🔻وظیفهی قالیباف در مسیر هدایت و نظارت پزشکیان در قامت رئیس مجلس
قالیباف امکان پیش بردن کارها با کمترین تنش حتی با مخالفین خود را دارد
نواصولگرا نوشت:
🔹حالا که مردم تصمیم خود را گرفته و شخص آقای دکتر پزشکیان را به ریاست جمهوری انتخاب کردند، همه باید به او کمک کنند تا مسائل کشور را کاهش داده و به سمت پیشرفت حرکت نماید. یکی از مهمترین جایگاههای حقوقی در این زمینه، مجلس شورای اسلامی است که وظیفه اساسی نظارت و ریلگذاری برای دولت را ایفا مینمایند.
🔹همچنین رئیس مجلس نقشی مهم را خواهد داشت چراکه باتوجه به حضور در کنار رئیس جمهور در اصلیترین شوراهای عالی کشور، امکان بزرگی برای پیشنهاد، نظارت و حتی جلوگیری از برخی تصمیمات اشتباه را در دست دارد. البته تمام این موارد، محدود به قانون است و نباید انتظارات بیش از حد یا فراقانونی داشت.
🔹ارتباط شخصی آقایان پزشکیان و قالیباف نیز باتوجه به چهار سال همکاری در مجلس یازدهم و آشنایی نزدیک هردو، بسیار مطلوب است که ظرفیت لازم برای این مشورت دهی و نظارت همدلانه را بیشتر میسازد. همه میدانند که تصمیمسازی برای آقای پزشکیان مهمترین مسئلهی چهار سال پیشرو خواهد بود. لذا نقش قالیباف در ارائه ایده به رئیس جمهور، نظارت بر ایدههای ارائه شده به او (در چارچوب نقش قانونی) و مراحل پیش از تصمیم نهایی به ویژه در شوراهای عالی، بسیار اساسی و مهم خواهد بود. این نقش در چهار سال پیشرو، صرفا توسط قالیباف قابل اجرا و پیگیری خواهد بود.
🔹البته تفاوت رویکرد این دو، جدی و واقعی است. آقای قالیباف به عنوان یک شخصیت سیاسی انقلابی، معتقد به برخی قواعد سیاسی است که حتما آقای پزشکیان از آن فاصله دارد. اما تجربه نشان داده که قالیباف امکان پیش بردن کارها با کمترین تنش حتی با مخالفین خود را دارد. اینبار هم باید به او فضا و قدرت چانهزنی داد تا بتواند تا جای ممکن در جهت مثبت به پزشکیان کمک کند و جلوی برخی تصمیمات محتمل را تا جای ممکن بگیرد.
🔹این فضا باید اولا در مجلس دوازدهم پیگیری شود و آرامش و یکپارچگی نیروهای انقلابی در آن، پشتوانه قالیباف برای اکت سیاسی او باشد. همچنین در فضای جامعه انقلابی باید درک شود که این امکان صرفا در دست قالیباف است و کسی که ارتباط نزدیک و فردی و جایگاه حقوقی لازم را دارد، فقط اوست. لذا کمک فکری و رسانهای به قالیباف، امری لازم به نظر میرسد.
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
📸 حضور محمدباقر قالیباف در هیئت ریحانه الحسین
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷 دکتر قالیباف در مجمع عمومی پارلمانی بریکس سخنرانی کند
🔹دکتر قالیباف به عنوان اولین مقام عالی رتبه کشورمان پس از عضویت قطعی ایران در بریکس امروز عازم سنپترزبورگ میشود تا در مجمع عمومی پارلمانی بریکس سخنرانی کند.
🔹از جمله موضوعاتی که ایران در بریکس دنبال میکند، استفاده از سازوکار مالی کشورهای عضو برای مقابله با تحریمهاست.
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷این متن امیر حسین ثابتی ۷ سال پیش درباره اشتباه قالیباف در انصراف ۹۶ به نفع رییسی نشان میده این جماعت میدونن چی درسته چی غلط!
یعنی در تحلیل و منطق هم حقیقت میدانند!
ولی غرور و لجاجت باعث میشه تهمت بزنن و به بدنه خود حقیقت رو نگن!
مگ ما غیر این گفتیم ؟
اسم این کار چیه؟
📝محمد حسین مصباح
---------
#قالیباف
@ghalibaffan
20.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمدباقر قالیباف پیش از سفر به روسیه برای شرکت در مجمع مجالس کشورهای عضو بریکس:
🔹در بریکس بیش از ۲۵۰ نشست کارشناسی در حوزههای مالی، پولی، اقتصادی و مسائل فرهنگی، اجتماعی برقرار میشود و این فرصت بسیار خوبی برای جمهوری اسلامی ایران است تا روابط خود با کشورهای عضو بریکس را توسعه بدهد.
---------
#قالیباف
@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻محمدباقر قالیبف پیش از سفر به روسیه برای شرکت در مجمع مجالس کشورهای عضو بریکس:
🔹یکی از موضوعات مهمی که در بریکس هست آنجا سیستمهای پولی مالی مستقلی جدا از سایر سیستمهای بینالمللی فعال است؛ سیستمی به نام پی دارد که میتوانند کشورها با هم تبادلات مالی پولی و تجاری خودشان را انجام بدهند.
---------
#قالیباف
@ghalibaffan
به منظور حضور در نشست روسای مجالس بریکس
🔻قالیباف تهران را به مقصد سنتپترزبورگ ترک کرد
🔹محمدباقر قالیباف دقایقی پیش در رأس هیأتی پارلمانی با بدرقه حمیدرضا حاجیبابایی نائب رئیس مجلس، محمود حسینیپور معاون امور مجلس رئیسجمهور، احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات کشور، رییس حوزه ریاست و معاونان مجلس شورای اسلامی به منظور شرکت در نشست روسای مجالس بریکس، تهران را به مقصد سنتپترزبورگ روسیه ترک کرد.
تصویری از محمدباقر قالیباف پیش از سفر به روسیه برای شرکت در مجمع مجالس کشورهای عضو بریکس
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷دکترقالیباف وارد فرودگاه سنپترزبورگ شد
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷 استقبال نایب رئیس دومای روسیه، دیمیتری سناتور دومای فدراسیون روسیه، سلوتسکی رییس حزب لیبرال در دومای فدراسیون روسیه از دکتر قالیباف
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
توهمی بنام رای قومیتی؛ دلیلی اشتباه و خطرناک برای توجیه شکست
تابناک نوشت:
🔹در همه جای دنیا نامزدها و احزاب بازنده دلایل شکست خود را به صورت علمی و دقیق بررسی میکنند تا در رقابتهای بعدی مرتکب چنین اشتباهاتی نشوند و امروز بررسی این شکست نیز باید توسط احزاب به صورت جدی پیگیری و بررسی شود و به جای متهم کردن و مغلطه گویی به هواداران و طرفداران خود با دلیل بگویند که چرا شکست خوردند.
🔹در این انتخابات محمدباقر قالیباف، رئیس مجالس یازدهم و دوازدهم حضور داشت که طبق نظرسنجیهای معتبر به ویژه دانشگاه تهران اگر سعید جلیلی در اجماع با او کنار میرفت میتوانست تا حدودی در مرحله اول پزشکیان را مغلوب خود کند و یا در غیر این صورت به دور دوم میرفت.
🔹اما نظرسنجیای که دوباره مراکز معتبر از جمله دانشگاه تهران با درصد خطای ۳.۵ درصد صورت داده بود باز هم محمدباقر قالیباف در دور دوم میتوانست پزشکیان را پشت سر گذاشته و به پاستور راه یابد.
🔹از سوی دیگر هواداران سعید جلیلی که در این دور از انتخابات با اقبال ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری مردم ایران رو به رو شدند و این میزان رای در مقایسه با سال ۹۲ بیش از ۴ برابر شده است، علت اصلی باخت خود به مسعود پزشکیان را رای قومیتی میدانند که بیشتر به نظر میرسد که مغلطه گویی سیاسی است و توجیهی اشتباه برای شکست است.
🔹بدون شک یکی از دلایل موفقیت پزشکیان در کسب رای بالا در استانهای شمال غرب کشور، سکونتش در منطقه در بیست سال گذشته است. یعنی او در این مدت به یک سیاستمدار منطقهای تبدیل شده، در حالی که افرادی همچون آملی لاریجانی، محمدباقر نوبخت و یا محمدرضا باهنر به دلیل عدم سکونت در آمل، رشت و کرمان نتوانستند رای مردم این شهرستانها را در انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی بدست آوردند.
🔹اما با بررسی های دقیق میتوان به این نتیجه رسید رای قومیتی یک توهم بیش نیست :
🔹در همه شهرهای استان زنجان، پزشکیان نفر اول است، اما رقابت دو نامزد تقریبا نزدیک است در حالی که اگر قرار بود رای پزشکیان قومیتی باشد باید در زنجان هم مثل آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل رای او ۵ برابر سعید جلیلی میشد که نشد.
🔹در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ محسن مهرعلیزاده که متولد تبریز است و سعی هم کرد که رای قومیتی را با خود همراه کند در سه استان اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی ۶۵۲ هزار رای آورد در حالی که اکبر هاشمی رفسنجانی هم در دور اول ۵۱۴ هزار رای آورد و رای مهرعلیزاده فاصله اثرگذار و چندانی با هاشمی رفسنجانی نداشت.
🔹در انتخابات سال ۹۲ نیز رای حسن روحانی در استان آذربایجان شرقی ۵ برابر رای سعید جلیلی پ بوده، و یا در استان آذربایجان غربی نیز آرای حسن روحانی ۶۸۲ هزار رای و آرای سعید جلیلی و قالیباف به ترتیب، ۹۳ هزار و ۱۵۱ هزار بوده است و در استان اردبیل هم رای حسن روحانی بیش از ۲ برابر مجموع آرای محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی بوده است؛ آیا مردم این سه استان به دلیل قومیت به حسن روحانی رای دادهاند؟
🔹در استان همدان رقابت بین جلیلی و پزشکیان بسیار نزدیک بوده است به عنوان مثال در بهار و کبودرآهنگ که ترک زبانان اکثریت هستند جلیلی نفر اول شده است و یا در شهر جغتای و جوین خراسان جنوبی که جمعیت قابل توجهی ترک زبان دارد باز جلیلی نفر اول بوده است.
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻دکتر قالیباف: بریکس سیستمهای پولی و مالی مستقلی جدا از سایر سیستمهای بینالمللی دارد
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan