🔹فراخوان جذب سرمایه گذار در پروژه پارک آبی منتشر می شود
🔺مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز از انتشار فراخوان جذب سرمایه گذار بر پروژه پارک آبی شهر رویایی پدیده شاندیز خبر داد.
🔺به گزارش روابط عمومی گروه شرکت های پدیده، مهرداد رییس زاده گفت: در ادامه روند جذب سرمایه گذار و در راستای فعال سازی پروژه شاندیز، مقرر است فراخوان جذب سرمایه گذار جهت تکمیل و راه اندازی پروژه پارک آبی پدیده شاندیز در قالب قرارداد مشارکت در ساخت یا قرارداد ساخت، بهره برداری و واگذاری (BOT) طی روزهای آتی از طریق روزنامه های کثیرالانتشار و سایت رسمی پدیده منتشر گردد.
🔺وی ادامه داد: مجموعه پارک آبی پدیده با زیر بنایی حدود ۷۲ هزار مترمربع و ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی، از دو قسمت سالن بازی های آبی و مجموعه استخر، آب درمانی و ماساژ در ۶ طبقه که قابلیت پذیرایی بالغ بر ۳ هزار نفر مراجعه کننده را دارد، تشکیل شده است.
🔺رییس زاده ادامه داد: مجموعه بازی های آبی شامل رودخانه آرام و خروشان و ترکیبی، دریاچه های مواج و سونامی به همراه استخر موج سواری و انواع بسیار متنوع و مهیج سرسره های آبی می باشد.
🔺وی درباره سایر مشخصات این پروژه گفت: مجموعه استخر، آب درمانی و ماساژ دارای ۲ استخر به طول ۳۳ متر و انواع جکوزی ها و سوناها اعم از سونا ترکی، سونا بخار، سونا خشک، سونا هربال، ساناریوم، هیلاریوم و همچنین استخرهای آب درمانی مجزا برای هر فضا، بیش از ۱۰ نوع ماساژ ، اعم از اسپرت ماساژ ، ماساژ آروماتراپی ، ماساژ سنگ داغ و … می باشد که قابلیت پذیرش آقایان و بانوان بطور مجزا و همزمان را دارد.
🔺رئیس زاده از کلیه سرمایه گذاران و سهامداران پدیده که دارای توانمندی مالی می باشند دعوت نمود جهت سرمایه گذاری در این پروژه مشارکت نمایند.
🔺مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز اظهار داشت: همانگونه که قبلاً اعلام گردیده در فرآیند انتخاب سرمایه گذار، سهامداران محترم پدیده در اولویت انتخاب خواهند بود و تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد.
@geshan
مدیر عامل موسسه پشتیبانی سهام پدیده:
تاکنون ۸۵۶۳ سهامدار پدیده هیچ گونه اقدامی برای سجام انجام نداده اند ۲۴۷۶ شخص فرآیند سجام را ناقص طی کرده اند و لازم است برای تکمیل آن اقدام کنند.
@geshan
🔴مدیر عامل موسسه پشتیبانی سهام پدیده:
⚪سهامداران محترم باقی مانده که شامل ۱۱۰۳۹ سهامدار ایرانی و ۴۱۶ سهامدار خارجی می باشند، اقدام به سجامی شدن را آغاز کنند و مراحل آن را به طور کامل انجام دهند تا امکان تخصیص سهام فراهم شود.
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
1402/05/02 پایان معاملات گشان @geshan
1402/05/03
پایان معاملات گشان
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
تاریخ: 1402/05/02 #گشان ✅ حجم: 5,792,091 سهم ✅ ارزش: 16,969,700,000 تومان ✅ قیمت پایانی: 2,930 تو
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
1402/05/03 پایان معاملات گشان @geshan
1402/05/04
پایان معاملات گشان
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
تاریخ: 1402/05/03 #گشان ✅ حجم: 6,916,667 سهم ✅ ارزش: 20,517,200,000 تومان ✅ قیمت پایانی: 2,965 تو
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش وضو
توسط حضرت آیت الله العظمی سیستانی
@geshan
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وظیفه من چیه؟
سخنان آقای دانشمند
@geshan
⭕️فرماندار طرقبه شاندیز از برگزاری جلسه فوقالعاده درخصوص سند زمینها و املاک پدیده در هفته آتی خبر داد.
💢به گزارش پایگاه خبری عصر هشت، 23 خرداد ماه سال جاری در کارگروه رفع موانع تولید فرمانداری طرقبه شاندیز مصوب شد که بانک صادرات به دلیل دریافت سهام در ازای طلب خود از مجموعه پدیده، میبایست طی مدت یک ماه اسناد املاک متعلق به پدیده شاندیز که در رهن این بانک است را آزاد کند و در غیر اینصورت، دادستانی جهت استیفای حقوق شرکت پدیده به این موضوع ورود خواهد کرد.
💢با توجه به اتمام فرصت یک ماهه، از حمیدرضا رحیمیان، فرماندار طرقبه-شاندیز آخرین وضعیت این پرونده را جویا شدیم.
💢فرماندار طرقبه و شاندیز با اشاره به مصوبات جلسه پیشین کارگروه رفع موانع تولید این فرمانداری درباره پدیده به خبرنگار پایگاه خبری عصر هشت، گفت: بر اساس مصوباتی که در جلسه مربوطه به تصویب رسید، مکاتبات و پیگیری موضوع را انجام دادیم و کماکان هم در حال پیگیری هستیم.
💢رحیمیان افزود: ممکن است در مدت زمان ضربالاجلی که تعیین شده این موضوع به نتیجه نرسد اما کارها در حال انجام است.
💢وی ادامه داد: اگر چه ضمانت اجرایی مصوبات مذکور را با حضور دادستانی در نظر گرفتیم اما سعی ما این است که موضوع از طریق تعامل طرفین پیش رود.
💢فرماندار طرقبه شاندیز با بیان این که «نمیخواهیم روند کار از فضای تعاملی خارج شود» اظهار کرد: برای یک یا دو هفته تاخیر نمیخواهیم کار از فضای دوستانه خارج شود؛ چرا که ممکن است در صورت خارج شدن از فضای دوستانه و همکاری، موضوع به طور کلی از دستور کار خارج شود.
💢رحیمیان تاکید کرد: مکاتبات با دستگاههای مربوطه انجام شده و تهران هم پاسخ فرمانداری را ارائه کرده است. موضوع مصوبات در حال پیگیری است و طی یک یا دو هفته آینده احتمالا به نتیجه خواهیم رسید.
💢وی خاطرنشان کرد: پس از تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی، در هفته آینده جلسه فوقالعادهای را درباره موضوع پدیده برگزار خواهیم کرد تا به نتیجه نهایی برسیم.
@geshan
⭕️آگهی فراخوان عمومی شناسایی و ارزیابی سرمایه گذار به منظور مشارکت در تکمیل پروژه پارک آبی پدیده شاندیز(نوبت اول)
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
1402/05/04 پایان معاملات گشان @geshan
1402/05/07
پایان معاملات گشان
@geshan