قلمْنگارِ منفرد
📕 داستانک اختصاصی 🔖 راز آن چشمها خیره شده بود. هر زمان که به اولین کوچهی شهرک میرسید، حتی حالا
انتشار در شماره ۵۰۶ هفته نامه۹دی، ۱۰ دی ۱۴۰۱
@ghalamnegaremonfared
قلمْنگارِ منفرد
🔖 آری! فاطمه، فاطمه است. 🏴 اگر روزی ابعاد شخصیت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) برای ذهنهای ساده
انتشار در شماره ۱۱۰۵ هفته نامه پرتو سخن
با عنوان(الگویی برای همه اعصار)
با نام مستعار «بانو سامیه»
@ghalamnegaremonfared
🔖 فخرِ گمنامِ ایران
🇮🇷سرزمین ایران مقتدر همواره مهد اندیشمندان، فیلسوفان و بزرگمردانی از تبار سلمان فارسی بوده، که همواره مایهی مباهات دوستان و حسادت دشمنان ایران زمین بوده است. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دشمنان قسمخوردهی خبیث، به خصوص آمریکا و اسرائیلِ غاصب، همواره سعی کردند چهره های اصیل انقلابی و اندیشمندان اسلامی را که متقی و متعهد بودهاند را از سر راه خود بردارند. در سالهای ابتدایی جنگ فیلسوفانی چون، شهید مطهری که حاصل عمر خمینی کبیر بودند را، ناجوانمردانه به شهادت رساندند و در سالهای اخیر که با وجود همهی تحریمها، پیشرفت و رونق علم و فنآوری، ایرانِ قوی را مقتدرتر از قبل کرده، فیلسوفان و اندیشمندان هستهای ما همچون شهید مجید شهریاری، شهید مصطفی احمدی روشن را خبیثانه به شهادت رساندند.
🇮🇷شهید محسن فخریزاده مهابادی نیز معاون وزیر دفاع و ریاست سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، عضو ارشد سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استاد فیزیک دانشگاه امام حسین (علیهالسّلام)، جزء پنج ایرانیِ لیستِ پانصد نفرهی قدرتمندترین افراد جهان، در نشریه فارن پالیسی و دانشمند ارشد وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح بوده است، که خواب راحت را از چشمان پلید دشمنان ایران خصوصا اسراییل ربوده بود. جملهای از ایشان به یادگار مانده است که در مورد کار و فعالیت شبانهروزی خود، غیرتمندانه گفتهبود: «هرچه من بیشتر کار کنم، نتانیاهو کمتر خواب راحت به چشمش میآید؛ پس اجازه بدهید بیشتر کار کنم».
آری، او کسی بود که رییس جمهور وقت اسراییل، در توییتی در فضای مجازی، شنبهی بعد از ترور ایشان را «شنبهی آرام برای اسرائیل» نامیده بود.
🇮🇷ایشان به عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک، توسط شورای امنیت سازمان ملل در فهرست تحریم شدگان ایرانی قرار گرفت؛ اما این امر تاثیری در عزم و ارادهاش نداشت و او خاصانه و گمنام همچنان در جهت رشد، تعالی و اقتدار جایگاه علمی-تحقیقاتی و دفاعی کشور در تلاش بود. تا اینکه سرانجام در تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۹ در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد، اما تا زمان شهادتش کمتر کسی در کشور، جایگاه علمی وقدرت تاثیر گذاری این سرباز گمنام را میشناخت.
🇮🇷
🇮🇷دانشمند شهید فخریزاده کسی بود که حاج قاسم عزیز به او میگوید:«مثل من زیاداست، اگر شهید شوم جایگزین میشود، اما شما جایگزین ندارید!» ایشان به دلایل امنیتی، حتی یک روز هم از ایران خارج نشد و از مرز عراق، امام حسین (ع) رو زیارت میکرد. اما اسرائیل غاصب بداند، با شهادت این اندیشمندان و سرداران مقاوم، درخت انقلاب تناورتر و ریشهدارتر از قبل خواهد شد و به زودی سربازان گمنام امام عصر «عجالله تعالی فرجه الشریف» انتقام سختی را از ایشان خواهندگرفت و جوانان دانشمند و متعهد ایرانزمین عَلَم و قَلمِ این ستارگان را به دست میگیرند، تا در صحنهی جهادِ علمی و عَملی، شما را به خاک ذلت بنشانند.
