eitaa logo
گرا
567 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
8هزار ویدیو
2 فایل
همگراباهم با گرای خورشید
مشاهده در ایتا
دانلود
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تدریس ۳ واحد سواد رسانه‌ای روی آنتن بی‌بی‌سی فارسی! 🔹پسر حمید نوری به خوبی از خباثت‌های رسانه‌ای پرده بر می‌دارد. از تاثیر «کلمات» روی ضمیر ناخودآگاه مخاطب می‌گوید و به عینه ثابت می‌کند چگونه جمله‌ها می‌توانند حقیقت و حتی جای شهید و جدال را عوض کنند. 🔹یک نمونه‌ کثیفش اینجاست، مجری می‌گوید؛ وکلای پدر شما اعلام کرده‌اند که پدرتان در دادگاه اعتراف کرده که مجاهدین در جنگ با ارتش عراق همکاری نداشته‌اند. 🔹واقعیت اما چیست؟ حمید نوری در دادگاه اعلام کرده در عملیات مرصاد منافقین با ارتش عراق برای آتش‌بس همکاری نکرده‌اند و بعد از قطعنامه، سرخود به خاک ایران حمله مسلحانه کرده‌اند. 🔹این یک نمونه بود و پسر حمید نوری استادانه چند بار دیگر هم مچ‌شان را می‌گیرد. اینطور کلاغ را رنگ می‌کنند و به‌جای قناری به مردم قالب می‌کنند. 🔹مجری برنامه هم مقابل رو شدن تکنیک‌های کثیف رسانه‌ای‌شان، ‌حرفی برای گفتن ندارد و طفلک سرخ شده است. به هرحال رنگ رخساره نشان می‌دهد از سر درون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰اژه‌ای: باید فاصله میان مردم و مسئولان را کم کنیم رئیس قوه‌قضائیه: 🔹امروز برخی از تمهیدات حفاظتی مواردی است که مسئولین بدون دلیل فاصله‌ای میان خودشان و مردم ایجاد کرده‌اند. 🔹باید تا حد امکان این فاصله‌ها و هزینه‌ها را کاست و تشریفات را کم کرد.
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰جلوگیری از تعطیلی ۳۴۰۰ واحد تولیدی رئیس قوه‌قضائیه: 🔹مهار تورم و کاهش نقدینگی، جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی و رفع موانع تولید، مسائل اول اقتصاد کشور هستند که در جلسات سران قوا همیشه به آن توجه شده است. 🔹قوه‌قضائیه با همکاری با دولت، اجازه نداد هیچ واحد تولیدی اعم از کوچک و بزرگ تعطیل شود. 🔹اجازه ندادیم مواد اولیه تولید آنها توقیف شود. اجازه ندادیم بانکها واحد‌های تولیدی را به تعطیلی بکشند. 🔹قوه قضائیه با همکاری دولت از تعطیلی بیش از ۳۴۰۰ واحد تولیدی جلوگیری کرد.
