🔴نوبخت در اظهاراتی عجیب گفته «اگر قبلا نفت در برابر غذا را بهعنوان یک مجازات سنگین برای ایران پذیرفته بودند، اما در شرایط کنونی نهتنها نفت را در ازای غذا که حتی در ازای دارو هم نمیتوانیم بفروشیم. حال با این فشار به ورود ویروس کرونا هم برخوردیم.» این اظهارات در حالی است دولت در سالجاری راههای جدیدی را برای تامین مالی پیدا کرده است
مطابق بررسی ها این درآمدهای نجومی به شرح ذیل است:
🔹بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی از نقلوانتقال سهام در بازار سهام در پنجماهه ابتدایی سالجاری (این میزان نزدیک به سهبرابر کل درآمد مالیاتی دولت از نقلوانتقال سهام در سال ۹۸ است)
🔹۷۲ هزار میلیارد تومان از محل مالیاتها در پنجماه اخیر باوجود شیوع کرونا، (این میزان نسبتبه مدت مشابه سالگذشته رشد ۲۰درصدی داشته است)
🔹۱۶ هزار میلیارد تومان فروش و واگذاری سهمهای دولتی
🔹احتمال شکسته شدن رکورد ۸۰ هزار میلیاردی سال ۹۸ در سالجاری درصورت ادامه انتشار اوراق بدهی
🔹ادغام پنج بانک نظامی با داراییهای بسیار هنگفت
🔴پروتکل همه مردم؛ پروتکل ویژه روحانی ؟!
♦️کار آقای روحانی درست است که طی هفت ماه گذشته از بیم جان، کار میدانی نمی کند، به میان مردم نمی رود و اغلب مسئولیت ها را ویدئو کنفرانسی برگزار می کند؟
🔹یا کار آقایان رئیسی و قالیباف که با رعایت پروتکل های اعلامی ستاد کرونا (ستاد تحت ریاست آقای روحانی)، از مناطق مختلف و ادارات بازدید می کنند و شنوای حرف های ولی نعمتان هستند؟
♦️کدام رفتار، پروتکلی است؟ آن که پروتکل ابلاغی خود را قبول ندارد و به آن عمل نمی کند؟ یا آنها که مردم را محترم تر از خود می شمارند و شنیدن درد دل ها و چاره جویی برای مشکلات را از آداب نوکری می دانند؟
🔹اگر کودکان باید سر کلاس درس، و کارمندان و کارگران سر کار اداره و کارخانه حاضر شوند -که ظاهرا چاره ای جز این، در عین رعایت ضوابط بهداشتی نیست- چرا آقای روحانی خود را استثنا کرده و نه در معرفی وزیر پیشنهادی صمت در مجلس حاضر شد و نه برای اطمینان دادن به والدین، در مراسم بازگشایی مدارس شرکت کرد؟!
♦️آیا باید چنین نتیجه بگیریم که در ستاد کرونا، یک پروتکل برای همه مردم تدوین شده؛ و یک پروتکل ویژه و اعلام نشده برای آقای روحانی؟!
🔹در این میان، باید یک سوال را هم از برخی سیاست زدگان پرسید: چرا به جای این که از روحانی برای رفتن میان مردم و تولید کنندگان و کار آفرینان و حاشیه نشینان مطالبه کنید، به قالیباف و رئیسی به خاطر انجام همین وظیفه بدیهی مسئولان حمله می کنید؟
🆔:@sgm- Ghaemon
🔴 #پرسیده_اند: چرا ج.ا.یران از مسلمان اویغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟
🔴 #پاسخ : ( #بخش_دوم)
👉 #ادامه از بخش اول
3⃣ اینکه ادعا میشود جمهوری اسلامی ایران هیچ واکنشی تا کنون نداشته است ادعای دقیقی نیست. رسانه های رسمی ایران بارها بر ضرورت توجه جدی به حقوق مسلمان جهان از جمله چین مطالبی نوشته اند و خبرگزاری فارس با تفکیک ایغورها با دیگر مسلمان چین تا کنون چندین گزارش منتشر کرده است. در ساحت دیپلماتیک نیز ، جناب متکی وزیرخارجه وقت در این خصوص با همتای چینی خود در آن زمان گفتگو داشت و بعد از توضیحات دولت چین و رصدبیشتر اتفاقات، جمع بندی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران بر این شد که در خصوص حمایت از اویغورهای سین کیانگ رفتاری منطبق با راهبرد اساسی و منافع ملی داشته باشد
🔹 #نکته: نیاز است تا #تاکید کنیم این به معنای دیدن همه مسلمانان چین به یک چشم نیست. مسلما جریان هایی هستند که اسلام را در اولویت قرار میدهند، دست به خشونت نبرده و نمی برند و البته به آرمان های جهان اسلام نظیر قدس، پایبندند. اما حداقل در مقطع کنونی، صدای آن ها در میان جنبش های اویغور، چندان بلند نیست.
4⃣ از منظر رسانه ای نیز باید گفت: مشکل اصلی دولت چین بیشتر با افراطیون تکفیری از قوم اویغور مانند حزب اسلامی ترکستان شرقی است که جذب وهابیت شدهاند و به هیچ صراطی مستقیم نمیشوند. به نظر میرسد که روایت شکل گرفته در اذهان بسیاری از نخبگان در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، کاملا متاثر از جریان رسانهای غربی است. طبیعی است که این رسانهها، تمام واقعیت تحولات سین کیانگ را منتشر نکرده و قسمتی از رفتار دولت مرکزی را به عنوان حربهای علیه چین –به عنوان راهبردیترین رقیب غرب- در بستر عملیات روانی خود کماکان حفظ کرده اند.
🔹شایان ذکر است چین تاکنون چند تور بازدید از سین کیانگ را برای دیپلماتهای خارجی مستقر در پکن همراه با جلسات پرسش و پاسخ برگزار کرده وحتی مجوز ورود رسانهها را به اردوگاههای بازآموزی صادر کردهاست.
5⃣ #جمع_بندی: البته به هر حال نمی توان چندین میلیون اویغور را یکدست دانست و مسلما بسیاری از مسلمانان چین، به ناحق مورد خشم دولت این کشور قرار می گیرند. شایسته است جمهوری اسلامی ایران با توجه به روابط حسنه ای که با چین دارد، بکوشد به نوعی قرائت های غیر بنیادگرایانه خود از دین را در سین کیانگ ترویج کند تا هم از اختلافات میان پکن و مسلمانان سین کیانگ کاسته شود و هم هیچ مسلمان مظلومی در چین، مورد آزار و اذیت قرار نگیرد. اما همه این مسائل نباید ما را به یک قضاوت یکسویه برساند. جنبش های برآمده از اویغور عمدتا در تضاد با دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران هستند و از همین رو، تهران بازیگر مورد تائیدی در میان آن ها نمی بیند که بخواهد با اتکا بر آن در میان مسلمانان چین نقش آفرینی کند.
6⃣ در پایان دوباره تاکید و تصریح میشود در اینکه سیستم رسانه ای و حتی سیاسی چین در تعامل با قومیت ها یک سیاست بسته است شاید یک واقعیت باشد. لیکن کیست که نداند که برجسته کردن تحرکات ایغورها و دایه مهربان تر از مادرشدن از سوی ترامپ و پمپئو برای ایغورهای چین و کاسبی های سیاسی غیردلسوزانه برخی ها در داخل ایران برای افراطیون اویغور (که معمولا همیشه به صورت غیرتصادفی!!!! در زمان تعاملات دیپلماتیک ایران و چین رشد پیدا میکند) بیش از آنکه انگیزه انسانی داشته باشد پشتوانه ی و انگیزه های سوء برای بازی های سیاسی دارد.
🔹 راهبرد ج ا ایران همچنان همان حمایت از مسلمان مظلوم شیعه و سنی در یمن و سوریه تا هند و کشمیر است مع الوصف در خصوص اویغورها ماجرا کاملا متفاوت است و هدف دشمن و خناسان چیز دیگری است که ناگفته برای آنکس که بخواهدببیند پیداست.!!!
#پایان.
🆔:@sgm- Ghaemon
#قائمون
📍علیه سفر استانی قالیباف بی انصافی نکنیم
▪️رفتن به سفرهای واقعی استانی، فقط برای آگاهی از مشکلات مردم نیست که حالا میگن مگه #قالیباف از مشکلات مردم مطلع نبود که رفته سفر استانی.
▫️کنار گذاشتن تنبلی و رخوت و حضور بی واسطه در بین مردم با هر انگیزه ای باشه دست مریزاد داره. حالا اگه این حضور در تابستان خوزستان باشه که به مراتب بیشتر.
