💢 مقاومت در حال تثبیت موفقیت
👤 کمیل خجسته
برای آنان که میگفتند
حزب خدا در لبنان
بعد از آتشبس از جنوب لیطانی خارج شد و ضعیف شد و...
حالا شاهد بازگشت آنها از میان مرکاواها به جنوب باشند.
حزب گفته بود
قطعنامه ۱۷۰۱ را به روش خودمان اجرا میکنیم.
و آن وعدهدهندگان صادق
به روش خود در حال اجرایش هستند.
آنها هستند؛ چون همین مردم در جنوب هستند و امروز مقاومت در جنوب چسبیده به سرزمینهای اشغالی شمال فلسطین دارد پرچم زردش را به اهتزاز در میآورد؛ در حالیکه:
۱. آوارگان اسرائیلی هنوز به شهرکهای شمال از ترس حزب خدا بر نگشتهاند.
۲. معادله ضاحیهحیفا، بیروتتلآویو تثبیت شد.
۳. حزبخدا در بیروت در چالش کابینه قرار دارد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 غزه نشان داد تیمی که خدا را دارد از تیمی که اف-16 در اختیار دارد برتر است!
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 انقلاب اسلامی آنجاست که زن در سرنوشت اساسی جلودار است!
👤 محسن قنبریان
💢 انقلاب اسلامی آنجاست که زن در سرنوشت اساسی جلودار است!
👤 محسن قنبریان
اسلام در وقتی که ظهور کرد در جزیرة العرب، بانوان حیثیت خودشان را پیش مردان از دست داده بودند؛ اسلام آنها را سربلند و سرافراز کرد، اسلام آنها را با مردان #مساوی کرد. عنایتی که اسلام به بانوان دارد بیشتر از عنایتی است که بر مردان دارد...
اگر زنهای انسانساز از ملتها گرفته بشود، ملتها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد. زنها هستند که ملتها را تقویت میکنند، شجاع میکنند.
بانوان در صدر اسلام با مردان در جنگها هم شرکت داشتهاند. مقام زن مقام والاست؛ عالی رتبه هستند. بانوان در اسلام بلندپایه هستند.
ما میبینیم و دیدیم که زنها، بانوان محترمات همدوش مردان بلکه جلو مردان در صفِ قتال ایستادند. بچههای خودشان را از دست دادند، جوانان خودشان را از دست دادند، و شجاعانه مقاومت کردند...
زن باید در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد...
از خیانتهای بزرگی که به ملت ما شد این بود که نیروی انسانی ما را از دست گرفتند؛ نیروی جوانان ما را به عقب راندند، نیروی بانوان ما را به عقب راندند، بانوان ما را منحط کردند؛ خیانت کردند بر ملت ما. بانوان ما را ملعبه کردند؛ بانوان ما را مثل عروسکها کردند. بانوان ما جنگجو بودند، اینها خواستند ننگجو باشند!...
اسلام زن را مثل مرد در #همه_شئون -در همه شئون- همان طوری که مرد در همه شئون دخالت دارد زن هم دخالت دارد...
(امام خمینی (ره)؛ 13 اسفند 1357)
• پ.ن:
سرنوشت در لبنان فعلا #مقاومت_سخت است و زن اش را می بینید!
"شجاع کننده ملت"، "جلوی مردان"، "جنگجو"و...
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
💢 فهم رسانه ای حماس الجزیره ای است نه ایرانی!
👤 علیرضا کمیلی
این روزها مقاومت فلسطین در غزه، پس از شکست نظامی محیرالعقول دشمن سرتاپا مسلح صهیونی، دارد در عرصه رسانه و عملیات روانی نیز پیروزی های پیاپی و شگفت انگیزی کسب می کند. چیزی که خود ما نیز انتظار آن را نداشتیم! خیلی ها فکر می کردند حالا دوران تلخ و نفس گیر بازسازی آغاز میشود و تازه باید شاهد درگیری مردم با دولت غزه باشیم!
ولی هم مردم، رزمندگان خود را در آغوش کشیدند هم آنان به نحوی در طراحی اقدامات و نیز تولیدات رسانه ای مثل مستند الجزیره عمل کردند که اساسا ذهنیت شکست و روایت نابودی را از بین برد و حتی در داخل خود رژیم هم موجی از ناامیدی و تحقیر را توسعه داد.
👈 علت این موفقیت چیست؟
چرا ما نمیتوانیم جبهه مقاومت را به این سبک روایت کنیم؟ این سوال خیلی مهم است! آیا در آنجا ذهنیت نظامی و امنیتی وجود ندارد که بخواهد دست مردان رسانه را ببندد و مانع تولیدات جسورانه بشود ؟! حتما وجود دارد ولی یک گفتمان دیگر حاکم شده است که باور کرده باید به اقناع اذعان مردم و جهانیان، نیز دقیقا به مثابه یک جنگ جهانی نگاه کرد. گفتمانی که بشدت متأثر از وجود پرتعداد فلسطینی ها در الجزیره است. شبکه ای که به تنهایی بار همه ما را به دوش کشیده است.
باور رهبری به این که «امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند...» نه فقط در اهالی رسانه که باید در آحاد سردارانی که مانع تولیدات رسانه ای جسورانه میشوند نیز ایجاد شود والا «شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل...»
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
💢 ژنرالها در صف برکناری؛ چه زمانی نوبت سیاسیون میرسد؟
👤 مهدی بختیاری
اعلام استعفای «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش اسرائیل را باید آغاز موج جدیدی از «استعفا / برکناری»ها در میان مقامات عالیرتبه دولت صهیونیستی طی روزهای آینده دانست؛ موجی که البته پیش از این از میان نظامیان برخاسته و احتمالاً خیلی زود به حوزههای امنیتی و سیاسی نیز خواهد رسید. در سایه طولانیشدن جنگ، استعفا / برکناریها نیز به تعویق افتاد اما حالا با اجرای توافق آتشبس با حماس، نیز تحقیقات درباره «شکست بزرگ 7 اکتبر» که توسط ارتش اسرائیل تهیه شده و قرار است گزارش آن ماه آینده –قبل از کنار رفتن رسمی هالوی از ریاست ستاد ارتش- منتشر شود، انتظار میرود کنار رفتن مقصران این شکست، سرعت بیشتری بگیرد؛ مقصرانی که در حوزه نظامی عمدتاً مربوط به فرماندهی جنوب، اطلاعات و عملیات هستند.
از میان 5 مقصر اصلی شکست 7 اکتبر، یعنی نخستوزیر، وزیر جنگ، رئیس ستاد ارتش، رئیس شاباک (سازمان امنیت داخلی) و رئیس آمان (اطلاعات ارتش)، تاکنون 3 نفر از پستهای خود کنار رفتهاند: «یوآو گالانت» وزیر جنگ، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش و «آهارون خلیوا» رئیس آمان. در ارتش، بعد از استعفای «هرتزی هالوی» رئیس ستاد، «یارون فینکلمن» فرمانده منطقه جنوب، «یوسی شیرئل» فرمانده یگان 8200، «آوی روزنفلد» فرمانده لشکر غزه، «حییم کوهن» فرمانده تیپ شمال لشکر غزه و بسیاری فرماندهان عالی رتبه در صف برکناری قرار دارند.
ژنرال «عودد بسیوک» فرمانده عملیات از دیگر اسامی حاضر در لیست برکناری قریبالوقوع است که به گفته منابع اسرائیلی، پیش از حمله حماس، به گزارشهای رسیده مبنی بر تحرکات مشکوک در مرز با غزه بیاعتنایی کرده بود.
فرماندهان دیگری نظیر «نمرود آلونی» (فرمانده دانشکده نظامی) که در سالهای اخیر فرماندهی لشکر غزه را بر عهده داشت و «الیعزر تولدانو» معاون بخش استراتژی و حلقه سوم ارتش (که روی ایران نیز متمرکز است) نیز در صف برکناری قرار دارند که البته همه آنها باید در جریان تحقیقات شکست 7 اکتبر پاسخگو هم باشند.
