هدایت شده از حبیباله بابائی
یادداشتهای آمریکا (غربشناسی تجربی)
قسمت یازدهم (کتابخانه: قلب مدرسه، قلب دانشگاه، و قلب مدرنیته)
کارگاههای پرورشی در مدارس منحصر به کلاسها و اتاقهای پرورشی نبود، بلکه خود کلاسهای درسی هم کارگاه پرورشی بود. در این کلاسها به گونههای مختلفی پرورش صورت میگرفت. اولا اینکه خود معلم در هر کلاس صبحگاه مخصوص به خود برگزار میکرد، ثانیا، تمام فضای کلاس پر بود از تابلوها، نوشتهها، نقاشی و اطلاعات مختلف سیاسی، اجتماعی، و علمی؛ ثالثا کلاس محل کار جمعی و گروهی دانشآموزان با یکدیگر بود (حتی در مهدهای کودک نیز بچهها در ساختن اسباببازی هم کار جمعی میکردند)؛ و رابعا کلاس برخوردار از فضاهای مختلف آموزشی (مثل کتابخانه) و تربیتی (مثل محل جریمه و تنبیه) بود.
کتابخانه داشتن کلاس، مانع از آن نبود که مدرسه، کتابخانه مرکزی و برنامههای مربوط به آن را داشته باشد. بچهها هر هفته روزهای چهارشنبه برنامه درسیِ کتابخانه داشتند. کتابخانه مدرسه در بهترین جای مدرسه و در فضای مناسب با دکور و چینش بسیار مطلوب ساخته شده بود، کتابدار همان معلم کتاب و کتابخوانی برای بچهها بود. او در برنامه درسیِ کتابخانه به کودکان یاد میداد که چگونه باید کتاب انتخاب کنند و چگونه باید کتاب بخوانند. دانشآموزان از طریق همین کتابخانهها و خواندن کتابهای ساده به کتاب خواندن معتاد میشدند. پسرم در مرحله پیش دبستانی برخی روزها یک کتاب ده صفحهای در مورد یک «عبارت» میخواند. او احساس میکرد به آسانی یک کتاب را خوانده و تمام کرده است. یکی از کتابهای او، ده صفحه با ده مثال در مورد تعبیر «keep out» بود. همه این تمرینها بخشی از فرایند پرورشی بچهها بود.
همزمان من فضای کتابخانه دانشگاه ویرجینیا را هم رصد میکردم. کتابخانه دانشگاه ویرجینا کتابخانه بود، نه انبار کتاب؛ فضای سالن مطالعه به لحاظ نور و آرامش واقعا جای تفکر و پژوهش بود. البته جملاتی که روی میزهای مطالعه چسبانده بودند که نشان از مشکل امنیت و سرقت کتاب در کتابخانه داشت. روی برخی از میزهای کتابخانه نوشته بودند که «دزدی کتاب گزارش شده است، مراقب کتابهای خود باشید». برای همین قفل لب تاب هم خیلی مهم بود، نقش قفل فرمان در ایران را بازی میکرد. با این همه کتابخانه آرام بود و تا ساعت 12 شب سالن مطالعه برای دانشجویان و اساتید باز بود.
ادامه 👇👇
@Habibollah_Babai
#یادداشت_های_سفر_آمریکا
هدایت شده از حبیباله بابائی
کتابداران به اصول کتابداری آشنا بودند و مخاطبان نخبه خود در کتابخانه را هم میشناختند و تا جایی که ممکن بود با محققان همراهی میکردند (آنها به خوبی اخلاق حرفه ای و البته نه اخلاق ارزشی را آموزش دیده بودند). یادم است از یکی از کتابداران پرسیدم (اجازه گرفتم) که آیا میتوانم در حاشیه کتابهایی که میخوانم مطالبی را یادداشت کنم. ایشان به من گفت که «میتوانید، ولی بهتر است این کار را انجام ندهید». الان در دانشگاه ویرجینیا هر کتابی (مخصوصا کتابهای مربوط به رودولف بولتمان) که در حاشیهاش به زبان فارسی یادداشتی نوشته شده، یادگاری من است. وقتی با همین عادت به ایران برگشتم و برخی از کتابهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی را هم خط خطی کردم، یکی از کارمندان کتابخانه فهمید و به ما تذکر داد.
