قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۳۸) 🌀 خبر: «علی باقری» مذاکرهکننده ارشد کشورمان در وین روز پنجشنبه عنوان کرد
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۳۹)
🌀 خبر: رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، «صدق» و «اخلاص» را خلاصه و نماد و نمایه مکتب سلیمانی خواندند و با اشاره به الگو شدن حاج قاسم در میان جوانان منطقه افزودند: «سلیمانی عزیز، ملیترین و امتیترین شخصیت ایران و دنیای اسلام بوده و هست». خاصیت مکتب و الگو این است که راه را به انسانها نشان دهد و این قابلیت بهطور کامل در الگوی مکتب شهید سلیمانی عزیز وجود دارد.
🔸در جهاد تبیین نیاز به الگو و راهنما داریم تا بر اساس آن ضمن خنثیسازی سمپاشیهای روانی– رسانهای جریان تحریف، با اقدامات آفندی، به مرحلهی بازدارندگی در برابر تحریف واقعیتهای مرتبط با ایران برسیم. در این میان، مکتب شهید سلیمانی حاوی الگوها و شیوههایی برای جهاد تبیین است که توجه به آنها در شرایط امروز میتواند راهگشا باشد. در شرایط جنگ شناختی و جنگ روایتها که دشمن غدار بر تحریف واقعیتهای مرتبط با ایران تمرکز کرده است، بازگویی ضعفهای دشمن و توانمندیهای جبهه خودی برای جلوگیری از خطاهای تحلیلی، امیدآفرینی و امیدبخشی در فضای عمومی کشور و شکست تحریمها مهمترین دلایل ضرورت جهاد تبیین در برهه کنونی است.
🔹 عملیات پدافندی جهت پاسخ به جنگ نرم دشمن، علمیات آفندی جهت تأثیر بر روحیه دشمن، روایتگری صحیح و بهموقع جهت گرفتن فرصت تحریف از دشمن و واقعهسازی افتخارآمیز برای افزایش امید به آینده ازجمله ابعاد روایتگری و روشنگری در مکتب شهید سلیمانی است. در حوزههای عملی نیز جهاد تبیین در مکتب شهید سلیمانی دارای این ابعاد مهم است: اقدام و عمل بهجای گفتاردرمانی، پیوستگی با مردم، ارائه تصویر کارآمد از خود، دقت در حفظ مصلحتها و آرمانگرایی واقعبینانه بخشی از این ابعاد است که امروز بایستی به الگوی فعالیت رسانهای در داخل و منطقه تبدیل شود.
✍ فتحالله پریشان
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۳۹) 🌀 خبر: رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت س
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۰)
🌀 خبر: بعد از تأیید انتخابات عراق توسط کمیساریای عالی، تلاشهای زیادی پیرامون تشکیل دولت و ائتلاف اکثریت در داخل پارلمان به وجود آمده است. شیعیان بهغیراز جریان صدر در قالب هیئت تنسیقی یا چارچوب هماهنگی، قصد تشکیل کتله اکبر را دارند و سایر جریانها مترصد ائتلاف با جریانهای شیعی برای تشکیل کتله اکبر هستند. با توجه به این موارد و تحرکات سیاسی موجود ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ با توجه به اینکه تعداد کرسیهای اطار تنسیقی یا همان چارچوب هماهنگی، چیزی نزدیک به ۹۰ میباشد و جریان اصلی برای تشکیل کتله اکبر و دولت آینده را دارد، جریان صدر با داشتن ۷۳ کرسی، پس از تلاش زیاد برای تشکیل کتله اکبر با ائتلاف سایر جریانهای سنی یا کردی، که تاکنون مؤثر نبوده است، اخیراً اعلام کرده که با اطار تنسیقی همکاری خواهد کرد و تا حدود زیادی این چارچوب هماهنگی را پذیرفته است.
2⃣ جریانهای سنی که مهمترین آنها جریان تقدم و عزم است، تاکنون ائتلاف نهایی با هیچ جریانی را نپذیرفتهاند و اعلام کردهاند که تابع شرایط موجود هستند. منظور از شرایط موجود از منظر این جریانها، وضعیت تشکیل فراکسیون اکثریت و نگاه آنها به تشکیل کتله اکبر است.
3⃣ در جریان کردی نیز حزب دموکرات مواضعی مشابه جریان حلبوسی در پیش گرفته است؛ یعنی ائتلاف را منوط به شرایط و وضعیت پیش رو کرده است.
4⃣ با این اوصاف و با توجه به اعلام همکاری جریان صدر با اطار تنسیقی، میتوان اینگونه عنوان کرد که احتمال تشکیل کتله اکبر به رهبری چارچوب هماهنگی، بیشتر است و نخستوزیری از میان این جریان انتخاب خواهد شد.
🔺 نکته پایانی: با توجه به اعلام خروج نظامیان آمریکایی از عراق و تغییر شکل آن از حالت نظامی به مستشاری، دخالتهای سیاسی و کارشکنیهای آمریکا در این عرصه بیشتر خواهد شد و در این میان برخی اقدامات واشنگتن همچون تهدید برخی احزاب در پیوستن به ائتلافهای پیش رو، نشان از برنامهریزی واشنگتن برای یک وضعیت بیثباتی سیاسی در عراق دارد.
✍ محمدرضا فرهادی
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۰) 🌀 خبر: بعد از تأیید انتخابات عراق توسط کمیساریای عالی، تلاشهای زیادی پی
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۱)
🌀 خبر: درحالیکه این روزها روند مذاکرات هستهای به بحثهای محتوایی و جدی کشیده شده است و اتحادیه اروپا در بیانیهای، احتمال حصول به توافق در هفتههای اخیر را رسانهای کرده است، جریان سیاسی اصلاحات همچنان بر لزوم مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا تأکید دارد و عدم حضور رسمی آمریکا در مذاکرات وین را نقصی بزرگ بر مذاکرات برمیشمرد!
🌐 گزاره خبری: «سيد حسين موسويان» ديپلمات و عضو تیم مذاكرهكننده سابق ايران در گفتگو با «اعتماد» در راستای تأکید اصلاحطلبان بـر ضـرورت مذاکـره مسـتقیم بـا آمریـکا، مذاكـره مسـتقيم را موجـب «کاهـش سوءتفاهمها»، «افزایـش سـرعت كار» و «حصـول نتیجـه» دانسـته و میگوید: «تجربـه نشـان میدهد آمریکاییها اگـر بخواهنـد امتيـاز خاصی بـه ايـران بدهند، با واسـطه نمیدهند و آنها نرمـش را تنهـا در مذاکـرات مستقیم از خـود نشـان میدهند!».
❌ گزارههای تحليلي:
🔹 نگاه هوشمندانه و راهبردی جمهوری اسلامی در اتخاذ سیاست عدم مذاکره مستقیم با آمریکا در وهله فعلی در حالی از سوی برخی اصلاحطلبان فهم نمیشود که در زمان دولـت روحانی، ایران مسـتقیم بـا آمریکا مذاکره کـرد و حتی از مذاکـره مسـتقیم نیـز فراتـر رفتـه و بـه پیادهروی دونفـره و ارسـال کارتپستال نیـز رسـید؛ در آن دوران رویکـرد مذاکـره مسـتقیم، نهتنها از دشـمنی آمریکا نسـبت به ایران نکاسـت، بلکه به دو برابر شـدن تحریمها و افزایش دشـمنی دولت آمریکا علیـه ملـت ایـران منتهـی شـد.
🔸 ثانیاً مخالفت با حضور آمریکا در مذاکرات وین به این علت است که مذاکرات وین در چارچوب برجام است؛ یعنی صرفاً کشورهایی که عضو برجام هستند در آن حضور دارند و اگر آمریکا در این مرحله وارد مذاکرات شود، به این معنا خواهد بود که ایران و طرفهای عضو برجام پذیرفتهاند آمریکا عضو برجام است. اگر امریکا قصد ورود به مذاکرات را دارد، ابتدا باید به تمام تعهدات برجامی خود عمل کند، جمهوری اسلامی آن تعهدات را راستی آزمایی کرده و اگر تأیید شد، سر میز مذاکره حاضر شود.
