❤️ امام کاظم علیه السلام در اندرز به هشامبنحکم فرمودند:
((از این دنیا و اهل آن برحذر باش؛ زیرا مردم در آن، چهار دسته اند:
یکی افتاده در ورطه هلاکت و همآغوش هوس؛
دیگری طالب دانش و قرآنخوان که هر چه دانشش زیاد میشود، کِبر و غرورش بیشتر شود و اطلاعات خود از قرآن و دانشِ خویش را وسیله گردنفرازی بر فرودستان سازد.
دیگری عابدِ نادانی که هر کس را در عبادت از او کمتر است، کوچک شمارد و دوست دارد او را تعظیم و تکریم کنند؛
و چهارمی خردمندِ دانایِ آشنا به راه حقّ که دوست دارد حقّ را بر پای دارد، اما یا ناتوان است، یا مغلوب و نمی تواند آنچه را میفهمد و میداند به کار بندد و از این رو اندوهناک و غمزده است. او بهترین فرد روزگار خود و خردمندترین آنان است.))
🔹الإمامُ الکاظمُ علیه السلام لهِشامِ بنِ الحَکَمِ و هُو یَعِظُهُ: یا هِشامُ، اِحذَرْ هذهِ الدُّنیا، و احذَرْ أهلَها؛ فإنّ النّاسَ فیها علی أربَعَةِ أصنافٍ: رجُلٌ مُتَردّی مُعانِقٌ لهَواهُ، و مُتَعلِّمٌ مُقرئٌ کُلّما ازدادَ عِلما ازدادَ کِبرا، یَستَعلی بقِراءتِهِ و عِلمِهِ علی مَن هُو دُونَهُ، و عابِدٌ جاهِلٌ یَستَصغِرُ مَن هُو دُونَهُ فی عِبادَتِهِ، یُحِبُّ أن یُعَظَّمَ و یُوَقَّرَ، و ذو بَصیرَةٍ عالِمٌ عارِفٌ بطَریقِ الحَقِّ یُحِبُّ القِیامَ بهِ فهُو عاجِزٌ أو مَغلوبٌ، و لا یَقدِرُ علَی القِیامِ بما یَعرِفُ فهُو مَحزونٌ مَغمومٌ بذلکَ، فهُو أمثَلُ أهلِ زَمانِهِ، و أوجَهُهُم عَقلاً.
📚بحار الأنوار، جلد ۷۵، صفحه ۳۱۵، شماره ۱
🔴داستانهایبحارالانوار
بهترین و بدترین کارها در اسلام؛
مردی محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله شرف یاب شده و عرض کرد: یارسول الله لطفا بفرمایید بهترین کارها در اسلام چیست؟ ما افضل الاسلام؟
پیامبر فرمودند: «ایمان به خدا»
مرد گفت: بعد از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «صله رحم (پیوند خویشاوندی)»
مرد گفت: پس از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «امر به معروف و نهی از منکر»
سپس پرسید: کدام عمل از همه ی کارها بیشتر مورد غضب الهی است؟
پیامبر فرمودند: «شرک به خدا»
مرد پرسید: پس از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «قطع رحم»
مرد گفت : بعد از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «امرکردن به کار زشت و باز داشتن از کار نیک»
📚بحار: ج ۷۶، ص ۹۷.
🔴کفاره ی غیبت
آیا می توان بدون رضایت گرفتن از فرد غیبت شونده توبه کرد؟ با توجه به این که غیبت از حق الناس است، بنابر این در مرحله اول باید از غیبت شونده رضایت گرفت، آن گاه به درگاه الهی از این گناه توبه کرد.
اما اگر رضایت گرفتن از غیبت شونده به هر دلیلی ممکن نباشد و یا این که گفتن به او موجب مفسده ای مهم تر می شود و ... که در این صورت با توجه به روایات معصومان (ع) باید برای او استغفار نمود و این کفاره غیبت او است. در این باره به دو روایت اشاره می کنیم:
🌹🌹امام صادق (ع) می فرماید از پیامبر (ص) پرسیده شد: کفاره غیبت چیست؟
حضرت فرمود: هر وقت یادت آمد، برای او از خداوند طلب آمرزش کن. امام صادق (ع) در روایت دیگر می فرماید: اگر غیبت کردى و خبرش به غیبت شده رسید، پس راهى نمی ماند جز حلالیت خواستن از او، امّا اگر خبرش به او نرسیده، از خداوند برایش طلب آمرزش کن.
📚مجلسی، محمد باقر، بحارالأنوار، ج۷۲، ص۲۴۱
روز قیامت اگر بپرسند چه آورده ای...؟
#مادر:"جوانم را..."
#شهید:"دل سوخته ی مادرم را..."
#نخل_ها_ایستاده_میمیرند
🌹🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔یا صاحب الزمان علیه السلام
سخنران شهید کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
<بسم الله الرحمان الرحیم>♡♡
اگھنمازنمےخونےاینڪلیپوببین/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃
✅گفت:
اگه این دو دقیقه را شبانه زمان رو گذاشتی و نشد انچه باید میشد ، به من لعنت بفرستین
نود سالمه،آخر عمرمه، الکی لعنت برا خودم نمیخرم
السلام علیک یا بقیه الله😭
التماس دعا اللهم عجل لولیک الفرج
#امام_زمان عجل الله
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
🍃🌹🕙 🍃🌹🕙 🍃🌹🕙
🌟بخوانیم دعای فرج درساعت عاشقی
10شب هرشب تافرج
امام زمان عجل الله فرجه می فرمایند:
در تعجیل فرج زیاد دعا کنید که تعجیل فرج، گشایش کار خود شماست
☀️دعای فرج🤲
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
🔴 آئین شهرداری در عصر ظهور
🌕 امام کاظم علیهالسلام فرمودند:
هنگامی که قائم ما قیام کند به سواران دستور میدهد که از وسط راه حرکت کنند و به پیادگان دستور میدهد که از دو طرف خیابانها بروند. در این حدیث دیه کسانی که از فرمان او سرپیچی میکنند ذکر شده.
📗تهذيب الاحکام، ج۱۰، ص۳۱۴
🌕 در این حدیث که بیش از ۱۲ قرن پیش از معصوم صادر شده وضع امروز دقیقا مورد توجه قرار گرفته، و به عنوان یکی از دستوراتی که آن مصلح کل در آخر الزمان در ضمن برنامه های وسیع خود در رابطه با آئین شهرداری صادر خواهد کرد، بیان شده اگر کوچه بنی هاشم در مدینه و دیگر کوچه های باریک و پر پیچ و خم مکه و مدینه امروزی را مورد توجه قرار دهیم که امام کاظم در آنها رفت و آمد داشت، ولی خیابانهای وسیع امروز را در چشم انداز وسیع خود مورد توجه قرار داده، از جدا شدن مسیر سواران از دو مسیر دست راست و دست چپ ویژه پیاده روها سخن گفته است، دچار شگفتی میشویم ولی جای شگفت نیست که علم آنها از علوم بی کران الهی سرچشمه میگیرد.
ویژگی های حضرت مهدی عج ( بشارت به آمدن)
از ویژگی های حضرت مهدی عج بشارت های فراوان پیامبر اکرم صلی الله و امامان معصوم علیهم السلام درباره ی ولادت آن حضرت و ظهور او است. این روایات، هم در کتاب های شیعه و هم در آثار اهل سنت آمده است که تنها به ذکر چند نمونه بسنده می کنیم:
?پیامبر اکرم صلی الله فرمودند:
شما را به مهدی عج بشارت می دهم. او وقتی که مردم گرفتار اختلاف و پراکندگی شده اند؛ برانگیخته می شود و زمین را از عدل و داد پر می کند، همان گونه که از ظلم و جور پر شده است…
?امام حسین علیه السلام فرمودند:
قائم این امت همانا نهمین نفر از فرزندان من است. او دارای غیبت است و کسی است که میراث او تقسیم می شود؛ در حالی که زنده است.
?از امام رضا علیه السلام سوال شد ” قائم شما اهل بیت کیست؟ فرمودند:
چهارمین نفر از اولاد من خواهد بود؛ فرزند بهترین کنیزان که خداوند به وسیله او زمین را از هر گونه ظلم و ستم پاک خواهد کرد. اوست کسی که مردم در ولادتش شک می کنند و او همان است که قبل از قیامش، غیبت خواهد نمود…
منابع:
کتاب نگین آفرینش صفحه 44
غیبت طوسی حدیث 136
کمال الدین و تمام النعمه جلد 1، باب 30، حدیث 1 و جلد 2، باب 35، حدیث 5
🔴 جدایی جانها در آخــــــــــــــرالزّمان...
🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
وَ تَكْثُرُ اَلصُّفُوفُ بِقُلُوبٍ مُتَبَاغِضَةٍ...
در آخرالزمان صفوف (مردم) بسیار است؛ ولی قلوب از هم جداست...!
جسمها به ظاهر در کنار یکدیگر و در اتّحادند؛ ولی جانها به دلیل تفاوت در اهداف و آرمانها و اعتقادات، در تفرقـــــه است.
📗وسائل الشیعة، ج ۱۵، ص ۳۴۸
📗تفسير القمی، ج ۲، ص ۳۰۳
📗تفسير البرهان، ج ۵، ص ۶۱
🔴تا ظهور حضرت مهدی (عج) ایمان کسی کامل نیست
«از زید زرّاد روایت شده است: به امام صادق علیه السلام گفتم: «میترسم ما مؤمن نباشیم»! فرمود: «برای چه»؟ گفتم: «چون میان ما کسی وجود ندارد که برادرش نزد او از پولش عزیزتر باشد، از این رو، درمییابم که پول نزد ما عزیزتر است از برادر همکیش، که هر دو دوست پیرو امیر مؤمنان علیه السلام هستیم». فرمود: «نه! هرگز، شما مؤمن هستید، ولی ایمانتان کامل نیست؛ تا زمانی که قائم ما عجل الله تعالی فرجه الشریف خروج کند، آنگاه خدا شما را صاحب یک آرمان میکند و همه مؤمن کامل خواهید شد. اگر در روی زمین مؤمنین کامل نباشند، در آن صورت خدا ما را به سوی خود بالا میبرد؛ شما، هم زمین را منکر هستید، هم آسمان را. آری، سوگند به آن که جانم به دست او است! در اطراف زمین مؤمنانی وجود دارند که با وجود آنها همه دنیا ارزش بال پشهای را ندارد؛ و اگر دنیا با همهی آنچه در آن است و بر آن است، طلای سرخ باشد و گردنبند یکی از آنها باشد، و از گردنش بیفتد، او توجّه نمیکند که چه بر گردن داشته، و چه چیزی از گردنش افتاده، از بس که نزد او خوار است ... و نمونهی آنان در بهشت چون فردوس است در میان بهشتها، آنان کسانی هستند که در دوزخ دنبال آنها میگردند و در بهشت شادمانند؛ و این است که اهل دوزخ میگویند: ما لَنا لا نَری رِجالاً کُنَّا نَعُدُّهُمْ مِنَ الْأَشْرارِ و خدا از مقام آنها پرده بالا برد تا آنان را بینند، افسوس میخورند از آنان در دوزخ و میگویند: «ای کاش ما برمیگشتیم و مانند آنها بودیم که آنان نیکان بودند و ما بدان، و این است حسرت دوزخیان».
