سوال:
سلام برادران عزیز اینکه میگن مردم باید بابصیرت باشن آدمای اصلح را انتخاب کنن حرف درستی است ؟البته جای سوال اینجاست که مردم دومین مرحله انتخاب می کنن نه اولین مرحله چون اولین مرحله باید بالایی ها بابصیرت باشن که افراد نالایق را راه ندن چون مردم کسانی را انتخاب می کنن که شورای نگهبان انتخاب کرده پس مردم به ناچار باید یکی از کسانی را انتخاب کنن که اینها انتخاب می کنن الان درمورد رئس جمهور اینهمه حرف می زنن مردم باید از شورای نگهبان یاکسانی که به اینها صلاحیت دادن باید جواب بدن اما الان فقط مردم دارن سرزنش میشن کسی با شورای نگهبان کاری نداره لطفا درمورد این شبهه کسی نظری داره مادرخدمتیم
الان درنزدیک انتخابات میگن بابصیرت باشید مردم بابصیرت باشن یا ارگانهایی که به اینها صلاحیت میدهند کی باید با بصیرت باشه مردم که ناچارهستند به کسانی که انتخاب شده رای بدن پس مردم مقصر نیستند وقتی بالایی ها بابصیرت نیستند انتظار از مردم عوام دراین مورد به نظرم خواسته زیادی
این شبهه ای هست دربین مردم منتظر شنیدن نظرات عزیزان هستیم؟؟؟
جواب:
با عرض سلام و تشکر از طرح سوال جالب شما
تا حدی حرف و نقد شما قابل قبول است.
ولی توجه به بعضی نکات بحث را شفاف تر می کند:فرایند تایید صلاحیت کاندیداها سه مرحله ای است مرحله اول:به وسیله نهادهای اجرایی دولتی که زیر نظر وزارت کشور است با همکاری نهادهایی مثل وزارت اطلاعات،قوه قضاییه،نیروی انتظامی و تحقیقات محلی و...انجام میگیرد ولی در این مرحله ممکن است که افرادی فاقد صلاحیت تایید شوند به دلایل مختلفی مثل وابستگی های حزبی و جناحی،عدم کافی بودن مستندات جمع آوری شده،مخفی بودن بعضی از معایب و مفاسد کاندیدا ....
مرحله دوم:به وسیله نهادهای نظارتی که شامل شورای نگهبان و زیرمجموعه آن در سراسرکشور و شهرها و محلات است که با اطلاعاتی که به دست آورده اند صلاحیت فرد را رد یا تایید می کنند.ولی از آنجا که ممکن است مستندات کافی نباشد یا جمع بندی نهایی اعضای هیات نظارت مختلف باشد در نهایت فرد رد صلاحیت نشود هر چند عیوبی داشته باشد .البته تایید شورای نگهبان به معنای احراز حداقل معیارها و صلاحیت ها است نه حداکثر.
مرحله سوم:تایید مردم رای دهنده با تحقیقاتی که میکنند و درنهایت رای می دهند.در این مرحله هر چه بصیرت مردم بیشتر باشد و از افراد و کارشناسان خبره تری مشورت بگیرند و هر چه بیشتر دلشان برای سرنوشت کشور و اسلام و انقلاب بسوزد سعی میکنند به افرادی که دارای حداکثر معیارها هستند رای بدهند نه به افراد ناشناس و یا واجد حداقل ملاکات و صلاحیت ها.
در این مرحله بصیرت افزایی طلاب و علماو اهالی حوزه و نهادهای فرهنگی فعال با توجه دادن جامعه به معیارها و ملاکات کاندیدای اصلح و روشنگری های کلی درباره فعالیت احزاب و جریانات مختلف بدون اینکه بر فرد و شخص خاصی تمرکز کنند در هدایت جامه اثرگذار است.
نکته مهم:در تایید صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری هر چند بیشترین نقش را شورای نگهبان در تهران ایفا میکند ولی باید توجه داشت که اعضای شورای نگهبان یکدست و یکسان نیستند چون شورای نگهبان شامل 12 نفر است شامل 6 فقیه و 6 حقوق دان.و انتخاب 6 فیقه هرچند به عهده رهبری معظم است ولی رهبری در انتخاب آنها باید از مشورت و نظر خیلی ها استفاده کند ومعیارهای زیادی را باید لحاظ کند نه اینکه هر کسی را به دلخواه خود انتخاب کند چه بسا در مشورت نهایی فقیهی را برگزیند که نگاه متفاوتی با بقیه فقهای شورا یا با رهبری داشته باشد .انتخاب 6 نفر حقوقدان به عهده دو نهاد قوه قضاییه و مجلس است یعنی اول ریاست قوه قضاییه این 6نفر را به مجلس معرفی میکند آنهم با رویکرد مشورت با عده زیادی و بعد باید مجلس به اینها رای بدهد و رای مجلس بستگی به نوع مجلس دارد یعنی اگر مجلس انقلابی نباشد چه بسا با بهانه های مختلف آنها را رد کند.در احراز صلاحیت کاندیدای ریاست جمهوری رای اکثریت شورای نگهبان ملاک است .
هر چند می توان با روشنگری و مطالبه گری عمومی در جامعه شورای نگهبان را تحت نظارت افکار عمومی قرار داد تا در تایید و رد صلاحیت دقت زیادتری کند.و این قسمت قضیه جای کار جدی دارد.
نکته مهم:شاید بتوان گفت سازوکار فعلی در قانون اساسی برای تایید ریاست جمهوری و نمایندگان مجلس دارای اشکالاتی است و خوب است در این زمینه تحقیقات و مقالاتی نوشته شود مثلا شاید بتوان فرایند احراز صلاحیت کاندای ریاست جمهوری را به عهده یک نهاد جامع تر و قوی تری مثل مجلس خبرگان با همکاری شورای نگهبان و.. گذاشت این کار هم کارشناسی تر هست و هم فشار سیاسی و روانی جریانات و احزاب داخلی و خارجی را بر روی شورای نگهبان به خاطر رد یا تایید فرد کمتر میکند.مشابه ساز و کاری که برای انتخاب رهبر در کشور داریم لذا لازم است در این زمینه تحقیقاتی انجام شود.
@gharar_a
7- دشمن به فتنهانگیزیهای خود علیه مقاومت که حالا با اسرائیل فاصلهای ندارد، ادامه داده و میلیاردها دلار دیگر برای حذف یا تضعیف آن هزینه خواهد کرد، به تحریمها و فشارهای اقتصادی هم ادامه خواهد داد. با وجود حتمی بودن این رویکرد شیطانی، تحولات آینده به کدام سمت خواهد رفت؟ باید بدبین بود یا خوشبین؟ شاید پاسخ این سؤال را بتوان از این جمله رهبر انقلاب درباره آلسعود، بازوی مالی این محور شیطانی، بیرون کشید:
«غربیها اعلام کردند که برای عربستان، تأسیسات هستهای و کارخانه تولید موشک میسازند. اگر بسازند هم بنده شخصاً ناراحت نمیشوم، چون میدانم که اینها انشاءالله در دوران نه چندان دوری به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد».(!) انشاءالله
@gharar_a
4- برگردیم به نکته اول یادداشت یعنی به اینکه، علوم انسانی دودوتا چهارتایی نیست. به اینکه پیشبینی تحولات، وقتی با آدم دوپا سروکار داریم، ساده نیست. به اینکه همه چیز و همه قوانین مربوط به علوم انسانی و حتی طبیعی، آنی نیست که دانشمندان آن را کشف و بر اساس آن تحولات را پیشبینی و مدیریت میکنند. بله، قوانین و فرمولهایی در طبیعت و در وجودِ انسان هستند که تمام هنر یک فیزیکدان، زمینشناس، جامعهشناس، روانشناس، پزشک یا اقتصاددان یافتن آنها، نه ساختن آنها و تنظیم اختراعات و راهحلهایشان بر اساس آنهاست. اما آیا انسان همه این قوانین و فرمولها را یافته است؟ پاسخ «خیر» است. اینجا صرفا و صرفا به یکی از آن قوانین و فرمولهایی که دانشمندان غربی قادر به کشف و درک آنها نیستند اشاره کرده و به بحث ادامه میدهیم: «من یتقالله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب...» طبق این آیه، گناه نکردن و تقوا پیشهکردن باعث بهبود شرایط اقتصادی میشود. این آیه یک قانون و فرمول اقتصادی است، اما آیا آن دانشمندِ بیاعتقادِ غربی، قادر به درک آن است؟ چقدر از این قوانین در این عالم ریخته که هر کسی قادر به درک و فهم آنها نیست و وقتی اتفاق میافتد، گیج و مات و مبهوت میماند؟! شما بفرمائید.
کدام دانشمند غربی به مخیلهاش میگنجید که، آمریکا با آن دبدبه و کبکبه عراق را از صدام گرفته و به قول کارشناسان آمریکایی «در سینی طلا تقدیم ایران» کند. [به ایران نزدیک کند] و حالا بخواهد با فتنهانگیزیهای پرهزینه آنها را از هم دور کند؟! یا از دلِ سرنگونی صدام، بزرگترین دشمنِ وقت ایران، کشوری بروید که تبدیل به یکی از تنفسگاههای اقتصادی امروزِ ایران در شرایط تحریمهای بیسابقه باشد! از دلِ داعش، این پروژه بزرگ و پرهزینه، حشدالشعبی را خارج و قدرت مقاومت منطقه را دو چندان کند و...
5- طبق آخرین خبرهایی که به دست ما رسیده، امروز ورق در عراق برگشته و اوضاع در این کشور تا حدود زیادی آرام شده است. معلوم شده دلیل اصلی شروع آشوبهای عراق، نه فساد اقتصادی و مشکلات معیشتی که، ماجرای گشایش گذرگاه فوق استراتژیک «بوکمال» بوده است. آمریکا و صدالبته رژیم صهیونیستی و سعودی از ترس وصل شدن راس مقاومت یعنی ایران به سواحل مدیترانه از طریق همین گذرگاه، میلیاردها دلار برای این آشوبها هزینه کردهاند. هدف، تجزیه عراق به چند کشور(کردها، سنیها، شیعیان و...) بوده، طوری که مقاومت اگر بخواهد به آن سواحل برسد، مجبور شود از چند دولت احتمالا وابسته عبور کند! (امری تقریبا غیرممکن). اجاره 70 عکاس حرفهای و پرداخت 500 دلار برای هر عکسی که علیه حشدالشعبی باشد، یکی دیگر از مواردی است که در طول آشوبهای عراق اتفاق افتاده و میشود تنها درباره این طرح شیطانی آمریکا، ساعتها نوشت. شاید-تاکید میشود-شاید علت حضور کمرنگ این نیروهای مردمی در جریان آشوبهای حساب شده عراق هم «حساب شده» بوده است! اما با همه این تفاسیر و هزینههای سنگین، اوضاع در این کشور به برکت هوشیاری مردم و مرجعیت، رو به آرامش است. از کجا معلوم، شاید از دلِ این آشوبها و بحرانآفرینیها هم، تحولی دیگر زائیده شود. مثلا شروع امیدبخش مبارزه با فساد و انجام اصلاحات جدی در عراق.
6- اگر گفته شود، اوضاع اقتصادی عراق خوب است و همه آن کسانی که به خیابانهای عراق آمدهاند، آشوبگرند نیز دقیق حرف نزدهایم. عراق بنا به دلایل متعدد از فساد و بیکاری و فقر در رنج است. این کشور پیش از صدام گرفتار کودتاهای متعدد بوده و خود صدام هم با یک کودتا به قدرت رسید و چند دهه خون مردم عراق را در شیشه کرد. پس از صدام، نوبت به اشغالگران آمریکایی و اروپایی رسید تا این کشور خسته و زخمی را رنج دهند. چند سالی هم تروریستهای تکفیری آن را شخم زدند. مگر چند سال است در این کشور یک دولت و مجلس واقعی و منتخب مردم روی کار آمده؟ عراق کشوری زخمخورده و خسته است اما به لطف خدا چند سالی توانسته به کمک دوستانش روی پا بایستد. این کشور نیاز به جراحی و اصلاحات جدی دارد. اینکه یک کشور میلیونها بشکه نفت بفروشد و فقیر باشد یعنی، یک جای کار میلنگد. عراق با 32 میلیون نفر جمعیت، 7 میلیون حقوقبگیر دولتی دارد. (ایران با 80 میلیون جمعیت حدود 4 میلیون کارمند دولتی دارد که بسیار زیاد است) این یعنی بلعیده شدن بخش اعظمی از درآمد نفت عراق و در نتیجه فقیر و بیکار ماندن بسیاری از جوانان این کشور. کوچک شدن دولت میتواند به بهبود شرایط این کشور کمک کند. دیروز خبر رسید دهها نماینده و مسئول فاسد تحت تعقیب قضایی قرار گرفتهاند. این هم یعنی عزم بغداد برای مبارزه با فساد جزم شده است.
عراق و تحولات امیدآفرین (یادداشت روز)
1- علوم انسانی چون با «انسانِ پیچیده» سروکار دارد، مثل علوم ریاضی و تجربی «دو دو تا چهارتایی» نیست. انسان پیچیدگیهای خودش را دارد لذا نمیتوان درباره چنین علومی بهطور قطع و صددرصدی نظر داد. دانشمندان چنین حوزههایی همواره تلاش کردهاند با یافتن قوانین و ساختن فرمولهایی، مثلا تحولات آینده (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و...) را پیشبینی کنند؛ یا ریشههای «معضلی» را حل و بعضا حتی برای کشور و ملتی معضل بسازند! تعجب نکنید. با جدا شدن اخلاق از سیاست (ماکیاول در اواخر قرون وسطی) بسیاری در کنار تلاش برای یافتن راهحل برای معضلات خود، به ساختن معضلات برای دیگران هم پرداختند! «تحریمهای بیحد و مرز»، که بعضا باعث جان باختن کودکان معصوم و بیمار میشود، یکی از معضلات چنین فضایی است که گاهی از دل آن، معضلات دیگری بیرون میریزد. اگرچه، همیشه اینطور نیست و بارها شده که از دل یک معضل، خیرات و برکاتی بیرون ریخته که در انتهای این یادداشت درباره آن بیشتر توضیح خواهیم داد.
2- کشور عزیزمان ایران، تحت شدیدترین تحریمها و فشارهای اقتصادی است، فشارهایی که گفته میشود تاکنون علیه هیچ کشوری، به این شکل اعمال نشده است. برخی سوءمدیریتها اما کار را خراب و بر این فشارها افزوده است. یافتن هدف این فشارها نیز کار سختی نیست چون تحریمکنندگان شفاها و عملا آن را اعلام میکنند: «ایجاد معضلات و مشکلات اقتصادی برای مردم و واداشتن آنها برای شورش علیه حاکمیت». یکبار دیگر به این جمله آخر دقت کنید: فشار اقتصادی به مردم از سوی آمریکا، اعتراضهای مردمی علیه ایران! خب طبیعی است این منطقی به نظر نمیرسد. یعنی مردم قطعا تشخیص میدهند فشارها از جانب دیگری است پس اعتراضها هم باید به همان جانب باشد. اینجاست که راز پیدا شدن سروکله این همه شبکههای جدید ماهوارهای و اجتماعی معاند فارسیزبان فاش میشود. افکار عمومی باید بمباران شود. باید جای جلاد و شهید عوض شود. تخلفی اگر صورت گرفته برجسته و اگر صورت نگرفته، ساخته شود. شبکههای تلویزیونی 24 ساعته با بودجههای چند میلیارد دلاری راهاندازی شود تا تشخیص درست از نادرست سخت و افکار عمومی که تحت فشارهای اقتصادی است، بمباران شود. فکری که تحت فشار است و با بمباران روایتها مسخ شده، برای از کار افتادن و در نهایت «عصبی شدن»، فقط یک «بهانه» لازم دارد و این بهانه میتواند «فساد اقتصادی» یا اجرای بدِ مثلا، یک طرح بسیار مهم باشد...! حالا نوبت فرستادن اراذل اجارهای به خیابانها و کشتهسازی است! همینطور یک مشت غربگرای شکستخورده که همان اهداف اوباش اجارهای را در تریبونهای رسمی به شکلی دیگر دنبال کنند! در تریبون مجلس و در آخرین نطق خود، در حالی که میدانند آب از سرشان گذشته و رد صلاحیت خواهند شد، قاتلان تبر به دست را «معترض» و تلاش برای سوریهسازی کشور را «اعتراض مدنی» بخوانند. این همه ماجرا نیست. بخوانید....
3- ونزوئلا، هنگکنگ، عراق، لبنان و این اواخر ایران جزو مناطقی هستند که شاهد آشوب بودهاند و بعضا هنوز هم هستند. «بهانه» برای شروع آشوب در هر یک از این مناطق متفاوت، اما کارگردان همه آنها و همینطور هدف یکی است. بیبرو برگرد، «آمریکا» از تمام این آشوبها حمایت کرده و بهطور مستقیم و غیرمستقیم در بهوجود آمدن یا دستکم، دامن زدن به آنها دست داشته است. افکار عمومی بمباران شده و تلاش برای کشتهسازی با کمی بالا و پایین دنبال میشود، مهمترین ویژگی مشترک در این 4 نقطه از جهان شاید این است که در همه آنها، «وجود آشوب فقط، منافع آمریکا را تامین میکند» حتی اگر ظاهر قضیه مثلا، مبارزه با فساد یا جلوگیری از تصویب یک مثلا قانون باشد! و چقدر سادهلوحند کسانی که تحولات این 4 نقطه از جهان را جدا از هم تحلیل میکنند!
# آیلپ؛ پروژه آمریکاییسازی جوانان عراقی برای سلطه بر عراق
کارشناسان عراقی معتقدند، سفارت آمریکا از طریق یک برنامه آموزشی به ظاهر فرهنگی با استفاده از جوانان عراقی در حال تهاجم فرهنگی، رسانهای و سایبری برای نابودی ارزشها، اصول و نظام سیاسی حاکم و بسترسازی برای سلطه کامل بر این کشور است.
«آیلپ»؛ پروژه آمریکاییسازی جوانان عراقی برای سلطه بر عراق
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، یک برنامه موسوم به آیلپ (IYLEP- Iraqi Young Leaders Exchange Program) که برنامه آموزشی مختص نوجوانان عراقی است و توسط سفارت ایالات متحده در بغداد و دفتر فرهنگی وزارت امور خارجه ایالات متحده طراحی و در میان عراقیها در حال اجراست مسئولان و کارشناسان عراقی را نگران کرده است.
مقامات عراقی با هشدار درباره از بین رفتن ارزشهای اخلاقی شرکت کنندگان در این برنامه به دنبال پیداکردن جواب سوال خود درباره اهدف پشت پرده این برنامه هستند و اینکه آیا برنامه مذکور بخشی از توافق راهبردی به امضا رسیده بین آمریکا و عراق است و آیا تجربههای مشابه آن در دیگر کشورها وجود داشته است؟
به گزارش وبگاه خبری «وان نیوز»، از سال ۲۰۰۷ سفارت آمریکا از راه اندازی «برنامه تبادل فرهنگی برای رهبران جوان عراق» خبر داد که در آن بیش از ۱۲۰۰ دانش آموز دختر و پسر از مدارس متوسطه و دانشگاهی شرکت کردند .این برنامه در سال ۲۰۱۹ متوقف شد؛ اما سفارت آمریکا در ۲۸ اکتبر ۲۰۱۳ بار دیگر از پذیرش درخواستهای متقاضیان عضویت در این برنامه خبر داد.
براساس بیانیه سفارت آمریکا این برنامه به دانش آموزان ممتاز دبیرستانی که مهارتهای رهبری و درک اصل تعامل و مشارکت مدنی را نشان دادهاند اما به زبان انگلیسی ناکارآمد هستند ، این فرصت را میدهد که بتوانند در یک برنامه چهار هفتگی آموزشی تابستانه با سفر به آمریکا که کاملاً مجانی است شرکت کنند.
طبق بیانیه سفارت آمریکا در طول برنامه ، ۲۴ دانش آموز و سرپرست مشغول فعالیتهای آموزشی و کارگاههای آموزشی در ایالتهای ورمونت و واشنگتن خواهند بود که دانش خود را در مشارکت و تعامل مدنی و ارتباطات فرهنگی بین المللی گسترش میدهندو کلیه فعالیتهای آموزشی به زبان عربی خواهد بود.
وی ادامه داد: این برنامه هزینههای مربوط به پروازهای بین المللی به و از ایالات متحده آمریکا ، جلسات ، هزینه ویزا ، بازدیدهای میدانی، جلسات درس ، اسکان و غذا ، برخی فعالیتهای فرهنگی ، مواد آموزشی ، بیمه درمانی و بیمه حوادث و مبلغ معقولی پول توجیبی را تامین میکند. شرکتکنندگان یا در کنار خانوادههایی که داوطلب میزبانی و استقبال از آنها هستند و یا در اقامتگاههای دانشجویی مراکز علمی ، اقامت خواهند کرد.
برخی از ناظران گفتند: این برنامه بخشی از توافقنامه راهبردی است که بین ایالات متحده و عراق به امضا رسیده است که با هدف درک متقابل و تقویت روابط بین مردم ایالات متحده و عراق اجرا شده است.
اما «محمد الزیدی ، پژوهشگر علوم اجتماعی در اظهاراتی گفت: از زمان اشغالگری آمریکا در عراق ، بزرگترین هدف آن از این اشغالگری تنها شکستن شوکت و اقتدار عراقیها نبود ، بلکه هدف این بود که تمام ارزشها ، اخلاق و سنتهای یک عراقی را که سنگ بنای قدرت او است، از بین ببرند
الزیدی افزود: سفارت ایالات متحده از طریق برنامه جامعه مدنی که تازه ترین آن برنامه موسوم به آیلپ است روند تخریب انسان عراقی را کامل میکند. وی تاکید کرد: آیلپ ضربهای به الزامات امنیت جامعه و حمله به شهروندعراقی و فاسد کردن سیستم اجتماعی این کشور است چیزهایی که با بیشتر کردن چالشهای واقعی عراقیها موجب تخریب فرد و جامعه آنها میشود.
کارشناس عراقی در عین حال معتقد است که جامعه عراق با وجود همه این توطئهها برای تغییر ماهیت آن، اما همچنان به مجموعهای از ارزشها و اصول پایبند است که باعث میشود امید و اطمینان به آینده از بین نرود.
فعالان در سایتهای شبکههای اجتماعی هم گفتند: این پروژه به عنوان یک گام مقدماتی برای مسخ ارزشهای جوانان ما و از بین بردن اخلاق آنهاست و ماهیت برنامههای تهیه شده نشانگر وجود تهدیدی برای این کشورهای هدف است.
آنها افزودند: مجریان برنامه در حال ضبط برخی فیلمها از جوانان شرکت کننده به ویژه دختران هستند تا در صورتی که این جوانان از اجرای آنچه آنها میخواهند، خودداری کنند از این تصاویر به عنوان اهرم فشار استفاده کنند.
به گفته فعالان اجتماعی، وظیفه این جوانان عراقی نابودی همه ارزشهای اجتماعی و دعوت به همجوشی با غربیها و زندگی کردن مانند آنها و عادی سازی روابط با همه از جمله رژیم صهیونیستی است.
اما یک عضو جنبش النجباء عراق هم با تبیین اهداف و مقاصد برنامه آیلپ گفت: این برنامه بخشی از تهاجم فرهنگی به رهبری ایالات متحده برای نابودی یکپارچگی جامعه عراق است.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 بصیرت جالب این جوان عرب ، خبر از روزهای خوشی می دهد
فیلمی که در فضای مجازی، دست به دست می شود!
@gharar_a
🌹امام جعفرصادق(ع):
هرکس ازشمادرحال انتظارِظهورحضرت مهدے(ع)ازدنیابرود،همچون کسی است کہ درخیمہ ومعیت آن حضرت درحال جهادبہ سرمی برد.🍃🌼
#بحار_ج_۵۲_ص_۱۲۶
#سلام_امام_مهربان_زمانم
آقا جانم...
عالم در انتظارو بی قرار ظهور پربرکت شماست...
آقا جان کرم بفرما و ما را هم جزو خیل منتظرانت بپذیر..
#اللهـم_عجل_لولیک_الفـرج 🤲
به شخصی رای دهیم که #ولایی و انقلابی #واقعی باشد .
#دلسوز #مردم و دلسوز #نظام و دلسوز کشور باشد .
به فکر #رفع مشکل #جوانان باشد . #دروغ نگوید
#حرف با عملش یکی باشد .# ساده زیست باشد. تجمل گرا نباشد . .
#دشمنِ سرسخت هر نوع فساد باشد . #خدارا ناظر براعمال خود بداند .
#ذره ای به #بیت المال تعدی #نکند
اگر میبیند واقعا این شرایط را ندارد #کنار بکشد
🔴 آقای موسی پور، مواظب باشید با طناب پوسیده عده ای شکست خورده به #چاه نروید!
خبر رسید در ساعات پایانی ثبت نام انتخابات مجلس، حجت الاسلام #موسیپور استاندار اسبق قم که اصالتا کرمانی است به عنوان کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم از تهران ثبت نام کرده است.
بعد از انتشار این خبر، #علیبنایی که هم در انتخابات دوره نهم و هم خصوصا در انتخابات دوره دهم مجلس از قم، دچار #شکستمفتضحانهای شده و در هر دو دوره بافاصله بسیارزیاد آراء، #پنجم شده بود با جلو انداختن #حزبموتلفه، از موسی پور برای حضور در قم دعوت کردند!
علی بنایی به خیال خود خواسته با این کار بین نیروهای اصولگرا و ارزشی قم تفرقه بیندازد، غافل از اینکه مردم انقلابی قم نشان داده اند که کاملا هوشیار هستند و گول این بازی های #فریبکارانه را نخواهند خورد.
اما #توصیه نیروهای انقلابی قم به حجت الاسلام موسی پور این است که اگر به هر دلیلی نخواستید در انتخابات تهران شرکت کنید، در شهر #کرمان شهر آباء و اجدادی خود کاندیدا شوید که احتمال رای آوری فراوانی در آنجا برای شما وجود دارد و با طناب پوسیده عده ای شکست خورده به درون چاه نروید.
@gharar_a
♨️گزارش سازمان سیا و تقویت حوزه نجف در مقابل قم و تقویت سید صادق شیرازی مرجع تشیع انگلیسی!
🔹اسکات مودل، مدیر عامل گروه راپیدان (تحت نظارت کمیته امورخارجه مجلس نمایندگان)، و مشاور ارشد فرماندهی عملیات ویژه ایالات متحده در امور مالی مربوط به مبارزه با تهدیدات مربوط به گروه های تروریستی #خاورمیانه و حامیان #تروریسم است.
👈 وی در گزارش خود که در تاریخ 16 فوریه 2017 تحت عنوان آینده سیاست آمریکا در قبال ایران (The Future of U.S. Policy Toward Iran) منتشر شد، به برنامه ای برای مبارزه با ایران می پردازد.
🔸در این گزارش پنج صفحه ای که شامل هفت توصیه است؛ به نقاط مهمی که آمریکا را امیدوار به از بین بردن حکومت ایران می کند، اشاره شده است.
♨️ براساس این گزارش، ششمین توصیه مودل تقویت #حوزه_علمیه_نجف و قراردادن آن در مقابل #حوزه_علمیه _قم است. هم چنین توصیه شده تا با تقویت افرادی که در مقابل آیت الله خامنه ای قرار دارند، جمهوری اسلامی ایران را ساقط کرد.
🔰مشاور ارشد فرماندهی عملیات ویژه ایالات متحده در امور مالی مربوط به مبارزه با تهدیدات مربوط به گروه های تروریستی خاورمیانه و حامیان تروریسم، به طور صریح، نام فردی را به عنوان گزینه تقویت برای مقابله با رهبر انقلاب اسلامی ایران و نیز مجری سیاست های آمریکا می آورد.
This should involve the promotion of the most prominent and revered figures in Iran such as #Ayatollah_Shirazi and others (who are against Khamenei) and in Iraq who support more tolerant and less militant and politicized forms of Shia Islam. Iran is aggressively involved in a soft war to undermine support for Sistani and other Grand Ayatollahs likely to replace him.
👆متن فوق، بخشی از آن سند است که ترجمه آن چنین است: «[در این راستا باید] ارتقای چهره های سرشناس و مورد تکریم مانند آیت الله #شیرازی و دیگران [مخالفین خامنه ای] در ایران و حمایت از گروه های سازگار و شبه نظامی و سیاسی شیعی در عراق نیز صورت بگیرد.
ایران به شدت درگیر جنگ نرم است تا با حمایت خود از سیستانی و دیگر مراجع ، او را تضعیف کند تا احتمالا آن ها را جایگزین او کند».
/خبر حوزه
🇮🇷 @gharar_a
👁🗨 #نگاه
🔹 سربلندی مردم و مرجعیت و دستان خالی استکبار در عراق
#ایرج_نظافتی
🔸 در هفتههای اخیر عراق یکی از خبرسازترین کشورهای منطقه بود و بحرانهای متعددی را از سر گذراند و البته تجربیات گرانبهایی را نیز به دست آورد.
در ابتدا با نام اعتراضات مسالمتآمیز مردمی به وضعیت معیشتی شروع شد و همراه با مدیریت مستقیم سفارت آمریکا در بغداد و پولهای سعودی و اماراتی عدهای از اراذل و اوباش از جمله پسماندههای داعش و حزب بعث را به کار گرفتند تا بتوانند بر موج اعتراضات مسالمتآمیز مردمی سوار شوند و شهرهای مهم و مذهبی همچون نجفاشرف به عنوان پایگاه مهم تشیع در جهان اسلام و سپس کربلا و بصره و ناصریه و بغداد و کمکم سراسر عراق را با خود همراه کنند.
ابتدا از تعرض به کنسولگری کشورمان در کربلا و سپس نجفاشرف آغاز شد و تا تعرض به بیت و مقبره آیتالله حکیم و خاندان صدر ادامه پیدا کرد، غافل از اینکه مردم عراق با الگو پذیری از ایران اسلامی و با توجه کامل به پیام مرجعیت عالی این کشور نه تنها دست دشمنان و اراذل اجارهای را خیلی سریعتر از آنچه که فکرش را میکردند خوانده بلکه از پنجشنبه گذشته تاکنون با تظاهرات گسترده در بغداد و بصره و تمامی شهرهای به آشوب کشیده شده، به حمایت از مرجعیت دینی و تاکید بر یکپارچگی عراق به میدان آمدند و تمامی برنامههای استکبار جهانی و همه دلارهای سعودی و اماراتی را بر باد دادند، تا جایی که دوستان خدمتگزار به حرمین شریفین علوی و حسینی(ع) اذعان دارند که در هیچ برههای از زمان سفیران آمریکا و سعودی در بغداد تا این حد در حیرت و سردرگمی و مات و مبهوتی به سرنبردهاند. گویا حساب هر نوع اقدامی را از پیش تعیین کرده بودند الا حضور ناگهانی و یکپارچه مردم به صورت خودجوش در سراسر شهرهای به آشوب کشیده شده! چیزی که از همه بیشتر عوامل پشت پرده را سرخورده و کاملا ناامید کرد این بود که در تمام راهپیماییهای یکپارچه این روزها در عراق نه تنها یک شعار علیه جمهوری اسلامی سرداده نشد بلکه مردم شرکتکننده در این راهپیماییها در گفتوگو با خبرنگاران، مردم و حاکمیت ایران اسلامی را دوست و برادر خود اعلام کردند و این حرکت نشان داد مردم عراق در شعارهایی که روزهای قبل علیه کشورمان در برخی نقاط عراق توسط اراذل اجارهای سرداده شده به هیچ عنوان نقشی نداشتند و عوامل پشت پرده آن را مدیریت و هدایت میکردند، چرا که اگر غیر از این بود در این راهپیماییهای اخیر که شعارهای مردم کلا علیه آمریکا و سعودی بود شعاری هم علیه کشورمان سرداده میشد، در حالی که چنین نشد. مردم عراق، ایران اسلامی را دوست و یار دلسوز خود خصوصا در شرایط و موقعیتهای سخت میپندارند.
سفارتخانههای آمریکا و سعودی و دیگر همپیمانانشان گویا فکر نمیکردند مردم متدین عراق هم این روزها با الگو پذیری از حوادث مشابه در ایران اسلامی همچون 9 دی، ناگهان به خروش بیایند و بهار اسلامی را علیه فتنهگران و عوامل پیدا و پنهان آن رقم بزنند و خط بطلانی بر آنچه که در این روزها برآنان گذشته بکشند.
«شیخ عبدالمهدی کربلایی» تولیت آستان قدس حسینی حرم مطهر امام حسین علیهالسلام در خطبههای نماز جمعه این هفته کربلا – 9 ربیع الثانی1441 – با قرائت پیام جدید
آیتالله سیستانی، با صراحت اعلام کرد: «بار دیگر نسبت به کسانی که در کمین کشور نشستهاند و به دنبال بهرهبرداری از مطالبات اصلاحات جهت تحقق اهداف مشخصی که باعث تضعیف منافع ملت عراق میشود و با ارزشهای اساسی مطابقت ندارد، هشدار میدهیم.... پشتیبانی از نیروهای امنیتی، احترام به آنها، تقویت روحیه آنها و ترغیب آنها به انجام وظایف خود برای حفظ امنیت به بهترین وجه، یک وظیفه همگانی است و حضور این عزیزان برای جلوگیری از هرج و مرج و برهم زدن نظم عمومی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.»..
#کیهان
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش جالب مجری برنامه «پایش» به ماجرای قهر #سلبریتی ها
با تلویزیون در اعتراض به پرداخت مالیات☝️
🔺نگران نباشید مردم بدون محتوا نمی مانند؛ مالیات تان را بدهید اصلا تلویزیون نیایید.😅
🔵 #صدای_مردم
@gharar_a
🚨رأی جالب دادگاه عمومی چهارباغ برای دو راننده تریلی که در اعتراض به گرانی بنزین در خیابان متوقف شده و متهم به اخلال در نظم و آسایش عمومی بودند.
🔹دادگاه اقدام دولت در گرانی ناگهانی بنزین را سبب اقوی از مباشر دانسته و متهمان را تبرئه کرده است. دادگاه بیتدبیری دولت در اجرای یک طرح غیرکارشناسی را مسوول اخلال در نظم عمومی اعلام کرده است.
🔵 صدای مردم
@gharar_a
🚨زاکانی: مجلس آینده طرح بنزینی دولت را به نفع مردم تغییر خواهد داد!
▪️نماینده مجلس نهم: مجلس فعلی اگر همت کند باید در طرح بنزینی دولت تغییر ایجاد کند و این سرمایه خدادادی را عادلانه تقسیم کند.
▪️درغیر اینصورت، قطعاً مجلس آینده طرح دقیقی خواهد داد و این رویه غلط را پایان خواهد داد. رویهای که بیشتر کسانی مورد توجه هستند که هم برخوردار هستند هم مورد توجه دولت هستند.
🔵 صدای مردم
@gharar_a
🔴 مهرداد بذرپاش در دانشگاه گیلان:
🔹مجلس گام دوم یعنی مجلس مستقل، مومنانه، حکیم، پرکار و دقیق. چنین مجلسی خصم الدوله نیست، ولی قطعا وکیل الدوله هم نخواهد بود.
🔹مشکل اصلی این روزهای مجلس، در راس امور نبودن آن است، چرا که تبدیل به یک متغیر وابسته شده است، آن هم وابسته به دولتی که ناکارآمدیاش صدای طرفدارانش را هم در آورده است.
🔹اگر فریبکاران وارد #مجلس شوند، شرایط ناگوار فعلی باز هم تکرار خواهد شد و برگشت به عقب ادامه خواهد یافت.
🔹به استراحت فرستادن وزیر نفتی که کشور سالهاست خسارت تصمیمات او را میدهد، باقیات الصالحات نمایندگان فعلی مجلس در روزهای پایانی مسئولیت است.
🔹موج جوانان به میدان آمده و انفعال جبهه فریب، نویدبخش تغییر شرایط به نفع مردم است.
🔹پس از اتفاقات مثبت چند ماهه اخیر در قوه قضائیه، امید است مجلسی مقتدر و شفاف تشکیل شود که مقدمهی تشکیل دولتی با نشاط و خدمتگزار باشد.
🔹دلمان برای رئیس جمهور هم میسوزد، چرا که بسیاری از مدیران ارشد دولتی حسابشان را از دولت جدا کردهاند، یا استعفا دادهاند و یا سرگرم کارهای شخصیشان شدهاند.
#درست_انتخاب_کنيم
🔵 صدای مردم
@gharar_a
🔸اگر ملت واحده باشیم دشمنان کاری از پیش نمی برند
آیت الله #علوی_گرگانی:
🔹تعلیم و تعلم اگر در مسیر حق و حقیقت صورت بگیرد و انسان خود مراقبتی داشته باشد موجود ارزنده ای میشود که دیگران را نیز میتواند هدایت کند.
🔹کسی نمی توانست به شاه بگوید که بالای چشمت ابرو است ولی وقتی مردم ما در کنار امام راحل قرار گرفتند و همگی ملت واحده شدند، دشمن هم فهمید که هیچ کاری نمی تواد بکند چون یدالله مع الجماعه است.
@gharar_a
💠 حدیث روز 💠
💎 دستورالعملی سازنده از رئیس مکتب شیعه
🔻امام صادق علیه السلام:
مَنْ تَواضَعَ لِلّهِ رَفَعَهُ اللّهُ، وَ مَنْ تَكَـبَّرَ خَفَضَهُ اللّهُ، وَ مَنِ اقْتَصَدَ فى مَعيشَتِهِ رَزَقَهُ اللّهُ، وَ مَنْ بَذَّرَ حَرَمـَهُ اللّهُ، وَ مَنْ اَكْثَرَ ذِكْرَ الْمَوْتِ اَحَبَّهُ اللّهُ؛
◽️هركس به خاطر خدا تواضع كند، خداوند او را عزت و رفعت مىبخشد؛
◽️هركس تكبّر كند، خدا او را پايين مىكشد؛
◽️هركس در زندگانىاش ميانهروى كند، خداوند به او روزى میدهد؛
◽️هركس ولخرجى كند، خداوند محرومش میسازد؛
◽️هركس مرگ را زياد ياد میکند، خداوند دوستش مىدارد.
📚 اصول كافى، ج ۲، ص ۱۲
•┈┈••✾••┈┈•
@gharar_a
خودرایی، خود زنی است
روحانی این بار ازغدی را حذف کرد!
🔹"در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای رحیم پور دعوت نشده است". پیگیری بیشتر، حاکی از این بود که برای رحیم پور پیامک دعوت به جلسه ارسال شده، اما یکی دو ساعت بعد، تماس گرفته و گفته اند پیامک برای شما اشتباها ارسال شده است"!
🔹آقای روحانی در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب #فرهنگی، گزارشی #اقتصادی و #بنزینی را به شکل کاملا خلاف واقع ارائه کرده بود. این رفتار با اعتراض آقای ازغدی مواجه می شود که چرا گزارش خلاف می دهید؟ چرا مردم را غافلگیر و ناراضی می کنید؟ چرا با آنها گفت و گو نمی کنید و هزینه می تراشید؟
♦️پاسخ روحانی به سیاق برخی جلسات مشابه، خشم و پرخاش و اهانت بوده؛ و البته دعوت نکردن عضو منتقد به جلسه بعدی شورایی که ازغدی، عضو حقوقی آن است.
🔹روحانی قبلا همین رفتار را در جلسه شورای عالی فضای مجازی، با آقای ضرغامی مرتکب شده بود. به تواتر معلوم شده او در جلسات جدی کارشناسی که محل بحث و گفت و شنید است، تحمل کمترین انتقادی را ندارد و بلافاصله، اقدام به حذف غیر قانونی اعضای جلسه می کند.
♦️نحوه تصمیم گیری کدخدامنشانه روحانی در جلسه پارسال تعیین نرخ ارز هم معروف است که چگونه با وجود مخالفت مدیران ارشد دولتی، قیمت را تعیین می کند و خسارت های بعدی به دنبال می آید.
🔹این شیوه حکمرانی، نسبتی با اقتضائات مدیریت موفق و کارآمد ندارد. خسارت های شش سال خودرایی این چنین، گسترده تر و متنوع از آن است که بتوان انکار کرد.
♦️امیر مومنان (ع) فرمود "آلَةُ الرئاسةِ، سَعَةُ الصَّدرِ". ابزار لازم برای ریاست، سعه صدر است. کسی که فاقد سعه صدر و روحیه نقد شنوی است، از مدیریت حکیمانه ناتوان می شود. خودکامگی، سمّ قاتل برای یک مدیر است.
🔹آقای روحانی باید فکری برای خود بکند. تحمل نکردن و حذف، بیش از آن که اهانت و تخفیف صاحب نظران باشد، ضربه به خود وی است. و البته خسارت برای کشور.
♦️امیر مومنان(ع) مردى را دید که علیه دیگری می کوشد، اما به خود آسیب می زند. فرمود "إِنَّمَا أَنْتَ کَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِیَقْتُلَ رِدْفَهُ". مانند کسى که نیزه را به خویش مى زند، تا به آن که پشت سرش سوار است، آسیب بزند.
#محمدایمانی
🇮🇷 @gharar_a
⭕️ آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای اداری استان اصفهان:در نظام مدیریتی اسلام تاکید بر دوست داشتن مردم شده است؛ یعنی راه خدا از میان خلق میگذرد و کسی که میخواهد جلب رضای خدا کند، باید مردم را راضی نماید.
💠مدیریت در درون خود باید نظارت علیالدوام داشته باشد ؛ یکی از شئون مهم مدیریت نظارت بر عملکردهاست.نظارت به این معنی است که فساد و تخلفی به وجود نیاید.دولت باید مدعی ساختارهای فسادزا باشد تا مسئله آنها حل شود.
🔹️پروندههایی که در دستگاه قضا در این زمینه تولید میشود، بخشی از آن مربوط به تسهیلاتی است که بیجا داده شده؛ یا وثیقه لازم اخذ نگردیده و یا وثیقهها به درستی بررسی نشده .
@gharar_a
🔍 #تبیین_و_تحلیل | «عدالت و پیشرفت» طرحی برای عبور از «شبهمدرنیته» است
🔻 در اندیشهی رهبر انقلاب عدالت و پیشرفت دو ارزشی هستند که باید در کنار یکدیگر مورد توجه و اهتمام قرار گیرند. هر یک از این دو بدون دیگری ناقص است: «بدون عدالت، پیشرفت مفهومی ندارد و بدون پیشرفت هم عدالت مفهوم درستی پیدا نمیکند؛ باید هم پیشرفت باشد و هم عدالت.» ۱۳۸۷/۰۶/۰۲
👈 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR این موضوع را با رویکرد بازخوانی ایدهی «عدالت و پیشرفت» ذیل تجربهی انقلاب اسلامی و در مواجهه با تمدن غربی، در گفتگو با آقای شهریار زرشناس نویسنده، پژوهشگر و عضو هیئتعلمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشهی اسلامی مورد بررسی قرار داده است.
🔹️ تبیین مفهومِ عدالت و پیشرفت از منظر اندیشهی انقلاب اسلامی، بررسی و نقد تلقیِ غربی از دو مفهوم عدالت و پیشرفت، وضعیت تاریخیِ ایران معاصر از جنبهی ورود #مدرنیته و مسئلهی #استعمار و الزامات عبور اقتصاد ملی ایران از وضعیت وابستگی به وضعیت قدرت برآمده از تولید ملی، از محورهای مهم این گفتگوی تحلیلی است.
🔍 مشروح گفتگو را بخوانید و نظر بدهید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43818
@gharar_a
تذکر مهم آیتالله جنتی به هیاتهای اجرایی/ افراد فاسد تأیید صلاحت نشوند
دبیر شورای نگهبان:
🔹از اعضای محترم هیاتهای اجرایی در سراسر کشور میخواهیم که بررسی صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس را با دقت زیاد انجام دهند و مراقبت کنند تا حق کسی ضایع نشود.
🔹در بررسی صلاحیتها، حق کاندیداها و حق مردم هر دو باید حفظ شود و داوطلبانی که دارای شرایط هستند، در هیاتهای اجرایی رد صلاحیت نشوند و افرادی که آلوده به فساد یا فاقد شرایط هستند نیز تأیید نشوند.
🔹اگر دقت کافی در بررسی صلاحیتها صورت بگیرد و نسبت به فساد اقتصادی و فساد اخلاقی و ضدیت با حاکمیت، مسامحهای نشود، دیگر شاهد شکایت کمتر داوطلبان به شورای نگهبان در بررسی صلاحیتهایشان خواهیم بود.
@gharar_a
🔸نمی توان با ندانم کاری کشور را اداره کرد
آیت الله #جوادی_آملی:
🔹️ قرآن می فرماید کفار حتما باید از مسلمانان بترسند.
🔹️ ما ایرانی های مسلمان خیلی بزرگ هستیم و در کره زمین کسی مانند ما نیست.
🔹️ بسیاری اصرار کردند که امام قطعنامه را قبول کند اما ایشان نمی پذیرفت تا این که مصلحت ایجاب کرد و ایشان پذیرفتند.
🔹️ قرآن می فرماید به قدری دارای موشک و پهپاد باشید که بیگانه طمع نکند، به لطف الهی ایران در همین مسیر حرکت می کند.
🔹️ با ندانم کاری، مسامحه کاری، سستی و فساد نمی توان کشور را اداره و مشکلات را حل کرد.
🌐 rasanews.ir/002dwP
@gharar_a
⭕یمن یک فروند پهپاد جاسوسی سعودی را سرنگون کرد
🔸️یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد سامانههای پدافند هوایی یمنی یک فروند پهپاد جاسوسی ائتلاف متجاوز سعودی را در «مربع الصوح» در منطقه همجوار نجران سرنگون کردند.
@gharar_a