🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۹)
خبر: «فیاض زاهد» فعال اصلاحطلب و از مشاورین اقتصادی در دولت روحانی طی یادداشتی (۲۷ فروردین) در روزنامه اعتماد با عنوان «فردا بهتر از امروز نیست»، نوشت: «خطر بیخ گوشمان است… تجربههای تاریخی میگوید وقتی ملتی به چنین مرحلهای میرسد، فقط خدا باید یاری کند تا بتواند ثبات و ماندگاری خویش را حفظ کند.».
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1⃣ روزنامه شرق نیز در یادداشت دیروزش با عنوان «حالا که روحانی نیست» به قلم علی ربیعی، سخنگوی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت روحانی نوشت: «شاید یکی از خصوصیات منحصربهفرد دولت روحانی در تاریخ سیاسی ما، حجم بالای نقد و انتقادات به دولت بود… من از منظر مطالعات اجتماعی این هجوم و آن بردباری را، پدیدهای به نفع ثبات و پویایی کشور میدانستم؛ چراکه بخشی از جامعه اینچنین تخلیه میشد. چندی پیش در قالب یک جمله طنزگونه خواندم وقتی دیگر روحانی نیست، به چه کسی ناسزا گفته میشود؟!».
2⃣ خبرآنلاین هم از قول فرزانه ترکان، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی آورد: «مدیران دولت سیزدهم فاقد حداقلهای تجربه و تخصص برای مدیریت هستند. با فامیل بازی در دولت با سرنوشت کشور بازی میکنند... نداشتن برنامه در ساختار اجرایی مشهود است».
🔺 گزاره تحلیلی: «بیسواد، بی شناسنامه، مزدور، انقلابیون نفهم، یکمشت لات، کاسب تحریم، کودک صفت، حسود، بزدل، ترسو، جیببر، بیقانون، مستضعف فکری، بیکار، متوهم، غوطهور در فساد، سوءاستفادهگر، خرابکار، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، هوچیباز، منفیباف، یأس آفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند» بخشی از پاسخهای ناصواب رئیسجمهور قبل نسبت به منتقدانش است؛ بااینحال حامیان همان رئیسجمهور، امروز بهجای بررسی و آسیبشناسی دلایل رویگردانی جامعه از آنان، در شرایطی که چراغ امید و اعتماد در دل مردم روشن شده و بهموازات آن عصبانیت و یأس غرب از وحدت مسئولان کشور و پایمردی و تأکید بر اصول بنیادین انقلاب و پیوند همدلی کارگزاران کشور در هر سه قوه با مردم را نظاره میکنند، تخریب حداکثری را در پیش گرفتهاند!
✍حسين عباسيان
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | شیوههای جنگ نرم در بُعد اجتماعی
🍃🌹🍃
❌ قسمت اول / وارونه جلوه دادن امور (#تحریف)
🔻به استناد، آیه ۴۸ سوره توبه، یکی از برنامههای دشمنان، وارونه جلوه دادن امور (آدرس غلط دادن و تحریف حقایق) است: «قَلَّبُواْ لَكَ الْأُمُورَ حَتىَ جَاءَ الْحَقُّ وَ ظَهَرَ أَمْرُ اللَّهِ؛ كارها را بر تو دگرگون ساختند (و به هم ريختند) تا آن كه حق فرا رسيد و فرمان خدا آشكار گشت (و پيروز شديد) (توبه/ ۴۸).
◀️ یک #نمونه عینی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی و مادههای یکم و دهم اساسنامۀ این نهاد (با تائید مجلس)، در عرصه های مختلف، در نگهبانی از انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن میکوشد و جانفشانی می کند و...
🔺 در مقابلِ اینهمه خدماتِ نهاد انقلابی سپاه پاسداران، عدهای منافق، سپاه را دولتی در سایه خوانده، کوتاهیهای برخی مسئولین غربگرا را به گردن سپاه میاندازند! و از هر شیوه ای برای تخریب این نهاد خدوم، بهره می جویند! گروهی ناآشنا به مسائل (سیاسی، اقتصادی، بینالمللی و...) نیز باکمال تأسف، با آنان همراهی میکنند!
✍️علی اکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
♦️ نبرد سایهها علیه پوتین
#گزارش_کوتاه
🔹 نشریه آمریکایی فارنافرز در یادداشتی به بررسی مسیرهای تضعیف پوتین توسط آمریکا پرداخته است. نویسنده معتقد است هر چه آمریکا و اروپا مصالحهجویانهتر رفتار کنند، پوتین با جسارت بیشتری عمل خواهد کرد. همچنان که انگیزههای همکاری اقتصادی بیشتر با اروپا، وی را از حمله به اوکراین بازنداشت.
🔸 طبق این یادداشت، برای وادارسازی پوتین به عقبنشینی باید به جای پاداش از تهدید بهره برد و ترسهای او را هدف قرار داد. زیرا او نیز به عنوان یک مأمور سابق کگب، با هدایت افراد از طریق اجبار، مأنوستر است. پیشنهاد نویسنده، «تضعیف رژیم پوتین از درون و ایجاد ناآرامی در خانه اوست».
🔸 به نظر نویسنده، این همان کاری است پوتین در جریان انتخابات 2016 ریاستجمهوری آمریکا کرد؛ یعنی حملات سایبری با هدف ایجاد دوقطبی و تضعیف نهادهای ملی آمریکا. اکنون آمریکا به وسیله افزایش تبلیغات علیه جنگ اوکراین در جامعه روسیه و تقویت احساسات ضدروسی در بلاروس، چچن و قزاقستان میتواند مقابله به مثل کند.
🔸 سازمان سیا میتواند با ارتباطگیری با رهبران و نخبگان مخالف قدرت در این کشورها، منازعات را به طوری مخفیانه و غیرقابل ردیابی که قابلیت انکار را برای واشنگتن داشته باشد، مدیریت کند. تقویت رسانههای مخالف، آموزش برگزاری تظاهرات و حتی شورشهای خشونتآمیز و تاکتیکهای نظامی، از جمله این اقدامات است.
🔸 علاوه بر اینکه آمریکا میتواند همزمان با افزایش تبعات نبرد اوکراین برای روسیه، با نخبگان جریان حاکم در کرملین نیز ارتباط گرفته و ضمانتهایی برای مصونیت از مجازات بدانها ارائه دهد. بخش خصوصی و تجار نزدیک به مسکو، مستعد چنین مسألهای هستند.
🔸 هدف نه ایجاد یک انقلاب یا براندازی، بلکه ایجاد چالش در قدرت کرملین است. نویسنده گمان دارد اگر پوتین احساس کند اقتدارش در داخل روسیه و حوزه پیرامونیاش تهدید میشود، از اقدامات توسعهطلبانه در خارج دوری کرده و به مدیریت مسائل درونیاش خواهد پرداخت.
#قائمون
✅ در فلسطین چه می گذرد؟
🔹عملیات فردی در قالبی جدید طی ماههای گذشته به شدت در فلسطین توسعه یافته است. این توسعه هم از حیث کمی و هم از حیث کیفی قابل توجه است.
🔹تعداد کشتههای رژیم صهیونیستی در این عملیاتها (۱۴ نفر)، از تعداد کشته های این رژیم در نبرد شمشیر قدس (۱۲ نفر) بیشتر بوده است.
🔹ضمن آنکه این عملیاتها از کرانه باختری به دل سرزمینهای اشغالی و شهرهای مهمی چون تل آویو کشانده شده است.
💢 عامل اصلی توسعه عملیات فردی
🔹مهمترین عامل زیربنایی توسعه عملیات فردی رویکردی است که در قالب طرح «معامله قرن» از آن رونمایی شد و نشان داد در نهایت می خواهد به تشکیل «وطن قوم یهود» و اخراج فلسطینیها ختم شود.
🔹این طرح به معنای آن است که صهیونیستها قصد دارند فلسطینیها را از سرزمین تاریخی مادری شان اخراج کنند.
🔹این عامل، تصویر روزهای نخست اشغال فلسطین و آوارگی جدید را برای فلسطینیها زنده کرده است. این تصویر موجی از ناامیدی را در میان فلسطینیها زنده کرده است. حالا همه فلسطینیها میدانند اگر امروز برای آزادی فلسطین مبارزه نکنند دیر زمانی نخواهد گذشت که باید رخت بربندند و از فلسطین بروند.
💢 عوامل مقطعی
1⃣ فشار بر فلسطینیان
🔸صهیونیستها از همان سال ۲۰۱۷ تاکنون هنگامی که «ترامپ» از طرح «معامله قرن» سخن گفت، با توسعه وجوه مختلف اشغالگری، فلسطینیان را تحت شدیدترین فشارها قرار دادهاند.
🔸این فشارها شامل جلوگیری از صدور مجوز ساخت و ساز، مخالفت با حضور فلسطینیان در قدس، اخراج فلسطینیان ساکن قدس از این شهر، افزایش ایست بازرسیها در کرانه باختری، افزایش شهرک سازی با غصب زمینهای فلسطینیان و ربودن و کشتار فلسطینیان به بهانههای مختلف میشود.
2⃣ افزایش تجاوزگری به مسجدالاقصی
🔹طی دو سال اخیر میزان تجاوزات شهرک نشینان به مسجدالاقصی چند برابر شده است.
🔹حضور «یائیر لاپید»، وزیر خارجه و نخست وزیر دوره بعد رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی طی ماههای اخیر به همراه تعدادی از اعضای کنست رژیم صهیونیستی یکی از عوامل خشم ملت فلسطین و توسعه عملیات فردی است.
3⃣ نشست نقب
🔸در ماه مارس ۲۰۲۲ میلادی، نشستی تحت عنوان «نشست نِقِب» در نزدیکی صحرای نقب در جایی که توسط صهیونیستها دهکده «بن گوریون» نامیده شده، برگزار شد.
🔸در این نشست رژیم صهیونیستی، ایالات متحده آمریکا، مصر، امارات متحده عربی ، مراکش و بحرین حضور داشتند.
🔸نشست نقب آنچنان خشمی در میان فلسطینیان ایجاد کرد که عملیات «الخضیره» در همان زمان در برگزاری نشست نقب انجام شد و موجی از نگرانی را برای دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی به وجود آورد.
4⃣ آغاز ماه مبارک رمضان
🔸ماه مبارک رمضان در میان مسلمانان نقطه آغازی دوباره است. هر ساله در ماه مبارک رمضان میزان عملیاتهای فردی و اقدامات مقاومتی افزایش مییابد.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز ارتش گرامی باد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اقدام شهید صیاد شیرازی در قبال دریافت زمین در شمال تهران
به مناسبت سالروز شهادت امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی
@Afsaran_ir
امضایش این بود؛
مَن کانَ لله کانَ الله لَه
هرکس برای خدا باشد
خدا با اوست...
#امیر_دلاور_ارتش
#شهید_صیادشیرازی
#قائمون
801.docx
10.9K
📝 #یادداشت/ آقازادگان بدون آقا و «رانت هویتیابی»
🍃🌹🍃
✍️ دکتر عبدالله گنجی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📹#کلیپ | ارتش فدای ملت
🍃🌹🍃
🌺 ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران گرامی باد.
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
قانون صیانتی جدید اتحادیه اروپا برای کنترل و مدیریت رفتار پلتفرمهای بزرگ/قانونی که چند برابر طرح صیانت رفتار پلتفرمها را استاندارد سازی میکند(قسمت نخست)
✍سید علیرضا آلداود
⭕️قانون بازارهای دیجیتال (DMA) یک پیشنهاد مقررات اتحادیه اروپا است که توسط کمیسیون اروپا در حال بررسی است. DMA قصد دارد از درجه بالاتری از رقابت در بازارهای دیجیتال اروپا، با جلوگیری از سوء استفاده شرکتهای بزرگ از قدرت بازار خود و اجازه دادن به بازیگران جدید برای ورود به بازار، اطمینان حاصل کند.فهرستی از تعهدات را برای دروازه بانان تعیین شده ایجاد می کند و در صورت عدم رعایت، مکانیسم های تحریمی اجباری از جمله جریمه تا 10 درصد از گردش مالی جهانی وجود خواهد داشت.
⭕️این مقررات بزرگترین پلتفرم های دیجیتال فعال در اتحادیه اروپا را هدف قرار می دهد. آنها همچنین به دلیل موقعیت "بادوام" در بازار در برخی از بخش های دیجیتال و به دلیل اینکه معیارهای خاصی مربوط به تعداد کاربران، گردش مالی آنها یا سرمایه گذاری آنها را برآورده می کنند، به عنوان "دروازه بان" نیز شناخته می شوند. حتی اگر فهرست دروازهبانها هنوز منتشر نشده باشد، «فناوری بزرگ» - GAFAM (Google، Amazon، Facebook، Apple، Microsoft) - احتمالاً سوژههای اصلی این عمل خواهد بود.
⭕️فهرست تعهدات شامل ممنوعیتهایی برای ترکیب دادههای جمعآوریشده از دو سرویس مختلف متعلق به یک شرکت است (برای مثال Facebook و WhatsApp)- مقررات برای حفاظت از کاربران تجاری پلتفرم ها (از جمله تبلیغ کنندگان و ناشران)
⭕️به گفته کمیسیون اروپا، هدف اصلی این مقررات تنظیم رفتار شرکتهای فناوری بزرگ در بازار واحد اروپا و فراتر از آن است.
⭕️این قانون هشت بخش مختلف را پوشش می دهد و به آنها خدمات بسترهای اصلی (CPS) نیز می گویند. به دلیل وجود دروازه بان هایی که تا حدی بر رقابت پذیری بازار تأثیر می گذارند، CPS توسط کمیسیون اروپا مشکل ساز تلقی می شود: موتورهای جستجوی آنلاین (مانند جستجوی Google)؛ خدمات واسطهگری آنلاین (مانند Google Play، App store)؛ شبکه های اجتماعی (مانند فیس بوک)؛ پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو (مانند YouTube)؛ پلتفرم های ارتباطی (مانند واتساپ، جیمیل)؛ خدمات تبلیغاتی؛ سیستم عامل (مانند Google Android)؛ خدمات ابری
#قائمون