دوستان ایشان درباره خستگیناپذیری ایشان خاطرات فراوانی تعریف میکنند و اذعان دارن که او خستگی را خسته کرده بود. از آنجمله سفرهای متعدد استانی ایشان بود که گاهی نگران سلامتی ایشان میشدند. سفرهای استانی یکی از اقدامات او بود که از 12مرداد که به صورت رسمی به عنوان رئیس قوه مجریه، اداره کشور را به دست گرفت؛ انجام شد. او گفته بود که خیلی به گزارش ها اکتفا نخواهد کرد و با ارتباط چهره به چهره می خواهد از مشکلات مردم با خبر شود. روند سفرهای استانی به گونه ای بود که در پایان هرسفر به هر استان، بسیاری از مردم به رفع مشکلات موجود در استان و گشایش گرههای معیشتی خود میپرداختند. رهبر معظم انقلاب نیز در یکی از دیدارهای خود با اعضای هیات دولت یکی ازمحاسن دولت سیزدهم را ارتباط رودررو و نزدیک با مردم در سفرهای استانی عنوان کردند.
تکیه بر عمل و پرهیز از شعار محوری در خدمتگزاری.
"چقدر خوب است که همه وعدههایی که دولت به مردم داده عمل بشود. اگر چنانچه وعدهای به مردم داده شود و عمل نشود این مشکلات درست خواهد کرد نه فقط نسبت به دولت بلکه به نظام." ۷
آقای رئیسی یک خوبی در کنار دیگر خوبیهایش به عنوان یک شخصیت همه جانبه داشت. اینکه اگر شخصی به ایشان چیزی میگفت خیالش راحت بود که به نتیجه میرسد چرا که ایشان شخصیتی عملگرا و پیگیر داشت.
حسین درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور میگوید؛ معمولاً گزارشی را که میشنید یادداشت میکرد و توصیه میکرد که فلان موضوع را چگونه پیگیری کنند یا این را حتماً دنبال کنید. فلان مسئول را بخواه. با یک بار و یک نامه اکتفا نکن و مدام یادآوری میکرد که مسئول اگر ۲۰ درصد کار کند باید ۸۰ درصد برای به نتیجه رساندن آن کار پیگیری کند. او تاکید داشت؛ مدیران باید مدیران اقدامی باشند نه اعلامی اول اقدام کنید بعد اعلام کنید.
خدمتگزاری همچون پدر
رهبر انقلاب میفرمایند: " خدمترسانی منطقی دارد. در روایات وارد شده است که والی و حاکم اسلامی حاکم در همه سطوح مشمول این جمله هستند. با مردم باید مثل پدر مهربان نسبت به فرزندان باشد اگر به شما خبر برسد که فرزندتان از بیماری، از سرما، از گرما، از گرسنگی، از تحقیر، از اهانت و از غربت رنج میکشد چه حالی پیدا میکنید؟ یا میتوانید تحمل کنید؟ حال اگر در سطح کشور نسبت به هر کس چنین اتفاقی بیفتد تا آنجایی که علم و اطلاع دارید باید همین احساس را داشته باشید نباید آرام و قرار داشته باشیم نهضت خدمت رسانی یعنی این. این خدمت را باید برای مردم محسوس کنیم."۸
سید امیرحسین مدنی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشورمیگفت: یادم میآید زمانی که زلزله لالی و اندیکا اتفاق افتاده بود اعلام کردند که در استان خوزستان در ارتفاعات بارندگی شده است. نیمه شب از دفتر آقای رئیسی تماس گرفته شد و گفتند که حاج آقا بیتاب هستند. گفتهاند که مردم الان در باران چه وضعیتی دارند با این بارندگی و با این خرابی خانهها چه کار میکنند؟ ما آن لحظه در تهران کاری نمیتوانستیم بکنیم اما حاج آقا رئیسی بی تاب بود امکان نداشت که پای مردم وسط باشد و موضوعی به مردم گره خورده باشد و ایشان از آن بگذرد.
ایشان برای اینکه خود را از این روستا به آن روستا برساند، سوار بالگرد شد. شما الان قضاوت کنید که روز شهادتشان برای چه سوار چنین بالگردی شدند. بله، برای اینکه دردی از مردم بردارد و مرهمی برای زخم آنها باشد.
آری، "باید خود را به معنای واقعی کلمه، نه به معنای تعارفی کلمه، خدمتگزار مردم دانست." ۹
زیرا "مردم تشنهی خدمترسانیِ دولت هستند... واقعاً هم احتیاج دارند. بنابراین دولت باید کارآمدی خودش را [اینچنین ] نشان دهد."۱۰
"آنچه مردم به آن علاقه دارند و عاشق آن هستند؛ این است که رئیسجمهوری سر کار بیاید که مهمترین انگیزه او کار برای این ملت باشد این ملت تشنه کار است کار." ۱۱
به نظر میرسد باتوجه به بیانات رهبر و نصاب جدید شهید جمهور عزیزمان نامزد اصلح باید در این نصاب و حتی بالاتر از آن باشد.
ارجاعات:
۱. چهارده خرداد ۱۴۰۳، بیانات در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله)
۲. شش شهریور ۱۳۹۲ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت
۳.اول فروردین ۱۳۸۲، اجتماع مردم مشهد در حرم مقدس
۴. اول فروردین ۱۳۹۶، اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
۵. چهار شهریور ۱۳۸۱ ديدار اعضای هیئت دولت
۶. اول فروردین ۱۳۹۶،اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
۷. شش شهریور ۱۳۹۰ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت
۸. ۱۵ مرداد ۱۳۸۲ دیدار مسئولان و کارگزاران نظام
۹. چهاردهم آذر ۱۳۶۹، دیدار مسئولان و کارگزاران نظام
۱۰. پنجم شهریور ۱۳۸۰ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت
۱۱. نوزدهم دی ۱۳۸۳ دیدار مردم استان قم
@ghalamenajib
💠 برای خانهی ما؛ برای ایران...
در این قضیّهی انتخابات، شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینهی انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند... در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.
۱۴۰۲/۱۰/۶
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#انتخابات
@ghalamenajib
📸 رهبر انقلاب: از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظهی اين ساعات مثل اكسير حائز اهميت است. روزعرفه را قدر بدانيد.
@ghalamenajib
رویای قاسم سلیمانی
در میان اخبار و عکسهای غزه، سرگردان و پریشان بودم که ناگاه، نگاهم به این گلهای زیبای سرخ، در خاک به ظاهر بیجانِ غزه روشن شد.
گلهایی که بیتوجه به ویرانیها، آبادنند. سرخوشند و در میان باد رقصان.
همچون نوزادانی که در میانهی جنگ صدای گریهشان نوید حیات بود برای مقاومت.
اصلا طبیعت اینگونه است...
طبیعت، وجود و شعور خود را دارد.
اگر قرار باشد از سنگ هم سر به آسمان بَرَد؛ خواهد رویید. کسی نمیتواند مانعش شود.
همچون جوانان عملیات طوفان الاقصی که مبارزهی طوفانیشان از درون جوشید و کوبید و یک دنیا را مبهوت کرد.
اصلا زیباترین گلها در سختترین شرایط میرویند.
شاید آنها آفریده شدهاند تا ظهور آیه "ان مع العسر یسری" باشند.
همچون عبادتهای دسته جمعی در میان چادرهایی که اسمش چادر آوارگان است.
اما آنکه آواره است دشمن است.
این چشم ظاهربین بشر است که دشمن را ساکن میپندارد و آنها را آواره. لیکن آنها در اصول خود ساکنند و برای مبارزه در حرکت. اما دشمن در ظاهر ساکن است و از درون پر از آوارگی.
همین امروز بود که نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، ایهود باراک، گفت: اگر این دولت با شکستها و ناکامیهایش همچنان بر سر کار باقی بماند، در آن صورت خود را عمیقا با جبهههای متحد علیه خود گرفتار میببینیم؛ همان رویای قاسم سلیمانی، او به یک جنگ همه جانبه با حزبالله در شمال، انتفاضه سوم در کرانه باختری، درگیری با حوثیها در یمن و گروههای عراقی در بلندیهای جولان و البته، درگیری با خود ایران هشدار داد.
آری، رویای حاج قاسم در همین خانهها در حال روئیدن است.
✍زینب نجیب
@ghalamenajib
⛺️چادرها روایت میکنند...
❓میدانید این نوشتهها چیست و روی چه چیزی نوشته شده؟
اینها چادرهای مردم غزه است که چندیست، سقف بالای سرشان شده.
روی چادرها نوشته:
"دانشجویان به ما امید میهند...
ممنون از دانشجویان...برای دانشگاه کلمبیا
بچههای غزه به شما افتخار میکنند.
ما برای شما نیرو میفرستیم."
🇵🇸حالا میشه کاملا متوجه شد که وقتی حضرت آقا، خطاب به جوانان و دانشجویان دانشگاههای آمریکا میفرمایند:
"شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید...شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید"؛
یعنی چه!
طرف درست تاریخ یعنی موسی با اصحاب خود در یک پیچ تاریخی میایستد. در مقابلش رود نیل است و پشت سرش، فرعون.
رو به اصحاب میکند و میگوید:
نگران نباشید "ان معی ربی"
دستان خود را بالا میبرد و با خدای خود نجوا میکند.
عصا بر آب میزند. نیل از هم میشکافد. و موسی و همراهانش عبور میکنند. قطعا در میان راه، کلیمالله بارها به آنها گفته است که طرف درست تاریخ، آن طرف آب است. مقاومت کنید.
همراهیاش میکنند و عاقبت، درست در همان طرف تاریخ که ورق خورد هلاکت فرعونیان را به تماشا مینشینند.
آری، تاریخ تکرار میشود .
حواسمان باشد که سالها پیش پیر طریقتمان گفت که؛ "ان معی ربی"
و امروز زیر گوشمان نجوا میکند که طرف درست تاریخ کجاست.
حواسمان باشد که نعمت ایستادن در جبههی مقاومت را با شکر آن ازدیاد بخشیم.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
جواد ظریف در خوشبینانه ترین حالت یک دیپلمات باتجربه و وطن خواه بود که دوست داشت با مذاکره سایه تحریم ها رو از سر مردم برداره، در این مسیر خیلی هم تلاش کرد اما در نهایت با عهد شکنی و فریبکاری آمریکا و غربی ها از توافق صورت گرفته هیچ چیز عایدی کشور نشد بلکه خسارتهای بسیاری هم به ما تحمیل شد و هشتصد تا تحریم هم به تحریم های قبلی اضافه شد و خودش هم تحریم شد.
مومنانه، متعهدانه و وطن پرستانه اش این بود که جواد ظریف با حریت و آزادگی بیاد مقابل مردم ایران بایسته و بگه آی مردم من برای شما و به خاطر شما ننگ مذاکره با آمریکا و قدم زدن با وزیر خارجه اش رو به جون خریدیم، چندین دور با اونها مذاکره کردم به توافق هم رسیدم تمام تعهدات مون تو توافق رو هم جلوجلو و زودتر از موعد مقرر انجام دادیم ،اما طرف مقابل ثابت کرد پیمان شکنه ، دروغگوست و فریبکاره و هرکس دیگه ای بعد از این ادعا کنه با مذاکره یا رابطه با آمریکا مشکل این کشور حل میشه داره سرتون کلاه میگذاره و یک شیاده چون من تا آخر این خط رفتم و نتیجه اش هیچ بود و خودمم تحریم کردن.
اما چکار کرد؟ حتی یک بار آمریکا ها رو به عهد شکنی متهم نکرد در عوض تا میتونست با فرافکنی شکست برجام رو یکبار به گردن مجلس انداخت ، یک بار به گردن سپاه انداخت و در شرایطی که هیچ وزیر خارجه ای اندازه ایشون اختیارات نداشت یک بار هم رهبری رو تلویحا مقصر شکست برجام عنوان کرد و گفت وزیر خارجه در این کشور هیچ کاره است و در نهایت هم گفت اصلا هدف ما از برجام حل مشکلات اقتصادی کشور نبود.
چنین آدمی رو چه باید نامید؟
https://eitaa.com/eqbali62
✅از سرمایه اجتماعی خود غفلت نکنیم...
باید در انتخابات پیش رو و در این هفته پایانی، به یک نکته بسیار مهم، توجه داشت.
و آن حفظ سرمایههای اجتماعی است برای وحدت و برای رسیدن به یک انتخاب اصلح.
این سرمایه اجتماعی چطور بوجود آمد؟
✨ای مردم!
شما خود دیدید، رئیسی بود که نصاب جدیدی در خدمتگزاری ایجاد کرد و امروز میبینیم که در تبلیغاتها و مناظرات، آنچه بیش از همه مطرح میشود این است که روشها و منشهای خود را به این نصاب، نزدیک، نشان دهند. بله او بود که در خدمتگزاری شب و روز نمیشناخت. همواره برای مردم و ذیل ارادهی الهی حرکت میکرد و این یعنی مدیریت توحیدی.
⚡️بعد او، ما مردم هم نصاب جدیدی را در انتخاب خود ایجاد کردیم.چگونه؟
ما همگی در کنار هم با قلبی آکنده از غم زیر تابوت شهید جمهور عزیزمان را گرفتیم و به همه دنیا چند پیام فرستادیم.
1️⃣ انتخاب ما انتخاب یک شهید بود. ما میدانیم که کسی شهید نمیشود مگر آنکه شهید زندگی کند. یک شهید در اندیشهی ما، فقط ایثارگر نیست او باید خالص، پرکار، صادق و از همه مهمتر جامعالاطراف باشد. او اینچنین بود که انتخاب ما قرار گرفت. او خستگیناپذیر بود. البته نه فقط برای مردم بلکه برای خدا. شاید خیلیها پرکار و خستگی ناپذیر باشند اما مهم است که برای چه هدفی اینگونهاند. آیا برای خداست یا غیر؟ آیا به دلیل امر خداست یا برای محبوبیت بیشتر و ...؟ اکنون نیز نامزد اصلح از نظر ما اینچنین است. او خستگی نمیشناسد، عاشق خدمت به مردم است اما ذیل ارادهی الهی و لاغیر.
2️⃣ ما به دنیا ثابت کردیم و نشان دادیم که دیگر روشها، منشها و سیاستهای غربی را برنمیتابیم. ما رئیس جمهوری میخواهیم که سیاستورزی را با نگاه توحیدی جمع کند. شاید تا قبل از شهید رئیسی، صداقت و پاکی با سیاست جمعشدنی، نشان داده نشد اما او این کارآمدی نظام اسلامی را که مدتها مغفول مانده بود احیا کرد. شاید تا قبل از او علوم سیاسی ما وام گرفته از غرب بود اما با او، به یک سیاست مستقل رسیدیم. او و همراهان شهیدش ثابت کردند که میشود با برترین فضائل اخلاقی، بدون دغلبازی و دروغ و تزویر، هم با دنیا تعامل داشت و هم منافع ملی را تضمین کرد. بله ما مردم زیر تابوت او، باز هم به این اندیشه، رأی دادیم.
3️⃣ رئیس جمهور شهید ما، بر مقاومت پافشاری کرد، جبههی مقاوت را با وزیر شهیدش تقویت کرد و دیپلماسی را با میدان به توازن رساند. هم از تحرک و تلاش نایستاد و هم تسلیم و منفعل نشد. روزی اگر روی موشک خود مینوشتیم اسرائیل باید از صفحه روزگار مهو شود، بهانهای بود برای زیر میز مذاکرات زدن. اما امروز نهتنها یک نوشته چنین نمیکند بلکه وقتی موشکهای ما خاک اسرائیل را لمس کرد، موقعیتی بالاتر برای ملت ایران رقم زد. دیپلماسی ذلت هرگز انتخاب مردم نبود و نیست.
مردم!
یادمان نرود، ما زیر تابوت او به این انتخاب خود بالیدم.
4️⃣ مردم یادتان هست حاج قاسم میگفت ایران حرم است؟ یادتان هست شهید رئیسی میگفت ایرانِ امام رضا؟
هر دوی این بزرگوار خادم بودند برای حرم ائمه.
اما چون باور داشتند ایران نیز حرم است، خادم مردم و کشور هم شدند.
برای آنها فرقی نمیکرد در حرم رضوی به زائران امام رضا خدمت کنند یا در سطح کشور برای ملت و یا در سطح بینالملل برای همه آزادیخواهان جهان.
🌱این نگاه توحیدی که همهی خوبیها برای همه، نصاب جدیدی برای انتخاب ما خلق کرد.
یادمان باشد، به کسی رأی دهیم که ما را حتی یک وجب هم از معیارهایمان دور نکند. او باید همچون رئیسی مظهر شعارهای انقلاب باشد.
🌱برای رسیدن به این انتخاب نیازمند وحدتیم و برای این وحدت، نیازمند حفظ سرمایهی اجتماعی که زیر تابوت شهدا به دست آوردیم و برای حفظ این سرمایه، نیازمند تبیین هستیم.
به یاد هم بیاوریم که چه ملتی هستیم.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا فلسطین اشغالی(اسرائیل ) است. این روزها شاهد تظاهرات و اعتراضات وسیعی در آن منطقه هستیم.
هر روز عدهای گوشهای از شهر را به آشوب میکشند
یادتان هست در یادداشتی نوشتم آنها از درون آوارهاند؟
مرگ بر اسرائیل ✊
✍زینب نجیب
@ghalamenajib
نه به کاندیدای پوششی!!
دیروز تو مسجد یکی از شاگردانم که اتفاقا دانشجوی معماریست و محیط دانشگاه رو در زمینه حجاب فشل معرفی کرد پرسید؛ لطفا در این زمینه بفرمایید که ما چه کنیم و چگونه دفاع کنیم.
به او پاسخ دادم تجربه به من ثابت کرد که هیچ وقت نمیشه کار فرهنگی رو از وسط راه شروع کرد.
ما باید متوجه باشیم که درک مسئلهی حجاب در گرو، درک مسئلهی زن است.
درک مسئلهی زن در گرو، فهم دقیق از نهاد خانواده هست.
حتی فهم دقیق نهاد خانواده در گرو فهم یک جامعه توحیدیست.
و فهم یک جامعه توحیدی در گرو، فهم و درک مبانی اسلام است.
جالب است بدانید که این فهم کامل حاصل نمیشود مگر آنکه غرب و غربگرایی و تمدن حاصل از آن را بشناسید.
در آخر پرسیدم آیا حاضرید؟
همه با هم شگفتزده پاسخ دادند این پاسخ کاملترین و جذابترین جواب بود و ما مشتاقانه با شما همراهی میکنیم.
اما وقتی از کلاس برگشتم و با این تصاویر مواجه شدم
دلم برای جنس زن سوخت.
کاندیدای ریاست جمهوری که میخواهد برای یک رأی بیشتر حجاب زن یا به عبارتی، زن را ابزار کند ؛ آیا دنبال ساخت کشوری به سوی تمدننوین اسلامیست؟
تمدنی که زنان را سرداران آن مینامند.
یعنی این کاندیدا به اندازه حقیر هم متوجه پیچیدگی بحث نیست و نمیداند که نباید با واژهٔ حجاب اینگونه بازی کند؟
آیا نمیداند با مغلطه و تحریف تاریخ حق ندارد، امر خدا را اینگونه وصف کند؟(لطفا به اصل صحبت او مراجعه شود)
#نه_به_کاندیدای_پوششی، برای او و امثال او که در دورههای قبل هم با همین ترفند رأی جمع کردند کم است...
باید گفت #نه_به_کاندیدای_فریبکار
✍زينب نجیب
@ghalamenajib