♻️ سهم ما در این آشوبها چقدر است؟
📌چندی است که حال و هوای قلب و جان ما مادران و پدران طوفانی شده است. با نگاه به قد و بالای نوجوانان و جوانان خود، هر لحظه در این فکر فرو میرویم که سهم ما در آشوب و ناامنی های اغتشاشات اخیر چقدر است؟
چرا و چگونه آن زمان که فهمیدیم «فضای مجازی بیگانه» یله و رها است؛ دلبندان خود را ساعتها در فضای مجازی بیگانه رها کردیم، شاید به این «بهانه» که نمیتوانیم او را قانع کنیم تا از جذابیتهای فریبنده این فضا دل بکند؟ و یا به بهانه حضور در کلاس درس و مدرسه و یا...
آیا اگر فرزندمان تقاضای مصرف مشروبات الکلی و یا مواد مخدر داشته باشد نیز، به همین آسانی در اختیارش قرار میدهیم؟ آیا به راحتی او را در قمارخانهها، رها میساختیم؟ به راستی چه فرقی بین این «قتلگاه مجازی ولنگار»، با آن فضاهای سراسر مستی و شهوت؟ مگر نه این است که «خوراک روح» به اندازه غذای جسم، بلکه هزاران بار بیشتر در تعیین سعادت وشقاوت انسان مؤثر است؟! پس چرا سالهاست پارههای جگرمان را در معرض این «سلاحهای شیمیایی» قرار دادیم؛ که اگر ما هم مقصر نبودیم، امروز شاهد حضور چشمگیر نوجوانان و جوانانِ فریب خوردهٔ دهه هشتادی و دهه نودی در این فتنهٔ از پیش برنامه ریزی شده نبودیم؟!
منصفانه میگویم، بیایید کنار این همه «مطالبهگری» برای حفظ امنیت و کنترل اوضاع آشوب زده از مسئولین نظام و مأموران امنیت کشور، تلنگری به خود بزنیم و سهم خود را در شکلگیری و هدایت این آشوب بیابیم و برای نجات از آن قدمی برداریم؛ با «حذف و خروج از پلتفرم های بیگانه» و «پیوستن به فضای کنترل شده داخلی»، سهم خود را در برگرداندن امنیت روح و روان وجان فرزندانمان بپردازیم. یقین کنیم شاید این بار فرصت آخر باشد تا..
✍آمنه عسکری منفرد
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
«قیام ۱۹دیماه، یادآور قهرمانیهای مردم ایثارگر قم، شهر خون و شهادت و روز آغاز مبارزهی قاطع و مستمر امت اسلامی با رژیم منحوس پادشاهی است.»
(بیانات رهبر معظم انقلاب،۱۹دی ۱۳۹۴)
@ghalamnegaremonfared
🌷 لوح | شایسته شهادت
🔻 رهبر انقلاب اسلامی: [دو هفته قبل از شهادت] شهید کاظمی آمد پیش من و گفت از شما دو درخواست دارم: یکی اینکه دعا کنید من روسفید بشوم، دوم اینکه دعا کنید من شهید بشوم. گفتم که شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها که این روزگارهای مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شماها همهتان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزی که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایستهی شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتی این جمله را گفتم، چشمهای شهید کاظمی پُرِ اشک شد، گفت: انشاءاللَّه خبر من را هم بهتان بدهند! ۱۳۸۴/۱۰/۲۱
🔺 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت نوزدهم دیماه سالروز شهادت سردار شهید حاج احمد کاظمی، لوح «شایسته شهادت» را بازنشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
◾️زندگینامه «شهید احمد کاظمی»:
سردار شهید حاج احمد کاظمی (۱۳۳۷-۱۳۸۴ ش) در زمان جنگ تحمیلی فرمانده لشکر ۸ نجف بود و پس از آن از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ فرماندهی قرارگاه حمزه، از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرماندهی لشکر ۱۴ امامحسین، و از سال ۱۳۷۹تا ۱۳۸۴ فرماندهی نیروی هوایی سپاه را بر عهده داشت. او در سال ۱۳۸۴ از طرف مقام معظم رهبری به فرماندهی نیروی زمینی سپاه پاسداران منصوب شد. سردار شهید کاظمی در دیماه همین سال به همراه شماری از فرماندهان سپاه، در سانحه سقوط هواپیمایی در نزدیکی ارومیه، به شهادت رسید.
