🔴 بازیابی فتنه
رسانههای انگلیسی رویترز (منتشر کننده) و بیبیسی (ضریب دهنده) در چهلم کشتهشدگان و فضای بکر بیخبری جامعه ایرانی دست به کار شدند تا با ادعای ۱۵۰۰ کشته و دروغ دستور رهبری به «مقابله به هر نحو» آنهم به نقل از منابع نامعلوم وزارت کشور، فتنه دولت ساخته را به سوی رهبری بازیابی کنند.
@GhadiriNetwork
🔵 مباهات
کشتهشدگان آبان منطقا سه دستهاند:
۱. نیروهای امنیتی که به دست اوباش شهید شدند.
۲. معترضانی که با هدف کشتهسازی از سوی اوباش به قتل رسیدند.
۳. اوباشی که از جانب نیروهای امنیتی به درک واصل شدند.
فارغ از آنکه عامل کل حادثه تصمیم روحانی است، حذف دسته سوم مایه مباهات است، نه شرمندگی.
@GhadiriNetwork
🔵 خبرشویی
کارکرد پولشویی را میدانیم؛ انتقال پولهای کثیف به مقصدی قانونی.
اینکه پول کثیفی نزد بانکی معتبر سپرده شود، نافی منشاء کثیف آن نیست.
قاعده #خبرشویی نیز همین است؛ انعکاس ادعای دروغ از زبان ثالث توسط رسانهای معتبر.
استناد ادعایی رویترز افرادی در وزارت کشور دولت راستگویان است. تمام!
۹۸/۱۰/۳
@GhadiriNetwork
🔮 جادوی رسانه
جادوی رسانه یعنی اینکه
روحانی مشکل میآفریند و همه را به جان هم میاندازد؛
فرماندار دولت صریحا میگوید ناجا فرمان آتش نداشت و من دستور شلیک دادم؛
اما آرام آرام جای شهید و شیاد عوض شده و به مدد پروپاگاندای رسانههای نیابتی انگلیسی، آمریکایی و سعودی، اتهامات متوجه رهبری میشود.
@GhadiriNetwork
این مقاله مهم و خواندنی محمد جواد ظریف در مورد دروغهای رویترز را از دست ندهید:
اگر مسئله مربوط به ایران باشد؛ باید منتظر یک خبر اختصاصی از رویترز باشیم که با منابع ناشناسی که هرگز معرفیشان نمیکند از جلسات نامعلومی که تاریخ و مکانش مبهم است سخن بگوید که تصمیمات بسیار مهمی در آن گرفته میشود و فقط رویترز است که میداند چه شده است و منابع آگاه و ناشناسش. رویترز دیروز خبری منتشر میکند و از این سخن میگوید که جلسهای در مکانی نامعلوم در مقر رهبر ایران برگزار شده است و رهبر با تشر دستور داده است که هر کاری میتوانید انجام دهید تا اعتراضات را تمام کنید. رویترز در همین گزارش از کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در جریان آبان ماه امسال خبر میدهد. خبر رویترز بلافاصله توسط رسانههای فارسی زبان خارجی در وسیعترین شکل ممکن پوشش داده میشود و بیبیسی روی آن رژه میرود. انگار جا مانده است.
چرا رویترز اینچنین شتابزده و بدون لحاظ کردن کوچکترین اصول حرفهای روزنامهنگاری بینالمللی ضدایران خبر و گزارش منتشر میکند؟ رویترز قماری نمیکند. این گزارشها و اخبار برای ایرانیانی که در این سرزمین زندگی میکنند یک قمار بزرگ است. اما برای مخاطب خارجی کاملا قابلباور است. چرا اینگونه شده است؟ چرا دروغهایی به این وحشتناکی درباره ایران منتشر میکند و مخاطب خارجی تعجب نمیکند؟
مخاطب غربی عادت کرده است به تنها پذیرش «دیگری»هایی که «به باورهایی که آنها فکر میکنند ایمان دارد؛ ایمان دارد». باورهایی که سرانجام با قدرت شگفتانگیز رسانههای جمعی، خود مخاطب هم خواهد پذیرفت. سناریوی رویترز در معنایی بزرگتر از اختلال امنیتی در جامعه امروز ایران قابل تفسیر است. باورهایی درباره ایران که دیگر رسانههای بدنامی مثل فاکسنیوز یا بیبیسی آنها را طرح نکردهاند. رویترز گفته است و رویترز در پارادایم رسانهای دیگری، حرکت میکند. پارادایمی که به مدد اعتبار دست نیافتی رویترز، بیش از آنکه به نهادن تاثیراتی مقطعی و سریع در جامعه آشفته این روزهای ایران منجر شود در حال ساخت باورهایی است که مخاطب خارجی را برای هر گونه تصمیم دلهرهآوری درباره ایران آماده میکند و به همین ترتیب به تدریج مخاطب ایرانی را نیز به قبول باورهایی درباره خود وادار خواهد کرد. این یکی از هوشمندانهترین اتفاقات رسانهای در مواجهه با ایران است.
