🌷۵ چیز مانع نفوذشیطان برمامیشود:
🌷۱.اخلاص
الا عبادک منهم المخلصین..سوره ص
🌷۲...تقوا
ان الذین اتقوااذامسهم طائف من الشیطان تذکرو فاذاهم مبصرون....۲۰۱ اعراف
🌷۳...ایمان وتوکل به خدا
انه لیس له سلطان علی الذین آمنو وعلی ربهم یتوکلون.....۹۹ نحل
🌷۴.بگوییم:
قل رب اعوذ بک من همزات الشیاطین واعوذ بک رب آن یحضرون..۹۷ و۹۸ مومنون
🌷ترجمه: بگو خدایا از حضور و وسوسه شیاطین به تو پناه میبرم
🌷۵.کمک خواستن ازخدا به وسیله صبر ونماز:
استعینو بالصبر والصلوة.......۴۵ بقره
به وسیله صبر ونماز ازخداکمک بگیرید
ذکر اللهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم
وذکرلاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم
الكريمُ يَرى مَكارِمَ أفعالِهِ دَينا علَيهِ يَقضيهِ
بزرگوار، کارهای نیک خود را دینى بر گردن خود مى داند كه بايد ادا کند
#امامعلیعلیهالسلام
#غررالحكمحدیث2031
حسن یزدانی با وجود کسب مدال نقره المپیک ۲۰۲۰ گفت...فقط شرمنده مردم هستم حلالم کنید
🔴کار شیطان چیست؟
یکی از کارهای شیطان این است که #گناه را برای انسان زینت میدهد!
گناه را قشنگ و لذیذ جلوه میدهد
قرآن به این هنر #شیطان اشاره دارد.
«إِنَّ الَّذینَ ارْتَدُّوا عَلى أَدْبارِهِمْ مِنْ بَعْدِ ما تَبَیَّنَ لَهُمُ الْهُدَى الشَّیْطانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَ أَمْلى لَهُم»؛
کسانى که بعد از روشن شدن هدایت براى آنها، پشت به حق کردند، شیطان اعمال زشتشان را در نظرشان #زینت داده و آنان را با آرزوهاى طولانى فریفته است.
سوره مبارکه محمد آیه 26
دشمن مکاری داریم
📝 #کلام_بزرگان
🌼 آیتالله بهجت :
هرکس میخواهد دعایش مستجاب شود، برای نجات مؤمنین و مؤمنات دعا کند.
📗 در محضر بهجت، ج٢، ص١۵۵
📖 #هدیه_سیدالشهدا
مرحوم آیت الله اراکی فرمود: شبی خواب امیرکبیر را دیدم ، که جایگاه متفاوت و رفیعی داشت. از او سوال کردمم چون شهیدی و مظلوم کشته شدی این مرتبت نصیبت گردید؟
با لبخند گفت: خیر. سؤال کردم چون چندین فرقه ضاله را نابود کردی؟
گفت: نه ، با تعجب پرسیدم: پس راز این مقام چیست؟ جواب داد هدیه ی مولایم حسین علیه السلام است!
گفتم چطور؟ با اشک گفت آنگاه که رگ دو دستم را در حمام فین کاشان زدند. چون خون از بدن من میرفت تشنگی بر من غلبه کرد.
سرم را چرخاندم تا بگویم قدری آبم دهید. ناگهان به خود گفتم میرزاتقی! دو تا رگ بریدند این همه تشنگی! چه کشید عزیز فاطمه؟ او که از سر تا به پایش زخم شمشیر و نیزه و تیر بود! از عطش و زخم های آقا امام حسین علیه السلام حیا کردم و اشک از هر دو دیده ام جاری شد.
لحظهای که صورتم بر خاک گذاشتند آقا امام حسین علیه السلام را دیدم ، فرمودند بهیاد تشنگی من ادب کردی و اشک ریختی؛ آبهم ننوشیدی. این هدیه ما در برزخ باشد ، تا در قیامت جبران کنیم! همیشه برایم این سوال بود که امیرکبیر در کاشان شهید شد، چگونه مزارش در کربلا است. جواب، عشق به مولایش امام حسین علیه السلام بوده است ....
📿📖 #احکام_بانوان
📕سؤال
آیا براى انجام سجده واجب قرآن، رعایت حجاب براى خانم ها لازم است؟
📗پاسخ
🍀پاسخ همه مراجع: در سجده واجب قرآن اگر مواضع هفتگانه سجده بر زمین باشد و پیشانى بر مهر یا چیزى که سجده بر آن صحیح است، قرار گیرد، کافى است و رعایت قبله و حجاب و وضو داشتن لازم نیست.
▼حرف روز
وفاق ملی؛ کلیدواژه مهم روز تحلیف
اگر فرض را بر این بگذاریم که سخنرانی روز مراسم تحلیف دکتر رئیسی دربرگیرنده دیدگاههای حاکم بر دولت او برای اداره کشور در عرصه سیاست داخلی و خارجی است، در این صورت تأکید وی بر موضوع وفاق ملی، مهمترین رویکرد دولت آینده ارزیابی میشود. دراینباره چند نکته گفتنی است:
1- تجربه تاریخی گویای آن است که مقطع شکلگیری دولتها در جمهوری به دلایل مشخص نتوانسته است شاخصهای انسجام و وفاق ملی را افزایش دهد؛ چه آنکه در مواردی نیز باعث ظهور برخی واگراییها نیز شده است. شاید بتوان گفت که پایهگذار چنین وضعیتی به دوم خرداد سال 76 برگردد؛ چراکه تا پیش از آن چنین قطببندی شدیدی در فضای سیاسی ایران وجود نداشت -و بهغیراز برخی استثنائات- در دورههای ماقبل آن بسیاری از نیروهای راست و چپ در یک دولت، در کنار همدیگر قرار میگرفتند؛ اما در سال 76 این واگراییها منشأ سیاسی پیدا کرد و صراحتاً از کنار گذاشتن نیروهای غیرهمفکر از نظر سیاسی سخن به میان آورده شد. دراینباره محمدرضا خاتمی برادر رئیسجمهور وقت در مشهد و در جریان تبلیغات دوره هشتم انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد که «هرکس پیام دوم خرداد را درک نکرده است، باید کنار برود؛ هرکس که با اصلاحات نیست، باید کنار گذاشته شود». 2- انتخابات 1400 نشان داد که کشور در زمینه سرمایه اجتماعی ناشی از بدکارکردیها و افزایش مشکلات معیشتی و جنگ اقتصادی دشمن دچار آسیبهای جدی شده است و تا دیر نشده لازم است برای حل این مسئله طرحی درانداخت. دراینباره شرط اساسی آن است که شاخصهای وفاق و یکپارچگی ملی تقویت شده و تعمیق یابد. 3- «وفاق ملی» با شعار و تبلیغات پدید نمیآید. برپایی دولت کارآمد و مردمی، به رسمیت شناختن اختلافنظرها و تکثر سیاسی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای کارشناسی و اجرایی، از الزامات تحقق دولت وفاق ملی است.
نکته پایانی: بر اساس آنچه بیان شد، وفاق ملی یک امر شعاری و تزیینی نیست، بلکه ضرورتی است که کشور در مقطع کنونی بیش از هر زمان دیگری به آن محتاج است. راهکار در پیش گرفتن وفاق ملی نیز یکسانسازی افکار و نیروهای سیاسی نیست؛ که نه ممکن است و نه فایدهای بر آن مترتب است. دراینباره باید با ساختن دولتی کارآمد و معطوف به حل مسائل مردم، سرمایه اجتماعی را بازسازی کرد. کوشش برای استفاده از همه ظرفیتهای کشور، ضمن اینکه مؤلفه انسجام بین مردم و گروههای سیاسی را تقویت میکند، به پیمودن مسیر دشوار آینده نیز کمک شایانی میکند. (نویسنده: عزیز غضنفری)
▼گزارش روز
پاسخ غافلگیرکننده!
در پاسخ به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دو منطقه در جنوب لبنان در پنجشنبه گذشته، یگانهای وابسته به مقاومت اسلامی لبنان در ساعت 11:15 بهوقت محلی دیروز (جمعه) اراضی اطراف پایگاههای صهیونیستی در مزارع شبعا را با دهها راکت 122 میلیمتری هدف گرفتند. رسانههای صهیونیستی این اتفاق را «موشکباران بزرگ» توصیف کردند و روزنامه صهیونیستی معاریو به ناکامی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اذعان کرد و نوشت، این رژیم گزارشهای اطلاعاتی درباره تصمیم حزبالله برای حمله موشکی را در اختیار نداشت. در خصوص پاسخ کمسابقه حزبالله به حملات رژیم صهیونیستی، نکات زیر حائز اهمیت است.
گزاره تحلیلی: اساساً رژیم صهیونیستی، میلیتاریستی اداره میشود. الگوی تأمین امنیت خصوصاً در مقابل مقاومت، اولویت شماره یک گردانندگان رژیم صهیونیستی است. بر مبنای این اولویت، محور رقابتهای سیاسی بازیگران درون رژیم نیز بیشتر به همین موضوع اختصاص یافته است. اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به جنوب لبنان در کنار اظهارات سراسر مضحک بنیگانتس وزیر دفاع این رژیم که طی مصاحبه با وبسایت واینت اظهار کرده بود که اسرائیل آماده حمله به ایران است، در وهله اول صرفاً برای مصرف داخلی و فرار از فشار رسانهای و سیاسی رقیب (بنیامین نتانیاهو) علیه رئیس دولت کنونی رژیم، مبنی بر ناتوانی در تأمین امنیت رژیم و بازدارندگی در مقابل دشمنان منطقهای تعریف میشود و در وهله بعد برای حفظ موازنه قدرت در منطقه صورت گرفته است. هرچند رژیم صهیونیستی آخرین بار پایگاههای حزبالله در جنوب لبنان را در جریان درگیریهای شدید در سال ۲۰۰۶ هدف قرار داده بود، اما در این حمله صرفاً به مناطق خالی از سکنه حمله کرد و این نشان میدهد، این حملات صرفاً برای بهرهبرداری سیاسی و تبلیغاتی صورت گرفته است؛ اما پاسخ حزبالله برای رژیم، غافلگیرکننده و علیرغم برآورد آنها بود که گفته بودند، حزبالله واکنشی نشان نخواهد داد. در همین زمینه رسانههای رژیم صهیونیستی اذعان کردند، حزبالله با حملات راکتی اخیر، معادله تیراندازی در مقابل تیراندازی و هدف قرار دادن فضای باز نظامی در مقابل فضای باز نظامی را ثابت کرد.
جمعبندی: پاسخ فوری و متوازن حزبالله حامل این پیام مهم است که در مواجهه با جنگ احتمالی، آماده پاسخگویی در هر سطح و مقیاسی است. اگر رژیم بر توسعه تنش دامن بزند، پاسخ حزبالله حداقل در همان سطح و مقیاس از حیث عملیاتی خواهد بود. اقدام متقابل حزبالله به رژیم صهیونیستی فهماند که تجاوز به سرزمین لبنان مسئلهای نیست که رژیم بتواند بهواسطه آن برای خود تولید قدرت و امنیت کند، چراکه به نظر میرسد حزبالله تصمیم گرفته تا به هرگونه تهدیدی، پاسخ متقابل بدهد؛ در گذشته رژیم صهیونیستی تجربه و پیامدهای درگیریهای گستردهتر از این را از حزبالله درک کرده است. (نویسنده: احمد بنافی)