#محرمانه
📍پایان بازی، حرف آخری که باید اول زده میشد
@secret_file
🔻 امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس: در مجلس به این نتیجه رسیدهایم که #استیضاح روحانی انجام نشود.
🔹اگر الان استیضاح رئیس جمهور را شروع کنیم، روند آن در حدود ۲ ماه طول میکشد و به ماه دهم سال میرسیم، بعد از آن نیز معاون اول رئیس جمهور به مدت ۳ ماه رئیس دولت میشود و بعد از هم به تعطیلات عید میرسیم و اندکی بعد نیز مهلت کارِ دولت تمام میشود و اگر نتیجهای داشت انجام میشد؛ بنابراین ما در مجلس به این نتیجه رسیدهایم که استیضاح انجام نشود.
👌 #محرمانه
@gharar_a
#انتخابات_1400_تحلیل
⭕️ شواهد عجیب از کمک روحانی به ستاد انتخاباتی ترامپ
@entekhaab1400
🔹در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اصلی ترین راهبرد تبلیغاتی ترامپ برای پیروزی مجدد مشخص شده است. راهبردی که بیش از آنکه تکیه بر کارنامه دولت ترامپ داشته باشد، برپایه ترساندن افکار عمومی از رقیبش بنا شده است. از چند هفته قبل تاکنون اصلی ترین جملات تبلیغاتی ترامپ که زیربنای عملیات روانی او علیه بایدن و دموکرات ها بوده، این جملات است که با رئیس جمهور شدن بایدن، چینی ها و ایرانیها خوشحال خواهند شد. ترامپ و تیم تبلیغاتیش محوری ترین خط عملیات روانی خود را بر این موضوع قرار داده اند که بگویند مخالفین آمریکا از پیروز نشدن ترامپ احساس رضایت میکنند.
🔻اما در ایران اتفاق عجیبی در حال رخ دادن است:
🔹روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران به طرز عجیبی در حال تایید درستی محورهای تبلیغاتی کمپین انتخاباتی ترامپ است. جدی ترین اقدام روحانی در این روزهای حساس اخیر ارسال پالسهای مبنی بر آماده سازی زمینه مذاکره مجدد با آمریکا است. قابل تامل آنکه ترامپ در کمپین های تبلیغاتی خود این گزاره را تکرار کرده که ایرانیها بالافاصله پس از پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری با او تماس می گیرند و درخواست مذاکره خواهند کرد. جدیدترین قرینه تایید این سخنان عجیب ترامپ هم اظهارات عجیب روحانی درباره صلح امام حسن (ع) شده است!
🔹از سوی دیگر در هفتههای اخیر حامیان و نزدیکان رسانه ای روحانی نیز آشکارا با ابراز علاقه به پیروزی جوبایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به کمپین انتخاباتی ترامپ کمک کرده و صحت اظهارتش درباره خوشحال شدن ایران از شکست او را تصدیق کردهاند. جالبتر آنکه حتی محمد جوادظریف در جایگاه وزیر خارجه دولت تدبیر و امید پیشاپیش شرایط مذاکره با آمریکا در صورت پیروزی بایدن را هم بیان کرده است. ظریف در نشستی با اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا حتی تصریح کرده که بایدن بر خلاف ترامپ معتقد است برجام توافق خوبی بوده و او همچنین طی گفتگوی دیگر از تفاوت ترامپ و بایدن نیز سخن گفته است. تفاوتی که او در این گفتگو بیان کرده، دقیقا کمپین انتخاباتی ترامپ را تایید می کند که می گوید بایدن نسبت به ترامپ با ایران مهربانتر خواهد بود.
🔹اما آیا روحانی عمدا به پیروزی ترامپ در آمریکا کمک می کند؟! زیرا خود او در انتخابات 96 با روش ترامپ (ترساندن مردم از رقیب) به پیروزی رسید. بنابراین او فردی ناآگاه به این شگرد انتخاباتی و تبلیغاتی نیست که نداند ترامپ و کمپین انتخاباتی او چه تاکتیکی از عملیات روانی را در حال اجرا کردن هستند.
🔹در این میان یک نکته قابل تامل دیگر نیز وجود دارد؛ تا قبل از این بسیاری فکر میکردند که جریان اعتدالی و اصلاح طلب مشکل اصلی شان این است که در پازل دموکراتها بازی می کنند ولی سیاست ورزیهای مشکوک اخیر در برابر ترامپی که داغ برجام را به دل شان گذاشت، نشانه محکمی است که این دو جریان سیاسی اساسا در مواجه با دشمن به ماهو دشمن – فرقی بین دموکرات و جمهوریخواه نیست- ضعف فهمیدن و کج اندیشیدن دارد. خاتمی در پازل بوش پسر (جمهوریخواه) بازی کرد و روحانی در پازل اوبامای دموکرات و حال هر دو جریان اصلاحات و اعتدالی در کنار هم و همزمان در انتخابات هم در پازل بایدن دموکرات و هم ترامپ جمهوریخواه در حال بازی کردن است.
🔹سیاست کلی هم این است که در زمان دموکراتها مردم را با وعده و وعیده ترغیب به مذاکره کنند و در زمان قدرت جمهوریخواهان نیز مردم با ترساندن مجبور به پذیرش مذاکره! ظاهرا جریان غربگرا ماموریتی جز این ندارد که تحت هر شرایطی به دولت مستقر در آمریکا کمک کند.
🔻پ.ن:
در چند سال اخیر یکی از جدی ترین توصیههای حکیمانه رهبری این بوده که دشمن را نباید به معتدل و تندرو تقسیم کرد و در آمریکا فرقی میان دوموکرات و جمهوریخواه نیست. حال معلوم میشود که تنها این گزاره راهبردی است که می تواند یک سیاستمدار ایرانی را حتی از بازی ناخواسته در پازل دشمنی همانند آمریکا مصون بدارد./✍مهدی جهان تیغی
🗳 کانال اختصاصی #انتخابات1400
@gharar_a
📣بیانیه قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم
بسم الله الرحمن الرحیم
«به موازات تحریم یک جریان تحریف هم هست؛ تحریف حقایق، واژگون نشان دادن واقعیّات؛ چه واقعیّات کشور ما، چه واقعیّات مرتبط با کشور ما. هدف از این تحریف دو چیز است، ... یکی، ضربه به روحیهی مردم است. ... یکی [هم] آدرس غلط دادن برای رفع مشکل تحریم است.» امام خامنه ای
🔸 در زمانی که ملت شریف و نجیب ایران اسلامی با مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از بی تدبیری مسئولین دولتی و موج سوم بیماری منحوس کرونا دست و پنجه نرم میکنند و درست در شرایطی که هنوز چند صباحی از تجربه تلخ تحمیل خسارت محض برجام به کشور توسط خود شیفتگان سیاسی و به مرز بحران کشاندن وضعیت اقتصادی کشور نگذشته است، بازهم برخی از مسئولین بجای تلاش برای حل مشکلاتی اقتصادی و پاسخگویی در خصوص کوتاهی ها و سوء مدیریتهای خود؛ همچون سالهای قبل با تکرار سخنانی موهن، تحریف تاریخ و بیان ناقص سیره اهل بیت علیهم السلام سعی درفرا فکنی، تنش آفرینی و فروپاشی اعتماد ملت به نظام اسلامی را دارند.