در کتابخانه ویرجینیا خدمات گوناگون و آموزشهای مختلفی به محققان و دانشجویان ارائه میشد. خدا رحمت کند، جناب سجاد یوسف از مردان باصفای بنگلادشی بود که دکتریش را نتوانسته بود دفاع کند و در کتابخانه مشغول به کار بود. او در معرفی کتابها و امکانات کتابخانه فردی کوشا و بسیار خوش اخلاقی (با اخلاق شرقی) بود. یکبار به من گفت «قرآن توماس جفرسون (که گفته میشود بنیانگذار ایالات متحده آمریکا بوده) و یادداشتهای ایشان در حاشیۀ قرآن در کتابخانه مرکزی دانشگاه نگهداری میشود، آن را به شما نشان خواهم داد.» غفلت کردم و فرصت را از دست دادم. این قرآن را بعدها در دیدار از خانه جفرسون در شهر شارلوتسویل پیدا نکردم (آنجا همه چیز بود جز نشانی از تأثیرات قرآن بر شخصیت جفرسون).
ادامه👇👇
@Habibollah_Babai
#یادداشت_های_سفر_آمریکا
هدایت شده از حبیباله بابائی
در سفری که به سانفرانسیسکو داشتم، به دانشگاه برکلی رفتم. بر روی دیوار کتابخانه دانشگاه برکلی نوشته بودند که the Library is the Heart of the University (کتابخانه قلب دانشگاه است). بعدها دیدم که این جمله فقط در مورد دانشگاه نیست بلکه در مورد مدرسهها نیز وجود دارد که the Library is the Heart of the School(کتابخانه قلب مدرسه است). شبیه این جمله را یکی از اساتید در کتابخانه دانشگاه وین در شهر وین (در سفر اتریش) به من گفت. ایام تعطیلات دانشگاه بود، رفتیم به دانشگاه وین و از کتابخانه آنجا دیدن کردیم. استادی که همراه من بود اشاره کرد به فضای کتابخانه و گفت که «اینجا قلب مدرنیته است». فهمیدم کتابخانه کارکردی بیش از این دارد و در رصدهای تمدنی همواره باید دنبال کتابخانه و جایگاه آن در نظم فرهنگیِ یک جامعه بود.
بعد از برگشت به ایران به برخی از مدرسهها در قم، پیشنهاد دادم که کتابخانه و فضای کتابخانه را جدی بگیرند و سهم آن را در تربیت کودکان لحاظ کنند. کمتر کسی حرفم را فهمید. در روزهای نخست ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه، حجه الاسلام و المسلمین احمد واعظی هم پیشنهاد تأسیس کتابخانه مرکزی کودکان (با رویکرد پرورشی) را مکتوب کردم و به ایشان دادم. در «نشستهای راهبردی و تمدنی» دنبال موضوع «کتابخانه در جهان اسلام» و «جامعهشناسیِ کتابخانه در کشورهای اسلامی» بودم که متأسفانه کسی را در این موضوع پیدا نکردم. بعدها دیدم که اساسا پروژه روشنفکری و گاه سکولارسازی در شهرها از جمله شهر مذهبی قم با توسعۀ کتابفروشیهای جدید در حال رخ دادن است و نیروهای انقلاب در توسعه گفتمان انقلاب از کتابخانه ساختن و صنعت فرهنگی کتابفروشی در غفلت ماندهاند.
@Habibollah_Babai
#یادداشت_های_سفر_آمریکا
هدایت شده از کنگره جهانی محبان اهل بیت علیهم السلام
💢گفتگوی اختصاصی با نماینده سابق پارلمان بحرین، دکتر جلال فیروز
«در آستانه سالگرد انقلاب ۱۴ فوریه بحرین»
🔻دولت پلیسی بحرین، بالاترین آمار زندانی در جهان را دارد.
🔻بحرین تنها جزیره جهان است که تنها چند متر ساحل برایش باقی مانده است.❗
🔻گزارش های بین المللی گواه این مساله اند که بحرین به پایتخت شکنجه جهان تبدیل شده است.
🔻دولت بحرین داعشی ها و تکفیری های گروه های دیگر مانند طالبان را از مناطق مختلف سوریه و افغانستان به بحرین آورده است و به آنان ملیت بحرینی اعطا کرده است. این اشخاص هم از دولت شغل و درآمد دریافت میکنند و هم اینکه به آنان و خانواده هایشان مسکن داده می شود.
🔆برای دیدن متن کامل روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://b2n.ir/z66736
♨️برای خواندن مطالب جذاب در خصوص اهل بیت(ع) از زبان علمای طراز اول جهان اسلام مارا دنبال کنید
👇👇👇👇
🕌 سایت محبان اهل بيت(ع):
www.moheban.org
✳️ واتس آپ:
http://chat.whatsapp.com/F2IPGuRVEpFAGvMz5FWXs0
🔵تلگرام:
t.me/moheban_org_ar
🔶 ایتا:
eitaa.com/mohebanahlebyat
🔴اینستاگرام:
http://instagram.com/moheban_org_fa
🌅أبارك لكم ذكرى 42 لانتصار الثورة الإسلامية في إيران 🇮🇷بقيادة مفجّرها العظيم الإمام الخميني الراحل وبهذه المناسبة العطرة سنستهل درسنا الأسبوعي (دروس في العقيدة الإسلامية) هذه الليلة بكلمة حول (الجمهورية الإسلامية وآفاقها الاستراتيجية بعد مضي أربعة عقود من انتصار ثورتها المجيدة).
📗ونحيطكم علماً بأنّه تمّ رفع تلخيص الدرس الأول بصيغة باوربوينت إضافة إلى رفع 🎧الملف الصوتي للدرس في موقع غريب رضا في العنوان التالي:
https://b2n.ir/p93591
🔵علماً بأنّ ملخص الدروس والملف الصوتي لها يتم رفعهما بعد الانتهاء من كل الدرس.
🌍للمشاركة في اختبار الدروس واستلام شهادة القبول في الدورة المكثفة يجب الحضور في الغرفة الدراسية التابعة لجامعة المصطفى (ص) العالمية بعد التسجيل في العنوان التالي:
http://mou.ir/ar/aqida
✳️و المشرف الفنّي للدرس يساعد من واجه مشكلة فنية للتسجيل. الرجاء التواصل معه في واتس آب برقم :
+98 912 451 4911
💻و من یرغب المشاركة في الدرس كضيف بإمكانه الدخول في الغرفة بدون التسجيل من الرابط التالي:
https://class.mou.ir/aqida
⏺ أو مشاهدة الدروس بشكل مباشر في صفحة غريب رضا في فيس بوك:
https://www.facebook.com/gharibreza110
✅أو استلام الدروس من صفحة دروس في العقيدة الإسلامية في موقع غريب رضا في العنوان التالي:
https://b2n.ir/p93591
☑️gharibreza1
📌گفتگوی اختصاصی/ شیخ بهاء الدین نقشبندی از بزرگان اهل تصوف اقلیم کردستان عراق:
🔻محبت اهل بیت (ع) سفینة النجات است.
🔻قوم کرد وقتی اسلام را قبول کرد، محبت اهل بیت(ع) را روی چشم نهاد.
🔻وحدت فقط زیر پرچم اهل بیت (ع) ممکن است.
🔻خطر وهابیت بسیار جدی است.
🔻اگر جمهوری اسلامی و حضرت آقا نبودند امروز در دنیا اسمی از اهل بیت(ع) آورده نمی شد.
🔻فقدان شهید سلیمانی برای اهل تصوف یک خسارت است.
