قاصد امروز 11 مرداد 1403.pdf
1.7M
✅ رایگان دریافت کنید.
🔸 نسخه الکترونیک شماره 11، مردادماه ۱۴۰۳ نشریه سیاسی و اجتماعی"قاصدِ امروز" را بخوانید.
- شأن معلمی باید احیا شود؛ مشکل کمبود معلم با استخدام بازنشستگان حل نمیشود
به قلم رضا رضوی؛ صاحب امتیاز و مدیرمسئول قاصدِ امروز
- فضای مجازی: تهدیدی برای افکار عمومی در بزنگاههای سیاسی
به قلم نورالله افضلی؛ فعال اجتماعی و رسانه
- بحران دارویی در ایران؛ از مونتاژ تا قاچاق
به قلم علی اکبر جعفریاری؛ مدیر پروژه کنترل اصالت و سلامت غذا و داروی کشور
-چالشهای حقوقی مالکیت فکری در ایران
یاسمن نهاوندی؛کارشناس و پژوهشگر مسائل حقوقی
-انتظارات از دولت چهاردهم
به قلم رامین مجنون پیله رود؛ پژوهشگر و دانشجوی دکتری علوم سیاسی
- صالحیه؛ ساختوساز بیوقفه و مدارس فراموششده
به قلم صبا فخام؛ خبرنگار
- تقسیم کار والدین برای نگهداری از نوزاد به قلم فاطمه شفائی؛ کارشناس ارشد روانشناسی مثبت گرا
- ویژگی های یک فرماندار خوب
به قلم حسین ثاقبی؛ روزنامه نگار
- داستان کوتاه زن بودن
به قلم مهناز فلاطون پور؛ نویسنده
- داستان کوتاه نذر جشن تولد
به قلم زینت سادات قاضی؛ نویسنده
- داستان دنباله دار کلبه
به قلم زهرا غفاری؛ نویسنده
- داستان کوتاه پچ پچ
به قلم زینب اکبری؛ نویسنده
- داستان کوتاه ورده حمراء
به قلم طاهره علم چی میبدی؛ نویسنده
و مطالب دیگر جذاب، آموزنده و سرگرم کننده
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کانال ایتا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
May 11
حمایت از شفافیت ضرورتی برای حفظ اعتماد عمومی است
به قلم رضا رضوی؛ خبرنگار
🔹شفافیت یکی از ارکان اصلی تضمین سلامت جامعه و اعتماد عمومی به نهادها و سازمانهاست. زمانی که خبرنگاران، به عنوان نمایندگان افکار عمومی، برای دستیابی به این شفافیت تلاش میکنند، نهتنها باید مورد استقبال و حمایت قرار گیرند، بلکه باید به عنوان وظیفهای ضروری و اخلاقی شناخته شوند. شفافیت باعث میشود که فعالیتها و تصمیمات سازمانها و نهادهای مختلف، زیر ذرهبین قرار گرفته و از سوءاستفادهها و فسادهای احتمالی جلوگیری شود.
🔹متأسفانه، در برخی موارد، تلاش خبرنگاران برای شفافسازی با واکنشهای منفی مواجه میشود. به جای استقبال از این مطالبهگری سازنده، برخی افراد به خبرنگاران طعنه میزنند، آنها را متهم میکنند یا رفتارهایی از خود نشان میدهند که گویی شفافیت تهدیدی برای منافع شخصی آنهاست. این رفتارها نهتنها قابل قبول نیست، بلکه میتواند آسیب جدی به اعتماد عمومی وارد کند.
🔹آنهایی که در برابر شفافیت مقاومت میکنند، باید با خود به تفکر بنشینند و از خود بپرسند چرا از افشای حقایق واهمه دارند؟ آیا حفظ موقعیت و منافع شخصی برایشان مهمتر از سلامت عمومی و اعتماد جامعه است؟ این افراد باید در مقابل وجدان خود پاسخگو باشند و به مسئولیتهای اجتماعیشان با دقت بیشتری بیاندیشند.
🔹 شفافیت و خبرنگاران متعهد که برای آن تلاش میکنند، نهتنها نباید مورد حمله و اتهام قرار گیرند، بلکه باید حمایت شده و جایگاهشان در جامعه بهدرستی شناخته شود. فقط در این صورت است که میتوانیم به جامعهای سالم و با اعتماد بالا دست یابیم.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
مردم نباید مازاد یارانه خود را به نانوایان بدهند
🔸به گزارش نشریه قاصدِ امروز با اجرایی شدن طرح استفاده از دستگاههای کارتخوان در نانواییها، پیام های مردمی نشان میدهد تعداد معدودی از این واحدهای صنفی با سوءاستفاده از این سیستم به دنبال کسب منافع نامشروع خود هستند. به این صورت که با تهدید به عدم فروش نان یا فریب، از مشتریان خود میخواهند نان مورد نیازشان را از طریق کارت خریداری کنند و سپس معادل آن پول نقد دریافت کنند. این اقدام نانوایان نه تنها یارانهای که برای مردم در نظر گرفته شده است را به نفع خود مصادره میکند، بلکه با ثبت تعداد نانهای بیشتر در سامانه، سهمیه آرد دولتی بیشتری نیز دریافت میکنند که به طور غیرقانونی در بازار آزاد به فروش میرسانند.
🔸هرچند این مسئله فراوانی زیادی ندارد اما این رفتار ناپسند این تعداد معدود نه تنها حقوق مردم را تضییع میکند، بلکه فساد را در جامعه گسترش میدهد. مردم نباید اجازه دهند که مازاد یارانه نان که بهمنظور حمایت از اقشار کمدرآمد تخصیص داده شده است، به نفع عدهای سودجو هدر برود.
🔸برای مقابله با این تخلفات، مردم میتوانند از طریق سامانههای مرتبط اقدام کنند. سازمان تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به این شکایات، شماره تماس 124 را در اختیار مردم قرار داده است. همچنین، مردم میتوانند با ارسال پیامک به شماره سامانه پیامکی که برای این موضوع آماده شده و یا از طریق اپلیکیشن «نظر»، شکایات خود را ثبت کنند و از حق قانونی خود دفاع کنند.
🔸 مشارکت فعال مردم در گزارش تخلفات و عدم همکاری با نانوایان متخلف میتواند به کاهش این نوع فسادها کمک کرده و یارانه نان را در مسیر درست خود قرار دهد.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
📢 *دعوت به ارسال پرسشهای مردمی*
نشریه «قاصد امروز» در راستای رسالت مطبوعاتی و اطلاعرسانی خود، اقدام به انتقال مطالبات عمومی به مسئولان محترم خواهد کرد. از این پس، پرسشها به صورت رسمی و مکتوب از مسئولین مربوطه پرسیده شده و پاسخهای آنها به اطلاع عموم خواهد رسید. همچنین، در صورتی که مسئولی ظرف یک هفته پس از دریافت سوال پاسخی ارائه ندهد یا واکنشی نداشته باشد، این موضوع به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.
از مردم عزیز دعوت میکنیم تا پرسشهای خود را به حساب کاربری @Reza_Razavi_ghased به نام رضا رضوی، صاحب امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه «قاصد امروز»، ارسال نمایند یا از طریق شماره 09334636895 در شبکههای اجتماعی پیام ارسال کنند.
نشریه «قاصد امروز» با جدیت به پیگیری مطالبات شما پرداخته و پاسخهای مسئولان را منتشر خواهد کرد.
منتظر پرسشها و پاسخهای مسئولان باشید.
مطالبه یک حق شهروندی؛
فرمانداری اسلامشهر دستگاهها را ملزم به اجرای قانون دسترسی آزاد به انتشار اطلاعات کند
▪️ماده ۱۰ قانون دسترسی آزاد به اطلاعات یکی از مهمترین اصولی است که به حقوق شهروندی و شفافیت دستگاههای عمومی تأکید دارد. این قانون، دستگاههای عمومی را موظف میکند تا اطلاعات عمومی خود را منتشر کنند و در دسترس عموم قرار دهند، مگر آنکه اطلاعات دارای طبقهبندی امنیتی باشد. این ماده قانونی که در راستای نفع عمومی و حفظ حقوق شهروندی تدوین شده، بهویژه در جوامعی مانند اسلامشهر میتواند ابزاری قدرتمند برای ارتقاء اعتماد عمومی و افزایش شفافیت در عملکرد نهادهای اجرایی باشد.
▪️طبق این ماده، هر مؤسسه عمومی باید حداقل سالیانه اطلاعات عمومی شامل عملکرد و ترازنامه خود را از طریق امکانات رایانهای منتشر کند. انتشار چنین اطلاعاتی، شهروندان نهتنها قادر خواهند بود بهصورت مستقیم به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند، بلکه میتوانند از کیفیت و شفافیت عملکرد دستگاههای اجرایی اطمینان حاصل نمایند.
اطلاعات الزامی که باید به صورت سالیانه منتشر گردد به شرح زیر است:
الف ـ اهداف، وظایف، سیاستها و خطی مشی ها و ساختار.
ب ـ روشها و مراحل اتمام خدماتی که مستقیماً به اعضاء جامعه ارائه می دهد.
ج ـ ساز و کارهای شکایت شهروندان از تصمیمات یا اقدامات آن مؤسسه.
د ـ انواع و اشکال اطلاعاتی که در آن مؤسسه نگهداری می شود و آیین دسترسی به آنها.
هـ ـ اختیارات و وظایف مأموران ارشد خود.
و ـ تمام ساز و کارها یا آیین هایی که به وسیله آنها اشخاص حقیقی و حقوقی و سازمانهای غیردولتی می تواند در اجراء اختیارات آن واحد مشارکت داشته یا به نحو دیگری مؤثر واقع شوند.
▪️در شهرستان اسلامشهر، بهویژه شهرداریها و شوراهای شهر، مسئولیت سنگینی در این زمینه بر عهده دارند. با توجه به اینکه این نهادها بهطور مستقیم با امور زندگی شهروندان در ارتباط هستند، انتشار اطلاعات عملکردی، مالی و ساختاری آنها میتواند موجب افزایش اعتماد عمومی و بهبود خدماترسانی شود. از این رو، از فرمانداری اسلامشهر درخواست میشود که به این ماده قانونی عمل نموده و در راستای حق شهروندی، تمامی دستگاههای شهرستان را ملزم به اتصال به سامانههای انتشار اطلاعات ظرف مدت یک ماه آینده کند.
▪️الزام شهرداریها و شوراهای شهرستان اسلامشهر به انتشار عمومی اطلاعات، اولین گام در این مسیر است و باید با اولویت انجام شود. این اقدام نهتنها شهروندان را در جریان فعالیتهای دستگاههای اجرایی قرار میدهد، بلکه به کاهش بوروکراسی و شفافیت بیشتر منجر خواهد شد. شهروندان به این واسطه میتوانند از حقوق خود در برابر دستگاههای اجرایی آگاه شوند و در صورت لزوم، از ساز و کارهای شکایت و اعتراض استفاده کنند.
▪️فرمانداری اسلامشهر باید با جدیت به اجرای ماده ۱۰ قانون دسترسی آزاد به اطلاعات پایبند باشد و به شهروندان این اطمینان را بدهد که حقوق آنان در دسترسی به اطلاعات عمومی محفوظ است. انتشار اطلاعات دستگاهها نهتنها یک ضرورت قانونی است، بلکه گامی در جهت افزایش اعتماد عمومی و بهبود عملکرد دستگاههای اجرایی در شهرستان اسلامشهر خواهد بود.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
این حق شماست
حقوق شهروندی - قسمت اول
الف- حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی
ماده 1- شهروندان از حق حیات برخوردارند. این حق را نمیتوان از آنها سلب کرد مگر بهموجب قانون.
ماده 2- شهروندان از حق زندگی شایسته و لوازم آن همچون آب بهداشتی، غذای مناسب، ارتقای سلامت، بهداشت محیط، درمان مناسب، دسترسی به دارو، تجهیزات، کالاها و خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی منطبق با معیارهای دانش روز و استانداردهای ملّی، شرایط محیط زیستی سالم و مطلوب برای ادامه زندگی برخوردارند.
ماده 3- حق زنان است که از برنامهها و تسهیلات بهداشتی و درمانی مناسب و آموزش و مشاورههای مناسب برای تأمین سلامت جسمی و روانی در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی در مراحل مختلف زندگی بهخصوص دوران بارداری، زایمان، پس از زایمان و در شرایط بیماری، فقر یا معلولیت، برخوردار باشند.
ماده 4- حق کودکان است که صرفنظر از جنسیت بهطور خاص از هرگونه تبعیض، آزار و بهرهکشی مصون و از حمایتهای اجتماعی متناسب ازجمله در حوزه سلامت، مراقبت در مقابل بیماریهای روحی، روانی و جسمانی و خدمات بهداشتی و درمانی برخوردار باشند.
ماده 5- حق توانخواهان (شهروندان دارای معلولیت) و سالمندان نیازمند است که از امکانات درمانی و توانبخشی برای بهبودی و یا توانمند شدن در جهت زندگی مستقل و مشارکت در جنبههای زندگی بهرهمند شوند.
ماده 6- شهروندان حق دارند از محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی و دینی و تعالی معنوی برخوردار شوند. دولت همه امکانات خود را برای تأمین شرایط لازم جهت بهرهمندی از این حق به کار میگیرد و با مفاسد اخلاقی ازجمله دروغ، ریا، تملق، نابردباری، بیتفاوتی، تنفر، بیاعتمادی، افراطگری و نفاق در جامعه مبارزه میکند.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
این حق شماست
#حقوق_شهروندی - قسمت دوم
ب- حق کرامت و برابری انسانی
ماده 7- شهروندان از کرامت انسانی و تمامی مزایای پیشبینیشده در قوانین و مقررات به نحو یکسان بهرهمند هستند.
ماده 8- اعمال هرگونه تبعیض ناروا بهویژه در دسترسی شهروندان به خدمات عمومی نظیر خدمات بهداشتی و فرصتهای شغلی و آموزشی ممنوع است. دولت باید از هرگونه تصمیم و اقدام منجر به فاصله طبقاتی و تبعیض ناروا و محرومیت از حقوق شهروندی، خودداری کند.
ماده 9- حیثیت و اعتبار شهروندان مصون از تعرض است. هیچ شخص، مقام یا رسانهای بهویژه آنهایی که از بودجه و امکانات عمومی استفاده میکنند نباید با رفتار یا بیان اهانتآمیز نظیر هجو و افترا، حتی از طریق نقلقول، به اعتبار و حیثیت دیگران لطمه وارد کند.
ماده 10- توهین، تحقیر یا ایجاد تنفر نسبت به قومیتها و پیروان ادیان و مذاهب و گروههای مختلف اجتماعی و سیاسی، ممنوع است.
ماده 11- زنان حقدارند در سیاستگذاری، قانونگذاری، مدیریت، اجرا و نظارت، مشارکت فعال و تأثیرگذار داشته و بر اساس موازین اسلامی از فرصتهای اجتماعی برابر برخوردار شوند.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
مجتمع مسکونی کوثر قائمیه؛ شهری فراموششده در دل شهر
به قلم رضا رضوی؛ مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
🔸مجتمع مسکونی کوثر قائمیه، واقع در عدلآباد، با ۵۰۴ واحد مسکونی و بیش از ۲۰۰۰ نفر جمعیت، تصویر تلخی از زندگی در قلب یک شهر است؛ مردمانی که با امید و نجابت، روزها را به امید شنیده شدن فریادهایشان پشت سر میگذارند. اما بهنظر میرسد که گوش شنوایی برای مشکلاتشان پیدا نمیشود و اگر هم شنیده شود، اقدامی در پی ندارد.
🔸این مجتمع با پرداخت عوارض سنگین و مالیات، سهمی از امکانات عمومی این کشور و منابع سرشار آن را دارد، اما وضعیت خیابانهای آنقدر وخیم است که تداعیگر جادههای جنگزده است. آسفالت خیابانها تنها در خاطرهها باقی مانده و چالهها، به مرور زمان، در سراسر مسیرها ظاهر شدهاند. این وضعیت نهتنها تردد ساکنان را دشوار کرده، بلکه امنیت و سلامتشان را نیز به خطر انداخته است.
🔸اما این فقط آغاز ماجراست. عدم اجرای طرح جمعآوری و تصفیه فاضلاب یکی از بحرانیترین مشکلات این مجتمع است. در دنیایی که شهرها بهسرعت به سوی تکنولوژی و پیشرفت میروند، در کوثر قائمیه فاضلاب دستشویی، حمام، روشویی و توالت همه مستقیماً به ۲۶ چاه فاضلاب تقریباً سه متری وارد میشود. این یعنی هر هفته، ساکنان و مدیریت این مجتمع باید نگران فوران فاضلابها باشند و از جیب خود برای تخلیه سپتیکها هزینه کنند. مسئولان مربوطه که باید این مشکل را حل کنند، نه تنها هیچ قدمی برنداشتهاند، بلکه به نوعی مدیریت این بحران را به دوش مردم انداختهاند.
🔸فضای سبز این مجتمع نیز دیگر چیزی جز یک خاطره محو نیست. آب قطع شده و همراه با آن، اندک فضایی که میتوانست به مردم فرسوده از زندگی آپارتمانی نفسی تازه بدهد، از بین رفته است. نه خبری از بازسازی فضای سبز است و نه امیدی به آیندهای که این فضا را زنده کند. این مشکل هم مانند دیگر مشکلات، در سایه غفلت مسئولان محلی و سازمان فضای سبز قرار گرفته است.
🔸ساختمانهای مجتمع کوثر قائمیه روزبهروز فرسودهتر میشوند و هیچ حمایتی از سوی دستگاههای مسئول برای بازسازی این بناهای فرسوده به چشم نمیخورد. مردم این مجتمع که از هر لحاظ در تنگنا هستند، حتی برای مسائل اولیه زندگی هم پاسخی از سوی مسئولان دریافت نمیکنند.
🔸مشکل دیگر، کانالی است که شهرداری برای جمعآوری آبهای سطحی در امتداد بلوار برنده سیفی ساخته است. در نگاه اول، شاید این کانال بهنظر مفید بیاید، اما با اولین بارش سنگین، فاجعه رخ میدهد؛ تمام آبهای کثیف جمعآوریشده از خیابانهای شهر به داخل خانههای طبقه همکف این مجتمع سرازیر میشود. ساکنان بیپناه باید هر بار که باران میبارد، آماده باشند تا با حجم زیادی از آب و گل و لای مقابله کنند، بدون آنکه چارهای داشته باشند.
🔸از امکانات فرهنگی نیز چیزی نمیتوان گفت؛ زیرا اصولاً وجود ندارد. در حالی که چنین مجتمع بزرگی با جمعیتی چند هزار نفری باید از حداقل امکانات فرهنگی بهرهمند باشد، هرچند به همت مدیر مجتمع و مردم یک هیئت مذهبی پر رونق دارند اما هیچگونه برنامه یا فضای فرهنگی مناسب در این مجتمع دیده نمیشود. عدم توجه مسئولان فرهنگی به این محله، یک علامت سوال بزرگ را برای ساکنان ایجاد کرده است: آیا آنها از وجود این افراد بیخبرند یا صرفاً به دلایلی، آنها را نادیده میگیرند؟
🔸این قصه پر از آه و افسوس، داستان زندگی بیش از ۲۰۰۰ نفر انسان در کوثر قائمیه است. مردمانی که شاید از لحاظ آماری، جزئی از شهر بهحساب میآیند، اما در عمل، نه از حمایتهای شهری بهرهمندند و نه صدایشان به گوش مسئولان میرسد. شاید یک روز فرماندار، اعضای شورا، سازمانهای فرهنگی و وزارت راه و شهرسازی از بهانههای همیشگی خود دست بکشند و برای یک بار هم که شده، بهجای بهانه کردن دیوار حائل دور مجتمع، به مشکلات واقعی ساکنان آن رسیدگی کنند.
آیا آن روز خواهد رسید؟
پی نوشت: در جوار مجتمع مسکونی کوثر، مجتمع مسکونی جوانان هم با همین تعداد ساکن و همین قصه پرغصه وجود دارد که دقیقا این مشکلات را دارد.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
در جواب یک جوابیه؛
اعضای شورای شهر باید پاسخگو باشند
آیا اسلامشهر باید هزینه مشکلات شهرهای اطراف را بپردازد؟
به قلم رضا رضوی؛ مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
▪️پاسخ شهرداری اسلامشهر به مطلبی در مورد جمعآوری سگهای بلاصاحب در مناطق الهیه و واوان به جای ارائه راهکاری قانعکننده، سوالات بیشتری را ایجاد میکند. آیا مسئله تنها به جمعآوری این حیوانات محدود میشود یا ریشهیابی و پیگیری مشکلاتی که باعث ورود این سگها به اسلامشهر شده نیز جزو وظایف شهرداری است؟
هرچند زنده گیری و ساماندهی سگ های ولگرد از طریق سپردن این کار به پیمانکاران در شهرها نوعی تعارض منافع نیز ایجاد میکند به این مفهوم که «هرچه سگ ولگرد بیشتر درآمد پیمانکار در این موضوع بیشتر» اما
سوال اصلی این است: آیا پیگیری اداری، قضایی و حقوقی برای جلوگیری از رهاسازی سگهای بلاصاحب شهرهای اطراف در اسلامشهر صورت گرفته است؟ چرا باید مردم اسلامشهر هزینه کوتاهی شهرداریهای دیگر را بپردازند؟ بر اساس گزارشهای موجود، شهرداری اسلامشهر از ابتدای سال جاری ۱۲۰۰ قلاده سگ بلاصاحب را زندهگیری و ساماندهی کرده است، اما دلیل اصلی این حجم از سگها ورود آنها از شهرهای همجوار به اسلامشهر است.
▪️شهرداری اشاره کرده که برخی شهرهای اطراف به دلیل نداشتن مرکز ساماندهی حیوانات بلاصاحب، اقدام به رهاسازی سگها در اسلامشهر میکنند. آیا شهرداری اسلامشهر توانسته از این شهرداریها به صورت قانونی یا قضایی شکایت کند؟ یا قرار است همچنان هزینه و مسئولیت ساماندهی این حیوانات را مردم اسلامشهر بپردازند؟ این روند تا کجا ادامه خواهد داشت؟ آیا کافی است که شهرداری اسلامشهر به جمعآوری این حیوانات بدون پیگیریهای جدی از شهرداریهای اطراف ادامه دهد؟
▪️مردم اسلامشهر از گذشته تاکنون هزینههای سنگینی را بابت قصور و کوتاهی دیگر شهرها پرداختهاند. احداث مترو تا مرز شهرستان بهارستان با هزینه مردم اسلامشهر یکی از این موارد است. آیا باید منتظر باشیم که به زودی مسئولیت جمعآوری زبالهها یا رفع مشکلات زیستمحیطی شهرهای اطراف نیز به اسلامشهر تحمیل شود؟
▪️اعضای شورای شهر اسلامشهر باید به مردم پاسخ دهند که چرا تاکنون اقدامی جدی برای حل این مشکل از ریشه انجام نشده است. آیا فقط به جمعآوری و ساماندهی سگها اکتفا کردهاند یا برای جلوگیری از سرریز این مشکل از شهرهای همجوار تدابیری اندیشیدهاند؟ آیا قرار است مردم اسلامشهر همواره قربانی کوتاهیها و مشکلات مدیریتی شهرهای اطراف باشند؟
▪️شهروندان اسلامشهر انتظار دارند که شهرداری و اعضای شورای شهر علاوه بر ارائه خدمات، مسئولیت پاسخگویی و دفاع از حقوق آنها را در برابر کوتاهیهای دیگر شهرها بر عهده گیرند و اقدامات لازم برای جلوگیری از سرریز مشکلات به اسلامشهر را انجام دهند.
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چند روز قبل از جلسه رای اعتماد به وزرا، میزبان این برادر گرامی (که آنروز نامزد وزارت اقتصاد و امروز، وزیر اقتصاد کشور است) در کمیسیون عمران مجلس بودیم و از ایشان پرسیدم که چرا اغلب وامهای کم بهرهای که بانکها پرداخت میکنند به کارمندان خودشان اختصاص مییابد؟ منابع این تسهیلات از کجا میآید؟ آیا غیر از این است که منابع این تسهیلات، از محل همان سپردههایی تامین میشود که مردم در بانکها گذاشتهاند؟ اگر بله پس چرا اغلب مردم از این تسهیلات که منابعش را خودشان تامین کردهاند بیبهرهاند و اکثر این نوع تسهیلات، به کارمندان بانکها تعلق مییابد؟!
🔹آنروز آقای همتی در مقابل این سوال بنده سکوت کرد و پاسخی نداد ولی حالا که این ویدئوی ایشان را دیدم کاملا توجیه شدم که چرا آنروز جواب سوالم را نداد! لطفا به منطق ایشان دقت بفرمایید؛ میفرمایند که چون کارمندان بانکها ۶ صبح میآیند سر کار و تا آخر وقت سر کار هستند پس مستحق این تسهیلات هستند! برادر گرامی! فقط شما ۶ صبح میآیید سر کار؟! جسارتا آیا با این پاسختان ما را سر کار نگذاشتهاید؟! اگر عدالتی که اسلام میگوید این است پس با عرض معذرت، وَ عَلَى الاِْسْلامِ الْسَّلام!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از خبرنگار بدون مرز
استعدادهای سینمایی در حاشیه؛ غفلت فرهنگی اسلامشهر
به بهانه روز سینما
🔸روز سینما برای اسلامشهر، بهجای اینکه یادآور رونق و شکوفایی هنر هفتم باشد، به نمادی از غفلت و بیتوجهی نسبت به استعدادهای بیشمار این حوزه تبدیل شده است. در حالی که شهرستان اسلامشهر از یک سینما برخوردار است، اما به خاطر فقدان اراده برای استفاده از این امکانات و بهرهگیری از ظرفیتهای انسانی موجود در شهرستان، استعدادهای جوان و پویای این منطقه بهجای اینکه در زادگاه خود پرورش یابند و مورد حمایت قرار گیرند، به دلیل نبود فرصتها و امکانات کافی به ناچار به پایتخت مهاجرت میکنند.
🔸نهادهای مسئول فرهنگی، از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته تا سازمان فرهنگی شهرداری، طی سالهای گذشته نهتنها در ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم ناکام بودهاند، بلکه با بیتوجهی به ظرفیتهای بومی، سبب شدهاند که اسلامشهر از مزایای این استعدادهای ارزشمند محروم بماند. در حالی که شهرهای اطراف در حال جذب و بهرهبرداری از این استعدادها هستند، اسلامشهر همچنان نتوانسته سهمی از این نیروی انسانی بگیرد.
🔸این مسئله فقط مربوط به دورههای اخیر نیست؛ سالهاست که اداره فرهنگ و ارشاد در دورههای مختلف مدیریتی و سازمان فرهنگی شهرداری نتوانستهاند برنامهای منسجم و کارآمد برای تقویت و توسعه فعالیتهای سینمایی ارائه دهند. نبود سیاستهای پایدار و عدم تخصیص بودجه کافی به این حوزه باعث شده که ظرفیتهای بالقوه اسلامشهر به هدر برود و حتی با وجود داشتن امکانات ابتدایی، نتواند جایگاهی در عرصه تولیدات سینمایی پیدا کند.
🔸 کمیسیون فرهنگی شورای شهر نیز بهعنوان یکی از نهادهای کلیدی در این حوزه، در سالهای اخیر و دورههای گذشته نشان داده که برنامهریزی منسجم و راهبردی برای استفاده از این ظرفیتها نداشته است. آیا وقت آن نرسیده که نهادهای مسئول از شعارهای زیبا فاصله بگیرند و با اقدامات عملی به تقویت زیرساختها و حمایت از استعدادهای بومی بپردازند؟
🔸 در روزهای اخیر خبر تبدیل زیرزمین سینمای اسلامشهر به سالن ورزشی زنانه منتشر شد و هیچکس نپرسید که آیا بهتر نبود این فضا به یک تماشاخانه تئاتر تبدیل شود؟ با توجه به اینکه تئاتر بهعنوان هنر مادر سینما شناخته میشود، ایجاد یک تماشاخانه میتوانست فرصت خوبی برای نمایش آثار جوانان اسلامشهری باشد و در کنار سینما به رشد و شکوفایی استعدادهای محلی کمک کند. به نظر میرسد این تصمیمات بدون توجه به نیازهای فرهنگی مردم و ظرفیتهای هنری شهرستان گرفته میشود و بار دیگر بیتوجهی به اولویتهای فرهنگی را نشان میدهد.
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
چرا اسلامشهر همیشه در اولویت قطع برق است؟ مسئولان پاسخگو باشید!
آقایان فرماندار و نمایندگان! قطع برق اسلامشهر کافی نیست؟
به قلم رضا رضوی؛ مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
🔸 آقای فرماندار! آیا وقت آن نرسیده که بالاخره به فکر مردم اسلامشهر باشید و برای خروج این شهر از لیست اولویت قطع برق قدمی بردارید؟ اسلامشهر، با جمعیتی بالغ بر هشتصد هزار نفر، چرا باید همیشه قربانی تصمیمات غیرمنطقی دولت باشد؟ آیا شهروندان اسلامشهری حقوق کمتری از سایر شهروندان دارند؟ یا اینکه درد و رنج مردم این شهر برای شما قابل لمس نیست؟
🔸 قطع مداوم برق در اسلامشهر فقط به خاموشی چراغها ختم نمیشود. با قطع برق، آب هم قطع میشود. تلفنهای ثابت از کار میافتند، اینترنت قطع میشود و مردم در گرمای تابستان بدون هیچ راه ارتباطی و جایی که حداقل به مشکلات آنها گوش دهد، رها میشوند.
🔸 آقایان نماینده شما که در اسلامشهر ساکن نیستید تا بدانید مردم چه مشکلاتی را هر روز تجربه میکنند. شاید اگر تنها چند ساعت خودتان در شرایط مردم زندگی میکردید، میفهمیدید که تحمل این وضعیت تا چه اندازه غیرقابل قبول و غیرانسانی است. اما آیا درد مردم برای شما اهمیتی دارد؟ بهنظر نمیرسد!
🔸 آقایان نماینده! آیا واقعاً با این وضعیت مردم مشکلی ندارید؟ شما که در تهران در آسایش کامل زندگی میکنید، چرا باید به فکر مشکلات مردم اسلامشهر باشید؟ قطع برق در شهرهای شما که مشکلی ایجاد نمیکند، شما که هر روز با این مشکلات دست و پنجه نرم نمیکنید، پس چرا باید اقدامی انجام دهید؟ بهنظر میرسد آنچه برای شما اهمیت دارد، تنها منافع گروهی و سیاسی است و نه آسایش مردم!
🔸 متأسفانه، انتظار از فرماندار هم بیهوده به نظر میرسد. بدیهی است فرمانداری که نماینده دولت است، قدرتی برای مقابله با تصمیمات دولت ندارد. دولتی که خود اسلامشهر را در لیست اولویت قطع برق قرار داده، قطعاً نیازی به نمایندهای ندارد که به فکر مردم باشد. فرماندار اسلامشهر شاید به ناچار تنها به اجرای دستورات مشغول است.
بالاخره چه اتفاقی باید بیفتد تا شما مسئولان به فکر مردم بیفتید؟ اسلامشهر همیشه در فهرست اولویت قطع برق است و هیچکس پاسخگو نیست. نه نمایندگان، نه فرماندار و نه هیچیک از مسئولان دولتی، هیچکدام حاضر نشدهاند کوچکترین اقدامی برای رفع این بحران انجام دهند یا در مورد اقداماتشان گزارشی دهند و حتی واکنشی هم نسبت به این ندارند. آیا این انصاف است؟ آیا این عدالت است که مردمی با این مشکلات بزرگ روزگار بگذرانند و شما مسئولان حداقل یک مصاحبه در دفاع از حق مردم انجام ندهید!؟
🔸 مردم اسلامشهر، شایسته چنین بیعدالتی نیستند. آنها نیز مانند همه شهروندان ایران، حق دارند از امکانات اولیه زندگی برخوردار باشند. قطع برق مداوم، آنهم بدون هیچ برنامهریزی یا اخطاریهای، تنها به معنای تحمیل فشار بیشتر به مردمی است که همین حالا هم با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم میکنند. شما مسئولان باید یا اقدامی انجام دهید یا به صراحت اعلام کنید که مشکلات مردم برایتان اهمیتی ندارد یا توان انجام کاری ندارید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
شفافسازی کنید: فرهنگسراها و بناهای فرهنگی شهر به دست چه کسانی افتادهاند؟
به قلم رضا رضوی؛ خبرنگار و مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
🔸در پی واگذاری تعدادی از فرهنگسراها در اسلامشهر به بخش خصوصی، پرسشهایی جدی در مورد شفافیت و عدالت در این فرایند به وجود آمده است. با وجود اینکه این اقدام ممکن است از نظر قانونی و به استناد مصوبات احتمالی شورای اسلامی شهر قابل توجیه باشد، اما به نظر میرسد که گروههایی خاص از این واگذاریها بیش از بقیه منتفع شدهاند و هنوز روند واگذاری این مراکز به شکلی مطلوب به اطلاع عموم مردم، منجمله خبرنگاران نرسیده است و شفافسازی در این زمینه به شدت ناکافی بوده است. علاوه بر این بر اساس مشاهدات عمومی، البته در عدم دسترسی به گزارشهای دقیق عملکردی که باید این مجموعه ها و شهرداری آنها را منتشر کنند، به نظر میرسد انتفاع عمومی مردم شامل مشارکت بسیاری از گروههای هنری و فرهنگی و اجتماعی از این مجموعهها پس از این واگذاری به نحو مطلوب نبوده است.
🔸سوالات متعددی اذهان عمومی را به خود مشغول کرده است که در حال حاضر در این مجموعهها چه میگذرد؟ آیا این فرهنگسراها واقعاً در راستای ارتقاء فرهنگی جامعه و در خدمت تمام گروهها و اقشار جامعه شهر اسلامشهر فعالیت میکنند یا تنها به محلی برای سودآوری و یا فعالیت عدهای بخصوص تبدیل شدهاند؟ مردم حق دارند بدانند که این مراکز فرهنگی با چه هدفی و طی چه فرایندی و با چه شرایطی واگذار شدهاند و چه افرادی تسهیلگر این واگذاریها بودهاند و اگر مصوبهای در این خصوص وجود دارد باید هرچه سریع تر به صورت گسترده در اختیار خبرنگاران و مردم قرار گیرد.
🔸شهرداری و شورای اسلامی اسلامشهر فوراً باید گزارش دقیقی از روند واگذاری فرهنگسراها و خانههای فرهنگ منتشر کنند. این گزارش باید شامل مشخصات دقیق مجموعههایی که واگذار شدهاند، نام و هویت افرادی که این مراکز را اجاره کردهاند، مدت زمان اجاره، جزئیات مالی مرتبط با واگذاری و عملکرد واقعی این مراکز پس از واگذاری و از همه مهم تر میزان تأثیرگذاری واگذاری این مراکز بر فرهنگ و هنر و فعالیتهای اجتماعی شهر باشد.
🔸و سوال اساسی این است که به طور کلی چرا مردم نباید بدانند که منابع فرهنگیشان به دست چه کسانی افتاده است و این واگذاریها با چه شرایطی صورت گرفته است؟ آیا واقعاً عملکرد این فرهنگسراها در راستای خدمت به منافع عمومی بوده است، یا تنها عدهای خاص از آن بهرهمند شدهاند؟
🔸البته شهرداری در اقدامی دیگر زیرزمین تنها سینمای شهر را که میتوانست دارای کاربردی فرهنگی مثل تماشاخانه و فضای تمرین تئاتر و هنر برای هنرمندان اسلامشهر باشد، تبدیل به یک باشگاه خصوصی ورزشی کرده و در اقدامی عجیب این راه اندازی را نیز به نام خود و با مشارکت بخش خصوصی مطرح کرده و باید از نحوه و فرایند واگذاری این مجموعه به بخش خصوصی هم گزارشی مشابه آنچه در این یادداشت مطالبه شد منتشر نماید و پاسخ دهد که چرا مسئول سازمان تابعه این شهرداری همچنان به گزارش های انتقادی خبرنگاران واکنشی نشان نداده است؟
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
بیتوجهی شورای شهر به سوالات رسانه رسمی نتیجه انتخابهای نادرست سیاسی یا غفلت از وظایف؟
به قلم رضا رضوی؛ مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
▪️با گذشت چندین روز از طرح پرسشهای جدی از سوی خبرنگاران درباره عملکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری در پاره ای موارد، هنوز هیچ پاسخی از سوی مسئولان به این سوالات داده نشده است. این عدم پاسخگویی، علاوه بر بیتوجهی به رسانهها، پیام روشنی به شهروندان نیز میفرستد: یا مسئولان پاسخی برای پرسشها ندارند یا بهطور کلی از اهمیت ارتباط با مردم و رسانههای خبری غافلاند.
▪️این مشکل البته مختص یک شهر و این مسئولان خاص نیست و شاید ریشه در نحوه انتخاب اینها داشته و یا به حامیان لیستهای انتخاباتی برگردد. وقتی فردی بهجای تکیه بر آرای مردم، جایگاه خود را نتیجه حمایتهای سیاسی پشت پرده بداند، بهسختی یاد میگیرد که باید پاسخگوی رسانهها به عنوان نمایندگان افکار عمومی باشد. بهنظر میرسد که برخی از مسئولان بهجای آنکه خود را وامدار اعتماد مردم بدانند، وظایف نمایندگی را تنها بهعنوان یک نقش سیاسی موقت میپندارند.
▪️این بیتوجهی نسبت به رسانهها و خبرنگاران، که پرسشهای خود را با هدف اطلاعرسانی شفاف و پیگیری مطالبات عمومی مطرح میکنند، موجب تضعیف رابطه بین مردم و نهادهای مدیریتی شهری میشود. رسانهها پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و وقتی این پل نادیده گرفته شود، اعتماد عمومی به نهادهای مدیریتی دچار آسیب میشود.
▪️در این بین به مردم باید توصیه کرد که در زمان انتخابات، انتخاب شما میتواند تأثیر بسزایی در آینده شهر و زندگیتان داشته باشد. به کسانی رای دهید که نه تنها توان مدیریتی و اجرایی بالایی دارند، بلکه همواره در برابر مردم و رسانهها پاسخگو هستند و از شفافیت در عملکرد خود نمیهراسند. نمایندگانی که ارتباط مستمر با شهروندان و رسانهها را بهعنوان بخشی از وظایف خود میپذیرند، نشانهای از مسئولیتپذیری و تعهد به مردم دارند. چنین افرادی شایسته اعتماد شما هستند، زیرا به جای بازیهای سیاسی، مصالح عمومی و پاسخگویی به افکار عمومی را در اولویت قرار میدهند.
▪️ما در ماهنامه «قاصدِ امروز» همچنان بر پیگیری این پرسشها و مطالبات اصرار داریم. وظیفه ماست که در برابر این سکوت ناموجه مسئولان، به عنوان نمایندگان افکار عمومی، بهدنبال پاسخهای شفاف و مسئولانه باشیم. بیشک این گونه رفتارها، به دور از مسئولیتپذیری و شفافیت، باعث میشود تا مردم بیش از پیش نسبت به عملکرد نهادهای شهری بیاعتماد شوند.
▪️پیگیری و مسئولیتپذیری باید از اصول اولیه هر مدیر و مسئول باشد و در غیر این صورت، پرسش این است که آیا واقعاً این افراد صلاحیت نمایندگی مردم را دارند؟ یا تنها نتیجه بازیهای پشت پرده سیاسی هستند؟ و سوال اصلی اینکه لیست هایی که همین امروز در آستانه آماده شدن هستند چه مقدار به شفافیت و پاسخگویی به مردم جامعه اسلامی پایبند خواهند بود ؟ آیا اساسا رای دادن به لیست ها و فهرستهای بی کیفیت منطقی است ؟
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
سی نماینده اسلامشهر؛ آیا فقط نظارهگر هستید؟
به قلم رضا رضوی؛ مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
▪️وقتی مردم اسلامشهر به مشکل برمیخورند، باید انتظار داشته باشیم که نمایندگان این شهر در مجلس، به عنوان مدافعان اصلی حقوق شهروندانشان، پیشگام پیگیری مشکلات باشند. اما گویا در قضیه مسکن ملی واوان، این انتظار به سرابی تبدیل شده است. حالا جای تعجب است که قاسمی، نماینده شازند، با همت و دلسوزی، وارد میدان شده و پیگیر حق مردم اسلامشهر در مورد مسکن ملی شده است. بله، شنیدن صدای اعتراض مردم و وعده خبر خوش از سوی یک نماینده غیرمحلی برای مشکلات اسلامشهر، به نوبه خود اتفاقی خوشایند و مبارک است. اما این رویداد یک سؤال بزرگ و حیاتی را پیش روی ما قرار میدهد: سی نماینده اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی کجا هستند؟
▪️به نظر میرسد آنچه در اسلامشهر میگذرد، به اندازه کافی اهمیت ندارد که نمایندگان خود این شهر واکنشی نشان دهند. گویی مسائل و مشکلات اسلامشهر آنقدر پیشپاافتاده و بیاهمیت است که نیاز به پیگیری از سوی آنها ندارد. این کمکاری و سکوت نمایندگان، جای شرمساری دارد. در شرایطی که انتظار میرفت این نمایندگان بهصورت جدی برای ایجاد دفاتر پیگیری مسائل مردم اقدام کنند، یا دستکم در جلسات با مسئولان ذیربط موضوعات مختلف از جمله معضل مسکن ملی را بهطور فعال دنبال کنند، متأسفانه شاهدیم که نماینده یک شهرستان دیگر مجبور است به میدان بیاید.
▪️این موضوع میتواند نشاندهنده یک مسئله بزرگتر باشد: عدم پیگیری، عدم مسئولیتپذیری و شاید حتی بیتفاوتی نسبت به مشکلات مردم اسلامشهر. آیا این سکوت نشانه ناتوانی است؟ یا شاید دغدغههای نمایندگان اسلامشهر به گونهای دیگر تعریف شده و اولویتهای دیگری دارند که ما از آن بیخبریم؟
▪️سکوت نمایندگان اسلامشهر در مقابل مشکلات مردم نشان از یک خلاء بزرگ در عملکرد آنان دارد. اگر نمیخواهند دفتر پیگیری مشكلات مردم را راهاندازی کنند، لااقل باید پاسخگو باشند که چرا در مواجهه با چنین مسائل بزرگی مانند مسکن ملی، اینچنین بیعمل ماندهاند. آیا اسلامشهر برای آنها اولویتی ندارد؟ آیا درخواستهای مردم، مثل انتقادات مربوط به مسکن ملی، برای آنها کماهمیت است؟
▪️در حالی که نمایندهای از شازند توانسته با پیگیریهای خود از طریق بانکها، قول اخباری خوش را به مردم بدهد، انتظار میرود که سی نماینده اسلامشهر هم واکنش نشان دهند. این سکوت طولانیمدت دیگر قابلپذیرش نیست. مردم اسلامشهر سزاوار پاسخی روشن، قاطع و اقدامات مؤثر هستند.
▪️نمایندگان اسلامشهر باید بدانند که صرفاً نشستن بر صندلی مجلس کافی نیست. مردم از آنها اقدامات واقعی و پیگیریهای ملموس میخواهند، نه فقط وعدهها و شعارهای توخالی. اکنون زمان آن است که این نمایندگان به خود بیایند و پاسخگوی مردم خود باشند. اگر پیگیریها و تلاشهای لازم را انجام نمیدهند، پس به چه کاری مشغولاند؟
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
قاصد امروز 12 شهریور 1403.pdf
2.54M
✅ رایگان دریافت کنید.
🔸 نسخه الکترونیک شماره ۱۲، در شهریور ماه ۱۴۰۳ از نشریه سیاسی و اجتماعی"قاصدِ امروز" را بخوانید.
- خبرنگاران؛ ناظران شجاع و مطالبهگران بدون مرز
به قلم رضا رضوی؛ صاحب امتیاز و مدیرمسئول قاصدِ امروز
- اخبار جعلی در شبکههای اجتماعی
به قلم نورالله افضلی؛ فعال اجتماعی و رسانه
- تأثیرات دوگانه شبکههای اجتماعی بر سلامت روان
به قلم شقایق کلهری؛ فعال رسانه
- چالشها و پیامدهای محدودیت دسترسی به وکیل در ایران
به قلم یاسمن نهاوندی؛کارشناس و پژوهشگر مسائل حقوقی
- لباس فرم مدرسه یا لباس مهمانی؟!
به قلم صبا فخام؛ خبرنگار
- شناخت اضطراب در کودکان
به قلم فاطمه شفائی؛ کارشناس ارشد روانشناسی مثبت گرا
- نقش جوانان اسلامشهر در توسعه فرهنگی و اجتماعی
به قلم فاطمه اسدی؛ کارشناس مدیریت فرهنگی
-راهکارهای پرورش تعهد در کودکان
به قلم زهرا رضوی؛ کارشناس علوم تربیتی
- بحران های جوانان و نوجوانان و مدیران شهری
به قلم حسین ساقی؛ فعال اجتماعی و رسانه
و مجموعهای از داستانها و مطالب دیگر جذاب، آموزنده و سرگرم کننده
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کانال ایتا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
May 11
انتظار شفافسازی از سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر؛ رسانهها مطالبه مردم را فراموش نمیکنند!
به قلم رضا رضوی؛ مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
🔸سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر که با بودجه و پول مردم اداره میشود، تا امروز گزارش موثر یا شفافسازی قابل توجهی از عملکرد خود که بتوان با آن به ارزیابی بازدهی فعالیت های این سازمان پرداخت ارائه نداده است. این سازمان مسئولیت مستقیم در حوزه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی دارد، اما به نظر میرسد که تا کنون از پاسخگویی و شفافسازی در برابر مردم طفره رفته است. انتظار میرود که این نهاد عمومی بهجای حساب کردن بر فراموشی رسانهای یا انتظار کاهش حساسیتها، گزارشی جامع و شفاف از عملکرد خود در سالهای اخیر ارائه دهد.
🔸حساب کردن بر فراموشی رسانهای، بهویژه در دنیای امروز که رسانهها به عنوان یکی از ارکان نظارتی جامعه عمل میکنند، رویکردی ناپسند و ناکارآمد است. رسانهها و مردم اسلامشهر حق دارند بدانند که بودجه فرهنگی شهر چگونه خرج میشود و برنامههای این سازمان در راستای توسعه و پیشرفت فرهنگی و اجتماعی چه #نتایجی داشتهاند. عدم #شفافسازی و ارائه گزارشهای رسمی، اعتماد عمومی به این سازمان را خدشهدار میکند و مسئولان سازمان باید بدانند که افکار عمومی و رسانهها هرگز از پیگیری عملکرد آنها دست نخواهند کشید.
🔸بنابراین، لازم است که مسئولان این سازمان به سرعت گزارشی دقیق از اقدامات، پروژهها و بودجههای مصرفی خود منتشر کنند. این گزارشها باید شفاف، قابل ارزیابی و بر اساس معیارهای مشخص باشد تا مردم و رسانهها بتوانند به صورت دقیق عملکرد سازمان را بررسی کنند. انتظار میرود که شهرداری و شورای اسلامی اسلامشهر نیز در این امر دخیل باشد و بر پاسخگویی سازمانهای زیرمجموعه خود نظارت دقیقتری داشته باشد.
#شفافیت
#سازمان_فرهنگی
#شهرداری_اسلامشهر
#پاسخگویی
#رسانه_ها
#بودجه_مردمی
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
مترو اسلامشهر؛ پروژهای که هر سال دورتر میشود
رضا رضوی؛ مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
🔸مترو اسلامشهر که از ابتدا به عنوان یکی از پروژههای حیاتی برای کاهش مشکلات ترافیکی این منطقه آغاز شد، به نظر میرسد به این راحتیها به مقصد نهایی نخواهد رسید. هر ساله وعدههای جدیدی برای تکمیل آن داده میشود، اما مدیران پروژه به طور مداوم تاریخ افتتاح را به سالهای بعدی موکول میکنند. اکنون در تازهترین اظهارنظر، سال ۱۴۰۵ به عنوان زمان جدید بهرهبرداری اعلام شده است؛ یعنی یک بار دیگر افتتاح این پروژه چند سال به تعویق افتاد.
🔸شاید مهمترین سؤال این باشد: چرا تأمین مالی جزء شروط کلنگزنی این پروژه نبوده است؟ به هر حال، مشخص است که چنین پروژه عظیمی به بودجههای کلان نیاز دارد و عدم پیشبینی این مسئله در مراحل ابتدایی، نشاندهنده مدیریت نادرست پروژه میتواند باشد. مسئولی که هر سال تنها با تغییر عدد سال در وعدههای خود، به مردم امید مبهم میدهد، باید به این پرسش پاسخ دهد که چطور هر سال تأمین مالی به عنوان دلیل اصلی تأخیرها مطرح میشود، اما این مشکل از ابتدا دیده نشده است؟
🔸این نوع مدیریت که گویا بر وعدهها و تأخیرهای پیاپی متکی است، پیامدهای ناگواری برای آینده شهر دارد. نه تنها مردم اسلامشهر از حقوق حملونقلی خود محروم شدهاند، بلکه هر تأخیری موجب افزایش هزینهها و بدهکاری بیشتر شهر میشود. در این میان، شهروندان باید هزینه این بیتدبیریها را پرداخت کنند. گویا مترو اسلامشهر نه تنها مشکل امروز نیست، بلکه به مسئلهای برای نسلهای بعدی تبدیل شده است.
🔸آنچه ما شاهدش هستیم، تنها بدهکار ماندن و بدهکار شدن شهر است. اگر مشکلات مالی به موقع حل نشود، گویا شهر فروخته خواهد شد و افتتاح مترو به دست نوادگان ما خواهد رسید. آیندهای که در انتظار است، تنها ترافیک سنگین، وعدههای مبهم، و بدهیهای بیشتر برای شهروندان است. مترو اسلامشهر از یک طرح حیاتی به یک نماد بی تدبیری در پیش بینی نیازهای مالی یک طرح تبدیل شده است.
#وعده_های_پیاپی #مسئولیت_پذیری_گم_شده
#آینده_نامعلوم
#وعده_های_تکراری
#پروژه_ناتمام
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
فروش زمین مازاد و فاجعهای به نام خامفروشی شهری
🔹به گزارش قاصدِ امروز؛ در شهری که از کمبودهای متعدد زیرساختی در حوزههای بهداشت، آموزش، تفریح و فضای سبز رنج میبرد، شهرداری دست به خامفروشی زمینهای مازاد میزند؛ اقدامی که نهتنها به حل مشکلات کمک نمیکند، بلکه سرمایههای آینده شهر را هم به تاراج میبرد. چوب حراج زدن به این زمینها به معنای فروش خام منابعی است که میتوانند با مدیریت هوشمندانه و سرمایهگذاری مناسب، به مراکز تفریحی، تجاری یا حتی مسکونی تبدیل شده و ارزش افزوده قابل توجهی برای شهر ایجاد کنند.
🔸اما در کمال تاسف، شهرداری بهجای سرمایهگذاری بلندمدت و ایجاد زیرساختهای توسعهای، به مزایده گذاشتن این اراضی میپردازد. این تصمیم اشتباه نهتنها فرصتهای اشتغالزایی و بهبود کیفیت زندگی مردم را از بین میبرد، بلکه آینده شهر را نیز با چالشهای جدی مواجه میسازد. فروش سریع و بدون برنامهریزی زمینها به معنای نادیده گرفتن فرصتهای توسعه پایدار و عدم توجه به نیازهای واقعی شهروندان است.
🔹شهرداری بهجای حرکت به سمت خامفروشی و سودهای کوتاهمدت، باید با دیدی آیندهنگرانه و بلندمدت، به سرمایهگذاری در پروژههای زیربنایی و ساختاری بپردازد. باید به این سوال پاسخ داد که چرا منابعی که میتوانند تبدیل به فرصتهای توسعهای برای شهر شوند، به این سادگی به مزایده گذاشته میشوند؟ آیا نباید شهرداری بهجای فروش، از این زمینها برای بهبود زیرساختهای شهری و ایجاد ارزش افزوده استفاده کند؟
آیا فروش این اراضی با این شکل بیبرنامه به معنای هدر دادن منابع شهر نیست ؟
#نه_به_خامفروشی
#حراج_زمین
#شهرداری_بیدار_شو
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
ضرورت پاسخگویی شورای شهر اسلامشهر به افکار عمومی
اعضای شورای شهر در سکوت مطلق!
✍ رضا رضوی؛ خبرنگار
🔸شورای شهر اسلامشهر با رأی مستقیم مردم انتخاب میشود و تمام هزینههای فعالیتهای این شورا و شهرداری از جیب مردم تأمین میگردد. در این میان، نمایندگان افکار عمومی یعنی خبرنگاران، حق دارند تا سوالات خود را از اعضای شورای شهر و شهرداری مطرح کنند و به دنبال شفافسازی باشند.
▪️ اما متاسفانه، تا کنون هیچ یک از اعضای شورا، شهرداری یا روابط عمومی این دو نهاد به سوالات مطرح شده در مطالب ماهنامه قاصدِ امروز و خبرنگار آن پاسخ ندادهاند؛
▪️این سکوت و عدم پاسخگویی به افکار عمومی نه تنها مسئولیتشناسی اعضای شورا را زیر سوال میبرد، بلکه اعتماد عمومی را نیز خدشهدار میکند. برای رفع این مشکل، ضروری است که شورای شهر هر چه سریعتر یک سخنگو برای خود تعیین کند تا مرجع رسمی پاسخگویی به سوالات مردم و رسانهها مشخص شود. این اقدام میتواند باعث بهبود ارتباطات شورا با جامعه و افزایش شفافیت در عملکرد آن شود.
🔹علاوه بر این، فرماندار شهرستان نیز باید با قاطعیت وارد عمل شود و اعضای شورای شهر را وادار به ایجاد واحدی برای پاسخگویی به خبرنگاران و مردم کند. وجود چنین واحدی نه تنها وظیفهای اخلاقی بلکه یک الزام اساسی در جهت حفظ اعتماد مردم به مدیریت شهری است. پاسخگویی و شفافیت، نشانهای از مسئولیتپذیری است که باید به عنوان یک اصل بنیادین در شورا و شهرداری اسلامشهر جا بیفتد.
#شفافیت_شهری
#پاسخگویی_شورای_شهر
#حقوق_شهروندی
#رسانه_و_شهر
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
نامه رسمی سرگشاده مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز خطاب به فرماندار شهرستان اسلامشهر در خصوص اظهارات وی در نشست با نماینده مجلس
جناب آقای حسین حبیبی
فرماندار شهرستان اسلامشهر
سلام علیکم
پیرو اظهارات حضرتعالی در جلسه اخیرتان با خانم سمیه رفیعی نماینده مجلس، برای من به عنوان خبرنگار و مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز و به عنوان نماینده افکار عمومی، سوالاتی پیش آمده است که استدعا دارد ظرف هفته آینده تا تاریخ ۲۷ مهر ۱۴۰۳ به این سوالات پاسخ رسمی داده شود:
۱- چرا باید مردم اسلامشهر بار مالی هزینه اضافی - حتی به مبلغ یک هزار تومان- برای ادامه خط مترو تا میدان قائم جهت ارائه خدمت به مردم دیگر شهرستانها را بپردازند؟
۲- خدمتی که در اظهارات شما بوده و در سوال یک مطرح شد بر اساس کدام تکلیف قانونی بر عهده مردم اسلامشهر گذارده شده است ؟ ذکر دقیق ماده قانونی مورد تقاضاست.
۳- چرا آقای قشقاوی که به عنوان نماینده مردم شریف بهارستان که در مجلس حضور دارند و از شما «پیگیر ادامه خط مترو تا میدان قائم پس از پایان پروژه در میدان نماز را داشته اند»، برای تامین هزینه ادامه خط مترو دعوت به نشست و اقدام لازم نمیشوند ؟ واگر اقداماتی انجام شده چه بوده است؟
۴- بنابر اظهارات شما آقای حمیدی شهردار اسلامشهر «تدبیری کرده اند که هم هزینه مترو تامین شود و هم در محلات شهر خدمت ارائه شود.» اگر منظور شما از اظهارات آقای شهردار در خصوص تامین هزینه، مربوط به ادامه خط مترو تا میدان قائم است، لطفاً توضیح دقیق، واضح، آشکار، قابل ارزیابی و صحت سنجی در خصوص مصادیق منابع تأمین این بار مالی اضافی را از ایشان اخذ و برای انتشار در اختیار ماهنامه رسمی قاصدِ امروز قرار دهید.
۵- لطفاً گزارشی از بار مالی اضافی تحمیل شده در ازای این تصمیم در خصوص حفاری، احداث ایستگاه قائم، ریل گذاری و تاسیسات، افزایش احتمالی واگن ها و کلیه جزییات لازم برای اطلاع عموم از شورای شهر، شهرداری و مراجع مربوطه اخذ و در اختیار رسانه های خبری قرار دهید.
با تشکر
رضا رضوی
مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
بیستم مهر ۱۴۰۳
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#افکار_عمومی
#مترو
#نامه_سرگشاده
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
نامه سرگشاده به مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر از طرف مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز در خصوص پاره ای مسائل
آقای میرزاپور
مدیر عامل سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر
با عنایت به برگزاری نشست خبری جشنواره بچه های ایران ۳ در روز چهارشنبه ۲۵ مهر از آنجا که خبرنگاران ماهنامه قاصدِ امروز تا این لحظه و هنوز به این نشست دعوت نشدهاند، لازم است جنابعالی تا روز برگزاری نشست پاسخ سوالات زیر را که به صورت رسمی منتشر میشود را بدهید تا برای اطلاع در اختیار افکار عمومی و مخاطبان ماهنامه رسمی قاصدِ امروز قرار گیرد.
اول
سرانه هزینه در برنامه های جشنواره قبلی برای هر نفر چقدر بوده است ؟ برای امسال چقدر سرانه هزینه برای هر نفر در نظر گرفته شده است ؟
دوم
از آنجا سازمان فرهنگی برابر اساسنامه ای که در هیچ کجا در حال حاضر منتشر نشده است، مشخص نیست که راسا مجاز به اجرای خدمات فرهنگی هست یا خیر، پاسخ دهید که کدام مجموعه به عنوان بخش مشارکت کننده مردمی و یا غیر دولتی و نیز در امر اجرایی این جشنواره حضور خواهد داشت؟
سوم
برآورد مالی دقیق این برنامه شامل ریزهزینه های پیش بینی شده اعم از تبلیغات، سازماندهی، ایاب و ذهاب، هزینه های محیطی، گروههای هنری مشارکت کننده، پخش فیلم و همه هزینه های مرتبط چگونه است و این ریز هزینه ها را چه وقت منتشر مینمایید ؟
چهارم
با توجه به اینکه گویا برابر اطلاعاتی که به مدیرمسئول ماهنامه رسیده است، «در دوره های پیشین ۱۱۳ هزار نفر از این جشنواره در دو نوبت استقبال کردهاند و در آبان امسال پیش بینی استقبال بیش از این تعداد وجود دارد»، خروجی زیرساختی و پایدار این برنامه به جز یک دو ساعت تفریح برای یک کودک یا دانش آموز چیست ؟
پنجم
آیا با هزینه سنگین احتمالی انجام شده برای برنامه های پیشین و برنامه سوم این جشنواره در آینده نزدیک، نمیشود برنامه ای با خروجی مناسب تر، پایدارتر و مستمر تر برگزار کرد یا زیرساختهای جدید ایجاد کرد که عده بسیار بسیار بیشتری در زمانهای متنوع تری از این برنامه ها و زیرساخت ها استفاده کنند؟ ( متاسفانه از میزان هزینه این برنامه ها هنوز هیچ اطلاعی منتشر نشده است )
پنجم
آیا تاکنون گزارشی از ریز هزینه ها و اسامی دست اندرکاران این برنامه در دو نوبت قبل منتشر کردهاید؟ اگر خیر چرا ؟ چه زمانی ریز هزینه و اسامی افرادی که در اجرای این برنامه دریافت مالی و اعتباری داشته اند منتشر میشود ؟
ششم
سیاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر به جز سکوت در برابر سوالات خبرنگار ماهنامه رسمی قاصدِ امروز چیست ؟ چه زمانی پاسخ سوالات قبلی این ماهنامه داده خواهد شد؟
مقتضی است تا روز نشست خبری مذکور از طریق حساب کاربری مندرج در بخش اطلاعات کانال ماهنامه به این نشریه ارسال شود.
رضا رضوی
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
-آقای حسین حبیبی فرماندار شهرستان اسلامشهر جهت اطلاع
-آقای سید اکبر اسحقی رییس شورای اسلامی شهر اسلامشهر جهت اطلاع
-محسن حمیدی شهردار اسلامشهر جهت اطلاع
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
نامه سرگشاده به مسئول بازرسی شهرداری اسلامشهر از طرف مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
جناب آقای مهدی کرمی
مسئول بازرسی شهرداری اسلامشهر
با عنایت به برگزاری نشست خبری مدیرعامل سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر در روز چهارشنبه ۲۵ مهر از آنجا که بر خلاف عرف معمول، خبرنگاران ماهنامه قاصدِ امروز به این جلسه دعوت نشدند و متاسفانه سازمان مذکور واکنشی به سوالات مطروحه از طرف این رسانه نداشته است، لذا از آن واحد بازرسی محترم تقاضای رسیدگی به سوالات زیر و اخذ پاسخ و نیز پیگیری علت عدم دعوت خبرنگاران رسانه رسمی قاصدِ امروز را دارم.
بدیهی است دریافت پاسخ از شما ظرف هفته آینده تا تاریخ سوم آبان مورد انتظار است.
اول
سرانه هزینه در برنامه های جشنواره قبلی برای هر نفر چقدر بوده است ؟ برای امسال چقدر سرانه هزینه برای هر نفر در نظر گرفته شده است ؟
دوم
از آنجا سازمان فرهنگی برابر اساسنامه ای که در هیچ کجا در حال حاضر منتشر نشده است، مشخص نیست که راسا مجاز به اجرای خدمات فرهنگی هست یا خیر، پاسخ دهید که کدام مجموعه به عنوان بخش مشارکت کننده مردمی و یا غیر دولتی و نیز در امر اجرایی این جشنواره حضور خواهد داشت؟
سوم
برآورد مالی دقیق این برنامه شامل ریزهزینه های پیش بینی شده اعم از تبلیغات، سازماندهی، ایاب و ذهاب، هزینه های محیطی، گروههای هنری مشارکت کننده، پخش فیلم و همه هزینه های مرتبط چگونه است و این ریز هزینه ها را چه وقت منتشر مینمایید ؟
چهارم
با توجه به اینکه گویا برابر اطلاعاتی که به مدیرمسئول ماهنامه رسیده است، «در دوره های پیشین ۱۱۳ هزار نفر از این جشنواره در دو نوبت استقبال کردهاند و در آبان امسال پیش بینی استقبال بیش از این تعداد وجود دارد»، خروجی زیرساختی و پایدار این برنامه به جز یک دو ساعت تفریح برای یک کودک یا دانش آموز چیست ؟
پنجم
آیا با هزینه سنگین احتمالی انجام شده برای برنامه های پیشین و برنامه سوم این جشنواره در آینده نزدیک، نمیشود برنامه ای با خروجی مناسب تر، پایدارتر و مستمر تر برگزار کرد یا زیرساختهای جدید ایجاد کرد که عده بسیار بسیار بیشتری در زمانهای متنوع تری از این برنامه ها و زیرساخت ها استفاده کنند؟ ( متاسفانه از میزان هزینه این برنامه ها هنوز هیچ اطلاعی منتشر نشده است )
پنجم
آیا تاکنون گزارشی از ریز هزینه ها و اسامی دست اندرکاران این برنامه در دو نوبت قبل منتشر کردهاید؟ اگر خیر چرا ؟ چه زمانی ریز هزینه و اسامی افرادی که در اجرای این برنامه دریافت مالی و اعتباری داشته اند منتشر میشود ؟
ششم
سیاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر به جز سکوت در برابر سوالات خبرنگار ماهنامه رسمی قاصدِ امروز چیست ؟ چه زمانی پاسخ سوالات قبلی این ماهنامه داده خواهد شد؟
مقتضی است پاسخها به سوالات فوق از طریق حساب کاربری مندرج در بخش اطلاعات کانال ماهنامه قاصدِ امروز به این نشریه ارسال شود.
رضا رضوی
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
- فرماندار شهرستان اسلامشهر جهت اطلاع
- رییس شورای اسلامی شهر اسلامشهر جهت اطلاع
- شهردار اسلامشهر جهت اطلاع
- مدیرکل بازرسی استانداری تهران جهت اطلاع و پیگیری لازم
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
#بازرسی_شهرداری
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
نامه سرگشاده به شهردار اسلامشهر
در خصوص پیگیری اظهارات مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی آن شهرداری پیرامون استخر مجموعه ورزشی امام خمینی رحمهالله علیه
جناب آقای محسن حمیدی
شهردار محترم شهر اسلامشهر
سلام علیکم
با عنایت به اظهارات افشاگرانه مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اسلامشهر در خصوص « کار غیرکارشناسی صورت گرفته در احداث استخر در مجموعه ورزشی امام خمینی رحمهالله علیه متعلق به مردم در مایملک آن شهرداری» در جلسه با برخی خبرنگاران در روز چهارشنبه ۲۵ مهر، مقتضی است هر چه سریعتر و ظرف مدت یک هفته آینده تا مورخه سوم آبان ۱۴۰۳ نسبت به انتشار گزارش رسمی شامل موارد زیر اقدام نموده و پاسخ موارد را برای ماهنامه رسمی قاصدِ امروز ارسال نمایید:
👈 الف- تایید و یا رد ادعای مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و ارائه جزییات مبسوط به مردم که ذینفعان دارایی شهر در خصوص موضوع مطروحه هستند.
👈 ب- معرفی مسببان وقوع این خسارت احتمالی به شهرداری و اموال مردم و بیت المال
👈 ج- گزارش مشروح از روند برخورد قانونی و قضایی احتمالی با مسببان این کار غیرکارشناسی مورد ادعا و شرح فرایند جبران خسارات توسط مقصران که توسط آن شهرداری در این موضوع پیگیری شده است.
با سپاس و احترام
رضا رضوی
مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
- فرماندار محترم شهرستان اسلامشهر جهت اطلاع و دستور پیگیری لازم
- دادستانی محترم اسلامشهر جهت اطلاع و صدور دستورات لازم جهت استیفای حقوق بیت المال و حقوق عمومی
- بازرسی محترم شهرداری اسلامشهر جهت اطلاع و پیگیری لازم
- مدیرکل محترم بازرسی استان تهران جهت اطلاع و پیگیری لازم و اعلام نتیجه به رسانه قاصدِ امروز
- روابط عمومی شهرداری اسلامشهر جهت اخذ و ارائه توضیحات به نشریه
- اعضای شورای اسلامی اسلامشهر جهت پیگیری حقوق مردم
و دستگاههای ذیربط نظارتی
+در ضمن فایل صوتی اظهارات نامبرده در دفتر ماهنامه قاصدِ امروز موجود است.
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
#بازرسی_شهرداری
#شهرداری
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
دوری از خبرنگاران منتقد، خودزنی شهرداری اسلامشهر
نامه سرگشاده دوم رضا رضوی، مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز به شهردار و اعضای شورای اسلامی اسلامشهر
جناب آقای محسن حمیدی
شهردار اسلامشهر
اعضای شورای شهر اسلامشهر
▪️روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه، جلسهای از سوی مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اسلامشهر با حضور برخی خبرنگاران برگزار شد، اما آنچه در این جلسه عجیب و تأسفبار بود، غیبت عمدی و عدم دعوت از خبرنگارانی بود که ماههاست با سوالات دقیق و انتقادات سازنده، عملکرد این سازمان را به چالش کشیدهاند. این اقدام نه تنها نشاندهنده فرار از پاسخگویی، بلکه نمایانگر سیاستی نگرانکننده است که بهجای شفافیت و احترام به رسانهها، شهرداری را به سوی بستهشدن بر روی منتقدان و نمایندگان دلسوز افکار عمومی و رسانه های رسمی سوق میدهد.
▪️شهرداری که از خبرنگاران منتقد و دلسوز فاصله میگیرد، در واقع راه خود را به سمت بیاعتمادی عمومی باز میکند. شما به عنوان شهردار باید بدانید که تلاش سازمانهای زیر مجموعه شما در حذف خبرنگاران از فضای اطلاعرسانی و تلاش برای کنترل افکار عمومی از طریق روابط عمومیهای فرمایشی، قطعا در کارنامه عملکرد شما نیز ثبت میشود و اولین ضربه را به وجهه و اعتبار آن مجموعه وارد میکند. افکار عمومی هوشیارتر از آن است که چنین رفتارهایی را نادیده بگیرد. اگر امروز با منتقدان مواجه نشوید، خدای ناکرده فردا باید با بحرانهای بزرگی در شهر و شهرداری روبرو شوید که دیگر بهسادگی امروز قابل حل نخواهند بود.
▪️از سوی دیگر، اعضای شورای شهر اسلامشهر به ویژه نمایندگانی که خود را با افتخار منتسب به جریان انقلابی معرفی میکنند و به عنوان نمایندگان مردم مسئولیت مستقیم دارند، نمیتوانند در برابر چنین سیاستهای خطایی که صراحتا از سازمانهای تابعه شهرداری سر میزند سکوت کنند. وظیفه شماست که نهتنها از منتقدان و رسانههای مستقل و آزاد حمایت کنید، بلکه باید با نظارت جدی بر عملکرد شهرداری و سازمانهای مرتبط با آن، از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.
▪️ هشدار من به شما آقای شهردار و شورای شهر این است: اگر امروز با صدای منتقدان مواجه نشوید و به پرسش های مردم که از زبان آنها بر می آید پاسخ لازم، صحیح، شفاف و درست را ندهید، فردا صداهایی بلندتر را خواهید شنید و آنوقت دیگر ممکن است با وضعیتی دیگرگونه در رسانه ها و افکار عمومی مواجه شوید. یادتان باشد که شما به مردم و رسانه ها پاسخ به پرسشهایشان را بدهکارید و این بدهی جز با تواضع و پاسخگویی دلسوزانه پاک نمیشود.
رضا رضوی
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
- فرماندار محترم شهرستان اسلامشهر
- دادستان محترم شهرستان اسلامشهر
- روابط عمومی شهرداری اسلامشهر
- مدیرکل بازرسی استانداری تهران
#پاسخگویی #شفافیت #حق_انتقاد
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
#بازرسی_شهرداری
#شهرداری
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
قاصد امروز 13مهر 1403.pdf
4.2M
✅ رایگان دریافت کنید.
🔸 نسخه الکترونیک شماره ۱۳، در مهر ماه ۱۴۰۳ از نشریه سیاسی و اجتماعی"قاصدِ امروز" را بخوانید.
شامل مطالب حوزه های اجتماعی، سیاسی، رسانه، حقوقی، ادبیات، گفتگو با هنرمندان و مجموعهای از داستانها و مطالب دیگر جذاب، آموزنده و سرگرم کننده
لطفاً در انتشار این نشریه یاریگر می باشید و ماهنامه را برای دوستانتان و گروههایی که دارید ارسال کنید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کانال ایتا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
May 11
پرسش های خبرنگار قاصدِ امروز از شورای اسلامی شهر اسلامشهر بی جواب ماند
به گزارش خبرنگار قاصدِ امروز، رضا رضوی مدیرمسئول این ماهنامه برای طرح پرسش های مردم و افکار عمومی حاضر شده بود، ضمن طرح سوالات قبلی مطرح شده این نشریه در خصوص موارد زیر پاسخی دریافت نکرد:
۱- نوع و نحوه واگذاری فرهنگسرای امام علی علیه السلام در میدان قائم و ابتدای خیابان سالور اسلامشهر به چه شکل بوده است و چرا پاسخ روشنی به پرسش های مکرر خبرنگار ماهنامه قاصدِ امروز داده نمیشود؟
۲- نوع و نحوه دقیق اجاره فرهنگسرای عترت واوان چگونه بوده و آیا مجموعه فعلی بهره بردار و مهدکودک دایر در این فرهنگسرا مجوزهای قانونی لازم را داراست یا خیر ؟
۳- آیا نگاه درآمدی به فرهنگ در شهرداری اسلامشهر غلبه پیدا کرده که رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری از افزایش چند برابری درآمدهای این سازمان با مباهات یاد میکند؟
ضمنا در خصوص تعیین سخنگو برای شورای شهر و نیز پیشنهاد انتشار موارد مشخص شده در شیوه نامه انتشار آزاد اطلاعات به صورت عمومی تذکراتی داده شد که در مورد تعیین سخنگو پاسخی داده نشده و در خصوص شفافیت اظهار شد تمام مصوبه های شورا در سایت جامع در حال انتشار است. در حالی که تمام مصوبه های قبلی در سالهای اخیر شورای ششم و بسیاری موارد الزامی به انتشار آزاد هنوز در جایی منتشر نمیشود و تا این لحظه نقشه طرح تفصیلی شهر نیز حتی در سایت شهرداری موجود نیست و فقط لینک بدون آدرس آن وجود دارد.
رییس شورا پس از پافشاری مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز، پاسخ به سوالات را به وقتی دیگر موکول کرد و ماهنامه قاصدِ امروز همچنان پیگیر دریافت انتشار پاسخ سوالات بوده و نتایج آن را به نظر مخاطبان خود خواهد رساند.
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6