در حوزه امنیتی، «رونن بار» رئیس شینبت (شاباک) مهمترین مقصر شکست است که یک هفته پس از عملیات توفان الاقصی در 7 اکتبر نیز در نامهای به کارکنان تحت امر خود، مسؤولیت شکست را گردن گرفت. اما در حوزه سیاسی، همه نگاهها به سمت شخص نتانیاهو به عنوان نخستوزیر است که مقصر اصلی شکست بزرگ 7 اکتبر محسوب میشود.
نتانیاهو پیش از این، تنها در مصاحبهای، به خاطر نقش خود در این شکست عذرخواهی کرد و گفت بعد از جنگ، کمیسیون مستقلی تشکیل میشود و همه حتی من باید به سؤالات سخت پاسخ دهند.
البته نتانیاهو تاکنون در عمل، هیچ وقعی به درخواست مخالفان و خانوادههای اسرا، مجروحان و کشتهشدگان جنگ ۱۶ ماهه و روز نخست عملیات (7 اکتبر) برای تشکیل کمیته تحقیقات دولتی ننهاده است.
ماجرا چیزی شبیه اتفاقات بعد از جنگ «یوم کیپور» در سال 1973 است که اسرائیل جنگ را با غافلگیری بزرگی آغاز کرد و اگرچه در نهایت توانست خودش را نجات دهد اما تبعات ناشی از آن غافلگیری که اسرائیل را تا مرز نابودی هم پیش بُرد، دولت وقت (به نخست وزیری گُلدا مایر) را به سقوط کشاند و «موشه دایان» وزیر جنگ وقت را که بعد از جنگ 6 روزه در سال ۱۹۶۷ به اوج محبوبیت رسیده بود، به چهرهای منفور تبدیل کرد و زلزلهای در ساختار نظامی و امنیتی اسرائیل ایجاد کرد.
حماس 7 اکتبر 2023/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ با ضربه بزرگ امنیتی و نظامیای که به نتانیاهو زد، اسرائیل را به وضعیت 50 سال قبل برگرداند و ارکان و ساختار آن را به چالش کشید.
امروز بعد از ۴۷۰ روز جنگ تمام عیار و اعلام آتشبس با حماس، کسی در اسرائیل احساس پیروزی ندارد و خوشحالیهای عمومی فقط به دلیل این است که جنگ تمام شده و تکلیف اسرا مشخص میشود و زنده یا مُرده از دست حماس آزاد میشوند؛ اسرایی که خیلیها معتقدند برای نتانیاهو در اولویت نبودند و فشارهای خارجی از جمله آمریکا بود که تکلیف آنها را مشخص کرد.
از طرف دیگر، تندروهای داخل ائتلاف دولت هم معضل بزرگی برای نتانیاهو هستند، «ایتامار بنگویر» و «بزالل اسموتریچ» رهبران ۲ حزب «قدرت یهود» و «صهیونیسم مذهبی» بشدت با این توافق مخالفند و مثل بسیاری در اسرائیل، آن را زانو زدن در برابر حماس میدانند و بنگویر همان طور که گفته بود، از دولت استعفا کرد.
البته استعفای بنگویر و کنار رفتن حزب متبوعش (قدرت یهود) از ائتلاف با «لیکود»، به تنهایی منجر به سقوط دولت نمیشود اما این اتفاق در صورتی که اسموتریچ نیز بخواهد راه بنگویر را برود، خواهد افتاد.
اسموتریچ اعلام کرده این توافق را شکست در برابر حماس میداند و تهدید کرده اگر دولت مجدداً به جنگ با حماس برای نابودی آن برنگردد، او و حزب «صهیونیسم مذهبی» از ائتلاف خارج میشوند.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تاثیر آتش بس برای رژیم صهیونیستی
👤 جعفر قناد باشی
🔸 طبق شواهد و باتوجه به دادگاه نتانیاهو و موارد این چنینی، همین روزها در خصوص دولت رژیم صهیونیستی ما باید شاهد فروپاشی آنها باشیم و آنها اذعان کرده اند که خشم بین المللی برعلیه صهیونیست ها وجود دارد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 از محور نتساریم بیشتر بدانیم.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 توصیف باورنکردنی یک لبنانی از مردم ایران
👤 سیداحمد عبودتیان، مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیاء(عج)
🔸 یکی از لبنانیها قسممان میداد از ایرانیها برایمان کمک جمع نکنید، چون ما همیشه دوست داشتیم برای ایران سپر باشیم، حالا فرض کنید این سپر افتاده، پس به ایرانیها فشار نیاورید؛ چون سید به ما گفته ایران خیمهگاه اصلی ظهور است و ما مرزدار آنها هستیم.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
🔺مذاکره و معامله با ترامپ!
👤 صابر گل عنبری
اخیرا با افزایش احتمال مذاکره ایران و ترامپ دوباره دعوای داغی میان مخالفان و مدافعان در گرفته و هر کدام در دفاع از موضع خود سخن میگویند.
جدا از این که این جدال برونداد دعوایی قدیمی است، اما در شرایط فعلی یک انگیزه آن میتواند بالا بردن قدرت چانه زنی ایران در مذاکرات پیشرو باشد. بعید نیست همین خود یکی از اهداف سخنان معاون راهبردی ریاست جمهوری در اجلاس داووس در انتقاد از جناح رقیب در ایران باشد و از این منظر احتمالا اقدامی حساب شده برای تاثیرگذاری بر محاسبات طرف آمریکایی باشد. این که موثر خواهد بود یا نه، چیز دیگری است.
اما به نظر میرسد مخالفتها با مذاکره تاثیر خاصی در تصمیمگیری نهایی نخواهد داشت. با پیروزی ترامپ هم نوشتم که مذاکره با او انجام خواهد شد. به نظرم جمهوری اسلامی ایران به دلایل مختلفی این تصمیم را خواهد گرفت و چه بسا گرفته باشد.
در کنار هشدارهای همیشگی، اما ظاهرا سخنان امروز مقام رهبری نیز نه تنها متضمن مخالفتی با مذاکره نبود، بلکه دال بر امکان معامله هم بود؛ اما به نوعی آن را معطوف به شناخت پیشینی از طرف مقابل کرد؛ به نحوی که بیان داشت: «انسان وقتی طرف مقابل خود را شناخت، ممکن است معامله کند، اما میداند چه باید بکند. باید بشناسیم و بدانیم.»
معنای این کلام احتمالا این باشد که میتوانید مذاکره و معامله کنید؛ اما بر اساس شناخت قبلی و بدانید چکار میکنید. یعنی این که بدانید چه میگیرید و چه میدهید و معاملهای سفت و سخت انجام دهید که طرف مقابل نتواند زیر آن بزند.
احتمالا ارتباطاتی هم با دولت ترامپ شروع شده و به احتمال زیاد پیامهایی رد و بدل شده است. مجموع رفتارها و مواضع ترامپ و دولتش درباره ایران تا این لحظه به گونهای نیست که فضا را برای مذاکره با ایران سخت و دشوار کند.
در مجموع میتوان گفت که مذاکره شروع خواهد شد؛ اما پرسش این است که دستور کار آن چه خواهد بود؟ و این که چه مقدار این مذاکرات طول خواهد کشید؟ آیا به توافقی منجر میشود یا خیر؟
درباره دستور کار مذاکرات برخی خواهان گذاشتن همه پروندههای اختلافی روی میز مذاکره و توافقی جامع هستند که البته مذاکره جامع و توافق جامع بعید بنظر میرسد.
به نظر نگارنده مذاکرات احتمالی با محوریت برنامه هستهای آغاز خواهد شد؛ هر چند بعید نیست که طرف آمریکایی مسائل دیگری همچون قضایا منطقهای و برنامه موشکی را نیز مطرح کند.
درباره منطقه میتوان گفت که اتفاقا شرایط کنونی در سایه تحولات سوریه، آتشبس در لبنان و غزه و توقف حملات یمن و عراق و در کل آرام شدن اوضاع منطقه مشوق مذاکره و توافق هستهای است و اساسا فعلا چالش و مسالهای آنی در سطح منطقه برای مذاکره میان دو طرف وجود ندارد؛ مگر این که آمریکا خواستار مذاکره درباره توقف حمایت ایران از گروههای ضداسرائیلی و ترتیبات امنیتی در منطقه شود. طرح این مسائل چه قبل و چه در اثنای مذاکرات هیچ بعید نیست؛ اما بعید است که در نهایت به شرطی و مانعی جدی بر سر راه توافق هستهای تبدیل شود.
درباره منطقه بعید نیست که تفاهماتی در حاشیه توافق هستهای احتمالی میان دو طرف شکل بگیرد و درباره برنامه موشکی هم احتمالا ایران صرفا بر همان عدم افزایش برد آنها بدون مذاکره درباره خود برنامه تاکید کند.
با این حساب چنان که گفته شد، دستور کار کانونی مذاکرات احتمالی همان برنامه هستهای خواهد بود.
در این باره نیز ترامپ به میزان تعهدات ایران در برجام رضایت نخواهد داد و بیشتر از آن را خواهد خواست. در کل او برجامی را میخواهد که با قبلی متمایز باشد و در مقابل اوباما و بایدن با آن "پز" دهد.
فعلا باید منتظر شروع مذاکرات بود. اگر هم شروع شود، بعید است که دستکم در یک سال آینده به نتیجه روشنی برسد. البته پیشبینی نتیجه هم فعلا زود است؛ اما احتمال توافق در نهایت بیشتر از عدم توافق است.
اگر توافق حاصل شود که ایران باید خود را برای اظهارات جنجالی ترامپ آماده کند. او خیلی دوست دارد که با اولین مذاکره و هر توافقی بر روی آن مانوور دهد و آن را نشانه پیروزی خود بداند و چه بسا کلماتی بر زبان جاری کند که برای تهران آزاردهنده باشد.
اگر هم توافقی حاصل نشود، باید دید تنش تا چه سطح بیسابقهای پیش خواهد رفت.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 نقشه دشمنان برای نابودی جریان مقاومت از عراق!
👤 محمد خواجویی
▪️سرنوشت گروههای مقاومت عراقی در هفتهها و ماههای آینده تأثیر زیادی بر وضعیت لبنان خواهد داشت.
▪️سؤال اصلی این است که آیا این گروهها پایدار میمانند، ادغام میشوند، یا تضعیف و منحل خواهند شد.
▪️شرایط عراق ممکن است مدلی برای اقدام مشابه در لبنان باشد، اما با معادلات کنونی، خلع سلاح حزبالله بدون فشار و زور بسیار بعید به نظر میرسد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus
💢 نفوذ ایران در عمق منطقه امنیتی ویژه اسرائیل
🔹سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی با اذعان به نفوذ ایران در ردههای حساس این رژیم و منطقه امنیتی «کریا»، دو نظامی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد.
🔻به گزارش رسانههای صهیونیستی، سرویس امنیت داخلی (شین بت) و پلیس اسرائیل اعلام کردند دو شهروند مظنون به جاسوسی برای ایران را بازداشت کرده است.
🔹این تازهترین مورد از یک سری از بازداشت افرادی است که در اسرائیل متهم به جاسوسی برای ایران از تابستان گذشته است.
🔻منابع رسانهای صهیونیستی چهار ماه قبل، از بیش از ۶۰۰ اقدام جاسوسی به نفع ایران از جمله جمعآوری اخبار از محیطهای نظامی و امنیتی توسط شبکههای جاسوسی کشف شده خبر داده بودند.
🔹شین بت و پلیس رژیم صهیونیستی از دستگیری یوری الیاسپوف و گئورگی آندریف، خبر دادند. الیاسپوف مظنون به قرار دادن آندریف زیر نظر تهران است.
🔻الیاسپوف متهم است اطلاعات محرمانهای را که در طول خدمت نظامی خود در نیروهای دفاع هوائی به دست آورده بود، به افسر پردازشگر خود منتقل، و از این طریق، به ایران منتقل کرده است. هر دو نفر کاملاً آگاه بودند که علیه اسرائیل کار میکنند.
