چهار شنبه۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
رکورد کمنظیر
در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتمالانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثالزدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت میپذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کمنظیر در اجرای پروژههای آبرسانی رقم زده شود.»
نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولینعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمترسانی دلسوزانه توسط دستگاههای اجرایی و نهادی، آنهم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- همافزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتمالانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعههای استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلیاتیلن بود، نشاندهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژههای نیمهتمام را میتوان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیشدستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحهدار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند.
نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئلهای مهم برای مردم و سیاستمداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمهخشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یکسو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاستگذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنشهای آبی گسترش مییابد. در این وضعیت حل بحران آب بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاستهای منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چارهجویی اصولی همراه با برنامههای مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد.
▼گزارش روز
سخنی با والدین دانشآموزان
مدارس هرچند اختیاری، اما بازگشایی شد و دولت از خانوادهها خواست که فرزندان خود را به مدرسه بفرستند. موضوعی دلنگرانی زیادی در بین خانوادهها ایجاد کرد.
گزاره خبری: 1- «محسن حاجی میرزایی» وزیر آموزشوپرورش گفت: «ما دو اولویت بسیار مهم داریم که اولی، سلامت دانش آموزان است و اولویت دوم هم تداوم آموزش است. تجربیات در دنیا را هم بررسی میکنیم. در آسیای جنوب شرقی از یک هفته قبل مدارس باز شده است. هیچ آموزشی جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود. چون اصل بر حضور دانش آموزان در سال تحصیلی جدید است، برای همین هر جا امکان اجرای پروتکل باشد، اصل بر آموزش حضوری است.
نکات راهبردی: توجه به نکاتی چند برای درک درست از شرایط کنونی، محدودیتها و مشکلات وزارت آموزشوپرورش در بازگشایی مدارس، از سوی خانوادهها حائز اهمیت است؛ 1- فرزندانمان حرفهای ما را میشنوند و اثر میپذیرند. سعی کنیم نقدها و ایرادها و دلخوریهایمان از کمکاری برخی مسئولین دولتی را به فرزندانمان انتقال ندهیم. 2- سلامت روانی فرزندانمان باید مهمترین ملاحظه ما باشد و جهتگیریهای ما هر چه که هست، نباید امنیت روانی آنها را تخریب کند. ازاینرو، برای ایجاد امنیت فکری و روحی فرزندان، باید فضای خانه و مدرسه را برای آنها توضیح دهیم. 3- متخصصان امر تربیت و آموزش میگویند؛ طلای شجاعت، استقلال، تفکر، ابتکار و ... را به بهانههای مختلف از بچهها نگیرید؛ پس توضیح وضع موجود ما باید به صورتی باشد که هرگونه ترسی را از بچهها بگیرد، نه آنکه آن را افزایش دهد. 4- کمی از نقد دولت فاصله بگیریم و از خود بپرسیم در این ایام، کمک والدین به مدارس چگونه باید باشد؟ 5- طریقه بهره گرفتن از امکانات مختلف مجازی و برنامههای آن را به فرزندانمان آموزش دهیم و در هنگام آموزش با آرامش و محبت کنار آنها باشیم. 6- عادت دادن دانش آموزان به برنامه منظم آموزش و یادگیری؛ از درس خواندن گرفته تا تغذیه و زمان خوابیدن، تفریح و ... 7- شاید بعضی بچهها از طریق فضای مجازی نتوانند با کیفیت درس بخوانند، پس با درک این موضوع، عجله در یادگیری و ترس از عقب ماندن بچهها را از دستور کار خارج کنیم. 8- در قامت یک سرپرست، دوست، مدیر و معلم صبور در کنار دانشآموزمان باشیم.
▼ خط تحریف
توهین به مقدسات در «شارلی ابدو»های داخلی
هفته گذشته جسارت روزنامه فرانسوی «شارلی ابدو» بر ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) موجی از اعتراض و ناراحتی در بین مسلمانان و ملت ایران به وجود آورده است. بررسی رسانههای داخلی کشور نیز حکایت از تعدد بالای جسارتهایی مشابه، به اصول و مقدسات دینی دارد که ضرورت نظارت جدی بر آنها بیش از گذشته احساس میشود؛ برای نمونه، روزنامه اصلاحطلب ابتکار نیز در ماههای گذشته نوشته بود: «اینکه قدرت شفادهندگی را به مکانهایی نسبت دهیم و معتقد باشیم که مکانهای معینی شفادهنده هستند و میتوانند بیماریها را درمان کنند و برای آنها قدرتهای مافوق طبیعی قائل باشیم، نمونهای از تفکر اسطورهای است.» «نجفقلی حبیبی» عضو حزب منحله مشارکت- مرداد 93- در اظهارنظری تأملبرانگیز عزاداری برای امام حسین(ع) را کاری بیهوده و بیبازده خوانده و گفته بود: «شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج میکنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پولها خرج میشود؛ بازده فرهنگیاش چقدر است؟ دو نفر گریه میکنند و تمام میشود!». طیف تندروی اصلاحطلب بارها توهین به ائمه اطهار و مقدسات را در کارنامه خود ثبت کرده است؛ «حتی علیه خدا هم میتوان تظاهرات کرد (ابراهیم اصغرزاده)»، «حضرت علی (ع) مانند معاویه مشروعیت خود را از مردم گرفته است (رجبعلی مزروعی)»، «معصومین بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند (عزتالله سحابی)»، «خدای جدید با خدای گذشتگان متفاوت است (عبدالکریم سروش)»، «فرهنگ شهادت خشونتآفرین است، اگر کشته شدن آسان شد، کشتن هم آسان میشود (عبدالکریم سروش)»، «احکام قرآن متناسب با زندگی قبیلهای است، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست (محمد خاتمی)» و... تنها بخشی از جسارت طیف تندروی اصلاحطلب طی ماهها و سالهای اخیر به مقدسات و ائمه اطهار(ع) بوده است.
✍️جوان گناهکار
در زمان «مالك دينار» جوانى از زمره اهل معصيت و طغيان از دنيا رفت. مردم به خاطر آلودگى او جنازهاش را تجهيز نكردند، بلكه در مكان پستى و محلّ پر از زبالهاى انداختند و رفتند.
شبانه در عالم رؤيا از جانب حق تعالى به مالك دينار گفتند: بدن بنده ما را بردار و پس از غسل و كفن در گورستان صالحان و پاكان دفن كن. عرضه داشت: او از گروه فاسقان و بدكاران است، چگونه و با چه وسيله مقرّب درگاه احديّت شد؟
جواب آمد: در وقت جان دادن با چشم گريان گفت:
يا مَنْ لَهُ الدُّنيا وَ الآخِرَةُ إرْحَمْ مَن لَيْسَ لَهُ الدُّنيا وَ الآخرَةُ.❤️❤️
اى كه دنيا و آخرت از اوست، رحم كن به كسى كه نه دنيا دارد نه آخرت.
مالك! كدام دردمند به درگاه ما آمد كه دردش را درمان نكرديم؟ و كدام حاجتمند به پيشگاه ما ناليد كه حاجتش را برنياورديم؟
📔تفسير منهج الصادقين: ۸/۱۱۰
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزای حرم امام رئوف😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه امام حسین علیه السلام ...
✋ایـــســ⛔ــتـــــ✋
❌یکبار هم که شده
با خودت و خدایت خلوت کن
📛نکند #مجازی شدنت
مساوی شود با سقوط ایمانت!!😔
🚫خـیلی از چت ها
👬گروه های مختلط👫
📱و دوستی های مجازی💻
💣پـرتگاه ِ #ایمان توست...❗️
👈بیاین همیشه یادمون باشه #مولامون #امام_زمان (عج) به تک تک کارای ما نظر دارن ، حتی یه کلیک کردن
😉اونوقت به حرمت #اماممون هم که شده خیـــــلی از کارها رو انجام نمیدیم
حرکت کشتی نجات آدمیان احتیاجی به دریا ندارد؛ این کشتی از قطعه اشک مقدسی ميگذرد که برای حسین(ع) ریخته ميشود.
@ghasedak40
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
🔸کارشناس اسرائیلی: پایان اسرائیل زودتر از پیشبینی ایران خواهد بود.
📚 مخلوط شدن رطوبت دست با رطوبت صورت
💠 سؤال: اگر هنگام #مسحِ_سر، دستمان با تری موی جلوی سر یا پیشانی برخورد کند، برای #وضو اشکال دارد؟
✅ جواب: اشکال ندارد، ولی نباید با رطوبتی که از موی سر یا #پیشانی به دست رسیده است، #مسح_پا را انجام دهید.
#احکام_وضو #احکام_مسح
مداحی_آنلاین_مرد_بیمار_و_دیدار_با.mp3
2.71M
YEKNET.IR - shoor - shabe 9 moharram1399 - mehdi rasouli.mp3
8.12M
⏯ #شور احساسی
🍃زائر حسینِ هر کی
🍃چشمش توی روضه تر شه
🎤 #مهدی_رسولی
👌فوق زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت جالب آیتالله مجتهدی تهرانی از ثواب روضه خواندن در خانه
🔹برای زن و بچه و مادرتان روضه بخوانید.
4_5787213159978764120.mp3
7.2M
تورو نداشتم چیکار میکردم
دورت بگردم حسین ♥️
#امیر_برومند
🌷به نام خدا وباسلام
۷ فایده استغفار:
🌷۱.مانع نازل شدن عذاب میشود.۳۳انفال
🌷۲.بهره مندشدن ازنعمتهادردنیا......۳هود
🌷۳.نازل شدن باران........................۵۲هود
🌷۴. تقویت انسان ....................۵۲هود
🌷۵.بهشتی شدن..................۱۳۵ آل عمران
🌷۶.تبدیل گناهان به حسنات.......۷۰فرقان
🌷۷.نزول باران، ومال وفرزند....۱۱و۱۲نوح
📗 بر منبر مناجات
▪️امام سجاد(ع) در وضعی قرار داشت که چنین امکانی نبود که مثل امام حسن و امام حسین(ع) در مسجد مسلمانها را دور خود جمع کند... ولی ایشان بعد از واقعه کربلا از بیان معارف دست نکشیدند و بهعنوان دعا و نیایش، مطالبی فراهم آوردند؛ امام سجاد(ع) معارف اسلام را نه بهصورت روایت بلکه بهصورت صحیفهی سجادیه بیان فرمود که مورد استفادهی نسلهای بعد قرار گرفت.
رهبرانقلاب | بهمن 1351
#وسواس_و_وسواسی
♨️ #وسواس برخاسته از شیطان می باشد و خدای ناکرده اگر شخص #وسواسی شود از عبادت ها نیز باز می ماند. علاوه بر این، عدم فهم درست احکام دین سبب می شود که شخص نظر خود را بر احکام الهی ترجیح دهد و نظر خود را ملاک رفتاری خود قرار دهد.
♨️شخص #وسواسی نظر خود را در مقابل نظر دین قرار می دهد به چه صورت؟ به این صورت که دین بنایش بر آسان گیری و توجه نکردن به شک در این امور است اما شخص #وسواسی عقیده دارد که با شک در نجاست، حتما آن را تطهیر کند، یا وضو و غسل را طولانی کند! این روحیه شخص وسواسی که نظر خود را بر دین ترجیح دهد معصیتی بزرگ است لذا حتما توصیه می کنیم ملاک را در طهارت و انجام غسل و وضو مانند عرف متشرعین قرار دهید و نیاز نیست که اینقدر با دقت وارسی نماید!.
‼️جالب اینجاست که اشخاص #وسواسی هیچگاه در امور مالی دچار وسواس نیستند! برای همین خوبست که هر گاه دچار وسواس شدند، با خود عهد کنند که مقداری را به عنوان جریمه به فقرا بپردازند، از آثار این کار اینست که شخص در مبارزه با وسواس شیطان جدی می شود.
☑️منبع : سایت هدانا
🔴 #خود_را_سهیم_بدانید
💠 گاهی خود را در ایجاد مشکلات زندگی، سهیم بدانید (ولو مقصر نیستید) و آن را به همسرتان #اعتراف کنید! اینکار #عشق و محبت را بار دیگر در زندگیتان شکوفا میکند.
💠 زیرا اینکار زمینهای میشود تا همسرتان نیز #سهم خود را در مشکلات زندگی بپذیرد و با کمک شما درصدد رفع مشکل بر آید.
💠 سهیم دانستن خود در مشکلات، باعث میشود تا نزد همسرتان فردی #منطقی، فداکار و محبوب جلوه کنید و سبب میشود همسرتان از سیستم گارد گرفتن و انتقادناپذیری خارج شود.
🆔 @khanevadeh_313