طی هفتههای اخیر چندتن از مخاطبان با خوانش مجموعه پستهای اینجانب پیرامون حمله اسرائیل به کنسولی ایران، این ابهام برایشان وجود داشته که بالاخره موضع نگارنده در آن خصوص چه بوده؟
هرچند نص مطالب موجود و قابل مراجعه است و برای اهل دقت ابهامی وجود ندارد، اما این چند خط تقدیم میگردد:
پیش از هر چیز باید بدانیم در مطالبم همواره ملاحظه مصالح ملی را دارم. منفعتطلبانهترین اقدام، رنگ جماعت به خود گرفتن است. با توجه به تجربه عینالاسد و تجویزهای عجیب جماعت مجازینشین، در درجه اول وظیفه خود میدانستم که توقعات عمومی را همخوان با واقعیات عینی نمایم و به مخاطبان تذکر دهم که اولا اقدام بیهزینهای وجود ندارد و ثانیا در جنگ همه باید تابع تصمیم باشیم.
اما ورای این موضوع، گزینههای روی میز ایران را از بدترین اقدام تا بهترین آن، به ترتیب این موارد میدانستم: پاسخ محدود دادن، شامل یک حمله سطحی و جزئی به اراضی اشغالی که واکنش حتمی و سخت اسرائیل را درپی میداشت؛ عدم پاسخ آشکار و مستقیم و در واقع ادامه جنگ در سایه، مشابه آنچه تا پیش از عملیات وعده صادق وجود داشت؛ و در نهایت پاسخ سخت و در محدوده حمله تمام عیار نظامی، که عملیات وعده صادق درجهای متوسط از سطح بالای واکنش و در واقع یک جنگ محدود بود. اقدامی که بیان نمودم قطعا واکنش اسرائیل را درپی خواهد داشت که داشت؛ و البته اعتراف مینمایم تصور نمیکردم در همان حدی متوقف بماند که فعلا مانده است.
تصور بنده این بود که اسرائیل مراکز اتمی کشور را خواهد زد که در این خصوص حملهای محدود و ناکام را عملیاتی نمود.
تا اینجای مطلب، شرحی گذشت بر آنچه تاکنون گفته و نوشتهام. فرصت را مغتنم میشمارم و به این مهم نیز توجه میدهم که آنچه از توفیق ایران اسلامی و شکست رژیم صهیونیستی در این مقطع شاهد بودهایم، فراتر از محسبات عادی و مادی است. همچنانکه بارشهای کمسابقه اخیر و دفع خطر خشکسالی و تنشهای آبی را نیز نصرت الهی به قوم سلمان فارسی میدانم تا مأموریت آخرالزمانی خود را به سرانجام برسانند. فقط خدا میداند اگر خشکسالی آنطور که تا چند ماه قبل آثار آن هویدا بود ادامه مییافت، وضعیت امنیتی کشور به چه سمت و سویی میرفت.
سخن را کوتاه میکنم. ماجرا از جنس «من حیث لا یحتسب» بود و با زبان محاسبات زمینی قابل وصف نیست و این ترجمان همان شعری است که بر زبان رهبر انقلاب جاری شد: تو راست معجزه در کف ز ساحران مهراس؛ عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۲/۱۶
@GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 ویژه
🎥 نماهنگ | تو را است معجزه در کف... عصا بیفکن!
☝ نسخه تصویری - سرودهی حضرت آیتالله خامنهای که در آستانهی عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی، یک بیت از آن در جلسهای توسط ایشان خوانده شد.
➕ تصاویر کمتر دیده شده از قرائت دعای توسل قبل از عملیات تا نوشتن نام شهدای اخیر سفارت ایران در دمشق روی موشکهایی که به سرزمینهای اشغالی رژیم صهیونیستی اصابت کرد
📥 کیفیت اصلی را در آپارات | سایت ببینید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 پالس امنیت
سفر نیچروان بارزانی به ایران و استقبال گرم از وی، این پیام را برای اسرائیل و گروههای تجزیهطلب کرد دارد که اقلیم کردستان به هیچ وجه پشتیبان و مخفیگاه مناسبی برای آنان نیست.
مشابه پیامی که مصالحه عربستان و ایران برای جریان فتنه و تکفیر داخلی داشت؛ اینبار پیشگیرانه و قبل از غائله.
۱۴۰۳/۲/۱۷
@GhadiriNetwork
۱۸ اردیبهشت، دانشگاه عالی دفاع ملی، در جمع اعضای هیات علمی
۲۱ اردیبهشت، دانشگاه علامه طباطبایی، در جمع فعالان دانشجویی
۲۵ اردیبهشت، دانشگاه افسری امام حسین، در جمع پاسداران
#موقت
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه با شبکه الجزیره مباشر: در صورتی که رژیم صهیونیستی جسارت کند و به تاسیسات هستهای ایران لطمه بزند، سطح بازدارندگی ما متفاوت خواهد شد. ما تصمیمی برای تولید بمب هستهای نداریم. اما اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هستهای خود را تغییر دهیم.
@GhadiriNetwork
⚠️ زنگ خطر
کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس،
اعتصاب طلا فروشان و برخی دیگر از اصناف،
افزایش مستمر قیمتها،
جنجال حول گشت نور،
بازتولید مهسا امینی با نیکا شاکرمی،
تجمعات پراکنده معیشتی،
تشدید آتشافروزی و خرابکاری،
و درگیری شدید جبهه انقلاب،
فرصت بزرگ ضربه از درون را به اسرائیل خواهد داد.
۱۴۰۳/۲/۲۶
@GhadiriNetwork
بنویسید سفر درمانی به ترکیه؛ بخوانید قرارگیری زیر چتر امن اطلاعاتی و هماهنگی با موساد با هدف به آشوب کشاندن سیستان و بلوچستان.
۱۴۰۳/۲/۲۸
@GhadiriNetwork
به نام اقتصاد علیه اقتصاد
نفس تعطیل کردن یک روز دیگر در هفته یعنی افزایش ۵۲ تعطیلی دیگر در سال.
این را اگر بگذاریم کنار ۲۸ روز تعطیلی ملی و مذهبی تقویمی، میشود حدود ۱۳۰ روزِ تعطیل که رکورددار جهان میشویم؛ فارغ از فرهنگ رایج پل زدن میان تعطیلات و فارغ از اینکه پنجشنبه هم عملا به نوعی نیمهتعطیل و با بهرهوری حداقلی خواهد ماند که اقدامی به غایت ضد اقتصادی است.
در این میان دو روز تعطیلی در هفته، انگیزه سفر و مصرف بنزین با تراز منفی کنونی را نیز به شدت افزایش خواهد که آن نیز ضد اقتصاد کشور است.
با همه این احوال، طرح بهانه اقتصادی هماهنگی با جهان جالب است!
وقتی تمام امور اداری و تجاری از جمله مکاتبات و ثبت سفارشها اینترنتی است، و وقتی به دلیل تفاوت در شب و روز، ساعت کاری مشترکی بین شرق و غرب وجود ندارد، پوچ بودن استدلالها بیشتر آشکار میگردد.
در این خصوص باید بدانیم هماکنون، فرآیندهای تجاری چند هفته زمان میبرد و اینطور نیست که معطل تعطیل بودن یا نبودن شنبه باشد!
آنچه درست به نظر میرسد حذف تعطیلی شنبه و افزایش تعطیلات تقویمی متناسب با فرهنگ دینی و ملی است؛ نظیر آنکه تعطیلات اعیاد فطر و قربان همسو با همسایگان افزایش یابد.
با توجه به اینکه مصوبه مجلس عملا تا پایان خرداد ماه قابل اجرا نیست، منتخبین مجلس دوازدهم باید در نامهای به دولت و مجلس اعلام کنند با آغاز به کار خود، قصد دارند بلافاصله این مصوبه ضد اقتصادی و ضد فرهنگی را ملغی و از این روی توقف آن را مطالبه نمایند.
احمد قدیری
@GhadiriNetwork
رهبر انقلاب: یک تذکر هم در باب مسائل مربوط به فروردین عرض کنیم. اولاً این تعطیلات طولانی و بیدلیل، هیچ منطق عقلایی ندارد. وضع خوبی نیست که اوّلِ سال، روزهای متوالی -گاهی دو هفته و گاهی بیشتر- همه چرخهای فعّالیت در کشور از حرکت بیفتد. خلاف مقرّرات هم هست، طبق مقرّرات تعطیلیها محدود است. ما در ایّام سال، تعطیلی زیاد داریم که این به زیان کشور است. در بعضی از کشورهای دنیا، طبق فهرستی که مشاهده میکردم، همه تعطیلات رسمی در طول سال از پنج، شش روز تجاوز نمیکند. لکن ما تعطیلیهایمان بسیار زیاد است. علاوه بر آن هم عدّهای با بیتوجّهی و بیاعتنایی خود به کار، علم، تحصیل و به اشتغالات روزمرّه زندگی و کارهای اداری و سازندگی، بر این تعطیلات اضافه هم میکنند؛ آنهم در آغاز سال. بالاخره در اوّلِ سال، اوّلِ یک دوره جدید مالی و کاری است. توصیه مؤکّدِ بنده این است که هم مسؤلین و هم آحاد مردم عزیزمان تصمیم بگیرند این تعطیلات را کم کنند. این همه تعطیلاتِ پیدرپی، زیانهایی به بار میآورد که هر چند در اوّل کار محسوس نیست، لکن نتایج آن برای همه زیانبار است.
۱۳۸۱/۱/۱۶
@GhadiriNetwork
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تولید و تکثیر سلاحهای مخوف و متحرک در ایران علیرغم ممنوعیت آن در انگلیس
@GhadiriNetwork
🔴 گسست اجتماعی
فروپاشی اجتماعی پیشنیازی دارد به نام از کارکرد افتادن گروههای مرجع.
وقتی کسانی نباشند که بتوانند جامعه را راهبری کنند، آن جامعه دربرابر تهاجمات سخت و نرم محکوم به شکست است.
خودزنی و بیآبروسازی مدتهاست به نام عدالتخواهی و خالصسازی به جان اذهان افتاده و هر روز قربانی میگیرد.
۱۴۰۳/۲/۲۸
@GhadiriNetwork
🔴 احتمال ترور
سقوط بالگرد حامل مقامات دولتی، ترور و خرابکاری بودن سانحه را به احتمالی قوی تبدیل میکند و سقوط بالگرد شخص رئیسجمهور در میان سه بالگرد، احتمال مذکور را قریب به یقین مینماید.
آنهم وقتی پیش از حادثه، دیداری با رژیم صهیونیستی آذربایجان صورت گرفته باشد.
امام رضا جان ناامیدمان نکن!
@GhadiriNetwork
آنقدر سفر کردی و آنقدر دویدی
تا در شب میلاد به محبوب رسیدی
ما در تب آشوب فراقیم ولی تو
در حلقه آرامش یاران شهیدی
⚫️ @GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
⚠️ این هشدار جدی است!
تحلیل بسیاری این است که «تشییع باشکوه پیکر آیتالله رئیسی در شهرهای مختلف نشان داد مردم پیرو راه او را میخواهند و فارغ از هر مؤلفهای، هرکه منتسب به وی باشد رأی خواهد آورد».
