📱 صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام «تاریخ پهلوی»
instagram.com/Pahlavi.Iran
t.me/PahlaviIran
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 عصر بایدن اوباما اواخر ریاستجمهوریاش سیاست خارجی جدید دولت را همراه نمودن شرکای منطقهای اعلام
🔴 پدرخوانده
برای مذاکره با طیف میانهروی طالبان، به عنوان قدرت مسلط بر بخشهای زیادی از افغانستان، دشمنان آمریکا و سدی دربرابر نفوذ داعش، روضه جنایت طیف تندروی طالبان در مزار شریف را میخوانند؛ و درعینحال برای مذاکره با آمریکای پدرخوانده تروریستهای عالم با این همه جنایات، دستوپا میزنند!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🎥 سخنرانی اینجانب پیرامون ابعاد حقوقی اقتصادی امنیتی FATF @GhadiriNetwork
🔴 خود تحریمی
تشت رسوایی حامیان FATF با اعتراف وزیر نفت از بام افتاد!
زنگنه در مصاحبه ۹۹/۱۱/۱۲ با فارس: در این دوره ما طلبی نداریم و طلبها برای دوره پیش از تحریمهاست، زیرا آنها در سیستمهای رسمی بوده و باقی مانده و در عراق، کره جنوبی، امارات و ژاپن مسدود شده است.
farsnews.ir/news/13991112000596
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📊 ترینهای انتخاباتهای ریاست جمهوری 🔺بیشترین رأی یک رئیس جمهور به نسبت واجدین شرایط شرکت کننده در
🗳 کاهش مشارکت
بیشترین مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری: ۸۵٪ با پیروزی احمدینژاد در سال ۸۸
کمترین: ۵۰٪ با پیروزی هاشمی در سال ۷۲
اصلاحطلبان اما با ادعای مضحک «مشارکت پایین به نفع اصولگرایان است» درصدد القاء پشتوانه مردمی هستند!
عملکرد روحانی، همزمان شکست مطلق لیست مشترک اصلاحات-کارگزاران و کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم را رقم زد.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 روشنفکران آریایی «مرگ بر دیکتاتور» میگویند و مجیزگوی پهلویاند. مخالف آقازادگیاند و سلطنت موروث
🗝 تردستی
این تردستی فقط از روحانی و پادویهای رسانهای او چون تاجزاده برمیآید که با ناکارآمدی مطلق، کارنامهای سیاه و کلکسیونی از شرارتهای اقتصادی، سرچشمه امید و نشاط را در جامعه خشک کنند، و همزمان ناامیدی و کاهش مشارکت در انتخابات را چماقی کنند علیه نظام، برای پیشبرد دیگر اهداف شوم خود.
@GhadiriNetwork
🔴 چالش بودجه
احتمالات:
۱. روحانی در اعتراض، لایحه نمیدهد تا کار به حکم حکومتی برسد و شرارتهای سیاسی دولت و بهرهبرداریهای انتخاباتی آغاز گردد.
۲. پس از وقتکشی و با اندکی تغییر، همان لایحه را میدهد تا یا مجلس یکجا تصویب کند و یا با تصویب دو-دوازدهمها در ۱۴۰۰، عملا همان بودجه پیاده شود.
۹۹/۱۱/۱۴
@GhadiriNetwork
هدایت شده از اتاق آرشیو
درس گفتارهای اختصاصی اساتید تراز جبهه انقلاب در موضوعات مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی
🔹کانال اتاق آرشیو در تلگرام
t.me/joinchat/AAAAAEbfH0670_l5GB0Elw
🔹گروه اتاق توییت در تلگرام
t.me/joinchat/BPmLuU7xdZlXiKtEwdEFaw
🔸کانال اتاق آرشیو در ایتا
eitaa.com/joinchat/1302724640C4de7d62374
🔸گروه اتاق توییت در ایتا
eitaa.com/joinchat/2110390303C6b7cf0de99
🔱 شاهدزد
مؤسسه فرانسوی CCFD-Terre Solidaire در گزارش خود نتایج غارت و دزدی دیکتاتورهای جهان را منتشر نموده که در آن محمدرضا پهلوی با ۳۵ میلیارد دلار اختلاس (معادل ۱۵۸ میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار به نرخ ۲۰۲۴) رکورددار اختلاس در تاریخ جهان است:
ccfd-terresolidaire.org/IMG/pdf/BMA_totalBD.pdf
مطابق گزارش ۱۷ ژانویه ۱۹۷۹ واشنگتن پست، خاندان پهلوی طی ۵۳ سال حکومت، فقط ۲۰ میلیارد دلار پول نقد (معادل ۹۰ میلیارد و ۶۲۰ میلیون دلار به نرخ ۲۰۲۴) از کشور خارج کردهاند که ۱۲ میلیارد دلار آن (معادل ۵۴ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار به نرخ ۲۰۲۴) در حسابهای سوئیس شاه بود:
washingtonpost.com/archive/politics/1979/01/17/pahlavi-fortune-a-staggering-sum/ef54b268-15c5-4ee5-b0a1-194f90d87bba/
نیویورک تایمز نیز در تاریخ ۱۰ ژانویه ۱۹۷۹ میزان اموال انتقال یافته توسط خاندان پهلوی به بانکهای آمریکا را ۲ الی ۴ میلیار اعلام نموده که از این میان ۱ میلیارد دلار تنها سهم محمدرضا پهلوی بوده است:
nytimes.com/1979/01/10/archives/bankers-say-shahs-fortune-is-well-above-a-billion-state-and-royal.html
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇺🇳 همه دعاوی ایران در دیوان بینالمللی دادگستری #اول زمان: خرداد ۱۳۳۱ موضوع: ملی شدن صنعت نفت شکایت
🇺🇳 دعوای ایران علیه آمریکا
به قلم دکتر پوریا عسکری
فردا [۳ فوریه، ۱۵ بهمن] ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران، جلسه قرائت رای صلاحیتی دیوان آغاز میشود. در این رشتهتوییت (امروز) به سابقه پرونده و به جزییات رای (فردا) میپردازم.
آمریکا در ۸ مه ۲۰۱۸ از برجام خارج شد و کمپین فشار حداکثری از آن تاریخ، علیرغم توافق صورت گرفته در برجام و نص قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت آغاز شد که تا امروز ادامه دارد.
ایران در ۱۶ ژوییه ۲۰۱۸ با تقدیم دادخواستی به دیوان بینالمللی دادگستری از این دادگاه خواست تا بر مبنای بند ۱ ماده ۳۶ اساسنامه و بند ۲ ماده ۲۱ معاهده مودت به این مساله یعنی نقض معاهده مودت به موجب وضع مجدد تحریمها رسیدگی کند و نیز به سبب فوریت موضوع، دستور موقتی صادر کند.
دیوان در ۳ اکتبر ۲۰۱۸ با احراز صلاحیت علی الظاهری دستور موقت را صادر کرد و از آمریکا خواست که برخی اقدامات خود را متوقف کند. آمریکا هرگز به این خواسته گردن ننهاد؛ همان روز از معاهده مودت خارج شد و بر حجم تحریمها افزود.
آمریکا که در جریان رسیدگی به درخواست دستور موقت، از دیوان خواسته بود صلاحیت خود را رد کند در لایحهای که بعدتر در ۲۳ اوت ۲۰۱۹ به دیوان تقدیم کرد بار دیگر صلاحیت دیوان و نیز قابلیت استماع دعوی ایران را زیر سوال برد.
به طور خاص به زعم آمریکا دعوی ایران مربوط به برجام است و ارتباطی با معاهده مودت ندارد و ایران با طرح این دعوی در صدد سواستفاده از دیوان است. همچنین آمریکا مجددا با توسل به مواد ۱۰ و ۲۰ معاهده مودت به صلاحیت خود در تامین امنیت کشورش اشاره داشت.
در ضمن تاکید کرد که عمده تحریمهای وضع شده از جنس تحریم های ثانویه است که مشمول معاهده مودت که تنظیم کننده روابط دوجانبه است، نمیشود.
ایران در پاسخ وجود اختلاف را از متن اعتراض آمریکا محرز دانست و بیان کرد که دعوایش علیرغم ارتباط با برجام، در چارچوب معاهده مودت طرح شده است. ایران، همچنین ایراد ماده ۲۰ ایالات متحده را ایرادی ماهوی ارزیابی کرد که جای طرح در این مرحله از رسیدگی ندارد.
ایران، ایراد مربوط به ثانویه بودن تحریم ها را نیز بیاساس دانست و اعلام نمود که از نظر این کشور آنچه در معاهده مودت مورد حمایت است، حقوق دو دولت، دو ملت و شرکتهای متبوع آنان است و اعمال تحریم فراسرزمینی را نیز شامل میشود.
حال باید دید که کدام طرف توانسته دیوان را مجاب کند. اگر دیوان در رای فردا، صلاحیت خود را احراز کند، کار اصلی و دفاع در ماهیت کلید خواهد خورد که نه تنها برای ما مهم است بلکه به دلیل اهمیت موضوع مشروعیت یا غیرقانونی بودن تحریمهای یکجانبه، این پرونده را بیش از پیش در کانون توجه قرار خواهد داد. باید چند ساعتی صبر کرد و دید...
پینوشت:
دیوان همه ایرادهای صلاحیتی ایالات متحده را رد، و اعلام کرد اینکه اختلاف از برجام ناشی میشود، نافی ارتباط دعوی با معاهده مودت نیست. دیوان در مورد تحریمهای ثانویه بیان داشت که اولا همه تحریمهای مورد اعتراض ایران از این جنس نیستند؛ ثانیا مقامات آمریکایی خودشان بارها بیان کردهاند که هدف این اقدامات ضربه زدن به اقتصاد ایران است؛ و در نهایت موضوع باید در ماهیت بررسی شود.
دیوان اعتراض مربوط به قابلیت استماع دعوی به دلیل سوء استفاده ایران از دادگاه را با بیان اینکه دلایل آشکاری ارائه نشده رد کرد و در نهایت اعتراضات مربوط به منافع اساسی امنیتی را باز به مانند پروندههای سکوها و برخی اموال، مربوط به ماهیت دانست.
@GhadiriNetwork
🌺 میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز زن مبارک
@GhadiriNetwork
🔹سخنرانی اینجانب با موضوع «شبهات انقلاب اسلامی»
🔹۱۶ بهمن ۹۹، بعد از نماز مغرب و عشاء
🔹خیابان پیروزی، بلوار ابوذر، خیابان مسلم جنوبی، مسجد النبی
@GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍🏼 دستخط: خاک پای همهی شهدا و آرزومند مقام آنها. سیدعلی خامنهای
💻 @Khamenei_ir
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 مطالبه از مجلس مطالبه ما از مجلس یازدهم: ۱. رد اعتبارنامه تاجگردون ۲. تصویب شفافیت آراء، حضور در
🔵 تدوام مطالبه
خبر خوب: اکثر نمایندگان به طرح شفافیت آراء رأی مثبت دادند.
خبر بد: طرح به دلیل نرسیدن آراء به نصاب دوسوم تصویب نشد.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 تدوام مطالبه خبر خوب: اکثر نمایندگان به طرح شفافیت آراء رأی مثبت دادند. خبر بد: طرح به دلیل نرسی
🔵 عجایب مجلس
امروز همزمان با عدم تصویب طرح شفافیت آراء نمایندگان، به دلیل به حد نصابِ دوسوم نرسیدن اکثریت، ۲۷۷ نماینده از دیوان محاسبات کشور (بذر پاش) تقدیر کردند!
فارغ از اینکه علت این تقدیر چیست و آیا ربطی به انتخابات دارد یا نه، اگر همین توان لابیگری به کمک طرح میآمد، آیا تصویب نمیشد؟
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇺🇳 دعوای ایران علیه آمریکا به قلم دکتر پوریا عسکری فردا [۳ فوریه، ۱۵ بهمن] ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران
🇺🇳 دعوای قطر علیه امارات
به قلم دکتر پوریا عسکری
امروز دیوان بینالمللی دادگستری در تصمیمی بحث برانگیز اعلام کرد که صلاحیت رسیدگی به دعوای قطر علیه امارات بر مبنای کنوانسیون تبعیض نژادی را ندارد.
قطر در این دعوا سیاستهای مبتنی بر اعمال محدودیت برای اتباع قطر توسط امارات را به چالش کشیده بود و به طور خاص بر این نظر بود که این سیاستها مغایر کنوانسیون منع تبعیض نژادی است و بنابراین دیوان بر مبنای ماده ۲۲ کنوانسیون صلاحیت دارد.
امارات به صلاحیت دیوان اعتراض داشت زیرا به زعم این کشور، کنوانسیون مزبور شامل تبعیض مبتنی بر تابعیت نمیشود.
دیوان به تفسیر کنوانسیون پرداخت و با تأسی به معنای متداول واژگان به این نتیجه رسید که تفسیر خوانده را ملاک قرار دهد و تصریح کرد که سیاستهای مبتنی بر تابعیت در قوانین بسیاری از کشورها وجود دارد و مصداق نقض کنوانسیون نیست.
دیوان همین نتیجه را با توجه به کارهای مقدماتی مربوط به انعقاد کنوانسیون هم احراز کرد و نتیجه گرفت که اعمال محدودیت بر مبنای تابعیت در نظر تدوین کنندگان این معاهده نبوده است.
این درحالی است که کمیته تبعیض نژادی در سال ۲۰۱۹، دعوی قطر علیه امارات را بر همین مبنا و با استناد به نظریه تفسیری شماره ۳۰ خود مورد پذیرش قرار داده و دیوان نیز در سال ۲۰۱۸ در همین پرونده دستور موقتی علیه امارات صادر کرده بود.
ولی در نهایت در رای امروز دیوان تصمیم گرفت که تفسیری متفاوت را ملاک قرار دهد و در نتیجه حکم به عدم صلاحیت خود داد.
تکمله:
تصمیم دیوان تصمیمی سختگیرانه است. دیوان نظریه تفسیری شماره ۳۰ کمیته را بررسی کرده ولی ترجیح داده که مسیر خود را علنا از این رکن جدا کند. یادآور اختلاف در مفهوم و آستانه کنترل بین ICJ و ICTY است با این تفاوت که در اینجا حوزه اعمال قاعده یکسان است. علت عمده مخالفت ۶ قاضی دیوان هم همین است. به ویژه نظریههای مخالف قاضی باندری و قاضی رابینسون را ملاحظه کنید. قاضی ترینداد هم رای منفی داده ولی در کمال تعجب، نظریه جداگانهای ارائه نداده است. به نظرم دیوان میتوانست با اندکی تساهل از ماده ۲۲ مدد بگیرد و بعدتر در بررسی ماهیت به جنس تبعیض روا شده از سوی امارات (که به زعم قطر شامل مستقیم و غیرمستقیم است) و تطبیق آن با معاهده بپردازد.
@GhadiriNetwork