فضای مجازی رها شده و تحریف دفاع مقدس
✍ سید علیرضا آلداود
🔸دفاع مقدس مهمترین مقطع پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. دفاع مقدس از انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و تمامیت ارضی کشور توسط ملت بزرگ ایران بویژه جوانان برومند و شجاع ایران اسلامی در برابر جهانیان که شجاعانه با توکل به خدا، توسل به ائمه اطهار علیهم السلام و اطاعت تام از نایب المهدی حضرت امام خمینی(ره) استقامت کردند و پیروز شدند.
🔸اما این مقطع حساس و طلایی از انقلاب اسلامی به دلایل بسیاری آنطور که شایسته است به نسل جوان معرفی نشده و این عدم معرفی درست یک شکاف بین آن مقطع زمانی و نسل جدید درست کرده است.
🔸این شکاف امروز با فضای مجازی رهاشده منتج به نفوذ موریانه وار جریان تحریف برای تعویض جای جلاد و شهید شده است و این جریان با عناصر آلوده و دنیاطلب خود که برخی از آنان عناصر پشیمان از انقلاب هستند اقدام به تحریف دفاع مقدس میکند.
🔸در این جنگ شناختی یکی از کارویژههای دشمنان و تحریفگران اعتبار زدایی از امامین انقلاب و پاره حقیقت گویی از وقایع دفاع مقدس است که میتواند اثرات ویرانگری بر روی باور نسل جوان و روایتهای اصلی دفاع مقدس داشته باشد.
🔸چند شب قبل در یکی از پلتفرمهای خارجی یک صوت متعلق به لایو اینستاگرامی شخصی که خود را پژوهشگر دفاع مقدس معرفی میکند، شنیدم. با اندکی جستجو فهمیدم وی در چند سال گذشته با عنوان پژوهشگر دفاع مقدس اقدام به تحریف و پاره حقیقت گویی برای آن مقطع کرده است و شدیدا حامی هاشمی رفسنجانی و جریان اصلاحات- اعتدال است.نمونهی تحریف این فرد در کتابی است که به صورت غیرقانونی و بدون مجوز ارشاد در کانالش منتشر کرده است که فرامتن آن کتاب به صورت کامل ضد دفاع مقدس و جانفشانیهای شهداست.
🔸برایم جالب بود این چه پژوهشگر بیطرفی است که امام خمینی(ره) را با دادههای غلط مقصر آغاز جنگ معرفی میکند در حالیکه حتی دشمنان داخلی انقلاب نیز اکنون در برابر این فرد موضع میگیرند که این صحبت دروغ و از روی بی انصافی تمام است.
🔸نکته خیلی مهم آنجاست که سوگیریهای ضد انقلابی و ضد دفاع مقدسی این فرد را روش میکند که برای منتظری لفظ آیت الله را استفاده میکند و برای امام خمینی(ره) لفظ آقای خمینی!!! و اینجاست که مشخص میشود این ادبیات کپی برداری شده از رسانههای ضد انقلابی نظیر بی بی سی فارسی و صدای آمریکاست.
🔸اما متاسفانه باز هم شاهدیم فضای مجازی ول بستر جنگ شناختی دشمن شده است و اینبار دشمنان دفاع مقدس را نشانه گرفتهاند.
🔻خوب است بیت حضرت امام خمینی(ره) بویژه نوه بزرگوار ایشان جناب حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در برابر تحریفگران امام(ره) و تحریفهای آنان اقدام عملی و قانونی داشته باشند.
🔻از تمام غیرتمندان انقلابی میخواهم به رسوا سازی این جریان کمک کنند و از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، وزارت ارشاد، دادسرای رسانه هم به جد مطالبهی پاسخگویی و برخورد قانونی با این افراد را داریم.
🔴اگر دستگاههای نام برده شده اقدام لازم در برابر این افراد نکنند امت حزب الله و خانوادههای شهدا راسا اقدام خواهند کرد.
🔴نگذاریم خون شهدا و خون دل خوردنهای امامین انقلاب توسط جریان آلوده و ضدانقلاب تحریف پایمال شود.
📍چه کسانی در پی محروم کردن مردم از مواهب راهاندازی «شبکه ملی اطلاعات» هستند
✍ سید علیرضا آلداود
▪️آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیرساخت ملی خودشان را در دهه 90 میلادی راهاندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به خودشان بود و اینکه آنها با راهاندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومیشان بودند، بسیار قابل توجه است.
▫️به عنوان مثال امریکا در سال 1991 با راهاندازی شبکه زیرساخت ملی خود، راهاندازی این شبکه را بهصورت رسمی اطلاعرسانی کرد.
▪️عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات» (National Information Infrastructure (NII) یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال 1991 در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا High Performance Computing Act of 1991 HPCA موسوم به «لایحه گور» توسط الگور سناتور وقت امریکا، طرح شد؛ هدف این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بوده است
▪️گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعهای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیادهسازی کردهاند، بنابراین برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است.
▫️سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایینتر #شبکه_ملی_اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب میشود شرکتهای خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیادهکننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایهگذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند
▪️اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، میبینیم سهم کشورمان از این بازار، سهم بسیار اندکی است؛ اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راهاندازی شود سالانه حداقل 150 هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از 2 هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد.
▫️از برکات راهاندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویسهای اینترنتی خارجی در ایران است؛ راهاندازی این شبکه میتواند پیامرسانها، شبکههای مجازی خارجی و سرویسهای دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویسها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند و این در حالیست که امروز جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیتالمال و خسارات بسیاری در حوزههای هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده است
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با دیدن این ویدئو متوجه میشوید انسان تحت تاثیر محیط چگونه اقدام به انجام رفتارهای غیر معقول میکند‼️
همین جریان در شکل گیری و گسترش بی حیایی و بی عفتی در جامعه ی ما ساری است.
همین جریان در رای دهی های انتخاباتی بدون منطق عقلانی صحیح بر مبنای موج سازیهای رسانه ای و.تبلیغی ساری است.
به این آزمایش همنوایی یا همرنگ شدن با جماعت میگویند...
نشر حداکثری
#اندکی_تفکر
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
⭕️سید علیرضا آل داود در سیصد و سومین نشست کارشناسی تخصصی جبهۀ انقلاب اسلامی در فضای مجازی و اندیشکدۀ فضای مجازی مرکز مطالعات ژرفا:
⭕️سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
⭕️ یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است
⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشوری نباشد).
⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما تأمین منافع جریان تحریف در کشور ما از طریق اینترنت رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
✅ https://mshrgh.ir/1207987
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
8⃣ استدلال غلط در مورد انصاف
#خطاهای_شناختی
🔸این مورد از خطاهای شناختی به سنجش رفتارها و موقعیتهای مختلف در مقیاس انصاف اشاره دارد. در واقع، در این خطای شناختی وقتی میبینیم افراد دیگر مثل ما درباره انصاف و در مورد یک رویداد استدلال نمیکنند، عصبانی میشویم. به عبارت دیگر، ما معتقدیم که میدانیم چه چیزی منصفانه و چه چیزی غیرعادی است و وقتی دیگران با نظرمان مخالفت میکنند، ناراحت میشویم.
🔸این نمونه از خطاهای شناختی موجب میشود تا به سمت بحث با افراد و موقعیتهای خاص سوق پیدا کنیم. به این دلیل که احساس میکنیم همه چیز باید مطابق با پارامترهای مد نظرمان «عادلانه» به نظر برسند. در حالی که انصاف، پارامتری نسبی بوده و هر فرد، نظر شخصی خود را در این باره میتواند داشته باشد. در ادامه با یک مثال، این مورد از خطاهای شناختی را بیشتر توضیح میدهیم.
🔴مثال
🔻هنگامی که همسرمان به خانه میآید، از او انتظار داریم که پیش از هر کاری به ما توجه کند و این کار را «عادلانه» میدانیم! زیرا تمام بعد از ظهر را مشغول آماده کردن شام بودهایم. با وجود این، همسرمان خسته به خانه میرسد و فقط میخواهد دوش گرفته و استراحت کند. او نیز بر این باور است که رفتار «عادلانه» این است که چند ساعتی را به دور از هرج و مرج محیط بیرون استراحت، و کمی بعد بتواند به همسرش توجه کافی کند و به جای حواس پرتی و خستگی، از صرف شام در کنار خانواده لذت ببرد.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
🔴سوگیری شناختی چیست؟
🔸در حالی که اغلب ما تصور میکنیم در اکثر اوقات رفتاری منطقی و عاقلانه داریم، اما بررسی کارشناسان نشان میدهد در بیشتر این مواقع آنچه ما فکر میکنیم یک انتخاب صحیح و بینقص است در واقع، یک انحراف فکری و ناصحیح ناشی از پیشداوری در ذهن ما است. پیشداوریهایی که هم میتواند رویه تصمیمسازی ما را مختل کند هم نحوه قضاوت ما در مورد دیگران.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
گردباد نیوز
🔴سوگیری شناختی چیست؟ 🔸در حالی که اغلب ما تصور میکنیم در اکثر اوقات رفتاری منطقی و عاقلانه داریم، ا
1⃣ سوگیری یا خطای تایید | The Confirmation Bias
🔸این نوع پیشداوری زمانی روی میدهد که افراد بیشتر به مطالب و اخباری در زمینهای گوش میدهند که مطابق نظر آنها است. در این سوگیری شناختی، افراد تمایل دارند از اطلاعاتی که عقاید قبلی آنها را تأیید میکند ، طرفداری کنند.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
📸 خاری در چشم برادری
👈 شیعیان و اهلسنت در سرتاسر ایران در کنار یکدیگر، همزیستی دارند؛ اما متأسفانه گروههای افراطی شیعی همچون: انجمنحجّتیه و از میان اهلسنت مثل: سلفیت، از کوچکترین فرصت استفاده میکنند تا این اتحاد و همدلی را از بین ببرند
🎨 اثر هنرمند: علیرضا حسینی
#جنگ_ترکیبی
#هفته_وحدت
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
📸 کماکان با روشهای جدید و البته با سوءاستفاده از غفلت کاربران، حساب بانکی برخی افراد توسط #نفوذگر یا همان "سارق"، خالی میشود...
👈 لطفا دقت کنیم:
بارها پلیس اعلام کرده که پیامهای پلیس از طریق سرشمارهی مشخص (نه شمارهی شخصی) ارسال میشه و سرشمارهی قوهقضائیه هم ADLIRAN است (نه شمارهی شخصی)
💡 لطفا به هیچعنوان لینک ناشناس را باز نکنیم تا گرفتار هک و تخلیه حساب بانکی و سوءاستفاده از عکسهای شخصی نشویم
#سواد_رسانه
#هشدار
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
🎯 در مغز نوجوانان چه میگذرد؟
— آزمایشهای علمی جدید دلایل تازهای را برای رفتارهای افراطی نوجوانان مطرح میکنند
📍نوجوانها همیشه کارهای عجیبوغریب میکنند؛ خودشان را از بلندی در آبهای کمعمق میاندازند، رانندگی پرخطر میکنند و وارد دعواها و روابط عاطفی نامتعارف میشوند. بعضی از بزرگترها این حرکات را ناشی از نیروی جوانی میدانند و بعضی دیگر خامی و بیتجربگی نوجوانان را دلیل رفتارهای نسنجیدهشان عنوان میکنند. اما تحقیقات عصبشناختی جدید، با ارجاع به مراحل تکاملی بشر، پرده از حقایقی برداشتهاند که شاید پای فیزیولوژی مغز نوجوانان را به میان بیاورد.
🔖 ۲۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۶ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://b2n.ir/h05071
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
📌 تغییر چهره
👈 بازخوانی حوادث یک سال گذشته در کشور، بهویژه پروژهی «آشوبسازی» که از مهرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد؛ نشان داد دشمنان و معاندان پس از ناامیدی از موفقیت در #جنگ_نرم طراحیشده علیه ملت ایران، بار دیگر راهبرد #ترور و «حمایت از تروریستها» را در دستور کار خود قرار دادند
💡 ولی با کمک خدا و اهلبیت، و به لطف و همّت والای سربازان و پاسداران گمنام امامزمان (عج)؛ این اقدامات بزدلانه هم در نطفه خفه شد
#جنگ_ترکیبی
#جنبش_تروریستها
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
🔴جنگ ترکیبی آمریکاییها ضد ایران اسلامی
🔷استفاده از تکنیکهای جنگ شناختی به خصوص توسط حکومت آمریکا سبقهای طولانی دارد. به عنوان مثال، در دهه 1970 و در بحبوحه جنگ سرد میان شوروی و آمریکا یکی از وظایف کمیتهای به نام «کمیته خطرات فعلی»، به زانو در آوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود. بعد از فروپاشی شوروری فعالیت این کمیته برای مدتی معلق شد، اما بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 گروهی از اعضای این کمیته بار دیگر گرد هم آمدهاند تا همان فعالیتها علیه شوروی را علیه دیگر کشورهای دشمن با آمریکا نظیر چین، روسیه و ایران در پیش بگیرند.
🔷«مارک پالمر»، یکی از تئوریپردازان این کمیته است که در حوزه ایران فعالیت میکند. او تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» را مطرح کرده و با اذعان به اینکه جنگ نظامی علیه تهران، نه امکانپذیر است و نه اثربخش خواهد بود طی گزارشی در سال 2004، پانزده راهکار که محور اکثر آنها را جنگ نرم تبلیغاتی تشکیل میدهد برای تغییر نظام حاکمیتی ایران از درون پیشنهاد داده است.
🔷برخی از راهکارهایی که پالمر در گزارش خود برای تغییر «صلحآمیز» نظام حاکمیتی ایران مطرح کرده موارد زیر هستند: بهره گرفتن از ضعفهای اقتصادی و اختلافات درونی در ایران، دامن زدن به نافرمانیهای مدنی در تشکلهای دانشجویی و نهادهای غیردولتی، تأسیس شبکههای رادیویی و تلویزیونی برای مخاطبان ایرانی، حمایت از مخالفان ایران و فرستادن افرادی در قالب جهانگرد برای پیوستن به نافرمانیهای مدنی، تسهیل فعالیت NGOها در داخل ایران، دعوت از جوانان ایرانی برای حضور در سمینارهای کوچک و غیره.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠"تپش" مغز
🔸تصاویر سیتیاسکن ثابت هستند. پژوهشگران حال این فرایند را توسعه داده و دستگاهی ساختهاند که تصویر متحرک سهبعدی با دقت بالا از مغز تهیه میکند.
🔹در این تصاویر مشخص است که مغز با هر تپش قلب، میتپد. با استفاده از دستگاه جدید میتوان اختلالات خطرناک را به موقع تشخیص داد.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 زن در دنیای غرب VS زن در اسلام
#جنگ_ترکیبی
#غرب_بدون_روتوش
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
8⃣ استدلال غلط در مورد انصاف
#خطاهای_شناختی
🔸این مورد از خطاهای شناختی به سنجش رفتارها و موقعیتهای مختلف در مقیاس انصاف اشاره دارد. در واقع، در این خطای شناختی وقتی میبینیم افراد دیگر مثل ما درباره انصاف و در مورد یک رویداد استدلال نمیکنند، عصبانی میشویم. به عبارت دیگر، ما معتقدیم که میدانیم چه چیزی منصفانه و چه چیزی غیرعادی است و وقتی دیگران با نظرمان مخالفت میکنند، ناراحت میشویم.
🔸این نمونه از خطاهای شناختی موجب میشود تا به سمت بحث با افراد و موقعیتهای خاص سوق پیدا کنیم. به این دلیل که احساس میکنیم همه چیز باید مطابق با پارامترهای مد نظرمان «عادلانه» به نظر برسند. در حالی که انصاف، پارامتری نسبی بوده و هر فرد، نظر شخصی خود را در این باره میتواند داشته باشد. در ادامه با یک مثال، این مورد از خطاهای شناختی را بیشتر توضیح میدهیم.
🔴مثال
🔻هنگامی که همسرمان به خانه میآید، از او انتظار داریم که پیش از هر کاری به ما توجه کند و این کار را «عادلانه» میدانیم! زیرا تمام بعد از ظهر را مشغول آماده کردن شام بودهایم. با وجود این، همسرمان خسته به خانه میرسد و فقط میخواهد دوش گرفته و استراحت کند. او نیز بر این باور است که رفتار «عادلانه» این است که چند ساعتی را به دور از هرج و مرج محیط بیرون استراحت، و کمی بعد بتواند به همسرش توجه کافی کند و به جای حواس پرتی و خستگی، از صرف شام در کنار خانواده لذت ببرد.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 پاسخ مختصر و مفید به برخی اشخاص که میپرسند: "چرا حجاب اجباری" ؟!
#جنگ_ترکیبی
#حجاب
#حیا
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 از جوجهداعشیها ، هرگز نباید آشفت...
#اصحاب_ما_میتوانیم
#جنگ_ترکیبی
#جهاد_امید
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
📸 چی فکر میکردن VS چی شد
#هفته_وحدت
#جنگ_ترکیبی
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
🔴سوگیری پسنگری | The Hindsight Bias
⭕️یکی از خطاهای شناختی که به صورت متداول روی میدهد، خطای پسنگری است. فرد بر اساس تمایلات و اعتقادات خود کافی یکی از وقایع مربوط به موضوعی را دیده باشد، حتی اگر آن کاملا تصادفی بوده و اصلا دلیلی برای درست بودن آن نباشد، او تصور میکند در آن زمینه علم کافی را دارد و سریعا شروع به تایید و انتخاب آن میکند.
⭕️در یک مثال قدیمیعلم روانشناسی در آمریکا از دانشجویان خواسته شد پیشبینی کنند که آیا فکر میکنند نامزد آن زمان، کلارنس توماس برای ورود به دیوان عالی ایالات متحده تأیید شود یا خیر.
⭕️قبل از رأی مجلس سنا ، 58٪ از دانشجویان فکر میکردند که توماس تأیید میشود. اما پس از تأیید توماس در مجلس سنا، دانشجویان دوباره مورد نظرسنجی قرار گرفتند و 78٪ از دانشجویان گفتند که معتقدند توماس قادر خواهد بود در دیوان عای ایالات متحده نیز پذیرفته شود.
⭕️این یعنی تنها دیدن یک رویداد هر چند غیرمرتبط با موضع بحث یعنی اینکه فرد مورد نظر در جای دیگری مورد تایید قرار گرفته، میتواند تا 20% روی نظر قشر تحصیلکرده تاثیر بگذارد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 بجنگ ، ولی "تخم کینه" نکار...
#جنگ_ترکیبی
#جوانمردی
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 فوری / انتشار فیلم کامل از دختر نوجوانی که دیروز در متروی تهران بیهوش شد
👈 مستندات کذببودن شایعهی درگیرشدن با عوامل مترو یا با شخص دیگر
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
گزارش ۲ رسانه غربی؛ اینستاگرام عامل احساس حقارت و بدبختی!
🔻مجله آمریکایی تایم در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
🔺طبق این تحقیق کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳٪ بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند.
منبع :👇
1⃣ https://time.com/4793331/instagram-social-media-mental-health/
2⃣ https://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/19/instagram-ranked-worst-social-network-young-peoples-mental-health/
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
💠تأثیر گوشیهای هوشمند بر ذهن
🔸 تحقیقات جدید نشان میدهد. هنگامی که گوشیهای هوشمند در دسترس قرار دارند حتی در صورتی که خاموش باشند، ظرفیت شناختی افراد به طور قابل توجهی کاهش مییابد. شناخت (Cognition) معانی گوناگونی را در زمینههای مختلف به خود اختصاص داده است. در علم روانشناسی منظور از شناخت، عملکردهای روانشناختی فرد میباشد. ظرفیت شناختی به #توصیف، #اکتساب، #ذخیره سازی، #تبدیل و #مورد_مصرف قرار دادن دانش میپردازد. عوامل مختلفی همچون #ادراک، #حافظه، #زبان، #استدلال و #تصمیمگیری از جمله فرایندهای ذهنی هستند که در مراحل گوناگون شناخت دخالت دارند.
