اندیشه و قلم | احمد قدیری
در جنگ یا آستانه جنگ تنها یک صدا باید از کشور شنیده شود. تا پیش از سخنرانی ۲۰ فروردینِ سیدحسن نصرالل
طی هفتههای اخیر چندتن از مخاطبان با خوانش مجموعه پستهای اینجانب پیرامون حمله اسرائیل به کنسولی ایران، این ابهام برایشان وجود داشته که بالاخره موضع نگارنده در آن خصوص چه بوده؟
هرچند نص مطالب موجود و قابل مراجعه است و برای اهل دقت ابهامی وجود ندارد، اما این چند خط تقدیم میگردد:
پیش از هر چیز باید بدانیم در مطالبم همواره ملاحظه مصالح ملی را دارم. منفعتطلبانهترین اقدام، رنگ جماعت به خود گرفتن است. با توجه به تجربه عینالاسد و تجویزهای عجیب جماعت مجازینشین، در درجه اول وظیفه خود میدانستم که توقعات عمومی را همخوان با واقعیات عینی نمایم و به مخاطبان تذکر دهم که اولا اقدام بیهزینهای وجود ندارد و ثانیا در جنگ همه باید تابع تصمیم باشیم.
اما ورای این موضوع، گزینههای روی میز ایران را از بدترین اقدام تا بهترین آن، به ترتیب این موارد میدانستم: پاسخ محدود دادن، شامل یک حمله سطحی و جزئی به اراضی اشغالی که واکنش حتمی و سخت اسرائیل را درپی میداشت؛ عدم پاسخ آشکار و مستقیم و در واقع ادامه جنگ در سایه، مشابه آنچه تا پیش از عملیات وعده صادق وجود داشت؛ و در نهایت پاسخ سخت و در محدوده حمله تمام عیار نظامی، که عملیات وعده صادق درجهای متوسط از سطح بالای واکنش و در واقع یک جنگ محدود بود. اقدامی که بیان نمودم قطعا واکنش اسرائیل را درپی خواهد داشت که داشت؛ و البته اعتراف مینمایم تصور نمیکردم در همان حدی متوقف بماند که فعلا مانده است.
تصور بنده این بود که اسرائیل مراکز اتمی کشور را خواهد زد که در این خصوص حملهای محدود و ناکام را عملیاتی نمود.
تا اینجای مطلب، شرحی گذشت بر آنچه تاکنون گفته و نوشتهام. فرصت را مغتنم میشمارم و به این مهم نیز توجه میدهم که آنچه از توفیق ایران اسلامی و شکست رژیم صهیونیستی در این مقطع شاهد بودهایم، فراتر از محسبات عادی و مادی است. همچنانکه بارشهای کمسابقه اخیر و دفع خطر خشکسالی و تنشهای آبی را نیز نصرت الهی به قوم سلمان فارسی میدانم تا مأموریت آخرالزمانی خود را به سرانجام برسانند. فقط خدا میداند اگر خشکسالی آنطور که تا چند ماه قبل آثار آن هویدا بود ادامه مییافت، وضعیت امنیتی کشور به چه سمت و سویی میرفت.
سخن را کوتاه میکنم. ماجرا از جنس «من حیث لا یحتسب» بود و با زبان محاسبات زمینی قابل وصف نیست و این ترجمان همان شعری است که بر زبان رهبر انقلاب جاری شد: تو راست معجزه در کف ز ساحران مهراس؛ عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۲/۱۶
@GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه
🎥 نماهنگ | تو را است معجزه در کف... عصا بیفکن!
☝ نسخه تصویری - سرودهی حضرت آیتالله خامنهای که در آستانهی عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی، یک بیت از آن در جلسهای توسط ایشان خوانده شد.
➕ تصاویر کمتر دیده شده از قرائت دعای توسل قبل از عملیات تا نوشتن نام شهدای اخیر سفارت ایران در دمشق روی موشکهایی که به سرزمینهای اشغالی رژیم صهیونیستی اصابت کرد
📥 کیفیت اصلی را در آپارات | سایت ببینید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇸🇦 پیرامون توافق با عربستان ویژگی اغلب واکنشها به توافق ایران و عربستان، خوشبینی و بزرگنماییای
🔴 پالس امنیت
سفر نیچروان بارزانی به ایران و استقبال گرم از وی، این پیام را برای اسرائیل و گروههای تجزیهطلب کرد دارد که اقلیم کردستان به هیچ وجه پشتیبان و مخفیگاه مناسبی برای آنان نیست.
مشابه پیامی که مصالحه عربستان و ایران برای جریان فتنه و تکفیر داخلی داشت؛ اینبار پیشگیرانه و قبل از غائله.
۱۴۰۳/۲/۱۷
@GhadiriNetwork
۱۸ اردیبهشت، دانشگاه عالی دفاع ملی، در جمع اعضای هیات علمی
۲۱ اردیبهشت، دانشگاه علامه طباطبایی، در جمع فعالان دانشجویی
۲۵ اردیبهشت، دانشگاه افسری امام حسین، در جمع پاسداران
#موقت
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 برگه رأی احمد قدیری | تهران @GhadiriNetwork
🗳 برگه رأی احمد قدیری | دور دوم تهران
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
فرمانده سپاه حفاظت و امنیت مراکز هستهای: تهدید مراکز هستهای، تجدید نظر در سیاستهای هستهای ایران
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه با شبکه الجزیره مباشر: در صورتی که رژیم صهیونیستی جسارت کند و به تاسیسات هستهای ایران لطمه بزند، سطح بازدارندگی ما متفاوت خواهد شد. ما تصمیمی برای تولید بمب هستهای نداریم. اما اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هستهای خود را تغییر دهیم.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 برآورد ترور اگر از من بپرسید اسرائیل را چه به این محاسبه رساند که با وجود ضعف داخلی و انزوای بین
⚠️ زنگ خطر
کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس،
اعتصاب طلا فروشان و برخی دیگر از اصناف،
افزایش مستمر قیمتها،
جنجال حول گشت نور،
بازتولید مهسا امینی با نیکا شاکرمی،
تجمعات پراکنده معیشتی،
تشدید آتشافروزی و خرابکاری،
و درگیری شدید جبهه انقلاب،
فرصت بزرگ ضربه از درون را به اسرائیل خواهد داد.
۱۴۰۳/۲/۲۶
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 خطبهها و خدعهها به موازات تلاش خارجی برای پیوند سلطنتطلبی به اسرائیلدوستی، در داخل نیز پروژه
بنویسید سفر درمانی به ترکیه؛ بخوانید قرارگیری زیر چتر امن اطلاعاتی و هماهنگی با موساد با هدف به آشوب کشاندن سیستان و بلوچستان.
۱۴۰۳/۲/۲۸
@GhadiriNetwork
به نام اقتصاد علیه اقتصاد
نفس تعطیل کردن یک روز دیگر در هفته یعنی افزایش ۵۲ تعطیلی دیگر در سال.
این را اگر بگذاریم کنار ۲۸ روز تعطیلی ملی و مذهبی تقویمی، میشود حدود ۱۳۰ روزِ تعطیل که رکورددار جهان میشویم؛ فارغ از فرهنگ رایج پل زدن میان تعطیلات و فارغ از اینکه پنجشنبه هم عملا به نوعی نیمهتعطیل و با بهرهوری حداقلی خواهد ماند که اقدامی به غایت ضد اقتصادی است.
در این میان دو روز تعطیلی در هفته، انگیزه سفر و مصرف بنزین با تراز منفی کنونی را نیز به شدت افزایش خواهد که آن نیز ضد اقتصاد کشور است.
با همه این احوال، طرح بهانه اقتصادی هماهنگی با جهان جالب است!
وقتی تمام امور اداری و تجاری از جمله مکاتبات و ثبت سفارشها اینترنتی است، و وقتی به دلیل تفاوت در شب و روز، ساعت کاری مشترکی بین شرق و غرب وجود ندارد، پوچ بودن استدلالها بیشتر آشکار میگردد.
در این خصوص باید بدانیم هماکنون، فرآیندهای تجاری چند هفته زمان میبرد و اینطور نیست که معطل تعطیل بودن یا نبودن شنبه باشد!
آنچه درست به نظر میرسد حذف تعطیلی شنبه و افزایش تعطیلات تقویمی متناسب با فرهنگ دینی و ملی است؛ نظیر آنکه تعطیلات اعیاد فطر و قربان همسو با همسایگان افزایش یابد.
با توجه به اینکه مصوبه مجلس عملا تا پایان خرداد ماه قابل اجرا نیست، منتخبین مجلس دوازدهم باید در نامهای به دولت و مجلس اعلام کنند با آغاز به کار خود، قصد دارند بلافاصله این مصوبه ضد اقتصادی و ضد فرهنگی را ملغی و از این روی توقف آن را مطالبه نمایند.
احمد قدیری
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
به نام اقتصاد علیه اقتصاد نفس تعطیل کردن یک روز دیگر در هفته یعنی افزایش ۵۲ تعطیلی دیگر در سال. این
رهبر انقلاب: یک تذکر هم در باب مسائل مربوط به فروردین عرض کنیم. اولاً این تعطیلات طولانی و بیدلیل، هیچ منطق عقلایی ندارد. وضع خوبی نیست که اوّلِ سال، روزهای متوالی -گاهی دو هفته و گاهی بیشتر- همه چرخهای فعّالیت در کشور از حرکت بیفتد. خلاف مقرّرات هم هست، طبق مقرّرات تعطیلیها محدود است. ما در ایّام سال، تعطیلی زیاد داریم که این به زیان کشور است. در بعضی از کشورهای دنیا، طبق فهرستی که مشاهده میکردم، همه تعطیلات رسمی در طول سال از پنج، شش روز تجاوز نمیکند. لکن ما تعطیلیهایمان بسیار زیاد است. علاوه بر آن هم عدّهای با بیتوجّهی و بیاعتنایی خود به کار، علم، تحصیل و به اشتغالات روزمرّه زندگی و کارهای اداری و سازندگی، بر این تعطیلات اضافه هم میکنند؛ آنهم در آغاز سال. بالاخره در اوّلِ سال، اوّلِ یک دوره جدید مالی و کاری است. توصیه مؤکّدِ بنده این است که هم مسؤلین و هم آحاد مردم عزیزمان تصمیم بگیرند این تعطیلات را کم کنند. این همه تعطیلاتِ پیدرپی، زیانهایی به بار میآورد که هر چند در اوّل کار محسوس نیست، لکن نتایج آن برای همه زیانبار است.
۱۳۸۱/۱/۱۶
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 سگ بهمثابه سلاح حواستان هست که این نژادهای سگهای وحشی و خطرناکی که آزادانه در حواشی اتوبانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تولید و تکثیر سلاحهای مخوف و متحرک در ایران علیرغم ممنوعیت آن در انگلیس
@GhadiriNetwork