فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | همیشه در میدان
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «در دفاع مقدّس برای حضور مردمی یک مدلسازی جدیدی انجام گرفت. نحوهی حضور مردمی یک نحوهی شگفتآوری است و بر اساس این حضور، بُروز استعدادها است.»
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب نماهنگ «همیشه در میدان» را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
▼حرف روز
اما و اگرهای توزیع یارانه غیرنقدی
این روزها مجلس شورای اسلامی در نهایی سازی طرحی است که طی آن قرار است به 60 میلیون نفر از مردم با درآمدهای پایین و متوسط، یارانه غیرنقدی به شکل کالا توزیع شود. گفته میشود به 20 میلیون نفر ماهیانه مبلغ 120 هزار تومان و برای 40 میلیون نفر مبلغ 60 هزار تومان اختصاص خواهد یافت. این یارانه به صورت الکترونیکی و برای دریافت کالاهای اساسی و ضروری اختصاص خواهد یافت.
نکات تحلیلی: 1- رویکرد اقتصادی مجلس یازدهم مبتنی بر حمایت از معیشت طبقات ضعیف جامعه است و علاوه بر این طرح، اقدامات دیگری نیز در این زمینه انجام داده است. ازجمله؛ افزایش حق مسکن کارگران، یکسانسازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و ... 2- مهمترین هدف از این طرح، از بین بردن فقر مطلق در جامعه است. بسیاری از کشورهای دنیا نیز برای همین منظور، یارانه غذا و امثال آن توزیع میکنند. در شرایط فعلی که به دلیل تورم بالا قدرت خرید بخش قابل توجهی از مردم کاهش یافته است، این اقدام میتواند گامی مؤثر در حمایت از اقشار ضعیف باشد. 3- توزیع یارانه کالایی باید بهعنوان یک برنامه کوتاه یا میانمدت در نظر گرفته شود و در طول دوران برنامهریزی شده باید قدرت خرید طبقات پایین جامعه را افزایش دهد تا نیازی به یارانه کالایی نداشته باشند. چرا که اقتصاد کوپنی در این حجم، مانع پویایی لازم برای پیشرفت کشور است. 4- این طرح در باقیمانده سال جاری به بیش از 30 هزار میلیارد تومان و برای سال 1400 نیز بالغ بر 65 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. اگرچه مجلس اعلام کرده است منابع لازم برای اجرای آن در سال جاری را بدون بالا بردن سقف بودجه، تأمین کرده است ولیکن باید برای منابع لازم در سالهای آتی نیز تدبیر شود. 5- توزیع یارانه غیرنقدی علاوه بر نیازمندیهای مالی، به شبکه توزیع مناسب و نظارت کافی برای جلوگیری از بروز فساد نیاز دارد. مجلس برای اجرای موفق این طرح، باید ملاحظات مبارزه با فساد احتمالی را در کنار قوای اجرایی کشور پیشبینی نماید.
نکته راهبردی: مجلس شورای اسلامی باید از همه ظرفیتهای کارشناسی و پژوهشی خود استفاده کند تا طرح نهایی از جامعیت کافی برخوردار باشد و بتواند ضمن کم کردن مشکلات معیشتی عامه مردم، آنها را نسبت به تواناییهای نظام در حل مشکلات امیدوارتر کند.
(نویسنده: علی کارگر)
▼گزارش روز
ما میخواهیم سلاح وارد کنیم؟!
وزارت خارجه کشورمان روز یکشنبه 27 مهرماه طی بیانیهای به مناسبت پایان یافتن تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل بر اساس قطعنامه 2231، اعلام کرد؛ «از امروز، جمهوری اسلامی ایران میتواند هرگونه سلاح و تجهیزات لازم را، از هر منبعی، بدون محدودیت قانونی و صرفاً بر اساس نیازهای دفاعی خود تهیه کند و همچنین میتواند بر مبنای سیاستهای خود تسلیحات دفاعی صادر کند». شاید با این بیانیه این برداشت به وجود آید که پایان این تحریمها به معنی آزاد شدن خرید تسلیحات از دیگر کشورهاست، این در حالی است که جمهوری اسلامی با تولید سلاحهای بومی طی 40 سال اخیر هم در سلاحهای نظامی به خودکفایی رسیده و پیروزیهای بهیادماندنی کسب کرده است و هم به دهها کشور سابقه صادرات سلاح دارد.
گزارههای خبری: 1- آیا ایران میخواهد موشک خریداری کند؟! هرکسی که عملیات عینالاسد را دیده باشد یا سقوط گلوبال هاوک آمریکایی را با سامانه بومی مشاهده کرده باشد، قطعاً به چنین سؤالی پاسخ منفی میدهد. ایران برخوردار از بسته محصولات دقیق موشکی است که قدرت خود را در برخورد با تروریستها در عراق و سوریه نشان داده است، سلاحهایی که در وسط میز جلسات گروهکها فرود آمد را از کجا میتوان خریداری کرد؟ بارها اسم این موشکها را شنیدهاید؛ موشکهای شهاب، فاتح ۱۱۰، قیام، زلزال بارشی، فاتح ۳۱۳، ذوالفقار، هرمز، قدر، عماد، سجیل، خرمشهر، دزفول، فاتح، مبین و رعد ۵۰۰؛ همه این موشکها بر اساس استراتژی ژئوپلیتیکی کشورمان ساخته شدهاند و هرکدام از این محصولات میتوانند در بازار جهانی جایی برای خود باز کنند. 2- آیا ایران میخواهد سلاح دریایی خریداری کند؟ اینکه قایقهای جمهوری اسلامی شانهبهشانه ناوهای آمریکایی حرکت میکنند و ارتش تروریستی سنتکام با اطلاعیههای مطبوعاتی خواهان فاصله گرفتن آنها از ناوهایش میشود، نشاندهنده این است که قایقهای تندرو مانند ذوالفقار، ذوالجناح، سراج و شهید ناظری توانستهاند خواب راحت را از ناوهای غولپیکر آمریکایی بگیرند؛ ایران چه هدفی در دریا بهجز این دارد که برای رسیدن به آن نیازمند خرید سلاح از کشوری دیگر باشد.
نکته پایانی: ایران به لحاظ تواناییهای نظامی، قدرت اول در منطقه و جزو چهار کشور اول جهان است که بهتبع آن میتواند در عرصه صادرات نیز جایگاه خوبی را به خود اختصاص دهد و نباید در زمینه رفع تحریمهای تسلیحاتی بهگونهای تبلیغ شود که گویا قرار است ارز کشور به نیروهای نظامی داده شود تا سلاح وارد کنند. اگر واردات سلاح در حال تبلیغ شدن است، صرفاً برای تقویت دوگانه جنگ و صلح است وگرنه ایران چه نیازی به واردات سلاحهایی دارد که نمیتواند مناطق جغرافیایی ما را پوشش بدهد؟!
▼ خبر ویژه
حرف حق سخنگوی کارگزاران: اگر میتوانید کار کنید، بیایید
«حسین مرعشی»، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در گفتگو با خبرآنلاین گفت: «مردم دیگر به تنگ آمدهاند، صبح که بیدار میشوند همه کالاهایی که دیروز خریدهاند، ۱۰ الی ۱۵ درصد گرانتر شده؛ این چه ادارهای است؟ یک جای کار اشکال دارد. اگر آقای روحانی نمیتواند کشور را اداره کند کنار برود و اگر میتواند ادامه دهد. با مردم و مصالح مردم و کشور نمیشود شوخی کرد. هرکسی که میخواهد وارد این میدان شود، اگر میتواند با این مجموعه کار کند، بیاید؛ زمانی که کاندیدها میخواهند رئیسجمهور شوند همهچیز خوب است و همه میگویند من این کار را میکنم و ... اما زمانی که رئیسجمهور میشوند، میگویند که به ما اجازه انجام این کارها را نمیدهند (اما همه اینها از قبل مشخص بوده است)؛ ما ولایتفقیه، سپاه، شورای نگهبان، مجلس، قوه قضائیه و ... داریم و ترکیب آنها و شرایطشان کاملاً مشخص است».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تواضع حاج قاسم کجاو.....
صدای انقلاب ۱81.mp3
5.85M
#صدای_انقلاب شماره 181
📒آیا استیضاح رئیس جمهور در این مقطع گره گشاست یا بر گره های کشور می افزاید؟
🎧 سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در این خصوص پاسخ می دهد
#استیضاح
#رئیس_جمهور
#اقتصاد
#مجلس
💎 امیر المومنین عليه السّلام فرمودند:
ثَلاثٌ مَنْ كُنَّ فيهِ فَقَدْ رُزِقَ خَيْرُ الدُّنْيا وَ الآْخِرَةِ، هُنَّ الرِّضا بِالقَضاءِ وَ الصَّبْرُ عَلَى الْبَلاءِ وَ الشُّكْرُ فِى الرَّخاءِ.
به راستى خير دنيا و آخرت روزىِ كسى مى گردد كه از سه ويژگى برخوردار باشد: خشنودى به مقدرات، صبر در بلا و شكر در آسايش.
📖غررالحكم، ح ۴۶۷۰
🌷۴ صفت مومنین در۴سوره:
🌷۱.انماالمومنون...۶۲نور
پیامبرراتنهانمیگذارندوبدون اجازه اش نمیروند
🌷۲.انماالمومنون...۱۰حجرات
برادرندوبین یکدیگررااصلاح میکنند
🌷۳.انماالمومنون...۱۵حجرات
ایمانشان محکم است وبامال وجان درراه خداجهادمیکنند
🌷۴.انماالمومنون...۲انفال
خداترسندوباتلاوت قرآن ایمانشان زیادمیشود.به خدااتکیه میکنند
یکی از فرزندان مرحوم شیخ مرتضی انصاری به واسطه نقل می کند که:
مردی روی قبر شیخ افتاده بود وبا شدت گریه می کرد. وقتی علت گریه اش را پرسیدند، گفت:
جماعتی مرا وادار کردند به این که شیخ را به قتل برسانم. من شمشیرم را برداشته نیمه شب به منزل شیخ رفتم . وقتی وارد اتاق شیخ شدم، دیدم روی سجاده در حال #نماز است، چون نشست من دستم را با شمشیر بلند کردم که بزنم در همان حال دستم بی حرکت ماند وخودم هم قادر به حرکت نبودم به همان حال ماندم تا او از نماز فارغ شد بدون آن که بطرف من برگردد گفت:
خداوند چه کرده ام که فلان کس را فرستاده اند که مرا بکشد ( اسم مرا برد ) . خدایا من آن ها را بخشیدم تو هم آن ها را ببخش .
آن وقت من التماس کردم ، عرض کردم: آقا مرا ببخشید.
فرمود : آهسته حرف بزن کسی نفهمد برو خانه ات صبح نزد من بیا .
من رفتم تا صبح شد همه اش در فکر بودم که بروم یا نروم واگر نروم چه خواهد شد بالاخره بخودم جراءت داده رفتم . دیدم مردم در مسجد دور او را گرفته اند ، رفتم جلو وسلام کردم ، مخفیانه کیسه پولی به من داد و فرمود:
برو با این پول کاسبی کن .
من آن پول را آورده سرمایه خود قرار دادم وکاسبی کردم که از برکت آن پول امروز یکی از تجار بازار شدم وهر چه دارم از برکت صاحب این قبر دارم
داستان هایی از مقامات مردان خدا، ص8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اثر ولایت فقیه در جامعه دینی
استاد پناهیان
#احکام_بانوان
☑️سئوال
آیا #زن می تواند در مقابل مردان #نامحرم قرآن بخواند؟
✅پاسخ
▫️حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):
اگر موجب جلب توجه و تهییج نامحرم و یا #مفسده دیگری گردد جایز نیست. و الا مانعى ندارد.
▫️حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اگر بداند #مرد اجنبی صدای او را می شنود حرام است صدای خود را نازک و زیبا کند به حدی که عادتا موجب تهییج باشد.
▫️حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اگر با آهنگ بخواند اشکال دارد.
سه شنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
راه برونرفت از مشکلات
در شرايط فعلي کشور، با وجود مشکلات اقتصادي و معيشتي، بخصوص در قشر مستضعف و کارگري جامعه، يک پرسش اساسي با فراواني بالايي مطرح است؛ برای برونرفت از اين شرايط بد اقتصادي و کاهش فشارهاي اقتصادي و معيشتي بر مردم، چه بايد کرد؟ جواب به این سؤال از سوي جریانها و شخصیتهای سياسي، متفاوت و متنوع است. البته وجود اين تنوع نگاهها در جامعه سياسي ما امري طبيعي است؛ مهم اين است که بتوانيم از ميان اين دیدگاهها، راهحل مناسب برای گرهگشایی مسائل اقتصادي و معيشتي مردم را شناسایی کرد.
متأسفانه عدهای در داخل کشور، برونرفت از مشکلات اقتصادي و معيشتي را در مذاکره مجدد با آمريکا میدانند. نبايد فراموش کرد که تجربه مذاکره با آمريکا در مسائل اقتصادي به برجام منتهي شد که نهتنها مشکلات کشور را حل نکرد، بلکه مشکلات ديگري را هم رقم زد. مذاکره با دشمن نشان داد که دشمن براي اينکه ما را فريب دهد، از طريق تغيير محاسبات، ازجمله مشکلات اقتصادي به دنبال اهداف خود است.
عدهای در داخل کشور براي پايان دادن به اين شرايط سخت و حل مشکلات اقتصادي مردم، استيضاح رئیسجمهور را تبليغ ميکنند. امروز اين نگاه در فضاي سياسي کشور التهاب ايجاد کرده و بسياري از مسائل را تحتالشعاع خود قرار داده است و اين سؤال را مطرح کرده که آيا واقعاً استيضاح کار درستي است و گرهگشایی از مشکلات موجود ميکند؟! البته لازم است به اين نکته توجه داشته باشيم که در نظام مردمسالاری ديني، بر اساس قانون اساسي، استقلال قوا پذيرفته شده و سؤال از وزرا، رئیسجمهور و همچنين استيضاح هرکدام از آنها ازجمله حقوق و وظايف قطعي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي است که طبق مقررات در شرايط خاص میتواند انجام گيرد؛ اما مسئله اصلي اين است که استيضاح رئیسجمهور در شرايط فعلي، راهحل درستي است و اين روش ميتواند در عمل هم گرهگشایی کند يا فقط صرفاً جنبه ذهني و روانی دارد؟ وقتي به معضلات اقتصادي و اجتماعي کشور با دید جامع و راهبردي نگاه کنيم، حتي تمامي متغيرها و عوامل دخيل در موضوع را با هم بررسی کنیم، در آن صورت راهحل در شرايط کنوني نهتنها «استيضاح رئیسجمهور» نمیتواند باشد، بلکه استيضاح میتواند آسیبزا و مشکلآفرین نیز شود.
نکته راهبردی: در شرايط فعلي، راهحل برونرفت از مشکلات اقتصادي و معيشتي؛ پرهيز از افراط، تفريط و حاشیهسازی فرصت سوز و التهاب آفرين و همچنين اتحاد سه قوه در اقدام جهادي شبانهروزی است. (نویسنده: یدالله جوانی)
▼گزارش روز
مردم را از خشاب خالی نترسانید
مدیران دولت اعتدال با وامگیری از نظریهپردازان اصلاحطلب، راهکار حل مشکلات و سامان اقتصادی کشور را در نگاه به بیرون و مذاکره با کدخدا میدیدند. نظریهای که با صرف هزینه زیاد و رسیدن دلار به 30 هزار تومان و سکه به 15 میلیون بطلان آن برای عامه قابلفهم شد؛ اما نکته مهم آنکه همچنان نظریهپردازان و نخبگان این جریان سیاسی، همچنان بر موضوع بستن با کدخدا تأکید دارند.
گزاره خبری: 1- دکتر نقیب زاده، فعال اصلاحطلب میگوید: «راهبرد "نه جنگ و نه مذاکره"، مرگ تدریجی کشور است و نمیتوان روی تداوم آن حساب باز کرد. شرایط کشور، در حوزه سلامت، معیشت و اقتصاد به حدی بحرانی است که با پیروزی دوباره ترامپ هم باید به فکر مذاکره با آمریکا بود. چون قطعاً با پیروزی ترامپ، شرایط برای افزایش فشار بر ایران از سوی کاخ سفید بیشاز پیش مهیا خواهد بود». 2- خبرگزاری ایرنا مینویسد: «اگر بتوانیم مذاکرات مجدد را در دستور کار قرار دهیم و به موازاتش تحریمها و چالشهای اقتصادی و معیشتی مرتفع شود، بخشی از اعتماد از بین رفته ملت ترمیم خواهد شد. پیروزی بایدن میتواند یک فرصت جدی برای دولت فراهم کند که کشور از شرایط کنونی خارج شود. اینجاست که باید مسئله استفاده از هوش سیاسی را جدی گرفت!»
گزارههای تحلیلی: 1- مهمترین موضوع در روزهای پایانی دولت، بررسی عملکرد و دستاوردهای مجریان آن است. جریان سیاسی که خود را در جایگاه پاسخگویی در برابر اقدامات و وعدههایش قرار نمیدهد، آیا تضمینی برای رفتار و عملکرد آینده آن وجود دارد؟ 2- راهکار را باید در داخل دید، مشکل اصلی کشور در سیاست ورزی مقامات اجرائی است. استراتژی نه جنگ و نه مذاکره حاوی پیوست اقتصادی با عنوان اقتصاد مقاومتی بود که از سوی مقامات اجرائی کشور به آن بیتوجهی شد. این منطق درست نیست که راه نرفته، شکستخورده فرض کنیم و راه شکستخورده را دوباره بپیماییم! آمریکا تمامی تیرهای خود را شلیک کرده است، بیجهت مردم را از خشاب خالی نترسانیم. 4- نکته پایانی؛ متأسفانه برخی از رسانههای اصلاحطلب سخنان بایدن را بهصورت گزینشی انتخاب میکنند تا او را متفاوت از ترامپ نشان دهند، درحالیکه جو بایدن در اظهارات و نوشتههای خود همواره به برنامه خود علیه نفوذ منطقهای ایران، کمک به امنیت رژیم صهیونیستی، تحریمهای هدفمند علیه کشورمان تأکید میکند. (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)
▼ خبر ویژه
فردای استیضاح روحانی چه خواهد شد؟
درحالیکه تعدادی از نمایندگان به دنبال استیضاح رئیسجمهور هستند، برخی دیگر معتقدند بیدولتی، فرار دولت از پاسخگویی، احتمال روی کار آمدن فردی شبیه روحانی، اختلال در رسیدگی به مشکلات مردم و... از اثرات مخرب استیضاح است. «شریعتی»، نماینده مردم تهران گفته است: «امروز با بیثباتی و بیدولت شدن قطعاً خسارتها چند برابر خواهد بود. استیضاح رئیسجمهور عاقلانه نبوده و به صلاح کشور نیست. استیضاح روحانی احتمال روی کار آمدن دولت غربگرای دیگر را زیاد میکند». رسولی، مدیرکل هیئترئیسه مجلس میگوید: «دولت پس از استیضاح تا انتخابات در اختیار جهانگیری قرار میگیرد. او اگر کننده کار بود الآن کار میکرد. روحانی اینطور کنار رفتن را ایدهآل میداند، چراکه تا ابد خواهد گفت برکنارم کردند وگرنه چنین و چنان میکردم! حسینی، عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق معتقد است: «مقصر وضعیت فعلی روحانی است. حالا در نقطهای که باید پاسخگو باشد، با استیضاح، او را فراری میدهند. شاید عزل روحانی فضا را برای رأی آوری فردی شبیه او مهیا کند». مهدیپور، استادیار پژوهشگاه فرهنگ میآورد: «پیشنهاد استیضاح، روی دیگر پیشنهاد استعفاست که از سوی حامیان دولت مطرح میشود. تمایل غرب به ایجاد بیدولتی در ایران، سیاستی پنهانی نیست».
🌷حزب خدا، حزب شیطان:
🌷فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ (٥٦)مائده
🌷حزب خداپیروزند.۵۶مائده
نشانه حزب خدا،دشمنی بادشمنان خداست.۲۲مجادله
🌷أُولَٰٓئِكَ حِزْبُ الشَّيْطَانِ أَلَآ إِنَّ حِزْبَ الشَّيْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ (١٩)مجادله
🌷حزب شیطان،زیانکارند.۱۹مجادله
نشانه حزب شیطان،دوستی بادشمنان خداست.۱۴مجادله
✔در شروع هر کاری به عاقبتش بیندیش ...
👈🏻عاقبت یه گپ ساده در گروه...
و یا نوشتن یه سلام در یک پی وی نامحرم 📛
#پریشانی
#ارامشو_از_خودت_نگیر
اگر می خواهــید
در زندگــے
خوشبخت باشید،
هرگز
به بدبختـــے کسی نخندید....
برای داشتن بهترین ها
در حد توانایی دست
ناتوانی رو بگیرید ...