▪️دیدم بعضی دوستان احمدی نژادی هم سفر استانی قالیباف رو زیر سوال بردن. انصاف داشته باشین، همین قالیباف در مناظره سال ۹۶ #سفرهای_استانی احمدی نژاد رو نقطه قوت دونسته بود.
▫️من خودم حداقل در ۵۰ تا سفر استانی احمدی نژاد حضور داشتم و اون سفرها رو هنوز هم تحسین میکنم. به خاطر منافع زودگذر یا سیاسی کاری نفسانی، کار درست رو زیر سوال نبرید.
▪️«سفرهای استانی جزو کارهای خیلی خوب است. رفتن در میان مردم و حرف ها را بی واسطه از زبان آنها شنیدن خیلی در شکل بخشیدن به انگیزههای آن کسی که کار متوجه به اوست تاثیر دارد»
▫️«سرکشی به مناطق مختلف کشور آن آرزوی دیرینه ما را به نحو احسن برآورده کرده است. این سفرها باعث می شود توجه مسئولان به مناطق گوناگون کشور جلب شود.»
▪️«این رفتن به شهرها خیلی تاثیر دارد. بعضی می گویند آقا ما گزارش ها را که می خوانیم، نه، گزارش خواندن فرق می کند با رفتن. شاید بیش از اغلب مدیرها برای من گزارش می آید. وقتی انسان می رود به یک شهری، می رود به یک استانی، می نشیند با یک مردمی، می نشیند با یک مجموعه جوانی، می بیند گزارش ها با آنچه که واقعیت است، تفاوت هایی دارد. انسان آنچه که می بیند و می شنود، از گزارش خیلی با ارزش تر است»
▫️«بنده قدردانی می کنم از این حرکت که به شهرها می روند، به راه های دور می روند، مشی مردمی اتخاذ می کنند؛ این ها باارزش است. با همه شهرها از دور و نزدیک ملاقات می کنند. بعضی از شهرها هستند که مردم آنها یک مدیرکل را هم هرگز نمی توانسته اند ببینند، حالا مسئولان اصلی کشور را نزدیک خودشان می بینند، با آنها حرف می زنند؛ این ها باارزش است. ما باید قدردان این چیز ها باشیم.»
▪️«می بینید مسئولین کشور به سرتاسر کشور مسافرت می کنند. این معنایش این است که نگاه و عواطف و همت مسئولین باید میان همه شهرهای کشور تقسیم شود. اینجور نباشد که یک شهری، یک منطقه ای که دوردست است، از شعاع همت و تصمیم مسئولین دور بماند؛ نه، دور و نزدیک ندارد. امروز در این کشور شهرهایی و مناطق دوردست و کوچکی موفق می شوند که مسئولان کشور را از نزدیک ببینند، به آنها نامه بدهند یا حرف بزنند و از زبان آنها و حنجره آنها مستقیما سخن بشنوند که در روزگارهای گذشته در طول تاریخ، امید این را نداشتند که حتی یک مدیر درجه سه به آنها سرکشی کند»
▫️«رفتن به شهرها، رفتن به شهرهای کوچک، همه نقاط کشور را زیر پا گذاشتن و هیچ نقطه ای از کشور را از منظر خبرگی و کارشناسی دور قرار ندادن، اینها چیزهای باارزشی است. این امتیاز اول است؛ در هر مجموعهای این امتیاز وجود داشته باشد، جا دارد که انسان از آن قدردانی کند، به آن تصریح کند و امیدوار و مطمئن باشد که خدای متعال هم به آن مجموعه کمک خواهد کرد و ثواب خواهد داد»
▪️دوستان مدعی من، ۶ پاراگراف بالا جملاتی بود از رهبر انقلاب درباره اهمیت سفرهای استانی. اگر مدعی ولایتمداری هستید، خودتان را تطبیق دهید.
▫️بنده طرفدار باندی آقای قالیباف نیستم و هیچوقت هم به او رای ندادم. اما منصف باشیم. اگر ایراد دیگری به او داریم، دلیل نمی شود کار درست او در انجام سفرهای استانی را زیر سوال ببریم و همنوای کسانی شویم که روحانی را به ملت قالب کردن، دولتشان حال تحرک و به میان مردم رفتن را ندارد و حالا هم که دیگری به سفر استانی، آن هم سفری رفته که کانالیزه و صوری نیست، او را متهم می کنند.
🆔:@sgm- Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قائمون
📍اشاره محمد دلاوری، مجری تلویزیون به طرح مندرآوردی #روحانی تحت عنوان "گشایش اقتصادی"
#تدبیرم_آرزوست
🆔:@sgm- Ghaemon
قائمون
📍افشاگری مهم منابع یمنی؛ فرمانده ائتلاف سعودی برکنار نشده، کشته شده
🔻وبگاه «الخبر الیمنی» نوشت:
▪️«فهد بن ترکی» فرمانده نیروهای مشترک ائتلاف سعودی در جریان حمله موشکی ارتش و کمیتههای مردمی #یمن به پایگاهی در «مأرب» به هلاکت رسیده است.
▫️دولت عربستان #سعودی نه تنها کشته شدن وی را مخفی نگه داشته، بلکه در رسانهها اعلام کرده بنترکی به اتهام فساد برکنار شده است.
🆔:@sgm- Ghaemon
🖊اجرای توصیههای FATF چگونه همکاریهای بانکی قبل از برجام را نابود کرد؟
🔹اخیرا ادعایی مطرح شده که بانکهای روسی و چینی به دلیل تصویب نشدن الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF با ایران کار نمیکنند و حتی اگر این مسئله حل نشود، توافق راهبردی با چین نیز اجرایی نخواهد شد!
🔹مطرح کنندگان این ادعاها، یا قصد عملیات روانی برای پیشبرد پروژه فشار حداکثری آمریکا را دارند، یا مشکلشان فقر اطلاعاتی و علمی است. اگر قصد عملیات روانی و کمک به آمریکا را دارند، مخاطب این نوشته کوتاه مردم هستند که فریب دیو و دلبر سازیهای تجربهشده این جماعت را نخورند؛ اما اگر مدعیان، واقعا دچار فقر علمی و اطلاعاتیاند، توجه آنان را نیز به نکاتی جلب میکنم.
🔹آمریکاییها به دلیل مزیت منحصربفردی که در رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی دارند، از سال ۲۰۰۱ تحریمهای مالی را علیه رقبای بینالمللی خود به ویژه ایران، چین و روسیه در دستور کار قرار دادهاند. مکانیسم اعمال این تحریمها نیز اینگونه است که با رصد تراکنشهای بانکی، روابط تجاری را کشف میکنند و هر شخص -حقیقی یا حقوقی- را که با اشخاص تحریمشده توسط آمریکا معامله کند، یا جریمه میکنند یا اموالش در آمریکا را توقیف کرده و از معامله با اشخاص آمریکایی منع میکنند. اینجاست که شرکتها، بانکها و افراد از ترس جریمه شدن، توقیف اموال، یا محرومیت از معامله با اشخاص و نهادهای آمریکایی، از معامله با اشخاصی که در لیست موسوم به SDN وزارت خزانهداری آمریکا قرار دارند، پرهیز میکنند.
🔹برای اینکه چنین مکانیسمی دقیق عمل کند، آمریکا طی سالهای اخیر تلاش زیادی به خرج داده تا هم زیرساختهای حقوقی برای اشراف بر تراکنشهای بانکی بینالمللی ایجاد کند، و هم زیرساختهای فنی-اطلاعاتی لازم را فراهم آورد. میتوان در یک جمله گفت که زیرساخت حقوقی این اشراف عبارتست از اجرای توصیههای FATF توسط قربانیان، و زیرساخت فنی این اشراف نیز عبارتست از اشراف کامل بر دیتابیس سامانههای پیامرسان بانکی بینالمللی نظیر سوئیفت. خوآن زاراته مشاور وزیر خزانهداری آمریکا در دوره اوباما در کتاب "جنگ خزانهداری" کاملا توضیح داده است که چطور برای رفع نیازهای اطلاعاتی مرتبط با تحریم، آمریکا سوئیفت را وادار به ارائه اطلاعات بانکی مشتریانش کرد و هرجا هم نیاز به شفافیت بیشتر تراکنشها برای رهگیری بود، از دریچه تحمیل توصیههای FATF به قربانیان تحریم ورود کرد.
🔹در رابطه با ایران، آمریکا به موجب قوانین متعددی از جمله بخش ۱۰۴ قانون تحریمی سیسادا یا بند "د" از بخش ۱۲۴۴ قانون تحریمی ایفکا، هر بانکی را که با اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی تحریم شده یا بخشهای مشخصی نظیر انرژی، کشتیراتی و... ایران، تراکنش قابل توجهی انجام دهد یا خدمات مالی به آنها ارائه کند، تحریم و جریمه میکند.
🔹بنابراین، آمریکا از یک سو قوانینی داخلی وضع کرده که بر اساس آنها، معامله و همکاری بانکی طرفهای خارجی با اشخاص و نهادهای ایرانی را ممنوع کرده؛ و از سوی دیگر، از طریق رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی، این قوانین تحریمی را اعمال میکند. لذا هرچقدر مبادلات بانکی ایران با خارج از کشور برای آمریکا شفافتر شود، اعمال این تحریمها بیشتر و دقیقتر خواهد شد. به عبارت دیگر، هرچه ایران بیشتر توصیههای FATF را اجرا کرده و کم و کیف مبادلاتش را برای طرفهای خارجی آشکارتر کند، و از سامانههای نظیر سوئیفت که تحت اشراف آمریکا هستند، بیشتر استفاده کند، ضریب آسیبپذیریاش از تحریمهای آمریکا افزایش خواهد یافت. اینکه در سالهای اخیر و به ویژه پس از برجام، تحریمهای آمریکا علیه کشورمان کاریتر شده، هیچ دلیلی جز اجرای توصیههای FATF و شفافتر شدن مبادلات ایران برای رصدکنندگان آمریکایی تراکنشهای ما ندارد.
🔹بنابراین، واقعیت این است که پیش از امضای برجام، روابط بانکی ایران با بانکهای خارجی تا سطح قابل قبولی برقرار بود، اما پس از برجام که سیاست ادغام در نظم مالی بینالمللی با اشتیاق دنبال شد و بیش از ۹۰درصد توصیههای FATF در ایران اجرا شد، اشراف آمریکا بر مبادلات بانکی ایران افزایش چشمگیری یافت و کانالهای مبادلاتیمان لو رفت. و البته جای سوال است که با اینکه FATF ایران را وارد لیست سیاه خود کرده، چرا ایران همچنان بیش از ۹۰درصد برنامه اقدام توافق شده با این نهاد غیررسمی و غیرالزامآور بینالمللی را که تیزکننده تیغ تحریمهای آمریکاست، اجرا میکند و حداقل تعلیقشان نکرده است!
🔹در شرایط تحریم، هر اقدامی که موجب افزایش اشراف آمریکا بر مبادلات مالی ایران شود، شرایط را بر ما سخت خواهد کرد و هر اقدامی که مبادلات کشور را از نظام رهگیری آمریکا پنهان کند، تحریمها را بیاثر خواهد کرد. به همین دلیل است که ما از اجرای توصیههای FATF با عنوان خودتحریمی یاد میکنیم..
جبرائیلی
🆔:@sgm- Ghaemon
قائمون
⭕️ نوبخت در اظهاراتی عجیب گفته «اگر قبلا نفت در برابر غذا را بهعنوان یک مجازات سنگین برای ایران پذیرفته بودند، اما در شرایط کنونی نهتنها نفت را در ازای غذا که حتی در ازای دارو هم نمیتوانیم بفروشیم؛ حال با این فشار به ورود ویروس کرونا هم برخوردیم.»
▪️این اظهارات در حالی است دولت در سالجاری راههای جدیدی را برای تامین مالی پیدا کرده است ؛ مطابق بررسی ها این درآمدهای نجومی به شرح ذیل است:
۱- بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی از نقلوانتقال سهام در بازار سهام در پنجماهه ابتدایی سالجاری (این میزان نزدیک به سهبرابر کل درآمد مالیاتی دولت از نقلوانتقال سهام در سال ۹۸ است)
۲- ۷۲ هزار میلیارد تومان از محل مالیاتها در پنجماه اخیر باوجود شیوع کرونا، (این میزان نسبتبه مدت مشابه سالگذشته رشد ۲۰درصدی داشته است)
۳- ۱۶ هزار میلیارد تومان فروش و واگذاری سهمهای دولتی
۴- احتمال شکسته شدن رکورد ۸۰ هزار میلیاردی سال ۹۸ در سالجاری درصورت ادامه انتشار اوراق بدهی
۵- ادغام پنج بانک نظامی با داراییهای بسیار هنگفت.
🆔:@sgm- Ghaemon
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یک ماه پس از انفجار بیروت؛ معجزه ای در راه است؟
🔹یک ماه پس از انفجار عظیمی که بخشهای عمدهای از بیروت را نابود کرد، اکنون تیمهای امداد و نجات سرگرم جستجو در آوار بر جای مانده از یک ساختمان، برای یافتن فردی هستند که احتمالا هنوز زنده است.
🔹یک تیم امدادی از شیلی در حال گذشتن از کنار یک ساختمان تخریب شده بود که سگ همراه آنها متوجه علائم حیاتی در زیر آوار شد.
🔹تیم امداد سپس با استفاده از یک دستگاه جستجوگر موفق به ثبت ضربان قلب و شنیدن صدای تنفس فردی در زیر آوار شد.
🔹عملیات جستجو همچنان ادامه دارد و نفس لبنانیهایی که امیدوارند این فرد زنده از زیر آوار خارج شود، همچنان در سینهها حبس است.
🆔:@sgm- Ghaemon
🔴چرا اخراج سنتکام به نفع عراق است؟
🔹اسناد تاریخی گواهی میدهند که از زمان لشکرکشی آمریکا و حضور سنتکام در عراق تا بهحال بیش از یک میلیون نفر از مردم بیگناه این کشور کشته و ۵ میلیون نفر آواره شدهاند. برخی از اقدامات خصمانه آمریکا در عراق مصداق جنایات جنگی است و میتواند در محاکم بینالمللی پیگیری شود. معمولاً جنایات جنگی توسط دیوان بینالمللی کیفری پیگیری میشود و ایالات متحده آمریکا بر خلاف اکثر کشورهای جهان به عضویت دیوان بینالمللی کیفری درنیامده و از محاکمه جنایات خود فرار کرده است.
🔹کشتار حدیثه در عراق یکی از موارد جنایات جنگی سنتکام است. در این حادثه ۲۴ غیرنظامی عراقی -که در میان آنها کودکان و زنان نیز بودند- توسط گروهی از تفنگداران دریایی آمریکا در ۱۹ نوامبر ۲۰۰۵ در شهر حدیثه کشته شدند. شهروندان عادی عراق در این اقدام تروریستی از فاصلهی نزدیک مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و آمریکا ادعا کرد این کشتار، انتقام کشته شدن یکی از اعضا گروه تفنگداران دریایی بوده است.
🔹جنایت جنگی بعدی سنتکام، کشتار محمودیه در جنوب غرب بغداد است در تاریخ ۱۲ مارس ۲۰۰۶ رخ داد. در این جنایت یک خانوادهی عراقی قتل عام شدند و سربازان آمریکایی بهطور دست جمعی به دختر ۱۴ ساله آن خانواده در روستای یوسفیه در غرب محمودیه تجاوز کردند. این دختر به نام عبیر الجنابی پس از تجاوز به قتل رسید. همچنین مادر ۳۴ ساله، پدر ۴۵ ساله و خواهر ۶ ساله وی نیز توسط نظامیان آمریکایی به قتل رسیدند.
🔹جنایات جنگی آمریکا در زندان ابوغریب در سال ۲۰۰۴ نیز موجب رسوایی کاخ سفید شد. پس از انتشار مجموعهای از تصاویر شکنجه زندانیان عراقی توسط سربازان آمریکایی، کاخ سفید برای فرار از این رسوایی، یازده نفر از زندانبانان و مسئولین زندان را در دادگاههای نظامی آمریکا، محاکمه و به ۳ تا ۱۰ سال زندان محکوم کرد.
🆔:@sgm- Ghaemon
🔴#اقتصادی| ماجرای #بورس از زبان پورابراهیمی
🔻 #زمـانـه| رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹 وضعیت فعلی بورس، هم یک فرصت طلایی و هم یک تهدید اقتصادی اجتماعی برای کشور است.
🔹 بخش عمده بازار فعلی بورس، مبتنی بر واقعیتهای اقتصادی کشور نیست.
🔹 برآورد ما این است که در چند هفته اخیر روزانه حدود هزار میلیارد تومان به بازار سرمایه آمده است.
🔹 اگر سهام شرکتی ۱۰ روز پشت سر هم روزانه ۵ درصد مثبت میشود، باید به آن شک کرد.
🔹 فضای مجازی یک صف غیرمنطقی برای قیمت سهام شکل داده است.
🔹 نگرانی جدی ما از دستکاری بازار است؛ سازمان بورس، باید اطلاعات ریسک شرکتها را شفاف به مردم اعلام کند.
🆔:@sgm- Ghaemon