eitaa logo
قرارگاه هدایت سیاسی ثامن زکیه (س)
75 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
116 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥۵۰ثانیه‼️ 🤔پاسخی کوتاه و اقناعی به سوال یک دانش آموز: این اسلام و آخوندا بودند که را وارد ایران کردند 😶 ⁉️ 🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷 🖼 مغول های کراواتی ...
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 جزئیات موشکباران شمال سرزمین های اشغالی از جنوب لبنان 🍃🌹🍃 🔻الجزیره: این راکت‌ها از اردوگاه فلسطینی الرشیدیه در شهر صور لبنان شلیک شده است. 🔹شبکه عبری زبان کان: سال‌ها بود شاهد چنین حمله‌ای نبودیم. 🔸به دنبال حملات موشکی مقاومت، پناهگاه‌ها در شمال فلسطین اشغالی به روی صهیونیست‌ها باز شد. 🔹ادعای ارتش رژیم صهیونیستی: از ۳۰ موشک شلیک شده از لبنان  ۱۵ موشک  رهگیری و منهدم شد. 🔸«آموس یدلین» تحلیلگر نظامی اسرائیلی: توان بازدارندگی اسرائیل در برابر دشمنانی که از نزدیک نظاره گر شکاف و اختلافات داخلی ما هستند، به کلی از بین رفته است. 🔺خبرنگار النشره گزارش داد که هواپیماهای جاسوسی اسرائیلی در ارتفاع پایین بر فراز جنوب لبنان به پرواز درآمده اند.
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | دعای ابوحمزه ثمالی 🍃🌹🍃 ✅ قسمت پانزدهم | التماس دعا
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 ازدواج حتی برای سالخوردگان نیز واجب است 🍃🌹🍃 👈بشنویم از زبان شیرین حاج آقا قرائتی
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷 📸مهمترین نکات بیانیه مشترک ایران و عربستان
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مهم 🎬 این کلیپ رو ببینید و حتما تو گروه‌هایی که عضوید ارسال کنید. شاید جوانی از جوانان این مرز و بوم این کلیپ رو دید و دیدگاهش نسبت به ولی فقیه جامعه، رهبر معظم انقلاب تغییر پیدا کرد. مبادا در معرفی رهبر عزیزمون کوتاهی کنیم و روز قیامت جوابی به امام و شهدا نداشته باشیم 😔
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷 📝 بیانیه تل‌آویو درباره حملات به جنوب لبنان و نوار غزه 🍃🌹🍃 🔻سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی گفت که در ساعات گذشته به ۳ هدف در جنوب لبنان و ۱۰ هدف در نوار غزه حمله کرده‌اند. 🔹در این بیانیه ضمن اشاره به شلیک ۴۴ راکت توسط گروه‌های مقاومت از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی، ادعا شده که ۲۹ فروند از این راکت‌ها را رهگیری کرده‌اند. 🔺سخنگوی ارتش این رژیم با اعلام تقویت یگان‌های پیاده‌نظام و توپخانه‌ای در شمال و جنوب فلسطین اشغالی هم گفت: ‌«دولت لبنان مسئول هر اتفاقی در داخل خاک خود از جمله شلیک موشک است. ما اجازه نمی‌دهیم حماس از لبنان فعالیت کند».
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷 📝 با هنجارشکنان براساس «مُرّ قانون» برخورد می‌شود 🍃🌹🍃 🔻مرکز اطلاع‌رسانی پلیس: 🔸پلیس در چارچوب حفظ ارزش‌ها و تقویت سلامت روانی جامعه هیچ نوع رفتار و کنش فردی و جمعی مغایر با قانون را بر نمی‌تابد و با هر فعل و اقدامی که امنیت روانی و آرامش عمومی را دستخوش چالش نماید، براساس «مُرّ قانون» برخورد می‌نماید. 🔹از معدود کسانی که با بی‌توجهی، سیمای اخلاقی جامعه را مخدوش می‌سازند انتظار می‌رود ضمن رعایت دقیق قانون و هنجارهای جامعه، از هر نوع کنشی که چهره معنوی کشور را لکه‌دار و موجب اشاعه ناامنی و اضطراب می‌شود، به جد بپرهیزند. 🔺مدیران اماکن و صنوف مختلف نیز با تعامل پویا و خردمندانه، نظارت بر رعایت هنجارهای جامعه توسط متصدیان صنوف را با جدیت اعمال نمایند.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | دعای ابوحمزه ثمالی 🍃🌹🍃 ✅ قسمت شانزدهم | التماس دعا
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷 📸 بیانیه جدید برای اعتراضات گسترده از ۱۳ آوریل در پاریس 🍃🌹🍃 🔸در این بیانیه خواستار تقویت اعتصابات و تبدیل شدن همه خیابان های پاریس به زباله دانی تا قانون اصلاحات پس گرفته شود.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 بدرفتاری با همسر و فرزند چه بر سر تجربه‌گر مرگ موقت آورد.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