این قبیل تحلیلهای خطی خبط فاحش محاسباتی است که نادرستی خود را در انتخابات ۹۶ نشان داد؛ آنجایی که ظاهرا به درستی بیان میشد «در شرایطی که روحانی در انتخابات ۹۲ فاصله کمی از نصاب ۵۰٪ داشته، اکنون و بعد از چهار سال ناکامی و فساد و گرانی، با ریزش آراء مواجه میگردد و انتخابات را واگذار میکند» اما دیدیم یک مؤلفه ورق را برگرداند و او بیش از پیش رأی آورد: رسانه و مانور سنگین آن بر دو محور ترس از جنگ و جهش ارز.
اینک نیز اگر جمعیت تشییع کننده را به عموم مردم تعمیم میدهیم خطا رفتهایم.
ایضا اگر گمان کنیم همه تشییع کنندگان اولا در انتخابات شرکت میکنند و ثانیا به فردی منتسب به گفتمان انقلاب رأی میدهند، اشتباه دیگری کردهایم.
اگر نیز تصور داریم همه آنانی که تاکنون و خصوصا از ۹۸ به این طرف رأی ندادهاند، اینبار هم رأی نخواهند داد، به خطای محاسباتی دیگری مبتلا شدهایم.
ائتلاف رسانهای ضدانقلاب و اصلاحات اگر مثل سابق بخواهد و نامزد مطلوب خود را در میان تأیید صلاحیت شدگان بیابد، به راحتی میتواند با مانور سنگین بر محورهایی چون ترامپ، تحریم، تورم و حجاب و گشت ارشاد، کسانی چون ظریف و لاریجانی و حتی دوباره روحانی را از صندوق بیرون بکشد، همچنانکه در سال ۹۲ با وجود تعدد و تفرقه نامزدهای اصولگرا در نهایت توانست با بهرهبرداری از زمینه نارضایتی اقتصادی و وعده مذاکره و رفع تحریم و بازیافت جریان به ظاهر تمام شده هاشمی، روحانی را پیروز میدان کند و طی ۸ سال سیاه، ضربات سهمگینی بر پیکر امنیت و اقتصاد کشور وارد آورد.
اشتباه نشود! سخن در این نیست که به دلیل امکان رأی آوری عناصر غربگرا، آنان رد صلاحیت گردند. سخن در این است که اگر به دلیل مفاد اوراق پرونده افرادی چون احمدینژاد، روحانی و لاریجانی، تشخیص شورای نگهبان به درستی عدم صلاحیت اینان بوده، مبادا با تصورات واهی و بهانههایی چون افزایش مشارکت در انتخابات یا حذف این چهرهها به دست مردم، صلاحیت نداشته آنان تأیید شود که در این صورت حقیقتا وهن نظام و شورای نگهبان است در اینکه مستنداتی که در ادوار گذشته موجب ردصلاحیت برخی نامزدها گشته، منطقا چطور ممکن است اکنون محو یا نادیده انگاشته شود؟
احمد قدیری
۱۴۰۳/۳/۵
@GhadiriNetwork
🗳 پدیده انتخابات
تدوام دولت رئیسی مطالبه حامیان رئیسجمهور فقید است و از این جهت عضو کنونی کابینه بر دیگر کاندیداها مزیت نسبی دارد و به فرض تسری وضع کنونی به روز انتخابات، فردی که بتواند تأیید و حمایت عموم وزرای دولت و خانواده آیتالله رئیسی را داشته باشد، توفیق بیشتری بر رقبا خواهد داشت.
در میان همه گزینههای احتمالی داخل و خارج کابینه، توانمندترین و رأی آورترین گزینههای جبهه انقلاب را احمد وحیدی و سیدپرویز فتاح میدانم؛ گزینههای بکری که اقبال به هر کدام از این دو بستگی به آن دارد که مردم نیاز کشور را سکانداری فردی سیاسی-نظامی بدانند یا عمرانی-اقتصادی.
در خصوص مزیتهای احمد وحیدی باید بدانیم اصولا وزیر کشور به دلیل گستره مسؤلیت و مأموریتی که دارد در عموم کشورها گزینه اصلی ریاستجمهوری است.
شخص وحیدی، با سابقه وزارت دفاع در دولت دوم احمدینژاد، نظامی موفقی بوده که پیش از حاج قاسم فرماندهی نیروی قدس را برعهده داشت و از حیث حضور میدانی در صحنه، مورد تقدیر رهبر انقلاب و همراه و همسفر آیتالله رئیسی بود.
به این ترتیب وحیدی تقریبا همه مؤلفههای مزیتساز را دارد و آنچه میماند هنر ستاد و تیم رسانهای او در عرضه این ویژگیهاست.
البته نظامی بودن او از یک سو و متولی امور انتظامی و گشت ارشاد بودن نیز از سوی دیگر برای بسیاری مطلوب نیست و اهرم تخریب وی برای طرف مقابل خواهد شد؛ مضافا آنکه در سخنوری چیره نیست و ممکن است در مناظرات انتخاباتی مغلوب گردد.
سیدپرویز فتاح با سوابقی چون وزارت نیرو در دولت اول احمدینژاد و سپس ریاست کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و اکنون ستاد فرمان اجرایی امام، تجربیات متنوعی در عرصه اقتصادی و عمرانی دارد و عمرش را در سازندگی و محرومیتزدایی صرف نموده است.
وحیدی و فتاح به فرض کاندیداتوری، هر دو در چهره بکر انتخابات بودن و توفیق و تنوع مسؤلیتها برابرند با این تفاوت که آراء منفی فتاح به مراتب کمتر از وحیدی است که از این حیث میتواند جاذب آراء خاموش و خاکستری نیز باشد.
مضافا آنکه سید و ترک بودن وی از جمله نکات رأیسازی است که نباید از نظر دور داشت.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۳/۵
@GhadiriNetwork
4.22M
🗳 نکاتی پیرامون نامزدها و انتخابات ریاستجمهوری
احمد قدیری
۱۴۰۳/۳/۵
@GhadiriNetwork
🗓 برنامههای هفته جاری
چهارشنبه، ۹ خرداد، هماندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی البرز
پنجشنبه، ۱۰ خرداد، اردوی تشکیلاتی دانشجویان علامه
@GhadiriNetwork
🗳 تیرهای انتخابات
انتخابات ۸۸ و جمله تمام کننده «بچههای هاشمی و ناطق اموالشان را از کجا آوردهاند؟» احمدینژاد را یادتان هست؟
انتخابات ۹۲ و جمله کارساز «من حقوقدانم سرهنگ نیستم» روحانی را چه؟
انتخابات ۱۴۰۰ و توییتخوانیهای موهن همتی و مهرعلیزاده را چطور؟
حال این تیرهای زهرآگین را به یادگار داشته باشید که قرار است در مناظرات دست خالی اصلاحطلبان را پر کند.
عباراتی مغالطهآمیز و موذیانه که اگر نامزدهای جبهه انقلاب برای آن آماده نباشند، مناظرات و درنتیجه انتخابات را باختهاند:
۱. دختران مردم را در خیابانها ربودید و جنازه تحویل دادید.
۲. هرگونه اعتراض را سرکوب و جوانان را کور کردید تا به خیال خود چشم فتنه را در بیاورید.
۳. با وجود فروش بیسابقه نفت، بورس را خونین کردید و دلار را به ۷۰ هزار تومان رساندید.
۴. با وجود یکدست بودن حکومت اما باز حریف مافیای خودساخته خودرو نشدید.
۵. تنش و ماجراجویی در منطقه را به هزینهکرد مردم به حداکثر رساندید.
۶. حضور بایدن را برای مذاکره مغتنم ندانستید و با فرصتسوزی سایه تهدید و تحریم ناشی از بازگشت ترامپ را بر سر کشور گستراندید.
۷. کسبوکار و تفریح مردم را با اخلال در اینترنت و ارتباطات مجازی نابود کردید.
۸. درحالیکه تمام فکر و ذکرتان تنبیه زنان و دختران و دستبرد زدن به حسابهای بانکیشان بوده با وجود ادعای ساده زیستی و پاک دستی، بزرگترین اختلاس تاریخ کشور را رقم زدید و از وزیر متخلف حمایت نمودید.
۹. بیهدف به دهها کشور سفر و با سروصدای زیاد عضویت در چند سازمان شرقی را اعلام کردید بیآنکه هیچ کدام بر سفره مردم موثر بوده باشد.
۱۰. شما وزرای دولت به جای آنکه داغدار رئیسجمهور فقید باشید و گزینه شایسته و مورد اجماعی میانتان وجود داشته باشد از یکدیگر برای کاندیداتوری و رسیدن به قدرت سبقت گرفتید.
۱۱. با ردصلاحیت گسترده در انتخاباتهای گذشته و در مهندسی و رقابتی تصنعی، فردی را با رأی حداقلی بر کرسی ریاست جمهوری نشاندید و هیچگاه در کارزار رقابتی و واقعی خود را نیازمودید.
۱۲. در انتخابات ساده هیات رئیسه مجلس هم تقلب و آراء را جابجا نمودید تا حدی که حتی مورد اعتراض همجناحیهای خود واقع شدید.
۱۳. با چفیه و ادعای جهادی و انقلابی بودن شعار مقابله با اشراف و چهار درصدیها را دادید و همزمان برای فرزندان خود پناهندگی در کانادا را کارسازی کردید.
۱۴. درختها را قطع نمودید و جای آن مسجد ساختید تا عقاید خود را بر مردم تحمیل کنید.
۱۵. بیتالمال و زمینهای چند هکتاری را شبانه به نام خود زدید و همزمان در خطبههای نمازجمعه مردم را به رعایت تقوای الهی دعوت نمودید.
۱۶. درحالیکه گشت ارشادتان حجاب دختران را بهانه عقدهگشایی قرار داده بود مدیران ارشادتان در خلوت مشغول اعمال شنیع بودند.
۱۷. دانشجویان را سرکوب و اساتید را اخراج و زیباکلامها را زندانی و ممنوعالکلام کردید.
۱۸. هنرمندان را ممنوعالتصویر نمودید و رسانه ملی را به رسانهای کمفروغ و جناحی تنزل دادید.
۱۹. مردم و نخبگان را از کشور فراری دادید و موج بزرگ مهاجرت و فرار از کشور را رقم زدید.
۲۰. پای کشور را به جنگ اوکراین باز کردید و یکطرفه به روسیه و چین سرویس دادید بیآنکه حتی در موضع ضدایرانی آنان در موضوع جزایر سهگانه تغییری ایجاد گردد.
و موارد دیگری از این دست که متاسفانه تا روز انتخابات رقم خواهد خورد.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۳/۹
@GhadiriNetwork
🔴 شفافیت
خیلی زشت است که چند سیاستباز طی چندسال اعصاب جامعه و عملکرد مجلس را با تمرکز بیجا بر موضوع شفافیت تخریب کنند و با اصرار و مانور بر آن رأی بیاورند و بعد حتی حامیان خود را قابل ندانند و رأی خویش به اعضای هیأت رئیسه مجلس -و نه فقط شخص رئیس- را شفاف نکنند!
جهت اطلاع آنکه هیئت رئیسه مجلس شامل دوازده فرد مرکب از یک رئیس، دو نایب رئیس، شش دبیر و سه ناظر است که با رأی مستقیم نمایندگان انتخاب میشوند.
جالب است که کوه وعده مدعیان شفافیت موش زاییده و تنها چند نماینده، صرفا رأیشان به رئیس مجلس را شفاف نمودهاند!
@GhadiriNetwork