روز بعد از طوفان | چرا فلسطینیها به طوفان نیاز داشتند، برایش ایستادند و حالا شادند؟!
👤 کمیل خجسته
🔥 چرا حتی در زمان اوج حملات رژیم اکثر فلسطینیها در کرانه و غزه نظرشان این بود که تصمیم حماس برای حمله 7 اکتبر درست بود؟ این نظرسنجی را موسسه معتبر پیو انجام داده بود. برخی میپرسند اگر طوفانالاقصی نمیشد چه میشد؟ صبح بعدازطوفان با صبح قبل از طوفان چه فرقی دارد؟
۱.مرگ تدریجی در فراموشی: از ۲۰۰۷، غزه تحت محاصره شدید بود. بنا به گزارش سازمان ملل، ۸۰% مردم به کمکهای بشردوستانه وابسته شده بودند و ۶۸% کودکان با ناامنی غذایی مواجه بودند. سیستم بهداشت و درمان غزه در حال فروپاشی بود و مردم از فقر و سوءتغذیه رنج میبردند. طوفانالاقصی غزه را دوباره به مرکز توجه جهانی آورد، جایی که مردم بین مرگ تدریجی و تلاش برای آزادی، دومی را انتخاب کردند.
۲.اشغالگری و شهرکسازی: در سال ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی شهرکسازی و آوارهسازی فلسطینیها را افزایش داد. تعداد حملات شهرکنشینها به ۲۰۰ مورد رسید و فلسطینیها در کرانه و قدس شرقی تحت فشارهای روزافزون قرار داشتند. این وضعیت باعث شده بود که حتی قبل از طوفان، عملیاتهایی مانند شمشیر قدس صورت گیرد.
۳.تخریب مسجدالاقصی: رژیم صهیونیستی سیاست یهودیسازی قدس را دنبال میکرد و در تلاش بود تا مسجدالاقصی را تخریب و معبد سلیمان را بر روی ویرانههای آن بسازد. ضرب و شتم نمازگزاران و ورود صهیونیستها با گاوهای سرخ، پاره کردن قرآن، اشغال خانههای فلسطینی و آوارهسازی آنها در قدس شرقی و... از نشانههای بزرگ این اقدام بود.
۴.اسیرگیری: در نیمه اول ۲۰۲۳، اسرائیل ۲ هزار فلسطینی از جمله کودکان و زنان را به زندانهای سخت و وخیم برد. حالا طوفانالاقصی فرصتی شده است تا بسیاری از این اسیران آزاد شوند.
۵.ایمک کوریدور: پروژه ایمک قرار بود یک مسیر ترانزیتی استراتژیک باشد تا اسرائیل را به اروپا متصل کند و از طریق آن، روابط اقتصادی و امنیتی رژیم صهیونیستی با غرب تقویت شود. این پروژه به ضرر ایران و منطقه بود. اما طوفانالاقصی همه نقشههای رژیم را به هم ریخت و این پروژه فعلا قابل تحقق نیست.
۶.میخ آخر عادیسازی: عربستان سعودی به عنوان مهمترین کشور عربی، در آستانه عادیسازی روابط با اسرائیل بود. اما طوفانالاقصی روند عادیسازی را متوقف کرد و اکنون هیچ کشوری نمیتواند به راحتی روابط خود را با اسرائیل عادی کند.
✌🏻حالا اهالی فلسطین و دلبستگان مقاومت از این اتفاقات شاد هستند اما همه اینها به معنی پایان نیست. این مرحله بخش مهمی از کشاکش مقاومت با اشغالگران و امریکا برای رسیدن به نظم آینده و ترسیم زندگی مطلوب است اما همه آن هم نیست.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
حسین پور(1).pdf
149.3K
💢 عملیات ناامیدسازی؛ محور اصلی جنگ سایبری آمریکا علیه ایران
👤 به قلم: سیدپویان حسینپور
▪️ محورهای اصلی عملیات ناامیدسازی
▪️ نهادهای آمریکایی متولی اجرای این عملیات
▪️ مروری بر پروژههای اجرا شده در عملیات ناامیدسازی
▪️ نقش رسانههای اجتماعی
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 علت نگرانی رژیم صهیونیستی از توافق راهبردی ایران و روسیه
👤 مجتبی فردوسی پور، کارشناس مسائل منطقه:
🔸 تصور باطل رژیم صهیونیستی از تحولات اخیر منطقه این بود که براساس این تحولات رابطه ی رژیم با روسیه ترمیم شده است و همچنین با توجه بر وقایع سوریه تصورشان این بود که روس ها دیگر به سمت ایران گرایش پیدا نخواهند کرد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
⭕️ چند فرامتن مهم آتشبس غزه
👤 مهدی جهانتیغی
1️⃣ اولین فرامتن مهم که نباید از آن غفلت شود این است که آمریکا کمتر از اسرائیل در جنگ اخیر شکست نخورده است. دولت بایدن هم پشتیبانی تمامعیاری از اسرائیل کرد و هم فرصت آزمون به صهیونیستها داد که اهداف راهبردی و نظامی خود را از طریق جنگ با حماس و دیگر اضلاع محور مقاومت محقق کنند، ولی در نهایت همه آنها با شکست مواجه شد. تنها تفاوت آمریکا با اسرائیل در این مسئله بود که آنها خیلی زودتر از مقامات رژیم فهمیدند که شکست و آتشبس را باید بپذیرند. ضمن اینکه توافق اخیر و تحرکات پشت پرده ترامپ نیز نشان داد که دولت جدید آمریکا نیز شکست اسرائیل را پذیرفته و نمیخواهد دولت جدید با یک پرونده جنگی فعالیتهای خود را آغاز کند.
2️⃣ دومین فرامتن مهم این است که آتشبس اجباری اسرائیل با حزبالله لبنان، در واقع یکی از زمینهسازیها برای تحمیل آتشبس در غزه بود. درک ربط این دو آتشبس بدین معنا هست که اسرائیل از زمان پذیرفتن آتشبس با لبنان، آغاز پذیرفتن شکست از محور مقاومت را پذیرفته بود.
3️⃣ آتشبس اسرائیل با غزه یک تفاوت مهم با آتشبس با لبنان دارد. آتشبس در غزه در حالی اتفاق افتاد که سوریه پسا بشار اسد و تعلیقهای در حوزه فعالیتهای مقاومت در آن منطقه را شاهد بودیم. آتشبس غزه نشان داد که ازدسترفتن موقت سوریه، نمیتواند محور مقاومت و گروه های جهادی فلسطینی را دچار مشکل بنیادین کند.
4️⃣ آتشبس در لبنان و اینک در غزه نشان داد که نهتنها مقاومت قابل نابودشدن نیست بلکه مقامات اسرائیل نیز آن را پذیرفتهاند. از سوی دیگر هزاران نیروهای داوطلبی که اینک درصدد پیوستن به حماس در فلسطین هستند، یکی از نشانههای فوری تعبیر رهبر انقلاب است که فرمودند جبهه مقاومت قویتر و گستردهتر میشود. ضمن اینکه خود تجربه این جنگ اخیر مقاومت را قویتر کرد، آنها سختترین جنگ نظامی و اطلاعاتی و فناوری را تحمل کردند و این تجربه ارزنده، محور مقاومت را بارها بیشتر از قبل، قویتر کرده است. ضمن اینکه محور مقاومت، شاهد حضور قدرت نوظهور جدیدی همچون مقاومت یمن بود که علاوه بر اسرائیل مستقیماً با آمریکا و متحدان غربیاش نیز در این مدت چندین بار جنگیده است. اما از بعد نظامی که بگذریم، محور مقاومت در جنگ اخیر، گفتمان و پیامهای خود را به ملتهای منطقه و جهان صادر کرد. این صدور گفتمان شاید ارزشمندترین سرمایهای است که سالهای آینده بیشتر خود را نشان خواهد داد.