◾️فرازی از وصیتنامه «شهید احمد کاظمی»:
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوندا فقط می خواهم شهید شوم،
شهید در راه تو. خدایا مرا بپذیر و در جمع شهدا قرار بده. خداوندا روزی شهادت می خواهم که از همه چیز خبری هست الا شهادت، ولی خداوندا تو صاحب همه چیز و همه کس هستی و قادر توانایی، ای خداوند کریم و رحیم و بخشنده، تو کرمی کن، لطفی بفرما، مرا شهید راه خودت قرار ده. با تمام وجود درک کردم عشق واقعی تویی و عشق شهادت بهترین راه برای دست یافتن به این عشق.
@ghalamnegaremonfared
🔖بازتولید نسل انقلابی
[۱].هر پدیده اجتماعى پس از به ثمر رسیدن، دستاوردهایى را براى جامعه و حتى بشریت به ارمغان مى آورد. بدیهى است میزان و سطح دستاوردهاى هر پدیده نیز به بزرگى و اهمیت آن بستگى دارد. انقلاب اسلامى مردم ایران، این پیام را به دنیا عرضه میکند که اسلام مکتبى است که نه تنها توانایى سازماندهى یک مبارزه عظیم را دارد، بلکه در دوران پیچیده عصر ماشینى، با همه معارضهها و تضادهایى که سیاستهاى جهانى دارد، قادر به حل مشکلات جامعه و اداره آن بوده و بقا و ماندگاریاش را تضمین مىکند. بقا و تداوم انقلاب مهمتر و حتى مشکلتر از حدوث انقلاب است. تداوم هر انقلابى بسته به شرایط و قواعدى است که بقاى آن را تضمین مى کند. فلاسفه قاعدهاى دارند که مىگویند: «علت مُبقیه شى ء، همان علت موجده آن است» یعنى اگر عوامل پدیدآورندهی هر حادثه، همچنان پایدار باشند موجب تداوم حیات آن حادثه خواهند شد. بنابراین آنچه باعث پیدایش و پیروزى انقلاب گردید، عامل بقاى آن نیز به شمار مىرود. زنده نگهداشتن ارزشهای انقلاب نظیر؛ تقوا، زهد، جهاد و شهادت، در بارور نمودنِ نسل جدید و پرورش آنها با هویتِ صحیح، نقش مهمی در پویایی انقلاب اسلامی و ارزشهای آن دارد.
[۲].حضور حماسی مردم در تشییع پیکر شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (سلامالله علیها)، مشتی محکم بر دهانِ یاوهگویان و بدخواهان نظام بود. اینبار شهدا میزبان مردم فهیم و بصیر ایران بودند و پیام آنها، «دعوت به ولایت»، «وحدت» و «برائت از فتنه» بود. فتنهای که قریب به سه ماه است با تدارک همهجانبهی دشمنان شناخته شده ایران اسلامی در قالب جنگ احزاب، بر کشور تحمیل شده است. اینک یکبار دیگر این ملت قدرشناس، به این دعوت لبیک گفتند و با حضور میلیونی خود در سراسر کشور، بار دیگر با «آرمانهای شهدا» تجدید میثاق کردند و پیمان بستند که این راه را با قدرت و قوت پیش خواهند برد. اجتماع میلیونی مردم ایران، بار دیگر فضاسازیهای رسانههای دروغ پرداز و مواجب بگیر دشمن را رسوا کردند. دشمنان و امپراطوریهای رسانهای مردم را ببینند که مردم غیور ایران، با حضور در تشییع پیکرهای مطهر شهدای دفاع مقدس با آرمانهای انقلاب و امامین انقلاب بیعت و تجدید پیمان کردند. آحاد مردم شهدا را در آغوش گرفتند و گلاب، عود و گل به پیکر آنان نثار کردند. مردان و زنان، پسران و دختران دههی هشتادی و دههینودی، در رکاب شهید گمنام قرار گرفتند تا اهداف و آرمانهای شهدا را همچنان در اهتزاز نگه دارند و پیام شهدا در ایام حساس فعلی، یعنی پیامِ «مقاومت و ایستادگی» در برابر استکبار و طاغوت را به همهی جهان اعلام کنند.