🔹الیاسپوف متهم است اطلاعات محرمانهای را که در طول خدمت نظامی در نیروهای دفاع هوائی کسب کرده، به افسر اطلاعاتی ایرانی تحویل داده است.
🔻او همچنین متهم به جذب جورجی آندریوف و معرفی او به ایران است تا به عنوان یک جاسوس همکاری کند.
🔹درباره حساسیت اطلاعات خاطر نشان شده است: به دلیل فعالیت الیاسپوف در واحد دفاع هوائی اسرائیل، اطلاعاتی که او منتقل کرده میتواند شامل جزئیات سیستم دفاعی پیشرفته «گنبد آهنین» باشد که برای دفاع از اسرائیل در برابر حملات موشکی و پهپادی طراحی شده است.
🔻در همین حال برخی رسانهها نوشتند الیاسپوف، مواد طبقهبندی شده- از جمله فیلمی از عملیات گنبد آهنین- را به طرف ایرانی منتقل کرده است.
🔹آندریف که در ستاد نظامی «کریا» خدمت میکرد، توسط الیاسپوف به خدمت گرفته شد و در فعالیتهای جاسوسی شرکت داشت.
🔻کِریا نام منطقهای امنیتی ویژه در تلآویو است که وزارت جنگ، ستادکل نیروهای نظامی، واحد اطلاعات نظامی آمان، ستاد نیروی هوائی و دریایی و دیگر بخشهای مهم سیستم امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی در آن قرار دارد.
🔹هر دو متهم همچنین در پاییز گذشته، اقدامات هدفمندی را از طرف ایران انجام دادند. این شامل پاشیدن گرافیتی و آویختن بنرهایی با پیام فرزندان روحالله بود. این اقدامات در قلب تلآویو رخ داد و سروصدا به پا کرد.
🔻خبرگزاری رویترز، چهارم آذر ماه گذشته در گزارشی با اشاره به گسترش نفوذ ایران در عمق رژیم صهیونیستی نوشته بود:
«اسرائیل، نگران حجم نفوذ اطلاعاتی ایران است.
🔹دستگیری حدود ۳۰ شهروند در اسرائیل که ادعا میشود در قالب ۹ هسته مخفی برای ایران جاسوسی کردهاند، نگرانیهایی را برانگیخته و به گفته چهار منبع امنیتی اسرائیل، بزرگترین تلاش تهران در دهههای اخیر برای نفوذ به دشمن اصلیاش را نشان میدهد.
🔻طبق اعلام شین بت، از جمله اهداف این هستهها ترور یک دانشمند هستهای اسرائیلی و مقامات نظامی پیشین بوده و یک گروه نیز اطلاعاتی درباره پایگاههای نظامی و سامانههای پدافند هوائی جمعآوری کرده است.
🔹شالوم بن حنان، از مقامات سابق ارشد شین بت، با اشاره به تعداد شگفتانگیز شهروندان اسرائیل که بهطور آگاهانه برای ایران کار کردهاند، گفت: «این، پدیدهای گسترده است.»
🔻شین بت و پلیس از پاسخ به درخواستهای رویترز برای اظهارنظر خودداری کردند. دست کم دو مظنون بازداشت شده، از جامعه ارتجاعی و فوق ارتدکس بودهاند.
🔹وسعت این دستگیریها و مشارکت تعداد زیادی از یهودیان آن هم در شرایطی که اسرائیل در جنگ با غزه است، باعث نگرانی شده است. شین بت اعلام کرد که این فعالیتهای جاسوسی از خطرناک ترین مواردی است که اسرائیل تاکنون تجربه کرده است.
🔻ایران همچنین به شبکههای مهاجران یهودی از کشورهای قفقاز که در کانادا و ایالات متحده زندگی میکنند، نزدیک شده است. به افراد جذبشده ابتدا مأموریتهای سادهای داده میشود و سپس مأموران تدریجاً اطلاعات خاصی درباره اهداف، از جمله افراد و زیرساختهای نظامی حساس را مطالبه میکنند».
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🇮🇷 @geraa_plus