eitaa logo
غدیر شناسنامه شیعه
160 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
44 فایل
✅ اصل و نسب و مذهب ما را چو بخواهید آغاز مسلمانی ما روز غدیــــــر است... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 عید غدیر بخش عمده ای از شناسنامه ی شیعه ائمه محسوب می شود. مقام معظم رهبری @ggg1400 آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
اعمال ایّام البیض رمضان 🌕 شبهای۱۵،۱۴،۱۳ اعمال شب سیزدهم: ✅ اوّل: غسل کردن ✅ دوم: چهار رکعت نماز بخواند دو تا دو رکعتی«به نیت نماز شب سیزدهم»، در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و بیست‏ و پنج بار سوره توحید. 💠 امیرالمومنین (علیه‌السلام) فرمود: خواننده این نماز روز قیامت با سرعت برق از پل صراط عبور می کند. ✅ سوم: دو رکعت نماز، در هر رکعت بعد از حمد سوره‏ هاى «یس» و «تبارک الّذى بیده الملک» و «قل هو الله احد» را بخواند. ♦️🔺♦️🔺♦️🔺♦️♦️🔺 اعمال روزهای ۱۳و۱۴و۱۵ ماه رمضان: ✅ دعای مجیر در ایام البیض (روزهای ۱۳ تا ۱۵ ماه رمضان) که باعث آمرزش گناهان مى‏ شود هرچند به تعداد قطرات باران، و برگ درختان، و ریگ بیابان باشد. همچنین برای شفای مریض و ادای دین و برطرف شدن هم و غم بسیار موثر است. ( مفاتیح الجنان ) 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 📚هر کس دعای مجیر را در «ایام البیض» [روزهای سیزدهم و چهارهم و پانزدهم] ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده می شود، هرچند به عدد دانه های باران و برگ های درختان و ریگ های بیابان باشد! و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بی نیازی و توانگری و رفع غم و اندوه سودمند است. 🔖آیت الله مجتهدی تهرانی: دعای مجیر انسان را به کمال می رساند. 🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 منابع : علامه کفعمی در «بلد الامین»و «مصباح» و کتاب شریف مفاتیح الجنان
📌اصلاح فرهنگ کار در کلام مولی امیرمؤمنان امیرمؤمنان (ع) درخصوص توجه به تولید به ویژه بخش و تأمین نیازمندی های کشور، همواره می فرمود: «کسی که آب و خاک در اختیار داشته باشد و با این حال، نیازمند دیگران باشد، از رحمت خدا به دور است.» 📚حمیری، قرب الاسناد، ص115.
📌آباد کردن نهرها برای جلوگیری از مهاجرت امیرمؤمنان (ع) ضمن نامه ای، یکی از نیروهای خود به نام قَرظَه بن کَعب را مأمور آبادانی کرده و نوشت: «همانا مردانى از اهل ذمه در محدوده ماموريت تو، نهرى را در زمين خود اسم برده اند كه بى‏ اثر شده و زير خاك رفته است. تو و دیگر مسلمانان آن منطقه را احيا کرده و سازید؛ پس به جانم سوگند كه اگر نهرها شوند، این کار نزد ما بهتر است از آنکه اینان کنند و ناتوان شوند.» 📚یعقوبی، التاریخ، ج2، ص203.
♻️تنها امتیاز ما مسلمان ها بر غیر مسلمانها 1️⃣ما مسلمان‌ها، امتیازی برغیرمسلمان‌ها نداریم، الاّ به قرآن و عترت؛ والاّ ما هم مثل غیرمسلمان‌ها می‌شویم. اگر ما قرآن نداشته باشیم، مثل غیر مسلمان‌ها هستیم؛ اگر ما عترت را نداشته باشیم، مثل آنهایی‌هایی که اهل ایمان نیستند، هستیم. باید ملتفت باشیم که روزبه‌روز در این دو امر ترقی بکنیم؛ همچنان که سنّ ما به بالا می‌رود، معلومات ما هم در همین دو امر، بالا برود. 2️⃣از خدا بخواهیم که از قرآن، ما را جدا نکند، همچنین از خدا بخواهیم ما را از عترت جدا نکند؛ که عترت با قرآن است و قرآن هم با عترت است. اگر کسی یکی از این دو تا را ندارد، هیچ کدام را ندارد. 3️⃣خدا کند در ما عشقی پیدا شود به مجموع قرآن و عترت، تا اولاً، بتوانیم یگانگی قرآن و عترت و معجون مرکب از آن دو را بیابیم و ثانیاً، در مقام پیروی و عمل، با توجه به آن دو و بر محور آن دو طواف عاشقانه بنماییم و بدانیم که آنها از هر معشوقی بیشتر شایسته‌ی عشق‌ورزی هستند. 4️⃣با داشتن قرآن و عترت و علمای معاصر باز این قدر به آمریکا و شوروی گدایی می کنیم، تا تفضّلاً چیزی به ما بدهند. حاضریم صبح تا شام سر راه آنها بنشینیم تا پنـج قِران(ریال) [ کنایه از پول ناچیز ] به ما بدهند. صورت ظاهر ریال‌ها را می بینیم، ولی باطن آن را که استعباد و نوکری است، درک نمی کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻در خانه اگر کس است یک حرف بس است! همین کلام کوتاه چقدر بلند است. به وسعت یک زندگی! اگر این جمله را با جان و دل می فهمیدیم که " دنیا نمایشگاه مصنوعی هست ؛ حقایق جای دیگری است." روزگار و حال بهتری داشتیم.
