🗓سالروزمغفول ولادت بابرکت
🏳رجالی متبحر، مرجع عالیقدر
🏳آیةالله سیدموسی شبیری/۱
💠رهبر انقلاب
‼️از مسایل مهم در حوزه، نظام رفتاری و اخلاقی حوزههاست که باید ذیل همین برنامه تحولی حوزه انجام گیرد؛ نظام رفتاری و اخلاقی ما در حوزهها باید در جهت تکریم اساتید و عناصر فاضل بخصوص تکریم مراجع تقلید قرار گیرد. هر کسی آسان به حد مراجع معظم تقلید نمیرسد؛ صلاحیتهای زیادی لازم است. غالبا مراجع قلههای علمی حوزههای علمیه محسوب میشوند بنابراین احترام مراجع بایستی محفوظ باشد؛ باید تکریم شوند. ۸۹/۷/۲۹
‼️جوانان پرشور و انقلابی حوزه، نبادا حرکت انقلابی جوری باشد که بتوانند تهمت افراطی گری به او بزنند؛ از افراط و تفریط بایستی پرهیز کرد. اگر آن چیزی که گزارش شده است که به بعضی بزرگان و مراجع یک وقتی اهانتی شده باشد، بدانید این قطعا انحراف است. انقلابی باید بصیر باشد، باید پیچیدگیهای شرائط زمانه را درک کند. مسئله اینجور ساده نیست که یکی را رد کنیم، یکی را قبول کنیم؛ باید دقیق باشید، باید شور انقلابی را حفظ کنید، باید با مشکلات هم بسازید، باید از طعن و دق دیگران هم روگردان نشوید، باید خامی نکنید و مراقب باشید! ۸۹/۷/۲۹
#نقل ازکانال جهادتبیینی
@gharar_a
🗓سالروزمغفول ولادت بابرکت
🏳رجالی متبحر، مرجع عالیقدر
🏳آیةالله سیدموسی شبیری/۳
💠آیة الله شبیری:
‼️آقای خامنهای از سادات صحیح النسب و بیت ایشان کاملاً معروف است و در سیادت ایشان هیچ تردیدی نیست. پدر ایشان مرحوم آقای حاج سید جواد از اجلّه علمای مشهد و از اوتاد بود. پدر آقای حاج سید جواد، مرحوم آقای حاج سید حسین خامنهای بود که از علمای درجه اول و مهمّ تبریز و مدرس سطح بالایی بود. ایشان از بنی اعمام (پسرعموهای) قائم مقام فراهانی است و سیادت قائم مقام مسلّم و قطعی است و شجره نامهاش هم موجود است.
آقای خامنهای گاهی که به منزل ما میآید، میگوید: وقتی قرار میشود که به منزل شما بیایم، از چند روز قبل شعفی در من به وجود می آید. البته صحبتها نوعاً علمی است نه سیاسی. ایشان خوشفهم و خوش حافظه است. زمانی که با آقای خامنهای دیدار دارم، به دستور ایشان دستگاه ضبط میگذارند که صحبتها ضبط شود. ایشان شاگرد حاج شیخ مرتضی حائری بود. آقای حاج شیخ مرتضی از استعداد وی تعریف میکرد. ایشان با اخوی ما، حاج آقا جعفر، هم بحث بود و از نظر سرعت انتقال و ذکاء، بر حاج آقا جعفر ترجیح داشت! (شب چهارم ماه محرم ۱۴۳۳) کتاب جرعهای از دریا ج۳ ص۶۴۰
# نقل ازکانال جهادتبیینی
@gharar_a
🖌 #یادداشت_روز
🔹رؤیای اردوغان پاشا و تابوتهای بیصدا
#محمد_صرفی
🔸«به زودی احزاب مخالف در ترکیه که از حکومت سوریه حمایت میکردند، از این رفتار خود خجالت خواهند کشید چرا که من و اعضای حزب به دمشق سفر خواهیم کرد تا با برادرانمان ملاقات کنیم و سوره فاتحه را بر سر قبر صلاحالدین ایوبی قرائت کنیم، سپس وارد صحنهای مسجد بزرگ امویان دمشق خواهیم شد و مقبره صحابه پیامبر یعنی بلال حبشی و ابن عربی را زیارت و از دانشکده سلیمانیه و ایستگاه حجاز دیدار خواهیم کرد. در آن زمان در کنار برادران سوری، خداوند را شکر خواهیم کرد.» بیش از ۸ سال از بیان این آرزوهای رجب طیب اردوغان میگذرد.
نتیجه رویاپردازیهای اردوغان در عمل برای ترکیه چیزی جز کابوس نبوده است. سه میلیون آواره سوری در خاک این کشور، چند ده کشته و چندین برابر مجروح از نظامیان این کشور فقط در چند روز گذشته که برخی معتقدند آمار واقعی بیش از اینهاست. تحولات این روزهای ادلب نشان میدهد دولت ترکیه خیال عبرت گرفتن از محاسبات اشتباه خود درباره سوریه را ندارد و اصرار دارد همچنان این ماشین را با سرعت بیشتری به سوی دره براند.
«برادران اردوغان»! در ادلب که این روزها به نام «هیئت تحریرالشام» (HTS) شناخته میشوند و عملاًً بخشهایی از این استان غربی سوریه را در اشغال خود دارند همان تروریستهای تکفیری جبهه النصره سابق هستند که به زعم خود برای پنهان کردن سوابق جنایتکارانه خود، تغییر نام دادند و البته این نخستین تغییر نام آنها نبود. آنها در واقع همان القاعده هستند که پس از شروع شدن آتش فتنه در سوریه، از کشورهای مختلف جهان با پول برخی پادشاهیهای حاشیه خلیج فارس و سازماندهی سازمان سیا و پشتیبانی آنکارا مثل مور و ملخ از هزاران کیلومتر مرز ترکیه وارد سوریه شدند. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/183690
🔻@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 شهاب حسینی، نشان شوالیه گرفت!
🔸 شهاب حسینی نشان شوالیه سفارت فرانسه در تهران را دریافت کرد.
این جایزه توسط «فیلیپ تیه بو» سفیر فرانسه در تهران به شهاب حسینی اهدا شد.
طی سالهای اخیر، برخی از هنرمندان ایرانی چنین نشانی را از فرانسه گرفته بودند. حسین علیزاده، از هنرمندان عرصه موسیقی نیز قبلا از سوی سفارت فرانسه شایسته نشان شوالیه شناخته شده بود، اما علیزاده حاضر به دریافت جایزه از سفارتخانه یک دولت استعماری نشد.
🔻@gharar_a
🌍 #بین_الملل
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
هنوز جوهر توافق آمریکا و طالبان خشک نشده اختلافات شروع شد
🔸اختلافات میان دولت افغانستان و طالبان از همان لحظات پس از امضای توافقنامه میان این گروه و آمریکا، بالا گرفت و کابل اعلام کرد که خود را ملزم به اجرای تعهدات تعهدنامه نمیبیند.
▫دولت کابل قبل از امضای توافقنامهای که روز شنبه میان نمایندگان طالبان و آمریکا در «دوحه» امضاء شد، اعلام کرده بود که با برخی از بندهای آن، موافق نیست. پس از امضای توافقنامه و وقتی که اعضای هیئت طالبان در خیابانهای دوحه، شعارهایی در حمایت از تشکیل امارت اسلامی در افغانستان سر میدادند، «اشرف غنی» رئیسجمهور افغانستان، به آن واکنش نشان داد و گفت: اینجا جمهوری است، نه امارت!
در مرحله بعد، «شیر محمد عباس ستانکزی»، عضو ارشد مذاکرهکنندۀ طالبان، گفت: مذاکرات میان افغانها تا ۱۰ روز آینده در صورتی آغاز خواهد شد که در حدود ۵۰۰۰ زندانی طالبان از زندانهای حکومت افغانستان آزاد شوند. به عبارت دیگر، این مقام طالبان تهدید کرد، در صورتی که زندانیان آزاد نشوند، مذاکرهای در کار نیست و حالت جنگی میان طالبان و دولت کابل ادامه خواهد یافت. استانکزی در پاسخ به عملیسازی روند آزادسازی ۵۰۰۰ زندانی طالبان تا ۱۰ روز آینده، گفت که آمریکا به طالبان تعهد داده تا این کار را انجام دهد. اما، رئیسجمهور افغانستان طی یک کنفرانس خبری در کابل، به این اظهارات واکنش نشان داد و اعلام کرد، دولت او تعهدی درباره آزادی ۵۰۰۰ زندانی طالبان ندارد. این اظهارات و موضعگیریهای متقابل طالبان و مقامات دولت افغانستان، نشانههای خوبی در ارتباط با روزها و ماههای آینده افغانستان نیست.
🔻@gharar_a
🔹پیکر مطهر۱۲ شهید مدافع حرم در قم به خاک سپرده شد.
🔹هشدار مرکز مستشاری نظامی ایران در سوریه به اردوغان
مراکز ارتش ترکیه در تیر رس ماست، عاقلانه رفتار کنید.
@gharar_a
قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🌍 #بین_الملل 🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان هنوز جوهر توافق آمریکا و طالبان خشک نشده اختلافات شروع شد 🔸ا
آینده توافقنامه
بر کسی پوشیده نیست که علت اصلی و موتور محرکه توافقنامه واشنگتن- طالبان، اراده و تمایل شخص «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، به امضای آن بوده است. ترامپ، که در سیاست خارجی هیچ دستاوردی نداشته و به ویژه در برابر ایران و کره شمالی، شکست خورده است، نیاز داشت که در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری میلادی(2020) برگ برندهای داشته باشد. به همین خاطر، به مذاکره و (در ظاهر) به شرطهای طالبان تن داده است.
اما، زمانی که همه عوامل احتمالی موثر بر امضای توافقنامه را به یک عامل اصلی و واقعی (یعنی میل و نیاز ترامپ) تقلیل میدهیم، برای فهم اینکه در آینده چه رخ خواهد داد نیز باید این عامل را محور قرار بدهیم و خوشبختانه در این رابطه، کُدهای مهمی هم در خود توافقنامه وجود دارد؛ در یکی از بندهای توافقنامه آمده است که آمریکا در حال حاضر شمار نیروهایش در افغانستان را تا 6000 نفر تقلیل میدهد و در مورد خروج کامل، تا 14 ماه دیگر تصمیم میگیرد. این بند چند چیز را از هم اکنون آشکار میکند؛ اول اینکه افغانستان به دلایل ژئوپلیتیکی، برای واشنگتن اهمیت دارد و آمریکا نمیتواند و نمیخواهد یکباره از افغانستان دل بکند.
دوم، در بازه زمانی 14 ماهه دست واشنگتن را برای هرگونه اقدامی، از جمله کارشکنی در روند اجرای توافقنامه، باز میگذارد. سوم، تا 14 ماه دیگر مشخص میشود که آیا ترامپ در کاخ سفید میماند یا نه. در صورتی که او به عنوان رئیسجمهور باقی بماند، دستش برای هر گونه برخورد با توافقنامه، کاملا باز است، چرا که دیگر او نیازی به آن، برای جمعآوری آرا ندارد. همین رویکرد را رئیسجمهور جایگزین ترامپ نیز خواهد داشت و در هر حال، سرنوشت خروج آمریکا از افغانستان را منافع واشنگتن در 14 ماه دیگر تعیین خواهد کرد.
اما، در داخل افغانستان نیز سناریوهای مختلفی قابل پیشبینی است؛ چیزی که فعلا در عرصه سیاسی مشاهده میشود، این است که دولت میان دو فردی که ادعای پیروزی دارند، دو شقه شده و دولت کابل ضعف مطلق را تجربه میکند. اما در مقابل، طالبان خود را نیرویی میداند که در مقابل اشغالگری آمریکا، پیروز شده است. لذا، حس میکند که دست برتر را دارد و میکوشد که طرح مورد نظرش که ایجاد «امارت اسلامی» در افغانستان است، را به اجرا در آورد. این ممکن است زمینهساز بروز جنگ داخلی جدید بر سر قدرت باشد.
اما، یک سناریو این است که در کابل یک دولت ائتلافی متشکل از طالبان، «اشرف غنی»، «عبدالله عبدالله»، و «گلبدین حکمتیار» شکل بگیرد که با توجه به شرایط افغانستان، کاملا خوشبینانه است.
@gharar_a
✅ احمد رضا شاهرودی، استاد دانشكده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی تهران:
✋ با سلام
🔹 جهت اطلاع در مورد كارایی #دود_اسفند كه در فضای مجازی برای ضد عفونی كردن هوا توصيه میشود خواستم عرض كنم سالها پيش يكی از دانشجويان بنده و جناب آقای #دكتر_منصف_اصفهانی از اساتيد فارماكوگنوزی دانشكده داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران اثرات #ضد_باكتری و قارچ دود اسفند را مطالعه و بطور علمی #اثبات كردند و نتايج اين تحقيقات در #نشريات_معتبر_علمی به چاپ رسيده است.
🔸 ماده موثره دود اسفند؛ الكالوييد هارمين میباشد. هارمين جزء الكالوييدهای دانه اسفند است كه بعد از برشته شدن دانهها از بين نرفته و به دود اسپند راه میيابد.
🔹 ضمنا از سوی ديگر، محققين ديگر تاثيرات هارمين روی RNA ويروسها را مطالعه و گزارش كردهاند لذا با توجه به اينكه ويروس كرونا جزء RNA ويروسهاست اثرات #ضد_ويروسی دود اسپند محتمل است. لذا پيشنهاد استفاده از دود اسپند برای #ضد_عفونی كردن هوا و برعليه ويروسها میتواند پيشنهاد مفيدی باشد هر چند كه تا آنجا كه بنده اطلاع دارم هنوز آزمايشاتی اين اثر بخشی را (ضد ويروس) در دود اسپند به اثبات نرسانده است.
🔸 اگر هموطنان تمايل به استفاده از اسپند دارند از حرارت دادن زياد و ذغال كردن دانه هاي اسپند پرهيز كنند. حرارت بايد ملايم و مداوم باشد.
📝 احمد رضا شاهرودی
استاد دانشكده داروسازی
دانشگاه علوم پزشکی تهران
#گروه حزب الله حوزه
@gharar_a
🔸برخوردهای تبعیض آمیز در تعطیلی مجلس بخشودنی نیست
🔹جمعی از طلاب حوزه علمیه مشکات در نامه ای به علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، نسبت به تعطیلی مجلس در شرایط امروز کشور انتقاد کردند.
🔹در بخشی از این نامه آمده است:
🔹در این روزها که مردم دوشادوش یکدیگر درگیر مبارزه در چندین جبهه اند؛ در جبهه ای مقابل ویروس کرونا، در جبهه ای دیگر مقابل ویروس رسانه های دروغگوی خارجی، در جبهه ای دیگر مقابل شایعه پراکنان داخلی، در جبهه ای دیگر مقابل بی کفایتی های برخی که موجب وضع نابسامان اقتصادی امروز کشور شده است، خبری از هیئت رئیسه مجلس منتشر شد که حقیقتاً مایه آزردگی دل های مردمی شد که از جان و مال و آبروی خود برای پیشرفت این کشور عزیز گذشته اند. خبری مبنی بر تعطیلی مجلس شورای اسلامی از ترس شیوع کرونا!
🔹این طلاب در پایان نامه خود پیشنهاد کردند: اگر فکر می کنید بحران جدی است، همه نمایندگان را در ساختمان مجلس قرنطینه کرده و به امور ملت رسیدگی نمایید.
🆔 رسا
@gharar_a
✅ دقت کردید وزارت بهداشت فرمان میده:
۱-زیارت گاه ها محدود شود.
۲-نماز جمعه تعطیل شود.
۳-مجالس مذهبی تعطیل شود.
۴-مراسم اعتکاف تعطیل شود.
و....
علما هم قبول میکنند و دلیل شان این است که *پزشکان در این موضوع تخصص دارند...*
چون حفظ جان انسان ها مهم است...
⛔ اما اگر علما بگـویند: کنسرت و سینما و فضای مجازی و... را *کمی کنترل کنید، چون روح انسان ها را میکُشد یا مطابق شرع نیست* ؛ آنوقت علما میشوند: مُتحجّر، اُمُّل، عقب افتاده، جهان سومی، بیسواد و.
🆔جوان حزب اللهی
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حسن رحیم پورازغدی از اسلام اُمَوی میگوید:
💢کاخنشینی برای عزت و شکوه اسلام؛ از معاویه تا برخی مسئولینِ کشور‼️
🌐 اصحاب انقلاب
@gharar_a
▪️چرا باید از ویروس کرونامتشکر باشیم؟!
پرده اول
🔻در میان حقایق عالم، بدیهیترین حقیقت، که هیچکس نمیتواند انکارش کند مرگ است.همه میمیریم؛ با هر سابقهای؛ با هر امکاناتی، با هر پست و مقامی.
در قبال مرگ دو راه بیشتر نداریم: یا آن را نادیده بگیریم تا غافلگیرمان کند؛ و یا اینکه آن را جدی بگیریم و آمادهاش شویم.
کسی که به دنیا دل بسته، میکوشد دائما مرگ را نادیده بگیرد؛اما زندگی وقتی واقعا زندگی است، که مرگ هم نتواند به آن آسیب برساند؛ پس تنها کسانی واقعا زندگی میکنند که از مرگ نترسند.
🔻اگر قبلا در کتابها میخواندیم که بزرگترین مرد عالَم فرمود «به خدا سوگند، انس پسر ابوطالب با مرگ بیش از انس کودک به سینه مادر است» (نهجالبلاغه، خطبه5)؛ نمردیم و شاگردی از آن مکتب به نام حاج قاسم را دیدیم، که نهتنها از مرگ نمیترسید، بلکه همواره آماده، بله مشتاق آن بود؛ و به جرات میتوان گفت: اگر معدود افرادی باشند که بتوان قسم خورد که آن گونه که باید و شاید زندگی کردهاند، قطعا حاج قاسم ما یکی از آنهاست.
پرده دوم
🔻1. خداوند نظام دنیا را طوری آفریده که هر انسانی میمیرد. اجل هرکس معلوم است و وقتی اجلش سررسد لحظهای جلو یا عقب نمیافتد (اعراف/34)
🔻2. میگویند وقتی خداوند حضرت عزرائیل را مأمور مرگ انسانها قرار داد، گلایه کرد که در این صورت مردم از من بیزار میشوند. خداوند فرمود نظام عالم را طوری قرار میدهم که مرگ هرکس به یک عامل طبیعی مربوط شود تا کسی تو را مقصر ندارد.
صرف نظر از صحت و سقم این روایت، حقیقتی در پس این داستان هست:
انسانها بخواهند یا نخواهند میمیرند؛ و عوامل مختلفی مرگ آنها را رقم میزند.
🔻3. احتمال مرگ بر اثر ابتلا به کرونا را 2 درصد دانستهاند و همه کشورهای در حال اجرای مراقبتهای شدید برای محدود کردن آناند.
در حالی که سالانه حدود ۳ تا ۵ میلیون نفر به بیماری آنفولانزا مبتلا شده و از این تعداد سالیانه بین ۲۹۰ تا ۶۵۰ هزار نفر در جهان در اثر ابتلا به آن میمیرنند [یعنی مرگ بیش از 10 درصد مبتلایان](یورونیوز )؛
ویا آمار سالیانه مرگ بر اثر تصادفات رانندگی رقمی میلیونی است (ویکی پدیا)؛
یعنی بعید است ویروس کرونا تغییر چندانی در آمار مرگومیر انسانها ایجاد کند.
🔻اکنون:اگر قرار است همه بمیرند،
و اگر عوامل خارجی در مرگ ما موثر است؛
و اگر ویروس کرونا تنها یکی از عوامل است که در مقایسه با سایر عوامل نقش مهمتری هم ندارد، چرا این ویروس بسیار کوچک همه هیاهو ایجاد کرده است؟!
پرده سوم
🔻به نظر میرسد اساس زندگی مدرن بر غفلت است.همه مشغول اموری هستیم که در حقیقت وجود ما جایی نخواهد داشت:
برخی در پی جمعآوری مال و ثروت،
عدهای دنبال پست و مقام،
برخی در پی شهوت و شهرت؛
جماعتی هم مبتلا به زن و فرزند.
🔻در منطق اسلام، همراه هر سختی راحتی ای هست (سوره انشراح، آیه5)؛ چهبسا چیزی را که ناخوش میدارید اما خیر فراوان در آن است (سوره نساء/ آیه19؛ سوره بقره، آیه216).
این ویروس هم، علیرغم همه بدیهایش،
با آمدنش در این دوره غفلتزدگی،
همه را به یاد مرگ انداخته است؛ و این،خواب انسانهایی را که به نادیده گرفتن مرگ، عادت کردهاند، برهم میزند
او احتمالا اثر چندانی در آمار مرگ و میر نخواهد گذاشت؛ اما
🔻آمده تا محکی باشد برای عیارسنجی زندگی ما، و بلکه عیاری باشد برای شعارهایی که میدهیم و ادعاهایمان.
🔻آمده تا ما را – قبل از اینکه به رسوایی در محشر گرفتار شویم- در پیشگاه خودمان رسوا کند. و مرگ را که دائما میکوشیم که فراموشش کنیم، جلوی چشم ما قرار دهد؛ تا قد و قواره خود را درست ببینیم و قدر و قیمت خود را دقیق بشناسیم.
🔻آمده تا به ما بفهماند که نهتنها حاج قاسم، بلکه تمامی آن مدافعان حرم که به استقبال مرگ میروند، چقدر بزرگتر از مایند و ما چه اندازه حقیریم.
آمده تا ...آینه چون روی تو بنمود راست ....
🔻بله، امروزه همگان دست به دست هم دادهاند که به ما گوشزد کنند که توصیههای بهداشتی برای حفاظت از سلامتی جسم را جدی بگیریم
شعارشان هم این است:
#کرونا_را_شکست_میدهیم
از همهشان ممنونیم، ما هم این شعار را برای حفظ جسممان سرمیدهیم و سعی میکنیم به این توصیهها گوش دهیم.
اما شاید این ویروس هم آمده که با یادآوری واقعیتی به نام مرگ - که فراموشیاش زندگیها را پوچ، و جدی گرفتنش معنای زندگی را عمق میبخشد – به ما تذکر دهد که توصیههای بهداشتی برای حفاظت از سلامتی روح را هم جدی بگیریم.
آیا نباید از او هم ممنون باشیم؟!
💬 حسین سوزنچی
@فارس پلاس
@gharar_a