[۳].اکنون که صدای خردشدن هیمنهی پوشالی و استخوانهای استکبار و استبداد جهانی گوش فلک را پر کرده است، حضور پرشور مردمِ بصیرِ ایران، خون تازهای در رگهای انقلاب به جریان انداخته است. در سایهی این حضور معنادار، شاهد «رویشهای جدید انقلابی» از جوانان و نوجوانان عزیزی هستیم که با قرارگرفتن در زیر تابوت این شهدا، با انقلاب و آرمانهایش عهد خون بستند و آرزوی شهادت کردند؛ چراکه انقلاب، مدرسهی انسان سازی است و همچون بستری مساعد و حاصلخیز، افراد زیادی را در طولِ حرکتِ خود به کمالات و فضایل قدسی و متعالی سوق میدهد. زنده بودن انقلاب به زنده بودنِ راهِ انقلاب است که با گذشت ۴دهه ازپیروزیِ آن، نه تنها در ایران بلکه در همهی دنیای اسلام، همچنان در حال «هویت سازیِ اسلامی» و «صدورِ اندیشهی انقلابیِ اسلام» است. این همه نشان از «زنده بودن نظام جمهوری اسلامی ایران» و «خنثی شدن توطئههای دشمن» دارد. نشانهی استمرار و تداوم انقلاب در منطقه، ایجاد «بیداری اسلامی» در کشورهای امت اسلام و ایجاد اتحاد و همبستگی بین تمام دنیای اسلام و ظهور شهدای مدافع حرم در سالهای گذشته و شهدایی همچون شهدای دهههای هفتاد و هشتاد که درکی از امام روح الله و انقلاب نداشتند، اما در زیر سایهی ولایت، به موقع و درست وارد میدان جهاد شدند، میباشد. «زنده بودن انقلاب» یعنی بصیر بودن، صحنه را درست و بهموقع شناختن و صحیح وارد صحنه شدن و نهراسیدن نسل انقلابی، یعنی ظهور شهدایی چون «شهید روحالله عجمیان» و «شهید سلمان امیراحمدی» و «شهید آرمان علیوردی» که در آغاز جوانی با شناخت صحیح حق و باطل، «سرعت عمل در احساسِ تکلیف»، با «رصدِ بِهنگام میدان»، شجاعانه ایستادند، خطرات بزرگ را به جان خریدند و حماسه آفریدند. آنها راه صد ساله را یک شبه پیمودند و «پروندهی تاریخی» خویش را جاودانه ساختند.
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
@ghalamnegaremonfared
📝ادامهی مطلب...
[۴].انقلاب اسلامی ایران با وجود «حجم انبوه توطئهها» و «سنگاندازیها» و «هجمههای فرهنگی»، از هویت اصیل فرهنگی خویش دفاع کرد و هم ارزشهای خود را در نسلهای بعد بازتولید کرد. انقلاب «استمرار و تداوم یافته» است، چون ارزشهای اسلامی و انقلابی همچنان از «بدنهی اجتماعی جدی و قوی» برخوردار هستند و بخش بزرگ و مؤثری از جوانان و نوجوانان، دلبسته و شیفته این ارزشها هستند. آنچه مایهی رکن و مقاومت ما در برابر دشمنان کینهتوز و زیادهخواه است، همین «وفاداری و ایمان راسخ به ارزشهای اسلامی و انقلابی» بودهاست. آری، مردم به بخشهایی از سیاستها، مدیران و ساختارها و اقدامات اعتراض دارند اما میان این امر و تعهد مؤمنانه و ارزشهای اسلامی و انقلابی با ایجاد اغتشاش و در صف دشمن حرکت کردن، تمایز قائل میشوند و بههیچوجه در هیچ شرایطی از باورها و معتقدات خویش دست نمیکشند. انقلاب اسلامى مثل هر پدیده اجتماعى دیگر در معرض آسیب ها و تهدیدات قرار دارد و انقلابیون وظیفه دارند آنها را شناسایى نموده و اقدامات پیش گیرانه براى حفظ انقلاب را صورت دهند و پویایى و پایایى و مانایى انقلاب را براساس حفظ جهت گیرى الهى و پاسدارى از ارزشهاى متعالى آن و نیز حضور در صحنه با روحیه تسلیم ناپذیرى در پرتو اتحاد و وفاق ملّى تضمین نموده و پرچم برافراشته اش را نسل به نسل و دست به دست بگردانند تا اینکه عاقبت به صاحب اصلى اش حضرت ولى عصر(عج) بسپارند و تحقق وعده الهى را که حکومت عدل جهانى است نظاره گر باشند.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔰 #یادداشت_بیاناتی | پاسداشتِ «حوادث تحوّلیِ تاریخ»
👈🏻 نگاهی به اهمیت «ایام الله» و ضرورت پاسداشت آن
🔺 روزهای جلوه ویژهی خداوند
🔹 «ایّامالله روزهای جلوهی ویژهی خدای متعال است؛ گاهی نیّت مردم، همّت مردم، ارادهی مردم، یک چنین روزی را میآفریند.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۹
رهبر انقلاب همواره بر زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ تأکید داشتهاند و در بیاناتشان تعبیر قرآنی «ایامالله» را مورد بحث و تبیین قرار داده اند. در ادامه معنا و مصادیق ایام الله را براساس بیانات ایشان مرور می کنیم.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای یومالله را اینگونه معنا میکنند: «یومالله یعنی آن روزی که دست قدرت خدا را انسان در حوادث مشاهده میکند... وقتی خدای متعال یک چنین حرکتی را در ملّت به وجود میآورد، انسان باید احساس کند که ارادهی الهی بر پیروزی این ملّت است... نشاندهندهی معنویّات و باطن این ملّت هم هست.» ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ و در تبیین اهمیت و جایگاه این ایام تأکید میکنند «ایّامالله آیهاند، نشانهاند، دلیل راهند. برای چه کسانی؟ برای کسانی که این دو صفت را دارند: صبّارند و شکورند. صبّار یعنی کسی که سر تا پا استقامت و صبر است، یکسره اهل صبر و استقامت، شکور یعنی آن کسی که نعمت را میشناسد و شکرگزاری میکند.» ۱۳۹۸/۱۰/۲۷
🔸 در نگاه ایشان حوادثی چون حادثه ی عظیم تشییع حاج قاسم سلیمانی از مصادیق ایام الله است: «آن روزی که دهها میلیون در ایران، و صدها هزار در عراق و بعضی کشورهای دیگر به پاس خونِ فرمانده سپاه قدس به خیابانها آمدند و بزرگترین بدرقهی جهان را شکل دادند، این یکی از ایّامالله است... آن روزی هم که موشکهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پایگاه آمریکایی را در هم کوبید، آن روز هم یکی از ایّامالله است.» ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ «نوزدهم دی قم یک حادثهی تحوّلآفرینِ تاریخی است.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔸 راهبرد جبهه باطل: کتمان ایام الله
البته باید توجه داشت که «یک عدّهای سعی میکنند این یوماللههای حساس این روزها را به دست فراموشی بسپارند، مسائل دیگری را مطرح کنند، شاید بتوانند این یاد این یومالله بزرگ را تحتالشعاع قرار بدهند.» ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ «راهبرد جریان باطل این است که نگذارد این جور روزها، این جور حادثهها زنده بمانند، نورافشانی کنند. از نظر جبههی باطل این ایّام غالباً کتمان میشوند یا انکار میشوند.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔸 طبق آموزههای قرآنی در مقابل این راهبردِ جریان باطل، مومنین وظایف مهمی دربارهی «ایام الله» دارند: «قرآن ما را تعلیم میدهد؛ این یادهایی که در قرآن شده است: وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ ابراهیم؛ وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ موسیٰ؛وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ اِدریس؛ وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ مَریَم؛ نباید بگذاریم فراموش بشود. قرآن به ما یاد میدهد که اینها را به یاد بیاور، اینها را تکرار کن.» ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ و «زنده نگه داشتن حوادث تحوّلیِ تاریخ وظیفهی همه است.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔸 و مژدهی سوره ابراهیم به ما این است که:
«اگر واکنش درست و شاکرانه نشان دادید از آنچه که خدای متعال به شما داده است، خدای متعال به شما پیروزیهای بیشتری را در آینده خواهد داد.» ۱۳۹۸/۱۰/۲۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔖 حقِ شبه کاپیتولاسیونِ سلبریتی
[۱].مطالعهی تاریخچهی کاپیتولاسیون نشان میدهد قدرتهای سلطهگر همچون آمریکا، هیچگاه حاضرنیستند رفتارِ استعماری را کناربگذارند و ملتی که بخواهد با عزت زندگیکند هم، راهی جز «مقاومت» در برابر خویِ ظالمانهی این حکومتهای بدخواه را ندارد. این قانون استعماری که با عزتِ ملتِ مسلمان ایران مغایر بود، با موازینِ دینِ مبینِ اسلام نیز مغایرت داشت و طبق نظر امام خمینی «رحمت الله علیه»، حقِ کاپیتولاسیون «سندِ بردگیِ ملت ایران» بود. رژیمِ طاغوتیِ پهلوی، به خاطر وابستگی و سرسپردگی به آمریکا به تدریج این استعمارگران را به رسمیت شناخته و در نهایت، با تصویب این قانون در مجلس شورای ملیِ آن روز، مأموران آمریکایی را از دادگاههای ایران و امکانات قضایی و امنیتی ایران معاف کرد، تا ضربهی بزرگ و کاریِ خود را به اسلامِ ایران وارد نماید. امام خمینی با «بصیرت و شجاعت»، که حاصل «غیرتِ دینیشان» بود، تخمِ فساد و تحقیرِ شرافتِ ملت ایران را برچیدند؛ اما دشمنِ زبون و حقیر برای حفظِ این سندِ ننگین، ایشان را تبعید کرد. امام مردم را بیدار کرد و احساسِ استقلال و آرمانخواهی، همراه با مجاهدتی که هیچ ترسی در آن وجود ندارد، در وجود مردم ایران زنده کرد و چنان قدرت و عظمتی به آنها بخشید که باعث وقوع پیروزیِ بزرگتری برای ملت ایران گشت. همچنین بعد از «معجزهی پیروزی انقلاب» در سال ۵۷، به پشتوانهی این حرکت انقلابی امام عزیز ما، جوانانِ انقلابیِ دانشجو، «با اتکا به اراده و قدرت الهی و با کمال استقامت»، به دنبال استقلال و آرمانخواهی برآمدند و در این راه، از هیچ چیز و هیچ کس ترسی به دل نداشتند. آری «به فرمودهی امام بزرگوارمان، ملت در سال۵۷، شاه را از کشور بیرون کرد، اما در ۱۳آبان با تسخیر لانهی جاسوسی، آمریکا را از کشور بیرون کردند. این انقلاب -تسخیر لانهی،جاسوسی_، بزرگتر از انقلاب اول ما در سال ۵۷ بود.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۱ آبان ۹۰).
[۲].در جریان اغتشاشات اخیر در کشور، عدهای از سلبریتیهای خودفروخته و بیهویت داخل کشور، که تمام آرمانهای خود را در دنیای غرب و حمایت از قدرتهای پوشالی آمریکا، اسرائیل غاصب و انگلیس خبیث میدانند و طی سالهای اخیر، نقشِ «سربازِ پیادهنظامِ دشمن» را بازی کردهاند، در «فضایِ جنگِ ترکیبی و شناختی»، از هیچ خیانتی به ایران و «هویت ایرانی» فروگذار نکرده، بلکه به دنبال «اثبات حقِ شبهِ کاپیتولاسیون» برای خویش هستند. همانها که در جریان اغتشاشات اخیر نیز در کشور با رهبری و هدایت عدهای از خودفروشان تجزیهطلب، با فریفتن جوانان و نوجوانان غافلی که ایشان را به عنوان سلبریتی، الگوی خود میپنداشتند، با برنامهریزی از پیش تعیین شده در صفحات دنیای مجازی، گاه روحِ ناامیدی و یأس و گاه پرخاشگری و وقاحت را در جامعه دمیدند، تا از این طریق راه را برای بردگیِ همیشگی ایران و ایرانی فراهم کنند. آنها با همسو شدن با رهبران منافق و مستکبر غربی خود، که مغز و قلبشان را به تسخیر و استثمار درآورده، به دنبال تسلط بر مغزهای خودفریب هستند، زیرا «تسلط بر مغزها از تسلط بر سرزمینها بالاتر است و اگر دشمن مغز یک ملت را تسخیر کند، آن ملت سرزمین خود را تقدیم میکند.» (بیانات رهبر انقلاب، ۵ آذر ۱۴۰۱).
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
📝ادامهی مطلب
[۳]. قوه محترم قضاییه جمهوری اسلامی، اینک بعد از گذراندنِ دورهی صبر و رأفت اسلامی، که امید به بازگشت این افراد خودفروخته به دامانِ جامعهی متعهدِ سینمای کشور را داشته، بنا بر ادای دِین و انجام تعهد خود نسبت به حقوق آحاد ملت مسلمان ایرانی، تعدادی از پیشقراولانِ فساد و اغتشاشات اخیر را که منجر به هتک حرمت به آرمانهای انقلاب و ریخته شدن خون مدافعان مظلوم امنیت کشور شده، به محضر دادگاه و محاکمه فراخوانده است. اما متأسفانه خانهی سینمای ایران، برای این وطنفروشان درخواست «حقِ شِبهِ کاپیتولاسیونِ سلبریتی» کرده است. «حق شِبهِ کاپیتولاسیونِ سلبریتی» یعنی؛ در صورت ارتکاب جرم از سویِ بازیگران، قانون حق ندارد آنها را محاکمه و قضاوت کند، که در این صورت اهالی خانه سینما به طور قطع اعتصاب خواهند کرد. حال سوال ما از اهالی خانهیسینما این است که آیا زمانیکه عدهای از «سلبریتیهای خودفروخته» خود را در دامنٍ شبکههای سعودی و اسرائیلی انداختند، آنها را مؤاخذهکردید؟ آیا باید تاوانِ این خودفریبی، خودفروشی و خودتحقیری این جماعت را ملتی بدهد که برای نشاندنِ «درختِ تناورِ انقلاب»، صدها هزار شهید تقدیم کرده است؟ آری، امروز خانهی سینما برای همراهی با ملت ایران و اَدایِ دِین به خون شهدا باید همسو با قوه قضائیه در جهت پاکسازی دنیای هنر از این خودفروشان بیهویت، اهتمام بیشتری به خرج دهد. سوأل دیگر اینکه؛ آیا آن روزها که بازیگران به ظاهر سلبریتی، با نمایش زندگیِ سوپر لوکسِ و خودروهای خارجی و گرانقیمت خود، با به رُخ کشیدن درآمدهای میلیونیشان، در حال فخرفروشی و الگوسازی غلط در جامعه بودند، رسیدگی کردید؟ آیا آن زمان که تعدادی از زنانِ معلومالحالِ سینمایی، چون «گلشیفته فراهانی» که با پول بیتالمال در این کشور چهرهی سینمایی شده و ناگهان در سینمای ترکیه و اروپا، دست به «خودفروشی» زدند، ایشان را محکوم کردید؟ آیا وقتی بازیگرانِ بیهویتی چون، «ترانه علیدوستی» رویِ «فرشِ قرمز جشنوارهی کَن»؛ طبق برنامه و هدف دشمن، نه تنها با سخنانش، که با رنگ لباسها و کراوات خود، پیامِ «زن ستیزی» در ایران را به دنیا مخابره کرد، اقدامی کردید؟ آیا وقتی «بویِ تعفنِ اعمال و رفتارهای جنسیِ» تعدادی از این سلبریتیها با برگزاریِ «پویشِ me too» گوش فلک را پر کردهبود، به دنبال محاکمه آنها برآمدید، تا دامنِ خانهی هنر این کشور را که آثار فاخرِ زیادی در جهت شناساندن چهرهی حقیقی ایران و ایرانی تولید کرده را از لوثٍ وجودِ این مهرههای آلوده پاک کنید؟
اکنون وقت آن است که شما اهالی خانهی سینما همگام با ملت شریف و غیور ایران، در جهت محاکمهی این سلبریتیهای وطنفروش که در صفحاتِ مجازیِ خود، به همهی مقدسات انقلابی و اسلامی این ملت حمله کرده، عدهای کشف حجاب کردند، پویشهای «نه به اعدام» به راه انداخته و پرچم حمایت از «تجزیهطلبان» را بلند کردهاند، با کمک قوه قضائیه به «حجامتِ نظام» کمک کنید. همان طور که عدهای از فعالان خانواده سینما، با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن اغتشاشات اخیر، از سلبریتیها خواستند صف خود را از "جریانات ضدملی" جدا کنند.
این عده ازسینماگران باغیرت با محکوم کردن اغتشاشات اخیر، به سینماگران و هنرمندانی که بدون تحلیل و شناخت با همراهی با این تحرکات مشکوک به فضای مجازی آمدهاند و با بیانیه و اظهاراتی منفعلانه در راستای اهداف دشمن عمل میکنند هشدار دادندصف خود را از این جریانات مخرب ضد ملی جدا کنند.
[۴].امروز ملت غیرتمند ایرانی با روشن شدنِ «چهرهی حقیقی دوست و دشمنِ» انقلاب اسلامی، همواره قدردان جامعهی هنری متعهد و انقلابیِ خود خواهد بود؛ اما در عین حال، هرگز اجازهی تعدی به حقوق ملت و مقدسات اسلامی را نخواهد داد و منتظر محاکمهی تکتکِ این وطنفروشانِ خبیث خواهد ماند. ملت ما همان ملتی است که برای «حفظِ آرمانهای مقدس ایران و ایرانی» جان میدهد، اما بیش از این اجازهی اهانت و تعدی به مقدسات اسلام و خاک وطن را نخواهد داد.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
منتشر شده در صفحه اول شماره ۱۱۰۵ نشریه پرتو، تاریخ ۲۲ آذر ۱۴۰۱
@ghalamnegaremonfared
#دخترانه
🔖قدر پروانگیِ تو
✍️ آمنه عسکری منفرد
دخترم! لحظهای به من گوشکن. آری! میدانم مدتی است که بندِدل، در گِرو پروانگیِ در مَرزهایِ بیمَرز دادهای و افکارت در این بیمرزیِ پرخار، اسیرِ دلقکانِمستِ بیپرواست،
اما اندکی بامن باش و بگو؛
در این بی مرزیِ پرخطر، امنیت را انتخاب میکنی یا رهاییِ بیاَمنی را،
در این هیاهوی مستانه، آرامش و سکون را میپسندی یا دغدغه و دلهره را،
اما نوردیده! بدان اگر پروانهای باید در پیلهٔ حیا ونجابت بمانی، تا زمان پرواز فرارسد؛ که اگر پیلهات را بِدَرَند، نهتنها هیچگاه رنگِآسمان را نخواهیدید؛ بلکه بالهایت فدای این بیپرواییِ هَوَس خواهدشد و آنجاست که در قفس شیشهایِ مُلَوَن، اسیر شکارچیِحریص خواهیشد و این، آغازِ «مُردِگیِ پروانه» است؛ چراکه هماو که در رَثایِ زیباییِ بالهایت ترانهها میسرود، اکنون اسیرِشهوتِ بالهای رنگارنگِ کاغذیِ دیگریست و پَروبال مخملگونِ تو را به دستِ باد سپرده و...
🔗 متن کامل در صفحه افکار حوزوی
#حجاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#تلنگر
رهبر معظم انقلاب:
«مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت میکنند. هرچه زن صالحتر، عاقلتر و هوشمندتر باشد، این تربیت بهتر خواهد شد. بنابراین برای بالا رفتن سطح ایمان، سطح سواد، سطح هوش بانوان، در کشور باید برنامهریزی شود.» (در جمع مداحان، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲).
پ.ن: اگر تصمیم بگیریم خوب و درست زندگی کنیم، بچه ها خودبخود تربیت میشوند. «تربیت» به کلام و نصیحت نیست، به عملکردِ یک «مادر محبوب» است.👌
@ghalamnegaremonfared
مقام معظم رهبری:
»اگر زنان ما از لحاظ رتبهی معرفتی و بینش و معلومات، سطح خود را ارتقاء دهند، این نقش با هیچ نقش دیگری قابل مقایسه نیست. مادر است که فرهنگ و معرفت و تمدن و ویژگیهای اخلاقیِ یک قوم و جامعه را با جسمِ خود، با خُلق خود و با رفتارِ خود، دانسته و ندانسته به فرزند منتقل میکند.»
(۸۴/۵/۵)
@ghalamnegaremonfared
🔖«معصومهٔ زمانت» باش!
🌹«دختر» که آفریده شدی یعنی «ریحانهای»، آرامش دل پدر و مادر میشوی، بالِ پروازت دهند تا لایقِ «امابیها» شوی؛
🌹«خواهر» که باشی، امید قلب برادر میشوی و تا آنجا پَر پروازت دهند که پرچمدارِ نهضتِ برادر که نه، «راویِ مکتبِ حسینِ زمانت» شوی...
و...
🌷«معصومه» که باشی، همچون مادرت به مقام «فِداها أبوها» نیز نائل میشوی؛ اگر چون او، روشنگر مسیر امامِ زمانت گردی و گر به حمایت از مقام ولایت هجرت کنی، به یُمنِ قُدومت شهر را آذین میبندند و به برکت آمدنت «مقام دختر» را ارج مینهند...
🌷پس دخترم «معصومه زمانت» باش و«معصوم بمان» که امروز بهایِ حفظِ معصوم بودنِ تو را، مردانِ مرد روزگار سنگینتر از همیشهٔتاریخ و نه فقط به بذلِ جانِشیرین، که به آبرو دادهاند....
که بهایِحفظِ عفت و عصمتِ تو را، دخترانی میدهند که مُهر پرافتخار «دختر شهید» بر پیشانی که نه، برسُوِیدای جان دارند وامروز بیش از هر روز دیگر دلتنگِ بابا هستند....
🌷پس با افتخار «معصومه بمان» که رسالتی سنگینتر از همیشهٔ تاریخ بر دوشِ توست..
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | زن ایرانی، سربلند در همه میدانها
🔺 رهبرانقلاب: زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده، اینها دلشان پر است....
🌱 ریحانه؛ بخش زن و خانواده رسانه Khamenei.ir