فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️بدنبال اثبات برادری با آمریکا نباشید!
📌ما با آنها پدرکشتگی داریم...
🤲شادی روح بلند #شهید_سلیمانی صلوات
🍃🌹🔹ـــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷@gharargahe_farhangi
🔻بازگشت فرد هتاک به پیامبران الهی و قرآن کریم به دانشگاه با دستور وزیر پزشکیان
🔹️مطهره گونهای دانشجویی که در صفحه مجازی خود بارها به قران کریم، دین مبین اسلام، پیامبران الهی و حاج قاسم سلیمانی توهین و هتاکی کرده بود با دستور ظفرقندی وزیر بهداشت پزشکیان به دانشگاه برگشت.
✅️@gharargahe_farhangi
▪️به دشمن اصلا نباید اعتماد کرد
🔴@gharargahe_farhangi
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا ما هم میتوانیم اقتصاد کشور را درست کنیم؟
⁉️ مهمترین کاری که باید در عصر حاضر انجام بدیم؟!
💢 همه باهم #کالای_ایرانی در جنگ اقتصادی تمامعیار!!
♨️ حلّال بسیاری از مشکلات کشور!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت بازگشایی مدارس
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷@gharargahe_farhangi
📸 تصاویری ازماه گرفتگی صبح امروز در حرم امیرالمومنین(ع)
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 @gharargahe_farhangi
🔻رییس دفتر پزشکیان در حکمی داماد پزشکیان را به سمت دستیار اجرایی رئیس دفتر پزشکیان منصوب کرد/ بامداد نو
✅ @gharargahe_farhangi
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥کی میدونه این خانم که در کنفرانس خبری پزشکیان #کنار_وزرا نشسته بود کیه؟!
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷@gharargahe_farhangi
🌹مراسم جشن ولادت حضرت محمد و امام صادق 🌹
🔹پارک محله تودشکچویه
🔹جمعه 30شهریور مصادف با شب ولادت از ساعت 20 الی 23
💠 @gharargahe_farhangi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تو مگه سنی نیستی؟ تو رو چیکار با خمینی؟
🔴 @gharargahe_farhangi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علیرضا زاکانی شهردار تهران جایزه مجمع نوآوری آینده شهری جهان در بریکس 2024 رو کسب کرد
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 @gharargahe_farhangi
1- سریال انفجارهای دستگاه های ارتباطی الکترونیکی در لبنان می تواند به این سئوال ختم شود که نفوذ موساد روی شبکه خرید و تأمین، یا معاونت ارتباطات و اطلاعات حزب الله مربوط به فقط یک محموله خرید، فقط یک بار، و فقط چند ماهه است، یا اینکه چند سال است آنها بر حزب الله سلطه ارتباطاتی و اطلاعاتی دارند؟ با یک نفوذی مواجه هستیم یا با شبکه ای از نفوذی ها؟ سطح آلودگی تنها در این بخش است، یا سایر ارکان این سازمان هم گرفتار شدند؟ چرا و چه کسانی سطح هشیاری سیستم را کاهش دادند؟ پس بیهوده نبود که چندی قبل شنیدم سازمان حزبالله گرفتار اشرافیت شده است. در فرهنگ این منطقه اشرافیت سازمانی به کاهش سطح هشیاری می انجامد.
2- و اما تهران؛ اینجا چقدر آلوده است؟ آیا احتمالا ارتش اسرائیل برای اجرای عملیات مشابه آمادگی دارد؟ تاکنون سیستم ما چند بار از موساد رودست خورده است. سیستم اطلاعاتی کشور نسبت به علم و فناوری نوین عقب مانده است. چون تمام سیستم نسبت به علم و فناوری بیگانه است. بخشی از آن به روحیه علم ستیزی باز می گردد. و نیز اشرافیت. غرب زدگی هم به پیامدهای منفی این وضعیت دامن می زند. این مؤلفه ها سیستم حکمرانی را عقیم می کند. اگر نیروهای نظامی و انتظامی، و نیز نهاد اطلاعاتی-امنیتی یک نظام که ستونهای اقتدار به حساب می آیند، هم گرفتار چنین بلیه ای شوند فاتحه آن کشور را باید خواند.
بیهوده نیست که کشورهای صنعتی درجه یک در دنیا با خدمات و امکانات بالا، نوابغ را از سراسر جهان به سوی خود جلب می کنند. آنها آگاهانه یا ناآگاهانه در خدمت سیستم نظامی و امنیتی کشور قرار می گیرند. (العلم سلطان).
3- چه دلیلی دارد که دستگاه های اطلاعاتی و ارتباطی محور مقاومت از شرکتهای خارجی و بازار سیاه جنس تهیه می کنند؟ آیا صاایران یا دیگر شرکتهای بزرگ داخلی از ساخت پیجو، بیسیم، گوشی همراه، و ... عاجز هستن؟ اینطور نیست ولی سالهاست هر وقت کسی اراده کرده تا تولید داخلی را تقویت کند، به بهانه اقتصادی نبودن، خط تولید تعطیل شده است. ملاک تأمین تجهیزات برای سیستم دفاعی و امنیتی که نباید تجاری سازی و اقتصادی بودن باشد. این نیز خود نشانه آلودگی سیستم است.
تا ایران و محور مقاومت آسیب جدی تر ندیده است، لازم است زنجیره تأمین نهادهای اطلاعاتی- امنیتی- دفاعی بومی سازی گردد.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
📸 شکست سنگین گروهکهای تروریستی در خاک ایران!
⭕️ امجد حسینپناهی، که به عنوان کارشناس در شبکهی اسرائیل اینترنشنال بارها حضور یافته و در قالب یک تیم تروریستی به همراه شبهنظامیان کومله قصد ورود به خاک ایران را داشت، در کمین نیروهای امنیتی گرفتار و به همراه بسیاری از اعضای این گروهک کشته شد.
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 @gharargahe_farhangi