🖋 حمید رسایی
#انتخابات_تشریفاتی آن وقت محقق شد که فردی مظنون به قتل یک عضو خانوادهاش، با ۱۷ سال سفر مشکوک به انگلیس، با مدرک دکتری که حاصل سرقت علمی است، با شائبه قوی تابعیت دوم داشتن، #تایید_صلاحیت میشود.
@GhadiriNetwork
هدایت شده از علیرضا پناهیان
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 امانتی پیامبر(ص)
◾️شهادت حضرت زهرا(س) تسلیت باد.
#تصویری
@Panahian_ir
🔴 معامله قرن
مواضع انقلابی ابومازن درقبال معامله قرن همانند مواضع روحانی بعد از تحریمهای آیسا و کاتسا، خروج آمریکا از برجام و ترور سردار سلیمانی است.
هدف و مأموریت هر دو هم یک چیز است:
همراهی با موج انقلابی، مدیریت صحنه و گرفتن ابتکار عمل از جریان مقاومت در بدو امر و انحراف از مسیر در ادامه.
@GhadiriNetwork
🔵 بَلَد
یک ملت ماله به دست شدهاند تا سخنان نسنجیده و نژاد پرستانه رئیسجمهوری را رفع و رجوع کنند که مدعی بود دیپلماسی و زبان دنیا را بلد است!
@GhadiriNetwork
🔴 تکرار تقریبا هیچ
تصویر سمت راست: سیر اشغال فلسطین از ابتدا تاکنون.
تصویر سمت چپ: طرح آمریکا مبنی بر فروش وضعیت کنونی به فلطسطینیها تحت عنوان فریبنده «معامله»+«قرن»!
ترامپ استاد فروش «هیچ»هاست.
@GhadiriNetwork
🗳 ضرورت لیست
من به لیست، به همه افراد لیست رأی میدهم.
من به همه افراد لیست در حال تنظیم جبهه انقلاب رأی میدهم که تجلی بارز وحدت، در عین کثرت است.
من آرمانگرایی غیر عقلانیای را که خروجیاش تِکرار لیست تَکرار باشد طرد میکنم.
من به حزبالله لبنان و استراتژی ائتلافش تأسی میکنم.
شما چطور؟
@GhadiriNetwork
🔴 دیپلماسی ویروسی
سال ۲۰۰۹ که آنفلانزای خوکی در مکزیک شایع شد، آنجا بودم.
آمریکا مکزیک را منشأ مواد مخدر خواند و مکزیک واکنش عزتمندانهای نشان داد: مطالبه آمریکاییها منشأ مشکل است.
چندی بعد ویروس شایع شد و گردشگری پررونق مکزیک را فلج، و سود هنگفتی را نصیب شرکت آمریکایی تولید کننده واکسن کرد.
بعدها افشا شد رامسفلد از سهامداران عمده شرکت «گیلعاد ساینس» است.
اکنون نیز شیوع ویروس کرونا را ادامه دیپلماسی ویروسی آمریکا در جنگ تجاری میدانم.
طبیعتا این حجم از تمرکز آمریکا بر موضوع و برجسته کردن ضرورت قرنطینهی افراد، به اجناس نیز سرایت، و صادرات چین را متأثر خواهد کرد.
۱۳۹۸/۱۱/۹
پینوشت: ممانعت موساد از تحقیق درمورد آنفولانزای خوکی
americanfreepress.net/html/bio-chemists_murdered_149.html
@GhadiriNetwork
🇺🇸🇲🇽 روابط عبرت آموز آمریکا و مکزیک
بخش #اول از دوم
نگاشتهی اینجانب در تاریخ ۶ اردیبهشت ۸۸
۱. ایالات متحده مکزیک با در اختيار داشتن ۱۵.۷ ميليارد بشكه ذخاير نفتي، نهمين دارندهی بزرگ نفت جهان است که پس از کانادا، با صادرات روزانه ۱.۵ ميليون بشكه نفت به آمريكا، بیشترین نیاز نفتی این كشور را تامين ميكند.(۱) از این روی آمریکا درصدد است تا به موازات تلاش برای خصوصی سازی صنعت نفت مکزیک (سپردن آن به دست شرکتهای چند ملیتی آمریکا) و حفظ و تشدید وابستگی این کشور به آمریکا(۲)، ذخایر آن را نیز -که مهمترين منبع درآمد ارزي این کشور به شمار رفته و ۴۰٪ بودجه ساليانهی آن را تشكيل ميدهد- به عاملیت مافیای مخدر تصاحب نماید.
۲. قاچاقچیان مواد مخدر که وجود آن برای دولت مکزیک، سالها است به یک بحران دامنه دار تبدیل شده(۳)، معضلات بزرگی را برای این کشور به وجود آورده است. از جمله اینکه به دلیل جنایت گسترده، اکنون مکزیک پیشتاز آدم ربایی در جهان است و در ۶ سال اخیر حدود ۹ هزار نفر قرباني اقدامات باندهاي قاچاق مواد مخدر و تبهكاري شدهاند. در واقع مکزیک به عنوان محل ترانزیت کوکائین، هروئین و ماری جوانا از کلمبیا به آمریکا -به عنوان بزرگ ترین مصرف کننده مواد مخدر جهان-(۴) با حمایت و هدایت کشور دارای منافع از این پدیده (آمریکا) خسارات زیادی را متحمل میشود.(۵)
۳. کشور آمریکایی و راست گرای کلمبیا که در جنوب آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی واقع است، به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران، اسرائیلِ آمریکای لاتین و عامل سیاستهای آمریکا در منطقه است. به طوری که آمريكا در پوشش كلمبيا، مناطق مرزي اكوادور را با هواپیما چندین بار بمباران کرد؛ و به ونزوئلا خرابكار اعزام مينماید و از این طریق به تضعیف دو کشور چپگرا و ضد آمریکایی منطقه پرداخته و از همین این رو است که اکنون نیروهای نظامی ونزوئلا و کلمبیا در دو سوی مرزهایشان صفآرایی کردهاند(۶). حال این سؤال وجود دارد که آیا آمریکا هدایتی بر تولید بيش از ۶۰۰۰ تن كوكايين در سال، در ۹۹ هزار هکتار زمین زیر كشت گياه كوكا (مورد نیاز برای تولید کوکائین) در کلمبیا نداشته یا همان نقشی را به عهده دارد که پس از حمله و حضور در افغانستان تاکنون ایفا کرده؟ نقشی که سبب شد از زمان ورود نظامیان آمریکایی در سال ۲۰۰۱ تا کنون، تولید مواد مخدر در آن کشور ۳۳ برابر شود.
۴. از اوايل سال ۲۰۰۷ تاكنون حدود ۸ هزار قبضه سلاح و ۱۰ ميليارد دلار پول از مرزهاي آمريكا و در عمليات قاچاقچيان مواد مخدر وارد مكزيك شده است.(۷) به اذعان مسئولان امنیتی و سیاسی مکزیک، قاچاقچيان مواد مخدر سلاحهاي نسل جديدي را در اختيار دارند كه انحصاراً متعلق به ارتش آمريكا است به طوری که ايالتهاي ميچوآكان و تامائوليپاس که مقر اصلي فعاليت كارتل مخوف خليج مکزیک هستند؛ از سلاحهاي پيشرفته نسل چهارم از جمله تيربارهاي اتوماتيك اف.ان.هرتسال.پي۹۰ ،متعلق به ارتش آمريكا، برخوردارند. و این علاوهی بر ۱۵ ميليون سلاح سبك و در دسترس مردم مکزیک است که ۹۵٪ آن از همسایهی شمالی به مکزیک قاچاق میشود. همچنین بنابر اعلام دولت مكزيك، اغلب سلاحهاي پيچيدهاي كه در اختيار باندهاي قاچاق است، از آمريكا وارد میگردد و از این روی بود که "فیلیپه کالدرون"، رئیس جمهور مکزیک، بر خلاف سیرهی همیشگی خود و سایر رؤسای جمهور این کشور، آمریکا را بزرگترین کشور از لحاظ فساد و مواد مخدر نامید و طي بيانيهاي دولتي كه پس از ديدار وي با نمايندگان كنگره آمريكا منتشر شد، از این کشور خواست تدابير و اقدامات شديدي را براي مبارزه با جنايت و تبهكاري در مرزهاي مشترك دو كشور براي پيشگيري از قاچاق اسلحه از شمال (آمریکا) به جنوب (مکزیک) اتخاذ كند.(۸)
📝 پاورقی
۱- معادل ۱۳٪ از کل نفت مصرفی آمریکا.
۲- بیشترین واردات (۵۰.۹٪) و صادرات (۸۴.۷٪) مکزیک از و به آمریکا است.
۳- دولت مكزيك به تازگی از تصميم خود براي اعزام ۶ هزار نيروي جديد به برخي مناطق هممرز با آمريكا براي مبارزه با قاچاقچيان مواد مخدر خبر داد.
۴- در آمریکا حدود ۳۰ میلیون معتاد وجود دارد که حدود ۱۰٪ جمعیت را شامل میشود.
۵- هیلاری کلینتون در دیدار خود با فیلیپه کالدرون: "بازار اشباع ناپذیر مواد غیرقانونی ما (آمریکا) به تجارت مواد مخدر دامن میزند".
۶- خوان مانوئل سانتوس وزير دفاع كلمبيا از افزايش حضور نظامي آمريكا در كشورش خبر داد.
۷- سفیر مکزیک در واشنگتن: "گروههاي آمريكايي مانع از توقف قاچاق اسلحه به مكزيك ميشوند".
۸- هیلاری کلینتون: "ناتوانی ما در جلوگیری از قاچاق سلاح به طور غیرقانونی به آن سوی مرز که این مجرمان را مسلح میکند، باعث مرگ افسران پلیس، سربازان و غیرنظامیان میشود".
@GhadiriNetwork
🇺🇸🇲🇽 روابط عبرت آموز آمریکا و مکزیک
بخش #دوم از دوم
نگاشتهی اینجانب در تاریخ ۶ اردیبهشت ۸۸
۵. آمریکا با حمایت پشت پرده از مافیا، منافع فراوانی را عاید خود نموده که برخی از آنها بدین قرار است:
الف- نیاز شدید دولت مکزیک در مبارزه با قاچاقچیان، تاکنون منجر به خرید مبالغ کلانی تسلیحات نظامی از آمریکا و تجهیزات جاسوسی از رژیم اسرائیل(۹) شده است و حتی رابرت گیتس وزیر دفاع پیشین و کنونی ایالات متحده، شرط کمک مالی ۴۵۰ میلیون دلاری آمریکا به مکزیک را در مبارزه با جرایم سازمان یافته و مواد مخدر -موسوم به طرح "مريدا"- خريد تجهيزات نظامی لازم از جمله هليكوپتر اعلام کرد و از این روی، این به اصطلاح کمک مالی چیزی نیست جز "جیب به جیب کردن" آن مبلغ. چرا که مسلماً خرید سلاح مثل همیشه از آمریکا صورت خواهد گرفت.(۱۰)
ب- بر اثر ناامنی ایجاد شده، بسیاری از ثرروتمندان و نخبگان مکزیکی که آمریکا مایل به مهاجرت آنان است، به آن کشور کوچانده شدهاند.
ج- نیاز مبرم مکزیک به کمکهای مالی و غیرمالی آمریکا، زمینهی نفوذ وسیعی را برای آن کشور به وجود آورده است به نحوی که شدت فعالیت مافیا سبب کمک خواهی بیشتر از واشنگتن، و این خود منجر به نزدیکتر شدن کاخ سفید به هدفش یعنی تضعیف و تجزیهی مکزیک و سپس الحاق ایالات نفت خیز شمالی به خاک خود میشود. همچنان که پس از تصرف پایتخت مکزیک، در توافق تحمیلی گوادالوپ و تنها با پرداخت ۱۵ میلیون دلار، آمریکا سراسر ایالات تگزاس، کالیفرنیا، نوادا، یوتا، نیومکزیکو، آریزونا و بخشی از ایالات کلورادو، اوکلاهوما، کانزاس و وایومینگ (معادل نیمی از خاک مکزیک) را به تصرف خود درآورد.
