8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار تصاویر جدید از شهید فخری زاده به مناسبت هفتمین روز شهادت
@AkhbareFori
📖 #حاجب_بروجردی
حاجب بروجردی اهل شعر بود ، و زلفش گره خورده بود به علی علیه السلام ، شعری را برای امیرالمومنین علیه السلام گفته بود که: حاجب اگر محاسبه حشر با علیست، من ضامنم که هر چه بخواهی گناه کن!
همان شب در عالم رویا حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام به خوابش آمدند و فرمودند: اگرچه محاسبه در دست ماست اما اگر اجازه بدهی من بیت آخر شعرت را اصلاح کنم.
حاجب عرض کرد: یا مولا شعر برای شما و در مدح شماست. مولا دوباره فرمودند: پس بیت آخرت را اینگونه بنویس: حاجب یقین محاسبه حشر با علی ست ، شرم از رخ علی کن و کمتر گناه کن.
بیاییم با خودمان عهد ببندیم بخاطر آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و به حرمت امیرالمومنین علی علیه السلام کمی از گناه فاصله بگیریم ... آخ که چقدر دنیایت زیبا می شود وقتی امام زمانت نامه ی اعمالت را می بینند و لبخند رضایت بر لبان مبارکش نقش می بندد ..
#داستان
💠درمسیر کربلا بودم که ...
🔻علامه حِلّی(ره) می گوید: شب جمعه ای به قصد زیارت امام حسین علیه السلام به سوی کربلا می رفتم، در حالی که تنها و سوار بر الاغ بودم و تازیانه ی کوچکی برای راندن مَرکب در دست داشتم. در بین راه عربی پیاده آمد و با من همراه و هم کلام شد. کم کم فهمیدم شخص دانشمندی است؛ وارد مسائل علمی شدیم، برخی از مشکلات علمی که داشتم از او پرسیدم، عجیب اینکه همه را پاسخ مناسب و دقیقی فرمود! متحیر شدم که او کیست؟ که این همه آمادگی علمی دارد؟!
🔻در این حال به فکرم رسید از او بپرسم آیا این امکان وجود دارد که انسان حضرت صاحب الزمان (عجل الله فرجه) را ببیند؟ ناگهان بدنم را لرزشی گرفت و تازیانه از دستم افتاد. آن بزرگوار خم شد و تازیانه را در دستم گذاشت و فرمود: «چگونه صاحب الزمان را نمی توانی ببینی در حالی که اکنون دستِ او در دستِ توست»
🔻پس از شنیدن این جمله، بی اختیار خود را از روی چهارپا بر زمین انداختم تا پای امام را ببوسم اما از شدّتِ شوق، بی هوش بر زمین افتادم... پس از اینکه به هوش آمدم کسی را ندیدم.
📚 عبقری الحسان، ج۲، ص۶۱
📚 منتخب الأثر، ج۲، ص۵۵۴
Qarati-9.mp3
3.97M
🎼 پادکست بسیار زیبا
🎙حجه الاسلام قرآئتی
🗒 استخـاره هـای غلط
⏱ ۰۷ دقیقـه و ۰۰ ثانیه
نشر دهنده معارف باشید
#احکام_نماز
🔺پرسش
اگر هنگام نماز، فردی به منزل ما بیاید؛ آیا نماز اول وقت بهتر است یا پذیرایی از مهمان؟
✅پاسخ
نماز اول وقت فضیلت زیاد دارد و برای رعایت اول وقت نماز در روایات زیاد تاکید شده است، لیکن اگر کسی مهمان داشته باشد، درصورتی که ممکن باشد برای نماز اول وقت از مهمان اجازه بگیرد و نماز اول وقت را بخواند بعد به مهمان خدمت کند و این کار روی مهمان ها نیز برای ترغیب آن ها به نماز اول وقت اثر می گذارد،
اما اگر شرایط به گونه ای باشد که خواندن نماز در اول وقت موجب زحمت برای مهمان باشد و ناچار به پذیرای از مهمان باشد، اول مهمان را خدمت کند بعد نماز بخواند.
▼ حرف روز
درباره اقدام راهبردی مجلس
قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها که از 4 ماه پیش در مجلس مطرح شد و از ابتدا ارتباطی با شرایط و نتایج انتخابات آمریکا نداشت، این روزها محل بحثهای جدی قرار گرفته است. آنچه روشن است اینکه مصوبه حالا تبدیل به قانون شده و دولت مکلف به اجرای آن است؛ اما از آنجا که موضوع دارای اهمیت راهبردی است و در آینده پایه مهمی از سیاست خارجی کشور خواهد بود، توجه به چند نکته مهم به نظر میرسد؛
نکات تحلیلی: جریان سیاسی غربگرا نسبت به علل پدیدایی برجام و نسبت به موضوع اصلاح و تکمیل برجام که اروپا و آمریکا بر سر آن در نهایت همگرایی قرار دارند، یا بیاطلاع هستند و یا خود را به تغافل میزنند. نقش تیم مذاکرهکننده قابل کتمان نیست، اما درنهایت آنچه باعث شد غرب وادار به دادن امتیازاتی به ایران شود- که البته در مقام عمل به تعهداتش عمل نکرد- آن بود که جمهوری اسلامی صنعت هستهای خود را بر روی میز مذاکره گذاشت و در توافق برجام تقریباً این صنعت در مسیر توقف قرار گرفت و در بخشهایی نیز تعطیل شد. همچنین، غربگرایان نسبت به موضوع تکمیل برجام که راهبرد قطعی اروپا و آمریکا در آینده است نیز توجه چندانی ندارند؛ نقطه کانونی اصلاح برجام آن است که ایران توانمندیهای موشکی و منطقهای خود را بر روی میز مذاکره بگذارد و در ازای وعده رفع تحریمها، ایران نیز از این مزایای راهبردی صرفنظر کند. همین دیروز بود که وزیر خارجه آلمان گفت: «بازگشت به توافق هستهای کنونی کافی نیست و ما خواستار توافقی گسترده و فراگیرتر با ایران هستیم»؛ بنابراین بازگرداندن صنعت هستهای به مرحله پیش از برجام، قدرت چانهزنی را افزایش میدهد و موضوع مذاکرات احتمالی را در بخش هستهای قرار میدهد. اینکه گفته شد مصوبه مجلس سبب شده نرخ ارز دچار نوسان شود، بر فرض که علت نوسان ایجاد شده این مصوبه باشد، باز این نیز از فجایع تفکری است که سایه سنگین متغیرهای خارجی را بر اقتصاد ایران تا بدینجا رسانده است. با این وضعیت تقریباً قطعی است که اگر رئیسجمهور آینده آمریکا کوچکترین تهدیدی علیه ایران کند، بازار کشور دستخوش نوسانات شدیدتری نیز شود.
نکته راهبردی: تجربیات تلخ گذشته پیشروی ماست؛ در پیش گرفتن مسیر و الگوی چند ساله اخیر، اقتصاد کشور را نهایتاً در نقطهای قرار میدهد که اکنون هستیم. این یک خطای بزرگ است که معیشت مردم را به مذاکره و سیاست خارجی پیوند بزنیم. (نویسنده: عزیز غضنفری)
▼ گزارش روز
حمله به هندسه ذهنی دشمن
قانون جدید مجلس در حوزه برجام، در چهارچوب یک نقشه راه محاسبه شده از حیث فنی، حقوقی و سیاسی طراحی گردیده تا با ایجاد هزینه برای دشمن، نسبت به بدعهدیهای آن، پاسخ درون برجامی معتبر و واقعی داده شود.
گزاره خبری: طرح دوفوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران، روز چهارشنبه گذشته در مجلس شورای اسلامی رأی آورد و پس از اصلاح و تأیید نهایی در شورای نگهبان، توسط رئیس
مجلس به عنوان قانون به دولت ابلاغ گردید.
گزاره تحلیلی: ۱- این قانون در راستای تأمین منافع ملی جمهوری اسلامی، مبتنی بر شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در مواجهه با توافق هستهای تنظیم شده است. ۲- این اقدام پاسخی عملیاتی و واقعی به برآورد دشمن است که میپندارد به دلیل چسبندگی بیش از حد بخشی از تصمیمگیران نظام به برجام، جمهوری اسلامی توان پاسخگویی بیشتر را در مقابل تعهدناپذیری آنان ندارد. ۳- این طرح منتقلکننده این پیام به طرف بدعهد است که جمهوری اسلامی برجام را نه بهعنوان یک توافق یکطرفه، بلکه یک توافق متوازن میخواهد و اگر قرار است طرف مقابل همچنان به بدعهدی خود ادامه دهد و فشار را در سقف نگه دارد، راهبرد جمهوری اسلامی، متوازنسازی برجام از طریق کاهش تعهدات خود است. این قانون عملاً با هدف وادار کردن غرب به انجام تعهدات خود برای برداشتن تحریمهای پیش روی ملت ایران صورت گرفته است. ۴- طرح مجلس با حمله به هندسه ذهنی دشمن، محاسبات آنان برای پروژه «نرمالیزه کردن ایران» را کاملاً دگرگون میکند؛ چراکه میان اروپا و آمریکا توافق شده است که ایران را در یک مسیر کانالیزه شده، با شدیدترین فشارهای بیسابقه قرار دهند تا در انتها جمهوری اسلامی وادار به مذاکره بر سر مؤلفههای امنیت ملی خود آنهم در موقعیت ضعف شود.
جمعبندی: اکنون غرب باید تصمیم بگیرد یا به تعهدات درون برجامی خود عمل کند یا در غیر این صورت جمهوری اسلامی مسیری را انتخاب کرده که منافع خود را از برنامه صلحآمیز هستهای در پس کاهش تعهدات برجامی و توسعه بخشهای فنی در این حوزه دنبال خواهد کرد. بیشک یک موضوع دیگر هم برای دشمن خسارتبار خواهد بود و آن اینکه جمهوری اسلامی بهخوبی میداند که فشارهای دشمن به سقف رسیده و دیگر ابزاری برای فشار مضاعف باقی نمانده است؛ به عبارت دیگر، در انتهای این طرح راهبردی، وضع از این بدتر که نخواهد شد، بلکه بهتر نیز میشود. (نویسنده: احمد بنافی)