🔹 به راستی آیا باز قرار است عده ای با گره زدن همه مشکلات کشور حتی آب خوردن به خارج از کشور و وعدههای توخالی، افکار عمومی جامعه را در شرایط حساس کنونی، به سمت تحمیل تئوری باطل و شکست خورده کنار آمدن با کدخدای عهد شکن، فریب کار وتروریست پیش ببرند و با نشان دادن سراب مذاکره با شیطان بزرگ جامعه را از چاله به چاه بیاندازند؟!
🔸 جالب است که این افراد بجای اینکه به وظیفه قانونی خود که تلاش برای حل مشکلات معیشتی مردم است بپردازند دست به فرا فکنی زده و با اظهاراتی که یا از روی جهل است و یا تحریف مغرضانه؛ و در مغالطه ای آشکار شرایط کنونی جامعه را به زمان صلح امام حسن علیه السلام تشبیه می کنند؟!
⁉️ آیا غیر از این بود که امام مجتبی «علیهالسلام» فرمودند: «به خدا سوگند، من از آن جهت کار را به او سپردم که یاوری نداشتم، اگر یاوری میداشتم، شبانه روز با معاویه میجنگیدم تا خداوند میان ما و او حکم کند.»
⁉️ آیا غیر از این بود که امام «علیهالسلام» با فشار مردم این صلح را پذیرفتند چنانچه فرمودند: «به خدا سوگند! اگر با معاویه درگیر شوم، اینان گردن مرا گرفته به صورت اسیر به او تحویل میدهند.» آیا تاریخ فراموش میکند که یاران حضرت که با دنیا طلبی و فریب معاویه، ایشان را مجبور به صلح کردند، بعد از آن نیز به خیمه حضرت یورش بردند و حتی سجاده حضرت را به غارت بردند تا آنجا که امام «علیهالسلام» فرمود: «شما با گذشته خود تفاوت کرده اید؛ آن گاه که به صفین میرفتید، دینتان در پیش رویتان بود، اما امروز دنیاتان مقدم بر دینتان است.»
👌 بی شک در این شرایط حساس و تاریخی از اساتید، علما و بزرگان حوزه های علمیه انتظار می رود تا با تأسی به علمای سلف با آشکار نمودن علم خویش پاسخ لازم را به اینگونه تحریفها ارائه نموده و از غبار آلود شدن فضای فکری جامعه جلوگیری نمایند.
✍️ لذا قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم ضمن درخواست از بزرگان و علمای اعلام برای موضع گیری به هنگام در برابر اینگونه انحراف ها؛ همصدا با مردم و اساتید و طلاب حوزه های علمیه اعلام می نماید که بهتر است دولت در این برهه حساس با درس گرفتن از گذشته، بجای پرداختن به مسائل حاشیه ای و تنش زا، مدت باقیمانده از عمر دولت را با خدمت صادقانه به مردم سپری کند
«والسلام علی من اتبع الهدی»
#بیانیه
#جریان_تحریف
#قرارگاه_اساتیدوطلاب_انقلابی
@gharar_a
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
✅ این دعای منقول از امیرالمومنین علی علیه السلام را در هنگام #شیوع_بیماریها در منزل بگذارید و بعد از هر نماز #صبح بخوانید!
〰〰〰〰〰🔅🔅
از مرحوم آیة الله آقای حاج سیّد احمد خوانساری نقل شده است که:
در سالهای دورتر بیماری وبا به ایران و خوانسار آمده بود. بدین دلیل در شهرستان خوانسار و در اکثر خانه ها یک نفر یا بیشتر از دنیا رفتند؛
#مگر خانه هایی که در #هر_روز این آیات مبارکات را بعد از نماز صبح میخواندند که به آنها هیچ صدمه ای وارد نشد!
💠 بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرَّحیمِ
📖 قُل لَّن یُصِیبَنَا إِلاَّ مَا کَتَبَ اللّهُ لَنَا هُوَ مَوْلاَنَا وَعَلَى اللّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ.
📖 وَإِن یَمْسَسْکَ اللّهُ بِضُرٍّ فَلاَ کَاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَإِن یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلاَ رَآدَّ لِفَضْلِهِ یُصَیبُ بِهِ مَن یَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ.
📖 وَمَا مِن دَآبَّةٍ فِی الأَرْضِ إِلاَّ عَلَى اللّهِ رِزْقُهَا وَیَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا کُلٌّ فِی کِتَابٍ مُّبِینٍ.
📖 وَکَأَیِّن مِن دَابَّةٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ یَرْزُقُهَا وَإِیَّاکُمْ وَهُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ.
📖 مَا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلَا مُمْسِکَ لَهَا وَمَا یُمْسِکْ فَلَا مُرْسِلَ لَهُ مِن بَعْدِهِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ.
📖 قُلْ أَفَرَأَیْتُم مَّا تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِیَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ کَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِی بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِکَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ عَلَیْهِ یَتَوَکَّلُ الْمُتَوَکِّلُونَ.
📖 حَسْبِیَ اللّهُ لا إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.
وَ أَمْتَنِعُ بِحَوْلِ اَللَّهِ وَ قُوَّتِهِ مِنْ حَوْلِهِمْ وَ قُوَّتِهِمْ وَ أَسْتَشْفِعُ بِرَبِّ اَلْفَلَقِ مِنْ شَرِّ مٰا خَلَقَ وَ أَعُوذُ بِمَا شَاءَ اَللَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ اَلْعَلِیِّ اَلعظیم.
📜بحار الانوار جلد 83 .صفحه : 337
__
لازم به ذکر است
در میان بستگان و فرزندان مرحوم آیت الله خوانساری، این آیات مبارکه به #هفت_آیه معروف است.
و این مرجع بزرگ عالم تشیع، به جهت اهمیت و مجرب بودن این دعای شریف،
از مرحوم شیخ احمد زنجانی خطاط درخواست نموده بودند که این آیات را بنویسند،
و آن را بین فرزندان و اقارب
توزیع کرده بودند.
@gharar_a
📸"خاندوزی" نماینده مجلس:
🔹عقلانیت انقلابی به استیضاح رئیس جمهور در حال افول رای نمیدهد
🏆 @بورس تحلیل
@gharar_a
🔰آقـا زاده ی تراز!
#بازنشر
#سالگرد_مصطفی_خمینی
⭕️علامه حلی نابغه شیعه است. اولین کسی که "آیت الله" خطاب شد. قبل از بلوغ مجتهد بود. در همه علوم سرآمد بود. اولیجایتوی مغول بدستش شیعه شد و دردربار موقعیت یافت.
آقازاده اش، فخرالمحققین است که باز از نوابغ شیعه است. از علم پدر بهره برد، نه از موقعیت و منزلت او.
علامه در کتاب قواعد الاحکام او را محبوبترین نزد خود می خواند و در ارشاد الاذهان دعا و استغفار او را برای خود طلب می کند.
🔸علامه حلی چند روزی درس طلاب و رسیدگی به مردم را تعطیل و از حله به ییلاقی رفت(۱)؛ وقتی برگشت، پسر متخلق و مؤدبش در نماز به او اقتدا نکرد!
پدر علت را پرسید. فخرالمحققین پاسخ داد در عدالت شما شبهه دارم! چون امر مهمتر را رها و به تفریح رفته اید!
علامه، کتاب تبصره المتعلمین را نشان داد که در این چند روز نوشته و رفع شبهه شد.
🚫آقازاده های دوره انقلاب اسلامی باید بسی بالاتر از زمان سلطان محمد خدابنده باشند. قم امروز چنانچه در اجتهاد کاملتر از حله دیروز است باید در آقازادگی هم متکامل تر از حله دیروز باشد اما...!
-اینجا پسری جای پدر فاضل خود می نشیند و همه امکانات حاصل از سهم امام را به ارث میبرد، شاید دو سه دهه بعد به مرجعیت پدر برسد!
-پسری نماینده تام الاختیار پدر میشود و نه در جلسات اداری و کاری که در لابی های گردش مالی کارستان می کند!
-پسرانی(یا دخترانی) بدون فضل علمی ای ممتاز، وارث دانشگاه پدر میشوند که امکاناتش با اختیارات حکومتی به ایشان سپرده شده بود. هیأت امناء و علمی و استاد آن میشوند بدونی که از ممتازان آن رشته علمی در کشور باشند!
-پسری اصلا زیّ ظاهری را هم زیر پا می نهد، جشن آنچنانی برای پسر گرفته، سلبریتی ها را دعوت و پدر امام جمعه ی خود را هم برای خوشامدگویی می گمارد!
-و...
⭕️امام عزیز ما، اما آقازاده ای تراز داشت مثل علامه و فخرالمحققین!
سید مصطفی در فضل علمی تمام بود، شاگردانش کمتر از امام نبود اما سر درس امام حاضر میشد. جای تصاحب دفتر و دستک، مستشکل اصلی و جدی درس پدر بود. اینگونه ان قلت طلبگی سایرین به پدرِ مرجع و انقلابی اش مارک و مُهر ضد انقلابی نمی خورد.
باهمسر و فرزند در اتاقی در خانه پدری زندگی میکرد. نه خود و نه پدر مهذبش در سهم امام، تصرفی در حد خرید یک خانه ساده و کوچک برای او نکردند تا وقتی که خانه امام جای حضور دائمی مردم شد و دیگر جا نبود!
امروز به این الگوی آقازادگی محتاجیم نه نانِ فامیل خوردن و هیچ فضل برتری از سایرین نداشتن.
آقازادگانی که مراقب مشی و سلوک پدر باشند یا اقلا زیر مراقبت سخت گیرانه پدر مجال تخلف نداشته باشند.
..............................................
۱.در برخی نقلها سفر علامه، سفری زیارتی به کربلا بوده و اشکال فخرالمحققین ترک واجب بخاطر مستحب بوده است! کجا تا سفر به لندن و آلمان؟!
🔺مطلب مرتبط: جوانگرایی؛ امان از امارة الصبیان است!
📝محسن قنبریان ۹۸/۴/۲۶
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برای انتخابات ۱۴۰۰، این ۲۵ ثانیه رو نباید فراموش کنیم!
💬 محمـد پازوکی
@فارس پلاس
@gharar_a
روایت فراق سیدمصطفی از زبان مادر!
🔻#مجتهد_شهید؛ الگوی حوزه انقلابی/12
به طور کلی این #پدر و #پسر با هم رفیق بودند و به هم خیلی علاقه داشتند. مرگ داداش هم آقا را خیلی ناراحت کرد. من زن بودم و داد می زدم و گریه می کردم، ولی او مرد بود و مردمی که اطرافش بودند و نمیتوانست گریه کند. در مردم می گفت من مصطفی را برای آینده اسلام می خواستم ولی در شب من می دیدم که گریه می کرد. مگر می شود پدر گریه نکند! آقا روز، خودش را نگه می داشت ولی من شبها بیدار بودم و می دیدم که واقعا گریه می کرد. برای #مصطفی به طور خاصی گریه می کرد.
همین علاقه بود که برایش چهل نفر را برای نماز وحشت گرفت. و شب هفت شام داد.(به نقل از مادر، مصاحبه توسط خانم زهرا مصطفوی، یادها و یادمان ها ص 36)
#چهل_و_سومین_سالگرد
#مجتهد_شهید
#آیتالله_سیدمصطفی_خمینی
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
@gharar_a
منابع یارانه خرید کالا مشخص شد
🔹رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: دولت مکلف شد ماهانه برای هر فرد شناساییشده در طرح معیشت خانوار، مبلغ ۱۲۰ هزار تومان برای سه دهک اول و ۶۰ هزار تومان برای سایر دهکها یارانه اعتبار خرید پرداخت کند.
🔸پیشتر سازمان برنامه و بودجه در مخالفت با این طرح اعلام کرده بود که طرح تامین کالاهای اساسی دارای ابهام است، چراکه محل تامین منابع درآمدی و مکانیزم اجرای آن روشن و مشخص نیست؛ اما امروز نمایندگان مجلس جزییات منابع این طرح را هم تعیین و تصویب کردند.
#فارسنا
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻«برهنگی کدخدا» ؛ جدیدترین مستند ثریا
🔹روایتی از هفتاد سال ادعای امپراطوری آمریکا در جهان تا رسوایی نظامی آمریکا در «عین الاسد»
🔸وقتی غرش موشکهای ایران بر فراز عین الاسد، لختی پادشاه را عیان میکند!
🔹آغاز انتقام ایران؛ پایانی بر ادعای شکست ناپذیری نظامیان آمریکا
🔸آیا کدخدا پرستان درس عبرت می گیرند؟!
⚠️ این سیلی، تازه شروع انتقام است ...