🖋آمنه عسکری منفرد
#شهید_محسن_فخریزاده
@ghalamnegaremonfared
قلمْنگارِ منفرد
🔖 فخرِ گمنامِ ایران 🇮🇷سرزمین ایران مقتدر همواره مهد اندیشمندان، فیلسوفان و بزرگمردانی از تبار سلما
انتشار در شماره ۵۰۲ هفته نامه ۹دی، به مناسبت سالگرد شهادت دانشمند شهید فخریزاده
🇮🇷بِسمِالله القاصِمِ الجَبارین و مُبیرِ الظّالِمین🇮🇷
🔖قَسَم به قَسَمهای قاسِم
نشریه فرانسوی هتاک شارلی ابدو، وابسته به صهیونیست و اتاقهای فکر رسانههای غربی و دولت فرانسه، که سابقهی جسارت به مقام نبوت و اسلام را در کارنامهی ننگین خود دارد، بار دیگر «با دهان گشوده شده با غضب و دندانهای بههم فشرده» بر علیهِ اسلام، انقلاب و قدرت مطلق منطقه، اقدام به توهین و جسارت به مرجعیت دینی و سیاسی دنیای اسلام کردهاست. این اقدامِ شنیع، نشان از افول و سقوط شدید اعتقادی و فکری و انحطاط اخلاقی غرب است. اکنون که دنیای غرب و کفر و استکبار، بار دیگر خود را در مقابل عظمت و اقتدار انقلاب و ایران اسلامی خوار و ذلیل یافته، به خیالِ خام خود با این اقدام موهن، بهدنبال منحرف کردن اذهان جهانیان از مشاهدهی نابسامانی و فتنه و زوالِ دنیای غرب است.
🇮🇷امروز با گذشت چهلواندی سال از پیروزی انقلاب، با وجود تمام شرارتها و فتنهافکنیهای برنامهریزیشده علیه انقلاب، آنها بار دیگر انقلاب اسلامی را «زنده و زاینده» یافته و نتوانستند خدشهای بر اعتقادات و آرمانهایِ انقلابی مردمِ بااراده، فهیم و بصیر ایران اسلامی وارد کنند، چراکه که این مهم، ریشه در «اقتدار و حقانیت» انقلاب اسلامی ایران، در برابر توطئههای استکبار جهانی دارد. امروز سردمداران کفر و استکبار بدانند؛ ملت شهیدپرور ایران اسلامی «یدِ واحدهی امت اسلام» هستند و برای دفاع از حرم انقلاب اسلامی و آرمانهای امامین انقلاب و ساحت مقدس مرجعیت اسلام و انقلاب تا پای جان ایستادهاند، چراکه خود را وارثان خون شهدا میدانند.
🇮🇷قَسَم به قَسَمهای حاج قاسِم؛ ما ملت ایران؛ زن و مرد، کوچک و بزرگ چون سردار خویش، «حکیم انقلاب» را از جان عزیزتر میداریم و یقین داریم شاهراه هدایت و عاقبتبهخیری در گرو ایجاد رابطهی قلبی و عملی با «سکاندار انقلاب» است و هر آن کس را که بخواهد به مقدسات اسلام، انقلاب و مرجعیت ما توهین و دستدرازی کند، به خاک ذلت خواهیمنشاند. بدانید که با توهین و جسارت، ملتها را بیدارتر از قبل میکنید و عزم و ارادهی آنها را در مقابله با استکبار جهانی و صهیونیسم مصممتر مینمایید.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖 محافظهکاری قتلگاه انقلاب
[۱].وقوع انقلاب اسلامی ایران به رهبری امامخمینی در شرایطی شکلگرفت که نظام بینالملل، شاهد «سلطه» و «سیطره دو ابرقدرت شرق و غرب» بود. در چنین فضایی شروع یک انقلاب بایستی وابسته به یکی از این دو ابرقدرت میبود؛ ولی از آنجا که خاستگاه انقلاب اسلامی ایران متکی به «قدرت الهی و قدرت و انگیزه دینی ملت ایران» بود، نهتنها وابسته به این دو ابرقدرت نشد، بلکه «معجزه قرن بیستم» نامگرفت. این پیروزی در مقطعی اتفاقافتاد که ایران تحت نفوذ بلوک غرب، به سرکردگی آمریکا قرار داشت و وقوع چنین انقلابی، حقیقتاً تحقیر آمریکا محسوب میشد. تا آنجا که «گری سیک» یکی از فعالان امنیت ملی آمریکا در دوران کارتر، در کتاب خود با عنوان «همهچیز فرومیریزد» در این باره مینویسد: «انقلاب اسلامی ایران، یک شکست بزرگ و تحقیر ابدی برای آمریکا بود؛ به همین دلیل، آن تبدیل به عقده روانی برای آمریکا و آمریکایی شده و تاکنون آنان را آزارمیدهد و بخشی از سیاستهای تند آمریکا برای جبران آن شکست است.»
[۲].دامنه این سیاستها با گذشت چهل واندی سال از تولد انقلاب اسلامی ایران در مقاطع گوناگون به اشکال مختلف نمایانشده؛ روزی با «تهدید نظامی و جنگ» ، زمانی با «تحریم اقتصادی» و امروز با «جنگ نرم و حمله به باورها و ارزشهای اعتقادی و ملی»، آن هم در فضای مجازی و سایبری. امروز که نهال انقلاب به درختی تناور تبدیل شده و به تعبیر رهبر انقلاب «دوران عمقیابی انقلاب اسلامی» است، تقابل دنیای استکبار با نظام جمهوری اسلامی ایران به «قدرتی نامتقارن» تبدیل شدهاست و اصلیترین حربه جبهه کفر که ریشهی تمامی مشکلات کشور در آن وجود دارد، «نفوذ فکری و سیاسی» است؛ که باعث «تغییر در نگرش، بینش، باور و رفتارهای انقلابی مردم و مسئولان» میگردد.
[۳].اینک که دشمن مستکبر در فضای سایبری با تمام قوا به مقابله با تمام اسلام برآمده، عدهای از انقلابیون بهخصوص «خواص»، ساکت مانده و به دلایل مختلف از جمله «محافظهکاری» یا «تعارض منافع»، در بیان مواضع انقلابی خود لکنتزبان پیدا کردهاند. آنها که دیروز انقلابی بودند و در این سالها میگفتند، اگر مقابل پیشرفت سایبری در فضای مجازی خصوصاً فضای مجازی بیگانه اینستاگرام و واتساپ بایستیم دچار عقبماندگی در پیشرفت میشویم؛ فراموشکردهاند که این روحیه در سالهای گذشته بههنگام مذاکرات با آمریکا نیز گرهی از مشکلات کشور بازنکرد، بلکه نابسامانی اقتصادی و معیشتی را تشدیدکرد، چه رسد به این که امروز براثر کوتاهیها و عقبنشینیها خصوصاً عقبنشینیهای خواص برای تحقق امر رهبر انقلاب، مبنی بر «کنترل فضای یله و رهای مجازی بیگانه»، شاهد «اغوای عدهای از جوانان کشور»، «از دست دادن سرمایه امنیت ملی» و «بیبندوباریهای اجتماعی» در حوزه حجاب، زن و خانواده شدهایم و آنچه امروز هزینهمیشود؛ نهتنها اقتصاد کشور، که امنیتی است که آن را با خون صدهاهزارشهید در این چهل سال بعد از انقلاب بهدستآوردهایم.
[۴].با توجه به تجارب چهل ساله انقلاب بهنظرمیرسد آنچه در نقطه مقابل «تفکر انقلابی» قراردارد، داشتن روحیه «محافظهکاری» است، که در بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نسبت به دانشجویان از آن به عنوان «قتلگاه انقلاب» تعبیرشده است. رهبر انقلاب در توصیف ویژگی انسان محافظهکار میفرمایند: "محافظهکار طرفدار وضع موجود است، از هر تحولی بیمناک است و هر تغییر و تحولی را برنمیتابد و از تحول و دگرگونی میترسد، اما عقلانیت این طور نیست. محاسبه عقلانی گاهیاوقات خودش منشا تحولات عظیمی میشود، مانند انقلاب عظیم اسلامی که ناشی از یک عقلانیت بود.» (بیانات،۲۴ دی ۹۷). آری، «هزینه محافظهکاری» بیشاز «هزینه مقاومت» است، که اگر دیروز با جدیت مقابل «نفوذ و سلطهی فرهنگی دشمن» ایستادهبودیم و مرزبندیمیکردیم، امروز شاهد این حجم از خسارتهای مادی و معنوی و ریختهشدن خون پاک جوانان و مدافعان امنیت کشور نبودیم. اکنون نیز اگر «خواص انقلابی» مانند مردم همیشه درصحنه و هوشیار انقلاب اسلامی، با «روحیه انقلابیگری» خود، با «پافشاری بر اصول مسلم انقلاب»، بیشاز پیش پای کار نظام بایستند و برای «تصویب طرح ساماندهی فضای مجازی» با تمام همت خود واردشوند و در تبیین دستاوردهای انقلاب پیشقدم باشند، باردیگر تمام نقشه دشمن نقشبرآب خواهدشد، خصوصاً اینکه امروز دنیای غرب و آمریکا به واسطه قرار گرفتن در آستانه فروپاشیِ هیمنهٔ پوشالیاش، ذرهذره در برابر دیدگان همه دنیا در حال آبشدن و فروریختن است. آری! این همان رسالتی است که امروز بر دوش وفاداران به نظام و انقلاب سنگینیمیکند.
آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖زنان زنده در گور غرب جاهلی
[۱].«زن در تعریف غالباً شرقی یک عنصر در حاشیه و بینقش در تاریخ سازی و در تعریف غالباً غربی بهمثابه موجودی که جنسیت او برابر انسانیتش میچربد و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایهداری جدید است معرفی میشد.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۶ اسفند ۹۱). آنچه امروز دستگاههای سیاسی غرب آن را ترویج میکنند، همان «جاهلیتی» است که بعثت پیامبراکرم برای زدودن آن فرهنگ از محیط زندگی بشر بهوجودآمده است. امروز نشانههای همان «جاهلیت در تمدن رایج فاسد غربی» مشاهده میشود، که همان «بیعدالتی، تبعیض و نادیده گرفتن کرامت انسانی و مهم جلوه دادن مسائل و نیازهای جنسی» است، این در حالی است که از نگاه اسلام زن و مرد از لحاظ «ارزشهای انسانی» برابرند: «اِنَّ المُسلِمینَ وَالمُسلِماتِ وَالمُؤمِنینَ وَالمُؤمِنٰتِ وَالقٰنِتینَ وَالقانِتٰتِ وَالصٰدِقینَ وَالصّادِقٰات» (سوره احزاب آیه۳۵). و براین اساس وظایف مشترکی نیز بهعهده آنهاست، مانند وظیفه «امربهمعروف و نهیازمنکر، خدمت، جهاد فیسبیلالله». اما از آن جهت که خلقت زن و مرد براساس وظایف خاصی که بهعهده آنها گذاشته شده متفاوت و متناسب است، ابزار خاصی هم بر انجام این وظایف برای آنها قرارداده شده است. زن بهعنوان لطیفترین مخلوق هستی صاحب رحم است و بههمین دلیل ترکیب ساختمانی جسمی و روحی ویژهای دارد، که متناسب با وظیفهی مادری است و مرد نیز به تناسب خلقتش دارای تواناییها و وظایف ویژه خود میباشد. «براساس این نگاه ویژه اسلام و نظام جمهوری اسلامی به زن، ما به منطق، روش و سبک زندگی غربی معترض هستیم و معتقدیم آنها به زن ظلم میکنند.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۵ بهمن ۹۹).
[۲].یکی از نشانههای جاهلیت اولی «تبرج زنان» است و امروز یکی از عمدهترین مظاهر تمدن غربی همین «تبرج» است. قرآن کریم خطاب به همسران مکرم پیامبر میفرماید: «وَ قَرنَ فی بُیوتِکُنَّ و لا تَبَرُجْنَ تَبَرُج الجاهِلِیَة» (سوره احزاب، آیه۳۳) «بر مبنای این آیه «تبرج» همان «جاهلیت» است، منتها جاهلیتی که توانسته خود را «با سلاح تبلیغات مدرن» مجهز کرده، حقایق را بپوشاند.» (بیانات رهبر انقلاب، ۶ خرداد ۹۳). در دوران انقلاب صنعتی «زن غربی» وقتی به بهانه «بهدست آوردن حق برابری با مردان و آزادی» و «به هدف جلوهگری»، از محیط خانه به خیابانها کشیدهشد؛ درحقیقت وسیلهای برای سودجویی طبقه ایلومیناتی قرار گرفت. آنها به جهت «استفاده ابزاری از زن» و «بهدست آوردن سود بیشتر»، به بهرهبرداری از زن پرداختند؛ چنانکه در اروپایی که زن حتی حق مالکیت نداشته و مایملک مرد و شوهرش محسوب میشد و حتی بعد از شروع دموکراسی غربی، «حق رأی» نیز نداشت، با وقوع انقلاب صنعتی و افزایش کارخانجات به یکباره دارای حقوقی شد که در حقیقت «زمینه بردگی» او را فراهم کرد. سرمایهداران غربی براساس پیروی از سیاست مادی و اقتصادی خود، زن را بهعنوان «نیروی کار ارزان» بهکار گرفتند، تا در سایه «بهرهکشی از او» و به «بهانه اهدای آزادی و برابری حقوق»، چشم هرزهآلوده مرد را بهرهمند کنند و زمینه را برای اطفای شهوت فراهم آورند. گناه بزرگی که تمدن غرب درمورد جنس زن مرتکب شده، این است که «جلوهگری» را بهعنوان یک «حق» و «خصوصیت حتمی و لازم زن»، معرفی کرده و آن را نقطه مقابل «اسارت» معرفی کرده است.
[۳].«اگر بخواهیم نسبت به مسألهی زن، نگاه سالم، منطقی و دقیقی ارائه کنیم، باید در درجه اول «ذهن را از تفکرات غلط غربی از جمله عنوان برابری جنسی پاک کرده، آنگاه با نگاه انسانی و با رعایت عدالت، انسانها را از لحاظ ساخت طبیعی، چه جسمی و چه عاطفی را به دو نوع زن و مرد تقسیم کرده و براساس منطق عقلایی، نقشها و وظایف هر یک را معین کنیم. نگاه اسلام نسبت به زن و مرد؛ نگاه انسان است در مسئله انسانیت، سیر مقامات معنوی، استعدادهای فراوان فکری و علمی هیچ تفاوتی نیست، اما قالبها دو قالب است.» (بیانات رهبر انقلاب، ۳۰فروردین۹۱).
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
📝ادامه دارد...
📝ادامهی مطلب
[۴].(جیمی کارتر) یکی از رؤسای جمهور گذشته آمریکا، در کتابی بنام «تقاضایی برای اقدام» به «نقض حقوق بشر و تجاوزات وحشتناک علیه زنان» پرداخته، میگوید: « هرساله صدهزار دختر بهعنوان برده در آمریکا فروخته میشود، جاییکه یک صاحب روسپیخانه میتواند دختری را که معمولاً اهل آمریکای لاتین یا آفریقا است، با قیمتی برابر یک هزار دلار خریداری کند.» وی همچنین در مورد تجاوزات جنسی که در محوطههای کالجها رخ میدهد اشاره میکند و میگوید: «از هر بیست وپنج تجاوز، فقط یک مورد گزارش شده و تنها یک درصد از متجاوزان جنسی در آمریکا محاکمه میشوند.» امروز هم بسیاری از سلبریتیهای آمریکایی از جمله بازیگران هالیوودی و یا خوانندههایی که ظاهراً «جایزههای نوبل» و «زن برتر سال» را دریافت کردهاند؛ ضمن ابراز پشیمانی از راهرفته و بیان تجربیات تلخ خود در این زمینه، عمر خود را تباه شده» مینامند. این همان «زوال تمدن تاریخی غرب» است که بهتدریج اتفاق افتاده و امروز دنیای غرب را در سراشیبی افول و سقوط قرار داده است.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
8686657383.pdf
3.96M
انتشار یادداشت در شماره ۵۰۰، هفتهنامه ۹دی، تاریخ ۲۲آبان ۱۴۰۱
@ghalamnegaremonfared
انتشار یادداشت در شماره ۱۱۰۱ نشریه پرتو، تاریخ ۲۵آبان ۱۴۰۱
@ghalamnegaremonfared
♻️ سهم ما در این آشوبها چقدر است؟
📌چندی است که حال و هوای قلب و جان ما مادران و پدران طوفانی شده است. با نگاه به قد و بالای نوجوانان و جوانان خود، هر لحظه در این فکر فرو میرویم که سهم ما در آشوب و ناامنی های اغتشاشات اخیر چقدر است؟
چرا و چگونه آن زمان که فهمیدیم «فضای مجازی بیگانه» یله و رها است؛ دلبندان خود را ساعتها در فضای مجازی بیگانه رها کردیم، شاید به این «بهانه» که نمیتوانیم او را قانع کنیم تا از جذابیتهای فریبنده این فضا دل بکند؟ و یا به بهانه حضور در کلاس درس و مدرسه و یا...
آیا اگر فرزندمان تقاضای مصرف مشروبات الکلی و یا مواد مخدر داشته باشد نیز، به همین آسانی در اختیارش قرار میدهیم؟ آیا به راحتی او را در قمارخانهها، رها میساختیم؟ به راستی چه فرقی بین این «قتلگاه مجازی ولنگار»، با آن فضاهای سراسر مستی و شهوت؟ مگر نه این است که «خوراک روح» به اندازه غذای جسم، بلکه هزاران بار بیشتر در تعیین سعادت وشقاوت انسان مؤثر است؟! پس چرا سالهاست پارههای جگرمان را در معرض این «سلاحهای شیمیایی» قرار دادیم؛ که اگر ما هم مقصر نبودیم، امروز شاهد حضور چشمگیر نوجوانان و جوانانِ فریب خوردهٔ دهه هشتادی و دهه نودی در این فتنهٔ از پیش برنامه ریزی شده نبودیم؟!
منصفانه میگویم، بیایید کنار این همه «مطالبهگری» برای حفظ امنیت و کنترل اوضاع آشوب زده از مسئولین نظام و مأموران امنیت کشور، تلنگری به خود بزنیم و سهم خود را در شکلگیری و هدایت این آشوب بیابیم و برای نجات از آن قدمی برداریم؛ با «حذف و خروج از پلتفرم های بیگانه» و «پیوستن به فضای کنترل شده داخلی»، سهم خود را در برگرداندن امنیت روح و روان وجان فرزندانمان بپردازیم. یقین کنیم شاید این بار فرصت آخر باشد تا..
✍آمنه عسکری منفرد
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
«قیام ۱۹دیماه، یادآور قهرمانیهای مردم ایثارگر قم، شهر خون و شهادت و روز آغاز مبارزهی قاطع و مستمر امت اسلامی با رژیم منحوس پادشاهی است.»
(بیانات رهبر معظم انقلاب،۱۹دی ۱۳۹۴)
@ghalamnegaremonfared
🌷 لوح | شایسته شهادت
🔻 رهبر انقلاب اسلامی: [دو هفته قبل از شهادت] شهید کاظمی آمد پیش من و گفت از شما دو درخواست دارم: یکی اینکه دعا کنید من روسفید بشوم، دوم اینکه دعا کنید من شهید بشوم. گفتم که شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها که این روزگارهای مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شماها همهتان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزی که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایستهی شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتی این جمله را گفتم، چشمهای شهید کاظمی پُرِ اشک شد، گفت: انشاءاللَّه خبر من را هم بهتان بدهند! ۱۳۸۴/۱۰/۲۱
🔺 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت نوزدهم دیماه سالروز شهادت سردار شهید حاج احمد کاظمی، لوح «شایسته شهادت» را بازنشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
◾️زندگینامه «شهید احمد کاظمی»:
سردار شهید حاج احمد کاظمی (۱۳۳۷-۱۳۸۴ ش) در زمان جنگ تحمیلی فرمانده لشکر ۸ نجف بود و پس از آن از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ فرماندهی قرارگاه حمزه، از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرماندهی لشکر ۱۴ امامحسین، و از سال ۱۳۷۹تا ۱۳۸۴ فرماندهی نیروی هوایی سپاه را بر عهده داشت. او در سال ۱۳۸۴ از طرف مقام معظم رهبری به فرماندهی نیروی زمینی سپاه پاسداران منصوب شد. سردار شهید کاظمی در دیماه همین سال به همراه شماری از فرماندهان سپاه، در سانحه سقوط هواپیمایی در نزدیکی ارومیه، به شهادت رسید.
◾️فرازی از وصیتنامه «شهید احمد کاظمی»:
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوندا فقط می خواهم شهید شوم،
شهید در راه تو. خدایا مرا بپذیر و در جمع شهدا قرار بده. خداوندا روزی شهادت می خواهم که از همه چیز خبری هست الا شهادت، ولی خداوندا تو صاحب همه چیز و همه کس هستی و قادر توانایی، ای خداوند کریم و رحیم و بخشنده، تو کرمی کن، لطفی بفرما، مرا شهید راه خودت قرار ده. با تمام وجود درک کردم عشق واقعی تویی و عشق شهادت بهترین راه برای دست یافتن به این عشق.
@ghalamnegaremonfared
🔖بازتولید نسل انقلابی
[۱].هر پدیده اجتماعى پس از به ثمر رسیدن، دستاوردهایى را براى جامعه و حتى بشریت به ارمغان مى آورد. بدیهى است میزان و سطح دستاوردهاى هر پدیده نیز به بزرگى و اهمیت آن بستگى دارد. انقلاب اسلامى مردم ایران، این پیام را به دنیا عرضه میکند که اسلام مکتبى است که نه تنها توانایى سازماندهى یک مبارزه عظیم را دارد، بلکه در دوران پیچیده عصر ماشینى، با همه معارضهها و تضادهایى که سیاستهاى جهانى دارد، قادر به حل مشکلات جامعه و اداره آن بوده و بقا و ماندگاریاش را تضمین مىکند. بقا و تداوم انقلاب مهمتر و حتى مشکلتر از حدوث انقلاب است. تداوم هر انقلابى بسته به شرایط و قواعدى است که بقاى آن را تضمین مى کند. فلاسفه قاعدهاى دارند که مىگویند: «علت مُبقیه شى ء، همان علت موجده آن است» یعنى اگر عوامل پدیدآورندهی هر حادثه، همچنان پایدار باشند موجب تداوم حیات آن حادثه خواهند شد. بنابراین آنچه باعث پیدایش و پیروزى انقلاب گردید، عامل بقاى آن نیز به شمار مىرود. زنده نگهداشتن ارزشهای انقلاب نظیر؛ تقوا، زهد، جهاد و شهادت، در بارور نمودنِ نسل جدید و پرورش آنها با هویتِ صحیح، نقش مهمی در پویایی انقلاب اسلامی و ارزشهای آن دارد.
[۲].حضور حماسی مردم در تشییع پیکر شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (سلامالله علیها)، مشتی محکم بر دهانِ یاوهگویان و بدخواهان نظام بود. اینبار شهدا میزبان مردم فهیم و بصیر ایران بودند و پیام آنها، «دعوت به ولایت»، «وحدت» و «برائت از فتنه» بود. فتنهای که قریب به سه ماه است با تدارک همهجانبهی دشمنان شناخته شده ایران اسلامی در قالب جنگ احزاب، بر کشور تحمیل شده است. اینک یکبار دیگر این ملت قدرشناس، به این دعوت لبیک گفتند و با حضور میلیونی خود در سراسر کشور، بار دیگر با «آرمانهای شهدا» تجدید میثاق کردند و پیمان بستند که این راه را با قدرت و قوت پیش خواهند برد. اجتماع میلیونی مردم ایران، بار دیگر فضاسازیهای رسانههای دروغ پرداز و مواجب بگیر دشمن را رسوا کردند. دشمنان و امپراطوریهای رسانهای مردم را ببینند که مردم غیور ایران، با حضور در تشییع پیکرهای مطهر شهدای دفاع مقدس با آرمانهای انقلاب و امامین انقلاب بیعت و تجدید پیمان کردند. آحاد مردم شهدا را در آغوش گرفتند و گلاب، عود و گل به پیکر آنان نثار کردند. مردان و زنان، پسران و دختران دههی هشتادی و دههینودی، در رکاب شهید گمنام قرار گرفتند تا اهداف و آرمانهای شهدا را همچنان در اهتزاز نگه دارند و پیام شهدا در ایام حساس فعلی، یعنی پیامِ «مقاومت و ایستادگی» در برابر استکبار و طاغوت را به همهی جهان اعلام کنند.
[۳].اکنون که صدای خردشدن هیمنهی پوشالی و استخوانهای استکبار و استبداد جهانی گوش فلک را پر کرده است، حضور پرشور مردمِ بصیرِ ایران، خون تازهای در رگهای انقلاب به جریان انداخته است. در سایهی این حضور معنادار، شاهد «رویشهای جدید انقلابی» از جوانان و نوجوانان عزیزی هستیم که با قرارگرفتن در زیر تابوت این شهدا، با انقلاب و آرمانهایش عهد خون بستند و آرزوی شهادت کردند؛ چراکه انقلاب، مدرسهی انسان سازی است و همچون بستری مساعد و حاصلخیز، افراد زیادی را در طولِ حرکتِ خود به کمالات و فضایل قدسی و متعالی سوق میدهد. زنده بودن انقلاب به زنده بودنِ راهِ انقلاب است که با گذشت ۴دهه ازپیروزیِ آن، نه تنها در ایران بلکه در همهی دنیای اسلام، همچنان در حال «هویت سازیِ اسلامی» و «صدورِ اندیشهی انقلابیِ اسلام» است. این همه نشان از «زنده بودن نظام جمهوری اسلامی ایران» و «خنثی شدن توطئههای دشمن» دارد. نشانهی استمرار و تداوم انقلاب در منطقه، ایجاد «بیداری اسلامی» در کشورهای امت اسلام و ایجاد اتحاد و همبستگی بین تمام دنیای اسلام و ظهور شهدای مدافع حرم در سالهای گذشته و شهدایی همچون شهدای دهههای هفتاد و هشتاد که درکی از امام روح الله و انقلاب نداشتند، اما در زیر سایهی ولایت، به موقع و درست وارد میدان جهاد شدند، میباشد. «زنده بودن انقلاب» یعنی بصیر بودن، صحنه را درست و بهموقع شناختن و صحیح وارد صحنه شدن و نهراسیدن نسل انقلابی، یعنی ظهور شهدایی چون «شهید روحالله عجمیان» و «شهید سلمان امیراحمدی» و «شهید آرمان علیوردی» که در آغاز جوانی با شناخت صحیح حق و باطل، «سرعت عمل در احساسِ تکلیف»، با «رصدِ بِهنگام میدان»، شجاعانه ایستادند، خطرات بزرگ را به جان خریدند و حماسه آفریدند. آنها راه صد ساله را یک شبه پیمودند و «پروندهی تاریخی» خویش را جاودانه ساختند.
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
@ghalamnegaremonfared
📝ادامهی مطلب...
[۴].انقلاب اسلامی ایران با وجود «حجم انبوه توطئهها» و «سنگاندازیها» و «هجمههای فرهنگی»، از هویت اصیل فرهنگی خویش دفاع کرد و هم ارزشهای خود را در نسلهای بعد بازتولید کرد. انقلاب «استمرار و تداوم یافته» است، چون ارزشهای اسلامی و انقلابی همچنان از «بدنهی اجتماعی جدی و قوی» برخوردار هستند و بخش بزرگ و مؤثری از جوانان و نوجوانان، دلبسته و شیفته این ارزشها هستند. آنچه مایهی رکن و مقاومت ما در برابر دشمنان کینهتوز و زیادهخواه است، همین «وفاداری و ایمان راسخ به ارزشهای اسلامی و انقلابی» بودهاست. آری، مردم به بخشهایی از سیاستها، مدیران و ساختارها و اقدامات اعتراض دارند اما میان این امر و تعهد مؤمنانه و ارزشهای اسلامی و انقلابی با ایجاد اغتشاش و در صف دشمن حرکت کردن، تمایز قائل میشوند و بههیچوجه در هیچ شرایطی از باورها و معتقدات خویش دست نمیکشند. انقلاب اسلامى مثل هر پدیده اجتماعى دیگر در معرض آسیب ها و تهدیدات قرار دارد و انقلابیون وظیفه دارند آنها را شناسایى نموده و اقدامات پیش گیرانه براى حفظ انقلاب را صورت دهند و پویایى و پایایى و مانایى انقلاب را براساس حفظ جهت گیرى الهى و پاسدارى از ارزشهاى متعالى آن و نیز حضور در صحنه با روحیه تسلیم ناپذیرى در پرتو اتحاد و وفاق ملّى تضمین نموده و پرچم برافراشته اش را نسل به نسل و دست به دست بگردانند تا اینکه عاقبت به صاحب اصلى اش حضرت ولى عصر(عج) بسپارند و تحقق وعده الهى را که حکومت عدل جهانى است نظاره گر باشند.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared