سه شنبه ۲۰ آبانماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
افتضاح تاريخي غرب
فساد در انتخابات آمريکا آنقدر عيان گشته که عالیترین انتخابات در نظام سياسي ایالاتمتحده را به افتضاح کشانده است. انتخاباتي که در آن دو نامزد انتخاباتي و دو حزب حمایتکننده آن به هیچیک از اصول اخلاقي پايبند نبوده و براي پيروزي به هر روش کثيفي دست يازيدند.
نکات تحليلي: 1- افتضاح تاريخي یادشده از همان ابتداي جدي شدن رقابت بايدن و ترامپ آشکار شد و بهصورت گسترده خود را در مناظرات تلويزيوني اين دو نامزد نمايان ساخت. بهنحویکه برخي از فعالين سياسي آمريکايي آرزو کردند کاش کسي در جهان اين مناظره را نديده باشد! طرفين، پيش از آغاز رأیگیری، خود را پيروز انتخابات معرفي کرده و رسماً اعلام کردند که حاضر به شکست نخواهند بود! برخي از منسوبين به دو نامزد، حتي از اعلام جنگ عليه رقيب سخن گفتند و رقيب را به فساد و عدم صلاحيت متهم نمودند! 2- بداخلاقيهاي سياسي در انتخابات آمريکا به پيش از انتخابات و فضاي رقابتهاي انتخاباتي باقي نماند، بلکه با فرارسيدن روز انتخابات به اوج خود رسيد. اتهام تقلبهاي گسترده از همان روز انتخابات از طرف ستاد انتخاباتي بايدن و ترامپ عليه رقيب اعلام شد و درگيريها ميان هواداران طرفين به پاي صندوقهاي رأی کشيده شد. حضور افراد مسلح از مردم عادی در پاي صندوقهاي رأی ناامني را در روز انتخابات افزايش داده بود. 3- پس از اعلام تدريجي نتايج آرا نيز شاهد هجمههاي سنگين طرفين رقابت انتخاباتي بوديم. ترامپ که همهچیز را ازدسترفته ميبيند در اين روزها رقيب خود را به تقلب سازمانیافته گسترده متهم کرده است که حتي براي پيروزي، به رأی مردگان متوسل گرديده و آرای زيادي را معدوم نموده است! اعتراضات به شمارش آرا آنقدر بالا گرفت که در برخي ايالات، هواداران ترامپ شعار توقف شمارش آرا را سر دادند و با پليس درگير شدند! جنگ بر سر قدرت همچنان ادامه دارد و در روزهاي آتي شاهد تداوم اين رويارويي و مفتضح شدن بيشتر دموکراسي غربي خواهيم بود.
نکته پایانی: حقيقت و ماهيت پليد غرب و آنچه تحت عنوان مفاهيم پرطمطراقي چون حقوق بشر و دموکراسي و آزادي و ... تزئين گرديده، خيلي وقت است که براي اهل نظر و بسياري از مردمان مظلوم و مستضعف جهان آشکار شده است. البته مافياي رسانهاي نظام سلطه همواره تلاش نموده تا اذهان عمومي را فريب داده و با اغواگري اجازه ندهد تا نسل جديد اين سرزمينها نسبت به ماهيت دشمنان خود آگاهي يابد. در برابر اين خط تحريف بايد هوشمند بود. (نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز
منتظران به نگاه ترحمآمیز بایدن!
جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته تجربه تقابل با هر دو جریان سیاسی آمریکا را دارد. دو حزب سیاسی در اصل دشمنی با ایران اسلامی با هم اشتراک نظر دارند، اما در عمل راهی متفاوت را انتخاب میکنند. نکته مهم آن است که برخی از جریانات سیاسی کشورمان به این مسئله توجه نداشته و امیدواری کاذب به جامعه القا میکنند.
گزاره خبری: 1- حشمتالله فلاحت پیشه (نماینده سابق مجلس) در روزنامه آفتاب یزد نوشت: «هماکنون بایدن پیروز شده است و نخستین سیگنالهای این پیروزی نیز به شکلی مثبت در بازارهای اقتصادی ایران دیده شده است؛ بنابراین برخلاف این تحلیل سنتی که میان جمهوریخواهان و دموکراتها تفاوتی وجود ندارد، مقایسه مصداقی ترامپ با اوباما و در آینده بایدن و ترامپ نشان خواهد داد که برخی تفاوتها وجود دارد. با آمدن بایدن به نظر میرسد عقلانیت تا حدی در کاخ سفید دیده شود». 2- محمدرضا تابش از مدعیان اصلاحطلبی در روزنامه دولتی ایران نیز نوشت: «آن چیزی که مردم را درنهایت به جایی میرساند که در رفتار خود اینگونه واکنش نشان دهند که نتیجه انتخابات آمریکا در زندگی آنها تأثیر دارد، مجموعه اتفاقاتی است که روی زمین رخ میدهد. نمونه آن سیر اتفاقات بعد از امضای برجام است؛ جایی که تا قبل از قدرت گرفتن ترامپ، رشد اقتصادی در کشور رقم میخورد و اوضاع اقتصادی چشمانداز کاملاً مثبتی میگیرد، اما بهمحض تغییر سیاست در واشنگتن و تقابل کاخ سفید با برجام، تحریمها مشکلاتی را برای اقتصاد کشور به وجود میآورد، چنانکه رئیسجمهوری هم تأکید دارند ریشه بسیاری از مشکلات کشور در کنار کرونا، همین تحریمهای حداکثری دونالد ترامپ است».
گزاره تحلیلی: 1- بر اساس تجربه 40 ساله انقلاب اسلامی، عمده تحریمهای اعمال شده بر ضد کشورمان در دوره دموکراتها بوده است. برای مثال، جیمی کارتر در ۱۲ نوامبر ۱۹۷۹ واردات نفت خام یا محصولات مشتق شده از نفت تصفیه شده ایران به امریکا را ممنوع اعلام کرد. همچنین در دوره او بود که عملیات نظامی «پنجه عقاب» انجام شد و با طوفان شن در طبس به شکست مفتضحانه انجامید. در زمان کلینتون، دیگر رئیسجمهور دموکرات آمریکا، تحریمهای متعددی علیه ایران وضع شد که معروفترین آن قانون داماتو بود. اوباما، همحزبی او نیز تصویب قوانین سیسادا و تحریم ایران در سنای امریکا و گنجانده شدن تحریم نفت و بانک مرکزی ایران را برای قطع کامل روابط مالی و نفتی کشورمان فراهم کرد.
نکته پایانی: اینکه برخی مسئولین اجرائی شرط پیشرفت کشور و عبور از مشکلات را در ملاقات با کدخدا بدانند و برای آنکه صحت این نظر عامهپسند شود، در روز و ماههای منتهی به انتخابات آمریکا، گرانی بر مردم را تحمیل کنند و بعد با کاهش دادن قیمتها این موضوع به مردم القا شود که فرق اساسی بین ترامپ و بایدن (جمهوریخواه و دموکرات) وجود دارد، گناهی نابخشودنی و تحریف آشکار واقعیتها است و همچون دوره چندساله دلخوشیها برای گشایشهای برجامی، کشور و ملت را بار دیگر معطل روی کار آمدن بایدن و نگاه ترحمآمیز او به ایران نگه میدارد. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
▼ خبر ویژه
مملکت را معطل بایدن نکنید!
«مهدی رباطی»، مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره کارگزاری بورس بیمه ایران گفت: «چه ترامپ توسط دادگاه رئیسجمهور شود یا بایدن، تا استقرار دولت جدید در ایران یعنی مرداد ١۴٠٠ هیچ اتفاق جدی در روابط ایران و آمریکا رخ نخواهد داد. ٩ ماه تعلیق دیگر اقتصاد اضافه میشود به سه سال و نیم گذشته. برگشت به برجام هم در کار باشد یک سال دیگر استارت میخورد، مملکت را معطل نکنید!»
Sedayeenghelab 184.mp3
3.33M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 184
💠 تشریحی بر بیانات راهبردی مقام معظم رهبری در 13 آبان
🎙 دکتر یدالله جوانی
#مذاکره
#آمریکا
#سردار_جوانی
#بین_الملل
#سیاسی
✅ کانال قاصدک
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @ghasedak40
🌷 ۶ صفت دوستداران خدا:
🌷فسوف یأتی الله بقوم یحبهم...54 مائده
1.خدارادوست دارند
2.خداهم دوستشان دارد
3.بامومنین، مهربانند
4.باکفار،سرسختند
5.جهاددراه خدامیکنند
6.ازسرزنشهانمیترسند...۵۴مائده
🌷...فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُٓ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَآئِمٍ...(٥٤)مائده
#سلام_به_ارباب✋🏻
صبحگاهان
ڪه خیالٺ بہ سرم مےآید
دســت بر سیـنہ دلـم
سمٺ حــرم مےآیـد...
بعد هر ذڪرسلامے
ڪه بہ تو مےگویم
عطرسیــب اسٺ
ڪه از دور وبرم مےآید...
سلام ارباب خوبم
negah2.darestani.mp3
2.52M
📲 فایل صوتی
🎙واعظ: حاج آقا #دارستانی
🔖 کنترل نگاه به نامحرم 🔖