⏰ امشب (چهارشنبه)؛ ساعت ۲۳:۱۰ (بعد از سریال شبانه) ؛ از شبکه یک سیما
#تریبون
@gharar_a
🔻عذر خواهی روزنامه همشهری وابسته به شهرداری تهران بخاطر توهین به مقام شامخ شهادت و شهید امربمعروف محمد محمدی
🔹روز گذشته روزنامه همشهری در اقدامی توهین آمیز خبر شهادت بسیجی آمر بمعروف را با تیتر موهن"مرگ مرد بسیجی در درگیری با اشرار" در خبر صفحه حوادث خود درج نمودکه پس از اعتراضات گسترده مردمی و رسانه ها مجبور به عذرخواهی گردید| پدر فتنه
✍ چطور شده در روزنامه ای قانونی و رسمی چنین اهانتی از فیلتر مدیر مسئول و سایرین میگذرد ولی متوجه نمیشوند؟
🔹درست است عذرخواهی میتواند بار گناه این روزنامه را کم کند ولی آیا قبح شکنی آن هم قابل جبران است؟
#صدای ایران
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر امام خمینی و امام خامنه ای درباره صلح امام حسن مجتبی علیه السلام
@gharar_a
🔴 خبر فوری
🔺نماینده مجلس استان فارس:
امضای طرح #استیضاح_روحانی به ۷۳ نفر رسیده است.
@حوزه انقلابی
@gharar_a
رهبران انقلاب اسلامی با کدام برکناری ها مخالفت کرده اند؟
مقام معظم رهبری:«بعضی ها جوری حرف می زنند، جوری اقدام می کنند که به اسم اینکه می خواهیم اوضاع را درست کنیم؛ در نقشه دشمن کار می کنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب می کنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرف ها، اینها دارند در نقشه دشمن کار می کنند. نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد.»

گروه تحلیلی فارس- مطالعه سیره سیاسی امامین انقلاب اسلامی نشان میدهد که این بزرگان در تصمیم های سیاسی خود، همواره مصالح کلان امت اسلامی را در نظر گرفته اند. مصلحت در معنای اصیل خود، یعنی در نظر گرفتن پیچیدگی های امر سیاست، اولویت بندی امور و محاسبه منافع کلان و بلند مدت امت اسلامی. در تاریخ چهل ساله انقلاب اسلامی بارها شاهد بوده ایم که امامین انقلاب بنابر مصالح ذکر شده، با استعفای برخی مسئولین و یا استیضاح آن ها مخالفت کرده اند. در گزارش زیر به برخی از این موارد اشاره میکنیم. باشد که فهم سیره این بزرگواران مقدمه ای بر تبعیت از آن ها باشد.
مخالفت امام خمینی(ره) با دو بار استعفای بازرگان
پس از تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام، بازرگان در تاریخ ۱۴ آبان سال ۵۸ از سمت نخست وزیری استعفا میدهد و امام نیز با این استعفا موافقت میکند. اما این، اولین استعفای بازرگان نبود. بنا بر خاطرات مرحوم هاشمی، آقای بازرگان، تا پیش از این تاریخ و به دلایل مختلف، دو سه بار قصد استعفا کرده بود، اما هر بار، امام با آن مخالفت کرده بودند؛ این بار نیز، امام چندان راضی به پذیرش این استعفا نبودند. اما وقتی این استعفا مکتوب شد و این احتمال قوت گرفت که هدف استعفا تحت فشار قرار دادن امام و شورای انقلاب است، امام با این درخواست موافقت کردند.
مخالفت امام خمینی(ره) با استعفای هفت تن از وزرا در سال ۶۲
دیدگاه فوقالعاده چپ میرحسین موسوی که تفاوتهای بنیادی با سیاستهای جناح راست آن زمان داشت؛ موجب شد تا هفت نفر از اعضای کابینه در اواسط سال 62 تصمیم به استعفا بگیرند. این هفت نفر طی نامه ای به امام خمینی (ره) ایشان را از این استعفا مطلع میسازند. بنابر گفته آقای احمد توکلی، امام خمینی(ره) به این نامه جواب نداد و زمانی که آقای ناطقنوری شخصا برای گرفتن پاسخ نزد حضرت امام رفت، پاسخ گرفت که صلاح نیست که هفت وزیر در دوران جنگ استعفا دهند.
مخالفت امام خمینی(ره) با استعفای محسن رضایی از فرماندهی سپاه پاسداران
در ۹ اردیبهشت ۱۳۶۶ محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نامهای به مرحوم سید احمد خمینی از مقام فرماندهی کل سپاه استعفا داد. وی در نامهی استعفای خود نوشت که«علیرغم مقاومتهای زیاد در مقابل مشکلات و نارسایی های میدان نبرد (که عمدتاً ناشی از افراد و عوامل داخلی جامعه و مسئولین کشور بودهاند)، مجبور به استعفا" شده است. او سالها بعد توضیح داد که امکانات کم و پشتیبانی ضعیف از دلایل استعفایش بوده اند. بنابر گفته مرحوم هاشمی، کسانی در داخل سپاه و مجلس وجود داشتند که ایشان را اذیت میکردند. اما امام خمینی(ره) با استعفای ایشان مخالفت میکند و ایشان تا سال ۷۶ فرمانده سپاه پاسداران باقی میماند.

مخالفت امام خمینی(ره) با استعفای میرحسین موسوی از نخست وزیری
خاطرات مرحوم هاشمی از استعفای چندباره میرحسین موسوی، نخست وزیر دولت های سوم و چهارم، خبر میدهد. در یکی از این موارد، میرحسین موسوی 14 شهریور، یک روز پیش از رأیگیری برای کابینهاش استعفا داد و از دسترس خارج شد. اما امام در نامه ای شدید اللحن با استعفای ایشان مخالفت میکنند. امام در این نامه مینویسند:«نامۀ استعفای شما باعث تعجب شد. حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولین رده بالای نظام را در جریان می گذاشتید. در زمانی که مردم حزب الله برای یاری اسلام فرزندان خود را به قربانگاه می برند چه وقت گله و استعفا است.» حضرتآیت الله العظمی خامنهای، رئیس جمهور وقت، نیز که پیرامون نحوه اداره اقتصاد با نخست وزیر اختلاف داشتند؛ اما استعفای ایشان را خلاف مصلحت نظام میدانستند و در نامه ای متذکر شدند که:«"اینجانب با وجود اختلاف نظرهای چندی که با شما در نحوه اداره کشور و اعتراض به روشهای شما بویژه در مسائل [اقتصادی]دارم، همان طور که میدانید همواره در همه مراحل به شما کمک کردهام و اکنون هم استعفای شما را به مصلحت ندانسته و اصرار بر آن را ضربه به نظام و حتی با کمال معذرت خیانت - البته خیانت غیرعمدی- میدانم و معتقدم خوب است جنابعالی امروز نظرات حضرت امام در امور اقتصادی را به طور دربست بپذیرید. استعفا را نمیپذیرم و خواهش میکنم اصرار نکنید."»
ادامه👇👇
مخالفت مقام معظم رهبری با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در سال آخر دولت اصلاحات
در بهمن ماه سال ۸۳، مجلس شورای اسلامی درصدد استیضاح وزیر آموزش و پرورش بود. اما مقام معظم رهبری در نامهای به رئیس مجلس وقت، استیضاح وزیران را در ماههای آخر فعالیت دولت بدون سود و دارای زیانهایی برای کشور دانستند. در متن این نامه ذکر شده است که:« لازم میدانم به مناسبت مطرح شدن استیضاح وزیر محترم آموزش و پرورش به جنابعالی و همهی نمایندگان عزیز عرض کنم که در شرایط کنونی که ماههای آخر ماموریت خطیر دولت در حال سپری شدن است استیضاح وزیران هیچ سودی برای کشور و دستگاههای مسوول ندارد و متقابلا زیانهای محتمل آن بسیار و خطرات آن هشدار دهنده است. البته مجلس موظف است که از همهی ابزارهای نظارتی خود استفاده کند.»
مخالفت مقام معظم رهبری با طرح سوال از رئیس جمهور دولت دهم
در آذر ماه سال ۹۱، با قانع نشدن اعضای کمیسیون برنامه و بودجه از پاسخ نمایندگان دولت دهم، قرار بود محمود احمدینژاد، رئیس جمهور دولت دهم، برای دومین بار در تاریخ جمهوری اسلامی شخصا برای پاسخگویی به پرسش حدود یک سوم از نمایندگان در مجلس حاضر شود. مقام معظم رهبری این حرکت را از دو جنبه شایسته تحسین دانستند و بیان داشتند:«این حرکت تاکنون از دو جنبه قابل تحسین و تمجید است. سؤال از رئیس دولت و سایر مسئولان اجرایی نشان دهنده احساس مسئولیت نمایندگان ملت در قبال مسائل کشور است و مسئولان اجرایی نیز با اعتماد به نفس و شجاعت برای توضیح و پاسخ اعلام آمادگی کردهاند.» در عین حال، ایشان با اشاره به نیاز کامل کشور به آرامش، ادامه این حرکت را مضر دانستند:«اقدام قوه مقننه در عمل به وظیفه و نیز اعتقاد قوه مجریه به صحت و صداقت اقدامات خود، امتحان خوبی برای دو قوه بود، اما معتقدم این حرکت تا همین جا کافی است و دیگر ادامه نیابد.»
مخالفت مقام معظم رهبری با استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سال آخر دولت دهم
در بهمن ماه سال ۹۱، یعنی در ماه های آخر دولت دهم، مجلس شورای اسلامی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی را استیضاح کرد. در جریان این استیضاح، رئیس جمهور وقت با پخش کلیپی از برادر رئیس مجلس، حاشیه هایی را ایجاد نمود. این وقایع با عتاب شدید مقام معظم رهبری همراه شد. ایشان از یک سو اتهام زنی های رئیس جمهور وقت را خلاف شرع و خلاف قانون دانستند و از سوی دیگر استیضاح وزیر مذکور را در ماه های اخر دولت، امری غلط عنوان کردند. ایشان درباره این استیضاح فرمودند:«اصل این استیضاحی که در مجلس انجام گرفت، غلط بود. خب، استیضاح باید یک فایدهای داشته باشد. چند ماه به پایان کار دولت، استیضاح یک وزیر، آن هم باز با یک علت و دلیلی که مربوط به خود آن وزیر نیست، چه معنی دارد؟ چرا؟ این هم غلط بود.»
مخالفت مقام معظم رهبری با استعفای دکتر حسن روحانی
دکتر حسن روحانی در نشست خبری خود در بهمن ماه سال ۹۸، اظهار داشتند که دو بار ماجرای استعفای خود را با مقام معظم رهبری مطرح کرده اند و هر دوبار با مخالفت شدید ایشان رو به رو شده اند و مقام معظم رهبری به ایشان تذکر داده اند که:«حتی اجازه نمیدهم یک ساعت زودتر مسئولیت را تحویل دهید». همچنین مقام معظم رهبری در مرداد ماه سال ۹۷ صراحتا برکناری دولت را بازی کردن در نقشه دشمن دانستند و بیان داشتند:«بعضی ها جوری حرف می زنند، جوری اقدام می کنند که به اسم اینکه می خواهیم اوضاع را درست کنیم؛ در نقشه دشمن کار می کنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب می کنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرف ها، اینها دارند در نقشه دشمن کار می کنند. نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد.»
مخالفت مقام معظم رهبری با استیضاح دکتر حسن روحانی
ناتوانی دولت در اداره کارآمد اقتصاد موجب شد که از هنگام آغاز به کار مجلس یازدهم در خرداد ۹۹، زمزمه هایی از طرح استیضاح رئیس جمهور به گوش برسد. اما مقام معظم رهبری با در نظر گرفتن مصالح نظام اسلامی، در ارتباط تصویری با نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی تاکید کردند:« سال آخر دولتها معمولاً سال حساسی است و باید مراقبت شود که پیگیری امور به هیچ وجه سست نشود و بر همین اساس اعتقاد راسخ دارم که دولت ها باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهند و بعد از پایان دوره قانونی خود، امانت را با ارائه صورت وضعیت، به دولت بعدی تحویل دهند.» هدایت مقام معظم رهبری و استفاده ایشان از کلید واژه «تا روز آخر» سبب شد بسیاری از نمایندگان مجلس از طرح استیضاح رئیس جمهور منصرف شوند.
@gharar_a
⭕️ گناه کبیره در مجلس انقلابی !
🔺پس از انتخاب نمایندگان انقلابی برای مجلس یازدهم ، اکثریت مردم توقع داشتند اولین مسئله ای که در دستور کار نمایندگان قرار بگیرد ، طرح استیضاح رئیس جمهور بی کفایت و ناکارآمد باشد .
🔺از آنجا که مقام معظم رهبری نیز به این مطالبه عمومی واقف بودند ، در تاریخ هفتم خرداد 99 در پیام کتبی آغاز به کار مجلس یازدهم ، بخشی از حقوق و وظایف مجلس را چنین بر شمردند :
« حق تحقیق و تفحص، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه، حق تذکر و سؤال و استیضاح، از آن جمله است، پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بهدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد، این است شأن والای مجلس و این است تکلیف حیاتی و مهم آن .»
🔺رهبری نظام در پاسخ به مطالبه عمومی مردم ، نه تنها به " حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه " اشاره می کنند ، بلکه "سؤال و استیضاح " را نیز به صراحت یادآور می شوند و آن را تکلیف حیاتی و مهم آن می شمارند .
⁉️اما چرا این خواست عمومی مردم و مطالبه رهبری ، محقق نشد ؟ برای اینکه برخی افراد در مجلس شایع کردند که مقام معظم رهبری به طور خصوصی به برخی افراد گفته اند که با استیضاح رئیس جمهور مخالف هستند !
🔺رهبری نظام که می بینند چنین اخباری در مجلس منتشر شده ، مجدداً در تاریخ 22 تیر 99 و در دیدار غیر حضوری با نمایندگان مجلس می فرمایند : « سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید .»
🔺منظور از " امثال اینها "، طبق اصل 89 قانون اساسی ، استیضاح است . یعنی ایشان فرموده اند : سؤال ، تفحص و استیضاح حق شما است ، بایستی انجام بدهید .
🔺توجه داشته باشید که رهبری نظام نه تنها برای دومین بار حقوق نمایندگان را به آنان یادآور می شوند ، بلکه دستور به انجام آن می دهند . یعنی کسانی که از انجام دستور رهبری امتناع کرده اند ، در واقع حکم رهبری را زیر پا گذاشته اند .
🔺اما کسانی که بنا نداشتند به این تذکرات و دستورات رهبری نظام عمل کنند ، باز هم در مجلس شایع کردند که مقام معظم رهبری در دیدار خصوصی با فلان شخص ، گفته اند که من با سؤال و استیضاح مخالفم !
🔺از جمله کسانی که این شایعات را به رهبری نظام منتسب کردند ، یکی جناب آقای امیرآبادی فراهانی عضو محترم هیئت رئیسه مجلس ، و دیگری جناب آقای قالیباف رئیس محترم مجلس بودند .
🔺در واقع اینان به نمایندگان مجلس القاء کردند که درست است رهبری مسئله سؤال و استیضاح را به صورت علنی مطرح کرده اند ، اما ما خبر داریم که در یک جلسه خصوصی ، به فلان آقا گفته اند که من با استیضاح رئیس جمهور مخالف هستم !
🔺به راستی آیا رهبری نظام در جلسات علنی یک جور موضع می گیرد و در جلسات خصوصی خلاف آن ؟!
🔺مقام معظم رهبری در تاریخ 31 مرداد 1389 در دیدار با دانشجویان می فرمایند : « مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل می کند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم. نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام می کند، وجود داشته باشد .»
🔺ایشان همچنین در تاریخ دوم تیر 1394 ، در دیدار با مسئولین نظام نیز می فرمایند : « آنچه بنده در این جلسه یا در جلسات عمومی می گویم ، عیناً همان حرفهایی است که در جلسات خصوصی به مسئولین و به دیگران می گویم.»
🔺لذا می بینیم که متأسفانه هم جناب آقای امیرآبادی فراهانی و هم جناب آقای قالیباف ، مطلب کذبی را به رهبری نظام نسبت داده اند و به تصریح مقام معظم رهبری ، مرتکب گناه کبیره شده اند .
🔺امید است که این برادران بزرگوار ، خطای فاحشی که مرتکب شده اند را جبران کنند و هر چه سریعتر ، استیضاح رئیس جمهور بی کفایت و ناکارآمدی که تا کنون خسارات سنگینی را به کشور وارد کرده ، در دستور کار مجلس انقلابی قرار دهند .
@gharar_a
راه جایگزین مجلس برای تعطیلی جلسه سران قوا
🔹پیگیریها حاکی از آن است قالیباف جلساتی را با وزرا و مدیران ارشد دولتی برگزار کرده و پیگیر وضعیت بازار ارز بوده. او همچنین جلسات مستمر ۱۰ روزه با هدف کاهش قیمت دلار و تثبیت بورس و جلوگیری از قیمتگذاری دستوری فولاد انجام داده است.
🔸برگزاری نشستهایی با رئیس بانک مرکزی، وزرای اقتصاد، نفت و کشاورزی برای پیگیری مسئله اقتصاد و معیشت، سیاستهای پولی و نحوه حمایت از واردات کالاهای اساسی با ارز ترجیحی و حمایت از تولید از جمله اقدامات اخیر دولت و مجلس محسوب میشود.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️نطق کوبنده نماینده شیرزن جوان ایلامی امروز در مجلس شورای اسلامی
✅ رویشهای انقلاب خمینی
@gharar_a
🔴۸۰ میلیارد دلار ارز بلوکه شده در سایر کشورها داریم!
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق:اگر تنها بخشی از ۸۰ میلیارد دلاری ارز بلوکه شده کشورمان آزاد شود، نگرانیها از بین میرود و با همین ذخایر، بخش قابل توجهی از مشکلات ارزی کشور حل خواهد شد.
با توجه به رایزنیهای اخیر، احتمال بازگردانی ۵ میلیارد ارز مسدود شده در عراق بسیار بالاست. الکاظمی نخست وزیر جدید عراق کمیتهای در این خصوص تشکیل داده تا این موضوع پیگیری و به سرانجام برسد.
روند نزولی مشابه پاییز سال ۹۷ و کاهش نرخ ارز دور از ذهن نیست. در حال حاضر بازار معاملات ارز، بازار پر ریسکی است و کسانی که با نیت حفظ ارزش پول در این حوزه وارد شدهاند، باید بدانند که احتمال ریزش در بازار ارز افزایش یافته است.
@gharar_a
گزارشی از همایش استیضاح روحانی در قم
نقدعلی: حیات سیاسی روحانی حتی یک روز دیگر هم نباید ادامه داشته باشد/ رسایی: راه حلی جز برداشتن پای روحانی از روی گلوی مردم نیست
شب گذشته همایش «استیضاح روحانی؛ مطالبه مردم، تکلیف مجلس» با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران عرصه سیاست در شهر قم برگزار شد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، شب گذشته همایش «استیضاح روحانی؛ مطالبه مردم، تکلیف مجلس» با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران عرصه سیاست در شهر قم برگزار شد.

در این همایش، حجت الاسلام نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر با بیان اینکه در حال حاضر تنها دو راه برای بهبود وضعیت کشور وجود دارد، تصریح کرد: اول اینکه آقای رئیس جمهور به سوء مدیریت هفت سال گذشته اقرار کند، برای حل مشکلات تمکین کرده و از لجبازی و خیره سری دست بردارد که البته ما چنین چیزی را در رفتارهای حسن روحانی مشاهده نمی کنیم لذا تنها راه باقی مانده و آن هم استیضاح رئیس جمهور است.
وی ادامه داد: در بی فایده بودن حیات سیاسی حسن روحانی هیچ کس در مجلس شک ندارد اما بعضی معتقدند بعضی ضررها پس از استیضاح متوجه کشور می شود که البته ما معتقدیم اعلام عدم کفایت حسن روحانی به مراتب جنبه های مثبت بیشتری برای کشور دارد و یک روز دیگر حیات سیاسی روحانی هم ضرر دارد.
کامران غضنفری، نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر هم در این همایش اظهار داشت: عده ای تاکنون با بیان این دروغ که رهبر انقلاب با استیضاح روحانی مخالف است توانسته اند این اقدام را به تعویق بیندازند که نتیجه اش خسارت های کلانی است که در 3-4 ماه اخیر به مردم تحمیل شده است.
وی افزود: من به برخی دوستان در مجلس گفتم که اگر مجلس در خردادماه به وظیفه خودش عمل کرده بود و استیضاح را کلید زده بودند، مرداد و شهریور انتخابات برگزار شده و از مهرماه کابینه انقلابی در کشور مستقر می شد و این خسارت های کلان به کشور گرفته می شد اما متاسفانه عده ای نگذاشتند.
غضنفری گفت: رهبری که 7 خرداد 99 در آغاز مجلس و در پیامی کتبی به نمایندگان میفرمایند حق تحقیق تحقیق و تفحص، رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه حق تذکر و سوال و استیضاح جزو حقوق نمایندگان است و به صراحت لفظ سوال و استیضاح را بیان می کنند و می دانند که امسال سال پایانی دولت است؛ پس با این وجود آیا در خفا با استیضاح مخالفت خواهند کرد؟!
محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک نیز در این همایش با اعلام موافقت درخصوص استیضاح حسن روحانی بیان کرد: روحانی در شعارهای انتخاباتی خود شعارهای زیادی در خصوص رونق اقتصادی و سیاست خارجه داد که امروز خلاف آنان ثابت شده پس همین دو دلیل برای استیضاح کافی است. دولت به دنبال فشار حداکثری به مردم است تا آشوب های خیابانی به راه اندازد و چشم امید خود را به اف ای تی اف و سی اف تی بسته است.
وی تصریح کرد: اگر ما خواهان استیضاح و برکناری روحانی هستیم چون می دانیم فتنه بزرگتری در راه است و مسئله استیضاح باید به مطالبه عمومی مردم تبدیل شود. این دولت هیچ برنامه ای نداشته و هیچ اقدامی در رابطه با جهش تولید انجام نداده است. همانطور که شهدای ما وصیت کردند نباید اجازه داده شود انقلاب به دست نا اهلان بیفتد، اگر این مسیر ادامه پیدا کند معلوم نیست چه بلایی بر سر انقلاب خواهد آمد!
جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد نیز با بیان اینکه "گام اول انقلاب با استیضاح بنی صدر شروع شد و گام دوم انقلاب با استیضاح حسن روحانی رقم میخورد" تصریح کرد: استیضاح برای حفظ اعتماد مردم است که شرط لازم حفظ نظام است و ملت باید آماده استیضاح باشد وگرنه ادامه حضور این دولت هزینه های بالائی خواهد داشت.
وی ادامه داد: روحانی بدنبال قحطی ساختگی وبه فقر کشیدن مطلق برای تبدیل نظام ولایت به نظام سلطنت است. استیضاح دو وجه اعلام و اعمال دارد، ۷٫۵ سال است ولی أمر مسلمین در سرتاسر بیاناتش روحانی را استیضاح کرد اما إعمالش وقت خاص خودش خواهد بود که مطالبه عمومی شود.هزاران مرکز در حال اقدامات مؤثرند که روحانی چهره آشکار آنهاست، نظام با همه آنها مبارزه میکند.
حمید رسایی، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم بود و اظهار داشت: رئیس جمهور فقط کفایت مدیریت قشم و توچال را دارد و راه حلی جز برداشتن پای روحانی از روی گلوی مردم نیست. در خوشبینانه ترین حالت دولت روحانی دولت بیکار کم خرج است ودر حالت بدبینانه هم فعال ضد نظام است و اگر شورای نگهبان بازهم کوتاهی کند بازهم هزینه میدهیم.
وی در خصوص استیضاح حسن روحانی اظهار داشت: با عزل روحانی کمر جریان نفوذ میشکند و منتظر نظر آقا بودن دراین موضوع غلط است چرا که سیره إمامین انقلاب ،حمایت از دولت مستقر است و تصور اینکه رهبر به یک نهاد نظام مأموریت بدهد علیه نهاد دیگر عمل کند تفکر أحمقانه ای است. بایست تاکید کرد که
استیضاح حق مجلس و وظیفه اوست و نبایست از رهبری در این خصوص خرج کنیم. شرایط امروز شبیه برجام است و جاهائی علیه این جلسه فرافکنی میکنند و حتی آن را پوشش نمی دهند.
رسایی ادامه داد: مصوبه ستاد نیاوران آوردن دولتی باشعار دولت نجات ملّی است و ناکارآمد نشان دادن مجلس تا ۱۴۰۰ است. روحانی هم کهخیالش راحت است با او برخوردی نمیشود بنا دارد تا زمین سوخته تحویل دهد. مانع استیضاح رئیس مجلس است که آنجا را ستاد انتخاباتی خویش کرده و برنامه برای ریاست جمهوری دارد. بایست از جمنا و پایداری پرسید که چرا تنها در زمان انتخابات جلسه می گذارند و به فکر رای مردم هستند اما اکنون سکوت کرده اند؟!
برچسب ها: گزارش ، همایش استیضاح روحانی ، استیضاح ، روحانی ،قم ، آصفری ، حجت الاسلام نقدعلی ، کریمی قدوسی ، رسایی ، کامران غضنفری
@gharar_a
دولت دیگری هم بر سر کار بود، همین میشد!
روزنامه ایران دیروز طی یادداشتی نوشت: «رسیدگی و حمایت از معیشت خانوار از دو طریق قابل انجام است. نخست؛ مدیریت قیمتها در بازار و دوم؛ رونق تولید و ایجاداشتغال و قدرت خرید در مردم. در شرایط کنونی اقتصاد، هر دو اقدام بسیار مشکل خواهد بود. چراکه تمام بخشهای اقتصاد با سیاست خارجی گره خورده است و حتی انتظارات تورمی نیز از چشمانداز روابط خارجی کشور و میزان دسترسی به ارز نشات میگیرد. در چنین شرایطی، بزرگترین اشتباه این است که گمان کنیم اگر دولت دیگری بر سر کار بود، شرایط بهتر میشد.»
مدعیان اصلاحات به راحتی شعور مردم را مورد اهانت قرار میدهند. این در حالی است که دولت با اعتماد به دشمن و رفتار برجام زده خود، ظرفیتهای عظیم داخلی و پیشرانهای اقتصاد را معطل گذاشت. عرصه مسکن را به مدت 5 رها کرد در حالیکه رونق آن میتوانست 250 شاخه شغلی و صنعتی را رونق دهد، نقدینگی را به بخشهای مولد اقتصادی هدایت کند، تولید را جهش دهد و تورم را بکاهد. سهمیه بندی بنزین را حذف کرد و خسارت 144 هزار میلیارد تومانی به اقتصاد کشور وارد کرد، حقوقهای نجومی پرداخت کرد، به ذخایر طلا و دلار چوب حراج زد و اقتصاد کشور و فرصتهای شکوفایی را معطل وعدههای پوچ غرب گذاشت. این موارد نشان میدهد، ادعای اصلاحطلبان مبنی بر اینکه هر دولتی سر کار بود، همین اوضاع بود، دروغی بیش نیست.
#کیهان
@gharar_a
روزنامه اصلاحطلب : قدر روحانی و دلار 32 هزارتومانی را بدانید!
سرویس سیاسی-
روزنامه اصلاحطلب اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی نماینده رد صلاحیت شده انتخابات مجلس یازدهم روز گذشته در یادداشتی در واکنش به زمزمههای استیضاح رئیسجمهور در مجلس نوشت : «حالا فرض كنيم كه اين حملات عليه خودتان نباشد، چه فايدهاي دارد؟ اينكه او تا 9 ماه ديگر هست و تمام ميشود، شما ميمانيد و وضعيتي كه قادر به انجام كوچكترين اصلاحي هم در آن نيستيد. شاهدش مجلس فعلي است. قويترين شما طي 1384 تا 1392 آمد، چه كرد؟ جز اينكه الان مثل استخوان در گلويتان گير كرده و عليه سيستم شده است؟ جز اينكه صدها ميليارد دلار پول نفت را گرفت، روزي كه رفت جز سياهي و بدبختي اثري از خود نگذاشت؟ اين دولت و اين روحاني حداقل دارند يك كارهايي ميكنند، در شرايط كرونايي و تحريمهاي كمرشكن و دلار 32 توماني و گراني و... چه اصراري به اين حملات داريد؟... با اطمينان به شما بايد گفت كه با ادامه سياست موجود،ممكن نيست كه از فرآيند موجود كسي بهتر از روحاني و حتي در اندازه او بركشيده شود. اين بهترين ثمره ساختار انتخاباتي موجود است، آن را حفظ كنيد كه بعدا پشيمان خواهيد شد.»
گفتنی است ناکارآمدی و بیکارنامگی و فرار از پاسخگویی مهمترین راهنما در رفتارشناسی طیف مدعی اصلاحات است. این وضعیت منشا اصلی کنشها و واکنشهایی از سوی متظاهران به اصلاحطلبی است که ماهیت آن در حکم همان نارنجکهای دودزا و بهانهای برای فرار به جلو و فرافکنی است. طی سالهای اخیر، دولت، بخش مهمی از مجلس و شوراهای شهر در قبضه مدعیان اصلاحات قرار گرفته و ماحصل این مسئله، اکنون مطالبات بر زمین مانده مردم، وعدههای روی کاغذ مانده و اوضاع فاجعهبار اقتصادی است.زمانی تقلا کردند با دولت فاصلهگذاری کنند اما غایت ترفندمآبانه این تکاپوها برای افکار عمومی واضح بود چراکه این طیف علاوهبر حمایت از روحانی در انتخابات، خود را تضمین روحانی و دولت را رحم اجارهای خود اعلام کرده بود. همچنین «رقیب هراسی» و دادن «وعدههای بلندپروازانه»، محور مشترک تبلیغات حامیان روحانی در انتخابات 96 بود.رسانههای زنجیرهای اصلاحطلبان در ایام تبلیغات انتخاباتی مردم را از اوج گرفتن دلار در صورت شکست روحانی و پیروزی رئیسی یا قالیباف میترساندند اما امروز وقیحانه برای توجیه فضاحت عملکرد مشترک خود با دولت ، مدعیاند باید قدر چنین دولتی را بدانیم.
نکته قابل تامل اینکه مدیر مسئول همین روزنامه در دوره نمایندگی خود در مجلس دهم یکی از موافقان پروپاقرص استیضاح رئیسجمهور بود و چهارم شهریورماه 97 در موافقت با استیضاح وزیر اقتصاد گفته بود: «باید رئیسجمهور یا معاون اول او را استیضاح میکردیم».
#کیهان
@gharar_a
یادداشت
سازمان بهداشت جهانی اعتراف کند
حسین(ع) معجزه کرد یا کرونا دروغ بود؟!
حدود دو ماه از دهه اول محرم و بیش از ده روز از ایام اربعین گذشت؛ اما پیشبینیهای مراکز بهداشتی از وضعیت کرونا در عراق هرگز بهدرستی محقق نشد.
طبق برخی از آمارها در تاسوعا و عاشورای امسال حدود ۵ میلیون زائر در کربلا حضور داشتند و سرشماریهای الکترونیکی عتبه عباسیه در ایام اربعین، کربلا را میزبان حدود ۱۵ میلیون زائر اعلام کرد.
ازسویی در چند سال اخیر با توجه به حضور و دخالتهای امریکا و ایجاد ناامنی و عقبافتادگیهای تحمیلی توسط غربیها در عراق، وضعیت این کشور از نظر بهداشتی و درمانی بسیار اسفناک، و شمار بیمارستانها، پزشکان، پرستاران و دارو بسیار کمتر از استانداردهای جهانی است.
پس در اینجا با سه عامل روبهروییم: جمعیت متراکم زوار در عاشورا و اربعین؛ وضعیت اسفناک بهداشتی در عراق؛ و گذشت بیش از ده روز از ایام اربعین که زمان کافی برای بروز علائم و انتشار ویروس است. گویا این سه مقدمه سازمانهای بهداشتی را باید به این نتیجه برساند که کرونا سرتاسر کشور عراق را فراگرفته است و بهزودی از کشته پشته میسازد.
اما جمعبندی اخبار "شبکه السومریه" عراق در خلال این روزها، نشان داد که آمار مبتلایان به کرونا و تلفات ناشی از آن دقیقا خلاف این پیشبینیهاست و سیر پیشرفت این ویروس در عراق بسیار طبیعی و باثبات گزارش میشود و وضعیت عراق برخلاف پیشبینیها هرگز بحرانی نشد و بلکه بیماری در کربلا بهشدت فروکش هم نمود.
بدیهی است که نگارنده قصد ندارد رعایت دستورالعملهای بهداشتی را زیر سوال ببرد و اتفاقا باور دارد که حفاظت از جان خود و دیگران شرعا و عقلا واجب است.
پرسش ما از سازمان بهداشت جهانی و متخصصان امر این است: چرا کرونا در عراق آنطور که شما پیشبینی میکردید، رشد نکرد؟
آیا سیدالشهدا علیهالسلام معجزه کرده، یا واقعیت کرونا چیزی است غیر از آنچه تاکنون شما به جهانیان دیکته کردهاید؟
ازسویدیگر متاسفانه در این روزها کشورمان با وجود تعطیلی اماکن زیارتی، مساجد، نماز جمعه، و محدودیتهای فراوان در عزاداری ایام محرم و بهرغم رعایت بیش از ۹۰درصد پروتکلهای بهداشتی توسط مومنان و عزاداران، با موج سوم و شدید کرونا روبهروست.
واقعیت چیست؟!
سازمان بهداشت جهانی تاکنون تجمعات و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی را مهمترین عامل شیوع ویروس کرونا اعلام میکرد. همچنین مدیران وزارت بهداشت کشورمان که بعضا مریدان بیچونوچرای آرای آن سازماناند، همین حرفها را تکرار میکردند. حال باید پاسخگوی این ادعاها در برابر افکار عمومی باشند، و اگر پاسخی قانعکننده ندارند پس باید بهصراحت اعتراف کنند که این اتفاق در عراق معجزه بیبدیل اهلبیت علیهمالسلام بوده، و یا کرونا آنچیزی نیست که تاکنون میپنداشتند.
✍محمدصادق ناطقی
@gharar_a