✍ فرهاد کوچک زاده
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
📝#یادداشت | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما 🍃🌹🍃 ❌ قسمت هشتم 8⃣ توجه به خانواده شهداء: داشتن روحی
📝#یادداشت | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما
🍃🌹🍃
❌ قسمت نهم/ آخر
9⃣ جامعنگری نه بخشینگری: این بند را به بی کموکاست از زبان خود شهید بشنویم و بخوانیم: « ما در کشور خودمان که امروز مواجه هستیم با یک رشد لاابالیگری، خب چه کسی را میخواهیم مسئول کنیم؟ آیا ما مسئولیتمان را انجام میدهیم؟ مثلا به من میگویند که مسئول جلوگیری از سقوط این پل هستی که عرضش ۲۰ متر و طولش۱۰۰ تا ۲۰۰ متر باشد. من سربازان را دور این پل میچینم و روی آن بایستم، آیا ما میتوانیم خود را حفظ کنیم؟ ... نگاه ائمه جماعات به این ۲۰۰ متر مسجد نباشد اگر نگاه ائمه جماعات به همین ۲۰۰ متر باشد، مسجد مانند همان پل ۱۰۰ تا ۲۰۰ متری، ممکن است حفظ شود ... ما باید جامعه را حفظ کنیم ... اگر کسی نتواند سربازان خودش را حفظ کند، قطعا خطش سقوط کرده و سقوط خط؛ یعنی نیرویِ دست من متفرق میشود ... مسجدِ محله باید ۱۰۰ هزار نفر محیط اطرافش را پوشش دهد و ائمه جماعات باید بدانند این محیط امن و فرهنگی دههزار کیلومترمربع است نه ۲۰۰ مترمربع! ... من و آدمهای خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این بیحجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را میخواهید حفظ کنید؟ همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست. ما باید بتوانیم با حجاب و بیحجاب را با هم جذب کنیم.
✍دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری | #ثامن
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
☘ ✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۱۴) 🌀 خبر: فردا سرآغاز دور جدید مذاکرات ایران و کشورهای عضو #برجام است. 🍃🌹🍃
📝 #یادداشت_کوتاه | شما فقط بگو یا علی!
🔻 معتقدم #حاج_قاسم دو بار ترور شد. ترور اول یا ترور حقیقی در لحظه شهادت او بود. امریکا انتظار داشت که شهادت او نقطه پایانی باشد برای محبوبیت سلیمانی، قدرت منطقهای ایران و شکستهای آمریکا؛ و آغازی برای هژمونی آمریکا در منطقه و درنهایت ذلت ملت ایران. اما امروز شهید سلیمانی از سردار سلیمانی قدرتمندتر، بانفوذتر و پیروزمندتر شده است.
🔹 تاکنون سابقه نداشته است که آمریکا کسی را ترور کند ولی از زنده بودن اسمش بیشتر بهراسد! لذا ترور دوم در فضای مجازی و شبکه های موبایلی اتفاق افتاد. از شهادت فرمانده نیروی قدس سپاه دو سال میگذرد، ازآنجاییکه مدیریت اینترنت و شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر، فیسبوک، یوتیوب، گوگل و... در دست پنتاگون است، آمریکا برای جبران تحقیر خود، به همه این شبکهها دستور داده است که تصاویر، نوشتهها، فیلمها، صوتهای شهید سلیمانی را حذف کنند. حتی به برخی منافقین و لمپن های داخلی دستور داده شده که تصاویر، نمادها و اسامی حاج قاسم را به آتش بکشد.
⁉️ اما اقدام دولت و دولتمردان ما چه بوده است؟ وزیر ارتباطات جوان دولت سیزدهم صرفا به یک نامه به مدیر یکی از شبکه های اجتماعی بسنده کرده است. آیا چنین امری کافی است؟
🔸 امروز مطالبه گری همه دوست داران حاج قاسم از چپ و راست این است که وزیر جوان با راهاندازی یک قرارگاه عملیاتی و با کار عمیق و کارشناسی پاسخ درخور شأن به جنگ اطلاعاتی، سایبری و شناختی آمریکا بدهد.
🔺 آقای وزیر همه فعالان اصولگرا و اصلاحطلب در داستان حاج قاسم با هم وحدت دارند و در این راستا به شما کمک میکنند؛ شما فقط بگو یا علی!
✍ فرهاد مهدوی
#روشنگری | #ثامن
❄
🔅رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی): فرزندپروری هنر بانوان است.
🍃🌹🍃
✅ سلسله نشستهای سبک زندگی اسلامی
◽موضوع: تربیت بدون فریاد
🎙سخنران:حجت الاسلام و المسلمین دکتر جمشیدی
📆زمان: (۱۳_۱۲_۱۱) و(۲۰_۱۹_۱۸) دی ماه ۱۴۰۰
🕰ساعت ۱۹
◀️از طریق لینک زیر در پیامرسان روبیکا
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
📝#یادداشت | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما 🍃🌹🍃 ❌ قسمت نهم/ آخر 9⃣ جامعنگری نه بخشینگری: این ب
📝#یادداشت | قهرمان ملی و مجاهد جهان اسلام
🍃🌹🍃
🔻 از هوشمندی نظام اسلامی آنکه با راهبرد استکبارستیزی از مسلمانان مظلوم جهان دفاع میکند و در عین حال، پیگیر منافع ملی ایران است.
🔹 اگر در پی اخراج نظامیان آمریکا از افغانستان، عراق، سوریه و ... هستیم، اولاً برای حمایت مسلمانان این کشورها در مقابل متجاوزان آمریکایی است و در ثانی، در پی دور کردن کانون تهدید امنیتی علیه خود و بیرون کردن عنصر مزاحم از این کشورها به منظور ارتقاء تعاملات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی با آنها هستیم.
🔸 اگر مخالفت عملی با حضور نظامی آمریکا در عمان، بحرین، قطر، امارات و سایر کشورهای منطقه غرب آسیا داریم، اولا برای حمایت مسلمانان این کشورهاست، در ثانی برای زمینه سازی جهت به دست گرفتن امنیت انتقال انرژی و احیای جاده ابریشم نوین با محوریت ایران از شرق به غرب و از جنوب به شمال هستیم.
🔹 در این راهبرد هرچند نیروهای سه گانه ارتش و نیروهای چندگانه سپاه حضور دارند، اما در پیشانی این راهبرد، #شهیدسلیمانی بود که به تعبیر رهبر معظم انقلاب امّتیترین و ملّیترین مرد ملت بوده و هست.
🔺 البته یک سوال وجود دارد که چرا وجه ملی قهرمان ملت، چندان مورد توجه رسانه ملی و خطبا و جهادگران عرصه تبیین قرار نمیگیرد؟!
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری | #ثامن
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۱) 🌀 خبر: درحالیکه این روزها روند مذاکرات هستهای به بحثهای محتوایی و جد
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۲)
🌀خبر: شهید سلیمانی شخصیتی چندوجهی بود که کمتر عرصهای را میتوان پیدا نمود که شاهد مجاهدتها و فداکاریهای او نبوده باشد. یکی از عرصهها و زمینههایی که شهید سلیمانی تلاش میکرد تا گرهگشایی کند، اقتصاد و معیشت مردم بود:
1⃣ باوجود ضعفهای گسترده در بخش دیپلماسی اقتصادی در وزارت خارجه دولت سابق، سردار شهید سلیمانی با تمام توان سعی داشت چالشها و مشکلات پیش روی تجارت منطقهای کشور را کاهش دهد، بهگونهای که نقاط ضعف دولت را در این حوزه بهخوبی پوشش میداد.
2⃣ سردار سلیمانی نقش اصلی و اساسی در تشکیل ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران و عراق داشت که بخش زیادی از مسائل بازرگانی دو کشور در آنجا مطرح میشود. امروزه به برکت تلاشهای حاج قاسم، عراق دومین شریک تجاری ایران (از حیث صادرات تولیدات ایرانی) شده است. حتی ایجاد بازارچههای مرزی در مرز ایران و عراق که در استانهای مرزی کشورمان مستقر هستند، با مساعدتها و پیشنهادات این شهید عزیز رونق یافت.
3⃣ شهید سلیمانی با بهرهگیری از نفوذی که در میان مسئولین اقتصادی و سیاسی در عراق و سوریه و سایر کشورهای منطقه داشت، بسترهای لازم برای تهیه تفاهمنامهها و قراردادهای بخش خصوصی و دولتی با این کشورهای همسایه را فراهم میکرد که بخشی از تفاهمنامههایی که در مقطع فعلی با برخی کشورهای منطقه ازجمله، روسیه، سوریه، ترکیه، عراق و ... دنبال میشود، مرهون تلاشهای دیپلماتیک و اقدامهای میدانی حاج قاسم در سالهای گذشته است.
4⃣ تهیه مواد اولیه استراتژیک، داروهای کمیاب و مواد اولیه ساخت داروهای تحریمی، بخش دیگری از خدمات اقتصادی سردار دلها بود که از طریق واسطهها در کشورهای منطقه، از بازارهای بینالمللی تهیه میشد و به دست مسئولین کشور میرسید تا آمال مردم در حوزه درمان به حداقل برسد.
5⃣ کمک گرفت از کمکهای انسان دوستانه یا مدد جستن از خیرین عراقی برای امداد به مرزنشینان خوزستانی در زمان سیل در اهواز و زلزله در کرمانشاه و حضور مستقیم ایشان در کنار مشکلات مردم در بلایای طبیعی نیز ازجمله خدمات این سردار شهید بود که با وقف نام و جان خویش، درد و رنج مردم را کاهش میداد.
🔺 نکته راهبردی: مجاهدت همیشگی برای منافع ملت در کنار منافع امتهای اسلامی، رفع مشکلات مردم و حضور خالصانه و متواضعانه در کنار آنان، بزرگترین درسی است که میتوان از مکتب شهید سلیمانی آموخت. او به معنای واقعی کلمه مردم را ولینعمت میدانست.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن
📝#یادداشت_کوتاه | خوابی که در آلماتی تعبیر شد
🍃🌹🍃
🔻 پس از فتح موصل از دست داعش، وبسایت آمریکایی گلوبال ریسرچ سکیوریتی در یادداشتی این سئوال را مطرح کرد که با از دست رفتن موصل که به مراتب بزرگتر و مهمتر از پایگاه داعش در رقه ی سوریه بود، نیروهای این گروه تکفیری به کجا خواهند رفت؟!
🔹 این نشریه امنیتی آمریکایی در آن زمان ۷ سناریو برای بقای داعش پیشنهاد داد: رقه سوریه، بندر سرت لیبی، نیجریه، وزیرستان پاکستان و افغانستان، آسیای میانه، بازگشت به اروپا و نفوذ به کشورهای خاورمیانه.
🔸اما نکتهی جالب اینکه بیش از ۶ سال قبل، این پایگاه آمریکایی نوشته بود که "کوچ داعش به آسیای میانه، سودمندترین انتخاب داعش برای غرب خواهد بود".
🔹 اگر خبرهایی که گاه و بیگاه از وجود نیروهای تکفیری در قزاقستان می شنویم را با چاشنی تحلیل همراه کنیم هدف بازیگر اصلی این بازی(آمریکا) چند مسئله می تواند باشد:
✅ اهداف کوتاه مدت:
1⃣ مشغول سازی روسیه در چند جبهه متفاوت.
2⃣ کاستن فشار از اوکراین بعنوان متحد آمریکا و غرب.
3⃣ امتیاز گیری از روسیه و چین در پرونده های فیمابین مانند مسئله هسته ای.
✅ اهداف بلند مدت: اگر به موقعیت ژئوپولیتیک قزاقستان نگاه کنیم متوجه می شویم که این کشور بین دو ابر قدرت جهانی و رقیب راهبردی آمریکاییها قرار دارد. لذا آمریکاییها تلاش میکنند تا دو رقیب راهبردی خود را با یک پدیده جدید امنیتی داعش وار مواجه کنند.
🔺نمی دانم ولی شاید پوتین به دعوت #سردار_دلها در سوریه جنگید تا این روزها را نبیند.
✍ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن