eitaa logo
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
445 دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
12هزار ویدیو
188 فایل
ڪانال رسمے شهید مدافـع حـرم مداح سردار خلبان جانباز اهل بيت فرمانده قاسـم{مهدی}غریـب مسافر شام برگرفته از وصيت نامه باحضور همرزمان و خانواده شهيد ارتباط با خادم 👇 @khademshahidanam 2
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺نتانیاهو:کریدور نتزاریم و محور فیلادلفیا جزو دارایی های استراتژیک ارتش ما می‌باشد ما این دو محور را پس نخواهیم داد.
🔺گردان های قدس در پیامی خطاب به حزب الله لبنان: شما بهترین و وفادارترین برادران ما هستید، دشمن شکست خورده صهیونیستی که امروز در گل و لای های غزه گرفتار است چگونه می خواهد به جنگ شما بیاید؟ 🔹درود خداوند بر شما باد که در طول این ۱۰ ماه جنگ از ما حمایت کردید و می‌کنید و بدون شک پایان این نبرد پیروزی خواهد بود، این نبرد مهم و سرنوشت ساز.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینستاگرام را می بینید که وضعیتش به مرز بحران رسیده. 👈خانواده ها چطور در اوج بی غیرتی و بی مسؤولیتی فرزندان خود را به دست لایک جویان اینستاگرامی می سپارند؟ ⚠️یک طبقه وسیع در جامعه ما در حال فروپاشی است. 😳زنگ خطر را نمی‌شنوید؟ 📳 سواد رسانه‌ای حوزه عاشورا
✅ ایلان ماسک پست دولتی پیشنهادی ترامپ را پذیرفت ایلان ماسک با انتشار پستی در پلتفرم ایکس: ✅ "من حاضرم خدمت کنم"، پیشنهاد پست کابینه ترامپ را در صورت انتخاب شدن در انتخابات پذیرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 نکته خاص درباره زیارت امام حسین (علیه السلام) هم حدیث خیلی خوبه، هم کسی که این حدیث‌‌ رُ بیان می‌کنه 🌷♥️ 👈🏻 ببینید و برای عزیزان‌تان بفرستید.
⭕️ رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی استعفا می‌کند به گزارش کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی رئیس ستاد ارتش این رژیم در نشست‌های محرمانهٔ کابینه اعلام کرده که به‌محض دستیابی به توافق تبادل اسرا، از پست خود کناره‌گیری خواهد کرد. هالوی پیش‌تر اعلام کرده بود که مسئولیت شکست اطلاعاتی و امنیتی در عملیات طوفان‌الاقصی را بر عهده می‌گیرد.
یکی مارو ببره کربلا.mp3
8.84M
🔊 | تنظیم 📝 یکی مارو ببره کربلا 👤 کربلایی‌‌علی ▪️ 🧡 رسانه اهل‌بیت‌مدیا
نعش شش اسیر صهیونیست که طی بمباران ارتش رژیم صهیونیستی در غزه به درک واصل شده بودند، در یکی از تونل های حماس کشف شد
📸 تعطیلی مراکز غیرقانونی وابسته به دولت آلمان در تهران 🔹صبح روز سه‌شنبه، ۲ شعبه از مراکز غیرقانونی وابسته به دولت آلمان که با نقض قوانین کشور، مرتکب اعمال غیرقانونی متعدد و تخلفات گسترده مالی شده بودند، با دستور مقام قضایی تعطیل شدند. 🔹همچنین گزارش‌هایی از تخلفات سایر مراکز وابسته به آلمان در کشور، دریافت شده که تحقیقات در این مورد در جریان است.
🔴 قبل از پلمپ مؤسسه گوته، عبدالرضا داوری پلمپ آن را پیشنهاد داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️جواب شهید بهشتی به نماینده ای که به خانوم ها بی احترامی کرده بود. 🔹️اگه شهید بهشتی امروز زنده بود عده ای به وی لقب فمنیست می‌دادند، همانطور که به شهید رئیسی و آیت الله جوادی آملی این القاب را دادند، عده ای خشک مذهب امروز زن ستیزی را در جامعه باب کرده اند که مایه نگرانی است، عده‌ی از اونور افتادند و فمنیست شدند و عده ای از اینور ""
▪️با رفتنم به سوریه میخواهم به مولایم ثابت کنم، که تا منِ رو سیاه هستم، هیچکس حق ندارد به حریم پاک اهل بیت(ع) جسارت کند. 🔺فرازی از شهید مدافع حرم " "