💠 حدیث روز 💠
💎 حاجت خود را اینگونه بخواهیم
🔻امام صادق علیهالسلام:
مَنْ تَوَضَّأَ فَأَحْسَنَ اَلْوُضُوءَ وَ صَلَّى رَكْعَتَيْنِ فَأَتَمَّ رُكُوعَهُمَا وَ سُجُودَهُمَا ثُمَّ جَلَسَ فَأَثْنَى عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ صَلَّى عَلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ثُمَّ سَأَلَ اَللَّهَ حَاجَتَهُ فَقَدْ طَلَبَ اَلْخَيْرَ فِي مَظَانِّهِ وَ مَنْ طَلَبَ اَلْخَيْرَ فِي مَظَانِّهِ لَمْ يَخِبْ
❇️ هركس وضو سازد و وضوى خود را نيكو انجام دهد و دو ركعت نماز گزارد و ركوع و سجود آن را به درستى انجام دهد،
سپس بنشيند و خدا را ستايش كند و بر رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله درود فرستد
و آنگاه حاجت خود را بطلبد، به راستى كه خير خود را از جايى كه گمان مىرود خواسته
و هركه خير را از چنين جايى بخواهد، نااميد نمىشود.
📚 الکافي، جلد ۳، صفحه ۴۷۸
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🏴شهادت امام عسکری(علیهالسّلام) در جوانی
نشانه اوج فعالیت تشکیلاتی شیعه بوده است
🔰آیتالله خامنهای: علّت اینکه این سه امام یعنی امام جواد و امام هادی و امام عسکری (علیهمالسّلام) از مدینه یکسره آورده شدند به عراق و در عراق هر سه ماندند و در عراق هر سه شهید شدند و دفن شدند و در جوانی هم کشته شدند، همین بود که تشکیلات شیعه در زمان این سه امام به اوج قدرت خودش رسیده بود.
📚همرزمان حسین(علیهالسّلام)، ص۳۴۹.
💻 @khamenei_maaref
*⭕شدت ظلم و خفقان در عصر امام عسکری علیه السلام* 🔻وجود مقدس امام حسن عسكرى عليه السلام از ائمه اى هستند [كه تحت فشار بسيار بودند]
🔻چون هرچه كه دوران ائمه [به دوره امام عصر عليه السلام] نزديكتر مى شد كار بر آنها سختتر مى گرديد.
🔻امامتشان فقط شش سال طول كشيد. به نصّ تواريخ ، تمام اين مدت شش سال يا در حبس بودند يا اگر هم آزاد بودند *ممنوع المعاشرة و ممنوع الملاقات* بودند.
🔻علت عمده اين كه اين قدر امام شديد تحت نظر بود اين بود كه اين مطلب شايع بود و مى دانستند كه مهدى امت از صُلب اين وجود مقدس ظهور مى كند.
🔻- دستگاه خلافت عباسی - همان كارى كه فرعون با بنى اسرائيل مى كرد (مانع شدن از ولادت موسی از طریق کشتن پسران و زنده نگهداشتن دختران و تحت نظر داشتن زنان حامله) با امام عسكرى عليه السلام انجام مى داد.
🔻اين احمق (معتمد عباسی) فكر نمى كرد كه اگر اين خبر راست است مگر تو مى توانى جلوى امر الهى را بگيرى؟!
🔻هرچند وقت يك بار مى فرستادند به خانه حضرت به تفتيش، مخصوصاً وقتى كه امام از دنيا رفت،
🔻مردى مى گويد به خدمت عمّه امام عسكرى حكيمه خاتون دختر امام جواد رفتم ،
با ايشان صحبت كردم راجع به عقايد و اعتقادات مسأله امامت و غيره.
🔻ايشان عقايد خود را گفت تا رسيد به امام عسكرى.
بعد گفت فعلا امام من فرزند اوست كه الآن مستور و مخفى است.
🔻گفتم حال كه ايشان مخفى هستند اگر ما مشكلى داشته باشيم به چه كسى رجوع كنيم؟ گفت به جدّه - مادر امام عسکری و جده امام مهدی علیهم السلام ) رجوع كنيد.
🔻گفتم: عجب! آقا از دنيا رفت و به يك زن وصيّت كرد؟!
🔻فرمود: امام عسكرى همان كار را كرد كه حسين بن على كرد.
حضرت امام حسين وصىّ واقعى اش و وصىّ او در باطن على بن الحسين بود ولى مگر بسيارى از وصاياى خودش را در ظاهر به خواهرش زينب سلام اللَّه عليها نكرد؟
🔻عين اين كار را حسن بن على العسكرى كرد. وصىّ او در باطن اين فرزندى است كه مخفى است ولى در ظاهر كه نمى شد بگويد وصىّ من اوست.
🔻در ظاهر وصىّ خودش را اين زن با جلالت قرار داده است.
▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (سيرى در سيره ائمه اطهار عليهم السلام)، ج18، ص: 150-147- با تلخیص و ویرایش -
https://chat.whatsapp.com/ERTtyMhWiyIKI9NMwwNnxD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهم_ربیع
🔴 نظر صریح رهبرانقلاب درمورد توهین به مقدسات اهل سنت به بهانه شادکردن دل حضرت زهرا (س) در نهم ربیعالاول:
صریحاً گفتهایم که با اهانت به مقدسات اهل سنت مخالفیم/ با رفتارهایی که برخی از گروههای شیعه انجام میدهند مخالفیم
#هیئت_خانوادگی_سردار_دلها
🆔 eitaa.com/joinchat/633077812C83ea321e42
نتیجهی خدشهدار کردن چهرهی شیعه
اهل بیت علیهمالسلام، خصوصیاتی دارند که موجب گرایش انسانهای حقطلب به آنها شده و میشود، از اینرو هر کسی با آنها همنشین و مأنوس باشد، جذب سیره و سخنان آنها میگردد؛ به برخی از آن خصوصیات اشاره میکنم؛
1- اهلبیت علیهمالسلام در طول تاریخ، مورد مدح و ستایش همهی عالمان و خواص جامعه بودهاند.
2- سخنانشان را از سرچشمهی وحی الهی گرفتهاند لذا سخنان همهی آنها با هم و با آیات قرآن هماهنگ است.
3- محتوای کلامشان همگی مضامینی عالی دارد و این امر کاملا مشهود است.
4- شیوهی بیانی آنها، کاملا منطقی و تفهیمی است، بههمین جهت، عقلها و قلبهای سلیم را به سوی خود روانه میکند.
5- هر زمینهای که به هدایت انسانها باز میگردد آنها سخنانی پرفائده در آنزمینهها دارند.
با وجود این خصوصیات، کافی است کسی مسیرش به سخنان و سیرهی آنها بخورد، بهسرعت جذب آنها میشود؛ اما برخی از کارهایی که در نهم ربیع انجام میشود، چنان نفرتی را نزد مخاطبان، مخصوصا اهل سنت به وجود میآورد که هرگز حاضر نیستند این احتمال را در ذهنشان راه دهد که
«شاید مذهب اینها، حق باشد!»
تصویر شیعه در این چهره، خدمت بزرگی به بقاء مذهب باطل، و مانعی قوی برای گرایش انسانهای پاکطینت به مذهب اهلبیت علیهمالسلام شده؛ بدون شک باید رفتار خلفاء را بررسی و نقد کرد، اما رفتاری که صلاحیت نقدکردن را از انسان بگیرد، یکی از رفتارهای جاهلانه است.
https://eitaa.com/farbehi
✔️ما و آقای سید کمال حیدری🔻
🔸محمد عندلیب همدانی استاد حوزه علمیه قم
🔹موافقین محترم و مخالفین بزرگوار جناب آقای سید کمال حیدری هرکدام مطالبی را پیرامون دیدگاه های ایشان ابراز داشتهاند، حقیر با توجه به آشنایی نسبی با آثار ایشان مطالبی را در جلسهٔ درس اصول بیان کردم که رئوس آن مطالب از این قرار است:
🔹حوزهٔ علمیه میدان طرح و بررسی نظریات علمی در بارهٔ مسائل گوناگون کلامی، فلسفی، اصولی، فقهی و...است، و مهم این که در عصر کنونی که عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات است دیگر چیزی به نام راز علمی وجود ندارد.
🔹پویایی علمی وقتی محقق می شود که نظریات مطرح شده در بوتهٔ نقد و بررسی قرار گیرد و لذا انتطار می رود جناب حیدری با حضور در جلسات آزاد اندیشی و یا مباحثات طرفینی و یا حداقل مکاتبات علمی و یا هر شیوه ای که خود می پسندند موافقت کنند.
🔹مشکل عمدهٔ ما کسانی هستند که نه دلسوز شیعه هستند و نه دوستدار اهل سنت بلکه فقط به دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلود می باشند، ونیز متعصبین و تندروانی که مانع رشد و پویایی مسلمین هستند مترصد فرصتی به نفع خویشند، آنان در پی شکستن اجماع علمای اسلام علیه تکفیر می باشند، مبادا من و امثال من ناخواسته آنان را در این مقصد شوم یاری دهیم، شناخت ریشه ها و آثار تکفیر لازم است اما نه به گونه ای که موجب تقویت تکفیریان باشد.
🔹آیا بهتر نیست طرفداران و نیز ناقدان ایشان از ادبیاتی آکنده از ادب و اخلاق استفاده کنند و از هر گونه توهین و تحقیر و تفسیق و تکفیر بپرهیزند.
🔹مرحوم سید مرتضی در الانتصار ص ۷۶ می فرماید آنچه زشت است سخن بی دلیل گفتن است، نه سخنی که دیگران نگفته اند. پس ما باید از نوآوری های مبتنی بر روش صحیح و فنی استقبال کنیم .
🔹فقه شیعه تا کنون مراحل تکاملی خود را پیموده است ولی به نظر می رسد باید در تعامل بیشتری با علومی مثل حقوق باشد چنانکه إشراب عناصری مثل اخلاق، عقل و عرف ( در محدودهٔ امور غیر توقیفی) روح شریعت و...در فقه لازم است.
🔹در پذیرش روایات افراط و نه تفریط پسندیده نیست بلکه با إعمال شیوه های سختگیرانهٔ سندی و متنی می توان به خوبی از تراث روایی بهره برد. البته توضیح مطالب فوق هر کدام فرصتی مستقل می طلبد. چنانچه بررسی مطلب اخیر ایشان در مورد تکفیر و فروع آن محتاج بررسی مستقلی است که البته بنده در دروس فقه التعامل مفصلا آورده ام طالبین به سایت و کانال تلگرامی حقیر مراجعه کنند.
🔹«كونوا زينا ولا تكونوا شينا حببونا إلى الناس ولا تبغضونا جروا الينا كل مودة وادفعوا عنا كل قبيح وما قيل فينا من خير فنحن أهله وما قيل فينا من شر فما نحن كذلك»
@namehayehawzavi2