eitaa logo
قاصدک
919 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
4.8هزار ویدیو
124 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◼️◾️ طعم تلخ بی علی بودن را حتی امروز هم میتوان چشید... 🔴 @IslamLifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وصفی از مولا امیرالمومنین از زبان رژه گارودی اندیشمند فرانسوی ... تا آخر ببینید
شب قدر شیخ حسین انصاریان حرف خوبی زد گفت: خدایا به محرومیت در ماه رمضونت صبر کردیم این تنبیه بزرگی بود دیگه با محرومیت به محرمت نمیتونیم صبر کنیم مارو با حسینت تنبیه نکن این حرفش خیلی درد داشت خدایا ما نمیتونیم از حسین جدا بشیم. هرکاری با ما میکنی عیبی نداره هر بلائی سرمون میاری مختاری خدایا حسین و محرم حسینت رو از ما نگیر مارو از امام حسین علیه السلام جدا نکن 🏴🏴🏴
*قسمتــــے از وصیت‌نامه شهید:* بسم‌الله الرحمن الرحیم اینجانب بابک نوری هریس فرزند محمد *به تو حسادت می‌کنند، تو مکن. تو را تکذیب می‌کنند، آرام باش. تو را می‌ستایند، فریب مخور. تو را نکوهش می‌کنند، شکوه مکن. مردم از تو بد میگویند، اندوهگین مشو. همه مردم تو را نیک می‌خوانند، مسرور مباش... آنگاه از ما خواهی بود. حدیثی بود که همیشه در قلب من وجود داشت (از امام پنجم)* خدایا همیشه خواستم به چیزهایی که از آن‌ها آگاه هستم عمل کنم ولی در این دنیای فانی به‌قدری غرق گناه و آلودگی بودم که نمی‌دانم لیاقت قرب به خداوند را دارم یا نه؟ خدایا گناه‌های من را ببخش، اشتباهاتم را در رحمت و مغفرت خودت ببخش و تا وقتی‌که مرا نبخشیدی از این دنیا مبر. تا وقتی‌که راهم راه حق هست مرا بمیران. خدایا کمکم کن تا درراه تو قدم بردارم و درراه تو جان بدهم.
🌷 دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان 🌙 @IslamlifeStyles
◼ *علی (ع) را چه کُشت؟!* ◼ یک وقت می‌گوییم علی(ع) را "که" کُشت و یک وقت می‌گوییم "چه" کُشت؟ اگر بگوییم علی را "که" کُشت؟! البته عبدالرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را "چه" کُشت، باید بگوییم "جمود"، "خشک مغزی" و "خشکه مقدّسی"؛ همین هایی که آمده بودند علی را بکشند، از سر شب تا صبح عبادت می‏ کردند، واقعاً خیلی تأثّرآور است... علی به جهالت و نادانی این ها ترحّم می‌کرد، تا آخر هم حقوق این ها را از بیت المال می‌داد و به این ها آزادی فکری می‌داد... ابن ابی الحدید می‌گوید، اگر می‌خواهید بفهمید که جمود و جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که این ها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب‏ نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: "ما می‌خواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون می‌خواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شب های عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم...!" 📚از کتاب اسلام و نیازهای زمان، ج ١|نوشته ◼◼◼◼◼
بسم الله الرحمن الرحیم روزمان را با آغاز کنیم 🌟⛰خود سازی شرط اول قبول مسئولیت در جامعه اسلامی است 🔖 آیات: ۵۰ تا ۵۳ سوره بقره ✅ آیه ۵۰ سوره مبارکه بقره: «واذ فرقنا بکم البحر فانجیناکم واغرقنا آل فرعون وانتم تنظرون» و (به خاطر بیاورید) هنگامی را که دریا را برای شما شکافتیم؛ و شما را نجات دادیم؛ و فرعونیان را غرق ساختیم؛ در حالی که شما تماشا می‌کردید. ✅آیه ۵۱ سوره بقره: «واذ واعدنا موسی اربعین لیلة ثم اتخذتم العجل من بعده وانتم ظالمون» و (به یاد آورید) هنگامی را که با موسی چهل شب وعده گذاردیم؛ (و او، برای گرفتن فرمانهای الهی، به میعادگاه آمد؛) سپس شما گوساله را بعد از او (معبود خود) انتخاب نمودید؛ در حالی که ستمکار بودید. ✅ آیه ۵۲ بقره: «ثم عفونا عنکم من بعد ذلک لعلکم تشکرون» سپس شما را بعد از آن بخشیدیم؛ شاید شکر (این نعمت عفو را) بجا آورید. ✅ آیه ۵۳ بقره: «واذ آتینا موسی الکتاب والفرقان لعلکم تهتدون» و (نیز به خاطر آورید) هنگامی را که به موسی، کتاب و وسیله تشخیص (حق از باطل) را دادیم؛ تا هدایت شوید 🔹🔹🔹🔹 📚 مفسر: علامه جوادی آملی 1️⃣یاداوری نعمتهای گذشته هم به جهت شکرگذاری است و هم به جهت استفاده از آن تجربه برای تصمیمهای آینده. . 2️⃣کلید آسمانها و زمین به دست خداست و هر کلید دو لبه دارد که با یکی باز میکند (مفتاح) و با یک لبه میبندد (مقلاد). خدا با یک لبه کلید راه را برای بنی اسراییل باز کرد و سپس کلید را دوباره چرخاند و راه را برای آل فرعون بست. 3️⃣خدا به پیامبرش گوید اگر میخواهی مفاهیم بلند و سنگین قرآن را بفهمی (انا سنلقی علیک قولاً ثقیلاً) را احیا کن چون در طول روز، تو فراغت و آرامش نداری چون یا خودت کار زیادی داری ناآرامی و یا دیگران درگیر و مشغولند و نمیگذارند تو آرام باشی. ، سخن و عمل انسان را صحیح و محکم میکند. 4️⃣حتی خداوند عالمی را عالم می داند که شب را زنده بدارد و در شب درس بخواند (ام من هو قانت آناء اللیل ...) سپس بگوید عالم و غیر عالم یکی نیست یعنی عالم باید اول عابد بوده و به عبادت دعوت کند سپس به علم. 5️⃣پیامبر مانند مردم معمولی نبود که چند ساعت بخوابد و نیم ساعت به اذان صبح بلند شود و نماز شب بخواند! بلکه خوابش مثل یک بود که در سنگر، نگهبان است. خوابش خفیف بود، میخوابید و بعد از مدتی بلند میشد و دو رکعت نماز شب میخواند دوباره مختصری استراحت میکرد پس از دقایقی بلند میشد و دو رکعت دیگر میخواند و به همین صورت تا اذان صبح! یعنی را به «خواب» نمیگذراند بلکه خوابش هم بین نمازها بود.