27.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تفکیک بین معترض و آشوبگر در اغتشاشات اخیر رئیس قوه‌قضائیه: 🔹عبور از این اغتشاشات پیچیده عنایت الهی بود و با کمک خداوند متعال این توطئه خنثی شد. 🔹تحلیل دستگاه‌های امنیتی این بود که افراد حاضر در خیابان دو دسته هستند. یکی آن عده که علیه نظام موضع دارند و با خارج از کشور ارتباط دارند، اما یک عده صرفا اعتراض داشتند و در این جریانات فریب دشمن را خوردند. 🔹ما در قوه قضائیه تصمیم گرفتیم با تفکیک بین کسانی که فریب خوردند و کسانی که مغرض بودند، این افراد را به آغوش نظام برگردانیم و از ورود و باقی ماندن این افراد به زندان جلوگیری کنیم. 🔹ما با گفت‌وگو با بازداشت شدگان و خانواده‌های آنان و پاسخ گفتن به پرسش‌های آنان تلاش کردیم ابهامات ذهنی این افراد را برطرف کنیم. 🔹رهبر حکیم انقلاب با عفو گسترده، صف معاندین را از معترضین جدا کرد و این دستاویز را دست دشمن گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجارت کنیم یا گدایی؟ استاد پناهیان چه میگوید؟ گدایی هم مصادیق مختلف داره الان همه جوامع در موضوع اقتصاد داریم گدایی از یهود میکنیم. قبول دارید؟
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳ما باید برای پاندمی (همه گیری) بعدی آماده باشیم، ما برای کوید 19 آماده نبودیم. بنابراین باید بهتر عمل کنیم و باید متعهد باشیم که مطمئن شویم همه ابزارها در اختیار همه افراد جهان قرار میگیرد. تخصص، منابع و ظرفیت های تولیدی چین، به ما کمک خواهد کرد آن نیازها را برآورده کنیم. 😳بیل گیتس با رئیس جمهور چین دیدار کرد. پاندمی جدیدی در راه است وقتی گلوبایست ها چیزی را پیش بینی میکنند، در واقع آن را برنامه ریزی کرده اند تا اتفاق بیافتد. 👌اینبار با کشته های واکسن صحنه ویروس هراسی واقعی تر جلوه خواهد کرد، فریب نخورید!
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بپردازید بهای بیشتر برای حمایت از اسراییل.... 🔰ترکیبات نوشابه
آیا می‌دانستید از غده های کنار مقعد سگ آبی، طعم دهنده تولید می‌کنند؟ زمانی جالب می‌شود که بدانید تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) را دارد و آن را به عنوان ماده بی خطر اعلام کردند!
دولت رئیسی ۲۷۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت قبل را تسویه کرد 🔹آمارهای به دست آمده از دولت نشان می‌دهد از شهریور تا اسفند ۱۴۰۰، ۶۹ هزار و ۷۸۹ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱، ۱۷۴ هزار و ۶۳۲ میلیارد تومان و در دو ماهه اول سال ۱۴۰۲، ۲۵ هزار و ۵۰۲ میلیارد تومان از اوراق فروخته‌شده دولت قبل، تسویه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌دلم جز هوایت هوایی ندارد لبم غیر نامت نوایی ندارد ... دلبرا درهوس دیدن رویت دلم من تاب ندارد.، نگهم خواب ندارد، قلمم گوشه دفتر، غزل ناب ندارد، همه گویندبه انگشت اشاره، مگراین عاشق دلسوخته ارباب ندارد؟ توکجایی گل نرگس؟ زفراقت دل من تاب ندارد مولا_جانم❣ دیدن روی شما کاش میسّر می‌شد شام‌هجران شما‌کاش که آخر‌‌ می‌شد بین ما فاصله ها فاصله انداخته اند کاش این‌فاصله‌با آمدنت سر می‌شد شهرمابوی‌خدا داشت،دوباره ای‌کاش باظهورت‌نفس‌شهرمعطّرمی‌شد مولای من تنها حضور شماست که به جهانم زیبایی می بخشد و من یادم می رود تمام پلیدی های دنیا را... یارب فرج امام ما را برسان
⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘ روزها از پےِ هم می‌گذرند و گناهانِ بے‌شمارِ ما نه تنها قلب‌تان را آزرده کہ در قرنطینہ تنهایے اسیرتان ڪرده استـ . روزها از پےِ هم میگذرند و ما براے ظهورتان کارے نڪرده ایم . روزها از پےِ هم میگذرند تنهایے پشتِ تنهایے و درد روے درد انبار میشود و تنها یڪ خبر حالِ تمـامِ عالم را خوب میکند خبرِ آمدنِ شما ... یامهدے مرادردیست‌‌دور‌از‌تو‌که‌‌نزد‌توست‌‌درمانش هر کسی باشیم و نباشیم! هر چی داشته باشیم و نداشته باشیم! این دنیا میگذره و تموم میشه... توی این دنیای فانی و گذرا که هیچی توش ثبات نداره دلخوشیمون ب اینه که تو رو داریم عزیز دلم! گوشه ی چشم تو از ملک جهان ما را بس! مهدی جان (سلام الله علیه) اللهم عجل لولیک الفرج