💠 ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا!
🔸 نفاق یعنی باطن بد و نیت بد را به قصد خدعه و فریب مردم مخفی کردن، جو فروختن و گندمنمایی کردن. عکس قضیه چگونه است؟
🔹 عکس قضیه این گونه است که انسانی به کمالاتی از معنویت رسیده باشد که اگر مردم از آن اطلاع پیدا کنند دست و پایش را میبوسند، خاک پایش را بر میدارند. ولی او این کمالات را مخفی میکند و میخواهد این راز بین خودش و خدای خودش باشد. ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا؟!
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۷/ص۱۳۴
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رعایت تقوا و انس با قرآن، دو وصیّت مهم از وصایای امیرالمؤمنین«ع»
#آیت_الله_مظاهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
📋 #شاگرد_کفاش
قدیما یه شاگرد کفاشی بود، هر روز می رفت لب رودخونه برای درست کردن کفش و چرم ها رو می شست
اوستاش هر روز قبل از رفتن بهش سیلی میزد و می گفت این رو میزنم تا چرم رو آب نبره!
روزی شاگرد داشت چرم رو میشُست که آب اون رو با خودش برد. تو دلش گفت اوستا هر روز به من چَک میزد که چرم رو آب نبره ، الان بفهمه قطعا زنده ام نمیذاره!
با ترس و لرز رفت و هرجوری بود به اوستاش ماجرا رو گفت. اوستا گفت عیب نداره. شاگرد با تعجب پرسید نمی زنیم؟ اوستاش گفت من میزدم که چرم رو آب نبره! الان که آب برده دیگه فایده ای نداره...
زندگی هم همینه ، تمام تلاش تون رو انجام بدید که چرم رو آب نبره، وقتی چرم رو آب برد دیگه فایده نداره ، پس حرص نخورید ....
┈┈┈┈┈┈┈┈┈
📚 خمس درآمد دریافت شده پس از سال خمسی
💠 سوال: اگر فردی از درآمد بین سال کالایی تهیه کند و سپس به صورت نسیه به فروش برساند نسبت به #خمس_درآمد مزبور چه تکلیفی دارد؟ آیا جزء درآمد سال وصول محسوب می شود یا سال معامله؟
✅ جواب: در فرض مرقوم قیمت نقدی کالا در زمان معامله جزء درآمد سال معامله و سود نسیه جزء درآمد سال دریافت می باشد.
#احکام_خمس #محاسبه_خمس
🌷 به نام خدا وباسلام
🌷 ۴ انگیزه برای نماز:
🌷۱.نمازبرای شکر:
🌷عبادت کنیدخداراکه به شماغذا وامنیت داد..3و4سوره قریش
🌷۲.نمازبرای رشد:
نماز بخوانیدکه مانع از گناه میشود....45عنکبوت
🌷۳.نمازبرای أُنس
اقم الصلوه لذکری.................14طه
نمازبخوان به خاطریادمن
🌷۴.نمازبرای قُرب
واسجدولله واقترب...............19علق
سجده کن برای خدا ونزدیک شو
إذا صُنِعَ إليكَ معروفٌ فَاذكرْ، إذا صنعتَ مَعروفا فَانْسَه
هرگاه به تو خوبى شد،آن را ياد آورى كن و هرگاه تو خوبى كردى، آن را از ياد ببر
#امام_علی_علیه_السلام
#میزان_الحکمه_جلد7_صفحه312
#مراقبه
#علامه_طباطبایی_ره
⚠️مراقبه یعنی توجه باطنی انسان به خدا و روی نگرداندن از آن در همه احوال.
🍂مراقبه این است که انسان در اوقات بیداری از اول صبح تا هنگام خواب از یاد خدا غافل نباشد و تمام گفتار و کردارش برای خداوند متعال و جلب رضای او باشد .
🔸او را همه جا حاضر و بر کارهای خود ناظر بداند و خویشتن را در محضر او بیابد در روایت آمده است : اعْبُد اللهَ كَأَنَّكَ تَرَاهُ فَإِنْ كُنْتَ لَا تَرَاهُ فَإِنَّهُ يَرَاكَ (بحار ج 25 ص 204) خدا را آنگونه عبادت کن که گویی او را میبینی و اگر تو او را نمیبینی او تو را میبیند.
📔درمحضرعلامه طباطبایی ، ص331
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مکتب حسین(ع)، مکتب انسان سازی است نه مکتب گنهکار سازی...
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅
🔰 مراتب مراقبه
مراقبه، سه مرتبه دارد:
اول آنکه سالک کارهای خود را برای رضای خدا انجام دهد و از لغو نیز کناره گیرد.
دوم اینکه چون از مرحله اول، حضور و مرتبه ای برایش پیدا شد خود را در تمام افعال نزد خدا حاضر ببیند.
سوم اینکه چون قدری [در این مرحله] قوی تر شد، خدا را ناظر اعمال و کردار خود بداند؛ نه چون شخصی که ناظر است؛ بلکه به این نحو که: "داخل فی الاشیاء لابالممازجه و خارج عن الاشیاء لا بالمزایله".
به این مرتبه و به اعتبار حضور حق در نزد سالک، «ذکر» گفته می شود. آیات ذکر نیز ناظر به این معنای از ذکر است؛ نه ذكر لفظی. ويكون هذا الحال مربيا لصاحبها. تا به جایی می رسد که هیچ امری از او بی ذکر و یاد خدا صادر نمی شود، بلکه اگر سالک آنی از آنات عمر از حق غفلت کند، آن را منافی با ذکر می داند. کم کم با انجام عبادات، شعله آن برافروخته تر می شود تا آنکه گاه منجذب گشته و تمام کارهای خود را از دست می دهد؛ اما این حال، كالبرق الخاطف می باشد و می گذرد.
🔸علامه طباطبایی
📚ثمرات حیات ج1ص54
#موعظه_خوبان
#علامه_طباطبایی
📚 معیارهای نامزد اصلح
💠 سوال: به نظر معظم له معیارهای نامزد #اصلح چه مواردی است؟
✅ جواب: با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
۱- #تدیّن؛
۲- #تعهّد و خوشنامی؛
۳- وفاداری به #انقلاب و ایستادگی در راه آن؛
۴- عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛
۵- دارای برنامه و کفایت لازم؛
۶- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛
۷- #ساده_زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛
۸- #مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛
۹- اعتقاد واقعی به راه امام راحل (قدس سره)؛
۱۰- تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
۱۱- تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛
۱۲- پرهیز از #اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛
۱۳- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛
۱۴- شناخت اولویت ها و فوریت های نظام و مردم و پرداختن به آنها.
#احکام_انتخابات #معیار_نامزد_اصلح
چهارشنبه ۱۲خرداد ماه۱۴٠٠
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
مردم پاسخ معتبر میخواهند
هر چه به موعد برگزاری انتخابات در 28 خرداد نزدیک میشویم، فضای رسانهای و بهتبع آن فضای افکار عمومی به سمت مباحث انتخاباتی گرایش بیشتری پیدا میکند و به عبارتی تنور انتخابات در حال گرم شدن است. آغاز برنامههای تبلیغاتی نامزدها در رسانه ملی از اوایل این هفته، آغازی بود بر ماراتن نفسگیری که کمتر از سه هفته دیگر رئیسجمهور چهار سال آینده کشور از دل آن بیرون خواهد آمد.
نکات تحلیلی: تبلیغات انتخاباتی فرصتی است تا افکار عمومی ضمن آشنایی بیشتر با «کارنامه» نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، به بررسی «برنامه»های اعلامی آنها بپردازند و در این میان با سنجش سوابق و عملکردها با وعدهها و برنامهها، دست به انتخاب بزنند. اگرچه شیوههای تبلیغات بر اساس پروپاگاندای رسانهای و توسل به شعارهای فریبنده و دروغ در برخی جوامع امروز رایج است، اما بر اساس فرهنگ و مبانی ارزشی حاکم بر جامعه ما، عرصه رقابتهای انتخاباتی در سالهای پس از پیروزی انقلاب، میدانی برای معرفی و بیان توانمندیها بوده تا مردم در پای صندوق رأی دست به بهترین انتخاب بزنند؛ اما در دورههای اخیر با فاصله گرفتن از این فضا، شاهد برخی تبلیغات غیرواقعی، بداخلاقیهای سیاسی، هجمههای دروغین و درنهایت سیاهنمایی از وضعیت کشور از سوی برخی جریانها و نامزدها برای جلب آرای بیشتر هستیم که تشدید این فضا تبعات اجتماعی و سیاسی به دنبال داشته که بعضاً در کف خیابان ظهور و بروز یافته است. نکته قابلتوجه در موضوع تبلیغات و برنامههای رسانهای نامزدها که مخاطب اصلی آنها مردمی هستند که قرار است با آرای خود تکلیف مدیریت اجرایی چهار سال آینده را مشخص کنند، این است که باوجود اهمیت موضوعات اجتماعی و فرهنگی، اولویت اصلی مردم در حال حاضر مسائل اقتصادی و معیشتی است. لذا نامزدها باید برای سروسامان دادن به این نیاز اساسی بخش قابلتوجهی از جامعه، برنامه قابلاجرا و «پاسخ معتبر» ارائه کنند و با پرهیز از شعارها و وعدههای غیرقابلاجرا، در یک فضای منطقی، عقلانی و قابل استدلال علمی، جامعه را به حل مشکلات امیدوار کنند.
نکته پایانی: مردم فهیم و صبور ایران واقفاند که همه مشکلات اقتصادی یک شبه حل نخواهد شد، اما امیدوارند دولتی سرکار بیاید که با اعتقاد و باور به ظرفیتها و توانمندیهای داخلی، اقدامات «جدی» و «جهادی» برای حل معضلات موجود انجام دهد و در این صورت خود مردم پشتیبان و حامی اصلی چنین دولتی خواهند بود. (نویسنده: علی حیدری)
▼گزارش روز
فیک نیوزها و انتخابات 1400
هرچه به انتخابات ریاست جمهوری نزدیکتر میشویم، شدت و حجم فیک نیوزها یا اخبار جعلی رسانههای مجازی افزایش مییابد و از طرف دیگر فراوانی رسانهها مانع از این میشود که مخاطبان بتوانند به تکذیبیههای اخبار دست پیدا کنند و یا اینکه شایعه بودن آن را متوجه شوند.
گزارههای خبری: از سال گذشته و تا به امروز خبرهای مهمی از رسانهها منتشر شده است که گذشت زمان غیرواقعی بودن آنها را نشان داده است. 1- دولت نظامیان: از سال گذشته حجم وسیعی از تحلیل رسانهها به این موضوع اختصاص داشت که دولت آینده توسط یک نظامی شکل خواهد گرفت و بر همین مبنا تخریب سیاسی نیروهای نظامی شروع شد و میلیونها خبر و تحلیل در این زمینه برای کاهش محبوبیت آنها منتشر شد. شورای نگهبان با توجه به معیارهای رجل سیاسی، مدیر و مدبر بودن هیچکدام از نیروهای نظامی را احراز صلاحیت نکرد، اما همین نظامیانی که برچسب دیکتاتوری خورده بودند، بلافاصله نظر شورای نگهبان را به بهترین وجه پذیرفتند و کوچکترین سخن اعتراضی بیان نکردند. هزاران مطلب در مورد رابطه گرم شورای نگهبان با آنها منتشر شد، اما هنگامیکه از فیلتر رد نشدند همان رسانهها و شخصیتها حاضر نشدند بگویند برادران نظامی، ببخشید که شما را تخریب کردیم! یا بگویند شورای نگهبان متشکریم که نظامیان را احراز صلاحیت نکردید! 2- نامه نظامیان به رهبری: ماه گذشته خبری منتشر شد که برخی از سیاسیون و فرماندهان نظامی به رهبر انقلاب برای نامزد نشدن آیتالله رئیسی نامه نوشتهاند، در بخشی از این شایعه آمده بود، جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران که در رأس این مجموعه بوده و هستند و سیاسیون اصولگرا در نامهای به رهبر انقلاب خواستار توصیه ایشان به آیتالله رئیسی برای عدم کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری و در عوض، خواستار کاندیداتوری محمدباقر قالیباف شدهاند. همین رسانهها اکنون به دنبال خلق شایعههای دیگری در مورد رابطه نظامیان با ستادهای رئیسی هستند! 3- امرونهی رهبری در مورد نامزدها: درحالیکه گفته میشد رهبری به برخی نامزدها توصیه کرده در انتخابات شرکت نکنند، ایشان هرگونه امرونهی نامزدها برای شرکت در انتخابات را تکذیب کرده و گفتند: «بنده البتّه در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم». برخی از افراد که همواره رهبری را به خاطر اختیارات قانونی تخریب میکردند، هنگامیکه موقع احراز صلاحیت، نامزد انتخاباتیشان احراز نشد به رهبری نامه نوشتند که دخالت کند که با توصیه ایشان تأیید شوند.
نکته پایانی: اخبار و تحلیلهای جعلی و گمراهکننده اکنون یکی از روشهای تبلیغاتی رسانهها، نامزدها و جریانهای سیاسی شده است و تا روز آخر انتخابات هم ادامه دارد، البته نرمافزارها و هوش مصنوعی هم از توان تشخیص فیک نیوزها ناتوان است و تنها با «سواد رسانهای» (Media Literacy) و افزایش سطح تحلیل مردم نسبت به رسانهها و محتوای آنهاست که آفتاب حقیقت بر سیاهی دروغ میتابد و آن را رسوا میکند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
▼خبر ویژه
دوازدهمین دانشگاه برتر دنیا!
در آخرین رتبهبندی موضوعی پایگاه رتبهبندی شانگهای، دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب رتبه در ۱۲ حوزه اصلی شد. بر اساس این گزارش؛ نام دانشگاه صنعتی شریف در کنار نام دانشگاههای برتر جهان در رشتههایی چون مهندسی عمران، مهندسی متالورژی، منابع آب، مهندسی شیمی، مهندسی مخابرات، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی و علوم ابزار، مهندسی مکانیک، مهندسی و علوم انرژی، مهندسی و علوم کامپیوتر، مهندسی و علم مواد و مدیریت مشاهده میشود. گفتنی است که دانشگاه صنعتی شریف در ۳ رشته مهندسی عمران، مهندسی شیمی و مهندسی مخابرات همانند سال گذشته رتبه اول کشوری را کسب کرده است.
🌷۱۱ گروه ،اندوه وترس ندارند:
🌷۱.هدایت شدگان:
فَمَنْ تَبِعَ هُدَايَ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٣٨)بقره
🌷۲.اهل ایمان وعمل صالح:
مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَعَمِلَ صَالِحًا فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٦٢)بقره
🌷۳.آنان که تسلیم خداهستند:
بلَىٰ مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُٓ أَجْرُهُ عِنْدَ رَبِّهِ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (١١٢)بقره
🌷۴.آنانکه بدون منت واذیت،مال درراه۲ خدامیدهند:
الذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ثُمَّ لَا يُتْبِعُونَ مَآ أَنْفَقُوا مَنًّا وَلَآ أَذًى لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٢٦٢)بقره
🌷۵.آنانکه مال درراه خدا میدهند:
الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٢٧٤)بقره
🌷۶.اهل ایمان وعمل صالح واهل نماز وزکات:
انَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٢٧٧)بقره
🌷۷.اهل ایمان وعمل صالح:
مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَعَمِلَ صَالِحًا فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٦٩)مائده
🌷۸.اهل ایمان واصلاح:
فَمَنْ آمَنَ وَأَصْلَحَ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٤٨)انعام
🌷۹.اهل تقوا واصلاح:
فَمَنِ اتَّقَىٰ وَأَصْلَحَ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٣٥)اعراف
🌷۱۰.دوستان خدا:
الَآ إِنَّ أَوْلِيَآءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (٦٢)یونس
🌷۱۱.آنانکه گفتندخدای ما الله است واستقامت کردند:
انَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (١٣)احقاف
كانون بدى ها، لجاجت و مجادله زياد است
جِماعُ الشَّرِّ اللَّجاجُ و كَثرَةُ المُماراةِ
#امامعلیعلیهالسلام
#غررالحكمحدیث4795
🏴🏳🏴🏳🏴
سالروز رحلت ملکوتی احیاگر مکتب تشیع حضرت امام خمینی رحمت الله علیه تسلیت باد
#امام_خمینی
صدای انقلاب شماره 246.mp3
8.09M
#صدای_انقلاب شماره 246
📌 تحلیلی بر جریان شناسی تحریم کنندگان انتخابات؟
ماهیت، اهداف و دسته بندی این گروه ها
کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#انتخابات
#تحریم
#تحریف