«الصّادق (علیه السلام)- کِتَابُ زَیْدٍ الزَّرَّادِ، قَالَ: قُلْتُ لِأَبِیعَبْدِاللَّهِ (علیه السلام) نَخْشَی أَنْ لَا نَکُونَ مُؤْمِنِینَ قَالَ وَ لِمَ ذَاکَ فَقُلْتُ وَ ذَلِکَ أَنَّا لَا نَجِدُ فِینَا مَنْ یَکُونُ أَخُوهُ عِنْدَهُ آثَرَ مِنْ دِرْهَمِهِ وَ دِینَارِهِ وَ نَجِدُ الدِّینَارَ وَ الدِّرْهَمَ آثَرَ عِنْدَنَا مِنْ أَخٍ قَدْ جَمَعَ بَیْنَنَا وَ بَیْنَهُ مُوَالَاهًُْ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) قَالَ کَلَّا إِنَّکُمْ مُؤْمِنُونَ وَ لَکِنْ لَا تُکْمِلُونَ إِیمَانَکُمْ حَتَّی یَخْرُجَ قَائِمُنَا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فَعِنْدَهَا یَجْمَعُ اللَّهُ أَحْلَامَکُمْ فَتَکُونُونَ مُؤْمِنِینَ کَامِلِینَ وَ لَوْ لَمْ یَکُنْ فِی الْأَرْضِ مُؤْمِنُونَ کَامِلُونَ إِذاً لَرَفَعَنَا اللَّهُ إِلَیْهِ وَ أَنْکَرْتُمُ الْأَرْضَ وَ أَنْکَرْتُمُ السَّمَاءَ بَلْ وَ الَّذِی نَفْسِی بِیَدِهِ إِنَّ فِی الْأَرْضِ فِی أَطْرَافِهَا مُؤْمِنِینَ مَا قَدْرُ الدُّنْیَا کُلِّهَا عِنْدَهُمْ تَعْدِلُ جَنَاحَ بَعُوضَهًٍْ وَ لَوْ أَنَّ الدُّنْیَا بِجَمِیعِ مَا فِیهَا وَ عَلَیْهَا ذَهَبَهًٌْ حَمْرَاءُ عَلَی عُنُقِ أَحَدِهِمْ ثُمَّ سَقَطَ عَنْ عُنُقِهِ مَا شَعَرَ بِهَا أَیُّ شَیْءٍ کَانَ عَلَی عُنُقِهِ وَ لَا أَیُّ شَیْءٍ سَقَطَ مِنْهَا لِهَوَانِهَا عَلَیْهِمْ ... وَ مَثَلُهُمْ فِی أَهْلِ الْجِنَانِ مَثَلُ الْفِرْدَوْسِ فِی الْجِنَانِ وَ هُمُ الْمَطْلُوبُونَ فِی النَّارِ الْمَحْبُورُونَ فِی الْجِنَانِ فَذَلِکَ قَوْلُ أَهْلِ النَّارِ ما لَنا لا نَری رِجالًا کُنَّا نَعُدُّهُمْ مِنَ الْأَشْرارِ فَهُمْ أَشْرَارُ الْخَلْقِ عِنْدَهُمْ فَیَرْفَعُ اللَّهُ مَنَازِلَهُمْ حَتَّی یَرَوْنَهُمْ فَیَکُونُ ذَلِکَ حَسْرَهًًْ لَهُمْ فِی النَّارِ فَیَقُولُونَ یا لَیْتَنا نُرَدُّ فَنَکُونَ مِثْلَهُمْ فَلَقَدْ کَانُوا هُمُ الْأَخْیَارَ وَ کُنَّا نَحْنُ الْأَشْرَارَ فَذَلِکَ حَسْرَهًٌْ لِأَهْلِ النَّار.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳ ص۱۳۸
📗بحارالأنوار، ج۶۴، ص۳۵۰
عید غدیر سه روز است...
پیامبر اکرم صلوات الله علیه
دستِ علی بن ابیطالب علیه السلام را بالا گرفت و فرمود؛
من کنت مولاه فهذا علی مولاه
فرمود؛
همه بیایید با علی بن ابیطالب علیه السلام
بیعت کنید.
مردم گفتن؛
جمعیت زیاده...
سه روز طول می کشه....
پیامبر فرمودند ؛
ما می نشینیم تا همه دست بدهند...
#منبر_متنی
#استاد_پناهیان
#فقط_به_عشق_علی
#فقط_حیدرامیرالمؤمنین_است
ــــــــــــــــــــ🌼🍃 ــــــــــــــــــــــ
🔴 ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت...
روز عاشورایی، مرحوم شیخ مرتضی انصاری (رحمت الله علیه) جلوی در ورودی صحن مطهر امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (ع) ایستاده بود و از دسته جات سینه زنی استقبال می کرد و در کنار او، أفندی که از طرف حکومت عثمانی حاکم عراق بود، ایستاده بود.
أفندی از شیخ انصاری پرسید ای شیخ، هم ما قبول داریم که حسین بن علی (ع) مظلوم شهید شده و یزید انسان پست و خونخواری بود و ما هم در عزای آن بزرگوار غمگین هستیم، اما پرسش من این است که این مراسم یعنی چه؟
سینه زنی، زنجیرزنی، دسته راه انداختن، گِل به سر مالیدن و ...، اینها چه هدفی را دنبال می کنند؟!
مرحوم شیخ انصاری فرمودند سِرّ مطلب این است که ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت و با این مراسم تلاش می کنیم دوباره چنین نشود.
❌ أفندی پرسید یعنی چه؟
شیخ انصاری فرمود در جریان غدیر، پیامبر (ص) در برابر صد هزار نفر، علی (ع) را با صراحت به وصایت خود برگزید و شما انکار کردید و گفتید غدیر نبوده یا اگر بوده چیز مهمی نبوده است، فقط سفارش به دوستی با علی (ع) بوده است.
اشکال از ما بود که ما عید غدیر خم را با سر و صدا و شعار، بزرگ نداشتیم و این چنین شد.
ترسیدیم که اگر عاشورا را هم بزرگ نشماریم و با شعار و تظاهر برگزار نکنیم، شما انکار کنید و بگویید اصلا حسین (ع) شهید نشد یا حسین (ع) را راهزنان میان راه کشتند و یزید (لعنت الله علیه) انسان با تقوایی است‼️
❤️ صد نکته از هزاران، آیت الله حاج شیخ علی رضائی تهرانی
🔴 دوستداران امام زمان علیهالسلام، محبوب خداوند هستند
🌕 رسول خدا صلیالله علیه و آله فرمودند:
«وقتی در شب معراج خداوند متعال امامان را به من نشان داد، عرض کردم: ای پروردگار! اینان کیانند؟ خداوند فرمودند:
🔵 «هَؤُلاَءِ اَلْأَئِمَّةُ وَ هَذَا اَلْقَائِمُ مُحَلِّلٌ حَلاَلِي وَ مُحَرِّمٌ حَرَامِي وَ يَنْتَقِمُ مِنْ أَعْدَائِي يَا مُحَمَّدُ أَحْبِبْهُ فَإِنِّي أُحِبُّهُ وَ أُحِبُّ مَنْ يُحِبُّهُ»
🟢 «اینان امامان هستند، و این یک نیز قائم عجلالله فرجه است که حلال کنندهٔ حلال من و حرام دارندهٔ حرام من است، و از دشمنان من انتقام خواهد گرفت؛ ای محمد! صلیالله علیه و آله، او را دوست بدار! که من او را دوست دارم؛ و هرکس را که او را دوست دارد نیز دوست دارم.»
🌹خدا را شکر که تو را دوست دارم امام زمانم!
📚 کمالالدين، ج ۱، ص ۲۵۲
#امام_زمان
🔴 ما مکلفیم زمینه ظهور را فراهم کنیم
🔵 ما تکلیف داریم آقا!