از این رو است که كنگره آمريكا اواخر ماه مي طرح اعطاي كمك ۳۵۰ ميليون دلاري به مكزيك را براي مبارزه با قاچاق مواد مخدر تصويب كرد اما براي عملي كردن آن شروطي از جمله اصلاحات در نظام پليسي و قضايي كشور همسايه را خواستار شد. از طرف دیگر آمريكا خواسته است تا واحدهاي پليس و نيروهاي نظامي مكزيك كه از منابع مالي واشنگتن استفاده ميكنند حقوق بشر را نقض نکنند و این در حالی است که در نظام حقوقی مکزیک بر خلاف آمریکا اعدام وجود ندارد و حتی نگارنده در بازدیدش از زندانی با ۱۱ هزار نفر جمعیت در پایتخت، با کمال تعجب متوجه حضور فردی با پروندهی قتل ۶۰ نفر شد! با وجود این اما همچنان آمریکا خواستار رعایت حقوق(!) جنایتکاران در مکزیک است تا از این طریق خطر پذیری را برای قاچاقچیان کمتر و در نتیجه انگیزهی فعالیتشان را مضاعف نماید.
۶. در پایان اظهارات چند مقام بلند پایهی اطلاعاتی و امنیتی آمریکا به جهت تکمیل قطعات این پازل آورده میشود:
الف- مایکل هایدن ،رئيس سابق سيا: "مكزيك نيز ميتواند در كنار ايران به چالشي براي اوباما تبديل شود كه احتمالا بسيار بزرگتر از عراق باشد. اين كشور در حال تبديل به يكي ازبزرگترين تهديدهاي امنيتي جهان است".
ب- فرماندهي مشترك ارتش آمريكا در گزارش اخیر خود مكزيك را در کنار پاکستان به عنوان كشورهايي نام برد كه در خطر فروپاشي قریب الوقوع هستند.
ج- وزارت دادگستري آمريكا اعلام داشت قاچاقچيان مكزيكي بزرگترين تهديد موجود آمريكا در زمينه جرايم سازمان يافته هستند.
د- استیون هادلي، مشاور امنيت ملي سابق آمريكا، چندی پیش اعلام داشت خشونت روزافزون، دموكراسي مكزيك را تهديد ميکند.
ه- و آخر اینکه دنیس بلر، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، دولت مکزیک را به عدم کنترل مواد مخدر متهم نمود که واکنش وزارت خارجه مکزیک را درپی داشت.
📝 پاورقی
۹- بر اساس گزارشهاي افشا شده، رژيم صهيونيستي درصدد است به موجب قراردادي نظامي، ۲۲ ميليون دلار تجهيزات جاسوسي پيشرفته شامل هواپيماهاي بدون سرنشين به مكزيك ارائه نمايد.
۱۰- هیلاری کلینتون در دیدار با فیلیپه کالدرون: دولت اوباما درحال همکاری با کنگره آمریکا برای ارائه ۸۰ میلیون دلار کمک به مکزیک برای خریداری هلیکوپترهای "بلکهاک" است.
📝 پینوشت
۱- جالب است بدانید ویروس آنفولانزای نوع A معروف به آنفولانزای خوکی، پس از جدال لفظی مقامات آمریکا و مکزیک بر سر چالش مواد مخدر، ناگهان در کشور اخیر رواج یافت و ضرر هنگفتی بابت نیمه تعطیل درآمدن صنعت گردشگری مکزیک متحمل این کشور کرد. ضمن آنکه بعدها مشخص شد دونالد رامسفلد، وزیر دفاع بوش، از سهامداران اصلی "گیلعاد ساینس" شرکت عرضه کنندهی واکسن این بیماری بوده که درآمد هنگفتی را از فروش واکسن به کشورهای مختلف جهان عاید خود نمود.
۲- مطلب مرتبط از همین قلم:
farsnews.com/newstext.php?nn=13900722000611
@GhadiriNetwork