💣 *ریشه حوادث اخیر برای روحانیون چه بود؟ در مصاحبه با قدیری ابیانه*
خشونت و حمله به روحانیون از مرحله خشونت کلامی عبور کرده و به خشونت فیزیکی رسیده است که متاسفانه در یک سال اخیر شاهد اخبار مختلفی مبنی بر حمله به روحانیون بوده ایم که مهمترین آن همین چند روز قبل در استان مازندران اتفاق افتاد.
📌 *چه باید کرد ؟!*
محمد حسن قدیری ابیانه، تحلیلگر و فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با ایران، درباره اقدامات لازم برای جلوگیری از حمله به روحانیت گفت: درباره این مساله بدون شک هرچه سریعتر باید دو مساله در دستور کار اعم از مجازاتهای عبرتآموز و همچنین اقدامات پیشگیرانه انجام شود.
وی افزود: در خصوص مجازاتهای عبرتآموز من معتقد هستم که قوه قضاییه باید نسبت به مجرمین دست از سیاست رأفت اسلامی بردارد. متاسفانه بارها دیده شده است که یک نفر جرمی را انجام داده و بعد از بررسیهای صورت گرفته، مشخص شده که آن فرد تجاوز به عنف، سرقت و... در پروندهاش داشته است.
قدیری ابیانه با تاکید روی این مسئله که _ما باید برای کسانی که دست به چنین جنایتهایی میزنند، چوبه دار برپا کنیم" تشریح کرد: امروز باید هرچه سریعتر برای آن فردی که آیتالله سلیمانی را به قتل رساند، یا برای آن دو اوباشی که جوان آمر به معروف را شهید کردند، یا آن کسانی که رئیس پلیس آگاهی سراوان را به همراه همسرش به قتل رساندند، سریع حکم اعدام صادر و بدون اطاله دادرسی این احکام را اجرا کنیم.
وی افزود: ما باید خیلی زود و با مجازاتهای قاطع اقدام کنیم تا همین مساله باعث عقبنشینی افراد از جنایتهایشان شود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره این مسئله که در زمینه پیشگیری باید چه اقداماتی انجام شود تصریح کرد: حقیقت این است که ما در کشورمان مشکلات عدیدهای داریم که مهم ترین آن مشکل معیشت در زندگی مردم است. همین مساله باعث شده است که عده ای که از قدرت تحلیل کافی برخوردار نیستند، فکر کنند که نظام و جمهوری اسلامی مقصر است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه فشار روی عده ای از مردم باعث شده است که مقابل نظام بایستند و دست به کارهای احمقانه بزنند تصریح کرد: وقتی بدبینی از سوی مردم به وجود میآید، اول از همه دامن روحانیت را میگیرد چراکه روحانیت ریشه در نظام دارد و تصور آن دسته از مردم این است که حتما آنها مقصر هستند.
وی افزود: برای مثال در کشور ما از نظر برخی از اهل سنت، شیعیان حق آنها را میخورند، از نظر قومیتهای مختلف، فارسها حقشان را میخورند، از نظر شهرستانیها، تهرانیها مقصرند و از نظر برخی از تهرانیها هم آخوندها میخورند و... بنابراین وقتی از پیشگیری میگوییم دقیقا روشن کردن مسائل مختلف برای مردم است و جهاد تبیین که حضرت آقا فرمودند نیز دقیقا همین است.
این تحلیلگر سیاسی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که ما داریم تصور مردم از ثروت و درآمد جمهوری اسلامی است. به عبارتی تصور مردم از درآمد های نفتی، ده ها و گاهی صدها و هزاران برابر بیشتر از درآمد واقعی کشور ما است و به نوعی میتوان گفت که توهمی بیش نیست.
قدیری ابیانه با بیان اینکه اگر امروز پیشبینیهای صورت گرفته درباره صادرات نفت محقق شود، به ازای هر ایرانی نصف بشکه درآمد خواهیم داشت افزود: گاهی مردم، ایران را با همسایههای عربی مقایسه میکنند درحالی که جمعیت این کشورها و میزان صادرات آنها اصلا قابل مقایسه با ایران نیست. قطر 400 هزار نفر، امارات یک میلیون 400 هزار نفر و ایران 85 میلیون جمعیت دارد. صادرات یک سال یک تبعه قطر مساکی دو قرن صادرات نفت یک ایرانی است. حالا شما این جمعیت ها را با کشور خودمان مقایسه کنید.
وی افزود: آیا رسانه های ما برای مردم این موضوعات را مشخص کرده اند؟ یا مردم درباره درآمد دولت قیمتهای نجومی در نظر میگیرند در صورتی که مجموع درآمد دولت سال گذشته (بودجه عمومی) به ازای هر نفر حدود یک میلیون و 200 هزار تومان در ماه بوده است که به عبارتی این موضوع حاکی از کسری بودجه زیاد دولت است فلذا تصور مردم غیر واقعی بوده که همین مسئله باعث می شود تا همه مشکلات را گردن مدیریت و نظام بیاندازند.
📌 *مسیر اشتباه مادر کیان پیرفلک*
قدیری ابیانه با بیان اینکه اخیرا همه مطالبهگر و ناراضی هستند تشریح کرد: دولت های معاند نیز که خود موثر در این شرایط کشور هستند، در حال خط دهی به رسانه های معاند برای تشویش اذهان عمومی هستند. برای مثال یکی از متونی که من اخیرا دیدم از مادر کیان پیرفلک است که چرا کارگران به استقبال آقای رییسی رفتهاند؟ و گفته مردم این چهرهها و کسانی که در این مراسم حضور داشتند را از یاد نخواهند برد و این افراد باید عواقب کارهایشان را به جان بخرند.
قدیری ابیانه درباره نقش شورای رقابت در شکل گیری مافیا نیز گفت: امروز فشار زیادی روی شورای رقابت می آورند تا فاصله قیمتی میان کارخانه و بازار آزاد حفظ شود. زیرا، هرچقدر قیمت خودرو در درب کارخانه پائین تر از قیمت بازار آزاد باشد، حاشیه سود بیشتری برای مافیا وجود خواهد داشت. اجازه دهید در اینجا به یک تجربه شخصی هم اشاره کنم. من حدود سی سال است که درباره واقعی سازی قیمت ها مصاحبه می کنم، مقاله می نویسم و سخنرانی می کنم. از جمله واقعی سازی قیمت سوخت در کشور. یکی از روزنامه ها مقاله ای از بنده منتشر کرده بود در زمینه ضرورت واقعی سازی قیمت سوخت در کشور. از سوی یکی از صنایع خودروسازی با آن روزنامه تماس گرفتند و گفتند که اگر مطلب مشابه دیگری منتشر کند، رپورتاژ آگهی کارخانه مزبور دیگر به آن روزنامه داده نخواهد شد و طبیعتاً اگر چنین اتفاقی بیفتد، یکی از منابع مالی آن روزنامه قطع خواهد شد. این در حالی بود که آن روزنامه موافق نظرات من بود. ولی به خاطر فشار اقتصادی و اعمال نفوذ، دیگر حاضر به انتشار مقالات بنده در این خصوص نبود. یکی از مواردی که بسیار معطل مانده عدم اهتمام وزارتخانههای نفت، صنایع، اقتصاد و فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه های ذیربط به بررسی نحوه توزیع آگهی های تبلیغاتی این دستگاه ها در رسانه های کشور است.
قدیری ابیانه با اشاره به تأمین پنهان منابع مالی رسانه های معاند و معارض داخلی از طریق دستگاه های دولتی تصریح کرد: امروز بسیاری از مجلات، نشریات و رسانه های معارض که بر علیه جمهوری اسلامی در داخل در حال تبلیغ هستند، زیر چتر حمایتی وزارتخانه ها و دستگاه های دولتی، کارخانجات، پتروشیمی ها، بانکها و ... هستند. بخشی از نشریات و رسانه هایی که در زمینه ترویج بی بند و باری و فتنه نقشآفرینی کرده و میکنند، بیشترین بودجه ها را تحت عنوان آگهی از زیر مجموعههای دستگاه های دولتی دریافت می کنند. این موضوع باید مورد رسیدگی قرار بگیرد و منابع مالی آنها باید قطع شود.
این در حالی است که قیمت نفت خام در بازارهای جهانی بشکه ای 80 دلار است!ً فرآورده های نفتی نیز بیش از بشکه ای 100 دلار قیمت دارند! در اینجا یک رانت پنهان سالانه 100 میلیارد دلاری شکل گرفته است! یعنی 4 برابر درآمد نفتی ایران و 5.5 برابر پولی که چین قرار است سالانه در ایران سرمایه گذاری کند!
این تحلیلگر مسائل اقتصادی در پایان به یکی از ترفندهای برخی مافیای خودروسازی اشاره کرد و افزود: من شنیده ام که برخی خودروها را به نام خودروی ناقص و بهانه نبود قطعه مورد نیاز به خاطر تحریم با بهانههای دیگر از چرخه توزیع رسمی خارج و به نحوی در بازار آزاد می فروشند. آیا واقعاً این بهانه صحت دارد یا پای سود مافیا درمیان است؟ یادم هست زمانی قیمت مقاطع فولادی در کارخانه با بازار آزاد تفاوت زیادی داشت. دولت برای کنترل دلالی راهکارهایی را اتخاذ کرد که همگی شکست خورد. از جمله ممنوع کردن صادرات فولاد! ولی صادرات آهن غراضه آزاد بود. کشورهایی مثل پاکستان، هند و چین همین آهن غراضه ها را از سراسر جهان می خرند و ذوب می کردند و محصولات سالم تولید می کردند. برخی برای دور زدن دولت، آهن سالم را غراضه کرده و صادر می کردند. چون سود صادرات آهن قراضه بیش از فروش آهنآلات سالم در داخل به قیمت کارخانه بود. آیا این خودروهای ناقص هم حکم همان آهن غراضه را دارد؟ یک نکته هم در رابطه با استیضاح وزیر صمت این است که حق مجلس است که وزرا را استیضاح کرده رای عدم اعتماد بدهد. دلیل اصلی آن هم گرانی خوذو بود. ولی مگر غیراز این است کاهش ارزش پول ملی موجب افزایش همه قیمتها شده است؟! باید دید که چقدر از افزایش قیمت خودروها ناشی از سیاستهای وزارت صمت است؟ چه مقدار سایر دستگاهها و چه مقدار خود مردم مقصرند؟! وگرنه عوض کردن مسئول دردی را دوا نمیکند.
قدیری ابیانه با اشاره به بالا بودن سود قاچاق سوخت افزود: وقتی ما سوخت را به قیمتی غیرواقعی در بازار عرضه می کنیم به نحوی که هزینه حمل و نقل آن نیز دریافت نمیشود، طبیعتاً قاچاق سوخت سودآور می شود و مافیای قاچاق شکل میگیرد. این طور هم نیست که مقصد قاچاق این سوخت فقط کشورهای ضعیف و فقیری همچون افغانستان باشد بلکه سوخت ایران به عربستان، امارات متحده عربی و حتی قطر و کویت هم قاچاق می شود. طبق گزارش های منتشر شده، امارات از محل فروش سوخت قاچاق ایران در دریا به کشتی ها، مبلغی بالغ بر 2 میلیارد دلار در سال گذشته سود کرده است! بنابراین، مافیای قدرتمندی حول قاچاق سوخت شکل گرفته است و جمعیت بسیار زیادی به قاچاق سوخت مشغول اند. این قاچاق حتی با شتر و موتور هم انجام می شود. از طرف دیگر، مافیای اسراف هم در کشور شکل گرفته است. به خاطر پائین بودن قیمت سوخت در ایران، ما به یکی از مسرفترین ملت های جهان در حوزه انرژی تبدیل شده ایم.
وی افزود: در همین صنایع خودروسازی تقریباً هرکسی که در این صنایع صاحب قدرت و نفوذ می شود، خودش تبدیل به یک مافیای استخدام می شود. یعنی این فرد هر تعداد از آشنایان، اعضای خانواده و همشهری و هم حزبی را که بخواهد به خودروساز تحمیل میکند تا استخدام شوند هرچند نیازی به استخدام آنها در این صنایع هم وجود نداشته باشد! ما امروز در صنایع خودروسازی دچار تورم گسترده نیروی انسانی شده ایم! گفته می شود که نیمی از کارکنان صنایع خودروسازی اضافه بر نیاز این صنایع هستند و مازاد محسوب میشوند. حقوق این افراد از جیب خریداران محصولات این خودروسازان پرداخت می شود. آیا شورای رقابت این موضوع را بررسی کرده است که در تعیین قیمت تمام شده خودروها، حقوق این افراد مازاد چه درصدی از قیمت تمام شده را تشکیل میدهد؟ من اطلاع دارم که با وجود این حجم از نیروی مازاد باز استخدام های خارج از روال در صنایع خودروسازی در جریان است.
سفیر اسبق ایران در مکزیک تأکید کرد: به هر حال، مافیای خودرو وجود دارد هم در حوزه تولید و عرضه، هم در حوزه استخدام! اگر قرار باشد که در صنایع فولاد هم قیمت را تحمیل کنیم و تفاوتی معنادار بین قیمت کارخانه و بازار آزاد وجود داشته باشد، زمینه برای شکل گیری مافیا مهیا خواهد شد که شده است. یک سؤال: چرا حقوق مدیران و اعضای هیئت مدیره در کارخانجاتی مثل ایران خودرو و سایپا شفاف نیست و روی اینترنت بارگزاری نمی شود؟ همین موضوع را هم درباره اعضای دولت و نمایندگان مردم باید مطرح کنیم. عدم شفافیت زمینه فساد و شکل گیری مافیا را فراهم می کند. تعویض وزیری که تسلیم مافیا نمی شود از طریق اعمال نفوذ، و فشار رسانه ها کاری ندارد. چنان بر علیه وزیر تبلیغات میکنند که او اعتماد و اعتبار خودش را از دست می دهد.
پشت پرده مافیای خودرو در ایران فاش شد
📆 دوشنبه، 11 اردیبهشت 1404
پشت پرده مافیای خودرو در ایران فاش شد
ساعدنیوز: سید رضا فاطمی امین وزیر اسبق وزارت صمت در جلسه استیضاح خود به وجود یک مافیای قدرتمند در صنعت خودروسازی اعتراف کرد. در گفتگو با محمد حسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل اقتصادی به پشت پرده این مافیا پرداخته ایم.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز، دکتر محمد حسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل ایران در گفتگو با خبرنگار ساعدنیوز و در واکنش به حواشی استیضاح وزیر صمت و مسائل مطرح شده درباره مافیای قدرتمند خودرو در ایران گفت: هرجا امکان سؤاستفاده مالی وجود داشته باشد، آنجا مافیا شکل گرفته و رشد می کند و سعی می کند تا موانع سؤاستفاده خود را به هر نحوی برطرف نماید یا از سر راه بردارد. زمینه های متفاوتی برای رشد مافیا وجود دارد. وقتی سود مافیا کلان باشد، این مافیا حاضر است دست به هرجنایتی بزند. مثلاً کسانی که از واردات کالاهایی سود می برند، وقتی قرار باشد آن کالا در ایران تولید شود، تلاش می کنند تا به هر نحوی شده، این کالا در ایران تولید نشود یا حتی شرکت های فعال در حوزه تولید کالای مورد نظر ورشکسته شوند! در این مسیر، واردکننده ها با تولیدکننده و صادرکننده خارجی این کالاها همدست هستند.
قدیری ابیانه با اشاره به این که هرجا یارانه ای برای تولید کالایی اختصاص داده شود، فاصله قیمت کالای یارانه ای و بازار زیاد شده و مافیا شکل می گیرد، افزود: مافیا تلاش می کند با دور زدن سیستم صحیح توزیع و حتی با به فساد کشیدن ناظرین دولتی، کار خودش را پیش ببرد. مثلاً در همین قضیه خودرو نرخی را به عنوان نرخ خودرو که کارخانه باید عرضه کند مشخص می کنند که با نرخ آزاد متفاوت است و گاهی این تفاوت برای هر خودرو به چند صد میلیون می رسد. این مبلغ مابه التفاوت در کلیه تولیدات خودرویی کشور سر به فلک می کشد. لذا یک مافیای قدرتمند در صنایع خودرویی شکل گرفته است. حتی دولت به صنایع خودروسازی تحمیل می کند که خودروها را با قرعه کشی در اختیار متقاضیان قرار دهد. مافیا راه هایی را پیدا می کند تا در برنامه کامپیوتری قرعه کشی هم دستکاری کند! زیرا صحبت از چند صد میلیون تومان پول مابه التفاوت برای هر خودرو در میان است. تازه اگر اعمال نفوذ هم نشود، به خاطر تفاوت بالای قیمت کارخانه با قیمت بازار آزاد، خیلی از مردم به دلالی روی می آورند، کما این که این اتفاق بارها رخ داده است. یعنی افراد خودرو را نه برای استفاده بلکه برای پارک در پارکینگ و فروش آن در بازار آزاد به قیمتی بالاتر خریداری می کنند.
این تحلیلگر مسائل اقتصادی تصریح کرد: اعضای این مافیا تمام کسانی هستند که به قصد دلالی متقاضی خرید ماشین می باشند. اینها برمی گردد به یک اشتباه در فهم مسائل اقتصادی و عدالت. تازه ماشین هایی که بجای اینکه به مصرف کننده واقعی برسد در پارکینگ ها خاک می خورد، باعث می شود که متقاضی واقعی مجبور به مراجعه به این دلال ها شود و مبلغ بیشتری را برای کالای مورد نیازش بپردازد! چون بازار دچار کمبود عرضه شده است. مدتی فروش خودرو را در بورس انجام دادند. مثلاً قیمت کارخانه یک خودرو 200 میلیون تومان بود، در بازار آزاد همان خودرو به قیمت 450 میلیون تومان خرید و فروش می شد و در بورس این خودرو به قیمت 400 میلیون کشف قیمت و فروخته می شد. اینجا قیمت خودرو 200 میلیون بالاتر از قیمت کارخانه و 50 میلیون کمتر از بازار آزاد بود. از یک طرف مشتری و مصرف کننده واقعی 50 میلیون تومان کمتر از بازار آزاد پرداخت می کرد و از طرف دیگر، کارخانه سود می برد. و پول به جیب دلال واریز نمی شد. اما آنقدر از طریق رسانه ها فشار آوردند تا دوباره سیستم قرعه کشی برقرار شود! این در حالی است که ما مشاهده می کنیم در کشورهای دیگر، خودروساز است که قیمت خودرو را تعیین می کند و هیچ کس هم برای سود و دلالی خودرو نمی خرد. طبیعتاً در همه جای دنیا، کارخانه در تلاش است تا بیشترین سود را به دست آورد، بنابراین، خودروساز علاوه بر محاسبه هزینه تولید، درباره امکان فروش محصولش در یک بازار رقابتی فکر می کند.
سفیر اسبق ایران در استرالیا در ادامه گفت: من معتقدم تا زمانی که قرعه کشی و اجبار کارخانه به فروش خودرو به قیمت تمام شده وجود دارد. سودهای کلان ناشی از مابه التفاوت قیمت بازار آزاد و قیمت کارخانه محل تغذیه مافیا خواهد بود. مافیا برای تدوام این مسیرغلط، حاضر است به هر جنایتی دست بزند و هر سؤاستفاده ای را از موقعیت صورت دهد. حتی وقتی صحت از واردات ماشین خارجی برای جلوگیری از سود مافیای داخلی مطرح شد، باز پای همین مافیای خودرو داخلی برای واردات خودروی خارجی به میان کشیده میشود! ما در ایران نفت سفید را بشکه ای نیم دلار، گازوئیل را بشکه ای دو دلار و بنزین را بشکه ای 5 الی 10 دلار می فروشیم.
💣 *ریشه حوادث اخیر برای روحانیون چه بود؟ در مصاحبه با قدیری ابیانه*
خشونت و حمله به روحانیون از مرحله خشونت کلامی عبور کرده و به خشونت فیزیکی رسیده است که متاسفانه در یک سال اخیر شاهد اخبار مختلفی مبنی بر حمله به روحانیون بوده ایم که مهمترین آن همین چند روز قبل در استان مازندران اتفاق افتاد.
📌 *چه باید کرد ؟!*
محمد حسن قدیری ابیانه، تحلیلگر و فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با ایران، درباره اقدامات لازم برای جلوگیری از حمله به روحانیت گفت: درباره این مساله بدون شک هرچه سریعتر باید دو مساله در دستور کار اعم از مجازاتهای عبرتآموز و همچنین اقدامات پیشگیرانه انجام شود.
وی افزود: در خصوص مجازاتهای عبرتآموز من معتقد هستم که قوه قضاییه باید نسبت به مجرمین دست از سیاست رأفت اسلامی بردارد. متاسفانه بارها دیده شده است که یک نفر جرمی را انجام داده و بعد از بررسیهای صورت گرفته، مشخص شده که آن فرد تجاوز به عنف، سرقت و... در پروندهاش داشته است.
قدیری ابیانه با تاکید روی این مسئله که _ما باید برای کسانی که دست به چنین جنایتهایی میزنند، چوبه دار برپا کنیم" تشریح کرد: امروز باید هرچه سریعتر برای آن فردی که آیتالله سلیمانی را به قتل رساند، یا برای آن دو اوباشی که جوان آمر به معروف را شهید کردند، یا آن کسانی که رئیس پلیس آگاهی سراوان را به همراه همسرش به قتل رساندند، سریع حکم اعدام صادر و بدون اطاله دادرسی این احکام را اجرا کنیم.
وی افزود: ما باید خیلی زود و با مجازاتهای قاطع اقدام کنیم تا همین مساله باعث عقبنشینی افراد از جنایتهایشان شود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره این مسئله که در زمینه پیشگیری باید چه اقداماتی انجام شود تصریح کرد: حقیقت این است که ما در کشورمان مشکلات عدیدهای داریم که مهم ترین آن مشکل معیشت در زندگی مردم است. همین مساله باعث شده است که عده ای که از قدرت تحلیل کافی برخوردار نیستند، فکر کنند که نظام و جمهوری اسلامی مقصر است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه فشار روی عده ای از مردم باعث شده است که مقابل نظام بایستند و دست به کارهای احمقانه بزنند تصریح کرد: وقتی بدبینی از سوی مردم به وجود میآید، اول از همه دامن روحانیت را میگیرد چراکه روحانیت ریشه در نظام دارد و تصور آن دسته از مردم این است که حتما آنها مقصر هستند.
وی افزود: برای مثال در کشور ما از نظر اهل سنت، شیعیان حق آنها را میخورند، از نظر قومیتهای مختلف، فارسها حقشان را میخورند، از نظر شهرستانیها، تهرانیها مقصرند و از نظر برخی از تهرانیها هم آخوندها میخورند و... بنابراین وقتی از پیشگیری میگوییم دقیقا روشن کردن مسائل مختلف برای مردم است و جهاد تبیین که حضرت آقا فرمودند نیز دقیقا همین است.
این تحلیلگر سیاسی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که ما داریم تصور مردم از ثروت و درآمد جمهوری اسلامی است. به عبارتی تصور مردم از درآمد های نفتی، ده ها و گاهی صدها و هزاران برابر بیشتر از درآمد واقعی کشور ما است و به نوعی میتوان گفت که توهمی بیش نیست.
قدیری ابیانه با بیان اینکه اگر امروز پیشبینیهای صورت گرفته درباره صادرات نفت محقق شود، به ازای هر ایرانی نصف بشکه درآمد خواهیم داشت افزود: گاهی مردم، ایران را با همسایههای عربی مقایسه میکنند درحالی که جمعیت این کشورها و میزان صادرات آنها اصلا قابل مقایسه با ایران نیست. قطر 400 هزار نفر، امارات یک میلیون 400 هزار نفر و ایران 85 میلیون جمعیت دارد. صادرات یک سال یک تبعه قطر مساکی دو قرن صادرات نفت یک ایرانی است. حالا شما این جمعیت ها را با کشور خودمان مقایسه کنید.
وی افزود: آیا رسانه های ما برای مردم این موضوعات را مشخص کرده اند؟ یا مردم درباره درآمد دولت قیمتهای نجومی در نظر میگیرند در صورتی که مجموع درآمد دولت سال گذشته (بودجه عمومی) به ازای هر نفر حدود یک میلیون و 200 هزار تومان در ماه بوده است که به عبارتی این موضوع حاکی از کسری بودجه زیاد دولت است فلذا تصور مردم غیر واقعی بوده که همین مسئله باعث می شود تا همه مشکلات را گردن مدیریت و نظام بیاندازند.
📌 *مسیر اشتباه مادر کیان پیرفلک*
قدیری ابیانه با بیان اینکه اخیرا همه مطالبهگر و ناراضی هستند تشریح کرد: دولت های معاند نیز که خود موثر در این شرایط کشور هستند، در حال خط دهی به رسانه های معاند برای تشویش اذهان عمومی هستند. برای مثال یکی از متونی که من اخیرا دیدم از مادر کیان پیرفلک است که چرا کارگران به استقبال آقای رییسی رفتهاند؟ و گفته مردم این چهرهها و کسانی که در این مراسم حضور داشتند را از یاد نخواهند برد و این افراد باید عواقب کارهایشان را به جان بخرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشبینی قدیری ابیانه (۹ مهر ۱۳۸۸):
📽 *با همان منطقی که روابط همجنسگرایانه را به عنوان یک رابطه بین دو فرد بالغ توجیه می کنند میتوان رابطه بین محارم را نیز توجیه کرد. این دو مرد میتوانند پدر و پسر باشند. یا میتوانند بین پدر و دخترش باشد. یا بین دو برادر و اینگونه در ادامه در آینده اجلاسیههایی برگزار خواهد شد با عنوان *"روابط بدون تبعیض"!* حتی روابط بین محارم. به نظر ما هیچیک از ادیان توحیدی آن را اجازه نمی دهند.
🌎اجلاس بینالمللی فمینیستها * زنان و تبعیض* در مکزیک
سفیر وقت: دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
👈 فرانسه مجوز روابط بین محارم را قانوناً تصویب کرد.
📽 فیلم کامل سخنرانی به اسپانیایی با زیرنویس فارسی:
http://bayanbox.ir/view/mp4/535963232005032030
✍️ ترجمه کامل سخنرانی
http://ghadiri.ir/post/4864
📺⏰ ۱۱ دقیقه
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 1.mp3
10.55M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 1⃣
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 2.mp3
15.43M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 2⃣
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 4.mp3
19.4M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 4⃣
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 5.mp3
9.16M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 5⃣
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 6.mp3
5.37M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 6⃣
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 7.mp3
18.76M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 7⃣
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
من ادواردو نیستم 8.mp3
12.98M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 8⃣
@audio_ketab
📺 *قدیری ابیانه:*
📌 روش تبلیغات منافقین
https://www.aparat.com/v/M5GKV
📌 مادر احمق شهید کیان پیرفلک در لیست ترور منافقین
https://www.aparat.com/v/oVW1I
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺🛠 *سن بازنشستگی در آلمان ۶۷ سال است.*
این ایرانی از این قانون بد می گوید ولی اقدام آلمان منطقی است.
در جهان با افزایش امید به زندگی سن بازنشستگی هم افزایش یافته است.
دولت فرانسه هم در سه ماه اول سال میلادی ۵۴ میلیارد یورو کسری بودجه داشته است و این واقعیت، دولت فرانسه را وادار کرده است سن بازنشستگی را از ۶۲ سال به ۶۴ سال برساند و این علیرغم اعتراضات گسترده در مخالفت با افزایش سن بازنشستگی است.
لازم به ذکر است که کسری بودجه سه ماهه فرانسه دوبرابر درآمد سالانه نفتی ایران است.
در جهان به طور متوسط در قبال هر ۷ شاغل یک بازنشسته وجود دارد.
اما در ایران علیرغم افزایش امید به زندگی از ۵۲ سال قبل از انقلاب به ۷۶ سال بعد از انقلاب رسیده است ولی سن بازنشستگی از ۳۰ سال قبل از انقلاب نه تنها افزایش نیافته بلکه در مواردی حتی به ۲۵ سال کاهش هم یافته است. در نتیجه تعداد بازنشستهها از تعداد شاغلین هم بیشتر شده است.
در دستگاههای حکومتی ایران ۴ میلیون نفر شاغل و ۴و نیم میلیون بازنشسته هستند که حقوق آنها عمده بودجه دولت را میبلعد.
این وضع قطعا نمیتواند ادامه یابد.
در ایران نیز باید سن بازنشستگی حداقل به ۶۵ سال برسد.
اگر کسانی توانایی کار کردن را از دست دهند باید از طرق دیگری به آنها کمک شود.
اگر کسی به مدت ۳۰ سال ۱۷ درصد از حقوقش را بابت بازنشستگی کسر کرده باشند اکنون میخواهد ۲۷ سال به طور متوسط حقوق کامل بگیرد.
نتیجه آنکه تمام صندوقهای بازنشستگی ورشکسته هستند و اگر دولت سالانه صدها هزار میلیارد تومان به این صندوقها کمک نکند نمیتوانند حقوق بازنشستگان را پرداخت نمایند.
✍️ * قدیری ابیانه*
📺
📺📌 چند فیلم و صوت از *قدیری ابیانه:*
📌📺 در مورد افزایش قیمت خودرو و استیضاح وزیر صمت
https://aparat.com/v/V2AND
📌📺 روش تبلیغات منافقین در خارج
https://www.aparat.com/v/M5GKV
📌📺 مادر احمق شهید کیان پیرفلک در لیست ترور منافقین
https://www.aparat.com/v/oVW1I
📺📌 فیلم سخنرانی قدیری ابیانه در دانشگاه الزهرا به مناسبت روز معلم در جمع اساتید این دانشگاه
🕰۲۱ دقیقه
https://aparat.com/v/JIVCc
📣📌 صوت این سخنرانی:
https://eitaa.com/ghadiri1404/5636
📣📌 صوت سخنرانی قدیری ابیانه در جمع اساتید دانشگاه شریعتی در مورد روش تبلیغ حجاب در دانشگاهها
🕰 ۶۲ دقیقه
https://eitaa.com/ghadiri1404/5639
📲 به سایت و کانالهای محمد حسن قدیری ابیانه در ایتا, بله, سروش و تلگرام دعوت میشوید.
www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
اینستاگرام
http://instagram.com/ghadiriabyaneh
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
↩️ لطفا برای دیگران هم ارسال فرمایید.
📌📣📺
قدیری ابیانه:📺💉 *مستند یا سم مهلک در سیما؟*
فیلم مستند *بیگاری مدرن* تولید بخش مستند سوره به نویسندگی علی نیکجو که ظاهرا در شبکههای مختلف سیما هم پخش شده است، فیلمی است که با نگاه منحط ضدفرهنگی به مقوله کار تهیه شده است.
این مستند ۳۴ دقیقهای به ظاهر علیه فرهنگ غرب تهیه شده است ولی نتیجه آن علیه فرهنگ کار در کشورمان است و کار کردن و خوب کار کردن را بیگاری تلقی میکند.
فکری به حال اصلاح فرهنگ تولیدکنندگان این مستند و موارد مشابه باید کرد.
این نگاه سم مهلک و از موانع پیشرفت کشور است.
امام علی (ع) میفرمایند "بهترین تفریح کار است".
اما تولیدکنندگان این به اصطلاح مستند کار را بیگاری و کمکاری را یک حق میدانند.
📺 https://telewebion.com/episode/0x29b69d6
✍️ دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
www.ghadiri.ir
@Ghadiri1404
↩️ لطفا فوروارد فرمایید.
📺
قدیری ابیانه:💸 *با دستمال کثیف بانک مرکزی نمیتوان عملکرد صحیح بانکها را انتظار داشت!*
💸 برخی مدیران که پول بیتالمال در اختیارشان است دستاندازی به آن را حق خود میدانند:
طبق گفته دکتر غلامی، در فصل آخر سال 1401، بانک مرکزی به هر کارمندش حداقل 1.3 میلیارد تومان وام قرضالحسنه با مدت بازگشت بیش از 30 سال پرداخت کرده است.
قرض الحسنه با بازگشت ۳۰ساله؟
یعنی ماهی ۳ میلیون
یک میلیاردتومان سی سال دیگه پول توجیبی بچههاهم نمیشه، تا اون موقع قسط میدن؟ اونم چقدر؟ ماهی ۳ تومن. اصلا زندهان تا اون موقع؟!
💸 بانکها وامهایی که به کارکنان خود دادهاند را برای اطلاع افکار عمومی منتشر کنند.
⚖️ اگر اطلاعات فوق صحت داشته باشد مدیران بانک مرکزی باید عزل و محاکمه شوند.
✅ لطفا به اشتراک بگذارید
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💸
▪️عکس جدید مجله وال استریت ژورنال
نشریه وال استریت ژورنال با الهام گرفتن از تصویر پیاده شدن امام خمینی از هواپیما میگوید انقلاب جدیدی در دنیا در حال شکلگیری است و برخلاف آنچه که دیگران فکر میکنند که چین یا روسیه رهبر انقلاب هستند واقعیت آن است که رهبری این حرکت در اختیار ایران است🇮🇷🔥
*والعاقبه للمتقین*
هدایت شده از h s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👺 رســـــانه و فــــــریب
▪️هرچه را که دیدیم سریع باور ومنتشر نکنیم. کمی تأمل تحقیق و بررسی کنیم.
❌سواد رسانه را بالا ببریم..
#سواد_رسانه
➖➖➖➖
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به #پایگاه_خبری_مرصاد بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2273706174C41237230d4
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستندی درباره ادواردو آنیلی و نحوه ساخت آن به روایت دکتر قدیری ابیانه
#روایت
@amniatemeli
هدایت شده از تخریب چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صدها کشیش مسیحی دسته جمعی در یک کلیسا مسلمان شدند و شهادتین را به عربی و انگلیسی قرائت کردند.
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
42.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 *درباره رشوه در ادارات* - نظر دکتر قدیری ابیانه
1️⃣ بخش اول https://www.namasha.com/v/baPn5gUt
2️⃣ بخش دوم
https://www.namasha.com/embed/netyAaco?autoplay=true
⚽️ *پاس گل جبرائیلی به حجاریان و مافیا و قاچاقچیان*
طرز تفکر اقتصادی جناب آقای جبرائیلی زمینه رشد مافیا، قاچاق و قاچاقچی و ثروتمندان و به ضرر محرومان است.
تفکر او خطرناکتر از افکار لیبرالیستی است. نگاه او عمیقا به نفع ثروتمندترین افراد و موجب تقویت مافیا میگردد.
او خواستار تداوم پرداخت ارز با نرخ ۴۲۰۰ تومانی به امثال فرزند حجاریان تئوریسین اصلاحطلبان است که با این ارزها اقدام به واردات کالاهای اساسی میکرده است.
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
Ghadiri.ir
ghadiri.ir/post/7195