بخشی از پرسش و پاسخ اسقف مسیحی از امام باقر: اسقف به امام باقر(ع) گفت: چه ساعتى است که نه از شب‏ محسوب می‌شود نه از روز؟ امام باقر(ع) فرمودند: از سپیده‌دم تا بر آمدن آفتاب. در این وقت دردها آرام مى‏‌گیرد و در این ساعت است که بیماران به هوش مى آیند، درد و امراض تسکین مى یابند، کسى که در شب خواب نرفته باشد در این ساعت به خواب مى رود و بى‏‌هوشان هشیار می‌شوند و خداوند این ساعت را آرزوى آنانى که دوست‏دار آخرتند و در صدد اندوخته براى آن سرایند، قرار داده و علیه تکذیب‌‏کنندگان و ناباوران که آخرت را رها کرده‌اند، حجّتى آشکار و پوششى کامل ساخته است. خواب صبح، شوم و نامیمون است؛ روزى را دور می‌سازد، رنگ صورت را زرد و متغیّر می‌کند. خداوند متعال، روزى را بین ‏الطّلوعین تقسیم می‌کند، از خواب در این زمان بپرهیزید و بدانید که منّ و سلوى‏ (دو غذاى لذیذى که براى بنی‌اسرائیل نازل می‌شد) در این ساعت بر بنی‌اسرائیل فرود می‌آمد.
✅📣🚨 ۱۷ توصیه رهبرانقلاب برای امر به معروف و نهی از منکر 1⃣ بدانید که کجا و چگونه باید امر به معروف و نهی از منکر کرد! 2⃣ معروف و منکر را بشناسید! 3⃣ در متن مسائل کشور باشید و اتفاقات جامعه برایتان مهم باشد. 4⃣ تذکر همیشه اثر دارد، شک نکنید، به دنبال بررسی احتمال تاثیر نباشید، که تذکر شما فایده‌ای نداشته باشد، بگویید! وظیفه شما فقط تذکر با زبان است، هیچ وظیفه‌ی دیگری ندارید. 5⃣ دایره معروف‌ها و منکرها را به حجاب و چند کار جزئی محدود نکنید! جامع و کلان ببینید. 6⃣ با اخلاق خوب، محبت و مدارا تذکر دهید ولی تمنا نکنید! 7⃣ یک کلمه بگویید آقا، خانم، برادر این منکر است، این معروف است، این بد است این خوب است. 8⃣ شکستن دل مردم، تمسخر، اسراف، گرانفروشی، غیبت، زورگویی، تهمت و... همه از انواع منکرهاست! 9⃣ درس خواندن، ورزش کردن، محبت، عبادت، دفاع از نظام اسلامی، صدقه، همکاری جمعی و .... همه از انواع معروف‌هاست! 0⃣1⃣ اگر به شما فحش دادند به خاطر خدا تحمل کنید. 1⃣1⃣ در دلتان از آن منکر بدتان بیاید و به آن معروف علاقه‌مند باشید. 2⃣1⃣ زبان گزنده نداشته باشید، سخنرانی هم نکنید! 3⃣1⃣ خجالت نکشید، نترسید، دچار ضعف نفس نشوید، منتظر دستگاه‌های دولتی هم نباشید. 4⃣1⃣ به هیچ عنوان حق اِعمال خشونت یا برخورد فیزیکی ندارید، به هیچ عنوان! 5⃣1⃣ اگر حرفتان اثر نکرد دفعه‌‌های بعد از گفتن ناامید نشوید. 6⃣1⃣ دیگران را وادار کنید به امر به معروف و نهی از منکر، تاثیر چند نفر خیلی بیشتر است. 7⃣1⃣🔻 باهوش باشید، نگذارید کسی به نام این فریضه چهره مومنین را تخریب کند!
🟣 نصیحت خداوند به حضرت موسی(ع) خداوند متعال به حضرت موسی(ع) وحی کرد: ای موسی! سفارش مرا دربارۀ چهار چیز به خاطر بسپار.  اصبغ بن نباته ازامیرالمؤمنین(ع) نقل میکند که فدمود: خداوند به حضرت موسی(ع) فرمودند: ای موسی! وصیت مرا به چهار چیز درباره خود حفظ کن ۱. تا ندانی که گناهانت را آمرزیده اند به عیب دیگران نپرداز. ۲. تا ندانی که گنجهای خدا تمام شده غم روزی مخور. ۳. تا نبینی که ملک و پادشاهی من از دست رفته به دیگری امیدوار نباش. ۴. تا مردۀ شیطان را نبینی از مکرش ایمن مباش. ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
حدیثی ناب و چهار ویژگی طلایی 👇👇 امام باقر علیه السلام : ✅اگر كسى داراى چهار خصلت باشد هر چند از سر تا قدمش را گناه فرا گرفته باشد خداوند آن گناهان را به نیكى تبديل مىكند: راستگويى، شرم و حیا، نیك خلقى، روحیه شكرگزارى 🌟أَرْبَعٌ مَنْ كُنَّ فِیهِ وَ كَانَ مِنْ قَرْنِهِ إِلَى قَدَمِهِ ذُنُوباً بَدَّلَهَا اللَّهُ حَسَنَاتٍ الصِّدْقُ وَ الْحَیَاءُ وَ حُسْنُ الْخُلُقِ وَ الشُّكْر
 روزى حسن بن على عليه السلام بر تعدادى فقير عبور كرد كه روى زمين نشسته بودند و از تكّه نانهايى كه جلو آنها بود برمى داشتند و مى خوردند . آنان حضرت را تعارف كردند و گفتند : اى پسر دخت رسول خدا ! بفرماييد با ما غذا بخوريد . راوى مى گويد : حضرت پياده شد و فرمود : خداوند مستكبران را دوست ندارد . آن گاه با ايشان مشغول خوردن شد تا اين كه همگى سير شدند و به بركت وجود حضرت چيزى از آن نانها كم نشد . حضرت ، سپس آن فقرا را به ميهمانى خود دعوت كرد و به آنها غذا و لباس داد . 🔹 المناقب لابن شهرآشوب : 4/23 .
....چرا اين كار را كردى 🔸‌امام حسن سلام الله علیه از کوچه عبور می کرد؛ در مقابلِ در باغی، غلام سیاهی را ديد كه تكه‌اى نان به دست، يک لقمه خودش می‌خورد، يک لقمه را به سگ می‌دهد. ‌ ‌🔸رو به غلام کرد و فرمود: چرا اين كار را كردى كه نانت را با سگ كاملاً نصف نمودی و به او كمتر ندادى؟ ‌جواب داد: چشمانم از چشمان او حيا كرد كه كمتر دهم. ‌. ‌🔸حضرت عليه‌السلام پرسيد: غلام چه كسى هستى؟ ‌عرض کرد: غلام ابان بن عثمان، مالک اين باغ. ‌ ‌🔸حضرت عليه‌السلام فرمود: اين‌جا بنشين تا من برگردم؛ رفت و برگشت. فرمود: اى غلام! تو را خريدم. ‌. 🔸او بلند شد و ايستاد و گفت: به گوش و فرمانم براى خدا و پيامبرش و براى تو اى مولاى من! ‌. ‌🔸حضرت فرمود: باغ را نيز خريدم و تو را براى خشنودى خدا آزاد كردم و اين باغ هديه‌اى از طرف من به تو باشد. ‌. ‌‌🔸تاريخ بغداد، ج۶، ص۳۳؛ تاريخ مدينة دمشق، ج۱۳، ص۲۴۶؛ البداية والنهاية، ج۸، ص۴۲.
🔴 مراقب غذای روحمان باشیم‼️ 💢 امام حسن علیه السلام فرمودند: عَجَبٌ لِمَنْ يَتَفَكَّرُ فِي مَأْكُولِهِ كَيْفَ لَا يَتَفَكَّرُ فِي مَعْقُولِهِ فَيُجَنِّبُ بَطْنَهُ مَا يُؤْذِيهِ وَ يُودِعُ صَدْرَهُ مَا يُرْدِيهِ. 🔰 در شگفتم از کسی که در غذای جسم خود دقّت می‌کند، امّا در غذای روح و عقل خویش نمی‌اندیشد؛ 🔰 شکمش را از آن چه آزارش می‌دهد، منع می‌کند، ولی سینه‌اش را از هر مطلب باطلی که موجب گمراهی او می‌شود، پر می‌کند! 📚 دعوات، راوندی، ص ۱۴۴