5️⃣ بسیاری از تحولات بزرگ بعد پایان جنگها و آتشبسها اتفاق میافتد، در طرف فلسطینی باروحیهای که مردم غزه از خود نشان دادند آینده بسیار روشنتر از قبل است. اما در طرف صهیونیستی تبعات سیاسی، امنیتی و اقتصادی و بینالمللی جنگ تازه علائم خود را در سرزمینهای اشغالی نشان خواهد داد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
💢 آخوند شیعه" در سالی که گذشت!
👤 علیرضا زادبر
سال ۱۴۰۳ سالِ آبروی آخوند شیعه بود. با آن قرائتی که امام از اسلام داشت. اسلام را به دو نوع تقسیم نمود: اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی
تقابل این دو اسلام پابرجاست و از هر تقابل دیگری ظریفتر و پرهزینه تر است.
همانقدر که "آخوند" طرفدار و فدایی اسلام ناب داریم آخوند طرفدار اسلام آمریکایی هم داریم. اما سال ۱۴۰۳ آخوند اسلام ناب با اهدای خون و جان ثابت کرد ماندن بر راه اصیل هزینه دارد. جان سپاری این آخوندها اثبات صداقت آنان است.
۱. آخوند شهید ابراهیم رئیسی
شهید خدمت
۲. آخوند شهید آل هاشم تبریز
شهید مردمدار
۳. آخوند شهید سیدحسن نصرالله
شهید دفاع از مظلوم
۴.آخوند شهید نبیل قاووق
شهید دفاع از مظلوم
۵. آخوند شهید هاشم صفی الدین
شهید دفاع از مظلوم
۶. آخوند شهید رازینی
شهید امنیت و مبارزه با نفاق
۷. آخوند شهید مقیسه
شهید امنیت و مبارزه با نفاق
خون سند حقانیت است. در طول تاریخ معاصر از میرزا مسیح مجتهد تهرانی آخوند بزرگ عصر قجر تا میرزای شیرازی، ملاعلی کنی، شیخ فضل الله و... مقابل استعمار و استبداد ایستاده اند. یا با جان یا با آبروی خود، دشمن به آخوند آمریکایی کاری که ندارد هیچ؛ به مراسم تحلیف ترامپ هم دعوتشان میکند!
آخوند گلوله میخورد
از درد مردم درد میکشد
یکی مقابل اسرائیل می ایستد
یکی مقابل منافقین در تهران...
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تکلیف کوریدورهای منطقه چه خواهد شد؟
👤 مجتبی فردوسی پور، کارشناس مسائل منطقه:
🔸 آن چیزی که اسرائیلی ها پیش از 7 اکتبر به سمت آن می رفتند این بود که آنها پیشران اقتصاد امنیت منطقه شوند و این یکی از کوریدورهای (مسیر مواصلاتی) با رویکرد اساسی مد نظر آنها بود.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
23.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مذاکره به چه قیمت؟
🔹️ بیانات مرحوم آیتالله مصباح یزدی همزمان با مذاکرات برجام،۱۳۹۲/۱۱/۱۶
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
⭕️ چرا می گوییم مقاومت بر رژیم صهیونیستی پیروز شد؟
👤 علیرضا فقیهی راد
سعی می کنم خیلی ساده و به دور از پیچیدگی های کلامی مختصرا جهت ثبت در تاریخ و پاسخ به خودتحقیرهای جبهه خودی نکاتی را مرور کنم.
1⃣طرح آتش بس همان طرح 8 ماه پیش هنیه و امیرعبداللهیان و از آن طرف بایدن بود که نتانیاهو نپذیرفت و وعده نابودی حماس را داد. حالا قواعد میدان او را عقب نشینی و پذیرش همان طرح کرد.
2⃣رژیم ادعا داشت حماس را نابود می کنم، اکنون نه تنها حماس نابود نشده بلکه مجبور شد با طراح 7 اکتبر سر میزمذاکره بنشیند و معطل پاسخ او بماند و توافق کند.
3⃣ رژیم ادعا داشت همه اسرا را از طریق قدرت و زور آزاد خواهم کرد. به رغم همه پشتیبانی های آمریکا و ناتو و تجهیز به پیشرفته ترین امکانات نظامی دنیا و اعمال وحشیانه ترین اقدامات نظامی نتوانستند اسرا را زنده آزاد کنند و اکنون اسرا از قلب غزه ذیل توافق در حال مبادله هستند. آن هم فقط در مرحله اول 1 به 33 .
4⃣رژیم ادعا کرد حاکمیت حماس بر غزه را از بین می برد و گروهی دیگر را جایگزین خواهد کرد. این ادعا هم شکست خورد و در عمل هیچ جایگزینی وجود ندارد.
5⃣رژیم تلاش داشت با اجتماعی سازی جنگ و ضربه به زیرساخت های اقتصادی و بیمارستان ها و ایجاد قحطی مردم را علیه حماس بشوراند. مردم غزه نه تنها آرزوی یک تجمع علیه حماس را به دل صهیونیست ها گذاشتند بلکه می بینید چطور این روزها پشت سر مقاومت ایستاده و جشن پیروزی گرفته اند.
6⃣اعتراف مقامات رسمی و احساسات صهیونیست های ساکن سرزمین های اشغالی نیز حکایت از پذیرش شکست دارد. آنچنان که تایمز اسرائیل تیتر می زند:«اولین شکست اسرائیل»...(هرچند اولین شکست هم نبوده) و نظرسنجی روزنامه معاریو می گوید فقط 8 درصد صهیونیستها معتقدنـــد که اهـــــداف جنگ کامل محقق شده است.
7⃣حماس با عملیات طوفان الاقصی تلاش داشت تا با اسیرگیری از دشمن اسرای خود با حبس های طولانی مدت را آزاد کند که در عمل هم چنین شد.
8⃣نه تنها حماس نابود نشد بلکه بقیه جبهه های درونی نیز کماکان فعالند، در کرانه باختری درگیری وجود داره و درون سرزمین های 48 عملیات انجام می شود.
9⃣رژیم در فضای بین الملل و افکار عمومی و جنگ حقوقی کاملا مغلوب شده و حتی بعد از آتش بس هم با مسائل حقوقی باقی مانده باید درگیر شود.
0⃣1⃣رژیم ادعا کرد تمامی آواره های شمال را از طریق علمیات نظامی علیه حزب الله بازخواهم گرداند. حتی اکنون که آتش بس شده آواره های صیهونیست هنوز جرات بازگشت پیدا نکرده اند.
1⃣1⃣از همه مهمتر رژیم ادعا کرد مانع از تثبیت معادله جدید بازدارندگی پسا7اکتبر خواهد شد و جلو تکرار آن را برای همیشه خواهد گرفت. اکنون با تن دادن به خواسته های حماس و پذیرش تلویحی حاکمیت حماس با مذاکره با او، یعنی معادله بازدارندگی جدیدی تثبیت شده است.
2⃣1⃣اگر 6 اکتبر را به یاد بیاوریم و تلاش رژیم برای به فراموشی سپرده شدن همیشگی مساله غصب فلسطین و طراحی عملیاتی او برای حمله به بقیه اضلاع جبهه مقاومت و تغییر چهره و نظم منطقه، طوفان الاقصی را به مثابه یک حمله پیش دستانه و نابودی طراحی های دشمن و همچنین درصدر آمدن مساله فلسطین در افکار عمومی جهان باید دانست.
3⃣1⃣شکست سنگین اطلاعاتی، فروپاشی هیمنه پوشالی شکست ناپذیری رژیم جعلی، افزایش اختلافات داخلی، افزایش مهاجرت معکوس، کاهش سرمایه گذاری اقتصادی و افزایش بدهی های خارجی و اخلال و توقف فعالیت بنادر، ایجاد موج عمومی تنفر از رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان و...را هم می توان به این لیست اضافه کرد.
🔺بله مقاومت هزینه دارد و هزینه های سنگینی هم پرداخت کرد اما در مقابل پیروزی تاریخی به ارمغان آورد. پیروزی جمعی جبهه مقاومت بود که در غزه محقق شد. به یاد بیاوریم هزینه سازش چیزی جز نابودی کامل نخواهد بود.
و انه لجهاد نصر او استشهاد
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus