#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
🔻از زیانهای آموزش مجازی مراقبت کنید:
▪️یک نکته زیانهایی است که احتمالاً در آموزش مجازی وجود دارد... بایست مراقبت کنید تا این موجب این نشود که جوانها وارد فضای بی بند و بار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد.
رهبرانقلاب - ۱۳۹۹/۶/۱۱
#فضای_مجازی
#سلامتی_فرمانده_صلوات
♥️أَللّهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّل فَرَجَهُم أَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج ♥️
@ghalamroeshgh💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرار نیست یک نفر بیاید همه چیز را درست کند...
@ghalamroeshgh💖
1_1500217425.mp3
4.14M
🌸 #عید_مبعث
🌺پیام مبعث
🎤مقام معظّم رهبری مدّ ظلّه العالی
@ghalamroeshgh💖
1_901042561.mp3
14.26M
🌸 #عید_مبعث
💐همه بت های عالم همه افتاده در چاه
💐یکدفعه نغمه پیچید صدای قل هو الله
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
@ghalamroeshgh💖
🟢از اعمال امشب :
🌿شب زنده داری و احیا
هر کس این شب را احیا نگه دارد، دلش زنده میشود .
بعد از نماز عشا بخوابید. اما قبل از نیمه شب بلند شوید.
🌿 مراجعه به مفاتیح الجنان و خواندن نماز ۱۲ رکعتی.
🌿 زیاد خواندن سوره علق،
( برای کسانی که عذر شرعی ندارند )
آیه سجده را زیاد بخوانید و هر بار به سجده رفته و ذکرش را بگویید و شکر کنید که، در ولایت علی بن ابیطالب هستید .
وقتی سیراب شدید دوباره بلند شوید و دوباره آیه را خوانده و دوباره به سجده برو ....
تا خدا قاعده ی قاب قوسین را به شما نشان بدهد.
🌿 خواندن نماز استغاثه
🌿 خواندن مکرر آیه ی آخر سوره ی فتح (آیه ی ۲۹).
🌿خواندن آیه ی ۸۸ سوره یوسف آیه 88.
...... یا ایها العزیز مسنا واهلنا الضر وجئنا ببضاعة مزجاة فاوف لنا الکیل وتصدق علینا ان الله یجزی المتصدقین
اى عزيز! ما و كسانمان را فقر و قحطى گرفته و سرمايهاى ناچيز آوردهايم، پس پيمانه ما را كامل كن و به ما صدقه بده كه خدا صدقه دهندگان را پاداش مىدهد ...
🟢نمازهای مخصوص شب عید مبعث
۱-شیخ طوسى در مصباح المتهجّد روایتى را از امام جواد (علیه السلام) نقل کرده است که آن حضرت فرمود: در ماه رجب، شبى است که از تمام آنچه که خورشید بر آن مى تابد بهتر است و آن شب، شب بیست و هفتم ماه رجب است که در صبح این شب، رسول خدا (ص)به رسالت مبعوث گردید و از شیعیان ما هر کس در آن شب عملى را انجام دهد، پاداش آن به اندازه عمل شصت سال خواهد بود.
از آن حضرت سؤال شد: چه عملى در آن شب بهتر است؟
فرمود: پس از نماز عشا وقتى که خوابیدى، پیش از نیمه شب، یا پس از نیمه آن از خواب برمى خیزى و دوازده رکعت نماز مى خوانى، در هر رکعتى، سوره حمد و یک سوره از سوره هاى کوچک مفصّل(پاورقی مرحوم محدّث قمى، سوره هاى کوچک مفصّل را به سوره محمّد، تا آخر قرآن تفسیر کرده است، ولى در روایت اقبال و زاد المعاد آمده است که: منظور از آن، سوره یس به بعد است.) را مى خوانى، آنگاه در هر دو رکعتى که سلام نماز را دادى، مى نشینى و هفت مرتبه سوره حمد و هفت مرتبه معوّذتین (سوره فلق و ناس) و سوره هاى توحید و کافرون و سوره قدر و آیة الکرسى را هر کدام هفت مرتبه مى خوانى، پس از آن این دعا را مى خوانى:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبِيراً اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَاقِدِ عِزِّكَ عَلَى أَرْكَانِ عَرْشِكَ وَ مُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ كِتَابِكَ وَ بِاسْمِكَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ وَ ذِكْرِكَ الْأَعْلَى الْأَعْلَى الْأَعْلَى وَ بِكَلِمَاتِكَ التَّامَّاتِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تَفْعَلَ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ.
سپاس خداى را كه فرزندى بر نگرفته و شريكى در فرمانروايى و ياورى از روى خوارى و نياز برايش نبوده است، او را بسيار بزرگ شمارخدايا! از تو درخواست میكنم به حق جايگاه هاى عزّتت بر پايه هاى عرشت و منتهاى رحمتت در قرآنت و بنام بزرگتر بزرگتر بزرگترت و ذكر برتر برتر برترت و به كلمات كاملت، بر محمّد و خاندانش درود فرست و با من چنان كن كه شايسته آنى.
آنگاه هر حاجتى که دارى از خداوند طلب کن کن که برای هرچیزی دعا کنی به اجابت می رسد مادامیکه دعا و درخواستت گناه یا قطع رحم یا نابودی گروهی مومن نباشد.
۲- دوازده رکعت نماز است که نحوه آن در اعمال شب نیمه رجب، نیز بیان شد و اینگونه است:
این نماز را امام ابوالحسن (ع) روایت کرده می خوانی که فرمود:
در این شب هر زمان که خواستی دوازده رکعت بگزار ودر هر رکعتی سوره های حمد و فلق وناس را یکبار ونیز اخلاص را چهار بار می خوانی وبعد از اتمام نماز همانطور که نشسته ای چهاربار می گویی:
“لا اله الا الله والله اکبر الحمد لله وسبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم“
آنگاه هر چه می خواهی دعا کن (اقبال الاعمال : ج ۳ ص ۲۶۷.مصباح المتهجد، ص۸۲۱)
۳- اين نماز را بدين طريق سيّد از حضرت صادق عليه السلام روايت كرده است اما شيخ در مصباح فرموده كه داود بن سرحان از حضرت صادق عليه السلام روايت كرده كه فرمود: در شب نيمهي رجب و در شب بيست و هفتم دوازده ركعت نماز، به جا مى آورى و در هر ركعت حمد و سوره ميخواني و بعد از نماز حمد و سورهي فلق و سورهي ناس و سورهي اخلاص و آيه الكرسى را چهار مرتبه ميخواني و بعد از آن چهار مرتبه مىگويى سُبْحانَ اللّهِ وَالْحَمْدُ لِلّهِ وَلا اِلهَ اِلا اللّهُ وَاللّهُ اَكْبَرُ پس مى گوئى اَللّهُ اَللّهُ رَبّى لا اُشْرِكُ بِهِ شَيْئا وَما شاَّءَ اللّهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ( و در شب بيست و هفتم نيز مثل اين را به جا ميآوري)
۴-این نماز را حضرت رسول (ص) فرمودند:
کسی که در شب بیست و هفتم از ماه رجب دوازده رکعت بگزارد که در هر رکعتی حمد را یکبار و سوره اعلی را ده بار و قدر را ده بار بخواند وبعد از نماز صد بار بر پیامبر (ص) صلوات بفرستد ونیز صد بار استغفار کند خداوند سبحان برای او ثواب عبادت فرشتگان را می نویسد.