eitaa logo
👣قدم به قدم تا خدا🕋
72 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
774 ویدیو
106 فایل
🕌 تنها راه آرامش؛ ارتباط معنوی با کلام خدا(جل جلاله)، پیامبران و معصومین(علیهم‌السلام)🕋 موضوعات: ا. قرآن📖روایات اهل بیت(ع)📚 ۲.تبیین آموزه های اخلاقی🗣️ ۳.خانواده💞 تربیت فرزند👼سبک زندگی اسلامی🇮🇷 ۴.روانشناسی مثبت گرایی💧آرامش🌿 قدرت درون🌴و ...
مشاهده در ایتا
دانلود
enc_16303497996479888402629.mp3
1.06M
سه سالشه هرکسی که نوکریشو کنه خوشبحالشه سه سالشه خون ما سینه زنا الی الابد حلالشه ... 🎤
03 نامه معاویه با امام حسین.mp3
3.09M
(ع) 🏴 قسمت ۰۳ ▫️نامه معاویه به امام حسین ع (احتمالا در سال۵۶) ⏱ ۱۲ دقیقه
☀️رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم 💖وظیفه ی زن است که در خانه به استقبال شوهر برود و به وی خوش آمد بگوید. 📚وسائل الشیعه، ج۱۴، ص۱۱۱ ❣استقبال زن از شوهر، در واقع انتظار او برای رسیدن مرد به خانه و نشان دهنده اوج محبت او نسبت به شوهر است. این کار به ظاهر کوچک، انرژی مثبت فراوانی به مرد می دهد.
📸 با بچه‌های طلاق چطور رفتار کنیم
04 تا خروج امام از مدینه.mp3
3.05M
(ع) 🏴 قسمت ۰۴ ▫️تا خروج امام از مدینه (۲۸ رجب سال ۶۰) ⏱ ۱۲ دقیقه
enc_16354340875320461249608.mp3
3.54M
جای بغل رباب، ببین کجایی... 🖤 قند عسل رباب، رو نیزه هایی... 💔 🎤
🌼🌼امام صادق علیه السلام🌼🌼 💖تمام همّ و غم زن به سوی مرد معطوف است، پس همسران خود را دوست بدارید و به آنها محبت کنید. 📚بحارالانوار، ج۱۰۳، ص۶۴۴ ❣زن، تمام وجودش پر از محبت به مرد است، اگر مرد نسبت به او بی توجه باشد، ممکن است از محبت زن هم کاسته شود و طبیعتا کانون خانواده سرد شود.
05 نامه کوفیان به امام حسین_1.mp3
2.67M
(ع) 🏴 قسمت ۰۵ ▫️نامه کوفیان به امام (۱۰ رمضان سال۶۰) ▫️فرستادن مسلم بن عقیل به سوی کوفه. ⏱ ۱۱ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺محبت اهل بیت داریم، 🔺گریه میکنیم، 🔺عزاداری میکنیم، 🔹اما حاضر به هزینه دادن برای حق نیستیم!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⛔️ بیست‌های خطرناک! 🎙 دکتر عزیزی: ⭕️ اگر همه نمرات دانش‌آموزی بیست باشد خطرناک است. این یعنی دارد به او فشار می‌آید و تو متوجه نیستی. این فشار بالاخره از جایی بیرون خواهد زد. چگونه نظام آموزشی فعلی دارد فرزندان ما را کوتوله بار می‌آورد. فرزند ما هر توانایی‌ای که داشته باشد در این سیستم ارزشی ندارد و فقط به او می‌گویند نمره ریاضی تو چند است.
🔴 💠 در مراسم عروسی، در گوشه‌ی سالن تنها نشسته بود که داماد جلو آمد و‌ گفت: سلام استاد آیا منو می‌شناسید؟ معلّم بازنشسته جواب داد: خیر عزیزم فقط می‌دانم دعوتی از طرف داماد هستم. داماد گفت: چطور آخه مگه میشه منو فراموش کرده باشید؟! یادتان هست سال‌ها قبل، گران قیمت یکی از بچه‌ها گم شد و شما فرمودید که باید جیب همه‌ی دانش‌آموزان را بگردید و گفتید همه باید رو به دیوار بایستیم و من که ساعت را دزدیده بودم از ترس و خجالت خیلی ناراحت بودم که آبرویم را می‌برید، ولی شما را از جیبم بیرون آوردید و تفتیش جیب بقیه‌ی دانش‌آموزان را تا آخر انجام دادید و تا پایان آن سال و سال‌های بعد در اون مدرسه هیچ کس موضوع ساعت را به من نسبت نداد و خبردار نشد. استاد گفت: باز هم شما را نشناختم! ولی واقعه را دقیق یادم هست. چون من موقع تفتیش جیب دانش‌آموزان را بسته بودم. 💠 گاه با تغافل از خطاهای طبیعی یکدیگر، زمینه‌ی رشد و تربیت را در خود و همسرمان ایجاد کنیم. تغافل، عامل مهمی در تکریم همسرتان و محبوبیّت و عزّت شماست. 💠 با مچ‌گیری، زمینه‌ی دروغگویی و مخفی‌کاری را فراهم می‌کنیم و روابط ما در خانه سرد می‌شود. امّا تغافل به‌جا، محیط خانه را به پناه‌گاهی امن برای اهل خانه تبدیل می‌کند.
🔴 💠 زیبانگری به از اسباب تحمّل آنهاست. یکی از مصادیق زیبانگری، زیبانگاه کردن به اطرافیان از جمله است. 💠 همسر ما نیز انسانی است که ممکن است به خیر شده امّا من عاقبتم به خیر نشود. شاید در نسل همسرم، سرباز امام زمان عج یا یکی از اولیای خدا وجود داشته باشد. شاید او روزی به برسد، شاید در نزد خدا جایگاه والایی دارد که من مطلّع نیستم، شاید او روزی توبه‌ی حقیقی کند و خاص خدا شامل او شود و دهها شایدی که دور از ذهن نیست چرا که انسان، صاحب اختیار است و ممکن است مانند برخی از شهدای در لحظه‌ی آخر عمر، از گمراهی نجات پیدا کرده و به اوج سعادت برسد. 💠 با این نگاه، کینه‌ها، نفرت‌ها و ناراحتی‌های ما شده و عامل خوبی برای ایجاد ارتباط صمیمانه و گرم با همسر می‌شود.
☘️ باغبان فرزندانمان باشیم؛ نه نجّار! ❇️ باغبان، شرایط لازم برای رشد گیاهش _از جمله آب، خاک و نور مناسب_ را فراهم کرده، صبوری می‌کند تا هر گیاهی، متناسب با فطرت و جوهر وجودیش، رشد کند و به درخت زیبا و پرثمر تبدیل شود؛ اگر باغبان عجله کند و بخواهد که گیاه، طبق میل او و زودتر از موعدش بزرگ شود، گیاه آسیب می‌بیند و حتّی ممکن است از بین می‌رود. ✳️ نجّار، درخت را می‌برد، چوبش را به اندازه و شکل دلخواه خود برش می‌دهد تا وسیله‌ای که خودش می‌خواهد را با آن بسازد؛ در این حالت، آن درخت هیچ استقلال و توانایی از خودش ندارد و نمی‌تواند توانمندی‌های بالفطره‌ خود را برای تبدیل شدن به یک درخت زیبا و پرثمر نشان دهد. ‼️ آیا برای کودکانِ خود، باغبان هستیم و اجازه‌ رشد در جهت کمال را به آن‌ها می‌دهیم یا نجّار هستیم و می‌خواهیم فرزندانمان آنطور که ما می‌خواهیم، بشوند؟
📝رازهای ارتباط با والدین را بدانیم..... 📌 برای اینکه بتوانیم با پدر و مادرمان ارتباط خوبی داشته باشیم، چند راز را باید بدانیم: 1️⃣ مثبت فکر کنیم؛ همه ما برای ارتباط با والدین خود، با چالش‌هایی روبرو هستیم. اما وقتی به این مشکلات فکر می‌کنیم باید نیمه پر لیوان را ببینیم. 2️⃣ احترام بگذاریم؛ احترام گذاشتن به پدر و مادر موجب می‌شود برکات عجیبی به زندگی ما جاری شود‌. 3️⃣ حرف بزنیم؛ اگر از پدر‌ و مادر خود ناراحتی و یا درخواستی داریم، به آن‌ها بگوییم ولی حواسمان باشد حرمت‌ها را از بین نبریم. 4️⃣ چشم بگوییم؛ در برابر خواسته‌های غیرمنطقی والدین هم، در ظاهر چشم بگویید، اما کار دُرست را انجام دهید.
🔴 💠 با تمام مشکلات و مشغله‌های فکری روزانه وارد خانه نشوید! در موقعیت مناسب، همسرتان را از مشکلات مالی و شغلی خود کنید تا توقّعاتش را با توان شما هماهنگ کند! 💠 بیان مشکلات مالی و شغلی با لحن مناسب و مهربانانه می‌تواند عامل خوبی برای گفتگوی صمیمانه شده و سطح درک‌ همسرتان از شما را بالا ببرد. 💠 گاه برای حل برخی مشکلات شغلی و کاری خود از خانم خود مشورت بخواهید تا ایجاد همدلی و محبّت دوطرفه کند. 💠 اصلِ مشورت در این زمینه برایتان مهم باشد یعنی حتی اگر همسرتان پیشنهادهای خوبی هم نداد آن را تبدیل به مشاجره نکنید بلکه از او تشکّر کنید و بگویید روی پیشنهادت فکر‌ می‌کنم.
🟢سبک زندگی مهدوی 💠ویژگی های خانه مهدوی (۲/۲) 🔹در سبک زندگی مهدوی، نکات بسیاری برای خدایی شدن و نورانی شدن خانه ها بیان شده است که ما به دو مورد اشاره خواهیم کرد. ✅2-استغفار یکی از توصیه های دیگر اهل بیت برای نورانی شدن خانه ها، است. استغفار دلها را پاک و نورانی میکند و خانه ای که افرادش، دلهای پاکی داشته باشند، خانه ای الهی و مهدوی است. 🔅پیامبراکرم می فرمایند: «در خانه ها و مجالستان زیاد استغفار کنید.» 🔹 البته در سیره ایشان نیز میبینیم که روزی هفتاد بار استغفار میکردند و همچنین بسیاری از علما، مؤمنان را به رعایت این سیره توصیه کرده اند. 📚مستدرک الوسائل ج۵ ص۳۱۹