فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| رهبرانقلاب: فرزندی تربیت کنید که پس از مرگ برایتان طلب مغفرت کند
▪️شرح حديثی از امام صادق(ع)
💻 @Khamenei_ir
#حدیث
💠 تدبیر امام صادق(علیه السلام) در زمان تنگدستی و سختی معیشت برای گشایش مالی
🔻امام صادق(علیه السلام) به فرزند خود محمّد فرمود:
فرزندم! از آن خرجى، چقدر اضافه آمده است؟
عرض كرد: چهل دينار.
فرمود: برو و آنها را صدقه بده.
عرض كرد: فقط همين چهل دينار باقى مانده است.
حضرت فرمود: آنها را صدقه بده؛ زيرا خداوند عزّوجلّ عوضش را مىدهد. مگر نمىدانى كه هر چيزى كليدى دارد و كليد روزى، صدقهدادن است، پس آن چهل دينار را صدقه بده.
محمّد چنين كرد، و ده روز بيشتر بر امام صادق (علیه السلام) نگذشت كه از جايى چهارهزار دينار به ايشان رسيد
سپس فرمود: ای پسرم ما در راه خدا چهل دینار بخشیدیم و خداوند به ما چهار هزار دینار بخشید.
👈🏻منبع: كافي: ج۴، ص۱۰
🌸🌸
🔴 #دولت_ملانصرالدین!
🔻میگویند روزی #ملانصرالدین، به دروغ به مردم در فلان خیابان نذری میدهند. بعد از اینکه مردم باور کردند سیل جمعیت، به آن خیابان سرازیر شدند؛ جالبتر ملانصرالدین، هم با هجوم مردم باورش شد و بدنبال جمعیت به راه افتاد!
🔹شاید بتوان گفت تنها دستاورد این سالها، آشنایی مردم ما، با برخی اصطلاحات و کلیدواژهها است:
🔸 #اینستکس، ipc ، #spv ، ۲۰۳۰ ، #برجام، اِلسی، FATF، CFT و سایر قراردادهایی که هنوز تقشان در نیامده!
🔹قراردادهایی که نه جزئیات آنها مشخص است و نه سودی بحال سفره مردم داشته! دلار ۵ برابر شده، پراید ۵۰ میلیون تومان، مسکن ۵ برابر، میوه ۵ برابر، گوشت ۱۲۰ هزار تومان و ... .
🔹با دولتی مواجهیم که تنها هنرش، پذیرفتن قراردادهای محرمانه و دیکته شده و تحمیلی است، اقتصاد را رها کرده و امیدش به عنایات ویژه آمریکاست؛ به تعداد همین اسامی و کلیدواژهها، طرح و برنامهی داخلی ندارد!
🔸با دولتی مواجهیم که واقعاً اهل برنامه است؛ این سالها را زمانبندی کرده و برای هر چندماه مملکت یک موضوع داشته و اذهان ملت را به بازی گرفته: چندماه ژنو، چندماه لوزان، چندماه وین، چندماه برجام، چندماه ipc، چندماه FATF، چندماه CFT، چندماه اینستکس، چندماه ۲۰۳۰ و ...!
🔹افساری به گردن ملت انداخته و بدنبال خودش میکشاند؛ تولید را رها کرده، ۶۰ درصد شرکتهای تولیدی را تعطیل کرده، قاچاق را ۵ برابر کرده، برای خود و وزرا و اطرافیانش قریب ۲۰۰ هزار میلیارد تومان رانت ۴۲۰۰ تومنی ایجاد کرده!
🔸مسخرهتر از این دولت، ما مردمیم که این بازی ها را باور کردهایم؛ یک روز بدنبال برجامیم، یک روز بدنبال اینستکس هستیم و ...! این دروغها باورمان شده و جالبتر خود دولت هم انگار باورش شده و بدنبال ما براه افتاده و روزی از یک قرارداد خارجی رونمایی میکند؛ #دولت_قراردادها و #دولت_ملانصرالدین بهترین کلیدواژه در توصیف عالیجنابان است!
✅ #داود_مدرسی_یان
✨🌷✨🌷✨🌷✨
🌍🍁آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) صدای منو میشنوند؟
✍آیت ﺍﻟﻠﻪ بهجت (ره) :
🔹بين دهان تا گوش شما کمتر از يک وجب است، قبل از اينکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسيده است. او نزديک است، درد و دلها را میشنود. با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.
در زمان حضرت امام هادی(علیه السلام) شخصی نامهای نوشت از يکی از شهرهای دور. نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟
💎حضرت در جواب ايشان نوشتند:
🍃🌺لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نيستيم.🌸🍃
📚بحارالانوار ج۵۳ ص۳۰۶
#حدیث
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع عزاداران امام صادق(ع) در تهران برای پانزدهمین سال متوالی
fna.ir/daq8an
@Farsna
♦️متن #حدیث شریف عنوان بصری(قسمت اول)♦️
از عنوان بصری نقل شده است که: من نزد "مالک بن انس" رفت و آمد داشتم؛ چون جعفر صادق (علیه السلام) به مدینه آمد، من به نزد او رفت و آمد کردم و دوست داشتم همان طور که از "مالک" تحصیل علم می کردم، از او نیز تحصیل علم نمایم.
آن حضرت روزی به من فرمود: من تحت نظر دستگاه حکومتی هستم و علاوه بر این، در هر ساعتی از شبانه روز اوراد و اذکاری دارم که بدانها مشغولم و تو مرا از ذکرم باز مدار و علومت را از مالک بگیر، همچنان که سابقاً هم این طور بود که نزد او رفت و آمد می کردی.
من از این مطلب غمگین شدم و از نزدشان بیرون رفتم و با خود گفتم اگر در من خیری می دید من را از رفت و آمد به نزد خود و بهره بردن از علمش منع نمی کرد.
پس به مسجد رسول الله (صلی الله علیه وآله) رفتم و بر آن حضرت سلام کردم و فردای آن روز دوباره به روضه نبوی برگشتم و دو رکعت نماز گزاردم و عرض کردم: خدایا! خدایا! از تو می خواهم که قلب جعفر را بر من متمایل گردانی و مرا از علم او تا حدی که باعث هدایت من به صراط مستقیم تو باشد بهرمند کنی.
بعد با حال اندوه و غصه به خانه ام برگشتم و چون دلم از محبت جعفر مالامال شده بود دیگر پیش "مالک" نمی رفتم و از منزلم هم خارج نمی شدم، مگر برای نماز واجب، تا این که صبرم تمام شد ... .
در حالی که سینه ام تنگ شده بود و تحملم به پایان رسیده بود نعلین خود را پوشیدم و ردای خود را بر دوش افکندم و قصد دیدار جعفر را نمودم؛ و این زمانی بود که نماز عصر را بجا آورده بودم. چون به در خانه اش رسیدم اذن دخول خواستم، پس خادمی که داشتند، بیرون آمد و گفت: چه حاجتی داری؟ گفتم: می خواستم بر شریف سلام کنم.
گفت: او در محل نماز خویش به نماز ایستاده، پس من روبروی در منزلش نشستم. مدت زیادی نگذشته بود که خادمی آمد و گفت: داخل بیا به برکت خداوند. من داخل شدم و بر حضرتش سلام کردم.
سلام مرا پاسخ گفتند و فرمودند بنشین! خداوند تو را بیامرزد! پس من نشستم. قدری به حال تفکر سر به زیر انداختند و سپس سر خود را بلند نمودند و گفتند: کُنیه ات چیست؟
گفتم: ابو عبد الله.
حضرت گفتند: خداوند کُنیه ات را ثابت گرداند و تو را موفق بدارد، ای ابو عبد الله! سؤالت چیست؟
با خودم گفتم: اگر از این دیدار و سلامی که کردم غیر از این دعای خیر، چیزی نصیبم نشود باز هم بسیار است.
ادامه👇👇
🌷اینجا همه چی قاتیه🌷
♦️متن #حدیث شریف عنوان بصری(قسمت اول)♦️ از عنوان بصری نقل شده است که: من نزد "مالک بن انس" رفت و آم
♦️قسمت دوم #حدیث شریف عنوان بصری♦️
سپس حضرت سر خود را بلند نمود و فرمود: چه می خواهی؟
گفتم: از خدا خواستم که قلب شما را بر من منعطف گرداند و از علم شما به من روزی کند و امیدوارم که خدا آنچه را که از او در باره [حضرت] شریف تقاضا کرده ام اجابت نماید.
فرمود: ای اباعبد الله! علم به آموختن نیست. علم نوری است که در قلب کسی که خدا بخواهد او را هدایت کند قرار می گیرید، پس اگر طالب علمی اول در نفس خودت حقیقت عبودیت را جست و جو کن و علم را با عمل به آن طلب کن و از خدا بپرس تا به تو پاسخ گوید و بفهماند✅
گفتم: ای بزرگوار!
فرمود: ای اباعبد الله بگو.
گفتم: ای ابا عبد الله حقیقت عبودیت چیست؟
فرمود: سه چیز است:
1. این که عبد برای خود در مورد آنچه که خدا به وی سپرده است مالکیتی قائل نباشد؛ چرا که بندگان مالکیتی ندارند؛ بلکه همه اموال را مال خدا می بینند و آن را در جایی می نهند که خدا امر کرده است.
2. عبد برای خود تدبیری نمی کند (چرا که تدبیر عبد به دست رب او است).
3. تمام مشغولیت عبد معطوف به انجام دادن کاری است که خدای تعالی به او امر نموده است و پرهیز از آنچه که او را نهی کرده است.
پس آنگاه که عبد در آنچه که خدا به او واگذار کرده احساس مالکیتی نداشته باشد، انفاق در آنچه که خدا امر کرده است برای او آسان خواهد شد
و چون عبد تدبیر خود را بر مدبر خود واگذار کند، سختی های دنیا بر او آسان می شود
و چون عبد مشغولیت و اهتمامش منحصر در امر و نهی خداوند باشد دیگر مجال و فرصتی برای خود نمایی و مباهات به مردم نخواهد یافت.
پس اگر خداوند به کسی این سه چیز را عطا کند امر دنیا و ابلیس و مردم برایش سهل و آسان می شود و برای زیاده اندوزی و مفاخرت خواهان مال دنیا نمی شود و آنچه در دست مردم است را برای عزت و برتری طلب نمی کند و روزهای عمر خود را در پی اموری عبث به هدر نمی دهد.
این اولین درجه از تقوا است. همچنان که خدای تبارک و تعالی می فرماید: "آن سرای آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که اراده برتری جویی و فساد در زمین نداردند و عاقبت نیکو از آن پرهیزکاران است".
ادامه👇👇