این طور نیست حالا که ما منتظر ظهور امام زمان- سلام الله علیه- هستیم پس دیگر بنشینیم در خانه، تسبیح به دست بگیریم و بگوییم «عَجّلْ عَلی فَرَجِهِ».
عجّل، با کار شما باید تعجیل بشود، شما باید زمینه را فراهم کنید برای آمدن او.
و فراهم کردن اینکه مسلمین را با هم جمع کنید.
📚 صحيفه امام، ج۱۸، ص ۲۷۰
🔴 تا کجا امام زمانت را دوست داری ؟
صدای کبوترها خانه را پر کرده بود.
امام نشسته بود روی تخت، داخل حیاط.
ناگهان لبخند آمد روی لبهای امام.
علّت را پرسیدند.
امام کاظم علیه السلام فرمود:
این دو کبوتر را میبینید؟
زن و شوهرند.
شوهر دارد برای زنش آواز میخواند:
❤️ «آرامشم!
❤️ عروس خانهام!
❤️ در این دنیا هیچکس را بیشتر از تو دوست ندارم،
❤️ مگر امام زمانم؛
❤️ همین آقایی که روی تخت نشسته!»
.
📚 برگرفته از بصائر الدرجات ج۱ص۳۴۲و ص۳۴۶
.
🔹 این حکایت اگرچه در مورد امام رضا علیه السلام مشهور شده، اما بررسیها نشان میدهد در اصل مربوط به امام کاظم علیه السلام است.
🌕 اینکه انسان کسانی غیر از خودش را دوست داشته باشد خیلی زیباست. اما قانون خدا این است که نباید هیچ کس را بیشتر از نماینده او یعنی امام زمان علیه السلام دوست داشته باشیم.
خیلی وقتها خدا ما را در این مورد امتحان میکند و ما را در یک دوراهی قرار میدهد. که خواستهی عزیزانمان با خواستهی امام زمانمان مخالف است تا معلوم شود آیا حاضریم اماممان را بر معشوقمان ترجیح دهیم؟!
🔵 راستی ما حاضریم عشق امام زمانمان را بر هر چیزی ترجیح دهیم ؟
#امام_زمان
🔴 ایمان، بهترین سلاح در برابر نفوذ شیاطین
⭕️ طبق آیات و روایات، شیطان بر مؤمنین غالب نمیشود. (وسوسه میکند، بخطا وا میدارد، اما غالب نمیشود) در بحث سِحر و طلسم نیز این مطلب موضوعیت دارد. افرادی که ایمانشان کامل است و در عقیده خود راسخند، مغلوب سِحر و طلسم نمیگردند؛ و برعکس؛ افرادی که متزلزلند و اهل لغو و لهو میباشند، بیش از دیگران مغلوب شیطان ملعون میشوند.
🌕 امام صادق عليه السّلام فرمودند:
هيچ كس نيست كه مرگش فرا رسد، مگر اينكه ابليس يكى از افراد خود را بر او بگمارد تا او را به كفر ورزى امر نمايد، و در دينش به شك و ترديد وادارد، تا جان دهد. پس هركس مؤمن باشد، ابلیس نمىتواند در او نفوذ كند.
عَنْ أبِي عَبْدِ اَللَّه عَلَيهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: مَا مِنْ أحَدٍ يَحْضُرُهُ اَلمَوْتُ إلاَّ وَكَّلَ بِهِ إبْلِيسُ مِنْ شَيْطَانِهِ أَنْ يَأْمُرَهُ بِالْكُفْرِ وَ يُشَكِّكَهُ فِي دِينِهِ حَتَّى تَخْرُجَ نَفْسُهُ فَمَنْ كَانَ مُؤمِناً لَمْ يَقْدِرْ عَلَيْهِ
📘الکافی، ج ٣، ص ١٢٣
✅ لذا باید استحکام ایمان و عقیدهٔ صحيح را در اولویت قرار دهیم تا از شر شیطان لعنه الله در امان باشیم.