🔆برای خواندن مصاحبه کامل روی لینک زیر کلیک کنید👇
http://moheban.org/اختصاصی-شیخ-نقشبندی،-از-رهبران-اهل-تصو/
♨️برای خواندن مطالب جذاب در خصوص اهل بیت(ع) از زبان علمای طراز اول جهان اسلام مارا دنبال کنید
👇👇👇👇
🕌 سایت محبان اهل بيت(ع):
www.moheban.org
✳️ واتس آپ:
http://chat.whatsapp.com/F2IPGuRVEpFAGvMz5FWXs0
🔵تلگرام:
t.me/moheban_org_ar
🔶 ایتا:
eitaa.com/mohebanahlebyat
🔴اینستاگرام:
http://instagram.com/moheban_org_fa
🔸پاسخ رهبر انقلاب به یک استفتا: انتقاد از مسئولان نباید به گونهای باشد که موجب تحقير يا اهانت به اشخاص شود
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از کوثری
🔶سلسله وبینارهای تخصصی
✅ موضوع: «تبیین رویکرد جدید عربستان در تغییر متون درسی این کشور»
🔷 ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین مرتضی ابراهیم پور
🕓 زمان: سه شنبه 99/11/28، ساعت 16
🕌مکان: جمکران، مجتمع علمی دارالولایه، مؤسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت (علیهم السلام)
📹پخش زنده از اینستاگرام
آدرس:
https://instagram.com/alwahabiyah?igshid=129ejfwt348q9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان مولف کتاب چهل سال صعود بسیار زیبا و مهم است. وی در این ویدئو از وضعیت کتاب می گوید. حتما گوش دهید و فایل پی دی اف کتاب را در که در پایین آمده مطالعه کنید تا با خدمات جمهوری اسلامی ایران در چهل سال گذشته آشنا شوید.
@islamonline
1608570492128.pdf
17.85M
کتاب چهل سال صعود، کتابی بسیار مهم و تأثیر گذار است که مقام معظم رهبری توصیه فرمودند این کتاب مطالعه شود.
@islamonline
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
✍️پیش به سوی دولت تراز مکتب حاج قاسم
✅محمدرضا باقرزاده:
در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ به گفتمانی بیاندیشیم که امتداد مکتب حاج قاسم باشد. مردم هم تشنه دولتی جوان و حزب اللهی اند که بیشترین شاخصه های مکتب حاج قاسم را داشته باشد. شاخصه های محوری این مکتب عبارتند از : اخلاص، صداقت با مردم و توانمندی. مردم این سه شاخصه را در هر کس ببینند به او رای خواهند داد. مردم از شخصیت های دوربینی خسته اند و تشنه اخلاصند؛ عاشق کسانی می شوند که واقعا! عاشقشان باشند؛ و به کسی رای می دهند که شعارها و راه حل هایی که می دهد در تراز توانایی و شخصیتش باشد. به عنوان نمونه کسی که با شعار مبارزه با فساد می آید اما ابهاماتی در عملکردش هست بهتر است نیاید. کسانی که مردم داری را ریاکارانه و تصنعی به تصویر می کشند در تراز مکتب حاج قاسم نیستند. شعارهای بدون برنامه های اقناع کننده و قابل تحقق در اذهان عمومی هم با مکتب حاج قاسم فاصله دارد. این حق مردم است که لذت دولتی در تراز حاج قاسم که در عرصه امنیت تجربه کردند را در عرصه اقتصاد و سیاست و فرهنگ نیز تجربه کنند. این همان آرمان تحقق دولت اسلامی است که زمینه ساز تحقق جامعه اسلامی و تمدن بین الملل اسلامی می باشد.
✍️ 🌹خوش آمدید🌹
پایگاه انتشار دیدگاههای علمی و سیاسی محمدرضا باقرزاده، دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل، عضو هیات علمی در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
https://eitaa.com/bagherzadeh
ارتباط با مدیر کانال
@mrb1344
🌍نستضيفكم هذه الليلة في الدرس الثالث من سلسلة (دروس في العقيدة الإسلامية) في غرفة جامعة المصطفى(ص) العالمية. رابط تحميل الدروس السابقة و روابط المشاركة في الدرس في صفحة الدرس في موقع المؤتمر العالمي لمحبّي أهل البيت عليهم السلام:
يتمّ إقامة درس واحد في الأسبوع(60 أسبوعاً) الأربعاء في كل أسبوع
الساعة: 20:30 بتوقيت مكة المكرمة (21 بتوقيت طهران)
✳️للتسجيل في الدرس يجب المراجعة لموقع جامعة المصطفى العالمية الافتراضية في الرابط التالي:
mou.ir/ar/aqida
🆔رابط دخول الغرفة مباشرة كضيف بدون التسجيل
https://class.mou.ir:443/aqida/
🔵البث المباشر للدرس في صفحة الشيخ غريب رضا في فيس بوك في الرابط التالي:
https://www.facebook.com/gharibreza110
☑️لتحميل الكتاب والدروس السابقة تفضلوا بزيارة صفحة الدرس في موقع المؤتمر العالمي لمحبّي أهل البيت عليهم السلام
https://b2n.ir/y80906
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز مغفول رحلت مجتهدمجاهد
🏳استادالفقهاءوالمراجع همچون رهبری
🏳آیت الله سيد محمد محقق داماد/۱
💠رهبرانقلاب
‼️یکی از خصوصیّات مهم مرحوم آقای داماد صراحتشان بود؛ از سال ۴۱، یعنی قبل از ۴۲، در همان قضیّه انجمنهای ایالتی و ولایتی، ایشان یکی از کسانی بودند نامه نوشتند و تلگراف کردند و در همهی جلسات شرکت کردند. و بعد که امام بعد از حادثه ۱۵خرداد دستگیر شدند و اوّل زندان و بعد حصر و تبعید پیش آمد، یک شب بنده و اخوی و آقای ابراهیمی و مرحوم آشیخ علی حیدری نهاوندی و آقای مرحوم حاجآقاروحاللّه کمالوند که آمده بود قم، گفتیم برویم از ایشان درخواست کنیم که از آقایان مراجعی که در قم هستند بخواهد که یک حرکتی بکنند؛ آقای داماد هم تشریف آورده بودند؛ حرف را شروع کردیم و یک مطلبی گفتیم و ایشان در آن جلسه شروع کرد به حمایت از امام و شکایت از کسانیکه ایشان را تنها گذاشتند.؛ یعنی آدم صریح، بیملاحظه کاری بود. دیگر آنکه هر چه بتوانید از افادات فقهی ایشان منتشر کنید، بهتر است حالا هم این کارهایی که جنابعالی اشاره کردید خیلی خوب است. خب تقریرات اصول ایشان چاپ شده؛ هم مال آقای مکارم چاپ شده، هم مال مرحوم آقای طاهری چاپ شده؛ و فقه هم که چند موضوع، هم حج، هم صلاة، از آقایانی که هستند درآمده؛ حالا اصول بله، دو دوره برای اصول، کافی است؛ امّا هر چه از مباحث فقهیِ ایشان بتوانید بیرون بیاورید و در اختیار همه قرار بدهید، به نظر من جا دارد. خداوند انشاءالله درجات ایشان را عالی کند! ۹۸/۹/۲۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از هادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 #اطلاعیه
⭕️ عناوین، اساتید و تاریخِ سلسلهنشستهای نظام فکری اندیشمندانِ انقلاب اسلامی:
🔹 الهیّات اجتماعیِ امامَین انقلاب
🔺 حجتالاسلام و المسلمین موسوی
🗓 ۹۹/۱۲/۰۳
🔹 نظریهی اجتماعیِ امامَین انقلاب
🔺 حجت الاسلام و المسلمین اسدپور
🗓 ۹۹/۱۲/۰۴
🔹 نظریهی مدیریّتیِ امامَین انقلاب
🔺 حجتالاسلام و المسلمین قوّامی
🗓 ۹۹/۱۲/۰۵
🔹 نظریهی سیاسیِ رهبر معظّم انقلاب
🔺 حجتالاسلام و المسلمین صلحمیرزایی
🗓 ۹۹/۱۲/۰۶
🔹 نظریهی اقتصادیِ امامَین انقلاب
🔺 حجتالاسلام و المسلمین یوسفی
🗓 ۹۹/۱۲/۰۹
🔹 نظریهی فرهنگیِ امامین انقلاب
🔺 دکتر امیر سیاهپوش
🗓 ۹۹/۱۲/۱۰
🔹 نظریّهی تولیدعلمِ امامین انقلاب
🔺 حجتالاسلام و المسلمین گرامیپور
🗓 ۹۹/۱۲/۱۱
🔹 نظریّهی سیاسی امام خمینی (ره)
🔺 حجتالاسلام و المسلمین ایزدهی
🗓 ۹۹/۱۲/۱۲
🔹 تاریخ از دیدگاه امامَین انقلاب
🔺 حجتالاسلام و المسلمین سلیمانی
🗓 ۹۹/۱۲/۱۳
🔹 نظام فکری علامه جعفری (ره)
🔺 حجت الاسلام و المسلمین موسوی
🗓 ۹۹/۱۲/۱۴
🔹 نظام فکری آیتالله شهید بهشتی (ره)
🔺 حجتالاسلام و المسلمین ذوعلم
🗓 ۹۹/۱۲/۱۶
🔹 نظام فکری آیتالله شهید مطهری(ره)
🔺 حجتالاسلام و المسلمین قاسمی
🗓 ۹۹/۱۲/۱۷
🔹 نظام فکری آیتالله شهید صدر (ره)
🔺 آیتالله محسن اراکی
🗓 ۹۹/۱۲/۱۸
🔹 نظام فکری آیتالله جوادی آملی
🔺 حجتالاسلام و المسلمین خانجانی
🗓 ۹۹/۱۲/۱۹
🔹 نظام فکری علامه طباطبایی (ره)
🔺 حجتالاسلام و المسلمین اسدپور
🗓 ۹۹/۱۲/۲۰
🔹 نظام فکری آیتالله مصباحیزدی (ره)
🗓 ۹۹/۱۲/۲۳
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از حجت نوری
🍀هفت توصیه انقلابی مقام معظم رهبری در سخنرانی 29 بهمن 99🍀
۱ *- نترسید.*
۲- *خسته نشوید.*
۳- *ناامید نشوید.*
۴- *تنبلی نکنید.*
۵- *ناخواسته وارد نقشه دشمن نشوید.*
۶- *وارد میدان شوید.*
۷- *فداکاری کنید.*
هدایت شده از hsn حسن لوئی
🚨 افتخار شاگردی رهبرانقلاب توسط مرد سال جهان عرب
💠 در آذر ماه سال ۱۳۷۶ ، هنگامی که حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب، در اجلاس سران کشورهای عضو #کنفرانس_اسلامی در تهران سخنرانی کردند و عازم خروج از سالن کنفرانس بودند ، #سیدحسن_نصرالله دبیرکل جنبش انقلابی #حزبالله_لبنان به وسط سالن رفت و دست ایشان را #بوسید.
فردای آن روز از او پرسیدند: انگیزه شما از این کار چه بود؟ دبیرکل حزب الله لبنان پاسخ داد: امسال کشورهای عربی مرا به عنوان #مردسالجهانعرب معرفی و انتخاب کردند. در این کنفرانس در حالی که سران کشورهای عربی حضور داشتند و #دوربینها نیز مراسم را مستقیماً برای ملت های عرب پخش میکرد ، من با #بوسیدن دست حضرت #آیتالله_خامنهای خواستم به همه آنها بگویم ، شما که مرا مرد سال جهان عرب میدانید ، این را نیز بدانید که #رهبر_من حضرت آیتالله خامنهای است و من #افتخار میکنم که #شاگرد ایشان هستم.
📚 ماه در آینه ، ص ۳۷
عزیزان علاقمند به شرکت در اولين نشست همایش «صبح صلح» با عنوان «وضعیت حقوق بشر در بحرین»
از لینک زیر وارد اتاق گفتگو بشوند:
ve.qom.ac.ir/net
بعد از ورود به صفحه اولیه با انتخاب یک اسم با اختیار خودتان وارد صفحه اصلی جلسه بشوید.
@gharibreza1
🕋أبارك لكم مولد علي بن أبي طالب عليه آلاف التحية والثناء أميرالمؤمنين وقائد الغر المحجلين وسيد أهل بيت النبي وصاحب الحوض ووليد الكعبة المشرفة وقالع باب الخيبر والمواسي للنبي وأخيه وصهره ونفسه التي بين جنبيه الذي حبّه إيمان وبغضه نفاق ونسأل الله أن يجعل مودّته وحبه مساراً لجمع شمل الأمة ووحدتها للإعتصام بحبل الله إن شاء الله.
💻معكم هذه الليلة في الحلقة الرابعة من سلسلة (دروس في العقيدة الإسلامية ) بعد كلمة حول فضائل أميرالمؤمنين علي بن أبي طالب عليه السلام .
🔵كونوا معنا في الرابط التالي:
https://class.mou.ir:443/aqida/
هدایت شده از شناخت رهبری
⭕️شاید برای شما جالب باشد و تا کنون نشنیده باشید که حضرت #آیت_الله_خامنه_ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در سالهای قبل از انقلاب اسلامی ۱۳ عنوان اثر ترجمه ای و تالیفی دارند که با توجه به مشغله فراوان ایشان در دوران مبارزه در نوع خود بسیار قابل توجه می باشد و این مسئله یکی دیگر از وجوه #شخصیتی ایشان است که تا کنون برای خیلی از علاقمندان به #منظومه_فکری_انقلاب_اسلامی مغفول مانده است .
⭕️در این نوشتار تلاش می کنیم ضمن معرفی مختصر این آثار فایل ها و یا لینک های دسترسی به این کتاب ها را در فضای وب برای شما خوانندگان محترم مهیا نماییم.
لینک مطالعه خلاصه آثار ودریافت لینک ها:
👇👇👇
http://opizo.com/mp50Eu
لینک مستقیم دسترسی به متن کتاب ها :🔻🔻🔻🔻
نام کتاب : #نقش_مسلمانان_در_نهضت_آزادی_هندوستان
👇👇👇
http://opizo.com/3oEiql
نام کتاب : #آینده_در_قلمرو_اسلام
👇👇👇
http://opizo.com/LKP6ia
نام کتاب : #صلح_امام_حسن (ع)
👇👇👇
http://opizo.com/h0dxvV
نام کتاب : ادعا نامه ای علیه تمدن غرب
👇👇👇
http://opizo.com/pV28XP
نام کتاب : ترجمه و تفسیر #فی_ظلال_القرآن
👇👇👇
http://opizo.com/NTLRP8
نام کتاب : #پیشوای_صادق(ع)
👇👇👇
http://opizo.com/7R42C0
نام کتاب : #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
👇👇👇
http://opizo.com/waYVZv
نام کتاب : ۴ کتاب اصلی #علم_رجال
👇👇👇
http://opizo.com/t0u5fo
نام کتاب : گزارشی از حوزه علمیه مشهد
👇👇👇
http://opizo.com/EkL4Ee
نام کتاب : #گفتاری_در_باب_صبر
👇👇👇
http://opizo.com/LevZ5X
نام کتاب : #از_ژرفای_نماز
👇👇👇
http://opizo.com/hSMNjd
نام کتاب : #روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
👇👇👇
http://opizo.com/tJobEp
نام کتاب : دو پژوهش قرآنی
👇👇👇
چاپ نشده
کتاب های تالیفی و ترجمه مقام معظم رهبری در دوران مبارزه(1342-1357)👆👆
🔴شناخت رهبری👇
@shenakhte_rahbari
سَلَامٌ عَلَيْكُم بِمَا صَبَرْتُمْ
بعد أن تمّ تسكير صفحتي السابقة في #تويتر فتحت هذه الصفحة وأنشر فيها باللغتين #الفارسية و #العربية إن شاء الله.
سَلَامٌ عَلَيْكُم بِمَا صَبَرْتُمْ
بعد از بسته شدن صفحه پیشین، در این صفحهی جدید در خدمت شما عزیزان هستم. این صفحه به دو زبان فارسی و عربی فعالیت داردم. ان شاء الله.
#غريب_رضا
https://twitter.com/gharibreza12
نشست با اسوه های تبلیغ
(نکوداشت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید هادی خسروشاهی)
زمان:
پنجشنبه 14اسفند99
ساعت: 16الی18
مکان:
پژوهشکده باقرالعلوم(علیه السلام)
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/osveha
هدایت شده از انعکاس (رصد )
✳️✳️شیخ احمد الزین رئیس تجمع علمای مسلمین لبنان و از طرفداران جدی قضیه فلسطین درگذشت.
به گزارش سرویس بینالملل خبرگزاری حوزه، شیخ احمد الزین از روحانیون برجسته اهل سنت لبنان دارفانی را وداع گفت.
وی رئیس تجمع علمای مسلمین لبنان و از طرفداران جدی قضیه فلسطین بود. شیخ احمد الزین روابط حسنهای با ایران داشت و بارها بر اهمیت پیروی از مقام معظم رهبری تاکید کرده بود.
#جدیدترین_اخبار.
.