🔹محققان دانشگاه " تگزاس آستین" آزمایشاتی را روی استفاده کنندگان از گوشیهای هوشمند انجام دادند تا ببینند افراد وقتی گوشیهایشان در دسترشان است حتی در صورتی که از آنها استفاده نمیکنند، چگونه امور مختلف را انجام میدهند و تمام میکنند. در یک آزمایش از افراد خواسته شد تا برای انجام امتحاناتی که نیاز به تمرکز کامل داشت پشت یک رایانه بنشینند. این امتحانات برای اندازهگیری ظرفیت شناختی شرکت کنندگان طراحی شده بود. قبل از شروع از همه شرکت کنندگان خواسته شد تا گوشیهایشان را در حالت بیصدا قرار دهند و محققان به صورت تصادفی از برخی خواستند تا گوشیهایشان را به پشت روی میز قرار دهند یا در جیب و کیفشان بگذارند و از برخی دیگر خواسته شد تا گوشیهایشان را در اتاق دیگری قرار دهند.
🔸جالب است بدانید نتایج امتحانات افرادی که گوشیهایشان در اتاقی دیگر قرار داشت به طور قابل توجهی بهتر از دسته دیگر بود.
محققان دریافتند تنها حضور گوشی هوشمند کنار فرد ظرفیت شناختی و عملکرد مغز را به طور قابل ملاحظهای کاهش میدهد، با این که فرد به اشتباه تصور میکند تمام حواس خود را معطوف به کار خود کرده است. محققان میگویند هنگامی که گوشی در دسترس شماست و از آن استفاده نمیکنید ذهن خودآگاه شما به گوشی فکر نمیکند اما همین اهتمام به فکر نکردن به استفاده از گوشی، موجب میشود تا مغز از برخی منابع محدود شناختی خود استفاده کند و این چنین است که در انجام کار دچار اختلال میشوید و نتیجه مطلوبی کسب نمیکنید.
🔹محققان طی این آزمایشات دریافتند، روشن یا خاموش بودن گوشی هوشمند اهمیتی ندارد. داشتن گوشی هوشمند در هر صورت توانایی تمرکز و انجام امور به نحو احسن را در فرد کاهش میدهد، چرا که به هر حال بخشی از مغز در حال تمرکز و فکر کردن روی استفاده نکردن از گوشی هوشمند و فکر نکردن به استفاده از آن است! لازم به ذکر است که این پیامهای ورودی به گوشی نبودند که حواس شرکت کنندگان را پرت میکرد، بلکه همین حضور گوشی هوشمند کنار فرد موجب کاهش تمرکز وی میشد.
📌این پژوهش در "Journal of the Association for Consumer Research" منتشر شده است.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔴هزینه هدر رفته - تعهد بیشتر به خطا
#سوگیری_های_شناختی
🔸تعهد بیشتر به خطا (Escalation of commitment) الگویی در رفتار انسان است که در نتیجه آن وقتی که شخص یا گروهی با نتایج منفی یک تصمیم، رفتار، طرح یا سرمایهگذاری روبرو میشود به جای کنار گذاشتن آن همچنان به کار غلط ادامه میدهد.
🔸اقتصاددانان به این رفتار «خطای هزینه هدر رفته» میگویند. جایی که در آن تعهد به یک طرح یا سرمایهگذاری مالی اشتباه و ادامه آن باعث اتلاف هزینه میشود اما مدیران به خاطر هزینههایی که تاکنون انجام شدهاست حاضر به کنار گذاشتن طرح نیستند. (هر وقت متوجه شدید که در ته یک چاه هستید، دست از کندن بردارید)
🔸این سوگیری معمولاً زمانی روی میدهد که تنها دلیل ادامه یک کار وقت، انرژی یا سرمایه هدر رفته برای آن کار است و رها کردن یعنی پذیرش شکست. نمونههای تاریخی چنین خطاهایی پروژه هواپیمای کنکورد و جنگ ویتنام است.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 براندازا در فضای مجازی VS براندازا در واقعیت
#جنبش_بادکنکی
#جنگ_ترکیبی
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis