روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹🌟کجا بودیم کجا رسیدیم؟
[سوره الأنفال (8): آيه 26]
وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآواكُمْ وَ أَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَ رَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّباتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (26)
و به ياد آوريد زمانى را كه شما كم بوديد و در زمين (مكّه) مستضعف بوديد، مىترسيديد مردم (دشمنان) شما را بربايند، پس (خداوند در مدينه) پناهتان داد و با يارى خويش، شما را نيرومند كرد و از پاكيزهها به شما روزى داد، باشد كه شما شكرگزارى كنيد.
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
آخرین مطلبی که در باب این واقعیتها عرض بکنیم این است که: کجا بودیم ما، به کجا رسیدیم؛ وَاذکُروا اِذ اَنتُم قَلیلٌ مُستَضعَفُون؛ یادمان نرود آنروزی را که ما مستضعف بودیم، کم بودیم، زیردست بودیم، هم ملت ایران اینجور بود، هم جامعهی متدین اینجور بود، هم روحانیون اینجور بودند، هم جوانان علاقهمند اینجور بودند، کم و مستضعف و زیردست بودند؛ امروز بحمدالله خدای متعال دست آنها را قوی کرده است. بهنظر من یکی از وظائف ما این است که ما ببینیم، این واقعیتها را از یاد نبریم، این واقعیتها را به یاد داشته باشیم؛ این یک وظیفه است
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جوان موفق از دیدگاه امام علی (ع) - بخش اول
🔸حجت الاسلام والمسلمین عالی
🔴 #لقمهی_محبّت
💠 برخی کارها تنوع خوبی برای ایجاد علاقه و #محبت جدید در قلب همسر است.
💠 گاهی سر سفره #لقمه بگیرید و به همسرتان بگویید: این لقمهی #محبت و عشق است لقمهای مخصوص همسر #گلم.
💠 یا بگویید امروز دلم میخواد بهت #نزدیکتر باشم. پس بیا داخل یک بشقاب #غذا بخوریم.
💠 مهم این است که گاهی از تکراریهای زندگی خارج شوید تا #لذت جدید از همسرتان ببرید.
🆔 @khanevadeh_313
﷽ #احکام_نجاسات
❓پرسش
اگر شخصى نجاست لباس یا بدن را فراموش کند و نماز بخواند، نمازش را قضا کند یا خیر؟
✅ پاسخ
همه مراجع (به جز آیت الله سیستانى): باید نماز را دوباره بخواند و اگر وقت آن گذشته است، قضا کند.
آیت الله سیستانى:اگر فراموشى او از روى بى اعتنایى باشد، بنابر احتیاط واجب دوباره بخواند و اگر وقت گذشته است، قضا کند. در غیر این صورت، لازم نیست نماز را دوباره بخواند.
🔰🔰🔰🔰🔰
🌷 رسول خداصلی الله علیه و آله فرمودند:
🌷 اَلْقَبْرُ یُنَادِی فِی کُلِّ یَوْمٍ بِخَمْسِ کَلِمَاتٍ،
اَنَا بَیْتُ الْوَحْدَه فَاحْمِلُوا اِلَیَّ اَنِیساً،
وَ أَنَا بَیْتُ الظَّلَمَه فَاحْمِلُوا اِلَیَّ سِرَاجاً
اَنَا بَیْتُ التُّرَابِ فَاحْمِلُوا اِلَیَّ فِرَاشاً،
اَنَا بَیْتَ الْفَقْرِ فَاحْمِلُوا اِلَیَّ کَنْزاً،....
رسول خدا ص:
🌷 انیس قبر، تلاوت قرآن میباشد،
🌷 چراغ قبر، نماز شب است،
🌷 فرش قبر، عمل نیک است
🌷 گنج قبر ،گفتن لا اِله اِلّا الله است،
🌷پادزهر مار قبر، صدقه است.
مجموعه ورّام، ابی الحسین ورام
صفحه ۲۰۰
༺🦋•°○🍃
سلام بر تو ای آخرین حجت خدا✨'
ڪه آمدنـت وعدهای حـتمۍ و
یادت🌱، شادۍبخشِ
دݪـھـای منتظران استــ♥️.•
《السلامعلیکیاوعداللهالذیضمنه....》
#الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَـــرَج🌤
#زمزمہھاےانتظاڕ
#🍁
╔═•⊰❁〇⃟•🌤.°❁⊱•═╗
@ghasedak40
╚═•⊰❁〇⃟•🕊.°❁⊱•═╝
سه شنبه ۲۸بهمن ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
چین، بزرگترین کابوس دولت آمریکا
کاخ سفید طی بیانیهای در جدیدترین موضع خویش اعلام کرد، مهمترین موضوعات سخنرانی رئیسجمهوری آمریکا در اولین جلسه با رهبران گروه هفت که روز جمعه پیش رو به صورت مجازی برگزار میشود، چین، پاندمی کرونا و اقتصاد جهانی خواهد بود.
نکات تحلیلی: 1- اگر اولویتها و نگرانیهای مهم و کلی سیاست خارجی آمریکا را برشمریم به ترتیب شامل این حوزههاست: نخست، چین، دوم، روسیه، سوم، بهبود روابط با متحدان فراآتلانتیکی و چهارم، خاورمیانه. از این نظرگاه، اولویت اصلی سیاست خارجی دولت جدید آمریکا نه منطقه غرب آسیا و تحولاتی که در این منطقه میگذرد، بلکه چین است. اینکه همزمان با روی کار آمدن بایدن، سطح تنشهای نظامی در روابط دو طرف روند صعودی پیدا کرده است بهتنهایی گویای همهچیز است؛ طوری که در بحبوحه تنشها میان واشنگتن و پکن در خصوص مسئله تایوان، یک ناوگروه نظامی آمریکایی با هدایت ناو هواپیمابر «یواساس تئودور روزولت» اوایل هفته گذشته وارد دریای جنوبی چین شد. جالب است که برای نخستین بار در سالهای اخیر، پس از اقدام تحریکآمیز ایالاتمتحده در اعزام ناوگروه آمریکایی به دریای جنوبی چین، بمبافکنهای پکن حمله به این ناوگروه را شبیهسازی کردند! 2- اینکه چرا چین به مهمترین و پربسامدترین واژهای تبدیل شده است که همچنان از زبان دولتمردان جدید آمریکایی در این چند هفتهای که بایدن بر سر کار آمده است، شنیده میشود را باید نخست در نگاه متفاوت دولت بایدن به نظام بینالملل و تهدیدات پیش روی آمریکا و دوم، در روند رو به رشد افزایش قدرت اقتصادی و نظامی چین جستجو کرد که بهعنوان یکی از عوامل بسیار مهم در تضعیف هژمونی آمریکا عمل میکند. در یک سالی که کرونا جهان را محاصره کرده، چین برخلاف تمام کشورهای جهان، رشد اقتصادی شگرفی را رقم زده و در بعد اقتصادی پیروز میدان بوده است. از سوی دیگر ترویج مبادلات تجاری با پولهای ملی و پیشتازی یوآن در این حوزه و رشد پول دیجیتالی که چین به راه انداخته، هر روز شرایط برای دلار آمریکا خطرناکتر میشود.
نکته راهبردی: در چهار سال آینده «نحوه مواجهه با چین» مهمترین چالش دولت دموکرات آمریکا خواهد بود. اینکه دولت بایدن از زمان روی کار آمدن، توجه چندانی به رژیم صهیونیستی یا منطقه غرب آسیا و حتی برجام نداشته است، به خاطر تمرکزی است که تیم بایدن روی چین دارد و این موضوع باید مورد توجه ویژه دستگاه دیپلماسی کشورمان باشد.
(نویسنده: حمید خوشآیند)
▼گزارش روز
فرار از پاسخگویی!
چرا گلایه از حدود و اختیارات رئیسجمهور همواره در سالهای آخر دولتها در کشورمان شنیده میشود؟ چرا همان افرادی که در زمان رقابتهای انتخاباتی وعدههای مختلف به ملت میدهند، در سال آخر خدمت، از سطح اختیارات خود لب به شکایت باز میکنند؟
گزارههای خبری: 1- «علیرضا علویتبار» فعال سیاسی اصلاحطلب میگوید: «اگر از وضع موجود ناراضی هستید، افراد و نهادها را به ترتیب میزان اختیاری که در تصمیمگیری دارند، فهرست کنید و از آنها پاسخ طلب کنید. رئیسجمهوری که در تنظیم روابط خارجی، چه در سطح منطقه و چه در سطح قدرتهای بزرگ، اختیاری ندارد، در تنظیم بودجه سالانه دارای اختیاری نیست و اخیراً حتی در تعیین نوع واکسن کرونای وارداتی هم نمیتواند تصمیم بگیرد! تا چه حد میتواند پاسخگوی مشکلات کشور باشد؟!». 2 - دکتر روحانی (6 شهریور 1398) گفته بود: «قدرت و توان دولت به معنای آن است که بتواند در صحنه سخت مدیریت، اختیارات لازم را داشته باشد وگرنه دولتی که اختیارات ندارد چه مسئولیتی را میتوان از آن انتظار داشت».
گزارههای تحلیلی: 1- موضوع کاهش اختیارات رئیسجمهور از سوی افرادی مطرح میشود که سالها مناصب بالای اجرائی در حاکمیت داشتهاند و با شناخت کامل نسبت به قوانین کشور و اختیارات رئیسجمهوری، تعهدات و شعارهایی به مردم داده و رأی گرفتهاند و اکنون در سالهای پایانی دولت بهمنظور فرار از پاسخگویی، این مسئله را مطرح میکنند. 2- این ادعای اصلاحطلبان در تناقض و تعارض با عمل و حرفشان است؛ اگر اختیارات رئیسجمهور کم است چرا از دوران خاتمی بهعنوان نقطه عطف یاد میکنند و یا از هماکنون چندین نفر را برای انتخابات ریاست جمهوری آینده ردیف کردهاند؟ مگر غیر از این است که رئیسجمهور از خود اختیاری ندارد؟ چرا این جریان سیاسی در کل تاریخ انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را انجام داده است تا قوه اجرائی کشور را در اختیار بگیرد و برای رسیدن به این منصب حتی حاضر شد کشور را درگیر آتش فتنه (در سال 1388) کند و در روزهای گذشته در اولین جلسه انتخاباتی خویش حاضر شدند حتی پای اعضای نهضت آزادی (که امام خمینی (ره) آنها را منحرف و بدتر از منافقین خوانده بود) را برای افزایش سبد آرای خویش، به حسینیه جماران باز کنند. 3- حدود و اختیارات رئیسجمهور در اصول 113 تا 115 قانون اساسی مشخص است، اما نکته مهم آن است که جریان سیاسی اصلاحات بار مسئولیت را به گردن نمیگیرد و هر زمان که در معرض سؤال و چالش قرار میگیرد، فرافکنی کرده و از پاسخ فرار میکند! (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)