این رویترز است؛ اما تصور میشد که شرطی در این میان وجود دارد. به شرط اینکه خواستههای سیاسی، از حد نگهدارنده رویترز فراتر نرود. اما حالا دیگر آن حدنگهدارنده هم وجود ندارد. رویترز چه کار میکند؟
یک ماه از وقایع انتهایی آبان ۹۸ میگذرد و منابع امنیتی و اطلاعاتی ایران درباره میزان کشته شدگان این حوادث و همچنین دیگر جزئیات مربوط به این واقعه بسیار مهم سکوت کردهاند. در مطالعات رسانهای ما با اصلی به نام ضربه اول روبرو هستیم. هر رسانهای اولین پیام را درباره موضوع موردنظر ارسال کند برنده است و پیامش تا اندازه زیادی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار خواهد داد. تکذیبهای بعدی و توضیحات بعدی عموما در بیش از نیمی از مخاطبان پیام اول ناکارآمد است و شنیده نخواهد شده است. به مدد سکوت منابع امنیتی ایران حالا رویترز ضربه اول را اینگونه میزد: رقم حیرتآور ۱۵۰۰ کشته. ساعاتی بعد یک نهاد امنیتی ایران این رقم را تکذیب میکند اما باز هم خبری از دادههای جدید نیست. ضربه اول رویترز همچنان در حال گردش در افکار عمومی ایرانیهاست و تکذیبها حالا دیگر پشت سر هم میآید. اما کاری میشود کرد؟
در فوریه سال ۲۰۰۳ طرحی اعلام شد مبنی بر تاسیس یک دفتر نفوذ استراتژیک در آمریکا که یکی از وظایف عمده اش عبارت بود از انتشار دروغ هایی در رسانههای خارجی برای ترویج تصویر آمریکا در جهان. این طرح بلافاصله بایگانی شد. ماجرا واضح بود؛ اگر یک سازمان دولتی آشکارا اعلام می کرد که یکی از اهداف تاسیس آن، انتشار دروغ است در واقع به ضد خودش بدل میشد. این اتفاق معنای واضح دیگری هم داشت: انتشار رسمی دروغ ادامه خواهد یافت. اما ایده تاسیس یک آژانس حکومتی که وظیفهاش انتشار دروغ است بیش از حد صادقانه بود و باید به بایگانی سپرده میشد. دقیقا به این دلیل ساده که اشاعه دروغ، باید به نحوی کارآمد صورت بگیرد؛ والا دروغی در کار نیست.
متن کامل مقاله:
mehrnews.com/news/4806103
@GhadiriNetwork
هدایت شده از محمد فروهر | سواد رسانه🌱
💢 دوره تخصصی عملیات روانی 💢
🔸با حضور اساتید برجسته کشوری :
▫️حجت الاسلام مهدی طائب
▫️دکتر حسن عباسی
▫️دکتر محمد حسین فرج نژاد
▫️دکتر احمد قدیری
◽️سید علیرضا آل داوود
▫️حجت الاسلام محمد فروهر
🗓 چهار شنبه ،پنج شنبه و جمعه، 11 و 12 و 13دی ماه ۱۳۹۸
📝 جهت ثبت نام در دوره و کسب اطلاعت بیشتر به آی دی زیر پیام بدید 👇
🆔 @radmiran_110
🆔 @radmiran_110
🔰 بنیاد ملی مصونیت اجتماعی ردم 👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 دشنام
«وَلَا تَسُبُّوا الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ فَيَسُبُّوا اللَّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ» ۱۰۸ انعام
ﻣﻌﺒﻮﺩﺍنی ﺭﺍ ﻛﻪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺧﺪﺍ ﻣﻰﭘﺮﺳﺘﻨﺪ ﺩﺷﻨﺎم ﻧﺪﻫﻴﺪ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺭﻭی ﺩشمنی ﻭ ﻧﺎﺩﺍنی ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺷﻨﺎم ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺩ.
#نورعلی_تابنده
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🎙 تحلیل فیلم سینمایی جوکر، دانشگاه افسری امام حسین، ۴ دی ۹۸
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 آخرین راند معاندان دو سوی مرز در آخرین راند درگیری، همه توان خود را در جنگ اعصاب علیه ملت بکار خ
✉️ پیام مخاطبِ شناس
الان تو مترو بودم، چند دختر کشف حجاب کرده تو ایستگاهها و واگنها پخش شدند، پاچه شلوارها را هم داده بودند بالا.
خیلی تابلو دنبال ایجاد تنش و شلوغ کاری سازماندهی شده.
برنامهها برای تحریک و درگیری ظاهرا از امروز شده!
@GhadiriNetwork
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
بررسی جامع پروندهی انتخابات ۸۸ یکبار برای همیشه
AhmadGhadiri.ir/post/62
@GhadiriNetwork
♟ کیش و مات
روحانی در اقدامی مشکوک بنزین را گران میکند،
مردم اعتراض میکنند،
شبکه نفاق فعال شده و کشته میگیرد،
ضدانقلاب قتل را متوجه نظام کرده و برای چهلم فراخوان میدهد،
نظام برای مقابله با ناآرامی مراسم ختم را منع میکند،
ضدانقلاب خونخواه #پویا_بختیاری میشود و نظام خونخوار او!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🎞 سینما و سیاست رئیس سابق موساد در مصاحبه اخیرش فاش کرده است که بنیامین نتانیاهو در سال ٢٠١١ به نی
🎞 شبیخون سینمایی با جوکر
جوکر این ضدقهرمان سینمای آمریکا و دشمن ابرقهرمانی به نام بتمن، اینبار در قامت قهرمانی ظاهر میشود که اگر برای مخاطب محبوب نباشد، محترم هست.
روایت داستان، حول محور دلقکی است که روح و روانش زیرپای جامعهی خشک و خشن له شده و طی سلسله اتفاقاتی همه چیزش را از دست میدهد.
شغل، درآمد، مشاوره، داروهای اعصاب، هویت و شرافت خانوادگی، مادر و حتی مجری و برنامه محبوب تلویریونی، از دست رفتههای اوست؛ و در عوض یافتن خویش و هدفش، ستاندهی او از تمام چالشهاست.
حرکات موزون جوکر بعد از توفیق در انتقام، دلالتی است بر رقص رهایی و آرامش بعد از چالش.
شهری که یک بیمار را به دلیل مشکلات مالی از مشاوره رایگان کلینیک روانی محروم میکند، در نهایت و بعد شهرآشوب مجبور میشود اینبار او را به عنوان مجرم در بازداشتگاه مورد واکاوی شخصیت قرار دهد؛ و این شاید بزرگترین وجه دراماتیک است.
فیلم، خلاف تحلیلهای ساده انگارانه، به هیچوجه علیه سرمایهداری و حتی سرمایهداران نیست و از آن حیث به گرد پای «عصر جدید» چاپلین نمیرسد. آنچه در اینجا بد است، جامعه و افراد آن است. نهایت چالش جوکر با آنچه «سرمایهداری» خوانده میشود شلیک به سه مردی است که در مترو یک زن و شخصیت جوکر را مورد آزار قرار میدهند و بعدا در فیلم بیان میشود که پولدار نیز بودهاند و حتی اثری از ثروتمند بودن آنها در تیپ و سوار مترو شدنشان نیست.
اما فارغ از ابعاد فرهنگی و جامعه شناختی، این فیلم کارکرد سیاسی امنیتی مهم و هدفمندی نیز دارد. جوکر همانند «۳۰۰» و «۲۰۱۲» که در بزنگاههای برخورد تمدنی بر پرده ظاهر شدند، درست در بحبوحه براندازی و جنگهای ترکیبی منطقه رونمایی میشود و عجیب آنکه در آشوب آبانماه پیامکهای انبوهِ دعوت به تماشای فیلم همراه با لینک دانلود، برای مردم ما ارسال میگردد!
کارکرد جوکر برای هر جامعه متفاوت است. برای جامعه آمریکایی تخلیه حس انتقامجویی است و برای جوامع جهان سومی تحریک حس انتقام. برای جوامع توسعه یافته با شاخصهای رفاهی بالا، جوکر کبریت بیخطر است. خصوصا که قهرمان داستان در ادامه مجری بیگناه، محبوب و فرهیختهای را میکشد که نوع آن افراد و برنامهها در عالم واقع برای مخاطب غربی بسیار محبوب و پرمخاطب هستند.
از این رو در ادامه، حس همذات پنداری با جوکر در مخاطب غربی تا حد زیادی رنگ میبازد اما برای مخاطب شرقی به دلیل پیوستهای متفاوت فرامتنی همچنان پابرجاست.
فارغ از آنچه بیان شد و به فرض عدم تفاوت در نگرش جوامع غربی و شرقی به فیلم، از آنجایی که درحال حاضر ونزوئلا، چین، عراق، لبنان، بولیوی و ایران درگیر مدل مشابهی از آشوب هستند، نتیجه این شبیخون سینمایی، شتاب دهی به بحران است. همچنانکه وقتی بیماری تب دارد، دادن گرمای بیرونی به او منجر به تشنج و مرگ میشود اما همان حرارت برای فرد عادی در حالت عادی، گرما یا نهایتا گرمازدگی درپی دارد.
الگوی جوکر ممکن است همچون داعش و بسیاری مخلوقات دیگر غرب، به صورت کلی یا جزئی، دیر یا زود به خودشان کمانه کند، اما فعلا ساخته شده است تا علیه شرق استفاده شود؛ خصوصا که به طور ویژهای، انگشت شمار نقابهای دلقکی که در عراق و لبنان استفاده شد، توسط ماشین تبلیغاتی غرب رسانهای گشته تا تکمیلی باشد بر پروسه الگوبرداری و تکثیر آن.
@GhadiriNetwork
🤡 سیرک براندازان
خبر مهم رسانه سعودی را ببینید:
از براندازی سراسری در ایران رسیدند به دورهمی زندانیان در اوین!
@GhadiriNetwork
🔴 مرگ تدریجی
برای فرار از فشار غرب به NPT تن دادیم
برای خلاصی از تحریم مبتنی بر ادعای نقض NPT به برجام رسیدیم
برای رهایی از کارشکنی آمریکا در برجام به اینستکس راضی شدیم
برای استفاده از اینستکس تصویب FATF لازم است
برای تأییدیه FATF خودتحریمی مالی و نظامی ضرورت دارد که معنایی جز خودکشی ندارد
@GhadiriNetwork
4_5924938677963718671.pdf
2.82M
📄 فایل PDF «بررسی جامع انتخابات ۸۸ یکبار برای همیشه»
ادلهی سلامت انتخابات، نظرسنجیهای داخلی و خارجی، مداخلات خارجی، بانیان داخلی تحریمها و مؤلفههای بازتولید فتنه
AhmadGhadiri.ir/post/62
@GhadiriNetwork
🔵 اعترافات تلویزیونی
«اعتراف» یا به نام حقوقیاش «اقرار» محکمترین ادله اثبات دعوا در همه نظامهای حقوقی دنیا است.
مشکل اپوزوسیون نیز اثرگذاری بالا است که جانی خود به جنایت اقرار و ابعاد آن را تشریح میکند.
پخش از تلویزیون برای افکار عمومی، به دلیل عمومی بودن جرم و دامنه آن است.
ما چرا بازی میخوریم؟
۹۸/۱۰/۸
@GhadiriNetwork
🔵 فقط برای عادل
از یک سو سلبریتیها را برای سواری گرفتن دوباره در انتخابات از مالیات معاف میکنند و از سوی دیگر به کمک عوامل اجیر شده آن سوی مرز با انتشار تصاویر تیزبینترین هنرمند منتقد دولت سعی در خفه کردن افراد متعهد دارند.
تراژدی ماجرا اما جایی است که سلبریتیها فقط برای «عادل» گریه میکنند!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 اعترافات تلویزیونی «اعتراف» یا به نام حقوقیاش «اقرار» محکمترین ادله اثبات دعوا در همه نظامهای
🔵 اقرار
م۱۲۵۸ قمدنی ادله اثبات دعوی را #اقرار، اسناد کتبی، شهادت، امارات و قسم ذکر کرده و م۱۶۰ قمجازات ادله اثبات جرم را #اقرار، شهادت، قسامه، سوگند و علم قاضی برشمرده.
جعلی، کذب و غلط بودن تمام موارد امکان دارد اما تخطئه #اقرار دلیلی جز ترس از رسوایی شبکه نفوذ پس از بازداشت زم ندارد.
۹۸/۱۰/۹
@GhadiriNetwork
🔴 ترور روانی و اقتصادی
کسانی که قرصها را داخل بستهبندیهای محصولات کارخانهای قرار دادند، نمیتوانستند از پودر استفاده کنند؟
هدف لطمه به جسم نیست، امنیت روانی جامعه و ورشکستگی صنایع غذایی است که با #هیاهو محقق میشود؛ چنانکه رئیس انجمن کیک و شیرینی تا امروز کاهش تا ۳۰٪ مصرف کیک در کشور را اعلام کرده.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 ترور روانی و اقتصادی کسانی که قرصها را داخل بستهبندیهای محصولات کارخانهای قرار دادند، نمیتو
شایعه واردات محصولات آلوده به ایدز به عراق از مبدأ ایران با هدف نابودی بزرگترین بازار صادراتی کشور
@GhadiriNetwork
🔵 عدالت و مصلحت
تعارضی میان عدالت، مصلحت و امنیت نیست.
عدل ابزار احقاق حق است.
جایی که اجرای عدالت، به دلیل قدرت باطل، امنیت و حق مستضعفان را با تضییع بیشتری مواجه سازد، تشخیص ولایت است که مصلحت و الاهم فالاهم چیست.
این دستور عقل، شرع و سیره اسطوره عدالت و تفاوتش با نگاه دگم و تک بعدی خوارج است.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📄 فایل PDF «بررسی جامع انتخابات ۸۸ یکبار برای همیشه» ادلهی سلامت انتخابات، نظرسنجیهای داخلی و خار
🔴 فتنه تحریم ساز
۱۸ آذر ۸۸ | ویکیلیکس: در ۱۲ آذر ۸۸، هاشمی رفسنجانی از سفیر اتریش خواست تا اروپا در زمینه انتخابات و حقوق بشر به ایران فشار وارد کند!
wikileaks.org/plusd/cables/09UNVIEVIENNA553_a.html
🔸 ۱۴ آذر ۹۵ | هاشمیرفسنجانی: اسناد ویکی لیکس میتواند خیلی از نکات و نقاط مبهم پیروزی انقلاب اسلامی را تبیین نماید.
farsnews.com/13950914001420
🔸 ریچارد نفیو طراح تحریم در ص ۵۸ کتاب هنر تحریمها: "در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ (مصادف با آغاز فتنه سبز در سال ۱۳۸۸)، کارشناسان تحریم در وزارتخانههای خارجه و انرژی آمریکا داشتند از ایده تحریم های بیشتر نسبت به ایران فاصله می گرفتند که یک دفعه هیلاری کلینتون، وزیرخارجه اوباما، تحریم را از سر گرفت".
engare.net/art-of-sanctions-highlight
🔸 در نتیجه تلاشهای کلینتون به اعتراف خودش در کتاب "تصمیمهای سخت"، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت در ۹ ژوئن ۲۰۱۰ (۱۹ خرداد ۸۹) دقیقا در آستانه سالگرد فتنه ۸۸ با بهانههای حقوق بشری در حمایت از فتنه ۸۸ صادر میشود.
farsnews.com/news/13931026000297
از کانال مکتوبات
@GhadiriNetwork
💣 شرایط جنگی
چون #در_شرایط_جنگی_هستیم
خانوادگی به محمودآباد میرویم
با کل کابینه در توییتر ول میچرخیم
سلبریتیها را از مالیات معاف میکنیم
بودجه را با منابع توهمی میبندیم
به امید جلب ترحم دشمن، برای تصویب FATF و افشای مجاری دور زدن تحریم تلاش میکنیم
مذاکره موشکی و منطقهای را با قوت پیمیگیریم
@GhadiriNetwork
🍭 بهانه
این جملات را بکوبید بر سر کسانی که میگویند برای جلوگیری از بدتر شدن شرایط و گرفتن #بهانه از آمریکا باید کنوانسیونهای FATF را تصویب و اجرا کنیم: «وارد یک جنگ شدیم؛ جنگ را هم ما انتخاب نکردیم؛ ما هم شروع نکردیم؛ حتی #بهانه هم ما به آنها ندادیم؛ آنها آغاز کردند».
حسن روحانی ۹۸/۱۰/۹
@GhadiriNetwork