سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
ملاقات آقای جواهری عضو هیئت مدیره پدیده بعد از جلسه کمیسیون اصل نود با نایب رئیس مجلس آقای ذوالنوری
🎤ویراست حجه الاسلام والمسلمین پژمانفر در خصوص جلسه فوق العاده کمیسیون اصل ۹۰ با موضوع پدیده
✔️روابط عمومی گروه شرکت های پدیده
@geshan
سخنگوی شرکت پدیده:
مشکلات داریم اما ادامه می دهیم
مدیرعامل شرکت پدیده گفت:
پیرو اخبار منتشر شده در خصوص استعفای دسته جمعی هیات مدیره ضمن تکذیب اخبار فوق اعلام می دارد، علیرغم وجود موانع و مشکلات زیاد در مسیر پیگیری اقدامات اجرایی، تاکنون هیات مدیره و مدیران شرکت با هدف حفظ امنیت سرمایه گذاران و حقوق سهامداران شرکت همچنان خود را مکلف به انجام تعهدات پذیرفته شده و قانونی می داند .
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
1402/05/18 پایان معاملات گشان @geshan
1402/05/21
پایان معاملات گشان
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
تاریخ: 1402/05/18 #گشان ✅ حجم: 6,725,335 سهم ✅ ارزش: 20,678,200,000 تومان ✅ قیمت پایانی: 3,075 تو
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
سخنگوی پدیده: طی تماس دریافتی از شرکت رایان بورس روز شنبه آینده 21 مردادماه 1402 جهت دریافت توکن تعی
اطلاعیه
دستگاه توکن جهت انتقال و تبادل اطلاعات فی مابین شرکت ابنیه و ساختمان و سامانه کدال سازمان بورس صبح امروز دریافت شد.
روابط عمومی گروه شرکت های پدیده
@geshan
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان
ان شاءالله اگر یه زمانی از آزادراه جدید تهران شمال تشریف بردید شمال خیلی حواستون باشه.
این بنده خدا مسافر اتوبوس بود می خواست رد شه بره اون سمت آزادراه
حواسش به ماشینا بود و با عجله دوید غافل از اینکه اون وسط خالیه و ارتفاعش تا زمین ۸۰ متره.
کلا تو اتوبان ها و جاده خیلی مراقب باشید
هم سرعت ماشین ها خیلی بالاست و غیر قابل کنترل و هم خطرات این چنینی داره
به فرزندانمون هم بیاموزیم
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
1402/05/21 پایان معاملات گشان @geshan
1402/05/22
پایان معاملات گشان
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
تاریخ: 1402/05/21 #گشان ✅ حجم: 1,708,001 سهم ✅ ارزش: 5,099،000,000 تومان ✅ قیمت پایانی: 2,985 توم
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
1402/05/22 پایان معاملات گشان @geshan
1402/05/23
پایان معاملات گشان
@geshan
سهام پدیده شاندیز ( گشان و ابنیه)
تاریخ: 1402/05/23 #گشان ✅ حجم: 6,283,431 سهم ✅ ارزش: 18,229,800,000 تومان ✅ قیمت پایانی: 2,900 تو
سخنگوی شرکت پدیده از تعامل با بانک صادرات برای حل مشکل ترهین اسناد تضمینی تسهیلات میزان و کنسرسیوم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی گروه شرکت های پدیده، سعید ورودی مدیرعامل شرکت پدیده با بیان این مطلب گفت: بانک صادارت دو نقش در پدیده دارد. این بانک هم به عنوان سهامدار عمده در پدیده نقش اساسی دارد و هم به عنوان وام دهنده در پروژه دخیل است.
وی افزود: در سال ۹۵ چند بانک با عاملیت بانک صادرات تسهیلاتی را در اختیار شرکت پدیده گذاشتند که بین سال ۹۵ تا ۹۶ پیش نیاز های لازم برای اعطای وام فراهم آمد که یکی ازین پیش نیازها، تضامین تسهیلات بود. از آنجایی که همان زمان بحث تسهیلات میزان هم مطرح بود، از سوی مدیریت وقت ۴۵ هکتار عرصه و اعیان پروژه شاندیز در قالب دو سند رهنی برای تسهیلات میزان و کنسرسیوم در رهن بانک صادرات قرار گرفت.
سخنگوی پدیده ادامه داد: در سال ۹۸ با رای دادگاه، تسهیلات میزان با سهام گشان، تهاتر و تسویه شد ولی متاسفانه بانک صادرات اسناد رهنی را آزاد نکرده است.
وی درباره تسهیلات کنسرسیوم گفت: این تسهیلات تا سال ۹۸ به شرکت پرداخت شد. در واقع با پرداخت ۳۸۰ میلیارد از رقم ۵۰۰ میلیارد مصوب، پرداخت مابقی آن قطع شد. دوره مشارکت با بانک صادرات هم سه سال بود که دو سال دیگر هم تمدید شد و بعد از آن وام معوق گردید. با درخواست بانک برای تسویه تسهیلات، چندین جلسه با مدیران بانک برگزار شد و ما داراییهاییمان را به آنها اعلام کردیم. اما بانک به علت عدم نقدشوندگی، واحدهای تجاری یا واحدهای مسکونی را نپذیرفت.
ورودی با بیان اینکه برای تسویه حساب بدهی تامین اجتماعی و همچنین انجام فرآیند جذب سرمایه گذار با محدودیت در رهن بودن اموال مواجه بودیم، مجبور شدیم به فرمانداری مراجعه کنیم و قرار شد طی مصوبه ای ۳ بندی، ما، بانک و فرمانداری اقداماتی برای حل این مشکل انجام دهیم اما بعد از گذشت ۲ ماه از مصوبه بانک هنوز هیچ اقدامی نکرده است و متاسفانه شعبه اقدام کننده تسهیلات نیز به دفتر اسناد رسمی درخواست صدور اجراییه کرده است. متاسفانه دو روز پیش نامه ای از دفترخانه اسناد رسمی به ما رسید که گفتند که اگر ظرف ۱۰ روز بدهی را تسویه نکنید اجراییه صادرخواهد شد.
وی با بیان اینکه صدور اجراییه در قانون به معنای آنست که امکان توقیف اموال در رهن وجود دارد و بانک می تواند از طریق مزایده، پولش را تامین کند؛ خاطرنشان کرد: اما در مورد پدیده وضع متفاوت است چون به لحاظ قانونی پرونده قضایی پدیده همچنان باز است پس این اتفاق بدون مجوز مقام قضایی رخ نخواهد داد.
وی تاکید کرد: ما پیگیری می کنیم با همکاری مراجع قانونی این مساله حل شود و امیدواریم با تعامل ما و بانک صادرات این دغدغه سهامداران رفع گردد.
@geshan